Lediga jobb som Industriell tillverkning i Lindesberg

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Montörer sökes till visstidsanställningar

Om Meritor Meritor är en ledande global leverantör av drivlinor till tung fordonsindustri. I Lindesberg produceras fram- och bakaxlar till bussar och lastbilar. Dessutom produceras komponenter såsom växlar, drevsatser, diffhjul och planetväxeldetaljer. Meritor har idag ca 10 000 anställda över hela världen med huvudkontoret i USA (Troy, Michigan). Meritor har ett 30 tal produktionsenheter och Lindesbergsfabriken är den största enheten, både avseende omsätt... Visa mer
Om Meritor
Meritor är en ledande global leverantör av drivlinor till tung fordonsindustri. I Lindesberg produceras fram- och bakaxlar till bussar och lastbilar. Dessutom produceras komponenter såsom växlar, drevsatser, diffhjul och planetväxeldetaljer. Meritor har idag ca 10 000 anställda över hela världen med huvudkontoret i USA (Troy, Michigan). Meritor har ett 30 tal produktionsenheter och Lindesbergsfabriken är den största enheten, både avseende omsättning och anställda.
Även i Örebroregionen är Meritor en stor arbetsgivare med drygt 1000 arbetare.
Vill du arbeta i en miljö som kännetecknas av hög tekniknivå och yrkesstolthet, dessutom i en bransch under ständig utveckling? Då kan du vara den vi söker!
Arbetsuppgifter
Vi är i behov av att förstärka i vår verksamhet med montörer. Som montör hos oss får du använda dina praktiska förmågor. Där du tillsammans med flertalet kollegor arbetar med komplett montering av fram- eller bakaxlar, alternativ växelmontering.
För att passa in i teamet har du en egen drivkraft samt en god samarbetsförmåga. Du är tydlig i din kommunikation och är serviceminded. På Meritor i Lindesberg finns en stark teamkänsla som vi gärna ser dig bidra till.
Anställningarna är på 2-skift, möjlighet till arbete vid nattskift finns.
Det underlättar att ta sig till och från arbetet om man har B-körtkort och tillgång till bil.
Vi rekryterar löpande och kan komma att tillsätta tjänsterna innan ansökningstiden löpt ut. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Svetsare till stort företag

Ansök    Sep 20    Performiq AB    Svetsare, manuell
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du noggrann och stresstålig? Har du jobbat som svetsare förut och vill komma till ett företag med god gemenskap och vara med i en stor utvecklingsfas? Då kommer denna tjänst i Frövi att passa dig perfekt. PerformIQ söker nu för kunds räkning en svetsare till ett stort företag i Frövi. Du förväntas kunna leverera resultat även i ett högt tempo och vara noggrann och ordningsam. Det är viktigt att du är en van svetsare, oc... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du noggrann och stresstålig? Har du jobbat som svetsare förut och vill komma till ett företag med god gemenskap och vara med i en stor utvecklingsfas? Då kommer denna tjänst i Frövi att passa dig perfekt.

PerformIQ söker nu för kunds räkning en svetsare till ett stort företag i Frövi. Du förväntas kunna leverera resultat även i ett högt tempo och vara noggrann och ordningsam. Det är viktigt att du är en van svetsare, och att du kan slipa och polera. Till en början pågår tjänsten i sex månader, men med goda möjligheter att bli överrekryterad direkt av kund. Du kommer att arbeta i produktion där arbetstiderna är uppdelade i två skift.

Personprofil
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

- Du har svetsat, slipat och polerat tidigare.
- Arbetat inom produktion eller verkstad tidigare.
- Du är ordningsam och noggrann.
- Vi ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbeten.
- Du är självgående, men har inga problem att arbeta i grupp.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, sex månader med god chans till att bli överrekryterad av kunden.
Arbetstid: Dagtid, skift kan bli aktuellt.
Plats: Frövi

Företagspresentation
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Visa mindre

Operatör miljö och panna till Sektion CTMP Rockhammar

Tänk om du kunde få gå till jobbet och bidra till hållbar utveckling? BillerudKorsnäs mission är att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi strävar efter att framtidens förpackningar ska vara 100% återvinningsbara, 100% förnybara och 100% fossilfria. I Rockhammar arbetar vi med stort engagemang mot dessa mål i vår produktion av kemitermomekanisk, CTMP, pappersmassa. Årligen produceras upp emot 150 000 ton CTMP till vår kartongprodu... Visa mer
Tänk om du kunde få gå till jobbet och bidra till hållbar utveckling?
BillerudKorsnäs mission är att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi strävar efter att framtidens förpackningar ska vara 100% återvinningsbara, 100% förnybara och 100% fossilfria.
I Rockhammar arbetar vi med stort engagemang mot dessa mål i vår produktion av kemitermomekanisk, CTMP, pappersmassa. Årligen produceras upp emot 150 000 ton CTMP till vår kartongproduktion i Frövi och Gruvön. Sektion CTMP är en av de tre sektioner som utgör Massabruket i Frövi/Rockhammar.
Vi söker nu en skiftgående operatör till miljö och panna på Massabrukets sektion CTMP. Som operatör på miljön och pannan är du en del av ett team, där alla medarbetare tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål.
Skiftlaget ansvarar gemensamt för att hela avdelningen körs optimalt. Arbetet består till stor del av övervakning via skärmbaserat styrsystem varvat med rondering för att säkerställa kvalitet samt hantering av akuta driftstörningar ute i fabrik. Arbetet innebär även att du aktivt deltar i arbetsmiljöarbetet, förebyggande underhåll, felavhjälpning samt problemlösning.
Operatörerna turas om att utföra de olika uppgifterna utifrån gruppens kompetensutvecklingsplan och verksamhetens behov.
Som operatör på miljö och panna ansvarar du för skötsel av vår fastbränslepanna som levererar ånga till fabriken, vattenreningen av färsk och matarvatten, samt externreningen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning placerad i Rockhammar.


Kvalifikationer
Minst slutförd gymnasial utbildning med godkända betyg.
Önskvärt med YH-utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning eller minst 2 års yrkeserfarenhet.
Har du erfarenhet av skiftgång eller oregelbunden arbetstid är det ett stort plus.
B-körkort är ett krav. Truck och hjullastarkort ses som meriterande.
Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.
För att lyckas i tjänsten krävs det att du har ett uttalat tekniskt intresse med ett högt driv att skapa förändring. Du kommer att vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt arbetsklimat och det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp. Du är empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor och glädje.
För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt. Som person bör du ha en god analytisk förmåga och ansvarskänsla.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.


Vi erbjuder dig
En attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
Ett utmanande arbete med många kontaktytor.
En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
En engagerad chef. Slå gärna Marcus en signal så berättar han gärna mer.
… och många fler anledningar som vi gärna berättar mer om.Kontakt
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakt rekryterande chef Marcus Haag: [email protected] / +46703167717.
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Lisa Ardesjö, HR Business Partner: [email protected] / +46701677149

Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober 2022!
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare med jämställda möjligheter. Vi uppmuntrar mångfald och strävar alltid efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Gjuteriarbetare

Ansök    Aug 18    Baettr Guldsmedshyttan AB    Gjutare
BAETTR en global aktör Vi stiger upp varje dag för att göra ren, förnybar vindenergi till den mest föredragna och lättillgängliga energikällan i världen. Att skapa en bättre värld för kommande generationer är inte bara lönsamt – det är berikande. Vi samarbetar med internationella OEM-företag inom vindkraftsindustrin när det gäller: design, gjutning, maskinbearbetning, ytbehandling och montering. 200 miljoner EUR i årlig omsättning +1 100 anställda +6 000 t... Visa mer
BAETTR en global aktör
Vi stiger upp varje dag för att göra ren, förnybar vindenergi till den mest föredragna och lättillgängliga energikällan i världen. Att skapa en bättre värld för kommande generationer är inte bara lönsamt – det är berikande. Vi samarbetar med internationella OEM-företag inom vindkraftsindustrin när det gäller: design, gjutning, maskinbearbetning, ytbehandling och montering.
200 miljoner EUR i årlig omsättning
+1 100 anställda
+6 000 turbinkomponenter levereras årligen

Baettr Guldsmedshyttan AB är ett järngjuteri som producerar stort och mellanstort järngjutgods; vindkraftgods, kokiller och tillbehör till stålverksindustrin. Vi är idag ca 135 anställda. Gjuteriet i Guldsmedshyttan har en lång historia och hög kompetens inom gjutningsindustrin. Gjuteriet i Guldsmedshyttan ligger i framkant i Europa när det gäller stort gjutgods.
Gjuteriarbetare
Som gjuteriarbetare har du en viktig roll i vår process för att de produkter vi levererar till kund ska vara av bästa kvalitet. Vi är en flexibel organisation där du får växla mellan olika arbetsuppgifter i vårt gjuteri. Vi arbetar aktivt med internutbildning för att bibehålla vår kompetens inom företaget.


Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna inom teknik eller industri. Du bör ha erfarenhet av industriarbete. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Säkerhet är vår främsta prioritet och det är viktigt för oss att du alltid arbetar på ett säkert och ansvarsfullt sätt. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.
Utbildning i travers, truck och skylift är meriterande.
Vi tillämpar provanställning om 6 månader.
Varmt välkommen med din ansökan idag, urval sker löpande! Visa mindre

Intressant montörsjobb på Maxidoor

Om företaget Framgångsrika Maxidoor i Frövi norr om Örebro tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, och är en komplett partner till byggbranschen. Det är lätt att ta sig till Frövi med bil eller tåg. Många pendlar från Örebro, men du kan också bo i Lindesberg eller åt Arbogahållet. Maxidoor erbjuder fräscha lokaler, god arbetsmiljö och ett härligt gäng kollegor. Här är det lätt att trivas! Genom Industrisupport erbjuds du en hyrrekrytering, som... Visa mer
Om företaget
Framgångsrika Maxidoor i Frövi norr om Örebro tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, och är en komplett partner till byggbranschen. Det är lätt att ta sig till Frövi med bil eller tåg. Många pendlar från Örebro, men du kan också bo i Lindesberg eller åt Arbogahållet. Maxidoor erbjuder fräscha lokaler, god arbetsmiljö och ett härligt gäng kollegor. Här är det lätt att trivas! Genom Industrisupport erbjuds du en hyrrekrytering, som syftar till att du ska få fast anställning hos Maxidoor.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att montera plåtdetaljer på slutmonteringen. Du kommer gå 2-skift eller ständig natt.

Din profil
Här betyder personligheten mer än tidigare arbetserfarenheter. Till denna tjänst behöver vi händiga och noggranna person. Du behöver kunna ta till dig information muntligt och skriftligt på svenska och kunna bilpendla till arbetsorten ca 30 minuter utanför Örebro. Då du kan komma att arbeta med säkerhetsklassade objekt gäller svenskt medborgarskap och vi kan komma att kolla upp din bakgrund så att där inte finns en säkerhetsrisk. För att passa in i gruppen är det en fördel om du är en smula social och gillar att umgås och skämta med arbetskamraterna. Trivseln får du på köpet. Visar du lite framåtanda här så har du goda möjligheter till en fast anställning.

Det här är även en möjlighet för dig som redan har ett intressant arbete idag, men som söker något nytt och bättre. Vi ordnar så att du får komma och titta på arbetsplatsen innan du bestämmer dig. Urval sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen att söka!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Produktionoperatör

Vi söker nu produktionsoperatörer till vår produktionsenhet i Lindesberg. Har du tidigare arbetat inom livsmedelsindustrin? Läs mer om tjänsten och ansök redan idag! BAMA Foods AB är en av Nordens största producenter och leverantör av färska on-the-go produkter, med egna varumärken och produktion av olika kunders egna märkesvaror. Utöver on-the-go produkter producerar och levererar BAMA Foods AB också produkter av det växtbaserade varumärket VegMe, ett inn... Visa mer
Vi söker nu produktionsoperatörer till vår produktionsenhet i Lindesberg. Har du tidigare arbetat inom livsmedelsindustrin? Läs mer om tjänsten och ansök redan idag!
BAMA Foods AB är en av Nordens största producenter och leverantör av färska on-the-go produkter, med egna varumärken och produktion av olika kunders egna märkesvaror. Utöver on-the-go produkter producerar och levererar BAMA Foods AB också produkter av det växtbaserade varumärket VegMe, ett innovativt, svenskt varumärke i den färska och frysta Vegokategorin.
BAMA Foods AB är en del av BAMA Nordic AB där även BAMA Fresh Cuts AB, BAMA Fresh Cuts Oy, och CQ Foods ingår. Koncernen BAMA Nordic omsätter totalt cirka en miljard kronor.
Om tjänsten
Som Produktionsoperatör arbetar du inom vår produktion av livsmedel. Arbetet som operatör innebär bland annat att självständigt behärska omställningar på maskin. På en linje arbetar man i team för att producera effektivt tillsammans. Det innebär även hantering och enklare bearbetning av råvaror och olika monteringsuppgifter på våra produktionslinjer.
Kvalifikationer
Vi ser att du har en gymnasieutbildning med inriktning industri/livsmedel alternativt processteknisk inriktning eller erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från industri med lean production. Som person är du engagerad och tycker om att arbeta tillsammans med andra människor. Du är noggrann i ditt arbete och har förståelse av vikten av en säker och trygg arbetsmiljö.
Vi ser gärna att du är flexibel och kan jobba med olika arbetsuppgifter i grupp.
Krav
Du måste vara ansvarsfull och noggrann, då vi jobbar efter exakta recept.
Kunna svenska i tal och skrift.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan senast den 18 september. Urval kommer ske löpande.
Har du några frågor om tjänsten går det bra att kontakta Namir Hejub, Produktionschef ([email protected])

Anställningsform
Timanställning


BAMA är ett av Nordens ledande företag inom frukt och grönt, växtbaserat och färsk färdigmat. Efterfrågan på gröna alternativ fortsätter att öka och vi står redo att möta den med ett brett sortiment av goda produkter.
Vi förser dagligvaruhandel, servicehandel och grossistled inom livsmedelssektorn i Norden och Baltikum med växtbaserade alternativ, färdigskurna sallader och färdiga måltider. Ett offensivt hållbarhetsarbete går som en grön tråd genom hela vår verksamhet.
BAMA Nordic omsätter ca 1 MDSEK, har ca 450 medarbetare och ägs i sin tur av BAMA Gruppen AS – Norges största aktör inom frukt och grönt med en årlig omsättning om ca 20 MDNOK.
För mer information: www.bama.se Visa mindre

CNC-Operatör

Om tjänsten Vi söker nu CNC operatör till en av våra kunder i Lindesberg. Du kommer först och främst att ha hand om svarvavdelningen där man har både manuella och styrda maskiner. Du kommer att arbeta nära produktionsledaren där ni planerar de arbeten som ska utföras. Du kommer att arbeta med seriestorlekar mellan 1 till 200 bitar, vissa arbeten som också utförs är verktygsslipning, trumling, kapning och gradning. Tjänsten innebär även viss del inköp av m... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu CNC operatör till en av våra kunder i Lindesberg.
Du kommer först och främst att ha hand om svarvavdelningen där man har både manuella och styrda maskiner. Du kommer att arbeta nära produktionsledaren där ni planerar de arbeten som ska utföras. Du kommer att arbeta med seriestorlekar mellan 1 till 200 bitar, vissa arbeten som också utförs är
verktygsslipning, trumling, kapning och gradning. Tjänsten innebär även viss del inköp av material och verktyg från olika leverantörer.
Vara en del i utvecklingen med bl a prototyptillverkning och förbättringar.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Vi söker dig som vill vara en del i en liten grupp med innovativt tänkande och gillar utmaningar. Du har några års erfarenhet inom tillverkningsindustrin, är självgående och kan hantera både CNC-styrda och manuella svarvar. Du ska ha ett tekniskt intresse, vara noggrann och kvalitetsmedveten.
Vara beredd på att det ibland kan vara snabba omställningar då vi jobbar med att hålla upp vårt reservdelslager eller för att prova olika prototyper.

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Operatörer till Nammo Sweden AB i Lindesberg

Vårt uppdrag Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig! Arbetsuppgifter Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda press... Visa mer
Vårt uppdrag
Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda pressen med detaljer. Detaljerna är väldigt små och det krävs extrem noggrannhet då du hanterar explosiva ämnen.

Det kan förkomma vissa moment av lättare montage, kvalitetskontroller och packning av färdig produkt.

För att verksamheten ska fortsätta utvecklas ser vi att du är med och bidrar till förbättringar inom produktionen. Med din kompetens och produktkunskap delar du med dig av tips eller förbättringsförslag som kan göra arbetet mer effektivt och driftsäkert.

Din profil
De personliga egenskaper som värdesätts högst är noggrannhet, flexibilitet och ansvarstagande. Du behöver trivas att arbeta med repetitiva uppgifter men samtidigt kunna hålla ett tydligt fokus under hela arbetspasset. Du besitter en god kommunikativ förmåga och gillar att arbeta i team. Säkerheten kommer alltid i första hand där instruktioner finns på svenska, därav extra viktigt att du har god kompetens i det svenska språket.


Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal
Arbetstid: 2-skift
Placering: Lindesberg

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning.

Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Nammo-koncernen har ca 2.700 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 320 anställda.

Vid produktionsenheten i Karlskoga utvecklar och producerar vi Large Caliber ammunition. Vi finns på Björkborns Industriområde och är idag ca 60 anställda. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar all vår verksamhet.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Bergslagsdelikatesser söker styckare

Bergslagsdelikatesser söker styckare. Vi är en litet livsmedelsanläggning med ca 10 anställda som styckar främst Vilt och nötkött. Vi söker nu två styckare som styckar, putsar, packar och märker detaljerna för leverans till kunden. Arbetet sker i kyld miljö, stående och innebär tunga lyft. Du arbetar i lag med andra styckare. Arbetet är på heltid 40 tim/vecka. Arbetet är inledningsvis dagtid. För att klara av jobbet måste du vara fysiskt stark, noggrann, ... Visa mer
Bergslagsdelikatesser söker styckare.
Vi är en litet livsmedelsanläggning med ca 10 anställda som styckar främst Vilt och nötkött.
Vi söker nu två styckare som styckar, putsar, packar och märker detaljerna för leverans till kunden. Arbetet sker i kyld miljö, stående och innebär tunga lyft. Du arbetar i lag med andra styckare.
Arbetet är på heltid 40 tim/vecka. Arbetet är inledningsvis dagtid.
För att klara av jobbet måste du vara fysiskt stark, noggrann, kunna arbeta självständigt och i högt tempo. Du är också lojal och plikttrogen och gillar att göra ett bra jobb.
Anställning sker med sedvanliga anställningsvillkor enligt avtal. Arbetskläder får du av oss. Visa mindre

Processoperatör till Massabruket Sektion Lut och Kraft i Frövi

Tänk om du kunde få gå till jobbet och bidra till hållbar utveckling? BillerudKorsnäs mission är att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi strävar efter att framtidens förpackningar ska vara 100% återvinningsbara, 100% förnybara och 100% fossilfria. Vi arbetar med stort engagemang mot detta mål vid Massabruket i Frövi. Vi investerar för framtiden med en ny sodapanna som ska driftsättas hösten 2023. Vi söker nu flera skiftgående p... Visa mer
Tänk om du kunde få gå till jobbet och bidra till hållbar utveckling?
BillerudKorsnäs mission är att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi strävar efter att framtidens förpackningar ska vara 100% återvinningsbara, 100% förnybara och 100% fossilfria.
Vi arbetar med stort engagemang mot detta mål vid Massabruket i Frövi. Vi investerar för framtiden med en ny sodapanna som ska driftsättas hösten 2023. Vi söker nu flera skiftgående processoperatörer till Massabrukets sektion Lut och Kraft för att stärka upp organisationen vid drifttagning av den nya sodapannan och för att säkra framtida generationsskifte.
Sektion Lut och Kraft är en av tre sektioner som utgör Massabruket Frövi / Rockhammar. På våra avdelningar producerar vi högkvalitativ massa, ånga och el till vår kartongmaskin. Driftorganisationen på Massabruket består av sex skiftlag på vardera 15 medarbetare och ansvarar över olika processavsnitt.
Som processoperatör i manöverrummet för sektion Lut och Kraft är du med och styr vi våra pannor, indunstning, mixeri och matarvattenberedning. Här är arbetets tyngdpunkt på processövervakning, rondering och avhjälpande av driftstörning.
Du blir en del av ett engagerat arbetslag där ni kommer att arbeta tillsammans för att nå uppsatta mål. Skiftlaget ansvarar gemensamt för att hela avdelningen körs optimalt. Arbetet består till stor del av övervakning via skärmbaserat styrsystem varvat med rondering för att säkerställa kvalitet samt hantering av akuta driftstörningar ute i fabriken.
Arbetet innebär även att du aktivt deltar i förebyggande underhåll, felavhjälpning samt problemlösning. Operatörerna turas om att utföra de olika uppgifterna utifrån gruppens kompetensutvecklingsplan och verksamhetens behov.
Tjänsten är en tillsvidareanställning placerad i Frövi.

Kvalifikationer
Vi söker dig med YH-utbildning, alternativt minst 2 års yrkeserfarenhet, gärna med specialisering inom drift- eller processteknik.
Vana av skiftgång eller oregelbunden arbetstid ses som meriterande. Det kan även vara meriterande med en bakgrund inom automation eller mekanik, men detta är inte ett krav för tjänsten.
Vi förutsätter att du har god datorvana.
Du har goda kunskaper i svenska och förstår engelska som är vårt koncernspråk.

Personliga egenskaper
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.
Som person har du ett genuint intresse för att arbeta med att skapa förändringar till det bättre. Du har en god problemlösningsförmåga som du använder för att snabbt skapa dig en helhetsbild och förstå olika processtekniska samband. Du kommer att vara med att utveckla ett kreativt och inkluderande arbetsklimat och därför sätter vi stor vikt vid samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra.
Du är empatisk och lyhörd, ser möjligheter, samt bidrar till att motivera dina kollegor. Dessutom jobbar du med både humor och glädje. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, god analytisk förmåga och ansvarskänsla.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta tjänstgörande produktionsledare på tel. 0581-37164
Har du frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Lisa Ardesjö, HR Business Partner: [email protected] alt. 070-1677149

Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti 2022!
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare med jämställda möjligheter. Vi uppmuntrar mångfald och strävar alltid efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Vill du byta bransch och är nyfiken på ett arbete inom industrin?

Vårt uppdrag Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera personer som kan starta efter sommaren. Här får du möjlighet att börja jobba inom en kanske för dig ny bransch hos ett företag på frammarsch. Du kommer att få introduktion och utbildning av erfarna kollegor för att lära dig det du behöver gällande arbetssätt, metoder och rutiner. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då ... Visa mer
Vårt uppdrag
Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera personer som kan starta efter sommaren.

Här får du möjlighet att börja jobba inom en kanske för dig ny bransch hos ett företag på frammarsch. Du kommer att få introduktion och utbildning av erfarna kollegor för att lära dig det du behöver gällande arbetssätt, metoder och rutiner.

Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobb för dig!

Arbetsuppgifter
Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framför allt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda pressen med detaljer. Detaljerna är mycket små varav du behöver vara stadig på hand samt ha god syn. I rollen kan det även förkomma vissa moment av lättare montage, kvalitetskontroller och packning av färdig produkt. Tjänsten kräver extrem noggrannhet då du hanterar explosiva ämnen.

För att verksamheten ska fortsätta utvecklas ser vi att du är med och bidrar till förbättringar inom produktionen. Du delar gärna med dig av förbättringsförslag som kan göra arbetet mer effektivt och driftsäkert.

Din profil
De personliga egenskaper som värdesätts högst är noggrannhet, flexibilitet och ansvarstagande. Du behöver trivas att arbeta med repetitiva uppgifter men samtidigt kunna hålla ett tydligt fokus under hela arbetspasset. Du besitter en god kommunikativ förmåga och gillar att arbeta i team. Säkerheten kommer alltid i första hand där instruktioner finns på svenska, därav extra viktigt att du har god kompetens i det svenska språket. Du har ett naturligt kvalitets- och säkerhetstänk.

Övrig information
Tillträde: Augusti och september
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal
Arbetstid: 2-skift. 06–14, 13.30-23
Placering: Lindesberg

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast


Om kundföretaget
Nammo-koncernen har ca 2 700 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 320 anställda. Fabriken i Lindesberg har en historia som går tillbaka till 1953 och producerar ammunition och pyroteknik. Idag inrymmer anläggningen Hansson Pyrotech, ett dotterbolag till Nammo som tillverkar sjösäkerhetsprodukter. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar all vår verksamhet.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Intressant montörsjobb på Maxidoor

Om företaget Framgångsrika Maxidoor i Frövi norr om Örebro tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, och är en komplett partner till byggbranschen. Det är lätt att ta sig till Frövi med bil eller tåg. Många pendlar från Örebro, men du kan också bo i Lindesberg eller åt Arbogahållet. Maxidoor erbjuder fräscha lokaler, god arbetsmiljö och ett härligt gäng kollegor. Här är det lätt att trivas! Genom Industrisupport erbjuds du en hyrrekrytering, som... Visa mer
Om företaget
Framgångsrika Maxidoor i Frövi norr om Örebro tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, och är en komplett partner till byggbranschen. Det är lätt att ta sig till Frövi med bil eller tåg. Många pendlar från Örebro, men du kan också bo i Lindesberg eller åt Arbogahållet. Maxidoor erbjuder fräscha lokaler, god arbetsmiljö och ett härligt gäng kollegor. Här är det lätt att trivas! Genom Industrisupport erbjuds du en hyrrekrytering, som syftar till att du ska få fast anställning hos Maxidoor.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att montera plåtdetaljer på slutmonteringen. Du kommer gå 2-skift eller ständig natt.

Din profil
Här betyder personligheten mer än tidigare arbetserfarenheter. Till denna tjänst behöver vi händiga och noggranna person. Du behöver kunna ta till dig information muntligt och skriftligt på svenska och kunna bilpendla till arbetsorten ca 30 minuter utanför Örebro. Då du kan komma att arbeta med säkerhetsklassade objekt gäller svenskt medborgarskap och vi kan komma att kolla upp din bakgrund så att där inte finns en säkerhetsrisk. För att passa in i gruppen är det en fördel om du är en smula social och gillar att umgås och skämta med arbetskamraterna. Trivseln får du på köpet. Visar du lite framåtanda här så har du goda möjligheter till en fast anställning.

Det här är även en möjlighet för dig som redan har ett intressant arbete idag, men som söker något nytt och bättre. Vi ordnar så att du får komma och titta på arbetsplatsen innan du bestämmer dig. Urval sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen att söka!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Operatörer till Nammo Sweden AB i Lindesberg

Vårt uppdrag Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig! Arbetsuppgifter Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda press... Visa mer
Vårt uppdrag
Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda pressen med detaljer. Detaljerna är väldigt små och det krävs extrem noggrannhet då du hanterar explosiva ämnen.

Det kan förkomma vissa moment av lättare montage, kvalitetskontroller och packning av färdig produkt.

För att verksamheten ska fortsätta utvecklas ser vi att du är med och bidrar till förbättringar inom produktionen. Med din kompetens och produktkunskap delar du med dig av tips eller förbättringsförslag som kan göra arbetet mer effektivt och driftsäkert.

Din profil
De personliga egenskaper som värdesätts högst är noggrannhet, flexibilitet och ansvarstagande. Du behöver trivas att arbeta med repetitiva uppgifter men samtidigt kunna hålla ett tydligt fokus under hela arbetspasset. Du besitter en god kommunikativ förmåga och gillar att arbeta i team. Säkerheten kommer alltid i första hand där instruktioner finns på svenska, därav extra viktigt att du har god kompetens i det svenska språket.


Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal
Arbetstid: 2-skift
Placering: Lindesberg

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning.

Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Nammo-koncernen har ca 2.700 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 320 anställda.

Vid produktionsenheten i Karlskoga utvecklar och producerar vi Large Caliber ammunition. Vi finns på Björkborns Industriområde och är idag ca 60 anställda. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar all vår verksamhet.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Vill du byta bransch och är nyfiken på ett arbete inom industrin?

Vårt uppdrag Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera personer som kan starta efter sommaren. Här får du möjlighet att börja jobba inom en kanske för dig ny bransch hos ett företag på frammarsch. Du kommer att få introduktion och utbildning av erfarna kollegor för att lära dig det du behöver gällande arbetssätt, metoder och rutiner. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då ... Visa mer
Vårt uppdrag
Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera personer som kan starta efter sommaren.

Här får du möjlighet att börja jobba inom en kanske för dig ny bransch hos ett företag på frammarsch. Du kommer att få introduktion och utbildning av erfarna kollegor för att lära dig det du behöver gällande arbetssätt, metoder och rutiner.

Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobb för dig!

Arbetsuppgifter
Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framför allt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda pressen med detaljer. Detaljerna är mycket små varav du behöver vara stadig på hand samt ha god syn. I rollen kan det även förkomma vissa moment av lättare montage, kvalitetskontroller och packning av färdig produkt. Tjänsten kräver extrem noggrannhet då du hanterar explosiva ämnen.

För att verksamheten ska fortsätta utvecklas ser vi att du är med och bidrar till förbättringar inom produktionen. Du delar gärna med dig av förbättringsförslag som kan göra arbetet mer effektivt och driftsäkert.

Din profil
De personliga egenskaper som värdesätts högst är noggrannhet, flexibilitet och ansvarstagande. Du behöver trivas att arbeta med repetitiva uppgifter men samtidigt kunna hålla ett tydligt fokus under hela arbetspasset. Du besitter en god kommunikativ förmåga och gillar att arbeta i team. Säkerheten kommer alltid i första hand där instruktioner finns på svenska, därav extra viktigt att du har god kompetens i det svenska språket. Du har ett naturligt kvalitets- och säkerhetstänk.

Övrig information
Tillträde: Augusti och september
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal
Arbetstid: 2-skift. 06–14, 13.30-23
Placering: Lindesberg

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast


Om kundföretaget
Nammo-koncernen har ca 2 700 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 320 anställda. Fabriken i Lindesberg har en historia som går tillbaka till 1953 och producerar ammunition och pyroteknik. Idag inrymmer anläggningen Hansson Pyrotech, ett dotterbolag till Nammo som tillverkar sjösäkerhetsprodukter. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar all vår verksamhet.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Operatörer till Nammo Sweden AB i Lindesberg

Vårt uppdrag Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig! Arbetsuppgifter Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda press... Visa mer
Vårt uppdrag
Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda pressen med detaljer. Detaljerna är väldigt små och det krävs extrem noggrannhet då du hanterar explosiva ämnen.

Det kan förkomma vissa moment av lättare montage, kvalitetskontroller och packning av färdig produkt.

För att verksamheten ska fortsätta utvecklas ser vi att du är med och bidrar till förbättringar inom produktionen. Med din kompetens och produktkunskap delar du med dig av tips eller förbättringsförslag som kan göra arbetet mer effektivt och driftsäkert.

Din profil
De personliga egenskaper som värdesätts högst är noggrannhet, flexibilitet och ansvarstagande. Du behöver trivas att arbeta med repetitiva uppgifter men samtidigt kunna hålla ett tydligt fokus under hela arbetspasset. Du besitter en god kommunikativ förmåga och gillar att arbeta i team. Säkerheten kommer alltid i första hand där instruktioner finns på svenska, därav extra viktigt att du har god kompetens i det svenska språket.


Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal
Arbetstid: 2-skift
Placering: Lindesberg

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning.

Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Nammo-koncernen har ca 2.700 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 320 anställda.

Vid produktionsenheten i Karlskoga utvecklar och producerar vi Large Caliber ammunition. Vi finns på Björkborns Industriområde och är idag ca 60 anställda. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar all vår verksamhet.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Bergslagsdelikatesser söker styckare

Bergslagsdelikatesser söker styckare. Vi är en litet livsmedelsanläggning med ca 10 anställda som styckar främst Vilt och nötkött. Vi söker nu två styckare som styckar, putsar, packar och märker detaljerna för leverans till kunden. Arbetet sker i kyld miljö, stående och innebär tunga lyft. Du arbetar i lag med andra styckare. Arbetet är på heltid 40 tim/vecka. Arbetet är inledningsvis dagtid. För att klara av jobbet måste du vara fysiskt stark, noggrann, ... Visa mer
Bergslagsdelikatesser söker styckare.
Vi är en litet livsmedelsanläggning med ca 10 anställda som styckar främst Vilt och nötkött.
Vi söker nu två styckare som styckar, putsar, packar och märker detaljerna för leverans till kunden. Arbetet sker i kyld miljö, stående och innebär tunga lyft. Du arbetar i lag med andra styckare.
Arbetet är på heltid 40 tim/vecka. Arbetet är inledningsvis dagtid.
För att klara av jobbet måste du vara fysiskt stark, noggrann, kunna arbeta självständigt och i högt tempo. Du är också lojal och plikttrogen och gillar att göra ett bra jobb.
Anställning sker med sedvanliga anställningsvillkor enligt avtal. Arbetskläder får du av oss. Visa mindre

Gjuteriarbetare

Ansök    Maj 23    Baettr Guldsmedshyttan AB    Gjutare
BAETTR en global aktör Vi stiger upp varje dag för att göra ren, förnybar vindenergi till den mest föredragna och lättillgängliga energikällan i världen. Att skapa en bättre värld för kommande generationer är inte bara lönsamt – det är berikande. Vi samarbetar med internationella OEM-företag inom vindkraftsindustrin när det gäller: design, gjutning, maskinbearbetning, ytbehandling och montering. 200 miljoner EUR i årlig omsättning +1 100 anställda +6 000 t... Visa mer
BAETTR en global aktör
Vi stiger upp varje dag för att göra ren, förnybar vindenergi till den mest föredragna och lättillgängliga energikällan i världen. Att skapa en bättre värld för kommande generationer är inte bara lönsamt – det är berikande. Vi samarbetar med internationella OEM-företag inom vindkraftsindustrin när det gäller: design, gjutning, maskinbearbetning, ytbehandling och montering.
200 miljoner EUR i årlig omsättning
+1 100 anställda
+6 000 turbinkomponenter levereras årligen

Baettr Guldsmedshyttan AB är ett järngjuteri som producerar stort och mellanstort järngjutgods; vindkraftgods, kokiller och tillbehör till stålverksindustrin. Vi är idag ca 135 anställda. Gjuteriet i Guldsmedshyttan har en lång historia och hög kompetens inom gjutningsindustrin. Gjuteriet i Guldsmedshyttan ligger i framkant i Europa när det gäller stort gjutgods.
Gjuteriarbetare
Som gjuteriarbetare har du en viktig roll i vår process för att de produkter vi levererar till kund ska vara av bästa kvalitet. Vi är en flexibel organisation där du får växla mellan olika arbetsuppgifter i vårt gjuteri.
Vi arbetar aktivt med internutbildning. För att bibehålla vår kompetens utbildas alla anställda i produktionen och kvalificeras kontinuerligt enligt vårt interna utbildningssystem.


Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna inom teknik eller industri. Du bör ha erfarenhet av industriarbete. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Säkerhet är vår främsta prioritet och det är viktigt för oss att du alltid arbetar på ett säkert och ansvarsfullt sätt. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.
Utbildning i travers, truck och skylift är meriterande.
Vi tillämpar provanställning om 6 månader.
Varmt välkommen med din ansökan idag, urval sker löpande! Visa mindre

CNC operatörer till Frövi

#jobbjustnu Är du en driven, samarbetsvillig och lösningsorienterad person som drivs att få ta eget ansvar och att vara en viktig medlem i ett företag med familjekänsla? Vill du bidra till våra kunders framgångar och samtidigt ha roligt på jobbet? Då kan vi erbjuda dig en tjänst hos oss på Nya Bergströms Mek. i Frövi Vi är ett företag som nu söker dig som är en erfaren CNC-operatör. Du ska vara van att jobba med avancerade fleroperationsmaskiner, styrda... Visa mer
#jobbjustnu
Är du en driven, samarbetsvillig och lösningsorienterad person som drivs att få ta eget ansvar och att vara en viktig medlem i ett företag med familjekänsla? Vill du bidra till våra kunders framgångar och samtidigt ha roligt på jobbet? Då kan vi erbjuda dig en tjänst hos oss på Nya Bergströms Mek. i Frövi

Vi är ett företag som nu söker dig som är en erfaren CNC-operatör. Du ska vara van att jobba med avancerade fleroperationsmaskiner, styrda svarvar och fräsar. Vi ser gärna att du har flera års vana och är självgående i ditt arbete. Du bör själv kunna ställa och köra CNC-maskiner. Som person är du noggrann och teknikintresserad, du ser lösningar istället för problem. Du har några års arbetslivserfarenhet eller relevant utbildning som CNC-operatör. Du har lätt för att samarbeta och ta instruktioner. Du är inte rädd för att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Krav - CNC-utbildning - Arbetat med CNC-svarvning, fräsning och slipning.

Ansökan
Du skickar din ansökan till [email protected]
Sista ansökningsdatum 2022-06-17 då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.. Visa mindre

Operatörer till Nammo Sweden AB i Lindesberg

Vårt uppdrag Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig! Arbetsuppgifter Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda press... Visa mer
Vårt uppdrag
Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda pressen med detaljer. Detaljerna är väldigt små och det krävs extrem noggrannhet då du hanterar explosiva ämnen.

Det kan förkomma vissa moment av lättare montage, kvalitetskontroller och packning av färdig produkt.

För att verksamheten ska fortsätta utvecklas ser vi att du är med och bidrar till förbättringar inom produktionen. Med din kompetens och produktkunskap delar du med dig av tips eller förbättringsförslag som kan göra arbetet mer effektivt och driftsäkert.

Din profil
De personliga egenskaper som värdesätts högst är noggrannhet, flexibilitet och ansvarstagande. Du behöver trivas att arbeta med repetitiva uppgifter men samtidigt kunna hålla ett tydligt fokus under hela arbetspasset. Du besitter en god kommunikativ förmåga och gillar att arbeta i team. Säkerheten kommer alltid i första hand där instruktioner finns på svenska, därav extra viktigt att du har god kompetens i det svenska språket.


Övrig information
Tillträde: Mitten av maj månad
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal
Arbetstid: 2-skift
Placering: Lindesberg

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning.

Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Nammo-koncernen har ca 2.700 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 320 anställda.

Vid produktionsenheten i Karlskoga utvecklar och producerar vi Large Caliber ammunition. Vi finns på Björkborns Industriområde och är idag ca 60 anställda. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar all vår verksamhet.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Intressant montörsjobb på Maxidoor

Om företaget Framgångsrika Maxidoor i Frövi norr om Örebro tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, och är en komplett partner till byggbranschen. Det är lätt att ta sig till Frövi med bil eller tåg. Många pendlar från Örebro, men du kan också bo i Lindesberg eller åt Arbogahållet. Maxidoor erbjuder fräscha lokaler och god arbetsmiljö. Genom Industrisupport erbjuds du en hyrrekrytering, som syftar till att du ska få fast anställning hos Maxidoo... Visa mer
Om företaget
Framgångsrika Maxidoor i Frövi norr om Örebro tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, och är en komplett partner till byggbranschen. Det är lätt att ta sig till Frövi med bil eller tåg. Många pendlar från Örebro, men du kan också bo i Lindesberg eller åt Arbogahållet. Maxidoor erbjuder fräscha lokaler och god arbetsmiljö. Genom Industrisupport erbjuds du en hyrrekrytering, som syftar till att du ska få fast anställning hos Maxidoor.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att montera plåtdetaljer på slutmonteringen. Du kommer gå 2-skift eller ständig natt, anställning omgående.

Din profil
Här betyder personligheten mer än tidigare arbetserfarenheter. Till denna tjänst behöver vi händiga och noggranna person. Du behöver kunna ta till dig information muntligt och skriftligt på svenska och kunna bilpendla till arbetsorten ca 30 minuter utanför Örebro. Då du kan komma att arbeta med säkerhetsklassade objekt gäller svenskt medborgarskap och vi kan komma att kolla upp din bakgrund så att där inte finns en säkerhetsrisk. För att passa in i gruppen är det en fördel om du är en smula social och gillar att umgås och skämta med arbetskamraterna. Trivseln får du på köpet. Visar du lite framåtanda här så har du goda möjligheter till en fast anställning.

Det här är även en möjlighet för dig som redan har ett intressant arbete idag, men som söker något nytt och bättre. Vi ordnar så att du får komma och titta på arbetsplatsen innan du bestämmer dig. Urval sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen att söka!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Operatörer till Nammo Sweden AB i Lindesberg

Vårt uppdrag Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig! Arbetsuppgifter Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda press... Visa mer
Vårt uppdrag
Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda pressen med detaljer. Detaljerna är väldigt små och det krävs extrem noggrannhet då du hanterar explosiva ämnen.

Det kan förkomma vissa moment av lättare montage, kvalitetskontroller och packning av färdig produkt.

För att verksamheten ska fortsätta utvecklas ser vi att du är med och bidrar till förbättringar inom produktionen. Med din kompetens och produktkunskap delar du med dig av tips eller förbättringsförslag som kan göra arbetet mer effektivt och driftsäkert.

Din profil
De personliga egenskaper som värdesätts högst är noggrannhet, flexibilitet och ansvarstagande. Du behöver trivas att arbeta med repetitiva uppgifter men samtidigt kunna hålla ett tydligt fokus under hela arbetspasset. Du besitter en god kommunikativ förmåga och gillar att arbeta i team. Säkerheten kommer alltid i första hand där instruktioner finns på svenska, därav extra viktigt att du har god kompetens i det svenska språket.


Övrig information
Tillträde: Mitten av maj månad
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal
Arbetstid: 2-skift
Placering: Lindesberg

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning.

Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Nammo-koncernen har ca 2.700 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 320 anställda.

Vid produktionsenheten i Karlskoga utvecklar och producerar vi Large Caliber ammunition. Vi finns på Björkborns Industriområde och är idag ca 60 anställda. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar all vår verksamhet.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Operatörer till Nammo Sweden AB i Lindesberg

Vårt uppdrag Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig! Arbetsuppgifter Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda press... Visa mer
Vårt uppdrag
Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmaskiner där du har i uppgift att ladda pressen med detaljer. Detaljerna är väldigt små och det krävs extrem noggrannhet då du hanterar explosiva ämnen.

Det kan förkomma vissa moment av lättare montage, kvalitetskontroller och packning av färdig produkt.

För att verksamheten ska fortsätta utvecklas ser vi att du är med och bidrar till förbättringar inom produktionen. Med din kompetens och produktkunskap delar du med dig av tips eller förbättringsförslag som kan göra arbetet mer effektivt och driftsäkert.

Din profil
De personliga egenskaper som värdesätts högst är noggrannhet, flexibilitet och ansvarstagande. Du behöver trivas att arbeta med repetitiva uppgifter men samtidigt kunna hålla ett tydligt fokus under hela arbetspasset. Du besitter en god kommunikativ förmåga och gillar att arbeta i team. Säkerheten kommer alltid i första hand där instruktioner finns på svenska, därav extra viktigt att du har god kompetens i det svenska språket.


Övrig information
Tillträde: Mitten av maj månad
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal
Arbetstid: 2-skift
Placering: Lindesberg

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning.

Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Nammo-koncernen har ca 2.700 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 320 anställda.

Vid produktionsenheten i Karlskoga utvecklar och producerar vi Large Caliber ammunition. Vi finns på Björkborns Industriområde och är idag ca 60 anställda. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar all vår verksamhet.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Montörer sökes till visstidsanställningar

Om Meritor Meritor är en ledande global leverantör av drivlinor till tung fordonsindustri. I Lindesberg produceras fram- och bakaxlar till bussar och lastbilar. Dessutom produceras komponenter såsom växlar, drevsatser, diffhjul och planetväxeldetaljer. Meritor har idag ca 10 000 anställda över hela världen med huvudkontoret i USA (Troy, Michigan). Meritor har ett 30 tal produktionsenheter och Lindesbergsfabriken är den största enheten, både avseende omsätt... Visa mer
Om Meritor
Meritor är en ledande global leverantör av drivlinor till tung fordonsindustri. I Lindesberg produceras fram- och bakaxlar till bussar och lastbilar. Dessutom produceras komponenter såsom växlar, drevsatser, diffhjul och planetväxeldetaljer. Meritor har idag ca 10 000 anställda över hela världen med huvudkontoret i USA (Troy, Michigan). Meritor har ett 30 tal produktionsenheter och Lindesbergsfabriken är den största enheten, både avseende omsättning och anställda.
Även i Örebroregionen är Meritor en stor arbetsgivare med drygt 900 arbetare.
Vill du arbeta i en miljö som kännetecknas av hög tekniknivå och yrkesstolthet, dessutom i en bransch under ständig utveckling? Då kan du vara den vi söker!
Arbetsuppgifter
Vi är i behov av att förstärka i vår verksamhet med montörer. Som montör hos oss får du använda dina praktiska förmågor. Där du sysslar med komplett montering av fram- eller bakaxlar, alternativ växelmontering.
För att passa in i teamet har du en egen drivkraft samt en god samarbetsförmåga. Du är tydlig i din kommunikation och är serviceminded. På Meritor i Lindesberg finns en stark teamkänsla som vi gärna ser dig bidra till.
Anställningarna är på 2-skift, möjlighet till arbete vid nattskift finns.
Det underlättar att ta sig till och från arbetet om man har B-körtkort och tillgång till bil.
Vi rekryterar löpande och kan komma att tillsätta tjänsterna innan ansökningstiden löpt ut. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Intressant montörsjobb på Maxidoor

Om företaget Framgångsrika Maxidoor i Frövi norr om Örebro tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, och är en komplett partner till byggbranschen. Det är lätt att ta sig till Frövi med bil eller tåg. Många pendlar från Örebro, men du kan också bo i Lindesberg eller åt Arbogahållet. Maxidoor erbjuder fräscha lokaler och god arbetsmiljö. Denna tjänst är på en helt ny line. Genom Industrisupport erbjuds du en hyrrekrytering, som syftar till att du... Visa mer
Om företaget
Framgångsrika Maxidoor i Frövi norr om Örebro tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, och är en komplett partner till byggbranschen. Det är lätt att ta sig till Frövi med bil eller tåg. Många pendlar från Örebro, men du kan också bo i Lindesberg eller åt Arbogahållet. Maxidoor erbjuder fräscha lokaler och god arbetsmiljö. Denna tjänst är på en helt ny line. Genom Industrisupport erbjuds du en hyrrekrytering, som syftar till att du ska få fast anställning hos Maxidoor.

Dina arbetsuppgifter
Denna monteringstjänst är på en helt ny produktionslina för specialprodukter. Du kommer att montera plåtdetaljer samt efterbearbeta. Arbetet innebär bland annat att förstärka standardprodukter samt isolera, förbereda för falsning och limpressning, viss enklare svetsning förekommer. Du kommer gå 2-skift, anställning omgående.

Din profil
Här betyder personligheten mer än tidigare arbetserfarenheter. Till denna tjänst behöver vi en händig och noggrann person. Du behöver kunna ta till dig information muntligt och skriftligt på svenska och kunna bilpendla till arbetsorten ca 30 minuter utanför Örebro. Då du kan komma att arbeta med säkerhetsklassade objekt gäller svenskt medborgarskap och vi kan komma att kolla upp din bakgrund så att där inte finns en säkerhetsrisk. För att passa in i gruppen är det en fördel om du är en smula social och gillar att umgås och skämta med arbetskamraterna. Trivseln får du på köpet. Visar du lite framåtanda här så har du goda möjligheter till en fast anställning.

Det här är även en möjlighet för dig som redan har ett intressant arbete idag, men vill nånting bättre. Vi ordnar så att du får komma och titta på arbetsplatsen innan du bestämmer dig. Urval sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen att söka!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Intressant montörsjobb på Maxidoor

Om företaget Framgångsrika Maxidoor i Frövi norr om Örebro tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, och är en komplett partner till byggbranschen. Det är lätt att ta sig till Frövi med bil eller tåg. Många pendlar från Örebro, men du kan också bo i Lindesberg eller åt Arbogahållet. Maxidoor erbjuder fräscha lokaler och god arbetsmiljö. Denna tjänst är på en helt ny line. Genom Industrisupport erbjuds du en hyrrekrytering, som syftar till att du... Visa mer
Om företaget
Framgångsrika Maxidoor i Frövi norr om Örebro tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, och är en komplett partner till byggbranschen. Det är lätt att ta sig till Frövi med bil eller tåg. Många pendlar från Örebro, men du kan också bo i Lindesberg eller åt Arbogahållet. Maxidoor erbjuder fräscha lokaler och god arbetsmiljö. Denna tjänst är på en helt ny line. Genom Industrisupport erbjuds du en hyrrekrytering, som syftar till att du ska få fast anställning hos Maxidoor.

Dina arbetsuppgifter
Denna monteringstjänst är på en helt ny produktionslina för specialprodukter. Du kommer att montera plåtdetaljer samt efterbearbeta. Arbetet innebär bland annat att förstärka standardprodukter samt isolera, förbereda för falsning och limpressning, viss enklare svetsning förekommer. Dagtid som kan komma att gå över i 2-skift, anställning omgående.

Din profil
Här betyder personligheten mer än tidigare arbetserfarenheter. Till denna tjänst behöver vi en händig och noggrann person. Du behöver kunna ta till dig information muntligt och skriftligt på svenska och kunna bilpendla till arbetsorten ca 30 minuter utanför Örebro. Då du kan komma att arbeta med säkerhetsklassade objekt gäller svenskt medborgarskap och vi kan komma att kolla upp din bakgrund så att där inte finns en säkerhetsrisk. För att passa in i gruppen är det en fördel om du är en smula social och gillar att umgås och skämta med arbetskamraterna. Trivseln får du på köpet. Visar du lite framåtanda här så har du goda möjligheter till en fast anställning.

Det här är även en möjlighet för dig som redan har ett intressant arbete idag, men vill nånting bättre. Vi ordnar så att du får komma och titta på arbetsplatsen innan du bestämmer dig. Urval sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen att söka!

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Maskinoperatör sökes till MaxiDoor

Om företaget Är du van att hantera lite olika maskiner på en tillverkande industri och kan hantera plåt, profiler och kapmaskiner? Då har du möjlighet till ett längre inhyrningsuppdrag med mycket goda möjligheter till fast anställning! Just nu söker vi maskinoperatörer Maxidoor i Frövi utanför Örebro. Maxidoor har utvecklats mycket gynnsamt de senaste åren och behöver nu på lång sikt ta in ytterligare en maskinoperatör. Det här är en hyrrekrytering som avs... Visa mer
Om företaget
Är du van att hantera lite olika maskiner på en tillverkande industri och kan hantera plåt, profiler och kapmaskiner? Då har du möjlighet till ett längre inhyrningsuppdrag med mycket goda möjligheter till fast anställning! Just nu söker vi maskinoperatörer Maxidoor i Frövi utanför Örebro. Maxidoor har utvecklats mycket gynnsamt de senaste åren och behöver nu på lång sikt ta in ytterligare en maskinoperatör. Det här är en hyrrekrytering som avser att leda till fast anställning.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med tillpassning av plåt och profiler. Arbetet innebär mycket kapning med klingkap. Det här är ett tempofyllt arbete som samtidigt ställer krav på god kvalitet. Du ansvarar själv för ritningsläsning, markering och att kapningen sker i rätt längd, med rätt vinklar och hög noggrannhet. Arbetet bedrivs på 2-skift.
• Tillkapning av material
• Ritningsläsning
• Mätteknik

Din profil
Vi söker efter dig som har gått yrkesgymnasium eller motsvarande. Du behöver kunna lära dig hantera en kapmaskin och läsa ritningar samt kommunicera på svenska. Som person söker vi dig som är kvalitetsmedveten och självständig och som jobbar på metodiskt och har lite driv. Du ska kunna jobba 2-skift. Just nu är det mycket att göra på företaget och om du visar lite framåtanda här har du goda möjligheter till en fast anställning med möjlighet att göra karriär!
• Ritningsläsning och mätteknik
• Traverskort

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Yrkestrainee Operatör Kartongbruket Frövi

Beskrivning av tjänsten Vi på BillerudKorsnäs utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. För att fortsätta utmana det konventionella behöver vi ha rätt medarbetare med erfarenhet, kompetens och motivation att driva utvecklingen framåt. Som en del i vår långsiktiga kompetensförsörjning söker vi nu därför nya medarbetare till vårt Yrkestraineeprogram. En unik möjlighet där du både får inblick i din framtida yrkesroll samtidigt som du får en... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vi på BillerudKorsnäs utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. För att fortsätta utmana det konventionella behöver vi ha rätt medarbetare med erfarenhet, kompetens och motivation att driva utvecklingen framåt. Som en del i vår långsiktiga kompetensförsörjning söker vi nu därför nya medarbetare till vårt Yrkestraineeprogram. En unik möjlighet där du både får inblick i din framtida yrkesroll samtidigt som du får en helhetsförståelse som kommer att vara till stor nytta i din framtida karriär på BillerudKorsnäs.
Vi söker dig som vill ta chansen att gå ett traineeprogram för att kunna arbeta som operatör på BillerudKorsnäs i Frövi med start september 2022.
BillerudKorsnäs Yrkestraineeprogram ger dig som deltagare en introduktion till vår verksamhet under drygt sex månader. Du blir insatt i vår produktionsprocess och underhållsarbete som krävs för att skapa förstklassiga och förnybara material. Programmet syftar också till att stimulera den personliga utvecklingen genom kunskap om den egna befattningen.
Är du mitt i karriären och intresserad av ett karriärbyte? Eller är du kanske precis i början av din karriär, har ett intresse för industri och vilja att jobba med framtidens material? Ta chansen och sök nu!
Programmets struktur:
Utbildning: Du kommer att delta på teoridagar både digitalt och fysiskt tillsammans med vår utbildningsleverantör och alla andra traineer.
Praktik: I samband med teoridagarna kommer du att praktisera ute i verksamheten för att få ökad förståelse av processen.
Hemvist: Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor på din "hemavdelning" mellan utbildningsblocken.

Om Kartongbruket, din hemavdelning
Kartongbrukets huvuduppgift är att på ett effektivt och säkert sätt producera kartong till slutkunder över hela världen. Som skiftgående processoperatör på BillerudKorsnäs Frövi ingår du i ett skiftlag bestående av olika kompetenser. Processerna på Kartongbruket är uppdelade i olika ansvarsområden som exempelvis:
Mälderi
Bestrykning
Torkning
Rullmaskin

Arbetet består bland annat av övervakning via skärmbaserat styrsystem, rondering och hantering av akuta driftstörningar i produktionslokalerna. Ett aktivt deltagande i arbetsmiljöarbete, felavhjälpning och problemlösning ingår också som en viktig del i arbetsuppgifterna. I arbetet som processoperatör blir ditt ansvar bland annat att tillse att produktionsmål och kvalitetskrav på den producerade kartongen efterlevs. BillerudKorsnäs strävar kontinuerligt efter att ha en så kostnadseffektiv produktion som möjligt.
Under traineeprogrammet är arbetstiden dagtid, därefter innebär tjänsten kontinuerlig skiftgång, 3-skift, på heltid. Provanställning 6 månader under utbildningstiden. Godkänd på alla förekommande moment i traineeutbildningen är en förutsättning för fortsatt anställning.
Kvalifikationer
Du har ett intresse för teknik och gillar att arbeta praktiskt. Erfarenhet av tidigare skiftgång eller oregelbundna arbetstider är meriterande, liksom tidigare yrkeserfarenhet i minst 12 månader.
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Måste ha fyllt 18 år
B-körkort
Godkänd och avslutad gymnasieutbildning

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är praktisk, ansvarstagande och analytisk samt har ett tydligt säkerhetstänk. Jobbet bygger till stor del på teamarbete vilket innebär att du har lätt för att samarbeta och är respektfull och öppen för dialog. Det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp.
För att trivas som yrkestrainee behöver du vara driven och ha ett nyfiket förhållningssätt till nya kunskaper. Upplägget i programmet bygger på att du trivs med ett arbetssätt där du får ta ansvar för eget arbete och personlig utveckling. Visa mindre

CNC operatörer till Frövi

#jobbjustnu Är du en driven, samarbetsvillig och lösningsorienterad person som drivs att få ta eget ansvar och att vara en viktig medlem i ett litet familjeföretag? Vill du bidra till våra kunders framgångar och samtidigt ha roligt på jobbet? Då kan vi erbjuda dig en tjänst hos oss på AB J.E Bergströms Mek. Vi är ett litet familjeföretag som nu söker dig som är en erfaren CNC-operatör. Du ska vara van att jobba med avancerade fleroperationsmaskiner, styr... Visa mer
#jobbjustnu
Är du en driven, samarbetsvillig och lösningsorienterad person som drivs att få ta eget ansvar och att vara en viktig medlem i ett litet familjeföretag? Vill du bidra till våra kunders framgångar och samtidigt ha roligt på jobbet? Då kan vi erbjuda dig en tjänst hos oss på AB J.E Bergströms Mek.

Vi är ett litet familjeföretag som nu söker dig som är en erfaren CNC-operatör. Du ska vara van att jobba med avancerade fleroperationsmaskiner, styrda svarvar och fräsar. Vi ser gärna att du har flera års vana och är självgående i ditt arbete. Du bör själv kunna ställa och köra CNC-maskiner. Som person är du noggrann och teknikintresserad, du ser lösningar istället för problem. Du har några års arbetslivserfarenhet eller relevant utbildning som CNC-operatör. Du har lätt för att samarbeta och ta instruktioner. Du är inte rädd för att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Krav - CNC-utbildning - Arbetat med CNC-svarvning, fräsning och gängslipning.

Ansökan
Du skickar din ansökan till [email protected]
Sista ansökningsdatum 2022-04-12 då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.. Visa mindre

CNC-operatör på svarvsidan

Ansök    Mar 16    Lindova AB    Svarvare
Lindova söker nu en CNC-operatör på svarvsidan till produktionen i Lindesberg. Lindova tillverkar av lufthydrauliska verktyg för industrin, såsom plåt, ventilation, bil och byggindustrin mm. Lindova konstruerar, tillverkar samt monterar alla verktyg på fabriken i Lindesberg. Lindova exporterar 50% av verktygen där USA och Tyskland står för en stor del av marknaden. En stor del av verktygen är specialtillverkade för att passa kundens önskemål för att unde... Visa mer
Lindova söker nu en CNC-operatör på svarvsidan till produktionen i Lindesberg.
Lindova tillverkar av lufthydrauliska verktyg för industrin, såsom plåt, ventilation, bil och byggindustrin
mm. Lindova konstruerar, tillverkar samt monterar alla verktyg på fabriken i Lindesberg. Lindova exporterar 50% av verktygen där USA och Tyskland står för en stor del av marknaden. En stor del av verktygen är specialtillverkade för att passa kundens önskemål för att underlätta deras produktion.
Idag är vi sju personer som arbetar i fabriken med olika huvuduppgifter.
Din Framtida utmaning
Du kommer först och främst att ha hand om svarvavdelningen där vi idag har 3st CNC svarvar samt 2st manuella. Du kommer att arbeta nära produktionsledaren där ni planerar de arbeten som ska utföras.
Du kommer att arbeta med seriestorlekar mellan 1st till 200 bitar, vissa arbeten som också utförs är verktygsslipning, trumling, kapning och gradning. Tjänsten innebär även viss del inköp av material och verktyg från olika leverantörer. Vara en del i utvecklingen med bl a prototyptillverkning och förbättringar.
Din Profil
Vi söker dig som vill vara en del i en liten grupp med innovativt tänkande och gillar utmaningar. Du har några års erfarenhet inom tillverkningsindustrin, är självgående och kan hantera både CNC-styrda och manuella svarvar. Du ska ha ett tekniskt intresse, vara noggrann och kvalitetsmedveten.
Vara beredd på att det ibland kan vara snabba omställningar då vi jobbar med att hålla upp vårt reservdelslager eller för att prova olika prototyper.
Känns tjänsten intressant hör av dig till oss Visa mindre

Svetsare

Ansök    Mar 16    M-Svets AB    Svetsare, manuell
Resande svetsare / montör ,för lite olika projekt . Ska kunna jobb självständigt och i lag . Krav : Erfaren MMA svetsare , ritningsläsning , Körkort B Meriterande :Mig / MAG , TIG svetsning , lift kurs , het arbeten , Sökande : Bör inte bo längre än ca 10 mil ,då vi ofta utgår från verkstan . Visa mer
Resande svetsare / montör ,för lite olika projekt . Ska kunna jobb självständigt och i lag .
Krav : Erfaren MMA svetsare , ritningsläsning , Körkort B
Meriterande :Mig / MAG , TIG svetsning , lift kurs , het arbeten ,
Sökande : Bör inte bo längre än ca 10 mil ,då vi ofta utgår från verkstan . Visa mindre

Operatörer till Nammo Sweden AB i Lindesberg

Vårt uppdrag Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig! Arbetsuppgifter Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmakiner där du har i uppgift att ladda presse... Visa mer
Vårt uppdrag
Nammo Sweden i Lindesberg trappar upp sin produktion och vi söker nu flera operatörer. Är du en noggrann person som klarar av att hålla koncentrationen på topp hela tiden, då är detta jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Som operatör kommer du arbeta i team där alla bidrar till en effektiv, säker och kvalitetssäkrad tillverkningsprocess. Arbetsuppgifterna är framförallt att arbeta i olika typer av pressmakiner där du har i uppgift att ladda pressen med detaljer. Detaljerna är väldigt små och det krävs extrem noggrannhet då du hanterar explosiva ämnen.

Det kan förkomma vissa moment av lättare montage, kvalitétskontroller och packning av färdig produkt.

För att verksamheten ska fortsätta utvecklas ser vi att du är med och bidrar till förbättringar inom produktionen. Med din kompetens och produktkunskap delar du med dig av tips eller förbättringsförslag som kan göra arbetet mer effektivt och driftsäkert.

Din profil
Dina personliga egenskaper som värdesätts högst är noggrannhet, flexibilitet och ansvarstagande. Du besitter en god kommunikativ förmåga och gillar att arbeta i team. Säkerheten kommer alltid i första hand där instruktioner finns på svenska, därav extra viktigt att du har god kompetens i det svenska språket.


Övrig information
Tillträde: mitten på mars, april och maj.
Lön: fast lön enligt kollektivavtal
Arbetstid: 2-skift
Placering: Lindesberg

Detta är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd hos Nercia Bemanning.

Välkommen med din ansökan!


Om kundföretaget
Nammo-koncernen har ca 2.700 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 320 anställda.

Vid produktionsenheten i Karlskoga utvecklar och producerar vi Large Caliber ammunition. Vi finns på Björkborns Industriområde och är idag ca 60 anställda. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar all vår verksamhet.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal. Visa mindre

Processoperatör

Vi söker: Säkerhetsmedvetna Processoperatörer till Ställdalen Vi söker nu processoperatörer till vår fabrik i Ställdalen. Visstidsanställningarna önskas tillsättas omgående. Anställningsperioden är till att börja med omgående fram till och med 30/9-2022 Arbetstiden är skiftform vilket innebär att du kan jobba, förmiddag, eftermiddag, natt och helg i ett rullande schema. I arbetet jobbar du i ett team och det är därför viktigt att din svenska är lätt att fö... Visa mer
Vi söker: Säkerhetsmedvetna Processoperatörer till Ställdalen
Vi söker nu processoperatörer till vår fabrik i Ställdalen. Visstidsanställningarna önskas tillsättas omgående. Anställningsperioden är till att börja med omgående fram till och med 30/9-2022
Arbetstiden är skiftform vilket innebär att du kan jobba, förmiddag, eftermiddag, natt och helg i ett rullande schema. I arbetet jobbar du i ett team och det är därför viktigt att din svenska är lätt att förstå och du har lätt att ta emot instruktioner på svenska i en bullrig miljö. Då Ställdalen ligger avsides är B-körkort ett krav och du bör ha tillgång till egen bil.
Det ses som ytterst meriterande om du har erfarenhet från andra industrier där man tar säkerheten på största allvar.
Vi söker dig som
· Alltid tar säkerheten först
· Är Teknikintresserad
· Är Öppen och social
· Är Noggrann och effektiv
· Är Samarbetsvillig
Kvalifikationer
· Gymnasiekompetens
· B-körkort och tillgång till bil
· Teknisk kompetens
· God engelska i tal och skrift
Då vi arbetar med löpande urval av ansökningar är det därför möjligt att tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.
Har du tidigare sökt men inte fått tjänsten så tveka inte att söka igen då vi raderar ansökningarna efter varje rekryteringsprocess.
Vill du söka tjänsten eller har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta [email protected]
#jobbjustnu
Ahlstrom-Munksjö som arbetsgivare
Vi är stolta över att vara ett verkligt globalt företag som bedriver verksamhet på många olika platser, vilket innebär att vi har anställda på anläggningar och kontor i 14 länder runt om i världen. Vi sätter värde på mångfald och på de olika sätt som skillnader mellan människor kan bidra till en rikare, mer kreativ och mer produktiv arbetsmiljö. Vi ger våra anställda eget ansvar och uppmuntrar till professionell och personlig utveckling. Vi vill vara en prioriterad arbetsgivare och en organisation som aldrig slutar ta till sig kunskap. Ahlstrom-Munksjö har idag totalt 8000 anställda.
Om Ahlstrom-Munksjö Ställdalen
Vi är specialiserade med våra två fibertygsmaskiner på att producera Nonwoven material. Dessa material är syntetiska material som har flera användningsområden som bland annat wipes, trälaminering, förstärkning vid formgjutning, color catcher, stöd för plantering samt filterprodukter. Ställdalen har de senaste åren sett ett kraftigt ökat behov av våra produkter. Ställdalen har idag totalt 165 anställda. Visa mindre

Miljö och pannoperatör till CTMP-tillverkningen i Rockhammar

Vill du jobba på en arbetsplats där ständig utveckling och hållbarhet är extra viktigt? Nu söker vi ett vikariat som Miljö- och pannoperatör på massabruket i Rockhammar. Som Miljö- och pannoperatör arbetar du med att ta hand om processens behov av vattenförsörjning och vattenrening samt ångproduktion till massatillverkningen. Om tjänsten Du kommer att jobba inom ett stort ansvarsområde där många olika komplexa processen kräver uppmärksamhet och konti... Visa mer
Vill du jobba på en arbetsplats där ständig utveckling och hållbarhet är extra viktigt?
Nu söker vi ett vikariat som Miljö- och pannoperatör på massabruket i Rockhammar. Som Miljö- och pannoperatör arbetar du med att ta hand om processens behov av vattenförsörjning och vattenrening samt ångproduktion till massatillverkningen.


Om tjänsten
Du kommer att jobba inom ett stort ansvarsområde där många olika komplexa processen kräver uppmärksamhet och kontinuerlig kontroll. Du tillhör ett skiftlag bestående av fiberoperatör, torkoperatör, miljö och pannoperatör, skifttraktorförare samt produktionssamordnare. Tillsammans övervakar ni processen och hanterar uppkomna problem med säkerheten i högsta fokus.
En stor del av tjänsten innefattar att hantera processen kring rening av vattnet som har genomgått massatillverkningsprocessen.
Som Miljö och pannoperatör ansvarar du även för en säker drift av vår fastbränslepanna och dess optimala funktion.
Tjänsten innebär kontinuerlig skiftgång, 6-skift, och är en tillsvidareanställning.


Kvalifikationer
Du som söker har?lägst?gymnasieutbildning?med godkända betyg?eller annan motsvarande teknisk utbildning.
Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet med fördel inom pappers-/massaindustri eller reningsanläggningar. Erfarenhet från något av avdelningens ansvarsområden är meriterande, exempelvis mikrobiologi eller om du är certifierad pannoperatör.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och som tycker om att arbeta med förbättringsarbete både i grupp och också individuellt.?Jobbet bygger till stor del på teamarbete vilket innebär att du är respektfull och öppen för dialog. Det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp.
Som person bör du ha ett högt säkerhetstänk?och analytisk förmåga. Vi anser att mångfald berikar vår verksamhet.


Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Bågling Produktionsledare Rockhammar på +46 (0) 707937702
Om du har några frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lisa Ardesjö HR Buissness Partner på +46 (0) 701677149 Visa mindre

Livsmedelsoperatör

Produktions Operatör Om bolaget BAMA Foods AB är en av Nordens största producenter och leverantör av färska on-the-go produkter, med egna varumärken och produktion av olika kunders egna märkesvaror. Utöver on-the-go produkter producerar och levererar BAMA Foods AB också produkter av det växtbaserade varumärket VegMe, ett innovativt, svenskt varumärke i den färska och frysta Vegokategorin. BAMA Foods AB är en del av Bama Nordic AB där även Bama Fresh Cuts A... Visa mer
Produktions Operatör
Om bolaget
BAMA Foods AB är en av Nordens största producenter och leverantör av färska on-the-go produkter, med egna varumärken och produktion av olika kunders egna märkesvaror. Utöver on-the-go produkter producerar och levererar BAMA Foods AB också produkter av det växtbaserade varumärket VegMe, ett innovativt, svenskt varumärke i den färska och frysta Vegokategorin. BAMA Foods AB är en del av Bama Nordic AB där även Bama Fresh Cuts AB, Bama Fresh Cuts Oy, och CQ Foods ingår. Koncernen Bama Nordic omsätter totalt cirka en miljard kronor. Bama Nordic tillhör i sin tur Bama Gruppen som är Norges största aktör inom frukt och grönt med en omsättning på cirka 17 miljarder norska kronor.
Inom Bama är vi målinriktade, ansvarstagande, inspirerande och samarbetsvilliga.
Bamas vision är” A healthier and fresher future”.
Tjänsten som livsmedelsoperatör
Som livsmedelsoperatör arbetar du inom vår produktion av livsmedel. Arbetet som operatör innebär bland annat att självständigt behärska omställningar på maskin. Det innebär även hantering och enklare bearbetning av råvaror. Olika monterings uppgifter på våra produktionslinjer.
Kvalifikationer
Gymnasieutbildning med inriktning industri/livsmedel alt. processteknisk inriktning eller erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustri. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från industri med lean production. Som person är du engagerad och tycker om att arbeta tillsammans med andra människor. Du är noggrann i ditt arbete och har förståelse av vikten av en säker och trygg arbetsmiljö.
Krav
· Vi ser gärna att du är flexibel och kan jobba med olika arbetsuppgifter i grupp.
· Du måste vara ansvarsfull, noggrann och kunna räkna, då vi jobbar efter recept.
· Kunna svenska i tal och skrift.
Ansökan
Personligt brev och CV skickas till [email protected]
Urval sker löpande
Observera att vi inte tar emot ansökningar via fysiska besök.

Anställningsform
Timanställning Visa mindre

Operatörer till Konverteringen

Beskrivning av tjänsten Vi utökar nu verksamheten med ett till skiftlag och söker därför åtta operatörer till Konverteringen i Frövi. På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter. Arbet... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vi utökar nu verksamheten med ett till skiftlag och söker därför åtta operatörer till Konverteringen i Frövi.
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Arbetstiden för denna tjänst är kontinuerlig skiftgång vilket innebär att verksamheten är i drift dygnets alla timmar, året runt. Du kommer arbeta 3-skift med både förmiddag-, eftermiddag- samt nattskift.
Vi söker operatörer som vill prova på ett mångsidigt arbete på en stor och viktig avdelning. Ett samlingsnamn för hela avdelningen är Efterbearbetningen som således är uppdelad till Konverteringen, Utlastning och Rullpack.
På Konverteringen är den huvudsakliga uppgiften att förädla producerad kartong från Kartongmaskin till kundspecifikt format. På Konverteringen är kunden i ständig fokus och din roll blir viktig att leverera rätt material i rätt tid. På Konverteringen finns några definierade roller vilka är Arkmaskinsförare, Omrullare och Arkpacksoperatör. Dessa roller innefattar olika arbetsuppgifter och du kommer bland annat få arbeta med:
Övervaka, justera och producera i arkmaskiner.
Förse arkmaskiner med material.
Framförande av truck.
Rulla om material till rätt kvalitet.
Övervakning emballering av färdigt arkat material.
Hantering av gods på lager.
Operatörsunderhåll av innevarande maskinpark.Kvalifikationer:
Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
18 år fyllda.
AM-kort eller B-körkort.Meriterande egenskaper:
Tidigare erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete ser vi som högst meriterande.
Tidigare erfarenhet av processindustri.
Truckkort.Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen som operatör är du en positiv och driven person. Du är en lagspelare och förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö och du är en person som vill driva förändringar och vågar prova nytt. På Konverteringen har vi ett stort fokus på att få alla att efterleva den kultur vi vill bygga upp där vi värnar om och respekterar varandra. BillerudKorsnäs strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald. Visa mindre

Processopertör till Sulfatfabriken i Frövi

Tänk om ditt jobb bidrog till en hållbar framtid! BillerudKorsnäs Frövi investerar för framtiden med en ny sodapanna som skall driftsättas hösten 2023. Vi söker nu flera skiftgående processoperatörer till Sulfatfabriken för att stärka upp organisationen vid drifttagning av den nya sodapannan och för att säkra framtida generationsskifte. Sulfatfabriken är uppdelad i 3 avdelningar som ingår i Massabruket i Frövi/Rockhammar där du kommer arbeta på avdelning... Visa mer
Tänk om ditt jobb bidrog till en hållbar framtid!
BillerudKorsnäs Frövi investerar för framtiden med en ny sodapanna som skall driftsättas hösten 2023. Vi söker nu flera skiftgående processoperatörer till Sulfatfabriken för att stärka upp organisationen vid drifttagning av den nya sodapannan och för att säkra framtida generationsskifte. Sulfatfabriken är uppdelad i 3 avdelningar som ingår i Massabruket i Frövi/Rockhammar där du kommer arbeta på avdelningen Lut och Kraft.
De olika avdelningarna är:
· Renseri, här styr vi vår barktrumma, flishugg och bränsleavdelning. Vi lossar ved från tåg och lastbil samt transporterar bränsle/flis med hjullastare. I renseriet roterar vi varje skift mellan kontrollrum, timmertruck, materialhanterare och hjullastare.
· Manöverrum Massa, härifrån styr vi våra fliskokare, silning/tvätt och blekeri. Här är arbetets tyngdpunkt på processövervakning, rondering och avhjälpande av driftstörning.
· Manöverrum Lut & Kraft, härifrån styr vi våra pannor, indunstning, mixeri och matarvattenberedning. Här är arbetets tyngdpunkt på processövervakning, rondering och avhjälpande av driftstörning.
Tillsammans producerar och levererar de högkvalitativ massa, ånga och el till kartongmaskinen KM5. Driftorganisationen på Sulfatfabriken består av sex skiftlag på vardera 15 medarbetare och ansvarar över olika processavsnitt. Den dagliga driftorganisationen består av Massabrukschef, Sektionschefer, Processingenjörer, Drifttekniker och Produktionsledare. Som operatör på Sulfatfabriken är du en del av ett team, där alla medarbetare tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål.
Skiftlaget ansvarar gemensamt för att hela avdelningen körs optimalt. Arbetet består till stor del av övervakning via skärmbaserat styrsystem varvat med rondering för att säkerställa kvalitet samt hantering av akuta driftstörningar ute i fabrik.
Arbetet innebär även att du aktivt deltar i förebyggande underhåll, felavhjälpning samt problemlösning. Operatörerna turas om att utföra de olika uppgifterna utifrån gruppens kompetensutvecklingsplan och verksamhetens behov.


Kvalifikationer
Vi söker dig med YH-utbildning, alternativt minst 2 års yrkeserfarenhet gärna med specialisering inom drift- eller processteknik. Erfarenhet av skiftgång eller oregelbunden arbetstid ses som meriterande. Vi förutsätter att du har god datorvana.


Personliga egenskaper
Hos oss kommer säkerheten först och vi förutsätter därför att du har ett högt säkerhetstänk samt aktivt arbetar i företagets arbetsmiljöarbete. Du har ett genuint intresse för processtyrning, drift- och processteknik med ett högt driv att skapa förändring. Du har arbetat i en liknande roll med processtyrning, problemlösning, och är van vid att snabbt skaffa dig en helhetsbild och förstå processtekniska samband. Du kommer vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt arbetsklimat och därför sätter vi stor vikt vid samarbetsförmåga och att du uppskattar att arbeta i grupp.
Du är empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor samt glädje.
För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt. Som person bör du ha ett stort säkerhetstänkande, analytisk förmåga och ansvarskänsla.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra.
Vidare arbetar BillerudKorsnäs för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta;
Sandra Rydberg,
Produktionsledare, [email protected] Tfn 0581-37?038 eller Skiftgående Produktionsledare Tfn 0581-37?164
Har du frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Lisa Ardesjö, HR Business Partner, [email protected] Tfn 0581-37?149. Visa mindre

Svetsare sökes för nattskift till MaxiDoor i Frövi

Om företaget MaxiDoor är en välrenommerad tillverkare av branddörrar, säkerhetsdörrar, ståldörrar och stålglaspartier. Företaget håller till i mycket moderna, ljusa och trevliga lokaler i Frövi norr om Örebro. Företaget har utvecklats mycket gynnsamt de senaste åren och behöver nu på lång sikt ta in flera svetsare. Det här är en inhyrning med goda möjligheter till fast anställning av Maxidoor. Har du frågor kring företaget eller uppdraget är du välkommen... Visa mer
Om företaget
MaxiDoor är en välrenommerad tillverkare av branddörrar, säkerhetsdörrar, ståldörrar och stålglaspartier. Företaget håller till i mycket moderna, ljusa och trevliga lokaler i Frövi norr om Örebro. Företaget har utvecklats mycket gynnsamt de senaste åren och behöver nu på lång sikt ta in flera svetsare. Det här är en inhyrning med goda möjligheter till fast anställning av Maxidoor.
Har du frågor kring företaget eller uppdraget är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare på Industrisupport.
Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med industriell svetsning i främst svart material. Arbetet innebär att svetsa ihop färdigkapade profiler efter ritning. Profilerna har en godstjocklek om 2 mm. Du avslutar med att slipa ner svetsarna jämnt med plåten. Svetsen skall inte synas efter lackering! Det är viktigt att du har kunskaper inom svetsning (MAG), men inga licenskrav. Svårigheten i arbetet är att inte bränna på för mycket (då böjer sig arbetsstycket) och samtidigt inte för lite. Dessutom skall du kunna göra snabba och snygga slipningar efteråt. Det här är ett tempofyllt arbete som samtidigt ställer krav på god kvalitet. Du ansvarar själv för ritningsläsning, kryssmätning m.m. Hjälpmedel för arbetet finns så som tvingar, magneter, traverser osv.

• Arbetet är ständig natt
• Profilsvetsning MAG tunnplåt
• Slipning
• Rotningsläsning och kontrollmätning


Din profil
Vi söker efter dig som har svetsat tidigare och kan MAG-svetsning. Det är en fördel om du har eller har haft licens för metod 135–138, men inget krav. Lämplig utbildningsbakgrund är yrkesgymnasium eller motsvarande. Du behöver också kunna hantera en vinkelslipmaskin och läsa ritningar samt kommunicera på svenska. Som person söker vi dig som är kvalitetsmedveten och självständig och som jobbar på metodiskt och har lite driv. Just nu är det mycket att göra på företaget och om du visar lite framåtanda här har du goda möjligheter till en fast anställning!

• Erfarenhet av MIG/MAG-svetsning 135-138
• Ritningsläsning och mätteknik
• Traverskort

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till fast anställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Montör Dagtid till MaxiDoor!

Om företaget Jobbar du skift och har svårt att få livspusslet att gå ihop? Nu söker vi ytterligare en montör på dagtid. Tar du ansvar och vill utvecklas finns möjlighet till fast anställning. Har du frågor kring företaget eller tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare (se nedan). Dina arbetsuppgifter Vi söker personal till en helt ny produktionslina för specialprodukter. Du kommer att montera dörrblad innan falsning samt efterbearbeta. Arbe... Visa mer
Om företaget
Jobbar du skift och har svårt att få livspusslet att gå ihop? Nu söker vi ytterligare en montör på dagtid. Tar du ansvar och vill utvecklas finns möjlighet till fast anställning. Har du frågor kring företaget eller tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare (se nedan).

Dina arbetsuppgifter
Vi söker personal till en helt ny produktionslina för specialprodukter. Du kommer att montera dörrblad innan falsning samt efterbearbeta. Arbetet innebär bl.a. att förstärka dörren samt fylla den med isolering, förberedadörren för falsning och limpressning, viss enklare svetsning förekommer. Dagtid, anställning omgående.

Din profil
Här betyder personligheten mer än tidigare arbetserfarenheter. Till denna tjänst behöver vi en händig och noggrann person. Du behöver kunna ta till dig information muntligt och skriftligt på svenska och kunna bilpendla till arbetsorten ca 30 minuter utanför Örebro. Då du kan komma att arbeta med säkerhetsklassade objekt gäller svenskt medborgarskap och vi kan komma att kolla upp din bakgrund så att där inte finns en säkerhetsrisk. För att passa in i gruppen är det en fördel om du är en smula social och gillar att umgås och skämta med arbetskamraterna. Trivseln får du på köpet. Visar du lite framåtanda här så har du goda möjligheter till en fast anställning.

Det här är även en möjlighet för dig som redan har ett intressant arbete idag, men vill nånting bättre. Vi ordnar så att du får komma och titta på arbetsplatsen innan du bestämmer dig. Urval sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen att söka!

Om Industrisupport
Bifoga CV, men utelämna referenser, de tar vi vid eventuell intervju. Utelämna även information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

Montör Dagtid till MaxiDoor!

Om företaget Jobbar du skift och har svårt att få livspusslet att gå ihop? Nu söker vi ytterligare en montör på dagtid. Tar du ansvar och vill utvecklas finns möjlighet till fast anställning. Har du frågor kring företaget eller tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare (se nedan). Dina arbetsuppgifter Vi söker personal till en helt ny produktionslina för specialprodukter. Du kommer att montera dörrblad innan falsning samt efterbearbeta. Arbe... Visa mer
Om företaget
Jobbar du skift och har svårt att få livspusslet att gå ihop? Nu söker vi ytterligare en montör på dagtid. Tar du ansvar och vill utvecklas finns möjlighet till fast anställning. Har du frågor kring företaget eller tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare (se nedan).

Dina arbetsuppgifter
Vi söker personal till en helt ny produktionslina för specialprodukter. Du kommer att montera dörrblad innan falsning samt efterbearbeta. Arbetet innebär bl.a. att förstärka dörren samt fylla den med isolering, förberedadörren för falsning och limpressning, viss enklare svetsning förekommer. Dagtid, anställning omgående.

Din profil
Här betyder personligheten mer än tidigare arbetserfarenheter. Till denna tjänst behöver vi en händig och noggrann person. Du behöver kunna ta till dig information muntligt och skriftligt på svenska och kunna bilpendla till arbetsorten ca 30 minuter utanför Örebro. Då du kan komma att arbeta med säkerhetsklassade objekt gäller svenskt medborgarskap och vi kan komma att kolla upp din bakgrund så att där inte finns en säkerhetsrisk. För att passa in i gruppen är det en fördel om du är en smula social och gillar att umgås och skämta med arbetskamraterna. Trivseln får du på köpet. Visar du lite framåtanda här så har du goda möjligheter till en fast anställning.

Det här är även en möjlighet för dig som redan har ett intressant arbete idag, men vill nånting bättre. Vi ordnar så att du får komma och titta på arbetsplatsen innan du bestämmer dig. Urval sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen att söka!

Om Industrisupport
Bifoga CV, men utelämna referenser, de tar vi vid eventuell intervju. Utelämna även information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

Produktionssamordnare till vår CTMP-tillverkning i Frövi/Rockhammar

Vill du jobba i en utvecklande miljö där du har en nyckelroll i vår CTMP-massatillverkning? Vi söker nu efter en skiftgående produktionssamordnare till vårt CTMP-massabruk i Rockhammar På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan i verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter. Beskr... Visa mer
Vill du jobba i en utvecklande miljö där du har en nyckelroll i vår CTMP-massatillverkning?
Vi söker nu efter en skiftgående produktionssamordnare till vårt CTMP-massabruk i Rockhammar
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan i verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Beskrivning av tjänsten
Som produktionssamordnare har du en ledande roll i den dagliga driften av anläggningen och fattar nödvändiga beslut för att säkerställa en säker och effektiv drift.
Du leder och koordinerar driften av massaproduktionen tillsammans med ditt skiftlag som består av 4 andra medarbetare.
Du säkerställer att vi hanterar uppkomna driftstörningar och problem på ett säkert sätt och efter gällande arbetssätt och rutiner.
Du ansvarar även för att vi producerar CTMP-massa enligt gällande kvalitetskrav och specifikation av vår produkt samt hanterar avvikelser tillsammans med operatör. Produktionssamordnaren deltar aktivt i det fortlöpande förbättringsarbetet och utvecklingen av anläggningen tillsammans med driftledningen.
På Billerudkorsnäs jobbar man alltid med säkerheten i högsta fokus och som produktionssamordnare har man en nyckelroll i det utvecklande arbetet gällande detta. Detta är en roll med mycket ansvar och det ställs höga krav på det personliga säkerhetstänket i arbetet.
Under planerade stopp av produktionen koordinerar du arbetet tillsammans med underhållsavdelningen och utfärdar tillstånd för arbete i anläggningen.
I tjänsten ingår viss personalplanering tillsammans med övriga produktionssamordnare.


Kvalifikationer
· Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav.
· Tidigare ledarroll är en fördel.
· Driftteknisk utbildning.
· Processkunskap inom pappersindustri.
· Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
· Du måste ha fyllt 18 år.
· B-körkort är ett krav


Personliga egenskaper
Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet. Du arbetar strukturerat för att nå uppställda mål och det känns naturligt att prova nytt, driva förändring, värna om varandra och sätta kunden i fokus.
Du är empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor och glädje.
För att lyckas och trivas i denna roll så måste du tycka om att arbeta med människor! Viktigast för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs i en ledande roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Känns det som om det är dig vi beskriver? Så roligt! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan! Visa mindre

Montör med Truckkort till Hansson Pyrotech AB Lindesberg

Om kunden Hansson Pyrotech AB är ett företag som tillverkar Pyrotekniska produkter som tex. Nödljusraketer. Bolaget har funnits sedan 1888 och har idag produktion i Lindesberg Om oss A-Staffing söker nu personal med industrivana till vår kund Hansson Pyrotech AB i Lindesberg. Heltidsarbete dagtid 07.00-16.00 Antal tjänster: 1 Sex månader med start i närtid. För rätt person kan övertagande av kunden bli aktuellt därefter. A-Staffing är en nischad och sta... Visa mer
Om kunden
Hansson Pyrotech AB är ett företag som tillverkar Pyrotekniska produkter som tex. Nödljusraketer. Bolaget har funnits sedan 1888 och har idag produktion i Lindesberg

Om oss
A-Staffing söker nu personal med industrivana till vår kund Hansson Pyrotech AB i Lindesberg.
Heltidsarbete dagtid 07.00-16.00
Antal tjänster: 1
Sex månader med start i närtid. För rätt person kan övertagande av kunden bli aktuellt därefter.
A-Staffing är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen.A-Staffing ingår i Assist Group som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search.

A-Staffing är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN, tidigare Eio). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.astaffing.se


Arbetsbeskrivning
Montering av bl.a Linkastare, Nödljusraketer och Manöverbordsignal-Ljus-Rök

Erfarenhet
Några års erfarenhet av industriproduktion
Truckkort är ett krav


Personliga kvalifikationer
Uppdraget kräver att du är svensk medborgare.
Kunden kommer själv innan inhyrning att kontrollera att man inte förekommer i belastningsregistret.

Som person bör du vara lugn, ha ett högt säkerhetstänk, ett gott omdöme och uppskatta att utföra rutinmässigt arbete utifrån tydligt givna instruktioner. Vi förutsätter att du som söker har god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral.


Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal

Ansökan
Låter det spännande, vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer och urval kommer att ske löpande under annonseringstiden.
Ansök senast 2022.01-30 . Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas endast emot via knappen "ANSÖK", ej via mail
Kontaktperson A-Staffing: Stefan Hideblad 0763-904400


Uppdragslängd
6 månader och kan för rätt person leda till en övertagning och tillsvidareanställning Visa mindre

Profilsvetsare till MaxiDoor i Frövi!

Om företaget MaxiDoor är en välrenommerad tillverkare av branddörrar, säkerhetsdörrar, ståldörrar och stålglaspartier. Företaget håller till i mycket moderna, ljusa och trevliga lokaler i Frövi norr om Örebro. Företaget har utvecklats mycket gynnsamt de senaste åren och behöver nu på lång sikt ta in flera svetsare. Det här är en inhyrning med goda möjligheter till fast anställning av Maxidoor. Har du frågor kring företaget eller uppdraget är du välkommen... Visa mer
Om företaget
MaxiDoor är en välrenommerad tillverkare av branddörrar, säkerhetsdörrar, ståldörrar och stålglaspartier. Företaget håller till i mycket moderna, ljusa och trevliga lokaler i Frövi norr om Örebro. Företaget har utvecklats mycket gynnsamt de senaste åren och behöver nu på lång sikt ta in flera svetsare. Det här är en inhyrning med goda möjligheter till fast anställning av Maxidoor.
Har du frågor kring företaget eller uppdraget är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare på Industrisupport.
Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med industriell svetsning i främst svart material. Arbetet innebär att svetsa ihop färdigkapade profiler efter ritning. Profilerna har en godstjocklek om 2 mm. Du avslutar med att slipa ner svetsarna jämnt med plåten. Svetsen skall inte synas efter lackering!
Det är viktigt att du har kunskaper inom svetsning (MAG), men inga licenskrav. Svårigheten i arbetet är att inte bränna på för mycket (då böjer sig arbetsstycket) och samtidigt inte för lite. Dessutom skall du kunna göra snabba och snygga slipningar efteråt. Det här är ett tempofyllt arbete som samtidigt ställer krav på god kvalitet.
Du ansvarar själv för ritningsläsning, kryssmätning m.m. Hjälpmedel för arbetet finns så som tvingar, magneter, traverser osv.

• Arbetet är ständig natt
• Profilsvetsning MAG tunnplåt
• Slipning
• Rotningsläsning och kontrollmätning


Din profil
Vi söker efter dig som har svetsat tidigare och kan MAG-svetsning. Det är en fördel om du har eller har haft licens för metod 135–138, men inget krav. Lämplig utbildningsbakgrund är yrkesgymnasium eller motsvarande. Du behöver också kunna hantera en vinkelslipmaskin och läsa ritningar samt kommunicera på svenska. Som person söker vi dig som är kvalitetsmedveten och självständig och som jobbar på metodiskt och har lite driv. Just nu är det mycket att göra på företaget och om du visar lite framåtanda här har du goda möjligheter till en fast anställning!

• Erfarenhet av MIG/MAG-svetsning 135-138
• Ritningsläsning och mätteknik
• Traverskort

Om Industrisupport
Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Många gånger kan ett uppdrag leda till fast anställning hos kunden. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv i din ansökan. Detta har med GDPR att göra. Varmt välkommen till oss på Industrisupport! Visa mindre

Semestervikarier Mekaniker Frövi & Rockhammar

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter nya medarbetare som vill sommarjobba i Frövi och Rockhammar som Mekaniker På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund ... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?
Vi söker nu efter nya medarbetare som vill sommarjobba i Frövi och Rockhammar som Mekaniker
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 20 och senast till vecka 37. Arbetstiden för dessa tjänster är dagtid.
Som Mekaniker på Underhåll kommer du få möjlighet att prova på ett varierande och ansvarsfullt arbete. Mekanikerna arbetar över hela fabriken och är en viktig resurs för olika behov. Vi lovar arbetsuppgifter som är processnära och utvecklande. Du är en viktig del i ett team som arbetare tillsammans för att nå uppsatta mål
Du kommer att arbeta med:
Demontage/ montage av mekanisk utrustning
Smörjning och inspektioner
Viss reparation samt svets och smide.

Underhållsavdelningens uppdrag är att förebygga och avhjälpa funktionsfel i syfte att nå visionen – Personsäkert underhåll med effektiv planering och stabil drift.
Kvalifikationer
Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med krav på godkända betyg
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Du måste ha fyllt 18 år

Vi ser det som meriterande om du har en gymnasial utbildning med inriktning mot fordonsteknik eller liknande, alt. fått snarlik kunskap genom andra erfarenheter. Vi tycker även det är roligt om du anser industrin vara ett spännande och positivt utmanande område. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Mekaniker ska du som person vara noggrann och trogen dina arbetsuppgifter. Du är en lagspelare man kan lita på och du förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du är även en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår. Vidare vill vi gärna att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.
Kontakta oss
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tobias Walterström-Eklund, Arbetsledare Mek Sulfatfabriken, [email protected] / 072–7287374
Ronny Pettersson, Arbetsledare Mek Kartongbruket, [email protected] / 070–3451084
Toni Boström, Tf. Sektionschef Underhåll Rockhammar. [email protected] / 076–0287367
Ansökningsinformation
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 13 mars 2022. Skriv gärna i din ansökan om du tidigare arbetat hos oss och vilken avdelning du helst söker dig till: Kartongbruket i Frövi, Sulfatbruket i Frövi eller Underhåll i Rockhammar.
Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars eller april.
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner, [email protected] / 072–2057166 Visa mindre

Semestervikarier sökes till Massabruket BillerudKorsnäs Frövi/Rockhammar

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter flera skiftgående operatörer, transportarbetare samt medarbetare till driftsupport på Massabruket i Frövi/Rockhammar På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tr... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu efter flera skiftgående operatörer, transportarbetare samt medarbetare till driftsupport på Massabruket i Frövi/Rockhammar

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Tidsperiod för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden är förlagd enligt:
Operatörstjänst, kontinuerlig skiftgång vilket innebär att arbetet utförs på dag, kväll, natt och helg
Transportarbetartjänsten, Dag/kväll vardagar
Driftsupport, Dagtid

Beskrivning av tjänsten

Som medarbetare på Massabruket kommer du få möjlighet att prova på ett varierande arbete med många viktiga arbetsuppgifter. Du kan tillhöra olika avdelningar vid namn Renseriet, Driftsupport eller få ta del av vår CTMP-produktion i Rockhammar. Oavsett avdelning är du en viktig del i ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre.

På Renseriet är den huvudsakliga uppgiften att hantera materialet som produktionen är i behov av, vilket innebär hantering av massaved, flis och bränsle på vår vedgård. Operatörerna på Renseriet sköter även processövervakningen inom barkning, flisning och bränslehantering.
Du kommer att arbeta med processövervakning, truckkörning och hantering av diverse material som flis och bränsle.

Jobbar du som operatör på Driftsupport är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta mot arbetsordrar som kommer in från övriga avdelningar samt grovstädsuppgifter.

Transportarbetare i Rockhammar innebär att du har en viktig roll där du tar hand om slutprodukten och säkerställer att leveransen sker på ett säkert och strukturerat sätt. Tillsammans med 2 kollegor jobbar du med att utföra förebyggande rutiner på maskiner och utrustning för att upprätthålla en effektiv hantering av slutprodukten. Arbetet innebär mycket truckkörning med lossning av massabalar från produktion och lastning till lastbil.
Kvalifikationer

Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Du måste ha fyllt 18 år
B-körkort är ett krav
Tidigare processkunskap är meriterande

Vi värdesätter att du har arbetslivserfarenhet från liknande roller där du kört maskiner som truck och lastmaskin. Vi ser det även som meriterande om du har en driftteknikerutbildning eller något liknande. Stor vikt kommer således att läggas vid dina personliga erfarenheter som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
För att lyckas inom Massabruket är du ansvarstagande och flexibel som person. Du tycker industriverksamheten verkar vara spännande och positivt utmanande och du förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du en lagspelare som har lätt för att samarbeta och därmed respektfull och öppen för dialog. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värderingar; sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.
Kontakta oss
Har du frågor gällande tjänsterna i Frövi är du välkommen att kontakta Sandra Rydberg, Produktionsledare, [email protected] alt. 0581-37038

Har du frågor gällande tjänsten i Rockhammar är du välkommen att kontakta Johan Bågling, Produktionsledare, [email protected] alt. 070-7937702
Ansökningsinformation
Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars eller april.
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Lisa Ardesjö, HR Business Partner, [email protected] alt. 0581-37149
Skriv gärna i din ansökan vilken avdelning du helst söker dig till, Renseriet, Driftsupport eller transportavdelningen i Rockhammar. Visa mindre

Semestervikarier sökes till Kartongbruket BillerudKorsnäs Frövi

Tänk om du kunde sommarjobb och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter flertalet semestervikarier till den delen av vår produktion i Frövi som vi kallar Kartongbruket Kartongbruket består av flera olika sektioner och till dessa söker vi nu ett antal nya medarbetare som kan avlösa vår ordinarie personal under sommaren. På Kartongbruket finns det flera olika skiftformer, från dagtid till kontinuerliga 3-skift vilket innebär att man har täckning dyg... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobb och bidra till en hållbar framtid?
Vi söker nu efter flertalet semestervikarier till den delen av vår produktion i Frövi som vi kallar Kartongbruket
Kartongbruket består av flera olika sektioner och till dessa söker vi nu ett antal nya medarbetare som kan avlösa vår ordinarie personal under sommaren. På Kartongbruket finns det flera olika skiftformer, från dagtid till kontinuerliga 3-skift vilket innebär att man har täckning dygnet runt, veckans alla dagar.
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
I denna annonsering söker vi både daggående operatörer och operatörer som kan arbeta skift. Du kommer främst få arbeta i den senare delen av flödet vilket innebär t.ex. vår Utlastning där färdiga produkter lastas på tåg och järnväg eller i vår efterbearbetning där vi förädlar den producerade kartongen. Vi söker dock även medarbetare till vår dagtidsgrupp där man arbetar med ett uppslag av varierande arbetsuppgifter som en servicestyrka.
Du kommer bland annat att arbeta med:
Lastning och lossning med truck och travers som hjälpmedel.
Renhållning och sortering.
Förse övriga produktionen med material.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter i vår produktionsmiljö.
Flertalet av arbetsuppgifterna som en semesteravlösare får utföra inom vår produktion är av fysisk karaktär.

Tidperiod för sommarjobbet kan variera beroende på verksamhetens behov samt vilken roll/tjänst som tillsätts. Vi tillsätter semestervikarier från början av maj och med så sena slutdatum som september.
Arbetstiden på tjänsterna kan variera mellan dagtid, kontinuerlig skiftgång eller tvåskift.
Kvalifikationer
Avslutad och godkänd gymnasieutbildning.
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Måste ha fyllt 18 år.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Operatör på Kartongbruket är du en positiv och driven person. Du är en lagspelare och förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö och du är en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår. Vidare vill vi gärna att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.
Vi vill även att du som söker är medveten om att det i flertalet av de annonserade rollerna förekommer arbete i skiftform vilket innebär att du kan komma att arbeta både för-, eftermiddag samt nattskift i kombination.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring, Värna om varandra.
Kontakta oss
Jonas Sandelin, HRBP BillerudKorsnäs Frövi
[email protected]
0581-37097
Ansökningsinformation
Observera att urval kan komma att ske löpande och vi kontaktar dig för nästa steg. Inkom därför med din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

Bergslagsdelikatesser söker styckare

Bergslagsdelikatesser söker styckare. Vi är en litet livsmedelsanläggning med ca 10 anställda som styckar främst Vilt och nötkött. Vi söker nu två styckare som styckar, putsar, packar och märker detaljerna för leverans till kunden. Arbetet sker i kyld miljö, stående och innebär tunga lyft. Du arbetar i lag med andra styckare. Arbetet är på heltid 40 tim/vecka. Arbetet är inledningsvis dagtid. För att klara av jobbet måste du vara fysiskt stark, noggrann, ... Visa mer
Bergslagsdelikatesser söker styckare.
Vi är en litet livsmedelsanläggning med ca 10 anställda som styckar främst Vilt och nötkött.
Vi söker nu två styckare som styckar, putsar, packar och märker detaljerna för leverans till kunden. Arbetet sker i kyld miljö, stående och innebär tunga lyft. Du arbetar i lag med andra styckare.
Arbetet är på heltid 40 tim/vecka. Arbetet är inledningsvis dagtid.
För att klara av jobbet måste du vara fysiskt stark, noggrann, kunna arbeta självständigt och i högt tempo. Du är också lojal och plikttrogen och gillar att göra ett bra jobb.
Anställning sker med sedvanliga anställningsvillkor enligt avtal. Arbetskläder får du av oss. Visa mindre

Svetsare till stort företag

Ansök    Dec 3    Performiq AB    Svetsare, manuell
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du noggrann och stresstålig? Har du jobbat som svetsare förut och vill komma till ett företag med god gemenskap och vara med i en stor utvecklingsfas? Då kommer denna tjänst i Frövi att passa dig perfekt. PerformIQ söker nu för kunds räkning en svetsare till ett stort företag i Frövi. Du förväntas kunna leverera resultat även i ett högt tempo och vara noggrann och ordningsam. Det är viktigt att du är en van svetsare, oc... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du noggrann och stresstålig? Har du jobbat som svetsare förut och vill komma till ett företag med god gemenskap och vara med i en stor utvecklingsfas? Då kommer denna tjänst i Frövi att passa dig perfekt.

PerformIQ söker nu för kunds räkning en svetsare till ett stort företag i Frövi. Du förväntas kunna leverera resultat även i ett högt tempo och vara noggrann och ordningsam. Det är viktigt att du är en van svetsare, och att du kan slipa och polera. Till en början pågår tjänsten i sex månader, men med goda möjligheter att bli överrekryterad direkt av kund. Du kommer att arbeta i produktion där arbetstiderna är uppdelade i två skift.

Personprofil
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

- Du har svetsat, slipat och polerat tidigare.
- Arbetat inom produktion eller verkstad tidigare.
- Du är ordningsam och noggrann.
- Vi ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbeten.
- Du är självgående, men har inga problem att arbeta i grupp.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, sex månader med god chans till att bli överrekryterad av kunden.
Arbetstid: Skift
Plats: Frövi

Företagspresentation
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Visa mindre

MAG-svetsare 2-skift, nattskift och helgskift (flera personer)

Om företaget För kunds räkning söker vi nu ytterligare ett antal svetsare. Tar du ansvar och vill utvecklas är detta möjlighet till fast anställning. Företaget ligger utanför Örebro, varför B-körkort är meriterande. Har du frågor kring företaget eller tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare (se nedan). Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med industriell svetsning i främst svart material. Arbetet innebär att svetsa ihop färdigkapade d... Visa mer
Om företaget
För kunds räkning söker vi nu ytterligare ett antal svetsare. Tar du ansvar och vill utvecklas är detta möjlighet till fast anställning. Företaget ligger utanför Örebro, varför B-körkort är meriterande. Har du frågor kring företaget eller tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare (se nedan).

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med industriell svetsning i främst svart material. Arbetet innebär att svetsa ihop färdigkapade detaljer efter ritning. Godstjocklek 2 – 4 mm. I arbetsuppgifterna ingår även att slipa. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom MAG-svetsning, dock inga licenskrav. Arbetsmiljön är mycket god, det mesta är nytt eller nyrenoverat. Utsugen är högeffektiva och gemensamhetsutrymmena håller toppklass och som anställd av Industrisupport har du kollektivavtal, företagshälsovård och friskvårdsbidrag m.m.

Din profil
Vi söker efter dig som har svetsat tidigare och som behärskar såväl MAG-svetsning som slipning med vinkelslip. Svetskunskaper, ritningsläsning och traverskort är ett krav. Du behöver kunna ta till dig information muntligt och skriftligt på svenska och kunna jobba 2-skift. Då du kan komma att arbeta med säkerhetsklassade objekt gäller svenskt medborgarskap och vi kan komma att kolla upp din bakgrund så att där inte finns en säkerhetsrisk. För att passa in i gruppen är det en fördel om du är en smula social och gillar att umgås och skämta med arbetskamraterna. Trivseln får du på köpet. Visar du lite framåtanda här så har du goda möjligheter till en fast anställning och en lång, lycklig karriär!

Om Industrisupport
Bifoga CV, men utelämna referenser, de tar vi vid eventuell intervju. Utelämna även information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

Maxidoor expanderar - rekryterar ytterligare svetsare!

Om företaget För att kunna motsvara marknadens ökade behov av säkerhetsdörrar och glaspartier söker nu Maxidoor ytterligare svetsare. Här får du jobba i nya och fräscha lokaler med ny utrustning. Företaget satsar och erbjuder förutom god arbetsmiljö och trevliga kamrater intressanta arbetsuppgifter för dig som är lite teknisk och vill jobba med produkter som ligger i framkant. Det här är ett spännande bolag som har mycket att erbjuda - gå gärna in på www.m... Visa mer
Om företaget
För att kunna motsvara marknadens ökade behov av säkerhetsdörrar och glaspartier söker nu Maxidoor ytterligare svetsare. Här får du jobba i nya och fräscha lokaler med ny utrustning. Företaget satsar och erbjuder förutom god arbetsmiljö och trevliga kamrater intressanta arbetsuppgifter för dig som är lite teknisk och vill jobba med produkter som ligger i framkant. Det här är ett spännande bolag som har mycket att erbjuda - gå gärna in på www.maxidoor.se och läs mer! Just nu har du möjlighet till ett långsiktigt erbjudande via Industrisupport – det innebär att du erbjuds en hyrrekrytering med möjlighet att bli tillsvidareanställd av Maxidoor om det fungerar bra. Hör gärna av dig till din rekryterare nedan, så berättar vi mer!

Vi arbetar med löpande urval, är du intresserad, sök direkt!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med industriell svetsning i främst svart material. Arbetet innebär att svetsa ihop färdigkapade detaljer efter ritning och slipning så att svetsarna inte syns efter lackering. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom MAG-svetsning, dock inga licenskrav. Du kommer att få en introduktion och jobb av den här typen där kvalitet och tempo möts gör att dagarna är varierande, roliga och går snabbt. Arbetet bedrivs på 2-skift.
• Profilsvetsning MAG, tunnplåt
• Slipning
• Ritningsläsning och kontrollmätning

Din profil
Har du jobbat med MAG-svetsning tidigare är du väl rustad för den här tjänsten men även du som har svetsat andra metoder eller som nyligen har gått en svetsutbildning får gärna söka tjänsten. Vi vill gärna att du är uthållig och gillar att ingå i ett arbetslag där du bidrar med din personlighet och dina kunskaper. Truck- och traverskort, heta arbeten certifikat, ritningsläsning, svenska i tal och skrift samt att du kan jobba 2-skift är krav.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

CNC operatörer till Frövi

#jobbjustnu Är du en driven, samarbetsvillig och lösningsorienterad person som drivs att få ta eget ansvar och att vara en viktig medlem i ett litet familjeföretag? Vill du bidra till våra kunders framgångar och samtidigt ha roligt på jobbet? Då kan vi erbjuda dig en tjänst hos oss på AB J.E Bergströms Mek. Vi är ett litet familjeföretag som nu söker dig som är en erfaren CNC-operatör. Du ska vara van att jobba med avancerade fleroperationsmaskiner, styr... Visa mer
#jobbjustnu
Är du en driven, samarbetsvillig och lösningsorienterad person som drivs att få ta eget ansvar och att vara en viktig medlem i ett litet familjeföretag? Vill du bidra till våra kunders framgångar och samtidigt ha roligt på jobbet? Då kan vi erbjuda dig en tjänst hos oss på AB J.E Bergströms Mek.

Vi är ett litet familjeföretag som nu söker dig som är en erfaren CNC-operatör. Du ska vara van att jobba med avancerade fleroperationsmaskiner, styrda svarvar och fräsar. Vi ser gärna att du har flera års vana och är självgående i ditt arbete. Du bör själv kunna ställa och köra CNC-maskiner. Som person är du noggrann och teknikintresserad, du ser lösningar istället för problem. Du har några års arbetslivserfarenhet eller relevant utbildning som CNC-operatör. Du har lätt för att samarbeta och ta instruktioner. Du är inte rädd för att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Krav - CNC-utbildning - Arbetat med CNC-svarvning, fräsning och gängslipning.

Ansökan
Du skickar din ansökan till [email protected]
Sista ansökningsdatum 2021-12-04 då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.. Visa mindre

Stycknings arbete (Vilt och Nöt)

Bergslagsdelikatesser söker styckare. Vi är en litet livsmedelsanläggning med ca 10 anställda som styckar främst Vilt och nötkött. Vi söker nu två styckare som styckar, putsar, packar och märker detaljerna för leverans till kunden. Arbetet sker i kyld miljö, stående och innebär tunga lyft. Du arbetar i lag med andra styckare. Arbetet är på heltid 40 tim/vecka. Arbetet är inledningsvis dagtid. För att klara av jobbet har du erfarenhet som styckare. Du måst... Visa mer
Bergslagsdelikatesser söker styckare.
Vi är en litet livsmedelsanläggning med ca 10 anställda som styckar främst Vilt och nötkött.
Vi söker nu två styckare som styckar, putsar, packar och märker detaljerna för leverans till kunden. Arbetet sker i kyld miljö, stående och innebär tunga lyft. Du arbetar i lag med andra styckare.
Arbetet är på heltid 40 tim/vecka. Arbetet är inledningsvis dagtid.
För att klara av jobbet har du erfarenhet som styckare. Du måste vara fysiskt stark, noggrann, kunna arbeta självständigt och i högt tempo. Du är också lojal och plikttrogen och gillar att göra ett bra jobb.
Anställning sker med sedvanliga anställningsvillkor enligt avtal. Arbetskläder får du av oss. Visa mindre

Maxidoor expanderar rekryterar svetsare med omgående start!

Om företaget Maxidoor fyller 70 år och går bra som aldrig förr! Lokalerna är till stor del nya och man har investerat i ny utrustning för att kunna motsvara marknadens ökade behov av säkerhetsdörrar och glaspartier. Företaget satsar och är framåt och erbjuder förutom god arbetsmiljö och trevliga kamrater intressanta arbetsuppgifter för dig som är lite teknisk och vill jobba med produkter som ligger i framkant. Det här är ett spännande bolag som har mycket ... Visa mer
Om företaget
Maxidoor fyller 70 år och går bra som aldrig förr! Lokalerna är till stor del nya och man har investerat i ny utrustning för att kunna motsvara marknadens ökade behov av säkerhetsdörrar och glaspartier. Företaget satsar och är framåt och erbjuder förutom god arbetsmiljö och trevliga kamrater intressanta arbetsuppgifter för dig som är lite teknisk och vill jobba med produkter som ligger i framkant. Det här är ett spännande bolag som har mycket att erbjuda - gå gärna in på www.maxidoor.se och läs mer! Just nu har du möjlighet till ett långsiktigt erbjudande via Industrisupport – det innebär att du erbjuds en hyrrekrytering med möjlighet att gå över till Maxidoor om det fungerar bra och du trivs. Hör gärna av dig till din rekryterare nedan, så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med industriell svetsning i främst svart material. Arbetet innebär att svetsa ihop färdigkapade detaljer efter ritning. Godstjocklek 2 – 4 mm. I arbetsuppgifterna ingår även slipning så att svetsarna inte syns efter lackering. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom MAG-svetsning, dock inga licenskrav. Du kommer att få en god introduktion och jobb av den här typen där kvalitet och tempo möts gör att dagarna går snabbt. Du rår själv över dina arbetsuppgifter, ritningsläsning och operatörsunderhåll. Arbetet bedrivs på 2-skift.
• Profilsvetsning MAG tunnplåt
• Slipning
• Ritningsläsning och kontrollmätning

Din profil
Har du jobbat med MAG-svetsning tidigare är du väl rustad för den här tjänsten. Vi tar även emot ansökningar från dig som har svetsat andra metoder eller som nyligen har gått en svetsutbildning. Vi vill gärna att du är uthållig och gillar att ingå i ett arbetslag där du bidrar med din personlighet och dina kunskaper. Truck- och traverskort, heta arbeten certifikat, ritningsläsning, svenska i tal och skrift samt att du kan jobba 2-skift är krav. Maxidoor är ett företag där man kan gå hela vägen från maskinoperatör till tjänsteman – välkommen med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

Svarvare

Ansök    Okt 21    Ikett Personalpartner AB    Svarvare
Om tjänsten Vi söker Produktionspersonal inom svarvning till en av våra kunder i Fellingsbro. Arbetsuppgifter: Manuell svarvning i en supportsvarv, entyckstillverkning. Företaget berör mekanisk verkstad, legotillverkning av järn- och stålkonstruktioner, såväl en del detaljer som kompletta maskiner samt service av maskiner inom industri. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där anställning hos företaget kan bli aktuell... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker Produktionspersonal inom svarvning till en av våra kunder i Fellingsbro.
Arbetsuppgifter: Manuell svarvning i en supportsvarv, entyckstillverkning.
Företaget berör mekanisk verkstad, legotillverkning av järn- och stålkonstruktioner, såväl en del detaljer som kompletta maskiner samt service av maskiner inom industri.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där anställning hos företaget kan bli aktuellt.


Om företagetDin profil
Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet inom skärande bearbetning, manuell svarvning.
Goda kunskaper i ritningsläsning
Erfarenhet av legotillverkning
B körkort

Meriterande om du har Traverskort då företaget hanterat stora, tunga detaljer.

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Ansvarig däckmontör

Nu söker vi en däckmontör till vårt team. Om tjänsten Vi söker nu en driven däckmontör till vårt däckhotell i verksamheten, erfarenhet är ett krav då du kommer ha ansvaret för däckhotellet. Arbetet kommer att bestå av att skifta hjul på mestadels personbilar, men det förekommer också större fordon som lastbilar/entreprenadmaskiner. I perioder där däckavdelningen är lugnare så är det ett plus om du är flexibel och kan tänka dig att hjälpa till med andra arb... Visa mer
Nu söker vi en däckmontör till vårt team.
Om tjänsten
Vi söker nu en driven däckmontör till vårt däckhotell i verksamheten, erfarenhet är ett krav då du kommer ha ansvaret för däckhotellet. Arbetet kommer att bestå av att skifta hjul på mestadels personbilar, men det förekommer också större fordon som lastbilar/entreprenadmaskiner. I perioder där däckavdelningen är lugnare så är det ett plus om du är flexibel och kan tänka dig att hjälpa till med andra arbetsuppgifter.
Innehar du behörighet för lastmaskin så är det ett stort plus då du kan hjälpa till att lossa gods från lastbilar som kommer till oss. Även möjlighet till snöröjning på vintern finns.
Arbetsuppgifter
Skifte av hjul
Montering av däck
Ansvar för däckhotell
Bokning med kunderOm dig som söker
Du som söker är positiv och social med erfarenhet av kundbemötande, du har lätt att knyta nya kontakter. Du har även en god fysik då jobbet emellanåt är tungt och tufft.
Krav
B-körkort
Tidigare erfarenhet av yrketMeriterande
Behörighet lastmaskin
Mekaniker-erfarenhetVad vi kan erbjuda dig
Här på TA Shakt & Maskin AB blir du en del av vår viktiga bemanningsstyrka och får en anställning med lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkring enligt kollektivavtal. Du får många härliga kollegor, bra arbetstider och trivsamma personalutrymmen.
Övriga villkor
Arbetstider: 07.00-15.30
Lön enligt kollektivavtal
Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pulverlackerare till framgångsrika Maxidoor i Frövi

Om tjänsten Nu söker vi dig som vill bli en ny kollega i vårt härliga gäng och som har erfarenhet av industriell målning, pulverlackering. Vår verksamhet finns i Frövi, strax norr om Örebro. Här har vi funnits sedan 1950. Vi tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, enligt egna konstruktioner och är en komplett partner till byggbranschen. Vi är specialiserade på produkter och lösningar där hög säkerhet efterfrågas. Vi tror att du har dokumen... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill bli en ny kollega i vårt härliga gäng och som har erfarenhet av industriell målning, pulverlackering.
Vår verksamhet finns i Frövi, strax norr om Örebro. Här har vi funnits sedan 1950. Vi tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, enligt egna konstruktioner och är en komplett partner till byggbranschen. Vi är specialiserade på produkter och lösningar där hög säkerhet efterfrågas.

Vi tror att du har dokumenterad erfarenhet av pulverlackering sen tidigare samt är van att jobba industriellt och gillar ett högt tempo,
Du är väl insatt i och har förståelse för hur applicering och härdning av pulverlack fungerar både i teorin och i praktiken. Har du dessutom erfarenhet av tjockleksmätning och dragprover så är det meriterande.Ritningsläsning samt goda datakunskaper är också förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb.Du kommer arbeta 2-skift i vår lackanläggning som består av en tvättprocess och en appliceringsprocess.
Som person tror vi att du är resultatfokuserad, noggrann, kvalitetsmedveten och en riktig lagspelare. Du behöver dessutom vara stresstålig då lackeringen ligger i slutet av tillverkningskedjan.
Uppdraget är till en början en visstidsanställning hos Bets Bemanning & Rekrytering med goda möjligheter till vidare anställning hos Maxidoor.
Låter det här intressant? Har du frågor så kontakta Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering i Örebro på telefon 019 -12 60 01.
Skicka in ditt personliga brev och CV snarast, dock senast den 14/11 2021. Men vänta inte till sista dagen, urval kan komma att ske under ansökningsperioden

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Svetsare till framgångsrika Maxidoor i Frövi

Om tjänsten Nu har du möjlighet att bli en del av Maxidoor i Frövi och få vara med på deras expansiva resa. Ansök idag, det kan vara din möjlighet till ett nytt arbete på ett mycket framgångsrikt företag. Vi söker dig som är en erfaren och kunnig MIG/MAG-svetsare med flerårig erfarenhet av svetsning i både svart och/eller rostfritt. Det är positivt om du tidigare har svetsat i tunt material. Du bör även ha erfarenhet av temposvetsning, vara kunnig i rit... Visa mer
Om tjänsten

Nu har du möjlighet att bli en del av Maxidoor i Frövi och få vara med på deras expansiva resa. Ansök idag, det kan vara din möjlighet till ett nytt arbete på ett mycket framgångsrikt företag.

Vi söker dig som är en erfaren och kunnig MIG/MAG-svetsare med flerårig erfarenhet av svetsning i både svart och/eller rostfritt. Det är positivt om du tidigare har svetsat i tunt material. Du bör även ha erfarenhet av temposvetsning, vara kunnig i ritningsläsning och vara allmänt händig. Du gillar att hitta lösningar och vara bra på att ta egna initiativ. Att kunna jobba självständigt och vara noggrann stämmer också överens med vem du är.

Kvalifikationer

Du har utbildning från gymnasiets industriprogram eller motsvarande utbildning med goda kunskap i ritningsläsning. Förutom verktygsvana och teknisk förståelse ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbeten.
Dokumenterad erfarenhet från MIG-/MAG svetsning. Licenser är meriterande.Du är van att bearbeta/slipa stål,. Godset vi svetsar i är 2mm i flesta fall, därav behöver du ha ett gott handlag vid slipning då godset är tunt
Du har tidigare erfarenhet att jobba med produktion i mindre serier i ett högt tempo med höga krav.
Du innehar körkort samt traverskort och har du truckkort är det ett plus.

Du är en självgående, noggrann och flexibel person som känner stor ansvarskänsla för ditt arbete. Vi förutsätter att du har social kompetens, är kvalitetsmedveten och goda kunskaper i det svenska språket.Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Visstidsanställning, med möjlighet att gå över i anställning hos kund. Arbetstiderna är 2-skift

Låter det här som en spännande utmaning för dig?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-261 15 05. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha senast den 31/10 2021.
Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så vänta inte med att söka.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Svetsare till stort företag

Ansök    Okt 18    Performiq AB    Svetsare, manuell
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du noggrann och stresstålig? Har du jobbat som svetsare förut och vill komma till ett företag med god gemenskap och vara med i en stor utvecklingsfas? Då kommer denna tjänst i Frövi att passa dig perfekt. PerformIQ söker nu för kunds räkning en svetsare till ett stort företag i Frövi. Du förväntas kunna leverera resultat även i ett högt tempo och vara noggrann och ordningsam. Det är viktigt att du är en van svetsare, oc... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du noggrann och stresstålig? Har du jobbat som svetsare förut och vill komma till ett företag med god gemenskap och vara med i en stor utvecklingsfas? Då kommer denna tjänst i Frövi att passa dig perfekt.

PerformIQ söker nu för kunds räkning en svetsare till ett stort företag i Frövi. Du förväntas kunna leverera resultat även i ett högt tempo och vara noggrann och ordningsam. Det är viktigt att du är en van svetsare, och att du kan slipa och polera. Till en början pågår tjänsten i sex månader, men med goda möjligheter att bli överrekryterad direkt av kund. Du kommer att arbeta i produktion där arbetstiderna är uppdelade i två skift.

Personprofil
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

- Du har svetsat, slipat och polerat tidigare.
- Arbetat inom produktion eller verkstad tidigare.
- Du är ordningsam och noggrann.
- Vi ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbeten.
- Du är självgående, men har inga problem att arbeta i grupp.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, sex månader med god chans till att bli överrekryterad av kunden.
Arbetstid: Skift
Plats: Frövi

Företagspresentation
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Visa mindre

Processopertör till Sulfatfabriken i Frövi

Tänk om ditt jobb bidrog till en hållbar framtid? BillerudKorsnäs Frövi/Rockhammar bruk söker nu en Processoperatör till Sulfatfabriken, skiftgående men initialt daggående. Sulfatfabriken är uppdelat i 3 avdelningar som ingår i Massabruket på Frövi/Rockhammar bruk. Tillsammans producerar och levererar de högkvalitativ massa, ånga och el till kartongmaskinen KM5. Som operatör på Sulfatfabriken är du en del av ett team, där alla medarbetare tillsammans arbe... Visa mer
Tänk om ditt jobb bidrog till en hållbar framtid?
BillerudKorsnäs Frövi/Rockhammar bruk söker nu en Processoperatör till Sulfatfabriken, skiftgående men initialt daggående. Sulfatfabriken är uppdelat i 3 avdelningar som ingår i Massabruket på Frövi/Rockhammar bruk.
Tillsammans producerar och levererar de högkvalitativ massa, ånga och el till kartongmaskinen KM5. Som operatör på Sulfatfabriken är du en del av ett team, där alla medarbetare tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål.
Skiftlaget ansvarar gemensamt för att hela avdelningen körs optimalt. Arbetet består till stor del av övervakning via skärmbaserat styrsystem varvat med rondering för att säkerställa kvalitet samt hantering av akuta driftstörningar ute i fabrik.
Arbetet innebär även att du aktivt deltar i arbetsmiljöarbetet, förebyggande underhåll, felavhjälpning samt problemlösning. Operatörerna turas om att utföra de olika uppgifterna utifrån gruppens kompetensutvecklingsplan och verksamhetens behov.
Tjänsten innebär kontinuerlig skiftgång, och är ett vikariat om 3 månader med möjlighet till förlängning.


Kvalifikationer
Vi söker dig med en YH-utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning, alternativt minst 2 års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av skiftgång eller oregelbunden arbetstid ses som meriterande.


Personliga egenskaper
Du har ett uttalat tekniskt intresse med ett högt driv att skapa förändring. Du kommer att vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt arbetsklimat och det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp. Du är empatiskt, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor samt glädje. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt. Som person bör du ha ett stort säkerhetstänkande, analytisk förmåga och ansvarskänsla. Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Tänka nytt, känna anvar, samarbeta och skapa värde.
Vidare arbetar BillerudKorsnäs för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.
För att främja en inkluderande rekryteringsprocess fri från diskriminering använder vi personlighets- och problemlösningstester i urvalet för denna tjänst. Visa mindre

Maxidoor expanderar, rekryterar maskinoperatörer

Om företaget Maxidoor fyller 70 år och går bra som aldrig förr! Lokalerna är till stor del nya och man har investerat i ny utrustning för att kunna motsvara marknadens ökade behov av säkerhetsdörrar och glaspartier. Företaget satsar och är framåt och erbjuder förutom god arbetsmiljö och trevliga kamrater intressanta arbetsuppgifter för dig som är lite teknisk och vill jobba med produkter som ligger i framkant. Det här är ett spännande bolag som har mycket ... Visa mer
Om företaget
Maxidoor fyller 70 år och går bra som aldrig förr! Lokalerna är till stor del nya och man har investerat i ny utrustning för att kunna motsvara marknadens ökade behov av säkerhetsdörrar och glaspartier. Företaget satsar och är framåt och erbjuder förutom god arbetsmiljö och trevliga kamrater intressanta arbetsuppgifter för dig som är lite teknisk och vill jobba med produkter som ligger i framkant. Det här är ett spännande bolag som har mycket att erbjuda - gå gärna in på www.maxidoor.se och läs mer! Just nu har du möjlighet till ett långsiktigt erbjudande via Industrisupport – det innebär att du erbjuds en hyrrekrytering med möjlighet att gå över till Maxidoor om det fungerar bra och du trivs. Hör gärna av dig till din rekryterare nedan, så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Som stansmaskinoperatör erbjuds du ett tempofyllt arbete tillsammans med glada arbetskamrater. Du kommer att få en god introduktion och jobb av den här typen där kvalitet och tempo möts gör att dagarna går snabbt. Du rår själv över dina arbetsuppgifter, ritningsläsning, markering och att stansningen sker enligt mått och med hög noggrannhet. Du kommer att få lära dig byta stansverktyg, men behöver inte programmera. Arbetet bedrivs på 2-skift.
• Stansning med en Pullmax 6000
• Ritningsläsning
• Mätteknik

Din profil
Har du jobbat med plåtbearbetningsmaskiner tidigare är du väl rustad för den här tjänsten. Vi tar även emot ansökningar från dig som har jobbat med bearbetningsmaskiner eller har gått en teknisk gymnasielinje. Vi vill gärna att du är uthållig och tycker om att ingå i ett arbetslag där du bidrar med din personlighet och dina kunskaper. Truckkort, ritningsläsning, svenska i tal och skrift samt att du kan jobba 2-skift är krav. Maxidoor är ett företag där man kan gå hela vägen från maskinoperatör till tjänsteman – välkommen med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

Juniora tekniker – Betald utbildning och goda bonusmöjligheter!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av bå... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet!"

/Elmätartekniker hos Eltel

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Nu finns chansen för dig! Vi söker ett stort antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare i Storstockholm och i andra orter i Mälardalen. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Du kan därmed bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under låna arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta. Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan cv och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar projektvis. Framförallt arbetar du runt Mälardalen.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Löpande under hösten så sök tjänsten direkt!
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Sökord: eltel smart grid, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, elmätartekniker, elmätare, elektriker, amr, energi, energibranschen, servicetekniker, el, elutbildning, elprogrammet, , elektrikerjobb, eljobb, resjobb, resejobb, rotation, rotationsjobb, rotationsarbete, #jobbjustnu Visa mindre

Juniora tekniker – Betald utbildning och goda bonusmöjligheter!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av bå... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet!"

/Elmätartekniker hos Eltel

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Nu finns chansen för dig! Vi söker ett stort antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare i Storstockholm och i andra orter i Mälardalen. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Du kan därmed bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under låna arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta. Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan cv och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar projektvis. Framförallt arbetar du runt Mälardalen.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Löpande under hösten så sök tjänsten direkt!
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Sökord: eltel smart grid, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, elmätartekniker, elmätare, elektriker, amr, energi, energibranschen, servicetekniker, el, elutbildning, elprogrammet, , elektrikerjobb, eljobb, resjobb, resejobb, rotation, rotationsjobb, rotationsarbete, #jobbjustnu Visa mindre

Maxidoor expanderar rekryterar svetsare med omgående start

Om företaget Maxidoor fyller 70 år och går bra som aldrig förr! Lokalerna är till stor del nya och man har investerat i ny utrustning för att kunna motsvara marknadens ökade behov av säkerhetsdörrar och glaspartier. Företaget satsar och är framåt och erbjuder förutom god arbetsmiljö och trevliga kamrater intressanta arbetsuppgifter för dig som är lite teknisk och vill jobba med produkter som ligger i framkant. Det här är ett spännande bolag som har mycket ... Visa mer
Om företaget
Maxidoor fyller 70 år och går bra som aldrig förr! Lokalerna är till stor del nya och man har investerat i ny utrustning för att kunna motsvara marknadens ökade behov av säkerhetsdörrar och glaspartier. Företaget satsar och är framåt och erbjuder förutom god arbetsmiljö och trevliga kamrater intressanta arbetsuppgifter för dig som är lite teknisk och vill jobba med produkter som ligger i framkant. Det här är ett spännande bolag som har mycket att erbjuda - gå gärna in på www.maxidoor.se och läs mer! Just nu har du möjlighet till ett långsiktigt erbjudande via Industrisupport – det innebär att du erbjuds en hyrrekrytering med möjlighet att gå över till Maxidoor om det fungerar bra och du trivs. Hör gärna av dig till din rekryterare nedan, så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med industriell svetsning i främst svart material. Arbetet innebär att svetsa ihop färdigkapade detaljer efter ritning. Godstjocklek 2 – 4 mm. I arbetsuppgifterna ingår även slipning så att svetsarna inte syns efter lackering. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom MAG-svetsning, dock inga licenskrav. Du kommer att få en god introduktion och jobb av den här typen där kvalitet och tempo möts gör att dagarna går snabbt. Du rår själv över dina arbetsuppgifter, ritningsläsning och operatörsunderhåll. Arbetet bedrivs på 2-skift.
• Profilsvetsning MAG tunnplåt
• Slipning
• Ritningsläsning och kontrollmätning

Din profil
Har du jobbat med MAG-svetsning tidigare är du väl rustad för den här tjänsten. Vi tar även emot ansökningar från dig som har svetsat andra metoder eller som nyligen har gått en svetsutbildning. Vi vill gärna att du är uthållig och gillar att ingå i ett arbetslag där du bidrar med din personlighet och dina kunskaper. Truck- och traverskort, heta arbeten certifikat, ritningsläsning, svenska i tal och skrift samt att du kan jobba 2-skift är krav. Maxidoor är ett företag där man kan gå hela vägen från maskinoperatör till tjänsteman – välkommen med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

Svetsare

Om tjänsten Vi söker erfarna MIG/MAG- och TIG-svetsare, Ansök idag, det kan vara din möjlighet till ett nytt arbete. Vi söker dig som är en erfaren och kunnig MIG/MAG-svetsare med flerårig erfarenhet av svetsning i både svart och/eller rostfritt. Det är positivt om du tidigare har svetsat i tunt material. Du bör även ha erfarenhet av temposvetsning, vara kunnig i ritningsläsning och vara allmänt händig. Du gillar att hitta lösningar och vara bra på att ... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker erfarna MIG/MAG- och TIG-svetsare,
Ansök idag, det kan vara din möjlighet till ett nytt arbete.
Vi söker dig som är en erfaren och kunnig MIG/MAG-svetsare med flerårig erfarenhet av svetsning i både svart och/eller rostfritt. Det är positivt om du tidigare har svetsat i tunt material. Du bör även ha erfarenhet av temposvetsning, vara kunnig i ritningsläsning och vara allmänt händig. Du gillar att hitta lösningar och vara bra på att ta egna initiativ. Att kunna jobba självständigt och vara noggrann stämmer också överens med vem du är.

Kvalifikationer

Du har utbildning från gymnasiets industriprogram eller motsvarande utbildning med goda kunskap i ritningsläsning. Förutom verktygsvana och teknisk förståelse ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbeten.
Dokumenterad erfarenhet från MIG-/MAG svetsning. Licenser är meriterande.Du är van att bearbeta/slipa stål,. Godset vi svetsar i är 2mm i flesta fall, därav behöver du ha ett gott handlag vid slipning då godset är tunt
Du har tidigare erfarenhet att jobba med produktion i mindre serier i ett högt tempo med höga krav.
Du innehar körkort samt traverskort och har du truckkort är det ett plus.

Du är en självgående, noggrann och flexibel person som känner stor ansvarskänsla för ditt arbete. Vi förutsätter att du har social kompetens, är kvalitetsmedveten och goda kunskaper i det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Visstidsanställning, med möjlighet att gå över i anställning hos kund. Arbetstiderna är 2-skift

Låter det här som en spännande utmaning för dig?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Ulrika Goldkuhl på Best Bemanning & Rekrytering AB på telefon 070-261 15 05. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha senast den 4/10 2021.
Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så vänta inte med att söka.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Händiga personer till långsiktigt elmätarprojekt hos Eltel!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del ... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Jag trivs jättebra! Det är ett fritt och självständigt jobb! Dessutom kan man tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet!

/Elmätartekniker hos Eltel

Nu finns chansen för dig! Är du en händig person med B-körkort och intresserad av ett fritt och rörligt jobb? Vi söker ett stort antal personer för arbete med elmätare hos Eltel!

Arbetet innebär byten av elmätare i Storstockholm och i andra orter i Uppland och Västmanland . Du utgår hemifrån med servicebil från Eltel. Vid de tillfällen du jobbar långt hemifrån står vi för reskostnad, boende och traktamente, vilket innebär att du kan bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Om tjänsten
Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning. Eltel har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa unika erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett framgångsrikt arbetssätt. Arbetssättet ger stora fördelar och är mycket uppskattat av både kunder och medarbetare.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Ett fritt och rörligt jobb!
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt
• Energi och mätning är fokusområden för Eltel och det kommer att finnas möjlighet till fortsatt arbete både i Sverige och utomlands efter projektens slut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har B-körkort. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat praktiskt teknikområde är meriterande men inte ett krav. Arbetet är delvis fysiskt ansträngande och såväl arbetsdagarna som arbetsveckorna är långa, vilket kräver god fysik. Du motiveras också att arbeta mot tydliga mål! Du trivs också med eget ansvar och självständigt arbete.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar projektvis
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
Start: I höst men ansök redan nu då rekryteringen sker löpande
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Sökord: eltel smart grid, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, elmätartekniker, elmätare, elektriker, amr, energi, energibranschen, servicetekniker, el, elutbildning, elprogrammet, tillsvidare, tillsvidareanställning, direktrekrytering, elektrikerjobb, eljobb, resjobb, resejobb, rotation, rotationsjobb, rotationsarbete Visa mindre

Maskinoperatör/Svarvare

Ansök    Aug 26    Ikett Personalpartner AB    Svarvare
Om tjänsten Vi söker Produktionspersonal till en av våra kunder i Fellingsbro. Manuell svarvning i en supportsvarv, entyckstillverkning. Företaget berör mekanisk verkstad, legotillverkning av järn- och stålkonstruktioner, såväl en del detaljer som kompletta maskiner samt service av maskiner inom industri. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där anställning hos företaget kan bli aktuellt. Om företaget Din profil... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker Produktionspersonal till en av våra kunder i Fellingsbro.
Manuell svarvning i en supportsvarv, entyckstillverkning.
Företaget berör mekanisk verkstad, legotillverkning av järn- och stålkonstruktioner, såväl en del detaljer som kompletta maskiner samt service av maskiner inom industri.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Uppdraget beräknas pågå tillsvidare där anställning hos företaget kan bli aktuellt.


Om företagetDin profil
Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet inom skärande bearbetning, manuell svarvning.
Goda kunskaper i ritningsläsning
Erfarenhet av legotillverkning
B körkort

Meriterande om du har Traverskort då företaget hanterat stora, tunga detaljer.

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Händiga personer till långsiktigt elmätarprojekt hos Eltel!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av bå... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet!"

/Elmätartekniker hos Eltel

Nu finns chansen för dig! Är du en händig person med B-körkort och intresserad av ett fritt och rörligt jobb? Vi söker ett stort antal personer för arbete med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare i Storstockholm och i andra orter i Mälardalen. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Du kan därmed bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under låna arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar projektvis
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Löpande under hösten så sök tjänsten direkt!
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Sökord: eltel smart grid, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, elmätartekniker, elmätare, elektriker, amr, energi, energibranschen, servicetekniker, el, elutbildning, elprogrammet, , elektrikerjobb, eljobb, resjobb, resejobb, rotation, rotationsjobb, rotationsarbete, #jobbjustnu Visa mindre

MASKINOPERATÖR till utvecklande företag!!

Beskrivning Vår fina kund söker 2 st duktiga maskinoperatörer med start under augusti, senast 1/9. Du kommer jobba 2-skift.  Arbetsuppgifter Bemanna samt sköta och övervaka lamineringsmaskiner. Byta rullar samt övriga förekommande arbetsuppgifter. Hjälpa till med en del underhållsarbete kan förekomma. Kvalifikationer Gärna erfarenhet från industriarbete. Giltligt truckkort A-B Körkort och bil då kunden ligger lite avsides i Fellingsbroområdet. Kunna k... Visa mer
Beskrivning Vår fina kund söker 2 st duktiga maskinoperatörer med start under augusti, senast 1/9.

Du kommer jobba 2-skift. 

Arbetsuppgifter
Bemanna samt sköta och övervaka lamineringsmaskiner. Byta rullar samt övriga förekommande arbetsuppgifter.
Hjälpa till med en del underhållsarbete kan förekomma.

Kvalifikationer
Gärna erfarenhet från industriarbete.
Giltligt truckkort A-B
Körkort och bil då kunden ligger lite avsides i Fellingsbroområdet.
Kunna kommunicera muntligt och skriftligt obehindrat på svenska

Villkor
Enligt gällande avtal

Har du frågor och blir nyfiken..?? Ring Henrik Nitz 070-1602091

Möjlighet till fast anställning hos kunden framöver.

Gärna kvinnor för att få en jämnare könsfördelning.

Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsgsdatum.

SÖK NU. VI BEHÖVER DIG NU!!Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Händiga personer till långsiktigt elmätarprojekt hos Eltel!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del ... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Jag trivs jättebra! Det är ett fritt och självständigt jobb! Dessutom kan man tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet!

/Elmätartekniker hos Eltel

Nu finns chansen för dig! Är du en händig person med B-körkort och intresserad av ett fritt och rörligt jobb? Vi söker ett stort antal personer för arbete med elmätare hos Eltel!

Arbetet innebär byten av elmätare i Storstockholm och i andra orter i Uppland och Västmanland . Du utgår hemifrån med servicebil från Eltel. Vid de tillfällen du jobbar långt hemifrån står vi för reskostnad, boende och traktamente, vilket innebär att du kan bo varsomhelst i Sverige.

Om tjänsten
Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning. Eltel har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa unika erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett framgångsrikt arbetssätt. Arbetssättet ger stora fördelar och är mycket uppskattat av både kunder och medarbetare.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Ett fritt och rörligt jobb!
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt
• Energi och mätning är fokusområden för Eltel och det kommer att finnas möjlighet till fortsatt arbete både i Sverige och utomlands efter projektens slut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har B-körkort. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat praktiskt teknikområde är meriterande men inte ett krav. Arbetet är delvis fysiskt ansträngande och såväl arbetsdagarna som arbetsveckorna är långa, vilket kräver god fysik. Du motiveras också att arbeta mot tydliga mål! Du trivs också med eget ansvar och självständigt arbete.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar projektvis
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
Start: I höst men ansök redan nu då rekryteringen sker löpande
Omfattning: Tjänsterna är långsiktiga tillsvidareanställningar på heltid som inleds med 6 månaders visstidsanställning (Vårt kollektivavtals motsvarighet till provanställning)

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Sökord: eltel smart grid, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, elmätartekniker, elmätare, elektriker, amr, energi, energibranschen, servicetekniker, el, elutbildning, elprogrammet, tillsvidare, tillsvidareanställning, direktrekrytering, elektrikerjobb, eljobb, resjobb, resejobb, rotation, rotationsjobb, rotationsarbete Visa mindre

Produktionspersonal till Hansson Pyrotech AB Lindesberg

Om kunden Hansson Pyrotech AB är ett företag som tillverkar Pyrotekniska produkter som tex. Nödljusraketer. Bolaget har funnits sedan 1888 och har idag produktion i Lindesberg Om oss VMP Group söker nu personal med industrivana till vår kund Hansson Pyrotech AB i Lindesberg. Heltidsarbete dagtid 07.00-16.00 Antal tjänster: 2 Sex månader med start i närtid. För rätt person kan övertagande av kunden bli aktuellt därefter. VMP Group är en nischad och stark... Visa mer
Om kunden
Hansson Pyrotech AB är ett företag som tillverkar Pyrotekniska produkter som tex. Nödljusraketer. Bolaget har funnits sedan 1888 och har idag produktion i Lindesberg

Om oss
VMP Group söker nu personal med industrivana till vår kund Hansson Pyrotech AB i Lindesberg.
Heltidsarbete dagtid 07.00-16.00
Antal tjänster: 2
Sex månader med start i närtid. För rätt person kan övertagande av kunden bli aktuellt därefter.

VMP Group är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen. VMP Group ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search.

VMP Group kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN, tidigare Eio). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!
Arbetsbeskrivning
Montering av bl.a Linkastare, Nödljusraketer och Manöverbordsignal-Ljus-Rök

Erfarenhet
Några års erfarenhet av industriproduktion

Personliga kvalifikationer
Uppdraget kräver att du är svensk medborgare.
Kunden kommer själv innan inhyrning att kontrollera att man inte förekommer i belastningsregistret.

Som person bör du vara lugn, ha ett högt säkerhetstänk, ett gott omdöme och uppskatta att utföra rutinmässigt arbete utifrån tydligt givna instruktioner. Vi förutsätter att du som söker har god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral.


Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal

Ansökan
Låter det spännande, vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer och urval kommer att ske löpande under annonseringstiden.
Ansök senast 2021-08-06 . Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas endast emot via knappen "ANSÖK", ej via mail
Kontaktperson VMP Group: Stefan Hideblad 0763-904400


Startdatum
V.32 eller tidigare

Uppdragslängd
6 månader och kan för rätt person leda till en övertagning och tillsvidareanställning Visa mindre

Miljö- & Pannoperatör

Beskrivning av tjänsten Vill du jobba på en arbetsplats där ständig utveckling och hållbarhet är extra viktigt? Nu söker vi en Miljö- & Pannoperatör på massabruket i Rockhammar. Befattningen jobbar med att ta hand om processens behov av vattenförsörjning och vattenrening, samt ångproduktion till massatillverkningen. Om tjänsten Du kommer att jobba inom ett stort ansvarsområde när många olika komplexa processen kräver uppmärksamhet och kontinuerlig kontroll... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Vill du jobba på en arbetsplats där ständig utveckling och hållbarhet är extra viktigt?
Nu söker vi en Miljö- & Pannoperatör på massabruket i Rockhammar.
Befattningen jobbar med att ta hand om processens behov av vattenförsörjning och vattenrening, samt ångproduktion till massatillverkningen.
Om tjänsten
Du kommer att jobba inom ett stort ansvarsområde när många olika komplexa processen kräver uppmärksamhet och kontinuerlig kontroll. Du kommer att tillhöra ett skiftlag bestående av fiberoperatör, torkoperatör, miljö och pannoperatör, skifttraktorförare samt produktionssamordnare. Tillsammans övervakar ni processen och hanterar uppkomna problem med säkerheten i högsta fokus.
En stor del av tjänsten innefattar att hantera processen kring rening av vattnet som har genomgått massatillverkningsprocessen.
Som Miljö och pannoperatör ansvarar du även för en säker drift av vår fastbränslepanna och dess optimala funktion.
Tjänsten innebär kontinuerlig skiftgång, 6-skift, och är ett vikariat om minst 6 månader med möjlighet till förlängning.
Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasieexamen gärna med teknisk inriktning, alternativt kompletterande teknisk utbildning från annat håll.
För att lyckas i rollen har ser vi gärna att du har några års arbetslivserfarenhet med fördel inom pappers-/massaindustri eller reningsanläggningar. Erfarenhet från något av avdelningens ansvarsområden är meriterande, exempelvis mikrobiologi eller certifierad pannoperatör.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och som tycker om att arbeta med förbättringsarbete både i grupp och också individuellt. Jobbet bygger till stor del på teamarbete vilket innebär att du är respektfull och öppen för dialog. Det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp.
Som person bör du ha ett högt säkerhetstänk och analytisk förmåga.
För att främja en inkluderande rekryteringsprocess fri från diskriminering använder vi personlighets- och problemlösningstester i urvalet för denna tjänst. Visa mindre

Produktionspersonal till Hansson Pyrotech AB Lindesberg

Om kunden Hansson Pyrotech AB är ett företag som tillverkar Pyrotekniska produkter som tex. Nödljusraketer. Bolaget har funnits sedan 1888 och har idag produktion i Lindesberg Om oss VMP Group söker nu personal med industrivana till vår kund Hansson Pyrotech AB i Lindesberg. Heltidsarbete dagtid 07.00-16.00 Antal tjänster: 2 Sex månader med start i närtid. För rätt person kan övertagande av kunden bli aktuellt därefter. VMP Group är en nischad och stark... Visa mer
Om kunden
Hansson Pyrotech AB är ett företag som tillverkar Pyrotekniska produkter som tex. Nödljusraketer. Bolaget har funnits sedan 1888 och har idag produktion i Lindesberg

Om oss
VMP Group söker nu personal med industrivana till vår kund Hansson Pyrotech AB i Lindesberg.
Heltidsarbete dagtid 07.00-16.00
Antal tjänster: 2
Sex månader med start i närtid. För rätt person kan övertagande av kunden bli aktuellt därefter.

VMP Group är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen. VMP Group ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search.

VMP Group kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN, tidigare Eio). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!
Arbetsbeskrivning
Montering av bl.a Linkastare, Nödljusraketer och Manöverbordsignal-Ljus-Rök

Erfarenhet
Några års erfarenhet av industriproduktion

Personliga kvalifikationer
Uppdraget kräver att du är svensk medborgare.
Kunden kommer själv innan inhyrning att kontrollera att man inte förekommer i belastningsregistret.

Som person bör du vara lugn, ha ett högt säkerhetstänk, ett gott omdöme och uppskatta att utföra rutinmässigt arbete utifrån tydligt givna instruktioner. Vi förutsätter att du som söker har god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral.


Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal

Ansökan
Låter det spännande, vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer och urval kommer att ske löpande under annonseringstiden.
Ansök senast 2021-08-06 . Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas endast emot via knappen "ANSÖK", ej via mail
Kontaktperson VMP Group: Stefan Hideblad 0763-904400


Startdatum
V.32 eller tidigare

Uppdragslängd
6 månader och kan för rätt person leda till en övertagning och tillsvidareanställning Visa mindre

Meritor söker montörer

Ansök    Jul 1    Meritor Hvs AB    Fordonsmontör
Montörer till Meritor i Lindesberg! Meritor är en ledande global leverantör av drivlinor till tung fordonsindustri. I Lindesberg produceras fram- och bakaxlar till bussar och lastbilar. Dessutom produceras komponenter såsom växlar, drevsatser, diffhjul och planetväxeldetaljer. Meritor har idag ca 10 000 anställda över hela världen med huvudkontoret i USA (Troy, Michigan). Meritor har ett 30 tal produktionsenheter och Lindesbergsfabriken är den största enh... Visa mer
Montörer till Meritor i Lindesberg!
Meritor är en ledande global leverantör av drivlinor till tung fordonsindustri. I Lindesberg produceras fram- och bakaxlar till bussar och lastbilar. Dessutom produceras komponenter såsom växlar, drevsatser, diffhjul och planetväxeldetaljer.
Meritor har idag ca 10 000 anställda över hela världen med huvudkontoret i USA (Troy, Michigan). Meritor har ett 30 tal produktionsenheter och Lindesbergsfabriken är den största enheten, både avseende omsättning och antal anställda. Även i Örebroregionen är Meritor en stor arbetsgivare med nära 1000 medarbetare.
VI SÖKER MONTÖRER!
Du som söker har gärna en verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper och är praktiskt lagd. Erfarenhet av montering eller arbete som fordonsmekaniker är meriterande.
Du som söker är ansvarstagande och noggrann, har egen drivkraft och lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.
Anställningsformen är visstidsanställning med möjlighet till förlängning beroende på orderläget. Arbetstiderna är skiftgång.
Vi behandlar ansökningarna löpande och de skickas till:
[email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kantpressare sökes omgående

Om företaget För kunds räkning rekryterar vi just nu kantpressare till Örebro. Hos vår kund kommer du att trivas. Ledande varumärke, fina villkor och härliga arbetskamrater gör att personalomsättningen är mycket låg. Mitt i Corona-tider fortsätter företaget att växa som om inget hänt. Det är orsaken bakom denna rekrytering. Givetvis finns kollektivavtal, ISO-certifiering och LEAN-rutiner. Låter det intressant? Sök jobbet nedan eller hör av dig till nedanst... Visa mer
Om företaget
För kunds räkning rekryterar vi just nu kantpressare till Örebro. Hos vår kund kommer du att trivas. Ledande varumärke, fina villkor och härliga arbetskamrater gör att personalomsättningen är mycket låg. Mitt i Corona-tider fortsätter företaget att växa som om inget hänt. Det är orsaken bakom denna rekrytering. Givetvis finns kollektivavtal, ISO-certifiering och LEAN-rutiner. Låter det intressant? Sök jobbet nedan eller hör av dig till nedanstående rekryterare, så berättar vi mer. Vi tror att du jobbar med plåt redan idag och därför vill komma och titta på jobbet innan du bestämmer dig. Självklart ordnar vi det!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer primärt att jobba med att programmera och köra en kantpress, men då detta är en verkstad med många maskiner och möjligheter finns det naturligtvis utvecklingspotential. Arbetstiderna är generösa med riktigt tidiga fredagar varje vecka! Det här är ett företag där man kan gå hela vägen från golv till ledning.

Din profil
Vi söker dig som kör kantpress idag eller som har ett flertal års erfarenhet bakom dig. Du kan läsa ritningar, mäta, programmera och hantera plåt. Som person är du en lagspelare som uppskattar rättvisa arbetsvillkor och som inte är rädd för att fråga om och hjälpa andra. Har du lämnat in förbättringsförslag nån gång? Då kanske just du är den engagerade medarbetare vi letar efter? Den här rekryteringen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, då vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet! Visa mindre

MASKINOPERATÖR till framgångsrikt företag!!

Beskrivning Vår fina kund söker en duktig maskinoperatör från v 21-33. Du kommer jobba 3-skift. Möjlighet till fortsatt anställning finns efter v 33 om du är duktig och behov finnes. Arbetsuppgifter Bemanna samt sköta och övervaka lamineringsmaskiner. Byta rullar samt övriga förekommande arbetsuppgifter. Hjälpa till med en del underhållsarbete samt städarbete mm under v31-32 då produktion ligger nere. Kvalifikationer Gärna erfarenhet från industriarbe... Visa mer
Beskrivning Vår fina kund söker en duktig maskinoperatör från v 21-33.

Du kommer jobba 3-skift. Möjlighet till fortsatt anställning finns efter v 33 om du är duktig och behov finnes.

Arbetsuppgifter
Bemanna samt sköta och övervaka lamineringsmaskiner. Byta rullar samt övriga förekommande arbetsuppgifter.
Hjälpa till med en del underhållsarbete samt städarbete mm under v31-32 då produktion ligger nere.

Kvalifikationer
Gärna erfarenhet från industriarbete.
Giltligt truckkort A-B
Körkort och bil då kunden ligger lite avsides i Fellingsbroområdet.
Kunna kommunicera muntligt och skriftligt obehindrat på svenska

Villkor
Enligt gällande avtal

Har du frågor och blir nyfiken..?? Ring Henrik Nitz 070-1602091

SÖK NU. VI BEHÖVER DIG NU!!Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Montageledare

Tänk om du kunde gå till jobbet och driva ständiga förbättringar? Hos oss får du stor möjlighet att tänka nytt, påverka och leda utvecklingen framåt. För att förstärka vår förmåga att driva såväl säkra som effektiva montage söker vi nu en erfaren och driven montageledare med placering i Frövi. I tjänsten ingår att leda montage inom främst mek för modifieringar och projekt inom produktion Frövi. Arbetet sker i nära samarbete med projektledare och disciplina... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och driva ständiga förbättringar?
Hos oss får du stor möjlighet att tänka nytt, påverka och leda utvecklingen framåt.
För att förstärka vår förmåga att driva såväl säkra som effektiva montage söker vi nu en erfaren och driven montageledare med placering i Frövi. I tjänsten ingår att leda montage inom främst mek för modifieringar och projekt inom produktion Frövi. Arbetet sker i nära samarbete med projektledare och disciplinansvarig inom sektionen samt med beställarna för en väl fungerande samordning.
I rollen förväntas du bereda montage samt leda montage på plats i våra produktionsanläggningar med främst externa resurser. Ett säkerhetstänk med identifiering och eliminering av risker skall genomsyra arbetet. Dina arbetsuppgifter kommer även till viss del att innefatta framtagande och förvaltning av arbetsprocesser, instruktioner och verktyg för verksamheten. I rollen kommer du att ha interna och externa kontakter och samarbeta med projektledare och övriga linjeorganisationen.
Kvalifikationer
Vi söker dig är gymnasieingenjör eller motsvarande utbildning och har minst 5 års erfarenhet av montageledning inom processindustrin. Körkort är ett krav. Svetskompetens är meriterande. Då vi är ett internationellt företag är det viktigt du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, ansvarstagande och har ett driv och engagemang för förändringsarbete. Du är samarbetsinriktad men kan även arbeta självständigt.
BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.
Kontakt
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Henrik Isenström, Sektionschef Projekt och Dokumentation Tel: 070-167 73 42.
Alternativt Peter Eriksson, Avdelningschef Teknik. Tel: 072 200 64 32.
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-205 71 66.
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 30 maj 2021.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tester förekommer i vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss. Visa mindre

Yrkestrainee Operatör - Frövi

Vi på BillerudKorsnäs utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. För att fortsätta utmana det konventionella krävs en god balans av kompetens och erfarenhet. Som en del i vår långsiktiga kompetensförsörjning söker vi nu efter nästa generations medarbetare till vårt Yrkestraineeprogram. Är du vår nästa processoperatör på Kartongbruket eller Sulfatfabriken i Frövi? Vi söker dig som vill ta chansen att gå ett yrkestraineeprogram för att kunn... Visa mer
Vi på BillerudKorsnäs utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. För att fortsätta utmana det konventionella krävs en god balans av kompetens och erfarenhet. Som en del i vår långsiktiga kompetensförsörjning söker vi nu efter nästa generations medarbetare till vårt Yrkestraineeprogram.
Är du vår nästa processoperatör på Kartongbruket eller Sulfatfabriken i Frövi?
Vi söker dig som vill ta chansen att gå ett yrkestraineeprogram för att kunna arbeta som operatör på BillerudKorsnäs i Frövi med start 1 september 2021.
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och välkomnar därför särskilt kvinnliga sökanden samt sökande med olika bakgrund och erfarenhet.
Beskrivning
BillerudKorsnäs yrkestraineeprogram ger dig som deltagare en naturlig och komplett introduktion till vår verksamhet. Du blir insatt i hela den produktionsprocess som krävs för att skapa förstklassiga och förnybara material. Programmet syftar också till att stimulera den personliga utvecklingen genom fördjupad kunskap om den egna befattningen.
Grunden av programmet består av utbildning som varvas med praktik under en period på sex månader. Vi ger en gedigen introduktion med inblick i processen från skog till kund och en god grund för dig att bygga vidare på. Programmet innebär löpande studier där du kommer att ställas inför hemuppgifter och prov.
Som yrkestrainee är du även stationerad på din hemavdelning, som kan vara Kartongbruket eller Sulfatfabriken, med en utsedd handledare där fokus är att skapa kunskap om verksamheten och den framtida tjänstens behov. Målet är att programmet ska leda till en kommande yrkesroll hos oss på BillerudKorsnäs.
Om Kartongbruket/Sulfatfabriken, din hemavdelning
Sulfatfabrikens och Kartongbrukets huvuduppgift är att effektivt och säkert producera massa och sedan kartong till slutkunder över hela världen.
Som skiftgående processoperatör på BillerudKorsnäs Frövi ingår du i ett skiftlag bestående av olika kompetenser.
Processerna ser olika ut på Sulfatfabrik och Kartongbruk, men är uppdelade i olika ansvarsområden som exempelvis Barkpannan, Mixeri, Indunstning, Sodapannan, Mälderi, Bestrykning, Torkning och Rullmaskin.
I arbetet som processoperatör är ditt och ditt skiftlags ansvar att tillse att produktionsmål och kvalitetskrav på den producerade massan eller kartongen efterlevs. BillerudKorsnäs strävar kontinuerligt efter att ha en så kostnadseffektiv produktion som möjligt.
Arbetet består bland annat av övervakning via skärmbaserat styrsystem, rondering och hantering av akuta driftstörningar i produktionslokalerna. Ett aktivt deltagande i arbetsmiljöarbete, felavhjälpning och problemlösning ingår också som en viktig del i arbetsuppgifterna.
Under traineeprogrammet är arbetstiden dagtid, därefter innebär tjänsten kontinuerlig skiftgång, 3-skift, på heltid.
Provanställning 6 månader under utbildningstiden. Godkänd utbildning är en förutsättning för fortsatt anställning.
Kvalifikationer
Du har ett intresse för teknik och gillar att arbeta praktiskt. För att bli en yrkestrainee hos oss på Kartongbruket eller Sulfatfabriken behöver du vara minst 18 år, ha en avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg och B-körkort. Erfarenhet av tidigare skiftgång eller oregelbundna arbetstider är meriterande, liksom tidigare yrkeserfarenhet i minst 12 månader.
Du bör även ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
I övrigt kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och din vilja att ta dig an nya utmaningar.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är praktisk, ansvarstagande och analytisk samt har ett tydligt säkerhetstänk. Jobbet bygger till stor del på teamarbete vilket innebär att du har lätt för att samarbeta och är respektfull och öppen för dialog. Det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp.
Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde. Vi har en informell företagskultur där vi uppmuntrar våra medarbetare att bidra med nya idéer, att dra fördel av och arbeta tillsammans, att ta ansvar för säkerheten i vår egen arbetsmiljö och att skapa mervärde både internt och externt. Tillsammans bygger vi ett företag i världsklass.
Kontakt
Om du har frågor om yrkestraineeprogrammet är du välkommen att kontakta Natasha Anderberg, HR Business Partner; [email protected]
Har du frågor om Kartongbruket och arbetet som processoperatör är du välkommen att kontakta Petra Lönnberg, Chef Kartongbruket; [email protected]
Har du frågor om Sulfatfabriken och arbetet som processoperatör är du välkommen att kontakta Hjalmar Vernersson, Sektionschef Drift, [email protected]
Sista dag för ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-04-11.
Vi ser gärna att du skickar in ett personligt brev där du beskriver varför en traineetjänst lockar dig.
Ansökningsinformation
Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under maj månad. Tester förekommer i vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss. Visa mindre

Pulverlackerare till Maxidoor i Frövi

Ansök    Mar 3    Uniflex Sverige AB    Lackerare
Jobbeskrivning Nu söker vi dig som vill jobba med industriell målning, pulverlackering, hos Maxidoor. Vår kunds verksamhet finns i Frövi, strax norr om Örebro. Här har de funnits sedan 1950. Maxidoor tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, enligt egna konstruktioner och är en komplett partner till byggbranschen. Maxidoor är specialiserade på produkter och lösningar där hög säkerhet efterfrågas. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet ... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu söker vi dig som vill jobba med industriell målning, pulverlackering, hos Maxidoor.

Vår kunds verksamhet finns i Frövi, strax norr om Örebro. Här har de funnits sedan 1950. Maxidoor tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, enligt egna konstruktioner och är en komplett partner till byggbranschen. Maxidoor är specialiserade på produkter och lösningar där hög säkerhet efterfrågas.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av pulverlackering sen tidigare. Du är van att jobba industriellt och gillar ett högt tempo,

Du är väl insatt i och har förståelse för hur applicering och härdning av pulverlack fungerar både i teorin och i praktiken. Har du dessutom erfarenhet av tjockleksmätning och dragprover så är det meriterande.

Ritningsläsning samt goda datakunskaper är också förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb.

Du kommer arbeta 2-skift i lackanläggningen som består av en tvättprocess och en appliceringsprocess.

Personliga egenskaper
- Noggrann
- Driven
- Flexibel
- Social
- Stresstålig

Välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Operatörer till Driften, Sulfatfabriken

Tänk om ditt jobb bidrog till en hållbar famtid? BillerudKorsnäs Frövi/Rockhammar bruk söker Processoperatörer till Sulfatfabriken, skiftgående & daggående. Sulfatfabriken är uppdelat i 3 avdelningar som ingår i Massabruket på Frövi/Rockhammar bruk. Avdelningarna är: Renseri, här styr vi vår barktrumma, flishugg och bränsleavdelning. Vi lossar ved från tåg och lastbil samt transporterar bränsle och flis med hjullastare. I renseriet roterar vi varje skift ... Visa mer
Tänk om ditt jobb bidrog till en hållbar famtid? BillerudKorsnäs Frövi/Rockhammar bruk söker Processoperatörer till Sulfatfabriken, skiftgående & daggående.
Sulfatfabriken är uppdelat i 3 avdelningar som ingår i Massabruket på Frövi/Rockhammar bruk. Avdelningarna är:
Renseri, här styr vi vår barktrumma, flishugg och bränsleavdelning. Vi lossar ved från tåg och lastbil samt transporterar bränsle och flis med hjullastare. I renseriet roterar vi varje skift mellan kontrollrum, timmertruck, materialhanterare och hjullastare.
Manöverrum Massa, härifrån styr vi våra fliskokare, silning- och blekeriprocess. Här är arbetets tyngdpunkt på processövervakning, ronderingar och avhjälpande av driftstörning.
Manöverrum Lut & Kraft, härifrån styr vi våra pannor, indunstning och mixeri. Här är arbetets tyngdpunkt på processövervakning, ronderingar och avhjälpande av driftstörning.

Tillsammans producerar och levererar de högkvalitativ massa, ånga och el till kartongmaskinen KM5. Driftorganisationen på Sulfatfabriken består av sex skiftlag på vardera 15 medarbetare och ansvarar över olika processavsnitt. Den dagliga driftorganisationen består av Massabrukschef, Sektionschefer, Processingenjör, Drifttekniker och Produktionsledare.
För att säkra upp bemanning inför byggnation av ny Sodapanna söker vi nu flera skiftgående processoperatörer till samtliga avdelningar, både tillsvidareanställningar och vikariat.
Som operatör på Sulfatfabriken är du en del av ett team, där alla medarbetare tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål. Skiftlaget ansvarar gemensamt för att hela avdelningen körs optimalt. Arbetet består till stor del av övervakning via skärmbaserat styrsystem varvat med rondering för att säkerställa kvalitet samt hantering av akuta driftstörningar ute i fabrik.
Arbetet innebär även att du aktivt deltar i arbetsmiljöarbetet, förebyggande underhåll, felavhjälpning samt problemlösning. Operatörerna turas om att utföra de olika uppgifterna utifrån gruppens kompetensutvecklingsplan och verksamhetens behov.
Kvalifikationer
Vid arbete i manöverrum Lut & Kraft eller Massa har vi krav på YH-utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning, alternativt minst 2 års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av skiftgång eller oregelbunden arbetstid ses som meriterande.
Vid arbete i Renseri kräver vi fullgjort gymnasium med godkända betyg och B-körkort. Tidigare arbete med tunga fordon är meriterande.
Personliga egenskaper
Du har ett uttalat tekniskt intresse med ett högt driv att skapa förändring. Du kommer att vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt arbetsklimat och det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp. Du är empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor och glädje.
För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt. Som person bör du ha ett stort säkerhetstänkande, analytisk förmåga och ansvarskänsla. Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Tänka nytt, känna ansvar, samarbeta och skapa värde.
BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.
Kontakt
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Hjalmar Vernersson. Tel: 070-167 71 74.
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Lisa Ardesjö, HR Business Partner Frövi. Tel: 070-167 71 49
Ansökningsinformation
Tester förekommer i vår process, vilket gör urvalet mer träffsäkert och ger dig som söker arbete hos oss en rättvisare bedömning.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan senast 5 april! Visa mindre

Montör och svets till Frövi

Ansök    Feb 9    Performiq AB    Elmontör
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper. Är du noggrann och stresstålig? Har du jobbat som montör förut och vill komma till ett företag i Frövi och vara med i en stor utvecklingsfas? Då kommer denna tjänst passa dig perfekt. PerformIQ söker nu för kunds räkning en montör till... Visa mer
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.

Är du noggrann och stresstålig? Har du jobbat som montör förut och vill komma till ett företag i Frövi och vara med i en stor utvecklingsfas? Då kommer denna tjänst passa dig perfekt.

PerformIQ söker nu för kunds räkning en montör till ett stort företag i Frövi. Du förväntas kunna leverera resultat även i ett högt tempo och vara noggrann och ordningsam. Det är viktigt att du har arbetat som montör tidigare och det är meriterande om du har svetskunskaper. Du kommer att tillverka dörrblad och karm på kundens nya produktionslina. Du kommer också få vara med att ta fram arbetssätt och sätta rutiner för den nya linan. Här får du möjligheten att påverka arbetsplatsen utformning och flöde. Till en början pågår tjänsten i sex månader, men med goda möjligheter att bli överrekryterad direkt av kund. Du kommer att arbeta i produktion där arbetstiderna är dagtid.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

- Du har monterat och svetsat tidigare
- Arbetat inom produktion eller verkstad tidigare
- Du är ordningsam och noggrann
- Vi ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbeten
- Du är självgående, men har inga problem att arbeta i grupp Visa mindre

Operatörer till Driften, Kartongbruket

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu drivna Operatörer som vill sommarjobba i Frövi På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter. Tidsperiod för ... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu drivna Operatörer som vill sommarjobba i Frövi
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperiod för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är kontinuerlig skiftgång vilket innebär att arbetet utförs på dag, kväll, natt och helg.
Beskrivning av tjänsten
Att vara skiftgående Operatör för Driften är ett varierande arbete där du är en viktig del av ett team som tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål. Du kommer få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre.
Du kan vara Operatör och tillhöra avdelningarna Utlastning och Balmassa. De huvudsakliga arbetsuppgifterna där består av att med hjälp av truck, lasta och lossa diverse material. Det ingår även, till en viss del processövervakning av vår kartongtillverkning där datorer är det främsta verktyget.
Du kan även arbeta som Operatör och tillhöra Driften. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir då att tillsammans med ett skiftlag processövervaka tillverkningsprocessen, oftast från ett kontrollrum. Det ingår även praktiskt arbete som innebär framförande av både truck och travers.
Du kommer att arbeta med:
Framförande av truck och travers
Datahantering för styrning och övervakning
Processövervakning

En Operatör arbetar utifrån 3-skift vilket innebär att arbetstiderna varierar mellan förmiddag, eftermiddag, natt och helg. Produktionen är en dygnet runt verksamhet vilket betyder att vi behöver ha operatörer på plats oavsett klockslag.
Kvalifikationer
Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Du måste ha fyllt 18 år
Krav på B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har en gymnasieutbildning med mekanisk eller teknisk inriktning. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Operatör ska du vara en lagspelare som har lätt för att samarbeta och förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du är en flexibel och ansvarstagande person som ser möjligheter när utmaningar uppstår. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.
Kontakt
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionsledaren Srecko Lukic, [email protected] / +46701677250 alt. Johan Larsson, [email protected] / +46722230184
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Hanna Eriksson, Talent Acquisition Partner, [email protected] alt. +46722067033
Ansökningsinformation
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars eller april. Visa mindre

CNC operatörer till Frövi

#jobbjustnu Är du en driven, samarbetsvillig och lösningsorienterad person som drivs att få ta eget ansvar och att vara en viktig medlem i ett litet familjeföretag? Vill du bidra till våra kunders framgångar och samtidigt ha roligt på jobbet? Då kan vi erbjuda dig en tjänst hos oss på AB J.E Bergströms Mek. Vi är ett litet familjeföretag som nu söker dig som är en erfaren CNC-operatör. Du ska vara van att jobba med avancerade fleroperationsmaskiner, styr... Visa mer
#jobbjustnu
Är du en driven, samarbetsvillig och lösningsorienterad person som drivs att få ta eget ansvar och att vara en viktig medlem i ett litet familjeföretag? Vill du bidra till våra kunders framgångar och samtidigt ha roligt på jobbet? Då kan vi erbjuda dig en tjänst hos oss på AB J.E Bergströms Mek.

Vi är ett litet familjeföretag som nu söker dig som är en erfaren CNC-operatör. Du ska vara van att jobba med avancerade fleroperationsmaskiner, styrda svarvar och fräsar. Vi ser gärna att du har flera års vana och är självgående i ditt arbete. Du bör själv kunna ställa och köra CNC-maskiner. Som person är du noggrann och teknikintresserad, du ser lösningar istället för problem. Du har några års arbetslivserfarenhet eller relevant utbildning som CNC-operatör. Du har lätt för att samarbeta och ta instruktioner. Du är inte rädd för att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Krav - CNC-utbildning - Arbetat med CNC-svarvning, fräsning och gängslipning.

Ansökan
Du skickar din ansökan till [email protected]
Sista ansökningsdatum 2021-03-12 då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.. Visa mindre

Daggående Operatör, Kartongbruket

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu drivna operatörer som vill sommarjobba i Frövi. På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter. Tidsperioden fö... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu drivna operatörer som vill sommarjobba i Frövi.
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid
Som daggående Operatör på Kartongbruket kommer du få möjlighet att arbeta med ordermottagning av inkommande förbrukningsmaterial. Utöver ordermottagning ingår arbetsuppgifter som städning, sopsortering och renhållning med hjälp av flertal maskiner såsom skurmaskin, sopmaskin, travers och truck. Operatörerna har även en viss kund- och leverantörkontakt gällande diverse ordrar. Du är en viktig del i ett team som tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål.
Du kommer att arbeta med:
Ordermottagning
Sopsortering och renhållning
Framförande av diverse maskiner, bland annat sopmaskin och truck

Kvalifikationer
Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Du måste ha fyllt 18 år
Krav på B-körkort

Vi värdesätter att du upplever industrins värld som ett spännande område. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Operatör bör du vara praktisk, ansvarstagande och flexibel samt respektfull och öppen för dialog. Du är en lagspelare som har lätt för samarbete och du förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du är en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.
Kontakt
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionsledaren Sara Thörnberg, [email protected] /+46701677343 alt. Tillförordnad Sektionschef för Efterbearbetning Christian Remes, [email protected] /+46722067319.
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Hanna Eriksson, Talent Acquisition Partner, [email protected] alt. +46722067033
Ansökningsinformation
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg. Visa mindre

Skiftgående Operatör, Sulfatfabriken

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter drivna operatörer som vill sommarjobba på Sulfatfabriken i Frövi På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfar... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter drivna operatörer som vill sommarjobba på Sulfatfabriken i Frövi
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperiod för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är kontinuerlig skiftgång vilket innebär att arbetet utförs på dag, kväll, natt och helg.
Beskrivning av tjänsten
Som Operatör på Sulfatfabriken kommer du få möjlighet att prova på ett varierande arbete med många viktiga arbetsuppgifter. Du kan tillhöra olika avdelningar vid namn Renseriet eller Lut och Kraft. Oavsett avdelning är du en viktig del i ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre.
På Renseriet är den huvudsakliga uppgiften att hantera materialet som produktionen är i behov av, vilket innebär hantering av massaved, flis och bränsle på vår vedgård. Operatörerna på Renseriet sköter även processövervakningen inom barkning, flisning och bränslehantering.
Du kommer att arbeta med:
Truckkörning
Hantering av diverse material som flis och bränsle
Processövervakning

Ingår du som operatör vid Lut och Kraft är din huvudsakliga arbetsuppgift processövervakning. Du kommer även få möjlighet att prova på att analysera dina egna provtagningar på bland annat lut.
På Lut och Kraft kommer du att arbeta med
Processövervakning
Renderingar och analys av prover på material som lut
Viss städning förekommer.

Kvalifikationer
Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Du måste ha fyllt 18 år
På Renseriet är B-körkort ett krav

Vi värdesätter att du har arbetslivserfarenhet från liknande roller där du kört maskiner som truck och lastmaskin. Vi ser det även som meriterande om du har en driftteknikerutbildning eller något liknande. Stor vikt kommer således att läggas vid dina personliga erfarenheter som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
För att lyckas på Renseriet eller Luft och Kraft är du ansvarstagande och flexibel som person. Du tycker industriverksamheten verkar vara spännande och positivt utmanande och du förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du en lagspelare som har lätt för att samarbeta och därmed respektfull och öppen för dialog. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.
Kontakt
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Hjalmar Vernersson, Produktionsledare, [email protected] alt. +46701677174
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Hanna Eriksson, Talent Acquisition Partner, [email protected] alt. +46722067033
Ansökningsinformation
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.


Skriv gärna i din ansökan vilken avdelning du helst söker dig till, Renseriet eller Lut och Kraft. Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars eller april. Visa mindre

Grovrengörare till Sulfatfabriken

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter drivna medarbetare som vill sommarjobba på Sulfatfabriken i Frövi På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfar... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter drivna medarbetare som vill sommarjobba på Sulfatfabriken i Frövi
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid
Beskrivning av tjänsten
Som Grovrengörare på Sulfatfabriken kommer du att få möjlighet att arbeta med hantering av kemikalier och grovrengöring av diverse ting. Du har en viktig roll för hela Sulfatfabriken och du utför varierande uppgifter både inomhus och utomhus. Du är en viktig del i ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål.
Du kommer att arbeta med:
Städning
Sopsortering och renhållning
Hantering av kemikalier

Kvalifikationer
Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Du måste ha fyllt 18 år

Vi värdesätter att du har arbetslivserfarenhet från liknande roller. Det är även till en fördel om du finner industrin som intressant och positivt utmanande. Således kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenhet avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en positiv inställning till arbete, oavsett åtagande och syssla. Arbetsuppgifterna är ibland tuffa, därmed blir samarbete och flexibilitet en förutsättning för att lyckas i rollen. Du förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö och du är en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig ny saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.
Kontakt
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Hjalmar Vernersson, Produktionsledare, [email protected] alt. +46701677174
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Hanna Eriksson, Talent Acquisition Partner, [email protected] alt. +46722067033
Ansökningsinformation
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars eller april. Visa mindre

Operatörer till Efterbearbetningen

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu flertal operatörer som vill sommarjobba på Konverteringen eller Pallutlastningen i Frövi. På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu flertal operatörer som vill sommarjobba på Konverteringen eller Pallutlastningen i Frövi.
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperiod för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är kontinuerlig skiftgång vilket innebär att arbetet utförs på dag, kväll, natt och helg.
Beskrivning av tjänsten
Till sommaren söker vi operatörer som vill prova på ett mångsidigt arbete på en stor och viktig avdelning. Ett samlingsnamn för hela avdelningen är Efterbearbetningen som således är uppdelad till Konverteringen och Pallutlastningen. Oavsett avdelning är du en viktig del i ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre
På Konverteringen är den huvudsakliga uppgiften att ta hand om delar av den kartong som producerats i kartongmaskin. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att förse vissa maskiner med material, packa kartongpall och arbeta vid vår omrullningsmaskin.
Du kommer att arbeta med:
Förse arkmaskiner med material
Packa kartongpall
Framförande av truck

En operatör på Konverteringen arbetar utifrån 3-skift vilket innebär att arbetstiderna varierar mellan förmiddag, eftermiddag, natt och helg. Produktionen är en dygnet runt verksamhet vilket betyder att vi behöver ha operatörer på plats oavsett klockslag.
På Pallutlastningen är den huvudsakliga arbetsuppgiften att med hjälp av truck - lasta och lossa pallar med kartong för internt eller externt bruk på lastbil. Det ingår även att kontrollera den yttre kvalitén på kartongpallarna innan leverans till kund sker. Överlag är du en resurs för hela avdelningen där behoven är som störst.
Arbetstiden på Pallutlastningen utgår från 2-skift vilket innebär att du arbetar förmiddag eller eftermiddag, måndag till fredag.
Du kommer främst att arbeta med:
Framförande av truck
Lastning av lastbilar

Truckkörning ingår i alla tjänster på Efterbearbetningen så trivs du med att köra truck är det här jobbet perfekt för dig!
Kvalifikationer
Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Du måste ha fyllt 18 år
Krav på B-körkort

Vi ser det som meriterande om du finner industrins värld som intressant och att du vill utvecklas inom området. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Operatör bör du vara praktisk, ansvarstagande och flexibel sam respektfull och öppen för dialog. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Vidare är du är en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår. Vi värdesätter engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
Det är viktigt för oss att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.
Kontakt
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionsledaren Sara Thörnberg, [email protected] /+46701677343 alt. Tillförordnad Sektionschef för Efterbearbetning Christian Remes, [email protected] /+46722067319.
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Hanna Eriksson, Talent Acquisition Partner, [email protected] alt. +46722067033
Ansökningsinformation
Skriv gärna i din ansökan vilken avdelning du främst söker till.
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg. Visa mindre

Mekaniker till Sibelco Nordic AB

Är du händig och trivs med praktiska arbetsuppgifter? Då är tjänsten som Mekaniker hos vår kund Sibelco Nordic AB något för dig! Om tjänsten och företaget Sibelco is a global material solutions company. We utilise nature´s raw materials to provide solutions for society and support the cradle-to-cradle loop. From drinking water sanitation to solar technology, every day our materials work as essential components in the progress of society. Som Mekaniker ko... Visa mer
Är du händig och trivs med praktiska arbetsuppgifter? Då är tjänsten som Mekaniker hos vår kund Sibelco Nordic AB något för dig!

Om tjänsten och företaget
Sibelco is a global material solutions company. We utilise nature´s raw materials to provide solutions for society and support the cradle-to-cradle loop. From drinking water sanitation to solar technology, every day our materials work as essential components in the progress of society.

Som Mekaniker kommer du vara en viktig länk i produktionen hos vår kund. Du kommer att ingå i ett team, men arbetar självständigt med att genomföra kontroller och underhållning av maskinerna. Arbetet utförs dagtid.

I din roll som Mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Service
- Felsökning
- Reparation

Om dig
Vi tror du har en gymnasial utbildning från industri-, fordons- eller maskinförarprogrammet. Du har några års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter och har även god svetsvana. Du har med dig kunskap om ritningsläsning, hantering av verktyg och förstår olika moment.

Vidare ser vi att du är ansvarsfull, självgående och har en god analytisk förmåga. Du föredrar att jobba strukturerat, men har även förmåga att snabbt ställa om till oväntade situationer. Samarbetsvilja och upprätthålla goda relationer till arbetskamrater är en självklarhet för dig. Du vågar ta ansvar och kan hantera en ökad arbetsmängd till och från.

Meriterande, men absolut inget krav, är om du har truck- och travers kort.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet som Mekaniker
- Van att svetsa
- Talar och skriver obehindrat på svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Mekaniker är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast möjligt och där målet är en tillsvidareanställning direkt hos Sibelco Nordic AB.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Sibelco Nordic AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Lindström via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Svetsa, Forshammar, Sibelco Nordic AB, Adecco Visa mindre

Operatörer söker till AB Linde Maskiner

Vid Lindesjöns strand i det vackra Bergslagen har Linde Maskiner verkat sedan 1853. Mer än hälften av alla tunga lastvagnar som tillverkas i Europa har t.ex. plåtkomponenter från Linde Maskiner i sig. Vi jobbar med plåt från någon millimeters tjocklek upp till 25 mm. Vi automatpressar, laserskär, hydraulpressar, svetsar och monterar. Vi är din partner i det mesta som rör plåt. Vi söker dig som är pigg, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du s... Visa mer
Vid Lindesjöns strand i det vackra Bergslagen har Linde Maskiner verkat sedan 1853. Mer än hälften av alla tunga lastvagnar som tillverkas i Europa har t.ex. plåtkomponenter från Linde Maskiner i sig. Vi jobbar med plåt från någon millimeters tjocklek upp till 25 mm. Vi automatpressar, laserskär, hydraulpressar, svetsar och monterar. Vi är din partner i det mesta som rör plåt.
Vi söker dig som är pigg, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska tycka om att arbeta i både i team och ensam samt drivas av att bidra till ett bra resultat.
Vi söker nu förstärkning av operatörer till våra automatpressar. Vi ser gärna att du är tekniskt lagt och är mekaniskt intresserad. Det är en fördel om du är problemlösare/lösningsorienterad i detta arbete.


Arbetet är förlagt måndag-fredag i 2-skift.
Truckerfarenhet är meriterande samt tidigare erfarenhet av automatpressar.


Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!


Maila din ansökan till [email protected] Visa mindre

Mekaniker till Sibelco Nordic AB

Är du händig och trivs med praktiska arbetsuppgifter? Då är tjänsten som Mekaniker hos vår kund Sibelco Nordic AB något för dig! Om tjänsten och företaget Sibelco is a global material solutions company. We utilise nature´s raw materials to provide solutions for society and support the cradle-to-cradle loop. From drinking water sanitation to solar technology, every day our materials work as essential components in the progress of society. Som Mekaniker ko... Visa mer
Är du händig och trivs med praktiska arbetsuppgifter? Då är tjänsten som Mekaniker hos vår kund Sibelco Nordic AB något för dig!

Om tjänsten och företaget
Sibelco is a global material solutions company. We utilise nature´s raw materials to provide solutions for society and support the cradle-to-cradle loop. From drinking water sanitation to solar technology, every day our materials work as essential components in the progress of society.

Som Mekaniker kommer du vara en viktig länk i produktionen hos vår kund. Du kommer att ingå i ett team, men arbetar självständigt med att genomföra kontroller och underhållning av maskinerna. Arbetet utförs dagtid.

I din roll som Mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Service
- Felsökning
- Reparation

Om dig
Vi tror du har en gymnasial utbildning från industri-, fordons- eller maskinförarprogrammet. Du har några års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter och har även god svetsvana. Du har med dig kunskap om ritningsläsning, hantering av verktyg och förstår olika moment.

Vidare ser vi att du är ansvarsfull, självgående och har en god analytisk förmåga. Du föredrar att jobba strukturerat, men har även förmåga att snabbt ställa om till oväntade situationer. Samarbetsvilja och upprätthålla goda relationer till arbetskamrater är en självklarhet för dig. Du vågar ta ansvar och kan hantera en ökad arbetsmängd till och från.

Meriterande, men absolut inget krav, är om du har truck- och travers kort.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet som Mekaniker
- Van att svetsa
- Talar och skriver obehindrat på svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Mekaniker är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast möjligt och där målet är en tillsvidareanställning direkt hos Sibelco Nordic AB.

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Sibelco Nordic AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Lindström via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Svetsa, Forshammar, Sibelco Nordic AB, Adecco Visa mindre

Svetsare sökes till AB Linde Maskiner

Ansök    Okt 20    AB Linde Maskiner    Robotsvetsare
Vid Lindesjöns strand i det vackra Bergslagen har Linde Maskiner verkat sedan 1853. Mer än hälften av alla tunga lastvagnar som tillverkas i Europa har t.ex. plåtkomponenter från Linde Maskiner i sig. Vi jobbar med plåt från någon millimeters tjocklek upp till 25 mm. Vi automatpressar, laserskär, hydraulpressar, svetsar och monterar. Vi söker dig som är pigg, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska tycka om att arbeta i både i team och ensam... Visa mer
Vid Lindesjöns strand i det vackra Bergslagen har Linde Maskiner verkat sedan 1853. Mer än hälften av alla tunga lastvagnar som tillverkas i Europa har t.ex. plåtkomponenter från Linde Maskiner i sig. Vi jobbar med plåt från någon millimeters tjocklek upp till 25 mm. Vi automatpressar, laserskär, hydraulpressar, svetsar och monterar.
Vi söker dig som är pigg, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska tycka om att arbeta i både i team och ensam samt drivas av att bidra till ett bra resultat.
Vi söker nu förstärkning av operatörer till våran svetsavdelning där det förekommer både manuell svetsning samt robotsvetsning. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och har grundläggande svetsutbildning alternativt längre erfarenhet inom yrket. Att vara en problemlösare och vara flexibel är också en fördel. I jobbet förekommer tunga lyft.


Arbetet är förlagt måndag-fredag i 2-skift.
Truckerfarenhet är meriterande.


Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!


Maila din ansökan till [email protected] Visa mindre

Svetsare

Ansök    Aug 18    Performiq AB    Elmontör
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper. Är du noggrann och stresstålig? Har du jobbat som svetsare förut och vill komma till ett företag med god gemenskap och vara med i en stor utvecklingsfas? Då kommer denna tjänst i Örebro att passa dig perfekt. PerformIQ söker nu för kun... Visa mer
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.

Är du noggrann och stresstålig? Har du jobbat som svetsare förut och vill komma till ett företag med god gemenskap och vara med i en stor utvecklingsfas? Då kommer denna tjänst i Örebro att passa dig perfekt.

PerformIQ söker nu för kunds räkning en svetsare till ett stort företag i Örebro. Du förväntas kunna leverera resultat även i ett högt tempo och vara noggrann och ordningsam. Det är viktigt att du är en van svetsare, och att du kan slipa och polera. Till en början pågår tjänsten i sex månader, men med goda möjligheter att bli överrekryterad direkt av kund. Du kommer att arbeta i produktion där arbetstiderna är uppdelade i två skift.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

- Du har svetsat, slipat och polerat tidigare.
- Arbetat inom produktion eller verkstad tidigare.
- Du är ordningsam och noggrann.
- Vi ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbeten.
- Du är självgående, men har inga problem att arbeta i grupp.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, sex månader med god chans till att bli överrekryterad av kunden.

Arbetstid: Skift

Plats: Örebro

 

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Camilla Aurell via [email protected] Visa mindre

Personal till arbetsdriften sömnad Hinseberg

Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer om anstalten Hinsebergs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/hinseberg/#om Anstalten Hinseberg är Sveriges största kvinnoanstalt med plats för dry... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer om anstalten Hinsebergs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/hinseberg/#om

Anstalten Hinseberg är Sveriges största kvinnoanstalt med plats för drygt 100 intagna, anstalten är belägen i Frövi ca 2 mil söder om Lindesberg och 3 mil norr om Örebro, det finns goda kommunikationer till Frövi från både Lindesberg och Örebro sen är det ca 15 min promenad från stationen i Frövi till anstalten. Av Hinsebergs drygt 100 anställda, är ca 2/3 kvinnor.

ARBETSUPPGIFTER
Som produktionsledare har du direktkontakt med våra klienter i anstaltens produktion.
I den dagliga kontakten med de intagna innebär ditt arbete att du bidrar till klienternas lärande men också till att klienterna reflekterar över sin situation.

Tillsammans med övriga produktionsledare kommer du att introducera och handleda klienter som är placerade i våra verkstäder. Planering, kvalitetskontroll, kundkontakter och skötsel av arbetsdriftens lokaler, maskiner och förråd ingår i arbetsuppgifterna. Även administrativt arbete som fakturering etc kan bli aktuellt. Du ska även medverka till att säkerheten på anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande arbetet efterlevs. I säkerhet ingår bevakning och kontroller med mera.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och har väl grundade och tydliga värderingar. I stressituationer är du lugn, stabil och kontrollerad. Du har förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap och kommunicera utifrån mottagares förutsättningar. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt om situationen så kräver.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Relevant yrkeserfarenhet inom skrädderi eller TEKO-industrin
• God materialkännedom samt tekniskt kunnande inom textilområdet erfordras
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift

Meriterande
• Arbetslivserfarenhet i arbetsledande funktion inom industriellt arbete
• Arbetslivserfarenhet inom kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Erfarenhet av kundbemötande och försäljning
• Textil produktutveckling
• Entreprenörskap
• Relevanta språkkunskaper
• Fakturering

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Gjuteriarbetare

BAETTR en global aktör Vi stiger upp varje dag för att göra ren, förnybar vindenergi till den mest föredragna och lättillgängliga energikällan i världen. Att skapa en bättre värld för kommande generationer är inte bara lönsamt – det är berikande. Vi samarbetar med internationella OEM-företag inom vindkraftsindustrin när det gäller: design, gjutning, maskinbearbetning, ytbehandling och montering. 200 miljoner EUR i årlig omsättning +1 100 anställda +6 000... Visa mer
BAETTR en global aktör
Vi stiger upp varje dag för att göra ren, förnybar vindenergi till den mest föredragna och lättillgängliga energikällan i världen. Att skapa en bättre värld för kommande generationer är inte bara lönsamt – det är berikande. Vi samarbetar med internationella OEM-företag inom vindkraftsindustrin när det gäller: design, gjutning, maskinbearbetning, ytbehandling och montering.


200 miljoner EUR i årlig omsättning
+1 100 anställda
+6 000 turbinkomponenter levereras årligenBaettr Guldsmedshyttan AB är ett järngjuteri som producerar stort och mellanstort järngjutgods; vindkraftgods, maskingjutgods, kokiller och tillbehör till stålverksindustrin. Vi är idag ca 115 anställda. Gjuteriet i Guldsmedshyttan har en lång historia och hög kompetens inom gjutningsindustrin. Gjuteriet i Guldsmedshyttan ligger i framkant i Europa när det gäller stort gjutgods.


Gjuteriarbetare
Som gjuteriarbetare har du en viktig roll i vår process för att de produkter vi levererar till kund ska vara av bästa kvalitet. Vi är en flexibel organisation där du får växla mellan olika arbetsuppgifter i vårt gjuteri.

Vi arbetar aktivt med internutbildning. För att bibehålla vår kompetens utbildas alla anställda i produktionen och kvalificeras kontinuerligt enligt vårt interna utbildningssystem.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna inom teknik eller industri. Du bör ha erfarenhet av industriarbete. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Säkerhet är vår främsta prioritet och det är viktigt för oss att du alltid arbetar på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Arbetet kräver en bra fysik. Du bör tåla att arbeta både i värme och kyla, då det under sommar respektive vinter kan förekomma en del skiftningar i temperaturen i gjuteriet. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.


Utbildning i travers, truck och skylift är meriterande.


Vi tillämpar provanställning om 6 månader.


Varmt välkommen med din ansökan idag, urval sker löpande! Visa mindre

Personal till arbetsdriften, semestervikariat anstalten Hinseberg

Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer om anstalten Hinsebergs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/hinseberg/#om Anstalten Hinseberg är Sveriges största kvinnoanstalt med plats för dry... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer om anstalten Hinsebergs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/hinseberg/#om

Anstalten Hinseberg är Sveriges största kvinnoanstalt med plats för drygt 100 intagna, anstalten är belägen i Frövi ca 2 mil söder om Lindesberg och 3 mil norr om Örebro, det finns goda kommunikationer till Frövi från både Lindesberg och Örebro sen är det ca 15 min promenad från stationen i Frövi till anstalten. Av Hinsebergs drygt 100 anställda, är ca 2/3 kvinnor.

ARBETSUPPGIFTER
Som produktionsledare har du direktkontakt med våra klienter i anstaltens produktion.
I den dagliga kontakten med de intagna innebär ditt arbete att du bidrar till klienternas lärande men också till att klienterna reflekterar över sin situation.

Efter introduktion kommer du som produktionsledare att vara med och ansvara för den dagliga driften. Du planerar, arbetsfördelar och säkerställer att våra leveranser sker enligt utsatt tid. Du är även med själv och deltar i produktionsarbetet. Tillsammans med övriga kollegor är du med och ansvarar för produktionsplaneringen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och har väl grundade och tydliga värderingar. I stressituationer är du lugn, stabil och kontrollerad. Du har stor integritet och förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och anpassar ditt sätt att förmedla budskap utifrån mottagares förutsättningar. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt om situationen så kräver.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Meriterande
• Arbetslivserfarenhet i arbetsledande funktion inom industriellt arbete
• Pedagogisk erfarenhet
• Arbetslivserfarenhet inom kriminalvård, säkerhetsarbete, social omsorg, psykiatri eller vård- och omsorgsarbete
• Erfarenhet av Lean
• Relevanta språkkunskaper
• Kunskaper ISO9000
• Fakturering
• Säkerhetsmedvetenhet både utifrån arbetsmiljö och klientsäkerhet
• Förarbevis på hjullastare
• Truckkort


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Skiftgående operatörer till Massabruket

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Nu söker vi skiftgående operatörer till Massabruket i Frövi. 

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Perioden för sommarjobbet är från tidigast v. 18 till senast v. 37.
Arbetsformen är kontinuerlig 3-skift vilket innebär att du arbetar dag, kväll, natt och helg.

Om tjänsten
Som skiftgående operatör på Massabruket kommer du få möjlighet att prova ett varierande arbete med många viktiga arbetsuppgifter. Du kan arbeta på olika avdelningar vid namn Renseriet samt Lut och Kraft. Ingår du i Renseriet är din huvudsakliga uppgift att hantera materialet som produktionen är i behov av vilket innebär hantering av massaved, flis och bränsle på vedgården. Du sköter också processövervakningen inom barkning, flisning och bränslehantering.

Du kommer att arbeta med: 
  - Truckkörning
 - Hantering av massaved, flis och bränsle  
 - Processövervakning inom barkning, flisning och bränslehantering. 

Ingår du i gruppen vid Lut och Kraft är din huvudsakliga arbetsuppgift processövervakning. Du kommer även få möjlighet att prova på att analysera dina egna provtagningar på bland annat lut.

På Lut och Kraft kommer du att arbeta med:
 - Processövervakning.
 - I arbetet utför du också renderingar och tar prover på bland annat lut och analyserar dessa
 - Viss städning förekommer

Kvalifikationer
 - Du ska ha avslutad eller pågående gymnasieutbildning - krav på godkända betyg
 - Du ska ha fyllt 18 år.
 - Det är av stor vikt att du förstår säkerhetsföreskrifter på svenska i både tal och skrift samt har datorvana. 

 - För operatörer på Renserit är det meriterande med erfarenhet av att framföra maskiner då stor del av arbetet sker i truck och lastmaskin.
 - B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi sätter alltid säkerheten först. Därför ser vi att du är naturligt ansvarstagande och tänker på både dig själv och personer runt omkring dig. Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakt och rekryteringsprocess
Välkommen med din ansökan senast 2020-03-01.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg. 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Hjalmar Vernersson, Personalplanerare, tel.   +46701677174 .
För frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Sofia Rehnwall, HR-administratör Tel: 0581-37151 alt. mejl: [email protected]

Välkommen till oss på BillerudKorsnäs Visa mindre

Daggående Operatör till Kartongmaskin 5

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu efter daggående operatörer till Kartongmaskin 5 (KM5) i Frövi.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Tidsperiod för sommarjobbet: från tidigast vecka 18 till senast vecka 37
Arbetstid: dagtid 

Om tjänsten
Som daggående operatör på Kartongbruket kommer du att få möjlighet att arbeta med ordermottagning av inkommande förbrukningsmaterial. Utöver ordermottagning ingår arbetsuppgifter som städning, sopsortering och renhålning med hjälp av flertal maskiner såsom skurmaskin, sopmaskin, travers och truck. Som daggående operatör har du även en viss kund- och leverantörkontakt gällande diverse ordrar.


Du kommer att arbeta med:
  - Ordermottagning
 - Sopsortering och renhållning
 - Maskinkörning, bland annat med sopmaskin och truck
 - Viss leverantör- och kundkontakt

Kvalifikationer 
 - Pågående eller avslutad gymnasieutbildning - krav på godkända beytg
 - Krav på fyllda 18år
 - Meriterande med B-körkort och/ eller truckkort
 - Det är av stor vikt att du förstår säkerhetsföreskrifter på svenska i både tal och skrift samt har datorvana.

Personliga egenskaper
Vi sätter alltid säkerheten först därför ser vi att du är naturligt ansvarstagande och tänker på både dig själv och personer runt omkring dig. Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakt och rekryteringsprocess
Välkommen med din ansökan senast 2020-03-01.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Sigfridsson, Produktionsledare KM5, Tel: +4658137402 , alt. mail: [email protected]
För frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Sofia Rehnwall, HR-administratör. Tel: 0581-37151 alt. mail: [email protected]

Välkommen till oss på BillerudKorsnäs Visa mindre

Bilplåtslagare

Om företaget: På Lindesbergs Bilskadecenter reparerar vi ditt fordon enligt tillverkarens och generalagentens krav, så att fordonets garantier fortsätter att gälla, även efter skadan. Här hjälper vi dig med skadeanmälan, tar hand om plåt-, plast- och lackskador samt glasskador. Under namnet Lindesbergs Bilvårdscenter utför vi även rekond. Arbetsuppgifter: Som bilplåtslagare hos oss kommer du att ha ett varierande arbete med olika typer av reparationsarbete... Visa mer
Om företaget:
På Lindesbergs Bilskadecenter reparerar vi ditt fordon enligt tillverkarens och generalagentens krav, så att fordonets garantier fortsätter att gälla, även efter skadan. Här hjälper vi dig med skadeanmälan, tar hand om plåt-, plast- och lackskador samt glasskador.
Under namnet Lindesbergs Bilvårdscenter utför vi även rekond.
Arbetsuppgifter:
Som bilplåtslagare hos oss kommer du att ha ett varierande arbete med olika typer av reparationsarbeten så som reparation av kaross, plåtarbeten, riktningar, demontering, montering och följa upp utfört arbete. Du arbetar självständigt med mycket eget ansvar.
Dina arbetsuppgifter beror på din kompetens och erfarenhet.
Utbildning/Erfarenhet:
Vi söker nu efter en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. Vi söker dig som har erfarenhet av bilplåtslageri, helst med utbildning i yrket eller någon som är intresserad av yrket och har en viss erfarenhet av bilplåtslageri. Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Produktionschef

Ansök    Jun 19    OPPBOGA BRUK    Trycksaksfaktor
Oppboga Bruk AB söker ProduktionschefDå vår nuvarande produktionschef går i pension i mars 2020.Vi söker dig som vill ansluta till vårt team och ansvara för tillverkningen av klistrad kartong som säljs i Sverige samt exporteras till ca 40 andra länder. Du kommer att ·        Ansvara för drift och underhåll av produktionsanläggningen samt fastighetsunderhåll·        Arbetsleda och utveckla ca 25 personer i olika skiftformer·        Utveckla och förbättra... Visa mer
Oppboga Bruk AB söker ProduktionschefDå vår nuvarande produktionschef går i pension i mars 2020.Vi söker dig som vill ansluta till vårt team och ansvara för tillverkningen av klistrad kartong som säljs i Sverige samt exporteras till ca 40 andra länder. Du kommer att ·        Ansvara för drift och underhåll av produktionsanläggningen samt fastighetsunderhåll·        Arbetsleda och utveckla ca 25 personer i olika skiftformer·        Utveckla och förbättra processer och arbetsmetoder·        Föreslå och genomföra investeringar i produktionsanläggningen·        Ansvara för arbetsmiljö och kvalitetssäkring inom produktionsavdelningenDu har·        Teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå inom maskin-, el- eller processteknik.·        Tidigare erfarenhet av produktionsledning·        Genuint intresse av att utveckla personal, processer och arbetsmetoderDå vi är en liten organisation behöver du både kunna arbeta självständigt med eget driv och vara flexibel och öppen som en del i Oppboga-teamet.Din ansökan skickar du till [email protected] senast 19 juli 2019.Frågor om tjänsten besvaras av Richard Axén, personalansvarig, tel 0581-62 8046 Oppboga Bruk AB har tillverkat högkvalitativ kartong i fabriken utanför Fellingsbro i över 100 år. Företag över hela världen använder våra produkter till skyltar, presentkort eller förpackning för lyxartiklar som parfym och alkohol.På Oppboga utmanar vi traditionerna inom vår bransch genom att hitta kreativa lösningar på hur kartong kan användas som ett mer miljövänligt alternativ till plast. Vår vision är att tillverka kartong i världsklass som möter behoven hos våra kunder utan att kompromissa med miljön.Besök gärna oppboga.com för att se hur vi vill förverkliga vår vision. Visa mindre

Svetskunnig verkstadsarbetare

BifAB tillhandahåller ny och begagnad inredning för lager och produktion. Vi inriktar oss i första hand på den svenska marknaden för att kunna ge våra kunder god service genom tillgänglighet och närhet. Vi köper begagnad lagerinredning som vi besiktar och rekonditionerar innan vi säljer den till nya användare. Därmed bidrar vi till en lägre belastning på vår miljö eftersom så mycket som möjligt av detaljerna återanvänds. Vi tillverkar tillbehör till lageri... Visa mer
BifAB tillhandahåller ny och begagnad inredning för lager och produktion. Vi inriktar oss i första hand på den svenska marknaden för att kunna ge våra kunder god service genom tillgänglighet och närhet. Vi köper begagnad lagerinredning som vi besiktar och rekonditionerar innan vi säljer den till nya användare. Därmed bidrar vi till en lägre belastning på vår miljö eftersom så mycket som möjligt av detaljerna återanvänds. Vi tillverkar tillbehör till lagerinredningar och skräddarsyr kundanpassade lösningar för lager och produktion. Som person söker vi dig som är:- Flexibel- Noggrann- Har ett öga för detaljer- Trivs att arbeta i team men kan även vara självständig- Problemlösare- Social- Stresstålig/Många bollar i luften- Svenska i tal och skrift- Kunna tyda enklare ritningar, skisser och tillverknings underlag Arbetsuppgifterna är i huvudsak MIG svetsning men även sedvanliga verkstadsuppgifter såsom bockning, stansning, klippningkapning och borrning.Vi har semesterstängt v.29-31-2019 och kommer inte vara anträffbara för frågor under denna period. Visa mindre

Förberedare/Slipare

Om företaget: På Lindesbergs Bilskadecenter reparerar vi ditt fordon enligt tillverkarens och generalagentens krav, så att fordonets garantier fortsätter att gälla, även efter skadan. Här hjälper vi dig med skadeanmälan, tar hand om plåt-, plast- och lackskador samt glasskador. Under namnet Lindesbergs Bilvårdscenter utför vi även rekond. Arbetsuppgifter: I arbetsuppgifterna ingår det att förbereda (slipa & maskera) bilar samt lösa delar inför och efter la... Visa mer
Om företaget:
På Lindesbergs Bilskadecenter reparerar vi ditt fordon enligt tillverkarens och generalagentens krav, så att fordonets garantier fortsätter att gälla, även efter skadan. Här hjälper vi dig med skadeanmälan, tar hand om plåt-, plast- och lackskador samt glasskador.
Under namnet Lindesbergs Bilvårdscenter utför vi även rekond.
Arbetsuppgifter:
I arbetsuppgifterna ingår det att förbereda (slipa & maskera) bilar samt lösa delar inför och efter lackering samt de vanligast förekommande uppgifterna där omkring.
Utbildning/Erfarenhet:
Vi söker dig som har viss erfarenhet och en positiv ambition. Du ska vilja lära dig yrket från grunden. Till din läggning ska du vara en lättlärd lagspelare.
Arbete sker på vår anläggning i Lindesberg. Har du det som krävs? Tveka inte att höra av dig!


För ytterligare frågor kontakta Peter Larsson på 0581-452 650. Visa mindre

Miljö och pannoperatör CTMP

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter som miljö och pannoperatör är att styra och övervaka samt hålla ordning och reda i miljöanläggning, vattenrening samt ångpanneanläggning. Skiftlagen består av 5 personer inkluderat, produktionssamordnare, miljö-/pannoperatör, CTMP operatör (fiber/tork) samt skifttraktorförare. Ditt ansvarområde kommer inkludera övervakning och styrning av miljöanläggning, vattenrening samt ångpanna. Utöver det kan du under skiftet behöva köra truck eller hjullastare. Du kommer att delta i skydd och säkerhetsarbete och arbeta enligt ett systematiskt arbetssätt.

Du kommer vara underställd produktionsledare CTMP.

Anställningen är en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning och arbetstidsform är kontinuerligt 3-skift.

Bruket i Rockhammar ligger ungefär 2 mil söder om Lindesberg och 4 mil norr om Örebro. BillerudKorsnäs Rockhammar har som mål för 2019 att tillverka 130 000 ton CTMP (kemi-termisk-mekanisk pappersmassa). Hela volymen levereras internt inom företaget till Frövi där massan är en viktig beståndsdel vid tillverkning av kartong. Verksamheten i Rockhammar ingår i Massabrukets organisation som även inkluderar tillverkning av sulfatmassa i Frövi.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Du har en gymnasieutbildning gärna med inriktning mot processindustri. B-körkort är ett krav. Meriterande är tidigare erfarenhet och vana av att arbeta i processindustri. 

Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du tänker på din egen och dina kollegors säkerhet. 

Vi ser fram emot din ansökan där du berättar om vad du kan bidra med hos oss.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av följande: 

Produktionsledare Johan Eriksson 070-793 77 02
Sektionschef Robert Carlsson 0581-37 705 alternativt 070-377 95 31 
Drifttekniker Jonas Ahlström, 070-390 14 95

För ytterligare information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Stefan Johansson, tfn 0581-37152

Välkommen med din ansökan senast den 30 juni, urval sker löpande Visa mindre