Lediga jobb som Data/IT i Lindesberg

Se lediga jobb som Data/IT i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Servicetekniker på Smartify - Lindesberg

Har du ett genuint teknikintresse och brinner för att leverera bästa möjliga service? Är du den person som släkt och vänner vänder sig till när tekniken strular? Vill du vara med i vårt arbete för att göra Sverige smartare? Då kan du vara Smartifys nya servicetekniker kring Lindesberg! Som servicetekniker hos Smartify blir ditt uppdrag att hjälpa privatpersoner och företag med att få ordning på sin digitala teknik. Du tar dig runt i servicebil och genomfö... Visa mer
Har du ett genuint teknikintresse och brinner för att leverera bästa möjliga service? Är du den person som släkt och vänner vänder sig till när tekniken strular? Vill du vara med i vårt arbete för att göra Sverige smartare? Då kan du vara Smartifys nya servicetekniker kring Lindesberg!

Som servicetekniker hos Smartify blir ditt uppdrag att hjälpa privatpersoner och företag med att få ordning på sin digitala teknik. Du tar dig runt i servicebil och genomför uppdrag i kunders hem och ute hos företag. Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete med möjlighet till utveckling och eget ansvar.

Installation, konfigurering och felsökning av smart teknik i privata hem samt på företag inom teknikområden:

- datorer och kringutrustning
- nätverk och nätverksutrustning
- TV- och ljudanläggningar, inklusive bildoptimering samt montage på vägg
- Aktivering och konfigurering av bredbandstjänster i hushåll, exempelvis routers, Wi-Fi-nät, TV-utrustning och bredbandstelefoni
- montering av kanalisation och kabeldragning för nya bredbandsuttag
- digitala lås & larm
- försäljning, installation och konfigurering av mjukvara och hårdvara


Vad söker vi hos dig?

- Som person är du social och tycker om att träffa nya människor. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och gillar att arbeta självständigt och med eget ansvar.
- Ett intresse/fallenhet för hantverkararbeten underlättar, då en av många tjänster vi erbjuder är att montera TV på vägg och 5G-antenner.
- Du har en bred teknisk kompetens, är en sann teknik-entusiast, praktiskt lagd och älskar att lära dig nya saker.
- Du har lätt för att sätta dig in i människors problem och förklara tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt.
- Du har erfarenhet av konfigurering av hemelektronik, såsom routrar, skrivare, datorer, streamingboxar och ljudanläggningar.
- Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.
- Du har ett manuellt B-körkort, då du tar dig runt med servicebil.
- Har du även utbildning inom data/IT/nätverk eller dylikt är detta meriterande.


Vad kan vi erbjuda dig?

Som servicetekniker hos Smartify är du med och arbetar för att göra Sverige smartare genom att göra den senaste digitala utvecklingen tillgänglig för alla. Du får tillgång till olika hjälpmedel för att kunna ta emot och rapportera dina uppdrag på ett effektivt sätt, direkt ute på fältet.

Vi ser också till att du har tillgång till bil samt hjälpmedel såsom verktyg, arbetskläder och instrument. Innan du som Smartify-tekniker ger dig ut på fältet genomgår du en intern utbildning, där du får lära dig vad du behöver. Flera utbildningstillfällen kommer ske löpande, för att främja en kunskapsutveckling.

Vi erbjuder ett självständigt, varierande och utvecklande heltidsjobb, som inleds med en provanställning på sex månader. Lön enligt överenskommelse och start för tjänsten är så snart som möjligt.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då är du förmodligen helt rätt för oss, och vi för dig. Vi rekryterar löpande - så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Senior nätverkstekniker till Ricoh IT partner

Tänker du ibland att ditt jobb är "ok" och att du saknar det där lilla extra? Arbetsuppgifter är oftast likadana som nätverkstekniker men samhörigheten och teamkänslan är något som skapas av människorna runtom. På Ricoh IT partner är DU viktig. Du får alla möjligheter i världen att utvecklas bara du själv vill. Att du dessutom har riktigt kul ihop med dina härliga kollegor på jobbet kommer bara att vara ett plus. Så om du haft den där tanken på att byta jo... Visa mer
Tänker du ibland att ditt jobb är "ok" och att du saknar det där lilla extra? Arbetsuppgifter är oftast likadana som nätverkstekniker men samhörigheten och teamkänslan är något som skapas av människorna runtom. På Ricoh IT partner är DU viktig. Du får alla möjligheter i världen att utvecklas bara du själv vill. Att du dessutom har riktigt kul ihop med dina härliga kollegor på jobbet kommer bara att vara ett plus. Så om du haft den där tanken på att byta jobb så är det nu du ska söka!

OM TJÄNSTEN
I rollen som kundansvarig IT-konsult på Ricoh kommer du att jobba klientnära med att ta hand om IT-miljön ute hos kunder. Arbetet handlar till stor del om att agera rådgivande och stöttande samt att optimera kundens användning och upplevelse av IT-tjänster. Du har den huvudsakliga kontakten med de kunder som du är ansvarig för och jobbar med systemförvaltning, säkerhet, konfiguration och kundanpassningar ute hos kunden.

ARBETSUPPGIFTER
- Genomföra behovsanalyser, utvecklingsarbeten samt att ge förslag på förändringar av IT-miljön.
- Förbereda och leverera produkter till kunden samt installera, koppla upp och migrera in klienter.
- Hjälpa kunden att utveckla IT-system, att nyttja systemen smartare samt instruera och utbilda kundens personal inom olika program och IT-system vid behov.

Kunderna finns huvudsakligen inom Örebro län, men resor kan även förekomma till andra orter. Arbete sker såväl ute hos kund som på Ricohs huvudkontor på Aspholmen i Örebro. Du kommer att bli en del av ett kompetent team av IT-konsulter som gärna delar med sig av sin kunskap.

VI SÖKER DIG SOM
- Har någon form av IT-utbildning
- 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande jobb
- Talar flytande svenska och engelska i tal och skrift
- Har B-körkort

Du gillar att jobba med IT-miljön ute hos kunder. Vi ser gärna att du har generalistkompetens inom IT-området samt kompetens inom ett eller flera av följande områden:


* Microsoft 365 suite & cloud security services
* Kommunikationstjänster (SharePoint Online och Teams)
* Active Directory
* Nätverkstjänster
* Virtualisering, Storage och Backup (VMware vSphere, Veeam)


För att passa in hos Ricoh It Partner bör du vara:


* Relationsskapande
* Problemlösande
* Kommunikativ
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Enligt Överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ricoh IT partner Visa mindre

Arbetsledare Processystem till BillerudKorsnäs Frövi / Rockhammar

Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? BillerudKorsnäs Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt. Nu behöver vi stärka vår verksamhet med en arbetsledare till enheten Automation Processystem. I rollen som arbetsledare får du... Visa mer
Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass?
BillerudKorsnäs Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt.
Nu behöver vi stärka vår verksamhet med en arbetsledare till enheten Automation Processystem.
I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten i förvaltningen av våra process-styrsystem i form av förebyggande och avhjälpande systemunderhåll. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling.
En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.

Ett hållbart ledarskap
Medarbetare som skapar hållbara produkter behöver hållbara ledare. Som ledare hos BillerudKorsnäs kommer du få ta del av vår ledarskapsakademi och vårt ledarskapsprogram Sustainable Leadership (sv. Hållbart ledarskap), där du kommer få verktygen, utbildningarna och stödet för att kunna vara en hållbar ledare och uppfylla fyra löften till dina medarbetare:
Jag bryr mig och leder en säker arbetsmiljö.
Jag leder förändring och prestation.
Jag engagerar och frigör potential.
Jag kommunicerar effektivt.


Är du nyfiken på att läsa mer om vårt hållbara ledarskap och möta några av våra Hållbara ledare så kan du göra det här;
https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lar-kanna-oss/billerudkorsnas-sustainable-leaderhip

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
Minst 3 års teknisk gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du därutöver har är högre utbildning inom styrsystem eller att du genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper.
Ett par års tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning.
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt förstår engelska som är vårt koncernspråk.
Har du även vana från av att arbeta med digitala process styrsystem inom processindustri eller tillverkande industri är detta meriterande.Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.
För att lyckas i tjänsten krävs det att du är driven och vågar ta dig an nya utmaningar, arbeta med ständiga förbättringar, samt lösa problem med hjälp av nytänkande idéer. Dessutom är det viktigt att vara serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad.
Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper, trivs bra i en ledande roll och är mån om att leverera resultat. Du ser styrkan i ett gott samarbete och bygger relationer såväl internt som externt. Som ledare har fallenheten att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.

Vi erbjuder dig
En attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
Ett utmanande arbete med många kontaktytor.
En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
En engagerad chef. Slå gärna Jörgen en signal så berättar han gärna mer.
… och många fler anledningar som vi gärna berättar mer om.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Öhman, Chef Underhåll: [email protected] / +46702351771
Har du frågor kring rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta Anna Maria Bentzer, HR Business Partner: [email protected] / +46722127249


Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 23 oktober 2022
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare som uppmuntrar mångfald och som ständigt strävar efter att skapa en inkluderande miljö för samtliga anställda och kandidater. Vi använder rekryteringtester som en del av vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Service Manager MES till Frövi Bruk

Vill du gå till jobbet och vara med och bidra till en hållbar framtid? Brinner du för produktionsnära IT? Just nu söker vi en Service Manager MES i Frövi till BillerudKorsnäs! Som Service Manager MES arbetar och ansvarar du för förvaltning av rullhanteringssystemet och dess kringliggande system på Frövi bruk. Du stöttar verksamheten med tekniska lösningar och agerar som projektledare för förändringsprojekt. Vi erbjuder möjligheten att utveckla rollen i li... Visa mer
Vill du gå till jobbet och vara med och bidra till en hållbar framtid? Brinner du för produktionsnära IT? Just nu söker vi en Service Manager MES i Frövi till BillerudKorsnäs!
Som Service Manager MES arbetar och ansvarar du för förvaltning av rullhanteringssystemet och dess kringliggande system på Frövi bruk. Du stöttar verksamheten med tekniska lösningar och agerar som projektledare för förändringsprojekt. Vi erbjuder möjligheten att utveckla rollen i linje med ditt intresse! Rollen ingår i ett team, Mill Systems Frövi, där man arbetar tillsammans för att lösa uppgifterna och hjälper varandra inom förvaltningsområdet.
Dina huvudsakliga uppgifter:
· Ansvara för rullhanteringssystemet och kringliggande system
· Projektledning av förändringsprojekt inom produktionsnära IT
· Medverka vid felsökning av driftsproblem inom produktionsnära IT
· Stötta verksamheten med dataanalys inom området
· Bidra med din kunskap till affärs- och IT -projekt
· Håll dig uppdaterad med aktuell och ny teknik
· Oberoende planera, prioritera och utföra uppgifter inom ditt kompetensområde.
Du kommer vara placerad på Frövi bruk utanför Örebro och du kommer att ingå i ett ambitiöst team och rapportera till IT Manager Mill Systems. Beredskapstjänstgöring kan ingå i befattningen samt resor i tjänsten förekommer.


Kvalifikationer
· Högskoleexamen inom matematik, IT, datavetenskap eller motsvarande
· Erfarenhet av produktionsnära IT
· Erfarenhet av dataanalys och/eller Business Intelligence
· Erfarenhet av projektledning
· Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
· Erfarenhet av programmering


Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen krävs att du är en analytisk person med förmåga att kommunicera och förstå verksamhetens behov. Du är organiserad med god dokumentationskunskap. Du har en helhetssyn på IT lösningar och vill vara en del av ett härligt gäng som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet.
I ditt bemötande av andra är du prestigelös, lyhörd och respektfull. Genom detta främjar en positiv och utvecklande arbetsmiljö.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.


Kontakt
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Andersson, Manager IT Mill Services, [email protected] / 072-5241012
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Lisa Ardesjö, HR Business Partner: [email protected] / 070-1677149
Sista dag för ansökan
2022-10-10


Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den10 oktober 2022!
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare med jämställda möjligheter. Vi uppmuntrar mångfald och strävar alltid efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Provningsingenjörer sökes till Saab Bofors Test Center

Ansök    Sep 7    Academic Work Sweden AB    Systemtestare
Vill du vara med och bidra till en säkrare omvärld? Gillar du att arbeta praktiskt? Trivs du ute i friska luften? Då kanske du är den person vi söker! OM TJÄNSTEN Saab Bofors Test Center utför provning för nationella och internationella kunders räkning med tyngdpunkt inom försvarsindustrin. Hit kan kunder komma på kort varsel och utföra mätningar med stor precision. Avdelningen är indelad i tre grupperingar: Provningsingenjörer, fotografer samt miljötåli... Visa mer
Vill du vara med och bidra till en säkrare omvärld? Gillar du att arbeta praktiskt? Trivs du ute i friska luften? Då kanske du är den person vi söker!

OM TJÄNSTEN
Saab Bofors Test Center utför provning för nationella och internationella kunders räkning med tyngdpunkt inom försvarsindustrin. Hit kan kunder komma på kort varsel och utföra mätningar med stor precision. Avdelningen är indelad i tre grupperingar: Provningsingenjörer, fotografer samt miljötålighetsingenjörer. Här välkomnas du till ett team på 20 personer som består av såväl juniora som seniora medarbetare i varierad ålder.

ARBETSUPPGIFTER
Som provningsingenjör kommer du att ingå i olika projekt och arbeta med mätningar i fält cirka tre dagar i veckan. Arbetet innefattar registrering av fysikaliska storheter under provning, t.ex. inner- och ytterballistiska mätningar. Resterande tid befinner du dig allt som oftast på kontoret där du förbereder kommande mätningar samt analyserar data ifrån tidigare mätningar.

Du kommer till exempel att:


* Sätta upp relevant mätapparatur på testplatsen
* Utveckla provningsutrustning och provningsmetoder
* Agera tekniskt stöd i kundkontakter, vilka ofta är konstruktörer eller projektledare inom militär eller civil industri


Din första tid kommer bestå av en introduktion där du får se och lära för att därefter succesivt ges mer ansvar. Det finns även möjlighet att vidareutvecklas inom en rad olika teknikområden för dig som är framåt och ambitiös – antingen genom kompetensöverföring ifrån erfarna kollegor eller genom interna/externa utbildningar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Saab Bofors Test Center.

VI SÖKER DIG SOM
- Högskoleingenjörsexamen inom något av områdena maskiningenjör, automationsingenjör, dataingenjör, teknisk fysik eller elektronik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
- B-körkort då kortare resor görs mellan de olika provningsplatserna, bil att nyttja i tjänsten finns att tillgå
- God svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i interna och externa samarbeten
- Försvarsindustrin ställer höga krav på säkerhet vilket innebär att du endast kan ha svenskt medborgarskap
- Praktisk fallenhet då arbetet innefattar montering etc. Du bör inte vara främmande för att hoppa i ett blåställ eller regnrock då merparten av arbetet bedrivs ute i fält

Meriterande


* Erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter på provningsavdelning
* Kunskap eller intresse inom programmering, framförallt i C#. Detta då du har möjlighet att bli ansvarig för företagets befintliga datainsamlingssystem samt titta på framtidens ersättande system


Som person är du


* Personlig mognad
* Samarbetsförmåga
* Flexibel
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Karlskoga


Saab Bofors Test Center AB lyder under lagen om brandfarliga och explosiva varor (LBE) vilket innebär att vi är ålagda att utföra lämplighetskontroll via MSB och polismyndigheten innan anställning.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Saab Bofors Test Center. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Provningsingenjörer sökes till Saab Bofors Test Center

Ansök    Jul 7    Academic Work Sweden AB    Systemtestare
Vill du vara med och bidra till en säkrare omvärld? Gillar du att arbeta praktiskt? Trivs du ute i friska luften? Då kanske du är den person vi söker! OM TJÄNSTEN Saab Bofors Test Center utför provning för nationella och internationella kunders räkning med tyngdpunkt inom försvarsindustrin. Hit kan kunder komma på kort varsel och utföra mätningar med stor precision. Avdelningen är indelad i tre grupperingar: Provningsingenjörer, fotografer samt miljötåli... Visa mer
Vill du vara med och bidra till en säkrare omvärld? Gillar du att arbeta praktiskt? Trivs du ute i friska luften? Då kanske du är den person vi söker!

OM TJÄNSTEN
Saab Bofors Test Center utför provning för nationella och internationella kunders räkning med tyngdpunkt inom försvarsindustrin. Hit kan kunder komma på kort varsel och utföra mätningar med stor precision. Avdelningen är indelad i tre grupperingar: Provningsingenjörer, fotografer samt miljötålighetsingenjörer. Här välkomnas du till ett team på 20 personer som består av såväl juniora som seniora medarbetare i varierad ålder.

ARBETSUPPGIFTER
Som provningsingenjör kommer du att ingå i olika projekt och arbeta med mätningar i fält cirka tre dagar i veckan. Arbetet innefattar registrering av fysikaliska storheter under provning, t.ex. inner- och ytterballistiska mätningar. Resterande tid befinner du dig allt som oftast på kontoret där du förbereder kommande mätningar samt analyserar data ifrån tidigare mätningar.

Du kommer till exempel att:


* Sätta upp relevant mätapparatur på testplatsen
* Utveckla provningsutrustning och provningsmetoder
* Agera tekniskt stöd i kundkontakter, vilka ofta är konstruktörer eller projektledare inom militär eller civil industri


Din första tid kommer bestå av en introduktion där du får se och lära för att därefter succesivt ges mer ansvar. Det finns även möjlighet att vidareutvecklas inom en rad olika teknikområden för dig som är framåt och ambitiös – antingen genom kompetensöverföring ifrån erfarna kollegor eller genom interna/externa utbildningar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Saab Bofors Test Center.

VI SÖKER DIG SOM
- Högskoleingenjörsexamen inom något av områdena maskiningenjör, automationsingenjör, dataingenjör, teknisk fysik eller elektronik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
- B-körkort då kortare resor görs mellan de olika provningsplatserna, bil att nyttja i tjänsten finns att tillgå
- God svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i interna och externa samarbeten
- Försvarsindustrin ställer höga krav på säkerhet vilket innebär att du endast kan ha svenskt medborgarskap
- Praktisk fallenhet då arbetet innefattar montering etc. Du bör inte vara främmande för att hoppa i ett blåställ eller regnrock då merparten av arbetet bedrivs ute i fält

Meriterande


* Erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter på provningsavdelning
* Kunskap eller intresse inom programmering, framförallt i C#. Detta då du har möjlighet att bli ansvarig för företagets befintliga datainsamlingssystem samt titta på framtidens ersättande system


Som person är du


* Personlig mognad
* Samarbetsförmåga
* Flexibel
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Karlskoga


Saab Bofors Test Center AB lyder under lagen om brandfarliga och explosiva varor (LBE) vilket innebär att vi är ålagda att utföra lämplighetskontroll via MSB och polismyndigheten innan anställning.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Saab Bofors Test Center. Visa mindre

Kundansvarig nätverkstekniker till Ricoh IT partner

Tänker du ibland att ditt jobb är "ok" och att du saknar det där lilla extra? Arbetsuppgifter är oftast likadana som nätverkstekniker men samhörigheten och teamkänslan är något som skapas av människorna runtom. På Ricoh IT partner är DU viktig. Du får alla möjligheter i världen att utvecklas bara du själv vill. Att du dessutom har riktigt kul ihop med dina härliga kollegor på jobbet kommer bara att vara ett plus. Så om du haft den där tanken på att byta jo... Visa mer
Tänker du ibland att ditt jobb är "ok" och att du saknar det där lilla extra? Arbetsuppgifter är oftast likadana som nätverkstekniker men samhörigheten och teamkänslan är något som skapas av människorna runtom. På Ricoh IT partner är DU viktig. Du får alla möjligheter i världen att utvecklas bara du själv vill. Att du dessutom har riktigt kul ihop med dina härliga kollegor på jobbet kommer bara att vara ett plus. Så om du haft den där tanken på att byta jobb så är det nu du ska söka!

OM TJÄNSTEN
I rollen som kundansvarig IT-konsult på Ricoh kommer du att jobba klientnära med att ta hand om IT-miljön ute hos kunder. Arbetet handlar till stor del om att agera rådgivande och stöttande samt att optimera kundens användning och upplevelse av IT-tjänster. Du har den huvudsakliga kontakten med de kunder som du är ansvarig för och jobbar med systemförvaltning, säkerhet, konfiguration och kundanpassningar ute hos kunden.

ARBETSUPPGIFTER
- Genomföra behovsanalyser, utvecklingsarbeten samt att ge förslag på förändringar av IT-miljön.
- Förbereda och leverera produkter till kunden samt installera, koppla upp och migrera in klienter.
- Hjälpa kunden att utveckla IT-system, att nyttja systemen smartare samt instruera och utbilda kundens personal inom olika program och IT-system vid behov.

Kunderna finns huvudsakligen inom Örebro län, men resor kan även förekomma till andra orter. Arbete sker såväl ute hos kund som på Ricohs huvudkontor på Aspholmen i Örebro. Du kommer att bli en del av ett kompetent team av IT-konsulter som gärna delar med sig av sin kunskap.

VI SÖKER DIG SOM
- Har någon form av IT-utbildning
- 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande jobb
- Talar flytande svenska och engelska i tal och skrift
- Har B-körkort

Du gillar att jobba med IT-miljön ute hos kunder. Vi ser gärna att du har generalistkompetens inom IT-området samt kompetens inom ett eller flera av följande områden:


* Microsoft 365 suite & cloud security services
* Kommunikationstjänster (SharePoint Online och Teams)
* Active Directory
* Nätverkstjänster
* Virtualisering, Storage och Backup (VMware vSphere, Veeam)


För att passa in hos Ricoh It Partner bör du vara:


* Relationsskapande
* Problemlösande
* Kommunikativ
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Enligt Överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ricoh IT partner Visa mindre

Orica söker en lösningsorienterad Applikationsspecialist!

Är du en teknisk kunnig lagspelare, med ett brinnande intresse för IT, som vill få möjligheten att vidareutveckla din karriär hos ett multinationellt företag? Vi letar efter en applikationsspecialist för Oricas räkning. Läs vidare och sök redan idag! OM TJÄNSTEN Orica är en av världens ledande leverantörer av gruv- och infrastrukturlösningar och tillverkar sprängämnen till organisationer utan militära anknytningar, exempelvis gruvindustrier. Orica erbjud... Visa mer
Är du en teknisk kunnig lagspelare, med ett brinnande intresse för IT, som vill få möjligheten att vidareutveckla din karriär hos ett multinationellt företag? Vi letar efter en applikationsspecialist för Oricas räkning. Läs vidare och sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Orica är en av världens ledande leverantörer av gruv- och infrastrukturlösningar och tillverkar sprängämnen till organisationer utan militära anknytningar, exempelvis gruvindustrier. Orica erbjuder sina kunder i gruv- och anläggningsindustrin ett komplett utbud av sprängämnen och tändmedel.

I rollen som applikationsspecialist hos Orica kommer du att arbeta produktionsnära, både självständigt och tillsammans med andra IT-team som exempelvis server-team och network-team. Ingen dag är den andra riktigt lik då du arbetar utefter de arbetsuppgifter som blir givna under dagen. Tjänsten ingår i en global supportfunktion så det kan variera mycket i vad arbetsuppgifterna är på en dag. Fokusområde för rollen är EMEA (Europa, mellanöstern och Afrika). Vi söker dig som är flexibel, lösningsorienterad och service-minded.

ARBETSUPPGIFTER
- Felsökning och lösning av komplexa IT-system
- IT och applikations-support
- IT-design
- IT-styrning

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleexamen i en IT-relaterad disciplin
- Har minst ett års erfarenhet av en IT-roll, exempelvis som utvecklare
- Behärskar både det svenska och engelska språket mycket väl i både tal och skrift, då det används i det dagliga arbetet
- Har god kunskap inom Microsoft och -databaser

Meriterande:


* Arbetat med applikationer tidigare
* Ytterliggare språkkunskap inom EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika)


Som person är du:


* Strukturerad
* Problemlösande
* Självgående
* Har god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Omgående/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Gyttorp


Viss möjlighet till att arbeta hemifrån enligt överenskommelse finns och när arbetsuppgifterna tillåter, men vi ser gärna att majoriteten av arbetstiden spenderas i Gyttorp. Det kan förekomma resor till andra länder inom ansvarsområdet.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Erfaren Servertekniker

IT-och teleenheten består av 23 medarbetare som arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga stöd till Lindesbergs kommunkoncerns olika verksamheter. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation på arbetsuppgifterna och goda möjligheter till kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en erfaren servertekniker till vår IT-enhet. Du kommer främst att arbeta med installation, drift, underhåll och dokumentation i kommunkoncernens servermiljö. Vi är ett... Visa mer
IT-och teleenheten består av 23 medarbetare som arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga stöd till Lindesbergs kommunkoncerns olika verksamheter. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation på arbetsuppgifterna och goda möjligheter till kompetensutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en erfaren servertekniker till vår IT-enhet. Du kommer främst att arbeta med installation, drift, underhåll och dokumentation i kommunkoncernens servermiljö. Vi är ett starkt lag som hjälper varandra när det behövs så ibland kan du få hoppa in i helpdesk, hjälpa till vid datorleveranser. I arbetet ingår även beredskap utanför ordinarie arbetstid.

KVALIFIKATIONER
• Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning Microsoft Windows arkitektur och Server.
• Du har minst 10 års erfarenhet av arbete inom kommunal IT.
• Du har minst 2 års erfarenhet av administration av Microsoft Office 365.
• Du har flera års erfarenhet av VmWare och Veeam
• Du har flera års erfarenhet från WhatsUp Gold och DUOStation
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt innehar B-körkort då resor till olika arbetsplatser i kommunen ingår.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Arbetsledare Underhåll Processystem

Tänk om du kunde få driva en hållbar utveckling för våra medarbetare?Vi erbjuder dig möjligheten att leda och engagera våra medarbeta för framgång. De förtjänar de bästa arbetsförutsättningarna – det kommer du att vara med i att skapa. Vi söker dig som är intresserad av att vara med i att leda, planera och strukturera den dagliga verksamheten, samt driva och utveckla underhållet inom Processystem. Detta samtidigt som du leder våra medarbetare genom förbätt... Visa mer
Tänk om du kunde få driva en hållbar utveckling för våra medarbetare?Vi erbjuder dig möjligheten att leda och engagera våra medarbeta för framgång. De förtjänar de bästa arbetsförutsättningarna – det kommer du att vara med i att skapa.
Vi söker dig som är intresserad av att vara med i att leda, planera och strukturera den dagliga verksamheten, samt driva och utveckla underhållet inom Processystem. Detta samtidigt som du leder våra medarbetare genom förbättringsarbeten – och mot framgång.
Som ledare har du ansvar för att det förebyggande och avhjälpande underhållet inom processystem utförs på bästa sätt och med hög kvalitet. Utöver att leda det dagliga arbetet så kommer du att ha ekonomiskt ansvar, respektive ett personalansvar för ett antal medarbetare i. I det ansvaret ingår det bland annat att proaktivt arbeta med kompetensutveckling, att stödja och coacha dina medarbetare till nå uppsatta mål och att bidra till det kontinuerliga arbetet med att förbättra arbetssätt. Du kommer också att tillsammans med dina medarbetare arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd. Inom den här rollen kommer du dessutom att medverka till att kommunikationen inom och från avdelningen fungerar på ett optimalt sätt.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års teknisk gymnasial utbildning eller som genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underhåll inom processindustri eller tillverkande industri. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du som Arbetsledare har ett naturligt säkerhetstänk och en god omdömesförmåga. Du bidrar till en positiv och god arbetsmiljö.
Som person är du bra på att kommunicera och du kan uttrycka dig på ett tydligt sätt. Du har ett engagerande och pedagogiskt förhållningssätt, där du bland annat vill stödja och underlätta för dina medarbetare att utvecklas i arbetet. Dessutom är du strukturerad, samtidigt som du har en helhetssyn kring ditt och dina medarbetares arbete i relation till verksamheten.
Viktigt för rollen är att du har goda ledaregenskaper och trivs bra i en ledande roll. Du uppskattar utmaningar och samarbetar väl såväl internt som externt och är mån om att leverera resultat och uppfylla mål.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar:
Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.
Kontakt
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Mattias Albertsson: [email protected] / +46701677635.
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi: [email protected] / +46722057166.
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 19 juni 2022!
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare med jämställda möjligheter. Vi uppmuntrar mångfald och strävar alltid efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Systemingenjör till Frövi

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar utveckling. Jobbar du idag som systemingenjör och har erfarenhet av drivsystem? Då kan den här tjänsten som systemingenjör hos oss i Frövi vara något för dig. Som systemingenjör kommer du att tillhöra sektionen Automation. Här arbetar idag systemingenjörer, underhållsingenjörer och tekniker inom området el och automation. Våra åtta systemingenjörer arbetar med kvalificerad felsökning, konfigureri... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar utveckling.
Jobbar du idag som systemingenjör och har erfarenhet av drivsystem? Då kan den här tjänsten som systemingenjör hos oss i Frövi vara något för dig.


Som systemingenjör kommer du att tillhöra sektionen Automation. Här arbetar idag systemingenjörer, underhållsingenjörer och tekniker inom området el och automation. Våra åtta systemingenjörer arbetar med kvalificerad felsökning, konfigurering, optimering och utveckling av våra produktionsnära styr- och övervakningssystem. Vi är nu inne i ett spännande skede med stora pågående investering, där vår nya sodapanna står i fokus. Vi byter även ut system och automationsmiljön för huvuddelen av lut- och kraftsidan på bruket till förmån för Siemens PCS7. Vi behöver därför utöka gruppen av systemingenjörer och är i behov av förstärkning inom Siemens PCS7 och process IT.
Frövi och Rockhammar bruk har en omfattande installerad bas av processdatorsystem som QCS-, DCS-, PLC-, drivsystem och fabrikstäckande informationssystem. Dessa system inbegriper också en stor mängd OT-utrustning. Vi erbjuder dig ett arbete i en teknikorienterad miljö, där både denna utrustning och säkerheten runt omkring den, kommer att vara en del av din vardag.

Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra process- och systemarbete i samarbete med driftspersonal, samt att optimera och utveckla befintliga systemfunktioner och systemsäkerheten. Det är ett fritt arbete med stort ansvar och varierande uppgifter som innefattar bland annat felsökning ute i anläggningen, programmerings- och konfigureringsarbete, samt att delta i projekt. Du kommer att ha många kontakter, främst internt men även externt.
Inom hela företaget pågår ett arbete för att förbättra och utveckla våra arbetssätt. Detta innebär att du kommer att få bidra till att öka framförhållning, planering och utförande av olika åtgärder. Du kommer vara delaktig i att implementera dessa nya arbetssätt inom din sektion.


Kvalifikationer
Relevant högskoleutbildning eller att du förvärvat motsvarande kunskaper genom erfarenhet.
Erfarenhet av felsökning, programmering och konstruktion i styrsystem.
Meriterande med erfarenhet av industriell IT och processystem inom industrin.
Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.
Tidigare dokumenterad erfarenhet av ledande roller är meriterande.


Personliga egenskaper
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk.
Som person är du analytisk och noggrann. Du tar ansvar för att driva igenom och avsluta dina uppgifter. Du är dessutom kommunikativ och lyhörd. I den här rollen är det även viktigt vilja utvecklas i sitt arbete, samt att vara villig att dela med sig av sina kunskaper till andra.
Vi ser att du är intresserad av och följer den tekniska utvecklingen inom området.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.

Kontakt
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Per Andersson [email protected] / +4658137372
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi [email protected] / +46722057166

Ansökningsinformation:
Välkommen med din ansökan senast den 24 april 2022!
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare med jämställda möjligheter. Vi uppmuntrar mångfald och strävar alltid efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Systemansvarig TES

Ansök    Nov 24    Lindesbergs kommun    Systemansvarig
Vi söker nu en systemansvarig för TES då nuvarande medarbetare går vidare till nytt uppdrag inom kommunen. Tidigare medarbetare kommer finnas med vid rekrytering och introduktion för att säkerställa att du som ny får goda förutsättningar. Vi har inlett en spännande och utmanande digital resa där fokus är att föra tekniken framåt i våra verksamheter genom att hitta smarta och effektiva arbetssätt för våra medarbetare och enskilda. Arbetet med digitaliserin... Visa mer
Vi söker nu en systemansvarig för TES då nuvarande medarbetare går vidare till nytt uppdrag inom kommunen. Tidigare medarbetare kommer finnas med vid rekrytering och introduktion för att säkerställa att du som ny får goda förutsättningar.

Vi har inlett en spännande och utmanande digital resa där fokus är att föra tekniken framåt i våra verksamheter genom att hitta smarta och effektiva arbetssätt för våra medarbetare och enskilda. Arbetet med digitalisering och välfärdsteknik inom Socialförvaltningen fortsätter och efter ett antal års utbyggnad ser vi nu över organisationen för att skapa förutsättningar för att förvalta den teknik vi fått ut till våra medborgare i form av t.ex. nyckelfri hemtjänst och digitala trygghetslarm.

Avdelningen för E-hälsa består av enhetschef, tre systemansvariga och två larminstallatörer. Du kommer till ett team där det finns ett gott samarbete och som har en tydlig målbild om att förbättra, utveckla och engagera både verksamheter och de som arbetar med systemen.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta med systemadministration av de tjänster som Lindesbergs kommun har via Tunstall. Det handlar i dagsläget om trygghetstjänster såsom trygghetslarm, digitala lås och tillsynskameror inom hemtjänst, särskilda boenden och inom Funktionsstöds verksamheter.

Du kommer att vara behjälplig vid felsökning och ger support via telefon eller på plats. I rollen ingår att vara delaktig och utveckla nya tjänster inom området. Du arbetar även administrativt med dokumentation av rutiner och manualer. I arbetet utför du administrativa arbetsuppgifter i olika IT-system, samt ser tillsammans med systemansvariga för verksamhetssystemet Viva och resurs- och schemasystem Timecare, till att integrationer mellan systemen är fungerande och optimerade.

Utöver detta innehåller tjänsten t. ex;
• Förvaltning och underhåll.
• Administrera användare, grupper och behörigheter i systemet.
• Ansvara för utbildningsinsatser samt att stödja användarna av systemen.
• Initiera och driva förändringar i systemen utifrån verksamhetens behov.
• Samordna systemförvaltning samt kontakter med leverantör och IT-enhet.
• Ansvara för systemets kvalitet utifrån en informationssäkerhetsaspekt.
• Delta och stödja verksamheterna i utvecklingsfrågor samt i arbetet med välfärdsteknik, statistikuttag mm.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning, gärna inom systemvetenskap eller liknande samt vana och kunskap av IT-system. Det är viktigt att du är intresserad och känner dig hemma i olika IT-miljöer och tycker att det är spännande med teknisk utveckling.

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet av arbete med IT-frågor och om du har erfarenhet av TES men inget krav. Även erfarenhet av vårt verksamhetssystem Viva eller vårt resurs- och schemasystem Timecare skulle kunna vara meriterande.

Som person har du en god kommunikativ förmåga och är pedagogisk och samarbetsorienterad. Du är positiv, lösningsorienterad, strävar efter utveckling samt är flexibel. Det är också viktigt att du har en god förmåga till helhetssyn. Arbetet kräver också att du kan jobba lugnt men effektivt och metodiskt även i stressade situationer.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Erfaren Nätverkstekniker

Ansök    Sep 16    Lindesbergs kommun    Nätverkstekniker
IT-och teleenheten består av 20 medarbetare som arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga stöd till Lindesbergs kommunkoncerns olika verksamheter. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation på arbetsuppgifterna och goda möjligheter till kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi står inför nya spännande utmaningar och söker en erfaren nätverkstekniker till vår IT-enhet. Du kommer främst att arbeta med design, installation, drift, underhåll och doku... Visa mer
IT-och teleenheten består av 20 medarbetare som arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga stöd till Lindesbergs kommunkoncerns olika verksamheter. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation på arbetsuppgifterna och goda möjligheter till kompetensutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi står inför nya spännande utmaningar och söker en erfaren nätverkstekniker till vår IT-enhet.

Du kommer främst att arbeta med design, installation, drift, underhåll och dokumentation av kommunkoncernens nätverk och säkerhetslösningar. Vi är ett starkt lag som hjälper varandra när det behövs så ibland kan du få hoppa in i helpdesk, hjälpa till vid datorleveranser, bistå serverteamet i ev. problemlösning eller annat. Med din erfarenhet kommer du att vara ett viktigt tillskott i utformningen av kommunkoncernens framtida nätverk.

I arbetet ingår även beredskap utanför ordinarie arbetstid.

KVALIFIKATIONER
• Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning nätverk alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
• Du har bred erfarenhet inom IT och lång erfarenhet från arbete med nätverk, trådat och trådlöst. Du har goda kunskaper inom routing, switching, nätverkssäkerhet, brandväggar och tekniker som VRF, VSS och 802.1x.
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt innehar B-körkort då resor till olika arbetsplatser i kommunen ingår.

Det är meriterande om du har vana från Whatsup Gold eller liknande monitoreringssystem.

Vi sätter stor vikt vid ett bra bemötande mot våra uppdragsgivare och medarbetare. För att passa i rollen behöver du ha ett stort kundfokus, god social kompetens och pedagogisk förmåga. Du samarbetar bra med andra och är en lagspelare. Du arbetar strukturerat och kan hantera flera uppgifter samtidigt samt är stresstålig.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Service Specialist Technical Support

BillerudKorsnäs är världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder. Vi levererar förpackningslösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vår IT-avdelning arbetar för och supporterar hela BillerudKorsnäs och nu söker vi vår nästa medarbetare till IT i Frövi, som Service Specialist Technical Support. I den här rollen blir ditt uppdrag att hela tiden sträva efter en effektiv och f... Visa mer
BillerudKorsnäs är världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder. Vi levererar förpackningslösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vår IT-avdelning arbetar för och supporterar hela BillerudKorsnäs och nu söker vi vår nästa medarbetare till IT i Frövi, som Service Specialist Technical Support.
I den här rollen blir ditt uppdrag att hela tiden sträva efter en effektiv och felfri datormiljö hos våra slutanvändare. Alla slutanvändare ska, oavsett plats eller befattning, kunna förvänta sig en bra och stabil datormiljö på både sin egen arbetsplats samt på gemensamma funktioner som till exempel konferensrum, skrivare mm.
Vår avdelning för Technical support ansvarar för att ge service och information, hantera frågor och avhjälpa incidenter och service requests från verksamheten. Du preparerar datorer, installerar program och tillbehör åt slutanvändaren och har ett ansvar att hålla befintlig kunskapsdatabas uppdaterad samt förse användare med nya instruktioner och guider till både verksamheten och IT. Beredskap ingår i befattningen.
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
Besöka användarna på siten som behöver support där fjärrstyrning inte fungerar eller räcker till
Leverera ut hårdvara till användarna och våra gemensamma funktioner på respektive site samt hålla register på hårdvaran
Preparera datorer samt installera program och tillbehör
Dokumentera ärenden i kunskapsdatabas och i ärendehanteringssystemet för både slutanvändare och IT-resurser
Säkerställa att leveransen från den lokala Technical Support är hög inom alla ansvarsområden
Kontinuerligt arbeta för ständiga utvecklingar och förbättringar inom vårt område

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk support och vana från felsökning av datorer och servrar i nätverksmiljö.
Du har minst grundläggande kunskaper i ITIL.
Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att arbeta med klienter och servrar med Windows som operativsystem, samt god kunskap om Office365.
Har du dessutom erfarenhet av Active Directory och Exchange, samt lett och/eller deltagit i projekt och testplaner är detta starkt meriterande.
Du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, och är också van vid dokumentation och administrativ hantering av ärenden inom IT.
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen och ser gärna att du som söker är en ansvarstagande person med hög servicekänsla och god initiativförmåga. Det är viktigt att du kan sätta dig in i användarens situation för att på ett professionellt och pedagogiskt sätt hjälpa till där det behövs, trevligt bemötande och hjälpsamhet är nyckelord i vår verksamhet.
Tidvis kan det vara ett högt arbetstempo med många olika typer av ärenden samtidigt och det är då viktigt att kunna ta snabba beslut och prioritera i sitt ansvarsområde. Du jobbar både självständigt och i team med eget ansvar för din leverans och behöver vara både drivande och flexibel i dina arbetsuppgifter för att trivas och lyckas bra i rollen. Problemlösare och god kommunikatör är beskrivningar du känner igen dig i.
BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Wedin, Manager IT Technical Support. Tfn 070-516 42 43, [email protected]
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 2022-01-16.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tester förekommer i vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss. Visa mindre

Junior utvecklare till Followit i Lindesberg

Är du utbildad inom IT och har något/några års erfarenhet inom front- eller backendutveckling med ambitionen att i framtiden gå mer mot fullstack? Nu söker vi en ny kollega till Followit i Lindesberg för ett långsiktigt uppdrag. Här kommer du till ett familjärt företag med goda möjligheter att utvecklas och bredda dig i din yrkesroll. Välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN Followit AB är en av de ledande aktörerna inom mobil och satellitpositionering ... Visa mer
Är du utbildad inom IT och har något/några års erfarenhet inom front- eller backendutveckling med ambitionen att i framtiden gå mer mot fullstack? Nu söker vi en ny kollega till Followit i Lindesberg för ett långsiktigt uppdrag. Här kommer du till ett familjärt företag med goda möjligheter att utvecklas och bredda dig i din yrkesroll. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Followit AB är en av de ledande aktörerna inom mobil och satellitpositionering av djur, fordon, transporter, människor och egendom. Produkterna och tjänsterna används främst av viltforskare, transport- och säkerhetsbranschen, för boskap och jakt, och av privatpersoner för övervakning av värdefull egendom. För att stötta upp det befintliga teamet på kontoret i Lindesberg söker vi nu en front- eller backendutvecklare som vill utvecklas och i framtiden gå mot fullstackutvecklare. Under intoduktionen kommer du att arbeta nära dina kollegor och det du inte kan sedan tidigare får du möjlighet att utvecklas inom på plats.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten kommer du att arbeta brett med produkter och gränssnitt till Followits kunder samt med interna system och plattformar. Du kommer i kontakt med allt från servrar och databaser till appar och webbportaler, och här finns goda möjligheter att lära och utvecklas både front- och backend, beroende på vad du har för erfarenhet sedan tidigare. Det finns gott om projekt och i framtiden är ambitionen att gå över till modernare ramverk och utvecklingsverktyg, ett projekt som de gärna ser att du är med och driver i kombination med underhåll av befintliga system.

På Followit används ett agilt utvecklingssätt med veckosprintar. Vilka projekt som är prioritet kan växla från vecka till vecka och man har stor möjlighet att påverka sitt eget arbete och de lösningar som tas fram. Det är korta beslutsvägar och nära till både kollegor, kunder och de vilda djuren på savannen.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskole- eller universitetsutbildning inom IT, exempelvis system-eller datavetenskap samt något års erfarenhet av front- eller backendutveckling


* Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
* Har erfarenhet av Microsofts utvecklingsmiljö (Asp.Net Web Forms) samt relationsdatabaser (My eller Microsoft )


Då du i tjänsten kommer arbeta både front- och backend är det även meriterande med kunskap inom exempelvis: React Native, Node.js, Firebase, PHP, Windows server & IIS, Git eller Linux.

Som person är du:


* Initiativtagande
* Självgående
* Kommunikativ
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Lindesberg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Followits önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Followit AB är Sveriges ledande specialist inom mobil och satellitpositionering av djur, fordon, transporter, människor och egendom. Företaget grundades 2000 och efter förvärvet av de två företagen TVP Positioning AB och Reperto AB fusionerades bolaget till Followit AB. Visa mindre

Larminstallatörer 2 tjänster

Lindesbergs kommun, Socialförvaltningen, avdelningen för E-hälsa och Myndighetsenheten söker Larminstallatörer till organisationen. Vi har inlett en spännande och utmanande digital resa där fokus är att föra tekniken framåt i våra verksamheter genom att hitta smarta och effektiva arbetssätt för våra medarbetare, enskilda och anhöriga. Detta medför att vi nu behöver säkra kompetensen inom det digitala området och söker härmed två larminstallatörer till vår ... Visa mer
Lindesbergs kommun, Socialförvaltningen, avdelningen för E-hälsa och Myndighetsenheten söker Larminstallatörer till organisationen. Vi har inlett en spännande och utmanande digital resa där fokus är att föra tekniken framåt i våra verksamheter genom att hitta smarta och effektiva arbetssätt för våra medarbetare, enskilda och anhöriga. Detta medför att vi nu behöver säkra kompetensen inom det digitala området och söker härmed två larminstallatörer till vår organisation. Vill du vara med på en spännande resa och bidra till digital utveckling inom Socialförvaltningen? Välkommen med din ansökan till oss på Lindesbergs kommun!

Avdelningen för E-hälsa och Myndighetsenheten söker nu Larminstallatörer som ska
arbeta med hela kommunen som arbetsplats.

Arbetet med digitalisering och välfärdsteknik inom Socialförvaltningen fortsätter och efter ett antal års utbyggnad ser vi nu över organisationen för att skapa förutsättningar för att förvalta den teknik vi fått ut till våra medborgare i form av t.ex. nyckelfri hemtjänst och digitala trygghetslarm.

Vi står inför ett stort uppdrag med att uppgradera alla trygghetslarm till senaste modell och under denna period kommer dessa 2 tjänster att arbeta primärt med det uppdraget. Samtidigt fortsätter implementeringen av nyckelfri hemtjänst där arbetet består i att fortlöpande montera och demontera larm och lås.

Du kommer arbeta med trygghetstjänster såsom trygghetslarm, digitala lås och tillsynskameror med fokus på registrering, installation, service samt nermontering inom hemtjänst, särskilda boenden och inom Funktionsstöds verksamheter. Du kommer att vara behjälplig vid felsökning och ger support via telefon eller på plats. I rollen ingår att vara delaktig och utveckla nya tjänster inom området. Du arbetar även administrativt med dokumentation av förbrukning och ersättningsmaterial. I arbetet utför du administrativa arbetsuppgifter i olika IT-system, samt sköter lagerhållning och inköp av teknisk utrustning och materiell från vår avtalsleverantör.

ARBETSUPPGIFTER
- Boka möten och montera digitala larm, nyckelfria lås och medicinskåp
- Dokumentation, delta i upprättandet av rutiner, checklistor, skapa broschyrer och register
-Hålla utbildningar och skapa utbildningsmaterial
- Drift och förvaltning av digitala larm och nyckelfria lås och nyckelskåp
- Fortlöpande montera och demontera larm och lås till nya/avslutade
användare
- Felsöka och åtgärda fel på monterade digitala larm, lås, kameror och tillbehör
- Ge service och support till vård- och omsorgspersonal som nyttjar tekniken
- Göra riskanalyser och riskbedömningar och tillsammans med chef
planera åtgärder
- Hantera support och service i kontakt med leverantören
- Kunna samverka med andra som till exempel att ha en dialog med
fastighetsägare kring nyckelfria lås, samt andra interna och
externa kontakter.
- Beställa och ta emot trygghetslarm, digitala lås samt tillbehör
- Fordonsskötsel

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med slutförd gymnasieutbildning med IT-teknisk inriktning. Vi ser gärna att du har arbetat med databaser, systemförvaltning eller nätverk i tidigare arbete. Har du erfarenhet av installation och service av trygghetslarm, och digitala låssystem är det meriterande.

Du måste ha goda tekniska kunskaper, vara händig och duktig på att bemöta människor då delar av ditt arbete sker hemma hos den enskilde. Som person är du självgående, lugn, engagerad och ansvarstagande. Du har en stark organisatorisk förmåga vilket genomsyrar ditt arbete och det är av stor vikt att kunna arbeta självständigt.

Som person är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra. Du är noggrann i ditt arbetssätt, serviceinriktad, samt har ett genuint intresse för teknik och digitalisering. God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

IT Security Specialist till BillerudKorsnäs

BillerudKorsna?s verkar inom en industri med hög automationsgrad och ökad digitalisering och fler molntja?nster. Med det kommer ständigt ökade krav på? IT- säkerhet, varför vi nu söker en IT Service Specialist för att stärka upp vårt team inom IT-sa?kerhetsomra?det. Nu söker vi en IT Service Specialist Security Du kommer att vara en specialist kring våra tekniska sa?kerhetslo?sningar som anva?nds inom koncernen och vara med att utveckla och ansvara för för... Visa mer
BillerudKorsna?s verkar inom en industri med hög automationsgrad och ökad digitalisering och fler molntja?nster. Med det kommer ständigt ökade krav på? IT- säkerhet, varför vi nu söker en IT Service Specialist för att stärka upp vårt team inom IT-sa?kerhetsomra?det.
Nu söker vi en IT Service Specialist Security
Du kommer att vara en specialist kring våra tekniska sa?kerhetslo?sningar som anva?nds inom koncernen och vara med att utveckla och ansvara för företagets skydd mot både interna och externa IT säkerhetshot. Arbetet kommer att bestå både i att själv ta fram lösningar, men a?ven att med hjälp av IT kollegor säkerställa att företagets data är skyddat. Du kommer a?ven att arbeta med våra befintliga sa?kerhetslo?sningar.
Du kommer att rapportera till chefen för Datacenter & Network teamet och vara placerad på något av våra bruk i Sverige (Kalix, Gävle, Frövi, Gruvo?n, Skärblacka) eller på huvudkontoret i Solna.
Vem är du?
Du har relevant akademisk examen inom IT-området och minst 5-års erfarenhet inom IT-säkerhetsområdet. Alternativt att du har mycket lång erfarenhet inom området.
Vi ser att du har goda kunskaper i molnsa?kerhet och om Microsofts serverteknik och serverbaserade system. Du bör även ha gedigen kunskap om TCP/IP-baserade nätverk samt ha nyckelkunskap i Datacenter och nätverkssäkerhet.
Vi arbetar med Ciscos produkter så har du även erfarenhet av det eller, CISSP-certifikat är det meriterande. Det viktigaste är dock att du är kunnig inom området IT-säkerhet. Du får gärna även ha erfarenhet av ISO27001/02-arbete.
Som person är du en strukturerad person med god ordning på dokumentation och du har en hög analytisk förmåga. Vidare är det viktigt att du är en god kommunikatör och har lätt för att skapa kontakt med andra, samt kommunicerar obehindrat på både Svenska och Engelska, i tal såväl som skrift.
Eftersom IT säkerhet är ett ständigt föränderligt område är det viktigt att du som person har en positiv inställning och är öppen för förändringar, samt alltid nyfiken på utveckling.
Sista dag för ansökan är den 13 juni men intervjuer sker löpandet sa? ansök direkt.
I denna rekrytering samarbetar BillerudKorsnäs med Active Search. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Wretborn Hedberg på 0707-273500 eller via mail [email protected] eller Cecilia Nork på 070 788 13 49, eller mail [email protected]
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på https://active-search.se/integritetspolicy/
Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fullstack-utvecklare till Followit i Lindesberg

Nu söker vi systemutvecklare som vill arbeta på ett unikt produktbolag och vara med och driva produkterna till nästa nivå! Vill du arbeta på ett familjärt och framgångsrikt företag med stora ambitioner och unika produkter? Vill du vara med att påverka vår riktning av metodik, teknikval och lösningar? Bra, då kan detta vara rollen för dig! Som systemutvecklare hos Followit får du vara en del av en grupp kompetenta medarbetare som utvecklar, tillverkar och ... Visa mer
Nu söker vi systemutvecklare som vill arbeta på ett unikt produktbolag och vara med och driva produkterna till nästa nivå!

Vill du arbeta på ett familjärt och framgångsrikt företag med stora ambitioner och unika produkter? Vill du vara med att påverka vår riktning av metodik, teknikval och lösningar? Bra, då kan detta vara rollen för dig! Som systemutvecklare hos Followit får du vara en del av en grupp kompetenta medarbetare som utvecklar, tillverkar och säljer avancerad spårningsutrustning. Vår miljö är huvudsakligen uppbyggd i PHP och My i Linuxmiljö. Företaget verkar på en internationell marknad inom ett flertal områden och ingår i den expansiva företagsgruppen Seafire AB.Låter det intressant?Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som fullstack utvecklare hos Followit får du arbeta på ett företag som är en av de ledande aktörerna inom mobil och satellitpositionering av djur, fordon, transporter, människor och egendom. Produkterna och tjänsterna används främst av viltforskare, transport- och säkerhetsbranschen, för boskap och jakt, och av privatpersoner för övervakning av värdefull egendom. På Followit får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar. Du får möjlighet att påverka tekniken du arbetar med, din egen arbetssituation och kontinuerligt utvecklas i ditt arbete. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare på Followit är ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla våra produkter utifrån kundens behov. Du kommer att arbeta med utveckling både på frontend och backend sidan. Du är med och utvecklar produkterna från kundens krav till leverans av färdig lösning. De primära teknikerna du kommer jobba med är Linux, PHP, My, Angular2, REST, JavaScript/TypeScript samt versionshantering med GIT.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På Followit finns idag 11 medarbetare som håller till i nya fräscha och toppmoderna lokaler. Tillsammans skapar vi professionellt designade produkter för våra kunder.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en passionerad utvecklare som motiveras av att arbeta på ett företag som präglas av högt i tak och frihet under ansvar. Om du dessutom brinner för spännande utmaningar inom systemutveckling och håller dig uppdaterad kring den senaste tekniken så är det en fördel. Vi söker en självgående och erfaren fullstack utvecklare med tidigare erfarenhet inom Linux, PHP och My.

Då företaget verkar på en internationell marknad talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Systemutvecklare till Followit i Lindesberg

Nu söker vi dig som vill utvecklas på ett växande produktbolag med unika produkter! Vill du arbeta på ett marknadsledande bolag med egenutvecklade produkter? Vill du vara med och påverka vår riktning av metodik, teknikval och lösningar? Bra, då kan detta vara rollen för dig! Som systemutvecklare hos Followit får du vara en del av ett engagerat och kompetent team som utvecklar, tillverkar och säljer avancerad spårningsutrustning. Vår miljö är huvudsakligen... Visa mer
Nu söker vi dig som vill utvecklas på ett växande produktbolag med unika produkter!

Vill du arbeta på ett marknadsledande bolag med egenutvecklade produkter? Vill du vara med och påverka vår riktning av metodik, teknikval och lösningar? Bra, då kan detta vara rollen för dig! Som systemutvecklare hos Followit får du vara en del av ett engagerat och kompetent team som utvecklar, tillverkar och säljer avancerad spårningsutrustning. Vår miljö är huvudsakligen uppbyggd i PHP och My i Linuxmiljö som framöver kommer att uppdateras. Här får du möjlighet att arbeta både med system- och apputveckling. Vi håller till i nya fräscha och toppmoderna lokaler och ingår i den expansiva företagsgruppen Seafire AB.För oss är det inte antal års erfarenhet som är viktigast, utan din personlighet och vad du faktiskt kan åstadkomma. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom en bra gemenskap erbjuder vi kompetensutveckling, flexibelt arbete, möjlighet att arbeta hemifrån, utvecklingsmöjligheter inom koncernen, julmiddagar och sommarfester. Du får vara med och bidra i vår förändringsresa gällande vilken teknikstack vi använder imorgon och i framtiden. Du kommer till ett företag med stora ambitioner där det är högt i tak och korta beslutsvägar.

 Företaget verkar på en internationell marknad inom ett flertal områden och våra produkter används av tusentals kunder runt om i världen. Företaget är en av de ledande aktörerna inom mobil och satellitpositionering av djur, fordon, transporter, människor och egendom. Produkterna och tjänsterna används främst av viltforskare, transport- och säkerhetsbranschen, för boskap och jakt och av privatpersoner för övervakning av värdefull egendom.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du blir en del av ett växande team på tre personer som på sikt kommer att expandera. Som utvecklare på Followit har du helhetsansvaret för produkten och utvecklingskedjan, vilket innebär allt från kundens krav till lösningsförslag, utveckling och test. De primära teknikerna du till en början kommer jobba med är Linux, PHP, My, Angular2, REST, JavaScript/TypeScript samt versionshantering med GIT. Du kommer arbeta med både frontend- och backendutveckling. Du har en tät dialog med kund och får även möjlighet att följa med på kundbesök.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På Followit är vi idag 11 erfarna, engagerade och kompetenta medarbetare som tillsammans skapar professionellt designade produkter för våra kunder.

VEM ÄR DU?

Du bör ha en relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker både dig som är i början av din karriär likväl dig som har erfarenhet. Du trivs att arbeta med problemlösning och har en förmåga att utveckla idéer och lösningar. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse eller erfarenhet av apputveckling. För oss är det viktigast att du har rätt personlighet, driv och engagemang inte vilka systemspråk som du kan. Vi ser till att du får den kompetens som behövs för rollen! Du har interna resurser nära till hands och får möjlighet till externa utbildningar.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

IT Support Specialist

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Söker du ett stimulerande och utvecklande arbete i ett innovativt företag med stort hållbarhetsfokus? Här finns möjligheten att tillsammans med oss växa i en spännande roll i ett av regionens största företag.

Vi söker nu en IT Support Specialist till vår IT-organisation med placering i Frövi, utanför Örebro. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en internationell miljö där du kommer att arbeta i BillerudKorsnäs koncerngemensamma IT organisation som består av ca 100 personer och ansvarar för att aktivt leverera och möjliggöra IT- tjänster, system och processer för att vinna, serva, och behålla affärspartners och kunder. Innovation, mångfald och engagemang är viktiga ledord för oss. Är du en driven tekniker? Då kan vi vara något för dig!

Om tjänsten 
Som IT Support Specialist kommer du främst arbeta med supportärenden i vår 2:nd line- och onsite funktion, både med vår standardiserade miljö men också mot våra bruksspecifika lösningar. Du kommer att arbeta med grundlig felsökning på dina ärenden och sedan skapa lösningsförslag till dina kollegor.

Det är du själv som sätter begräsningen hur mycket du vill lära dig. Arbetet innebär ett nära samarbete med dina kollegor både inom och utanför IT.  Vi ser det som en självklarhet att vi vid behov hjälper till i andra funktioner inom IT.

Beredskap ingår i tjänsten och resor kan förekomma.

Kvalifikationer

- 3 års IT-utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskaper - Minst 2 års erfarenhet från supportarbete på telefon och remote - Erfarenhet från att ha arbetat i Microsoft-baserad miljö - Kunskap om den digitala arbetsplatsen (O365, OneDrive, Mobilitet, SharePoint) genom arbetslivserfarenhet eller genom utbildning - Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift - vi supporterar användare över hela världen och all vår dokumentation är på engelska - B-körkort   Det är meriterande om du har erfarenhet inom något av nedanstående;

- Mobila plattformar - ITIL - Produktions- och processkunskap   Personliga egenskaper
Som person är du driven, ansvarstagande och har förmågan att ta initiativ. Du brinner för support, är kommunikativ och har god samarbets- och organisationsförmåga. Du bör vara flexibel, stresstålig, kunna arbeta både självständigt och i grupp samt göra rätt prioriteringar utifrån rådande omständigheter.

För att trivas hos oss behöver du tycka om utveckling och förändring då vi har en förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt.  

Kontakt
För frågor gällande tjänsten kontakta Johan Wedin (IT Manager Technical Support) på [email protected] eller 0705164243.
För frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta Stefan Johansson (HR Business Partner) [email protected] eller  +46701677152

Välkommen med din ansökan senast den 6 januari! Vi kommer att hantera ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Lönespecialist/Systemförvaltare

Som lönespecialist/systemförvaltare tillhör du personalenheten vid kommunledningskontoret. Personalenheten består av 16 medarbetare och vi arbetar konsultativt med frågor inom både lön och personal. Du har nära till kollegor inom området. ARBETSUPPGIFTER Befattningen är en ny kombination inom lön och systemförvaltning då vi ser ett utökat behov av systemförvaltarroll utifrån att förvalta och utveckla vårt personal- och lönesystem, Personec P och tillhö... Visa mer
Som lönespecialist/systemförvaltare tillhör du personalenheten vid kommunledningskontoret. Personalenheten består av 16 medarbetare och vi arbetar konsultativt med frågor inom både lön och personal. Du har nära till kollegor inom området.

ARBETSUPPGIFTER
Befattningen är en ny kombination inom lön och systemförvaltning då vi ser ett utökat behov av systemförvaltarroll utifrån att förvalta och utveckla vårt personal- och lönesystem, Personec P och tillhörande applikationsplattformar. Det finns idag en systemförvaltare på enheten som du framförallt kommer ha ett nära samarbete med. Ditt uppdrag kommer ha ett tydligt fokus på att jobba vidare med förenkling av processer och IT-stöd inom personal- och löneområdet. Där kommer du bidra till fortsatt utveckling av våra system så att de stödjer verksamheterna och skapar bästa möjliga förutsättningar för våra användare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom systemförvaltning blir att:
• Planera och genomföra bearbetningar/körningar löpande under månaden samt medverka vid konfigurering
• Genomföra acceptanstester avseende nya versioner
• Analysera incidenter/supportärenden både internt och externt och föreslå förbättringar
• Hantera driftsfrågor

Inom löneområdet kommer du arbeta med att:
• Registrera och kvalitetssäkra uppgifter i lönesystemet utifrån underlag
• Göra rimlighetsbedömningar av löneutbetalningar
• Samarbeta med och stödja chefer i anställnings- och lönefrågor
• Arbeta med att dokumentera rutiner och processer
• Ge förebyggande stöd till verksamheterna genom utbildning, användarstöd och rådgivning i olika lönefrågor

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller systemområdet alternativt motsvarande yrkeserfarenhet av arbete inom systemförvaltning och/eller löneadministration. Du ska ha kunskap om löne- och avtalsområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med systemförvaltning av lönesystem. Du är en van användare av Office-paketet och har goda kunskaper i Excel.

Du är en drivande person som tar egna initiativ och som slutför det du påbörjat. Du är kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Då tjänsten innehåller många kontaktytor, både internt och externt, behöver du vara skicklig på att samarbeta och upprätthålla goda relationer. Du arbetar strukturerat och har en god analytisk förmåga, som gör att du hittar lösningar på problem när dessa uppstår.

Vad erbjuder vi dig?
Ett varierande arbete som innebär ett ständigt lärande där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom området. Vi erbjuder förmåner som semesterväxling, motionstimme, flexibel arbetstid med mera.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Erfaren IT-tekniker

Till vår IT-enhet söker vi en erfaren service- och supporttekniker. It- och teleenheten hanterar ärenden från hela Lindesbergs kommun koncernen med drift och support för ca 7500 konton. Vi är idag 15 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Du ansvarar för att lösa och tillsammans med teamet samordna ärenden. Du kommer att arbeta med felavhjälpning, underhåll, installationer och drift/leverans av kommunens klientutrustningar. I arbetsuppgifterna ingår även använda... Visa mer
Till vår IT-enhet söker vi en erfaren service- och supporttekniker. It- och teleenheten hanterar ärenden från hela Lindesbergs kommun koncernen med drift och support för ca 7500 konton. Vi är idag 15 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för att lösa och tillsammans med teamet samordna ärenden. Du kommer att arbeta med felavhjälpning, underhåll, installationer och drift/leverans av kommunens klientutrustningar. I arbetsuppgifterna ingår även användarsupport/helpdesk och dagliga rutiner samt underhåll, kontroll och konfigurering av kommunens olika säkerhetslösningar. Arbetet innebär mycket varierande support ärenden och arbetsuppgifter. I arbetet ingår även beredskapstjänst utanför ordinarie arbetstid.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning inom IT (till exempel högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig datautbildning. Du har bred erfarenhet inom IT och lång erfarenhet från arbete med IT-support. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt innehar B-körkort då resor till olika arbetsplatser i kommunen ingår.

Det är meriterande om du har erfarenhet/kunskap inom:
• Cisco IP telefoni
• Administration av fast och mobila telefoni abonnemang
• Cisco nätverksutrustning (bra förmåga av konfiguration och felsökning)
• Administration av supportärenden
• Server administration av framför allt användarkonton i Microsoft AD miljö
• Goda kunskaper om PC
• Installationer
• Felsökning
• Goda kunskaper om skrivare

Vi sätter stor vikt vid ett bra bemötande mot våra uppdragsgivare och medarbetare. För att passa i rollen behöver du ha ett stort kundfokus, god social kompetens och pedagogisk förmåga. Du samarbetar bra med andra och är en lagspelare. Du arbetar strukturerat och kan hantera flera uppgifter samtidigt samt är stresstålig.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Fullstack-utvecklare till Followit i Lindesberg

Nu söker vi systemutvecklare som vill arbeta på ett unikt produktbolag och vara med och driva produkterna till nästa nivå! Vill du arbeta på ett familjärt och framgångsrikt företag med stora ambitioner och unika produkter? Vill du vara med att påverka vår riktning av metodik, teknikval och lösningar? Bra, då kan detta vara rollen för dig! Som systemutvecklare hos Followit får du vara en del av en grupp kompetenta medarbetare som utvecklar, tillverkar och ... Visa mer
Nu söker vi systemutvecklare som vill arbeta på ett unikt produktbolag och vara med och driva produkterna till nästa nivå!

Vill du arbeta på ett familjärt och framgångsrikt företag med stora ambitioner och unika produkter? Vill du vara med att påverka vår riktning av metodik, teknikval och lösningar? Bra, då kan detta vara rollen för dig! Som systemutvecklare hos Followit får du vara en del av en grupp kompetenta medarbetare som utvecklar, tillverkar och säljer avancerad spårningsutrustning. Vår miljö är huvudsakligen uppbyggd i PHP och My i Linuxmiljö. Företaget verkar på en internationell marknad inom ett flertal områden och ingår i den expansiva företagsgruppen Seafire AB.Låter det intressant?Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som fullstack utvecklare hos Followit får du arbeta på ett företag som är en av de ledande aktörerna inom mobil och satellitpositionering av djur, fordon, transporter, människor och egendom. Produkterna och tjänsterna används främst av viltforskare, transport- och säkerhetsbranschen, för boskap och jakt, och av privatpersoner för övervakning av värdefull egendom. På Followit får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar. Du får möjlighet att påverka tekniken du arbetar med, din egen arbetssituation och kontinuerligt utvecklas i ditt arbete. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare på Followit är ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla våra produkter utifrån kundens behov. Du kommer att arbeta med utveckling både på frontend och backend sidan. Du är med och utvecklar produkterna från kundens krav till leverans av färdig lösning. De primära teknikerna du kommer jobba med är Linux, PHP, My, Angular2, REST, JavaScript/TypeScript samt versionshantering med GIT.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På Followit finns idag 11 medarbetare som håller till i nya fräscha och toppmoderna lokaler. Tillsammans skapar vi professionellt designade produkter för våra kunder.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en passionerad utvecklare som motiveras av att arbeta på ett företag som präglas av högt i tak och frihet under ansvar. Om du dessutom brinner för spännande utmaningar inom systemutveckling och håller dig uppdaterad kring den senaste tekniken så är det en fördel. Vi söker en självgående och erfaren fullstack utvecklare med tidigare erfarenhet inom Linux, PHP och My.

Då företaget verkar på en internationell marknad talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Systemförvaltare av Time Care

Lindesbergs kommun ska sjösätta arbetet med att fler ska arbeta heltid. En avgörande och viktig del i detta arbete är implementeringen av Time Care. Vi söker nu en systemförvaltare som vill vara med och driva detta arbete och den förändringsprocess det innebär för våra verksamheter. Vi söker dig som trivs med att skapa struktur och har ett helhetsperspektiv. Du kommer tillhöra enheten för E-hälsa och Myndighet som är en del av socialförvaltningen och har... Visa mer
Lindesbergs kommun ska sjösätta arbetet med att fler ska arbeta heltid. En avgörande och viktig del i detta arbete är implementeringen av Time Care. Vi söker nu en systemförvaltare som vill vara med och driva detta arbete och den förändringsprocess det innebär för våra verksamheter. Vi söker dig som trivs med att skapa struktur och har ett helhetsperspektiv.

Du kommer tillhöra enheten för E-hälsa och Myndighet som är en del av socialförvaltningen och har din arbetsplats i Lindesberg.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta som systemförvaltare för Time Care och arbeta med implementering av systemet i våra verksamheter. Dina främsta uppgifter handlar om uppgraderingar, integration med andra system, rapportering och förvaltning av systemet. En viktig del är integrationen med vårt personalsystem Personec. I rollen ingår ett tydligt fokus på kvalitetssäkring och vara stöd och support till andra personer som jobbar i systemet. Du samverkar med olika funktioner för att skapa rutiner och arbetssätt. Du har ett nära samarbete med andra systemförvaltare och är ansvarig för kontakten med Time Care när det gäller systemets funktion. Du kommer dessutom att ha tydlig kontakt med den bemanningsenhet som är skapad utifrån att arbeta med bokningarna som görs i Time Care.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av att jobba som systemförvaltare eller har högskoleutbildning inom området. Det viktigaste för oss är att du har kunskaper om Time Care. Det är meriterande om du dessutom har kunskaper i Personec.

Som person är det viktigt att du är självgående och kan lägga upp arbetet självständigt. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med förändringsprocesser och det kräver en pedagogisk förmåga och lyhördhet för att lyckas. Du har god struktur och är driven. Detta är ett stort projekt i kommunen och vi söker dig som gillar att vara med och förändra.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre