Lediga jobb som Lärare i gymnasiet i Lindesberg

Se lediga jobb som Lärare i gymnasiet i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Lärare till Lärcentrum Hinseberg

Ansök    Maj 27    Kriminalvården    Lärare i gymnasiet
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Tjänsten är placerad på anstalten Hinseberg som är en av Kriminalvårdens anstalter som enbart tar emot kvinnor. ARBETSUPPGIFTER S... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Tjänsten är placerad på anstalten Hinseberg som är en av Kriminalvårdens anstalter som enbart tar emot kvinnor.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare inom Kriminalvården är du placerad på anstalten och arbetar i tre funktioner; som ämneslärare för lokala studerande, som ämneslärare för studerande på distans, samt som pedagogisk handledare lokalt för dem som har sin ämneslärare på annat lärcentrum. Detta gör att du i ditt uppdrag har kontinuerlig kontakt med och samarbetar med lärare över hela landet, med rektorer, studie- och yrkesvägledare, liksom med personalen på anstalterna.

Studierna är individbaserade enligt individuella studieplaner. Antagning sker varje vecka och det gör att kurser startar kontinuerligt efter den enskildes behov. Utbildning är en av de insatser som kan ingå i klientens verksamhetsplan. All verksamhet påverkas av anstaltens och myndighetens säkerhetsvillkor.

Modellen med lärare på varje anstalt säkrar kontinuiteten för klienterna när de flyttar mellan olika anstalter och gör utbildningen tillgänglig över hela landet. Ledorden för Kriminalvårdens vuxenutbildning är kvalitet, likvärdighet, kontinuitet och rättssäkerhet.

KVALIFIKATIONER
I din roll som lärare är du en skicklig pedagog med vilja och förmåga att motivera, entusiasmera och leda studerande att nå sina mål. Du är tydlig och engagerad i ditt arbete och har god förmåga att skapa struktur och systematik. Arbetet bedrivs både självständigt och i nära samarbete med kollegor, varför god samarbets- och initiativförmåga är viktiga egenskaper liksom att du kan arbeta självständigt.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Gymnasielärarexamen och legitimation med ämnesbehörighet i ett eller flera av följande ämnen: matematik, svenska som andraspråk.
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har:
• Specialpedagogisk utbildning
• Erfarenhet av kommunal vuxenutbildning/sfi från det offentliga skolväsendet
• Erfarenhet av att undervisa på distans
• Relevanta språkkunskaper

Vänligen bifoga din lärarlegitimation i din ansökan.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Gymnasielärare i svenska och tyska

Ansök    Apr 22    Lindesbergs kommun    Lärare i gymnasiet
Lindeskolan Lindesbergs Gymnasium är en kommunal gymnasieskola som erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Lindeskolan erbjuder 11 nationella program, varav 6 yrkesprogram, samt Introduktionsprogrammen. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program. ARBETSUPPGIFTER Undervisning... Visa mer
Lindeskolan Lindesbergs Gymnasium är en kommunal gymnasieskola som erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Lindeskolan erbjuder 11 nationella program, varav 6 yrkesprogram, samt Introduktionsprogrammen. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i svenska och tyska på gymnasienivå, och även i kombination med ytterligare ett ämne. I övrigt arbetsuppgifter som lärare har, till exempel mentorskap och samarbete i programarbetslag kring programmets elever. I uppdraget som lärare krävs ett tryggt ledarskap där du engagerar, utmanar och är kreativ.

100 % enligt överenskommelse och beroende på ämnesbehörighet.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation svenska och tyska. Erfarenhet av pedagogiskt arbete eller annan lämplig bakgrund.

ÖVRIGT
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.lindesberg.se Visa mindre

Gymnasielärare i biologi och naturkunskap

Ansök    Sep 21    Lindesbergs kommun    Lärare i gymnasiet
ARBETSUPPGIFTER Undervisning i naturkunskap på yrkesprogram och biologi samt gymnasiearbete på det naturvetenskapliga programmet. I övrigt arbetsuppgifter som lärare har som till exempel mentorskap. Tjänsten är på 80 % . KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation i biologi och naturkunskap, erfarenhet av pedagogiskt arbete eller annan lämplig bakgrund. ÖVRIGT Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn ... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i naturkunskap på yrkesprogram och biologi samt gymnasiearbete på det naturvetenskapliga programmet. I övrigt arbetsuppgifter som lärare har som till exempel mentorskap. Tjänsten är på 80 % .

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation i biologi och naturkunskap, erfarenhet av pedagogiskt arbete eller annan lämplig bakgrund.

ÖVRIGT
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se Visa mindre

Lindeskolan söker Fordonslärare

Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 850 elever som är fördelade på 12 nationella program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program. Vi har god ekonomi, skickliga och engagerade lärare, studiemotiverade elever och vi sikta... Visa mer
Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 850 elever som är fördelade på 12 nationella program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program.

Vi har god ekonomi, skickliga och engagerade lärare, studiemotiverade elever och vi siktar högt. Det pågår en rad offensiva satsningar både avseende lokaler, tekniska plattformar och utveckling av det pedagogiska arbetet på skolan.

ARBETSUPPGIFTER
Lindeskolan söker lärare till fordons- och transportprogrammet med inriktning mot personbilsteknik och lastbil- och mobila arbetsmaskiner.

KVALIFIKATIONER
Lärarbehörighet, meriterande med lärarlegitimation. Erfarenhet av pedagogiskt arbete eller annan lämplig bakgrund. God yrkeserfarenhet.
Med hänsyn till de sökandes kvalifikationer och/eller önskemål kan det vara möjlighet att utforma tjänstens innehåll. Goda IT kunskaper, främst inom Windows och Officepaketet.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Gymnasielärare i psykologi i kombination med annat ämne.

Ansök    Apr 23    Lindesbergs kommun    Lärare i gymnasiet
Lindeskolan söker en lärare som är behörig att undervisa i psykologi kombination med annat ämne, gärna idrott. Rollen som lärare innebär att du bland annat undervisar i psykologi och andra kurser beroende på behörighet. Du kommer att vara mentor för en klass samt ingå i ett arbetslag där man samarbetar runt Barn- och fritidsprogrammet. Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt h... Visa mer
Lindeskolan söker en lärare som är behörig att undervisa i psykologi kombination med annat ämne, gärna idrott.

Rollen som lärare innebär att du bland annat undervisar i psykologi och andra kurser beroende på behörighet. Du kommer att vara mentor för en klass samt ingå i ett arbetslag där man samarbetar runt Barn- och fritidsprogrammet.

Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 900 elever som är fördelade på 12 nationella program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program.

Lindeskolan har skickliga och engagerade lärare som är legitimerade till 98%, studiemotiverade elever och vi siktar högt.
Det pågår en rad offensiva satsningar både avseende lokaler, tekniska plattformar och utveckling av det pedagogiska arbetet på skolan.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i psykologi på gymnasienivå, eventuellt i kombination med annat ämne. I övrigt arbetsuppgifter som lärare har, till exempel mentorskap.
100 % enligt överenskommelse och beroende på ämnesbehörighet.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation i psykologi, erfarenhet av pedagogiskt arbete eller annan lämplig bakgrund.

ÖVRIGT
Urval till intervju sker fortlöpande under ansökningstiden. Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se Visa mindre

Lindeskolan söker Fordonslärare

Ansök    Aug 12    Lindesbergs kommun    Lärare i gymnasiet
Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 850 elever som är fördelade på 12 nationella program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program. Vi har skickliga och engagerade lärare, studiemotiverade elever och vi siktar högt. Det ... Visa mer
Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 850 elever som är fördelade på 12 nationella
program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program.

Vi har skickliga och engagerade lärare, studiemotiverade elever och vi siktar högt. Det pågår en rad offensiva satsningar både avseende lokaler, tekniska plattformar och utveckling av det pedagogiska arbetet på skolan.

ARBETSUPPGIFTER
Lindeskolan söker en lärare till fordons- och transportprogrammet med inriktning mot personbilsteknik och lastbil- och mobila arbetsmaskiner. Primärt kommer undervisningen att vara inriktad mot årskurs 1 och grunderna inom fordonsteknik.

KVALIFIKATIONER
Lärarbehörighet, meriterande med lärarlegitimation. Erfarenhet av pedagogiskt arbete eller annan lämplig bakgrund. God yrkeserfarenhet från branschen.

Med hänsyn till de sökandes kvalifikationer och/eller önskemål kan det vara möjlighet att utforma tjänstens innehåll. Goda IT kunskaper, främst inom Windows och Officepaketet.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Lärare i svenska och svenska som andraspråk till vuxenutbildningen

På Masugnen i Lindesbergs kommun finns vuxenutbildningen samlad. Här finns kommunal vuxenutbildning, svenskundervisning för invandrare, särskild utbildning för vuxna, yrkesutbildning på gymnasial- och yrkeshögskolenivå. Vi har också högskoleutbildning på distans. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare till kommunal vuxenutbildning på grundläggande - och gymnasial nivå. Uppdraget består av att undervisa i svenska och svenska som andraspråk. Det innebär att ... Visa mer
På Masugnen i Lindesbergs kommun finns vuxenutbildningen samlad. Här finns kommunal vuxenutbildning, svenskundervisning för invandrare, särskild utbildning för vuxna, yrkesutbildning på gymnasial- och yrkeshögskolenivå. Vi har också högskoleutbildning på distans.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare till kommunal vuxenutbildning på grundläggande - och gymnasial nivå. Uppdraget består av att undervisa i svenska och svenska som andraspråk. Det innebär att planera, genomföra och följa upp undervisningen. Du kommer att undervisa både på individ- och gruppnivå beroende på elevens individuella studieplan och behov. Du kommer att ingå i ett arbetslag med flera lärare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare för att undervisa i svenska och svenska som andraspråk. Om du delvis saknar högskolepoäng för behörighet på gymnasial nivå, så kommer fortbildning att bli en del av uppdraget.

Du är utvecklingsinriktad och ser lagarbete som utvecklande och stimulerande. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är strukturerad och flexibel, men samtidigt kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har ett stort intresse för vuxnas lärande.

Yrkeserfarenhet inom liknande pedagogisk verksamhet är meriterande.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se Visa mindre

Gymnasielärare i samhällskunskap

Lindeskolan söker en lärare som är behörig att undervisa i samhällskunskap i kombination med annat ämne, gärna historia. Rollen som lärare innebär att du bland annat undervisar i samhällskunskap på SA-programmet men även på andra program. Du kommer att vara mentor för en klass samt ingå i ett arbetslag där man samarbetar runt SA-programmet. Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Tota... Visa mer
Lindeskolan söker en lärare som är behörig att undervisa i samhällskunskap i kombination med annat ämne, gärna historia.

Rollen som lärare innebär att du bland annat undervisar i samhällskunskap på SA-programmet men även på andra program. Du kommer att vara mentor för en klass samt ingå i ett arbetslag där man samarbetar runt SA-programmet.

Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 900 elever som är fördelade på 12 nationella program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller
goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program.

Lindeskolan har skickliga och engagerade lärare som är legitimerade till 98%, studiemotiverade elever och vi siktar högt.
Det pågår en rad offensiva satsningar både avseende lokaler, tekniska plattformar och utveckling av det pedagogiska arbetet på skolan.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i samhällskunskap och annat ämne på gymnasienivå, gärna historia och även i kombination ytterligare ett ämne. I övrigt arbetsuppgifter som lärare har, till exempel mentorskap.
100 % enligt överenskommelse och beroende på ämnesbehörighet.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation samhällskunskap i kombination med annat ämne, gärna historia, erfarenhet av pedagogiskt arbete eller annan lämplig bakgrund.

ÖVRIGT
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se Visa mindre

Lindeskolan söker lärare Samhällskunskap och Religion

Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 1100 elever som är fördelade på 12 nationella program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program. Vi har god ekonomi, skickliga och engagerade lärare, studiemotiverade elever och vi sikt... Visa mer
Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 1100 elever som är fördelade på 12 nationella program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program.

Vi har god ekonomi, skickliga och engagerade lärare, studiemotiverade elever och vi siktar högt. Det pågår en rad offensiva satsningar både avseende lokaler, tekniska plattformar och utveckling av det pedagogiska arbetet på skolan.

ARBETSUPPGIFTER
Lindeskolan söker en behörig gymnasielärare i samhällskunskap och religion eller religion i kombination med annat ämne. Tjänsten är ett vikariat under ett år.

KVALIFIKATIONER
Lärarbehörighet, meriterande med lärarlegitimation. Erfarenhet av pedagogiskt arbete eller annan lämplig bakgrund. Med hänsyn till de sökandes kvalifikationer och/eller önskemål kan det vara möjlighet att utforma tjänstens innehåll. Goda IT kunskaper, främst inom Windows och Officepaketet.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Gymnasielärare i svenska och historia

Lindeskolan är Lindesbergs kommun enda gymnasieskola. Skolan erbjuder elever ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt finns det 12 nationella program på skolan och cirka 1000 elever. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska och historia på gymnasienivå, gärna med erfarenhet av kursen skrivande. I övrigt arbetsuppgifter som lärare har, till exempel mentorskap, dialog med elever, vårdnadshavare och ko... Visa mer
Lindeskolan är Lindesbergs kommun enda gymnasieskola. Skolan erbjuder elever ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt finns det 12 nationella program på skolan och cirka 1000 elever.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i svenska och historia på gymnasienivå, gärna med erfarenhet av kursen skrivande. I övrigt arbetsuppgifter som lärare har, till exempel mentorskap, dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation i svenska och historia, erfarenhet av pedagogiskt arbete eller annan lämplig bakgrund.

ÖVRIGT
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se Visa mindre

Gymnasielärare i spanska , eventuellt i kombination med annat ämne

Lindeskolan är Lindesbergs kommun enda gymnasieskola. Skolan erbjuder elever ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt finns det 12 nationella program på skolan och cirka 1000 elever. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i spanska på gymnasienivå, eventuellt i kombination med annat ämne. I övrigt arbetsuppgifter som lärare har, till exempel mentorskap, dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor. 75-100... Visa mer
Lindeskolan är Lindesbergs kommun enda gymnasieskola. Skolan erbjuder elever ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt finns det 12 nationella program på skolan och cirka 1000 elever.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i spanska på gymnasienivå, eventuellt i kombination med annat ämne. I övrigt arbetsuppgifter som lärare har, till exempel mentorskap, dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor. 75-100 % enligt överenskommelse och beroende på ämnesbehörighet.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation i spanska, erfarenhet av pedagogiskt arbete eller annan lämplig bakgrund.

ÖVRIGT
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se Visa mindre