Lediga jobb som Processoperatör, värmebehandling i Lindesberg

Se lediga jobb som Processoperatör, värmebehandling i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Processoperatör inom återvinning

Minpro Recycling AB är ett företag som återvinner industriavfall, främst från stål- och kemisk industri som vi värmebehandlar och kalcinerar i ett antal roterugnar, som går parallellt i samma byggnad. Vi tillverkar även ett färgpigment i mindre skala. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med värmeprocesser i roterugnar, eller liknande processer och gärna med flera processer parallellt. Du ska vara självgående, ansvarsfull och vara van att ta stort... Visa mer
Minpro Recycling AB är ett företag som återvinner industriavfall, främst från stål- och kemisk industri som vi värmebehandlar och kalcinerar i ett antal roterugnar, som går parallellt i samma byggnad. Vi tillverkar även ett färgpigment i mindre skala.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med värmeprocesser i roterugnar, eller liknande processer och gärna med flera processer parallellt. Du ska vara självgående, ansvarsfull och vara van att ta stort ansvar och vara stresstålig.
Du blir en del i ett team som roterar i treskift (förmiddag, eftermiddag/ kväll, samt natt). Just nu endast veckodagar, men vi kan komma att ändra så även helg ingår.
Du ska ha erfarenhet av att köra hjullastare och truck, samt travers.
Vi finns i Stråssa i Lindesbergs kommun.
Vi kan gå vidare med lämplig kandidat innan annonstiden går ut.
Välkommen med din ansökan och ett CV. Visa mindre