Lediga jobb som Hantverksyrken i Lindesberg

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Underhållstekniker Underhållsystem till projektanställning BillerudKorsnäs

Tänk om du kunde få driva en hållbar utveckling för vår Underhållsavdelning? BillerudKorsnäs mission är att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi strävar efter att framtidens förpackningar ska vara 100% återvinningsbara, 100% förnybara och 100% fossilfria. I Frövi / Rockhammar vi tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift ä... Visa mer
Tänk om du kunde få driva en hållbar utveckling för vår Underhållsavdelning?
BillerudKorsnäs mission är att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi strävar efter att framtidens förpackningar ska vara 100% återvinningsbara, 100% förnybara och 100% fossilfria.
I Frövi / Rockhammar vi tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt.
I rollen som systemtekniker får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att förvalta och underhålla våra olika underhållssystem, bland annat CMMS.
Tjänsten är en projektanställning fram till och med december 2023.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års teknisk gymnasial utbildning, önskvärt inom datasystem eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CMMS system. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du har ett naturligt säkerhetstänk och en god omdömesförmåga. Du bidrar till en positiv och god arbetsmiljö.
För att passa i tjänsten som Underhållstekniker söker vi dig som är en strukturerad och positiv lagspelare med intresse och erfarenhet från system inom Underhåll. Du har relevant erfarenhet från att hantera och jobba med datasystem. Din administrativa förmåga är god och du hanterar med van hand Office-paketet och vårt underhållssystem Maximo.
Som person är du bra på att kommunicera och du kan uttrycka dig på ett tydligt sätt. Du har ett engagerande och pedagogiskt förhållningssätt.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra.

Vi erbjuder dig:
En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
Ett utmanande arbete med många kontakytor.
En självständig roll där du får stort ansvar för ditt eget arbete och är en viktig kugge i organisationens motor.
En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
En engagerad chef. Slå gärna Mattias en signal så berättar han gärna mer.
… och många fler anledningar som vi gärna berättar mer om. Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss här: https://www.billerudkorsnas.se/karriar/jobba-hos-ossKontakta oss
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Mattias Albertsson: [email protected] / +46701677635.
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Anna Maria Bentzer, HR Business Partner Frövi: [email protected] / +46722127249


Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober 2022

BillerudKorsnäs är en arbetsgivare med jämställda möjligheter. Vi uppmuntrar mångfald och strävar alltid efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Glasmästeriarbetare

Företaget är sedan starten på 1940talet ett litet familjeägt. Drivs nu tredje generationen. Företaget utför inom branschen alla förekommande uppgifter. Vi söker dej som är intresserad av att utvecklas inom de arbetsområden företaget arbetar. Vi förutsätter att du är nyfiken och att du är noggrann. Företaget förutsätter att du ej förekommer i belastningsregistret. Att du inte har någon lungsjukdom. Bilglasmontering, solskyddsmontering, inglasningar och ... Visa mer
Företaget är sedan starten på 1940talet ett litet familjeägt. Drivs nu tredje generationen.
Företaget utför inom branschen alla förekommande uppgifter.
Vi söker dej som är intresserad av att utvecklas inom de arbetsområden företaget arbetar.
Vi förutsätter att du är nyfiken och att du är noggrann.


Företaget förutsätter att du ej förekommer i belastningsregistret. Att du inte har någon lungsjukdom.
Bilglasmontering, solskyddsmontering, inglasningar och traditionellt glasmästeriarbete.
Montering av aluminiumpartier och isolerglas. Visa mindre

Bagare/Konditor

Plantmarknaden Trädgård & Café i Lindesberg är utflyktsmålet för hela familjen, och en av Sveriges mest välsorterade trädgårdsbutiker med över 100 000 besökare varje säsong. Café Lusthuset är omtalat för sina goda räksmörgåsar och bakverk, och är ett besöksmål i sig. Du är positiv och energisk Du är kreativ och vill utvecklas i din yrkesroll Du kan arbeta självständigt i högt tempo Du kan planera och ta ansvar för det dagliga arbetet, du gör beställningar ... Visa mer
Plantmarknaden Trädgård & Café i Lindesberg är utflyktsmålet för hela familjen, och en av Sveriges mest välsorterade trädgårdsbutiker med över 100 000 besökare varje säsong. Café Lusthuset är omtalat för sina goda räksmörgåsar och bakverk, och är ett besöksmål i sig.
Du är positiv och energisk
Du är kreativ och vill utvecklas i din yrkesroll
Du kan arbeta självständigt i högt tempo
Du kan planera och ta ansvar för det dagliga arbetet, du gör beställningar så att det alltid finns varor hemma till produktion.
Bagare/Konditor
Inför säsongen 2022 söker vi en erfaren och kunnig bagare/konditor till vårt café.
Genomförd bageri/konditor utbildning är ett krav samt arbetserfarenhet inom yrket. Visa mindre

Snickare / Hantverkare

Vi växer i Lindesberg, och söker nu fler medarbetare till vår arbetsgrupp. Om oss: Samuel Karlsson Fastigheter har funnits i drygt 30 år och förvaltar både centrala större hyreshus, mindre hyreshus, radhus och enskilda villor. I arbetsgruppen finns fastighetsskötare, snickare, målare, elektriker, plattsättare, hantverkare, städare, grupp om yttre skötsel och kontorspersonal. Att arbeta hos oss innebär att ha ett omväxlande givande arbete och ha ett service... Visa mer
Vi växer i Lindesberg, och söker nu fler medarbetare till vår arbetsgrupp.
Om oss:
Samuel Karlsson Fastigheter har funnits i drygt 30 år och förvaltar både centrala större hyreshus, mindre hyreshus, radhus och enskilda villor.
I arbetsgruppen finns fastighetsskötare, snickare, målare, elektriker, plattsättare, hantverkare, städare, grupp om yttre skötsel och kontorspersonal.
Att arbeta hos oss innebär att ha ett omväxlande givande arbete och ha ett servicetänk gentemot våra många hyresgäster. Att ena dagen bygga väggar, montera kök, renovera badrum och andra dagen göra stambyte eller kontrollera vattenläckage på ett tak.
Sökes:
Vi söker i första hand dig med både yrkesutbildning och erfarenhet som snickare.
Men vi välkomnar även alla sökanden med erfarenheter inom snickeri och hantverk.
Krav:
B körkort krävs, samt att du behärskar det svenska språket. Visa mindre

Semestervikariat Technical Service Engineer Frövi/Rockhammar

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter en driven ny medarbetare som vill sommarjobba i Frövi som Technical Service Engineer. På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olik... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?
Vi söker nu efter en driven ny medarbetare som vill sommarjobba i Frövi som Technical Service Engineer.
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstid är dagtid.
Technical Service har en nyckelroll i arbetet att säkerställa att våra kunder får den kvalitet och service de betalar för. Vi söker dig som vill arbeta med teknisk kundservice av våra produkter och förpackningslösningar. Arbetet kommer bland annat innebära analys av kundprover kopplade till anmärkningar/reklamationsutredningar och kvalitetsutvecklingsprojekt, säkerställa god dokumentation av reklamationsärenden samt arbeta fram statistik och presentationsunderlag kopplat till kunders reklamationer.
Du är en viktig del av ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Här kommer du få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre.
Kvalifikationer
Krav för tjänsten:
Avslutad och godkänd gymnasieutbildning.
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Du måste ha fyllt 18 år.

Vi ser det som meriterande om du just nu läser en ingenjörsutbildning. Då mycket av vår kommunikation sker internationellt så krävs att du behärskar engelska i tal och skrift. Vi ser även att teknikintresse och problemlösningsförmåga är en naturlig fallenhet för dig.
Stor vikt kommer att läggas vad vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Technical Service Engineer är du en noggrann person som engagerar dig i dina arbetsuppgifter. Du har ett intresse för teknik och problemlösningsförmåga är en naturlig fallenhet för dig. Du är en lagspelare som förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö och du ser möjligheter när utmaningar uppstår. Det vi värderar högt hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring, Värna om varandra.
Kontakta oss
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Åsbrink, Manager Technical Service Cartonboard, +46 72 217 14 80
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Fredrik Jansson, HR Specialist, [email protected] / 0581-37104
Ansökningsinformation
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2022.
Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars eller april. Visa mindre

Drifttekniker Torr

BillerudKorsnäs söker nu en Driftekniker Torr till Kartongbruket under 2021. I rollen arbetar du ständigt med att hitta samband mellan kvalitet och körsätt på kartongmaskinen. Som drifttekniker arbetar du nära våra skiftgående operatörer men du har också nära samarbete med vår underhållsavdelning och övriga i driftledningen. Som drifttekniker arbetar du huvudsakligen med:Driver och koordinerar kvalitetsförbättrande åtgärder inom sektionen. Vara drivande i... Visa mer
BillerudKorsnäs söker nu en Driftekniker Torr till Kartongbruket under 2021.
I rollen arbetar du ständigt med att hitta samband mellan kvalitet och körsätt på kartongmaskinen. Som drifttekniker arbetar du nära våra skiftgående operatörer men du har också nära samarbete med vår underhållsavdelning och övriga i driftledningen.
Som drifttekniker arbetar du huvudsakligen med:Driver och koordinerar kvalitetsförbättrande åtgärder inom sektionen.
Vara drivande i den tekniska utvecklingen av sitt teknikområde
Ansvara för modifieringar inom sitt teknikområde med gemensam prioritering med övriga teknikområden.
Ansvar för att skyddsarbetet inom ansvarsområdet bedrivs i enligt med gällande lagar, avtal och föreskrifter.
Säkerställa tillgång på nödvändiga insatsvaror
Sätta ett personalbehov inför planerade stopp och delge personalplaneraren denna i god tid föreutförande.
Tätt samarbete med underhåll och ansvara för säkra avställningar och genomföranden underplanerade och schemalagda stopp.
Samordningsansvar under planerade stopp.
Erforderliga rutiner, instruktioner och arbetssätt utarbetas, upprätthålls och utvecklas, i enlighetmed företagets kvalitets- och miljösystem.
Identifiera/påkalla underhållsinsatser och följa upp dessa.
Genom kontakten med leverantörer av externmassa, kemikalier m.m. hålla sig informerad om råvarusituationen
Identifiera investeringsbehov och kontinuerligt uppdatera gällande planer enligt satta rutiner.Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten innebär en visstidsanställning under 2021.
Du arbetar dagtid. Driftsberedskap kan komma att ingå.


Kvalifikationer
Befattningshavaren ska ha lämplig teknisk utbildning högskolenivå alternativt teknisk gymnasieutbildning i kombination med längre praktisk erfarenhet inom tillverkande industri.


Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är driven, har en integriteten att fatta och stå för svåra beslut samt har en god kommunikativ förmåga i alla led.


Du skall klara att prestigelöst, lyhört och respektfullt sätt möta dina medarbetare och kollegor med ömsesidigt högt förtroende.
Du respekterar och är drivande i beslut och förändringar från företagsledningen
Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Adolfsson, Sektionschef KM5 tel:+4658137233


Har du frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta David Magnusson, HR Business Partner tel 0581-37152


Sista dag för ansökan
2021-02-05


Ansökningsinformation
Urval sker löpande. Visa mindre

Underhållstekniker

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter en Underhållstekniker som vill sommarjobba i Frövi. På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter. Tidsp... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter en Underhållstekniker som vill sommarjobba i Frövi.
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid
Beskrivning av tjänsten
Som Underhållstekniker kommer du få möjlighet att prova på ett varierande arbete. Du ingår i avdelningen Underhållsutveckling som i sin tur är en del av Underhåll. Du är en viktig del i ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer handla om utveckling och administration inom förebyggande underhåll. Det innebär bland annat att dokumentera våra underhållsprocesser och även utveckla dem till det bättre
Du kommer att arbeta med:
Beredning av arbetsordrar till Underhåll
Utveckling/ Administrera förebyggande underhåll
Dokumentera och utveckla underhållsprocesserna

Kvalifikationer
Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Du måste ha fyllt 18 år

Vi ser det som meriterande att du har förståelse om vad Underhåll inom industri innebär och att din utbildningsinriktning är/ varit mot människa och teknik. Vi värdesätter även om du har kunskap i CMMS. Stor vikt kommer även att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Underhållstekniker är du en glad och positiv person som är trogen dina uppgifter. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du ser möjligheter när utmaningar uppstår. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.
Kontakt
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Albertsson, Sektionschef Underhållsutveckling, [email protected] alt. +46701677635.
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Hanna Eriksson, Talent Acquisition Partner, [email protected] alt. +46722067033
Ansökningsinformation
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg. Visa mindre

Technical service Engineer

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter en driven Ingenjör som vill sommarjobba i Frövi. På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter. Tidsperi... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter en driven Ingenjör som vill sommarjobba i Frövi.
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid.
Technical Service har en nyckelroll i arbetet att säkerställa att våra kunder får den kvalitet och service de betalar för. Vi söker dig som vill arbeta med teknisk kundservice av våra produkter och förpackningslösningar. Arbetet kommer bland annat innebära analys av kundprover kopplade till anmärkningar/reklamationsutredningar och kvalitetsutvecklingsprojekt, säkerställa god dokumentation av reklamationsärenden samt arbeta fram statistik och presentationsunderlag kopplat till kunders reklamationer. Du kommer att arbeta med:
Analys av kundprover
Säkerställa god dokumentation av reklamationsärenden
Arbeta fram statistik och presentationsunderlag

Du är en viktig del av ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Här kommer du få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre.
Kvalifikationer
Avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Du måste ha fyllt 18 år

Vi ser det som meriterande om du just nu läser en ingenjörsutbildning. Då mycket av vår kommunikation sker internationellt så krävs det att du behärskar engelska i tal och skrift. Vi anser även att det är till din fördel om du har ett teknikintresse och finner industrin som ett spännande område. Stor vikt kommer att läggas vad dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Technical Service Engineer är du en noggrann person som engagerar dig i dina arbetsuppgifter. Du har ett intresse för teknik och problemlösningsförmåga är en naturlig fallenhet för dig. Du är en lagspelare som förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö och du ser möjligheter när utmaningar uppstår. Det vi värderar högt hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.
Kontakt
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakt Magnus Levinsson, Director Product Management Cartonboard, +46 70 623 69 50.
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Hanna Eriksson, Talent Acquisition Partner, [email protected] alt. +46722067033
Ansökningsinformation
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg. Visa mindre

Bagare/Konditor

Plantmarknaden Trädgård & Café i Lindesberg är utflyktsmålet för hela familjen, och en av Sveriges mest välsorterade trädgårdsbutiker med över 100 000 besökare varje säsong. Café Lusthuset är omtalat för sina goda räksmörgåsar och bakverk, och är ett besöksmål i sig. Du är positiv och energisk Du är kreativ och vill utvecklas i din yrkesroll Du kan arbeta självständigt i högt tempo Bagare/Konditor Inför säsongen 2021 söker vi en erfaren och kunnig bagare/k... Visa mer
Plantmarknaden Trädgård & Café i Lindesberg är utflyktsmålet för hela familjen, och en av Sveriges mest välsorterade trädgårdsbutiker med över 100 000 besökare varje säsong. Café Lusthuset är omtalat för sina goda räksmörgåsar och bakverk, och är ett besöksmål i sig.
Du är positiv och energisk
Du är kreativ och vill utvecklas i din yrkesroll
Du kan arbeta självständigt i högt tempo
Bagare/Konditor
Inför säsongen 2021 söker vi en erfaren och kunnig bagare/konditor till vårt café.
Genomförd bageri/konditor utbildning är ett krav samt arbetserfarenhet inom yrket. Visa mindre

Processingenjör

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Nu söker vi en Processingenjör till Teknikavdelningen i Frövi. 

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Perioden för sommarjobbet är från tidigast v. 18 till senast v. 37. 
Tjänsten är på dagtid. 

Om tjänsten
Som processingenjör kommer du få möjlighet att arbeta med att analysera delprocesser i Frövi och Rockhammar i syfte att trimma och stabilisera processen. Du analyserar processen genom dataloggning och dataanalys från vårt informationssystem. Trimning görs i Honeywells och Siemens styrsystem enligt vårt standardiserade arbetssätt och vår metodik. Som processingenjör på teknikavdelningen arbetar du både självständigt och i team.  

Du kommer att arbeta med:
 - Processanalys genom dataloggning och dataanalys från vårt informationssystem
 - Att trimma i Honeywells och Siemens styrsystem enligt vårt standardiserade arbetssätt och vår metodik.

Sommarjobbet passar mycket bra för en student på civilingenjörsprogrammet efter 2-3 år med intresse för process- och reglerteknik. Det kommer ge bra förståelse för hur teori från utbildningen kan användas i ingenjörsyrket.

Kvalifikationer
 - Krav på minst 2 års utbildning på Teknisk- högskola eller universitet
 - Det är av stor vikt att du förstår säkerhetsföreskrifter på svenska i både tal och skrift samt har datorvana 
 - Vi ser att du har stort intresse för teknik samt god förmåga att kunna strukturera och ta ansvar för ditt arbete och planera och genomföra lagd arbetsplanering.
 - Vi ser även att du behärskar grundläggande reglerteknik.
 - Krav på B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi sätter alltid säkerheten först. Därför ser vi att du är naturligt ansvarstagande och tänker på både dig själv och personer runt omkring dig.  Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakt och rekryteringsprocess
Välkommen med din ansökan senast 2020-03-03. 
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg. 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Jonhed, Chef Process och Systemteknik tel. 0581-37 466 alt. mobil 070-2463142
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sofia Rehnwall, HR-administratör, mejl: [email protected] alt. tel. 0581-37151. 

Välkommen till oss på BillerudKorsnäs Visa mindre

Bagare sökes

Vi söker en bagare som kan göra alltifrån bröd till tårtor och kondisbitar.Vi söker någon med erfarenhet inom konditori/bageribranschen. Visa mer
Vi söker en bagare som kan göra alltifrån bröd till tårtor och kondisbitar.Vi söker någon med erfarenhet inom konditori/bageribranschen. Visa mindre

Bagare/Konditor

Plantmarknaden Trädgård & Café i Lindesberg är utflyktsmålet för hela familjen, och en av Sveriges mest välsorterade trädgårdsbutiker med över 100 000 besökare varje säsong. Café Lusthuset är omtalat för sina goda räksmörgåsar och bakverk, och är ett besöksmål i sig. Du är positiv och energisk Du är kreativ och vill utvecklas i din yrkesroll Du kan arbeta självständigt i högt tempo Bagare/Konditor Inför säsongen 2020 söker vi en erfaren och kunnig bagare... Visa mer
Plantmarknaden Trädgård & Café i Lindesberg är utflyktsmålet för hela familjen, och en av Sveriges mest välsorterade trädgårdsbutiker med över 100 000 besökare varje säsong. Café Lusthuset är omtalat för sina goda räksmörgåsar och bakverk, och är ett besöksmål i sig.
Du är positiv och energisk
Du är kreativ och vill utvecklas i din yrkesroll
Du kan arbeta självständigt i högt tempo
Bagare/Konditor
Inför säsongen 2020 söker vi en erfaren och kunnig bagare/konditor till vårt café.
Genomförd bageri/konditor utbildning är ett krav samt arbetserfarenhet inom yrket. Visa mindre

Bagare / konditor sökes

Vi söker en bagare/konditor som kan göra alltifrån bröd till tårtor och kondisbitar. Vi söker någon med erfarenhet inom konditoribranschen. Visa mer
Vi söker en bagare/konditor som kan göra alltifrån bröd till tårtor och kondisbitar. Vi söker någon med erfarenhet inom konditoribranschen. Visa mindre