Lediga jobb som Bygg och anläggning i Lindesberg

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare till Underhåll Mekanik, avdelning Fiber

Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? BillerudKorsnäs Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50?000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen och Sektion Mek är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt. Nu behöver vi stärka vår verksamhet med en arbetsledare till fiberavdelningen inom området mekanik. I rollen... Visa mer
Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass?
BillerudKorsnäs Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50?000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen och Sektion Mek är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt.
Nu behöver vi stärka vår verksamhet med en arbetsledare till fiberavdelningen inom området mekanik.
I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att styra och koordinera den dagliga verksamheten inom hela området i fiberavdelningen. Ansvarsområdet omfattar fabrikerna i Frövi och Rockhammar och du kommer ansvara för att planera bemanning och resursbehov, samtidigt som du vid behov samordnar olika underhållsinsatser med externa firmor.
Du kommer att leda ett arbetslag som består av ca. 10 medarbetare som är placerade i både Frövi och Rockhammar. Tillsammans kommer ni att utveckla underhållsarbetet och bryta ner våra mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra mål inom avdelningen. Du kommer att arbeta tätt med övriga arbetsledare och stabsfunktioner inom underhållsorganisationen på Frövi Bruk.
Ett hållbart ledarskap
Medarbetare som skapar hållbara produkter behöver hållbara ledare. Som ledare hos BillerudKorsnäs kommer du få ta del av vår ledarskapsakademi och vårt ledarskapsprogram Sustainable Leadership (sv. Hållbart ledarskap), där du kommer få verktygen, utbildningarna och stödet för att kunna vara en hållbar ledare och uppfylla fyra löften till dina medarbetare:
· Jag bryr mig och leder en säker arbetsmiljö.
· Jag leder förändring och prestation.
· Jag engagerar och frigör potential.
· Jag kommunicerar effektivt.
Din framtida chef, Johan Bågling, är en av våra Hållbara Ledare. Läs mer om Johans syn på hållbart ledarskap här:
(https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lar-kanna-oss/billerudkorsnas-sustainable-leaderhip/johan-bagling)
Kvalifikationer
Du har en teknisk gymnasial utbildning eller relevant yrkeserfarenhet inom industriellt underhåll. Vi ser gärna relevant erfarenhet från processindustri eller erfarenhet av underhåll med mekanisk kompetens.
Du har tidigare ledarskapserfarenhet.
Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du talar och skriver både svenska och engelska.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.
För att passa i tjänsten som arbetsledare söker vi dig som är en strukturerad och positiv lagspelare med ett stort intresse för att arbeta med och utveckla människor för att de ska nå sin fulla potential. Man behöver även vara lyhörd för produktionens behov och vara en mycket god samarbetspartner. Vi tror även att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.
Du är även duktig på att kommunicera och skapa goda relationer genom hela organisationen. Din datorvana är god och du hanterar med van hand Office-paketet.
Personliga egenskaper
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.


Vi erbjuder dig
· En attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
· En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
· Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
· Ett utmanande arbete med många kontaktytor.
· En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
· En engagerad chef. Slå gärna Johan en signal så berättar han gärna mer.
Kontakt
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Johan Bågling: [email protected] /070-793 77 02.
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Fredrik Jansson, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-214 71 04
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 4 September 2022!
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare med jämställda möjligheter. Vi uppmuntrar mångfald och strävar alltid efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Byggprojektledare i Lindesberg

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka båd... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.

Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare.

Staben arbetar med stöd till våra verksamhetsavdelningar på ett professionellt och kvalitetssäkert sätt. Sammanhållningen i gruppen är god, alla jobbar självständigt med stor variation i arbetsuppgifterna och ett stort eget ansvar. Här erbjuds hjälp med allt från det stora till det lilla.

Projektenheten är en liten enhet inom staben som ser till att alla investeringsprojekt projekteras, upphandlas och byggs. Enheten består av 6 personer och leds av projektchefen. De flesta uppdrag är inom verksamheterna VA och gata.

Sammanhållningen i gruppen är god, alla jobbar självständigt med stor variation i arbetsuppgifterna och tar ett stort eget ansvar.

ARBETSUPPGIFTER
Som byggprojektledare på Samhällsbyggnad Bergslagen kommer du att förbereda och leda byggprojekt, främst inom områdena Gata och VA. Du arbetar med förberedelser inför byggstart i form av att söka behövliga tillstånd, träffa överenskommelser med fastighetsägarna och tillsammans med personal från VA- och gatuavdelningen lösa alla tekniska frågor. Under byggtiden håller du i byggmöten och är ansvarig för ekonomin i projektet.

Tjänsten som byggprojektledare innebär ett varierande och utmanande arbete, med stor möjlighet att arbeta under eget ansvar och över hela skalan. Här finns goda möjligheter till vidareutveckling då du ställs inför uppgifter både bakom skrivbordet och ute i fält.

Vid årsskiftet 2022/2023 kommer en verksamhetsövergång att ske då Samhällsbyggnad Bergslagen avvecklas som egen organisation. Samtliga medarbetare kommer i och med verksamhetsövergången att erbjudas en anställning inom respektive medlemskommun. Det betyder att du som tilldelas den aktuella tjänsten kommer att vara anställd och stationerad i Lindesberg kommun framöver.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har såväl praktisk erfarenhet till exempel som byggarbetsledare eller anläggare, likväl som teoretisk erfarenhet inom AMA och entreprenadsjuridik.

En förutsättning för rollen är att du har god samarbetsförmåga, ledaregenskaper och intresse av att driva utveckling utifrån ett helhetsperspektiv. Vidare vill vi att du är målmedveten, ansvarsfull och kan hålla igång flera projekt samtidigt. Då rollen innebär många kontakter såväl internt som externt vill vi att du är duktig kommunikativt. Du ska ha förmåga att hitta nya angreppssätt för förbättringsarbete, vara lösningsfokuserad samt ha ett strukturerat arbetssätt.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Anläggningsarbetare till Lindesberg

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka båd... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.

Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare.

Inom avdelningen finns verksamheter såsom gata/trafik, park/idrott och skog och här arbetar ca 45 medarbetare för att underlätta din vardag.

Avdelningen ansvarar för stora delar av allmän platsmark inom våra kommuner. Såväl gator och torg, lekplatser, parker, idrottsplatser som tätortsnära skog och cykelvägar ingår i vårt uppdrag.

ARBETSUPPGIFTER
Som anläggningsarbetare på Samhällsbyggnad Bergslagen erbjuds du ett omväxlande arbete. Tjänsten omfattar diverse förekommande arbeten inom gatuverksamheten med drift och underhåll av gator, vägar och broar som huvudsakliga arbetsuppgifter. Verksamheten är uppbyggd kring ett års-hjul vilket innebär att arbetsuppgifterna följer årstiderna.

Beredskapstjänstgöring på kvällar och helger kan komma att ingå i tjänsten.

Vid årsskiftet 2022/2023 kommer en verksamhetsövergång att ske då Samhällsbyggnad Bergslagen avvecklas som egen organisation. Samtliga medarbetare kommer i och med verksamhetsövergången att erbjudas en anställning inom respektive medlemskommun. Det betyder att du som tilldelas den aktuella tjänsten kommer att vara anställd i Lindesbergs kommun framöver och ha placeringsort Lindesberg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom anläggningsyrket, eller som har tidigare arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig i form av drift- och underhållsarbete av gator, vägar och broar. Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med en bred maskinpark. B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten. Har du även BE, C, CE körkort samt giltigt YKB ser vi det som meriterande. Du bör också ha god datavana.
Innehar du dessutom något av nedanstående ser vi det som ett plus för tjänsten:

• Arbete på väg 1.1 1.2 1.3 3a
• Kunskaper inom AMA
• Erfarenhet av ritningsläsning
• Yrkesbevis för hjullastare samt grävmaskin
• Erfarenhet av schaktning för kabelförläggning samt dagvatten
• Kranförarutbildning för lastbil
• Utbildning för motorsåg A+B samt röjsåg
• Erfarenhet av snöröjning


Som person är du flexibel, verksamhetsorienterad samt service- och kundorienterad. För att trivas hos oss behöver du vara bekväm med att arbeta självständigt och ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Tekniker ventilation, kyla och radio till BillerudKorsnäs Frövi

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Hos oss kan det bli verklighet för dig som motiveras av att lösa tekniska problem och befinna dig i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet. Nu behöver vi på BillerudKorsnäs i Frövi / Rockhammar stärka vår verksamhet med en Tekniker till Sektion Materialhantering & Service. Sektion Underhåll Materialhantering & Service är en av fyra sektioner inom und... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?
Hos oss kan det bli verklighet för dig som motiveras av att lösa tekniska problem och befinna dig i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet. Nu behöver vi på BillerudKorsnäs i Frövi / Rockhammar stärka vår verksamhet med en Tekniker till Sektion Materialhantering & Service.
Sektion Underhåll Materialhantering & Service är en av fyra sektioner inom underhåll, sektionen ansvarar för reservdelsförråd inklusive materialhantering och servicefunktioner för produktionen i Frövi bruk. Du kommer att tillhöra servicefunktionen och arbeta tillsammans med andra tekniska specialistroller där ditt ansvarsområde blir ventilation, kyla och radio. Din insats kommer att vara central för verksamhetens gemensamma resultat.
Som Tekniker blir du ansvarig för att upprätthålla och utveckla underhållet, arbetssätt och program inom ditt teknikområde. Du fungerar även som stöd och support till det produktionsnära underhållet gällande våra ventilations- och kylanläggningar. Du blir också ansvarig för drift och tillgänglighet av vårt befintliga radiosystem och har täta kontakter gentemot vår leverantör.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Att i egenskap av vår specialist säkerställa tillgängligheten av våra ventilations/kyl- och radioanläggningar
Stödja arbetet med reservdelsutrustning och reservdelsdokumentation
Delta i förbättrings- och utvecklingsarbeten.
Upprätta budget inom ansvarsområdet och bistå vid upprättandet av flerårsplaner
Planera för underhållsåtgärder i samarbete med driften och vårt produktionsnära underhåll.
Säkerställa korrekta drift- och underhållsavtal
Ansvara för att förordningen avseende F-gaser (SFS 2016:1128) efterföljs och att registrerade uppgifter rapporteras till tillsynsmyndigheten.


Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för teknik och som triggas av att lösa komplexa tekniska problem. Du har förmodligen en el- och/eller ventilationsteknisk utbildning, gärna på högskole- eller YH-nivå, och ett par års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskaper inom PLC.
Du har goda kunskaper i svenska, samt engelska som är vårt koncernspråk.


Personliga egenskaper
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.
I den här tjänsten kommer du att ha många kontaktytor och därför behöver du vara kommunikativ, ha lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Som person delar gärna med dig av dina kunskaper och resultat. Dessutom har du ett stort driv i ditt arbete och har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur i planering, genomförande och uppföljning vilket skapar förutsättningar för hållbara förbättringar och resultat.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra.

Vi erbjuder dig
En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
Ett utmanande arbete med många kontakytor.
En självständig roll där du får stort ansvar för ditt eget arbete och är en viktig kugge i organisationens motor.
En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
En engagerad chef. Slå gärna Cecilia en signal så berättar hon gärna mer.
… och många fler anledningar som vi gärna berättar mer om. Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss här: https://www.billerudkorsnas.se/karriar/jobba-hos-ossKontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Blomkvist, Sektionschef för Sektion Materialhantering & Service: [email protected] / +46709986960
Har du frågor kring rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta Marcus Blomberg, HR Administratör (semester v.32–33): [email protected] / +46722207367

Ansökningsinformation
Sista dag att ansöka är söndagen den 28 augusti 2022.
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare som uppmuntrar mångfald och som ständigt strävar efter att skapa en inkluderande miljö för samtliga anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum
Vi ser fram emot din ansökan!


----------------------
Om BillerudKorsnäs
Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.
Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Visa mindre

Arbetsledare Underhåll Mekanik: Fiber, KM och Lut och Kraft

Tänk om du kunde få driva en hållbar utveckling för våra medarbetare? Vi erbjuder dig möjligheten att leda och engagera våra medarbeta för framgång. De förtjänar de bästa arbetsförutsättningarna – det kommer du att vara med i att skapa. Vi söker dig som är intresserad av att vara med att leda, planera och strukturera den dagliga verksamheten, driva och utveckla underhållet inom Mekanik. Detta samtidigt som du leder våra medarbetare genom förbättringsarbete... Visa mer
Tänk om du kunde få driva en hållbar utveckling för våra medarbetare?
Vi erbjuder dig möjligheten att leda och engagera våra medarbeta för framgång. De förtjänar de bästa arbetsförutsättningarna – det kommer du att vara med i att skapa.
Vi söker dig som är intresserad av att vara med att leda, planera och strukturera den dagliga verksamheten, driva och utveckla underhållet inom Mekanik. Detta samtidigt som du leder våra medarbetare genom förbättringsarbeten – och mot framgång.
Som ledare har du ansvar för att det förebyggande och avhjälpande Mekanik underhållet utförs på bästa sätt och med hög kvalitet. Utöver att leda det dagliga arbetet så kommer du att ha ekonomiskt ansvar, respektive ett personalansvar för ett antal medarbetare. I det ansvaret ingår det bland annat att proaktivt arbeta med kompetensutveckling, att stödja och coacha dina medarbetare till nå uppsatta mål och att bidra till det kontinuerliga arbetet med ständiga förbättringar. Du kommer också att tillsammans med dina medarbetare arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.
Ange i ansökan vilket ansvarsområde som du är intresserad av:
Mekanik Fiber
Mekanik KM
Mekanik Lut och kraft

Mekanik Fiber – som arbetsledare för denna enhet ansvarar du för det mekaniska underhållsarbetet i både Frövi och Rockhammar, i teamet ingår ca 10 medarbetare med gruppledare.
Mekanik KM - som arbetsledare för denna enhet ansvarar du för det mekaniska underhållsarbetet på Kartongmaskinen och efterbearbetning i Frövi, i teamet ingår ca 10 medarbetare.
Mekanik Lut och kraft - som arbetsledare för denna enhet ansvarar du för det mekaniska underhållsarbetet på Lut och kraft i Frövi, i teamet ingår ca 5 personer.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års gymnasial utbildning och ett intresse för området. Vi vill att du har erfarenhet från en arbetsledande befattning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underhåll och processystem inom processindustri eller tillverkande industri. Du känner dig bekväm med att hantera olika IT-verktyg i din vardag. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Du behärskar svenska både i tal och skrift och förstår engelska som är vårt koncernspråk.
Personliga egenskaper
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du som Arbetsledare har ett naturligt säkerhetstänk och en god omdömesförmåga. Du bidrar till en positiv och god arbetsmiljö.
Som person är du bra på att kommunicera och du kan uttrycka dig på ett tydligt sätt. Du har ett engagerande och pedagogiskt förhållningssätt, där du bland annat vill stödja och underlätta för dina medarbetare att utvecklas i arbetet. Dessutom är du strukturerad, samtidigt som du har en helhetssyn kring ditt och dina medarbetares arbete i relation till verksamheten.
Viktigt för rollen är att du har goda ledaregenskaper och trivs bra i en ledande roll. Du uppskattar utmaningar och samarbetar väl såväl internt som externt och är mån om att leverera resultat och uppfylla mål.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.
Kontakt
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Johan Bågling: [email protected] / 070-793 77 02.
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi: [email protected] / 072-205 71 66.
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 19 juni 2022!
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare med jämställda möjligheter. Vi uppmuntrar mångfald och strävar alltid efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare Förråd, Maskinverkstad och Registervård

Tänk om ditt jobb bjöd på nya utmaningar varje dag? Vi erbjuder dig möjligheten att leda och engagera våra medarbetare för framgång. De förtjänar de bästa arbetsförutsättningarna – det kommer du att vara med i att skapa. Till Underhållsavdelningen på BillerudKorsnäs i Frövi söker vi nu en Arbetsledare till Förråd, Maskinverkstad och Registervård. Denna enhet av underhållsavdelningen arbetar med komponentförsörjning och registerhantering över hela bruket. A... Visa mer
Tänk om ditt jobb bjöd på nya utmaningar varje dag?
Vi erbjuder dig möjligheten att leda och engagera våra medarbetare för framgång. De förtjänar de bästa arbetsförutsättningarna – det kommer du att vara med i att skapa.
Till Underhållsavdelningen på BillerudKorsnäs i Frövi söker vi nu en Arbetsledare till Förråd, Maskinverkstad och Registervård. Denna enhet av underhållsavdelningen arbetar med komponentförsörjning och registerhantering över hela bruket. Avdelningens mål är att utrustningen i fabriken i Frövi ska ha en hög tillgänglighet och att rätt komponenter finns på rätt plats vid rätt tidpunkt. Maskinregistergruppen ansvarar för att rätt dokumentation och underlag finns för att säkerställa underhållsåtgärder och komponentförsörjning för bruket.
Vi söker dig som är intresserad av att vara med att leda, planera och strukturera den det dagliga arbetet, samt att driva och utveckla verksamheten. Detta samtidigt som du leder våra medarbetare genom förbättringsarbeten – och mot framgång.
Som ledare ansvarar du för att det förebyggande och avhjälpande underhållet på bruket kan utföras på bästa sätt och med hög kvalitet. Du kommer att initiera och delta i tillgänglighetshöjande åtgärder med målet att skapa bästa möjliga förutsättningar för en stabil produktion. Förutom att planera och leda det dagliga arbetet kommer du ha personalansvar. I det ansvaret ingår det bland annat att proaktivt arbeta med kompetensutveckling, att stödja och coacha dina medarbetare till att nå uppsatta mål och att bidra till det kontinuerliga arbetet med att förbättra arbetssätt. Du kommer också att tillsammans med dina medarbetare arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års teknisk gymnasial utbildning. Önskvärt är högre utbildning inom logistik och lager eller att du genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi vill att du har erfarenhet från en arbetsledande befattning. Har du även vana från logistik/lager eller underhållsbranschen är detta meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Du behärskar svenska både i tal och skrift och förstår engelska som är vårt koncernspråk.
Personliga egenskaper
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du som Arbetsledare har ett naturligt säkerhetstänk och en god omdömesförmåga. Du bidrar till en positiv och god arbetsmiljö.
För att lyckas i tjänsten krävs det att du är serviceinriktad, målinriktad, ansvarstagande och strukturerad. Du är engagerad och har förmåga att arbeta självständigt men även ser styrkan av att arbeta i team. Du har fallenheten att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare.
Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs bra i en ledande roll. Du uppskattar att ta dig an utmaningar och utveckla samarbete såväl internt som externt och är mån om att leverera resultat och uppfylla mål.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.
Kontakt
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Jörgen Öhman, Director Maintenance: [email protected] / 0581–137330
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi: [email protected] / 072-205 71 66.
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 19 juni 2022!
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare med jämställda möjligheter. Vi uppmuntrar mångfald och strävar alltid efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Anläggningsarbetare till VA-avdelningen

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka båd... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.

Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare.

VA-avdelningen ansvarar för att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten inom våra kommuner. Avdelningen har idag ca 300 anläggningar fördelat på avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer samt ca 180 mil ledningsnät.

På avdelningen arbetar ca 42 kvalitetsinriktade medarbetare för att säkerställa att våra medborgare har tillgång till vårt viktigaste livsmedel.

Enheten för Ledningsnät ansvarar för ca 180 mil ledningsnät i våra fyra kommuner. I uppdraget ingår både nyanläggning och förnyelsearbete för att säkerställa tillgång på rent dricksvatten och för att ta hand om avloppsvattnet.

ARBETSUPPGIFTER
VA-avdelningen expanderar, välkommen till oss!

Som anläggningsarbetare ansvarar du för tilldelade VA-ledningsnätsuppdrag inom våra fyra medlemskommuner, både nyanläggning och förnyelsearbeten. I ledingsnätsuppdragen ingår bland annat utsättning, materialbeställning, fastighetsägarkontakter och samordning med våra entreprenörer. Arbetet inkluderar även dokumentationsarbete i våra verksamhetssystem.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Placeringsort är Lindesberg, men arbete kan förekomma i samtliga av våra kommuner.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha gymnasiekompetens och utbildning inom VA-området ledningsnät eller motsvarande erfarenhet av VA-anläggningsarbeten som, av arbetsgivaren, värderas likvärdigt.

För att trivas i tjänsten behöver du vara driven, noggrann och ansvarsfull med en god förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Du ska kunna jobba både självständigt och i grupp. Uppdraget kräver en god samarbetsförmåga och att du är flexibel i ditt arbete. Du bör också ha god datorvana.

Det är meriterande om du har god lokalkännedom, BE- och C-körkort. Utbildningar i svetsning av PE-rör, klordesinfektion på ledningsnät och YKB är också meriterande.
B-körkort erfordras för tjänsten.

Förutom grundkraven vad gäller kompetens, lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Montör till Frövi

Ansök    Mar 30    Performiq AB    Industrirörmontör
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vill du arbeta som montör och har erfarenhet från tidigare? Vill du arbeta hos ett företag där man värdesätter kunskap, erfarenhet samtidigt som den individuella prestationen är viktig. Då kan tjänsten som montör till vår samarbetspartner vara rätt för dig! Personprofil Tjänsten passar dig som vill hitta en långsiktig arbetslösning inom montörsyrket. Det är av största vikt att du är noggrann och strukturerad, men ändå kan a... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta som montör och har erfarenhet från tidigare? Vill du arbeta hos ett företag där man värdesätter kunskap, erfarenhet samtidigt som den individuella prestationen är viktig. Då kan tjänsten som montör till vår samarbetspartner vara rätt för dig!

Personprofil
Tjänsten passar dig som vill hitta en långsiktig arbetslösning inom montörsyrket. Det är av största vikt att du är noggrann och strukturerad, men ändå kan arbeta effektivt och leverera högsta kvalité. Du behärskar ritningsläsning, är självgående och trivs med att ta egna initiativ i ditt arbete.

För att lyckas i rollen som montör krävs:

• Erfarenhet från montörsyrket sedan tidigare
• Att du är ansvarsfull och driven i ditt arbete


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Frövi

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Bergarbetare till Lovisagruvan

Lovisagruvan är sedan 2004 Sveriges minsta aktiva gruva belägen i Stråssa, Lindesbergs kommun, vilken bedriver malmbrytning av bly- zink- och silvermetaller. Verksamheten sker med igensättningsmetoden och i dagsläget bryts malm från 170 meter till 235 meter ner. Lovisagruvans atmosfär beskrivs som en familjär- och prestigelös miljö med närhet till arbetsledning och korta beslutsvägar. Arbetsgången är 3-skift för bergarbetarna måndag till fredag. På nattski... Visa mer
Lovisagruvan är sedan 2004 Sveriges minsta aktiva gruva belägen i Stråssa, Lindesbergs kommun, vilken bedriver malmbrytning av bly- zink- och silvermetaller. Verksamheten sker med igensättningsmetoden och i dagsläget bryts malm från 170 meter till 235 meter ner.
Lovisagruvans atmosfär beskrivs som en familjär- och prestigelös miljö med närhet till arbetsledning och korta beslutsvägar.
Arbetsgången är 3-skift för bergarbetarna måndag till fredag. På nattskiftet bedrivs arbetet Mån-Tors.
Dina arbetsuppgifter
Dina uppgifter som bergarbetare på Lovisagruvan innebär att utföra flera moment i?salvcykeln, från att borra, ladda, spränga, skrota, lasta och transportera malmen upp från gruvan.?I arbetet ingår inledningsvis att köra tunga truckar med malm samt gråberg, kommunicera med teamet och samverka med arbetsledning. Vi strävar efter arbetsrotation vilket innebär att du kommer få möjlighet att lära dig ladda, spränga, borra, bergförstärkning och arbeta med media (ventilation/vatten). Arbetslagen består av 5 engagerade och trevliga bergarbetare som har en vilja att bidra till verksamhetens funktionalitet och lönsamhet. Du ansvarar att fordonskontrollen utförs vid skiftbyte och en bidragande roll till säkerheten samt arbetsmiljön i gruvan.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning 6 månader och lön enligt kollektivavtal.


Krav för tjänsten
Grundläggande krav för tjänsten är B-körkort, ansvarsfull, engagerad och lättlärd. Tillräckliga kunskaper i svenska för att kunna göra sig förstådd i både tal och skrift. Grundutbildning tillhandahålls av företaget.
Meriterande
Bergarbetarutbildning eller erfarenhet från bergarbete, tunga anläggningsmaskiner, C-körkort, maskintekniskt orienterad, sprängkort och svetskunskaper.


Ansökan
Skicka in ditt CV med ett kort personligt brev till [email protected] Referenstagning kan bli aktuellt för jobbet. Dina uppgifter hanteras enligt GDPR.
För mer information om arbetet eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Gruvingenjör & HSE Mathias Svenlöv på 072-452 80 84 eller [email protected]
Då urval till intervju sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare ber vi dig att skicka in din ansökan snarast. Senaste ansökan är 2022-03-27.
Övrigt
Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) skärper kontrollen av medarbetare som hanterar explosiva varor. Den nya lagen trädde i kraft den 1 augusti 2021 och berör medarbetare som hanterar explosiva varor. Går du vidare i vår rekryteringsprocess för en tjänst där du kommer hantera explosiva varor kommer MSB genomföra en individuell lämplighetsprövning för arbete med explosiva varor. Visa mindre

LInde Tak AB

Ansök    Jan 12    Linde tak AB    Träarbetare/Snickare
Linde Tak AB är i en expansiv fas där vi söker nya krafter som vill ansluta till våra befintliga hantverkare. Vi söker dig som är snickare som kan jobba med takläggning m.m. och har lätt för att arbeta i grupp men samtidigt vara självgående. Välkommen att lämna er intresseanmälan! Visa mer
Linde Tak AB är i en expansiv fas där vi söker nya krafter som vill ansluta till våra befintliga hantverkare.
Vi söker dig som är snickare som kan jobba med takläggning m.m. och har lätt för att arbeta i grupp men samtidigt vara självgående.
Välkommen att lämna er intresseanmälan! Visa mindre

Arbetsledare till produktionen

Vi söker en Arbetsledare till Baettr Guldsmedshyttan AB Vi är ett växande företag inom förnybar energi som erbjuder dig en möjlighet att vara med på vår resa. Drivs du av att tillsammans med kollegor jobba med ständiga förbättringar och Lean? Tycker du det är viktigt att arbeta med att skapa en grönare framtid? Vi är en del av en global organisation som sysslar med just detta, en grön hållbar framtid för kommande generationer. Vill du vara med? Då ska du s... Visa mer
Vi söker en Arbetsledare till Baettr Guldsmedshyttan AB
Vi är ett växande företag inom förnybar energi som erbjuder dig en möjlighet att vara med på vår resa. Drivs du av att tillsammans med kollegor jobba med ständiga förbättringar och Lean? Tycker du det är viktigt att arbeta med att skapa en grönare framtid? Vi är en del av en global organisation som sysslar med just detta, en grön hållbar framtid för kommande generationer.
Vill du vara med? Då ska du söka jobbet som arbetsledare hos oss.
Baettr Guldsmedshyttan AB är ett järngjuteri som producerar järngjutgods framför allt till vindkraftsindustrin. Gjuteriet i Guldsmedshyttan har en lång historia och hög kompetens inom framställning av gjutgods. Gjuteriet i Guldsmedshyttan ligger i framkant bland gjuterierna i Europa, vi är i dagsläget 130 anställda.
Vi söker en arbetsledare till vår formningsavdelning. Vi söker dig som trivs i ledarrollen, som motiveras av att uppnå resultat och vill ta ansvar. Produktionsledningen består av produktionschef, planerare, utbildningskoordinator samt tre arbetsledare. I rollen som arbetsledare rapporterar du till produktionschef och har personalansvar samt arbetsmiljöansvar för ca 30 medarbetare.
Om tjänsten
Som Arbetsledare har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra arbetet inom vårt gjuteri. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet och kvalitet uppnås i alla led. Du har fem samordnare till stöd för den dagliga planeringen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
• Ansvara för att verksamheten bedrivs och utvecklas i enlighet med företagets mål
• Vara en ambassadör för företaget och normgivare för all personal
• Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Säkerställa att undersökningar/riskbedömningar och konsekvensbeskrivningar avseende brand, arbetsmiljö, säkerhet, produktkvalitet och miljö genomförs systematiskt samt vid förändringar i verksamheten. Till detta har du stöd av vår HSE-Manager.
• Utveckla processer och arbetsmetoder inom ansvarsområdet i samarbete med teknikavdelningen och övriga arbetsledare.
• Arbeta med ständiga förbättringar och Lean.
Vem är du?
Du har erfarenhet av att arbeta i en säkerhetsfokuserad arbetsmiljö
Du har industri- eller teknikutbildning eller motsvarade relevant arbetslivserfarenhet
Du har någon form av erfarenhet som ledare genom arbete, föreningsliv eller motsvarande
Du har god datavana
Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven, har god samarbetsförmåga, är lojal och har förmågan att bygga goda relationer samt moti­vera andra.

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har erfarenhet från liknande roller samt intresse för industriarbete. Ledarskap och relationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.
Vad kan vi erbjuda?
• Friskvårdsbidrag 3000 kr/år
• Chans till årlig bonus
• Betalda läkarkvitton
• Avdelningspeng 600kr/person och år
• Gratis tamponger/bindor på toaletterna
• Blodgivning på arbetstid (Blodbuss på plats)
• Massör här 1 gång/mån
• Gemensamma friskvårdsaktiviteter minst 2 gånger om året
• Möjlighet att löneväxla upp till 4 extra dagar per år
Vi erbjuder ett jobb i en dynamisk, framtidsorienterad och internationell organisation där vi lever våra värderingar: Ta ansvar, Sträva efter förbättringar och Visa respekt. Det är därför viktigt att du kan identifiera dig med våra värderingar och hjälpa oss att arbeta utifrån dessa i vardagen. Vi strävar efter en god arbetsmiljö där det finns plats för olikheter och där vi tar hand om individen. Vi arbetar med ständiga förbättringar och ett främjande arbetssätt enligt vårt motto: Engineering the Foundation for Future Generations
Ansökan Sista dag för ansökan är den 15/2 2022, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.
Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Semestervikarier Förrådsarbetare Frövi & Rockhammar

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter Förrådsarbetare som vill sommarjobba i Frövi och Rockhammar På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenhete... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?
Vi söker nu efter Förrådsarbetare som vill sommarjobba i Frövi och Rockhammar
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 20 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid.
Som Förrådsarbetare i Frövi och Rockhammar kommer du få möjlighet att arbeta med godsmottagning och posthantering. Det är även Förrådsarbetarna som kontrollerar påfyllning och utlämning av diverse material till produktionen, vilket innebär daglig kontakt med både entreprenörer som övriga anställa på bruket. Förrådsfunktionen är en viktig och central del för hela verksamheten.
Du kommer att arbeta med:
Godsmottagning och posthantering
Påfyllning och utlämning av diverse material
Hantera beställningar och bud

Kvalifikationer
Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Måste ha fyllt 18 år
Krav på B-körkort

Vi ser det som meriterande att du innehar truckkort och vi värdesätter om du har arbetslivserfarenhet från liknande roller. Vi tycker även det är positivt om du upplever industrin som ett spännande och intressant område att utveckla kunskaper inom. Stor vikt kommer även att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Förrådsarbetare är du en positiv och noggrann person som är trogen dina uppgifter. Du är en lagspelare som förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö och du ser möjligheter när utmaningar uppstår. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.
Kontakta oss
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Zettergren, Arbetsledare Förråd & Maskinregister, [email protected] alt. 070–1677229
Ansökningsinformation
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 13 mars 2022.
Skriv gärna i din ansökan om du tidigare arbetat hos oss och vilket förråd du helst söker dig till: Frövi eller Rockhammar.
Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars eller april.
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner, [email protected] alt. 072–2057166 Visa mindre

Förrådsansvarig/Vaktmästare

Om tjänsten Vi söker nu en förrådsansvarig/vaktmästare. Läs gärna igenom hela annonsen innan du lämnar din ansökan. Arbetsuppgifter Förrådsansvar Lossning av gods och material Utlämning av material Vaktmästare inom området Godshantering Om dig som söker Du som söker ska ha erfarenhet av denna typ av arbete, du ska vara självgående och ha pliktkänsla. Du trivs med att lösa dina uppgifter på egen hand, och du ser lösningar istället för problem. I den hä... Visa mer
Om tjänsten


Vi söker nu en förrådsansvarig/vaktmästare.
Läs gärna igenom hela annonsen innan du lämnar din ansökan.
Arbetsuppgifter
Förrådsansvar
Lossning av gods och material
Utlämning av material
Vaktmästare inom området
GodshanteringOm dig som söker
Du som söker ska ha erfarenhet av denna typ av arbete, du ska vara självgående och ha pliktkänsla. Du trivs med att lösa dina uppgifter på egen hand, och du ser lösningar istället för problem.
I den här tjänsten så blir du även företagets ansikte utåt så vi förmodar att du har en god social kompetens.


Krav
B-körkort
Truckkort
Behörighet lastmaskin
Tidigare erfarenhet av yrket
Tidigare erfarenhet av snöröjningDessa punkter är krav av en anledning, och vi vill att du kan påvisa tidigare erfarenheter.
Vad vi kan erbjuda dig
Här på TA Shakt & Maskin AB blir du en del av vår viktiga bemanningsstyrka och får en anställning med lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkring enligt kollektivavtal. Du får många härliga kollegor, bra arbetstider och trivsamma personalutrymmen.


Övriga villkor
Omfattning: 100%
Arbetstider: 07.00-15.30
Lön enligt kollektivavtal
Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikariat på Underhållsutveckling

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter en Underhållstekniker som vill sommarjobba i Frövi På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter. Tidspe... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?
Vi söker nu efter en Underhållstekniker som vill sommarjobba i Frövi
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 20 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid.
Som Underhållstekniker kommer du få möjlighet att prova på ett varierande arbete. Du ingår i avdelningen Underhållsutveckling som i sin tur är en del av Underhåll. Du är en viktig del i ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer handla om utveckling och administration inom förebyggande underhåll. Det innebär bland annat att dokumentera våra underhållsprocesser och även utveckla dem till det bättre
Du kommer att arbeta med:
Beredning av arbetsordrar till Underhåll
Utveckling/ Administrera förebyggande underhåll
Dokumentera och utveckla underhållsprocesserna

Kvalifikationer
Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Du måste ha fyllt 18 år

Vi ser det som meriterande att du har förståelse om vad Underhåll inom industri innebär och att din utbildningsinriktning är/ varit mot människa och teknik. Vi värdesätter även om du har kunskap i CMMS. Stor vikt kommer även att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Underhållstekniker är du en glad och positiv person som är trogen dina uppgifter. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du ser möjligheter när utmaningar uppstår. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.
Kontakt
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Albertsson, Sektionschef Underhållsutveckling, [email protected] alt. 070–1677635.
Sista dag för ansökan
2022-02-28
Ansökningsinformation
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2022.
Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars eller april.
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner, [email protected] alt. 072–2057166 Visa mindre

Montör till Frövi

Ansök    Dec 20    Performiq AB    Industrirörmontör
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vill du arbeta som montör och har erfarenhet från tidigare? Vill du arbeta hos ett företag där man värdesätter kunskap, erfarenhet samtidigt som den individuella prestationen är viktig. Då kan tjänsten som montör till vår samarbetspartner vara rätt för dig! Personprofil Tjänsten passar dig som vill hitta en långsiktig arbetslösning inom montörsyrket. Det är av största vikt att du är noggrann och strukturerad, men ändå kan a... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta som montör och har erfarenhet från tidigare? Vill du arbeta hos ett företag där man värdesätter kunskap, erfarenhet samtidigt som den individuella prestationen är viktig. Då kan tjänsten som montör till vår samarbetspartner vara rätt för dig!

Personprofil
Tjänsten passar dig som vill hitta en långsiktig arbetslösning inom montörsyrket. Det är av största vikt att du är noggrann och strukturerad, men ändå kan arbeta effektivt och leverera högsta kvalité. Du behärskar ritningsläsning, är självgående och trivs med att ta egna initiativ i ditt arbete.

För att lyckas i rollen som montör krävs:

• Erfarenhet från montörsyrket sedan tidigare
• Att du är ansvarsfull och driven i ditt arbete
• Kan jobba ständig natt

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Nattskift
Plats: Frövi

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Kamin och skorstensmontör sökes

Kamin och skorstensmontör sökes Företaget Kaminbutiken i Vedevåg & Örebro har arbetat med skorstenar och kaminer i 10 år. Då intresset för våra produkter och tjänster ökar, söker vi nu 1 ny medarbetare som i huvudsak skalla arbeta med kaminer och skorstenar samt vissa snickeriarbeten. Vi erbjuder Ett fritt arbete med flera nya uppdrag varje vecka. Du kommer tillsammans med en av våra erfarna hantverkare vara ansvarig för utförandet av företagets hantverks... Visa mer
Kamin och skorstensmontör sökes
Företaget
Kaminbutiken i Vedevåg & Örebro har arbetat med skorstenar och kaminer i 10 år.
Då intresset för våra produkter och tjänster ökar, söker vi nu 1 ny medarbetare som i huvudsak skalla arbeta med kaminer och skorstenar samt vissa snickeriarbeten.
Vi erbjuder
Ett fritt arbete med flera nya uppdrag varje vecka. Du kommer tillsammans med en av våra erfarna hantverkare vara ansvarig för utförandet av företagets hantverkstjänster.
Själva hantverksarbetet innefattar installation av kamin och skorsten samt invändig och utvändig skorstensreparation. Vidare arbetar vi också med montage av taktsäkerhet och skorstensskydd, samt vissa snickeriarbeten.
Personlighetstyp
Är du vår nya medarbetare, är du noggrann och har ordningssinne.
Att fullt ut förstå svenska i tal och skrift är ett krav för denna tjänst.
Du har inga problem med höjder då arbetet många gånger sker på hustak. Du är fysiskt stark för att klara av tunga lyft och ett högt tempo.
En acceptabel kunskapsnivå inom området är en självklarhet. Antingen är du redan bekant med arbetet eller så är du en händig person men viljan att utvecklas inom yrket.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga och sociala egenskaper. Du skall kunna arbeta såväl i team som självständigt.
Körkort B är ett krav BE är en merit
Anställningsform och lön
Heltid 100%
Fast lön
Tillträde 1/11-21 eller tidigare
Din ansökan som skickas till [email protected]
Frågor besvaras av
Helén 070-149 723 9 [email protected]
Stefan 070-149 72 40 [email protected] Visa mindre

Arbetsledare Gatuverksamhet

ARBETSUPPGIFTER Vill du vara delaktig med att bygga framtidens samhälle på Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen? GPI-avdelningen söker nu en verksamhetsansvarig arbetsledare inom den dagliga driften av gatuverksamheten i våra fyra kommuner, med placering Lindesberg. Som arbetsledare koordinerar du den dagliga verksamheten avseende gatuunderhåll och arbetsleder egen personal och upphandlade entreprenörer i alla fyra kommuner. Utgångspunkten är Lindesberg m... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara delaktig med att bygga framtidens samhälle på Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen? GPI-avdelningen söker nu en verksamhetsansvarig arbetsledare inom den dagliga driften av gatuverksamheten i våra fyra kommuner, med placering Lindesberg.

Som arbetsledare koordinerar du den dagliga verksamheten avseende gatuunderhåll och arbetsleder egen personal och upphandlade entreprenörer i alla fyra kommuner. Utgångspunkten är Lindesberg men arbetsområdet innefattar alla våra kommuner. Du deltar i planering enligt årshjul, för bl.a. underhåll av gator, barmarksrenhållning, vinterväghållning, återställning m.m. I uppdraget ingår också inköp och fakturahantering, kostnadsuppföljning med stöd av enhetschef. I det dagliga arbetet har Du även stöd av olika datorprogram.

Arbetsledaren är direkt underställd enhetschefen för Gata och har ett nära samarbete med övriga arbetsledare inom avdelningen. Du bistår enhetschefen vid schemaläggning och beredskapsplanering. Du företräder verksamheten i kontakter med bland annat medborgare, entreprenörer och föreningar.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Vi söker dig med några års yrkeserfarenhet från arbete som arbetsledare, som i första hand berör gatuverksamhet. Du kan också ha tidigare erfarenhet från arbete inom gatuverksamheten, i någon roll än arbetsledare. Du kan ha arbetat inom privat eller offentlig sektor och vill utvecklas vidare i en spännande verksamhet. God datorvana och B-körkort är ett krav. Du har för tjänsten en relevant utbildningsbakgrund, som lägst gymnasieutbildning.

Meriterande
Är om du har arbete på väg nivå 1-2, kunskaper inom AMA, C-körkort, erfarenhet inom vinterväghållning och praktisk erfarenhet av anläggningsarbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.

Egenskaper
Som arbetsledare hos oss ser vi att du har helhetsperspektiv, med ett lösningsfokuserat tänk och engagerat ledarskap. Du har förmågan att se människor, vara inlyssnande och tycker om att arbeta i team. I din roll som arbetsledare är du inte rädd för att fatta beslut och tar hjälp där du själv inte har kunskap eller erfarenhet som räcker till. Värdet att hitta samarbetsformer, synergieffekter tillsammans med kollegor är lika självklart som ett ekonomiskt tänk, där du arbetar utifrån en god ekonomisk hushållning.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Vi söker en Drift- och underhållsarbetare med ansvar för skyltning

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka båd... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.

Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare.

Inom avdelningen finns verksamheter såsom gata/trafik, park/idrott och skog och här arbetar ca 45 medarbetare för att underlätta din vardag.

Avdelningen ansvarar för stora delar av allmän platsmark inom våra kommuner. Såväl gator och torg, lekplatser, parker, idrottsplatser som tätortsnära skog och cykelvägar ingår i vårt uppdrag.

ARBETSUPPGIFTER
Som Drift- och underhållsarbetare med skyltansvar har du en viktig roll hos oss på Samhällsbyggnadsförbundet!

Inom förbundets fyra kommuner har vi ett uppdrag för skyltningsarbete, såväl ny som tillfällig skyltning. I uppdraget ingår även underhåll av befintliga skyltar på allmänplatsmark, kommunala gator, cykelvägar och gångbanor. Förbundet hjälper till vid olika arrangemang inom kommunerna, som innebär att vägar, torg eller annat tillfälligt skall stängas av.

I rollen som skyltansvarig är ditt huvudsakliga uppdrag drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter av befintlig skyltning. Detta kan t.ex. innefatta att utföra inventeringar, beställningar, skyltjusteringar, utbyte av gamla skyltar och så vidare. Du kommer att ha ett nära samarbete med förbundets trafikingenjör, där ni tillsammans gör en plan för utförandet.

Vid behov kan du även behöva tillverka egna tilläggskyltar. Det kan också förekomma uppsättning av aluminiumräcken, skyddsräcken och staket. På vinterhalvåret ingår en del vinterväghållning i ditt uppdrag.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som, av arbetsgivaren, värderas likvärdigt. Du behöver ha kunskap om föreskrifter och regelverk för vägmärken och tidigare erfarenhet från skyltarbete, vare sig det rör sig om befintlig, ny eller tillfällig skyltning.

Tjänsten kräver att du innehar B-körkort. Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med en bred maskinpark. Förarbevis för hjullastare och utbildning inom Arbete på väg är meriterande.

Som person ska du vara flexibel, verksamhetsorienterad samt service- och kundfokuserad. För att trivas hos oss behöver du vara bekväm med att arbeta självständigt och ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en
god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Projektledare

Bli en del av vårt framgångsrika team! Consensus har förmånen att få samarbeta med många stora och välkända företag inom flera olika branscher. Vi har en lång historia med att jobba med interims/konsultuppdrag vilket gör att vi kan ge dig råd och fungera som bollplank för att du ska känna dig trygg. För oss är öppenhet ett ledord och vi vill att alla parter ska se fördelen med samarbetet. Vi vill utveckla dig – vilket gynnar såväl dig, Consensus som uppd... Visa mer
Bli en del av vårt framgångsrika team!

Consensus har förmånen att få samarbeta med många stora och välkända företag inom flera olika branscher. Vi har en lång historia med att jobba med interims/konsultuppdrag vilket gör att vi kan ge dig råd och fungera som bollplank för att du ska känna dig trygg.

För oss är öppenhet ett ledord och vi vill att alla parter ska se fördelen med samarbetet. Vi vill utveckla dig – vilket gynnar såväl dig, Consensus som uppdragsgivare!

Din arbetstrivsel och utveckling är viktig för oss. Därför har du en dedikerad konsultchef som har kontinuerlig kontakt med dig för att säkerställa att du får önskad utveckling i din yrkesroll och karriär samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Om tjänsten

Vår kund står inför en organisationsförändring där de ska bygga om sin godsmottagning. Arbetet sker i samarbete med extern leverantör och en intern projektgrupp. Till projektet har de behov av en projektledare som har det yttersta ansvaret genomförandet med hänsyn till säkerhet, budget och tidsramar.

I rollen är det viktigt att skapa goda relationer både till den centrala organisationen och till dina kollegor i projektet. Det är viktigt att du är trygg och tydlig i ditt ledarskap och en skicklig kommunikatör eftersom det är en stor grupp intressenter som bland annat projektgrupp, leverantörer, entreprenörer, styrgrupp, berörd personal, vissa myndigheter.

Placeringsort är Lindesberg och uppdragslängden är ett år.

Vår kandidat

Vi tror att rätt kandidat är kommunikativ, affärsmässig, samarbetsorienterad och en van projektledare. Utöver det tror vi att du har:

Erfarenhet av erfarenhet av att ha drivit projekt i tillverkningsindustrin. Goda kunskaper inom svenska och engelska.Har drivit projekt gällande installation och ombyggnad. (endast meriterande)Erfarenhet av fordonsindustrin (endast meriterande)

För att trivas i rollen är det viktigt att du är tekniskt intresserad och drivs av att samarbeta med personer i din omgivning. Du uppskattar ett högt tempo samtidigt som du är en god organisatör och är lösningsorienterad. Vidare är du ansvarstagande och tar gärna egna initiativ. Du är skicklig på att kommunicera och van vid att ha många kontaktytor och skapar långsiktiga relationer till personer i din omgivning.

Att vara konsult på Consensus

Som konsult hos Consensus får du stor frihet, kompetensutveckling och samtidigt ett stort personligt ansvar. Du blir en oerhört viktig medarbetare i vårt team och som ambassadör hos våra kunder. Du får en avgörande roll där din framgång kommer att bidra till vår och våra kunders fortsatta tillväxt.

Ansökan

Känner du dig redo för att ta nästa steg i din karriär och få möjlighet att använda din expertis för att göra skillnad för oss och våra kunder? Var med på vår resa så skapar vi unika möjligheter tillsammans! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jonas Sandström, [email protected], Tel: 0730545426. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu. Visa mindre

Anläggningsarbetare VA ledningsnät

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka båd... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.

Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare.

VA-avdelningen ansvarar för att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten inom våra kommuner. Avdelningen har idag ca 300 anläggningar fördelat på avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer samt ca 176 mil ledningsnät.

På avdelningen arbetar ca 42 kvalitetsinriktade medarbetare för att säkerställa att våra medborgare har tillgång till vårt viktigaste livsmedel.

Enheten för Ledningsnät ansvarar för ca 150 mil ledningsnät i våra fyra kommuner. I uppdraget ingår både nyanläggning och förnyelsearbete för att säkerställa tillgång på rent dricksvatten och för att ta hand om avloppsvattnet.

ARBETSUPPGIFTER
Som anläggningsarbetare ansvarar du för tilldelade VA-ledningsnätsuppdrag inom våra fyra medlemskommuner, både nyanläggning och förnyelsearbeten. I ledningsnätsuppdragen ingår bland annat utsättning, materialbeställning, fastighetsägarkontakter och samordning med våra entreprenörer. Arbetet inkluderar även dokumentationsarbete i våra verksamhetssystem.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Placeringsort Lindesberg

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha gymnasiekompetens och utbildning inom VA ledningsnät eller motsvarande erfarenhet av VA-anläggningsarbeten som, av arbetsgivaren, värderas likvärdigt.

Du ska vara driven, noggrann och ansvarsfull med en god förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Du ska kunna jobba både självständigt och i grupp. För att lyckas i tjänsten krävs att du har en god samarbetsförmåga samt att du är flexibel i ditt arbete. Du bör också ha god datavana.

Det är meriterande om du har god lokalkännedom, utbildning i svetsning av PE-rör, klordesinfektion på ledningsnät, arbete på väg, BE- och C-körkort.

Förutom grundkraven vad gäller kompetens lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort erfordras för tjänsten.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Arbetsledare Gatuverksamhet

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka båd... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.

Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare.

Inom avdelningen finns verksamheter såsom gata/trafik, park/idrott och skog och här arbetar ca 45 medarbetare för att underlätta din vardag.

Avdelningen ansvarar för stora delar av allmän platsmark inom våra kommuner. Såväl gator och torg, lekplatser, parker, idrottsplatser som tätortsnära skog och cykelvägar ingår i vårt uppdrag.ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara delaktig med att bygga framtidens samhälle på Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen. GPI-avdelningen söker nu en verksamhetsansvarig arbetsledare med placering Lindesberg inom den dagliga driften av gatuverksamheten i våra fyra kommuner.

Som arbetsledare koordinerar du den dagliga arbetsledningen av personal i verksamheten och entreprenörer, som anlitas utifrån upphandlade avtal avseende gatuunderhållet i fyra kommuner. Du deltar i planering enligt årshjul, för bl.a. underhåll av gator, barmarksrenhållning, vinterväghållning, återställning m.m.
Inköp och fakturahantering, kostnadsuppföljning med stöd av enhetschef. I det dagliga arbetet har Du även stöd av olika datorprogram.

Arbetsledaren är direkt underställd enhetschefen för Gata och har ett nära samarbete med övriga arbetsledare inom avdelningen. Du bistår enhetschefen vid schemaläggning och beredskapsplanering. Du företräder verksamheten i kontakter med bland annat medborgare, entreprenörer och föreningar.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Vi söker dig med några års yrkeserfarenhet från arbete som arbetsledare, som i första hand berör gatuverksamhet. Du kan ha arbetat inom privat eller offentlig sektor och vill utvecklas vidare i en spännande verksamhet. God datorvana, B-körkort samt arbete på väg nivå 1-2 är ett krav. Du har för tjänsten en relevant utbildningsbakgrund, som lägst gymnasieutbildning.

Meriterande
Är om du har C-körkort, kunskaper inom AMA, erfarenhet inom vinterväghållning och praktisk erfarenhet av anläggningsarbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.

Egenskaper
Som arbetsledare hos oss ser vi att du har helhetsperspektiv, med ett lösningsfokuserat tänk och engagerat ledarskap. Du har förmågan att se människor, vara inlyssnande och tycker om att arbeta i team. I din roll som arbetsledare är du inte rädd för att fatta beslut och tar hjälp där du själv inte har kunskap eller erfarenhet som räcker till. Värdet att hitta samarbetsformer, synergieffekter tillsammans med kollegor är lika självklart som ett ekonomiskt tänk, där du arbetar utifrån en god ekonomisk hushållning.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Byggnadsarbetare med C kort,

Vi söker dig som har viss erfarenhet inom bygg/anläggning, men har körkort C, din huvudsakliga uppgift är att hjälpa till där det behövs, samt ansvara för de körningar som blir ned våran lastbil med kran. Har du inte c-kort så sök ej tjänsten. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker dig som har viss erfarenhet inom bygg/anläggning, men har körkort C, din huvudsakliga uppgift är att hjälpa till där det behövs, samt ansvara för de körningar som blir ned våran lastbil med kran.
Har du inte c-kort så sök ej tjänsten.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

VA-utredare

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka båd... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.

Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare.

VA-avdelningen ansvarar för att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten inom våra kommuner. Avdelningen har idag ca 300 anläggningar fördelat på avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer samt ca 176 mil ledningsnät.

På avdelningen arbetar ca 42 kvalitetsinriktade medarbetare för att säkerställa att våra medborgare har tillgång till vårt viktigaste livsmedel.

ARBETSUPPGIFTER
VA-Utredare är en stödfunktion i en mindre och självgående grupp som inom verksamheten ansvarar för planering samt genomförande av tilldelade ledningsnätsuppdrag.

Du kommer att inventera ledningsnätets status, arbeta med dess underhåll och förnyelsearbete. Arbetet innebär bl.a. inmätning, revidering av kartmaterial och övrig ledningsdata. Du kommer också bedriva uppströmsarbete, lokalisera inläckage, kontakter med abonnenter, beställningar och hantering av filmer samt underhållsspolningar på ledningsnätet. Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom vatten- och miljöteknik om minst 400 YH poäng eller utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Tjänsten kräver att du har tidigare erfarenhet av arbete inom VA-området.

Som VA-utredare är Du intresserad av miljö och teknik. Med god förmåga driver och utvecklar ni arbetet tillsammans inom gruppen. Du har ett säkerhetstänk och är relationsskapande med god samarbetsförmåga. Du är självgående med förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt har en vilja att verka för utveckling. Du har god datavana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du arbetar strukturerat och har god förmåga att dokumentera ditt arbete.

B-körkort är ett krav.
C-körkort och APV är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Tekniker ventilation, kyla och radio

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyf... Visa mer
Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer - vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?


Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Hos oss kan det bli verklighet för dig som motiveras av att lösa tekniska problem och befinna dig i händelsernas centrum. Nu behöver vi på BillerudKorsnäs i Frövi stärka vår verksamhet med en Tekniker till sektionen Underhåll Centralt. Du kommer till en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat.

Om rollen

Sektionen Underhåll Centralt består av tekniska specialistroller där ditt ansvarsområde blir ventilation, kyla och radio. Det innebär att du blir ansvarig för att upprätthålla och utveckla underhåll, arbetssätt och program inom ditt teknikområde. Du fungerar som stöd och support till det produktionsnära underhållet när det gäller våra ventilations- och kylanläggningar. Du blir också ansvarig för drift och tillgänglighet av vårt befintliga radiosystem och har täta kontakter gentemot vår leverantör. Till dina arbetsuppgifter hör bl a att:

Som specialist säkerställa tillgängligheten av våra ventilations/kyl- och radioanläggningarStödja arbetet med reservdelsutrustning och reservdelsdokumentationDelta i förbättringsarbeteUpprätta budget inom ansvarsområdet och bistå vid upprättandet av flerårsplanerPlanera för kommande underhållsåtgärder tillsammans med drift och produktionsnära underhållSäkerställa korrekta drift- och underhållsavtalAnsvara för att förordningen avseende F-gaser (SFS 2016:1128) efterföljs och att registrerade uppgifter rapporteras till tillsynsmyndigheten 

Vår kandidat

Vi söker dig som brinner för teknik och som triggas av att lösa komplexa tekniska problem. Du har förmodligen en el- och/eller ventilationsteknisk utbildning i bagaget, gärna på högskole- eller YH-nivå. Det är meriterande om du har kunskaper inom PLC. Eftersom vi är ett internationellt företag är det viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Dina kontaktytor är många och därför behöver du vara kommunikativ, ha lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper och resultat. Dessutom har du ett stort driv och har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur i planering, genomförande och uppföljning vilket skapar förutsättningar för hållbara förbättringar och resultat.

BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och tillvaratar de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

KontaktVi samarbetar med Consensus i den här rekryteringen. För mer information är du välkommen att kontakta Carl Niordson 072-090 80 77 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu senast 23 maj. Visa mindre

Hantverkare/snickare

Vi växer i Lindesberg, och söker nu fler medarbetare till vår arbetsgrupp. Om oss; Samuel Karlsson Fastigheter har funnits i 35 år och förvaltar både centrala större hyreshus, mindre hyreshus, radhus och enskilda villor. I arbetsgruppen finns fastighetsskötare, snickare, målare, elektriker, plattsättare, hantverkare, städare, grupp om yttre skötsel och kontorspersonal. Att arbeta hos oss innebär att ha ett omväxlande givande arbete och ha ett servicetän... Visa mer
Vi växer i Lindesberg, och söker nu fler medarbetare till vår arbetsgrupp.
Om oss;
Samuel Karlsson Fastigheter har funnits i 35 år och förvaltar både centrala större hyreshus, mindre hyreshus, radhus och enskilda villor.
I arbetsgruppen finns fastighetsskötare, snickare, målare, elektriker, plattsättare, hantverkare, städare, grupp om yttre skötsel och kontorspersonal.
Att arbeta hos oss innebär att ha ett omväxlande givande arbete och ha ett servicetänk gentemot våra många hyresgäster.
Sökes;
Vi söker i första hand dig med både yrkesutbildning och erfarenhet som snickare.
Men vi välkomnar även alla sökanden med erfarenheter inom snickeri och hantverk.
Krav:
B körkort krävs, samt att du behärskar det svenska språket.
#jobbjustnu Visa mindre

Förrådsarbetare

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter Förrådsarbetare som vill sommarjobba i Frövi. På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter. Tidsperiode... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter Förrådsarbetare som vill sommarjobba i Frövi.
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid
Beskrivning av tjänsten
Som Förrådsarbetare i Frövi kommer du få möjlighet att arbeta med godsmottagning och posthantering. Det är även Förrådsarbetarna som kontrollerar påfyllning och utlämning av diverse material till produktionen, vilket innebär daglig kontakt med både entreprenörer som övriga anställa på bruket. Förrådsfunktionen är en viktig och central del för hela verksamheten.
Du kommer att arbeta med:
Godsmottagning och posthantering
Påfyllning och utlämning av diverse material
Hantera beställningar och bud

Kvalifikationer
Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Måste ha fyllt 18 år
Krav på B-körkort

Vi ser det som meriterande att du innehar truckkort och vi värdesätter om du har arbetslivserfarenhet från liknande roller. Vi tycker även det är positivt om du upplever industrin som ett spännande och intressant område att utveckla kunskaper inom. Stor vikt kommer även att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Förrådsarbetare är du en positiv och noggrann person som är trogen dina uppgifter. Du är en lagspelare som förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö och du ser möjligheter när utmaningar uppstår. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.
Kontakt
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Zettergren, Arbetsledare Förråd & Maskinregister, [email protected] alt. +46701677229.
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Hanna Eriksson, Talent Acquisition Partner, [email protected] alt. +46722067033
Ansökningsinformation
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg. Visa mindre

Lastmaskinsförare till BAETTR Guldsmedshyttan AB

BAETTR Guldsmedshyttan AB är ett järngjuteri som producerar stort och mellanstort järngjutgods till framförallt vindkraftsindustrin. Vi är idag ca 130 anställda. Gjuteriet i Guldsmedshyttan har en lång historia och hög kompetens inom gjutningsindustrin. Gjuteriet i Guldsmedshyttan ligger i framkant i Europa när det gäller stort gjutgods. Till vårt gjuteri söker vi nu en hjullastarförare. Arbetet är förlagt på dagtid. Arbetsuppgifter: Stödja produktionen me... Visa mer
BAETTR Guldsmedshyttan AB är ett järngjuteri som producerar stort och mellanstort järngjutgods till framförallt vindkraftsindustrin. Vi är idag ca 130 anställda. Gjuteriet i Guldsmedshyttan har en lång historia och hög kompetens inom gjutningsindustrin. Gjuteriet i Guldsmedshyttan ligger i framkant i Europa när det gäller stort gjutgods.
Till vårt gjuteri söker vi nu en hjullastarförare. Arbetet är förlagt på dagtid.
Arbetsuppgifter:
Stödja produktionen med material
Hantera sand in i vår retursystem
Transportera internt material till olika avdelningar
Hjälpa till med reservdelstransport
Tömma containrar med material
Flytta modeller, balkar och transportställ
Skötsel av grusvägar
Lastning och lossning av material


Om dig:
För dig kommer säkerheten alltid först!
Som person är du noggrann, serviceinriktad, analytisk och har lätt för att kommunicera och förklara för andra.
Du har C2 kort och vana att köra med både gafflar och skopa.
Vi ser gärna att du har kunskaper i förbättringsarbete och arbete med Lean.
Du talar och skriver svenska obehindrat.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vad kan Baettr erbjuda?
Vi tillämpar vanligtvis 6 månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning.
Vi bjuder på kaffe/te samt frukt i våra matsalar
Vi har ett friskvårdsbidrag på 3.000:-/år
Vi har chans till årlig Bonus
Vi har massör på plats minst 4 ggr/år
Blodbussen stannar hos oss 4 ggr/år där anställda får lämna blod på arbetstid.


Urval sker löpande, så ansök redan idag!
Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökan via mail. Ansök via vår hemsida.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projektledare Stora Projekt, inriktning bygg och el

BillerudKorsnäs Frövi stärker sin projektverksamhet. Har du erfarenhet av att arbeta i omfattande och komplexa industriprojekt och samtidigt vill fortsätta din utveckling inom projektverksamhet är detta ett unikt tillfälle. Vi söker nu en erfaren och driven Projektledare med fast eller temporär placering i Frövi Om tjänsten I rollen kommer du ha huvudansvaret för att styra, leda och organisera Stora Projekt mot projektets mål och milstenar samt leverera mo... Visa mer
BillerudKorsnäs Frövi stärker sin projektverksamhet. Har du erfarenhet av att arbeta i omfattande och komplexa industriprojekt och samtidigt vill fortsätta din utveckling inom projektverksamhet är detta ett unikt tillfälle.
Vi söker nu en erfaren och driven Projektledare med fast eller temporär placering i Frövi
Om tjänsten
I rollen kommer du ha huvudansvaret för att styra, leda och organisera Stora Projekt mot projektets mål och milstenar samt leverera mot uppsatta kvalitetskrav, med aktiv återkoppling och ordnad hantering av ändringar.
Du kommer i samråd med Ledare för Tekniskt Projektkontor och Programledare upprätta projektets budget samt kontinuerligt rapportera prognos och utfall, enligt programmets rutiner för ekonomistyrning och internkontroll. I din roll som Projektledare kommer du att ha resurser inom t.ex. tidplanering, dokumentation, controller, inköpare, projektering, byggledare, montage & installation, idrifttagning och kvalitetssäkring.
Kvalifikationer
Vi söker dig med minst 10 års bevisad erfarenhet som projektledare för byggprojekt, företrädelsevis inom industrin. Erfarenheten bör vara erhållen från såväl entreprenörsidan som beställarsidan. Du har en teknisk högskoleutbildning, exempelvis Väg och Vatten, alternativt har du erhållit motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Du bör vara certifierad enligt PMI eller IPMA, och ha internationell projekterfarenhet.
Det är meriterande om du har god kännedom om pappers- och massaindustrin.
Personliga egenskaper
Som person är du driven, har goda ledaregenskaper för att leda både dig själv och andra. Det är viktigt att kunna motivera personal, kommunicera på ett tydligt sätt, delegera, hantera konflikter samt ha vana av att ta beslut samt stå bakom och stödja beslut från Tekniskt Projektkontor och Programkontor. För att lyckas i rollen som Projektledare förväntar vi oss att du har en mycket god teknisk kunskap och du är van att jobba med avtalsfrågor i omfattande investeringsprojekt.
Kontakt
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Ingrid Engström, Senior Specialist Asset Development. Tel: 0706184208 alternativt Mikael Borefur, Projektledare SPAjax. Tel: 0768994112.
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Lisa Ardesjö, HR Business Partner Frövi. Tel: 0701677149.
Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Förrådstekniker till Rockhammar

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter en Förrådstekniker som vill sommarjobba i Rockhammar. På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter. Tid... Visa mer
Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu efter en Förrådstekniker som vill sommarjobba i Rockhammar.
På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.
Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 18 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid
Beskrivning av tjänsten
Som Förrådstekniker kommer du få möjlighet att prova på ett varierande arbete. På förrådet i Rockhammar är huvuduppgifterna bland annat att ta emot och skicka gods, inventera och hantera transportbokning. Det är även Förrådsteknikerns uppgift att hantera beställningar av varor som börjar ta slut på lagret samt hålla ordning och reda i lagerlokalerna. Du är en viktig del i ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål.
Du kommer att arbeta med:
Hantering av gods och beställningar
Invertering och transportbokning
Strukturering i lagerlokalen.

Kvalifikationer
Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg är ett krav
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Du måste ha fyllt 18 år

Vi ser det som meriterande att du innehar B-körkort och vi värdesätter om du har arbetslivserfarenhet från liknande roller. Vi tycker även det är positivt om du upplever industrin som ett spännande och intressant område att utveckla kunskaper inom. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Förrådstekniker är du en positiv och noggrann person som är trogen dina uppgifter. Du är en lagspelare som förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö och du ser möjligheter när utmaningar uppstår. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.
För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.
Kontakt
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Zettergren, Arbetsledare Förråd & Maskinregister, [email protected] alt. +46701677229.
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Hanna Eriksson, Talent Acquisition Partner, [email protected] alt. +46722067033
Ansökningsinformation
Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021.
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg. Visa mindre

Lindeskolan söker yrkeslärare till El- och energiprogrammet

Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 900 elever som är fördelade på 11 nationella program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program. Vi har skickliga och engagerade lärare, studiemotiverade elever och vi siktar högt. Det p... Visa mer
Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 900 elever som är fördelade på 11 nationella program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program.

Vi har skickliga och engagerade lärare, studiemotiverade elever och vi siktar högt. Det pågår en rad offensiva satsningar både avseende lokaler, tekniska plattformar och utveckling av det pedagogiska arbetet på skolan.

ARBETSUPPGIFTER
Lindeskolan söker en lärare till El- och energiprogrammet med inriktning mot elteknik.

KVALIFIKATIONER
Lärarbehörighet, meriterande med lärarlegitimation. Erfarenhet av pedagogiskt arbete eller annan lämplig bakgrund. Med hänsyn till de sökandes kvalifikationer och/eller önskemål kan det vara möjlighet att utforma tjänstens innehåll. Goda IT kunskaper, främst inom Windows och Officepaketet.

Goda kunskaper från branschen.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Projektledare Stora Projekt, inriktning process

BillerudKorsnäs Frövi stärker sin projektverksamhet. Har du erfarenhet av att arbeta i omfattande och komplexa industriprojekt och samtidigt vill fortsätta din utveckling inom projektverksamhet är detta ett unikt tillfälle. Vi söker nu en erfaren och driven Projektledare med fast eller temporär placering i Frövi. Om tjänsten I rollen kommer du ha huvudansvaret för att styra, leda och organisera Stora Projekt mot projektets mål och milstenar samt leverera m... Visa mer
BillerudKorsnäs Frövi stärker sin projektverksamhet. Har du erfarenhet av att arbeta i omfattande och komplexa industriprojekt och samtidigt vill fortsätta din utveckling inom projektverksamhet är detta ett unikt tillfälle.
Vi söker nu en erfaren och driven Projektledare med fast eller temporär placering i Frövi.
Om tjänsten
I rollen kommer du ha huvudansvaret för att styra, leda och organisera Stora Projekt mot projektets mål och milstenar samt leverera mot uppsatta kvalitetskrav, med aktiv återkoppling och ordnad hantering av ändringar. Du kommer i samråd med Ledare för Tekniskt Projektkontor och Programledare upprätta projektets budget samt kontinuerligt rapportera prognos och utfall, enligt programmets rutiner för ekonomistyrning och internkontroll. I din roll som Projektledare kommer du att ha resurser inom t.ex. tidplanering, dokumentation, controller, inköpare, projektering, montage & installation, idrifttagning och kvalitetssäkring.
För att lyckas i befattningen krävs gedigen erfarenhet av upphandlingar, väl utvecklad samarbetsförmåga samt goda ledaregenskaper. Du rapportera till projektinköpschefen för stora projekt.
Kvalifikationer
Vi söker dig med minst 10 års bevisad erfarenhet som projektledare för industriprojekt. Erfarenheten bör vara erhållen från såväl entreprenörsidan som beställarsidan. Du har en teknisk högskoleutbildning, exempelvis Maskiningenjör, alternativt har du erhållit motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Du har även mycket god kännedom om pappers- och massaindustrin. Vidare ser vi det som starkt meriterande om du har bedrivit ett omfattat projekt med inriktning mot process tidigare med goda vitsord att presentera.
Du bör vara certifierad enligt PMI eller IPMA, och ha internationell projekterfarenhet.
Personliga egenskaper
Som person är du driven, har goda ledaregenskaper för att leda både dig själv och andra. Det är viktigt att kunna motivera personal, kommunicera på ett tydligt sätt, delegera, hantera konflikter samt ha vana av att ta beslut samt stå bakom och stödja beslut från Tekniskt Projektkontor och Programkontor. För att lyckas i rollen som Projektledare för Stora Projekt förväntar vi oss att du har en mycket god teknisk kunskap och du är van att jobba med avtalsfrågor i omfattande investeringsprojekt.
Kontakt
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Ingrid Engström, Senior Specialist Asset Development. Tel: 0706184208 alternativt Mikael Borefur, Projektledare SPAjax. Tel: 0768994112.
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Lisa Ardesjö, HR Business Partner Frövi. Tel: 0701677149.
Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Lindeskolan söker yrkeslärare till El- och energiprogrammet

Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 900 elever som är fördelade på 11 nationella program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program. Vi har skickliga och engagerade lärare, studiemotiverade elever och vi siktar högt. Det p... Visa mer
Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 900 elever som är fördelade på 11 nationella program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program.

Vi har skickliga och engagerade lärare, studiemotiverade elever och vi siktar högt. Det pågår en rad offensiva satsningar både avseende lokaler, tekniska plattformar och utveckling av det pedagogiska arbetet på skolan.

ARBETSUPPGIFTER
Lindeskolan söker en lärare till El- och energiprogrammet med inriktning mot elteknik.

KVALIFIKATIONER
Lärarbehörighet, meriterande med lärarlegitimation. Erfarenhet av pedagogiskt arbete eller annan lämplig bakgrund. Med hänsyn till de sökandes kvalifikationer och/eller önskemål kan det vara möjlighet att utforma tjänstens innehåll. Goda IT kunskaper, främst inom Windows och Officepaketet.

Goda kunskaper från branschen.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Hantverkare Norra Närke

Ansök    Nov 14    Goveteran KB    Träarbetare/Snickare
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan v... Visa mer
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!

Detta
ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet.
GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via
Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och
10 i Norge.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra
oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan
våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på
slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en
annan resa där personal 40+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och
lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 100-tals andra kunder vet
redan vad vi talar om.Arbetsuppgifter
Hantverksarbeten inom och utomhus

Kvalifikationer
Erfarenhet av snickeri och mindre byggnadsarbeten, gärna även målning och golvläggning

Personliga egenskaper
Du är en social och positiv 55 + som talar flytande svenska

Kontaktinformation
Franchisetagare / Partner

Arbetsplats
Kungsgatan

711 30 Lindesberg Visa mindre

Projektledare/ Koordinator till Maxi Door

Beskrivning MaxiDoor grundades 1950 i Frövi. 2019 omsatte bolaget ca 120 MSEK och hade ca 55 anställda. Företaget tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, enligt egna konstruktioner och är en komplett partner till byggbranschen. MaxiDoor är specialiserade på produkter och lösningar där hög säkerhet efterfrågas. Inriktningen mot säkerhet innebär att MaxiDoor har möjlighet att erbjuda konsultation, rådgivning och utbildning inom området som ko... Visa mer
Beskrivning
MaxiDoor grundades 1950 i Frövi.

2019 omsatte bolaget ca 120 MSEK och hade ca 55 anställda. Företaget tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, enligt egna konstruktioner och är en komplett partner till byggbranschen. MaxiDoor är specialiserade på produkter och lösningar där hög säkerhet efterfrågas. Inriktningen mot säkerhet innebär att MaxiDoor har möjlighet att erbjuda konsultation, rådgivning och utbildning inom området som komplement till produkterna. Sedan 2018 är Pomona-gruppen, ett familjeägt utvecklings- och investmentbolag, huvudägare till MaxiDoor.Arbetsuppgifter
Rollen som Projektledare/koordinator på MaxiDoor är en mycket viktig roll för att våra projekt skall ”flyta på” och att våra kunder skall vara nöjda. Du kommer att vara en riktig ”spindel- i – nätet” och dagarna kommer vara väldigt varierande. En stor och viktig del i ditt arbete är att hålla kontakt med våra montörer som är ute på olika projekt runt om i vårt land och säkerställa att de har material och övriga förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete. Du har också en hel del kontakt med våra beställare om alla möjliga saker som kan uppstå i ett projekt.

En annan viktig del i ditt arbete är att ansvara för servicearbeten och kompletteringsjobb. Att dessa hanteras snabbt och professionellt är en framgångsfaktor för Maxi Door.

Du jobbar tight med de flesta funktioner på företaget, framförallt med säljare, projektledare och montörer.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen behöver du vara en serviceminded person. Du har en struktur i botten som gör att du kan vara flexibel. Du gillar att prata i telefon och lösa alla möjliga ”problem” som kan uppstå och är orädd att ta kontakter med olika människor.

Ibland kan det vara ganska hektiska dagar men du har ändå förmågan att behålla ditt lugn. Vi tror också att du behöver ha lite skinn på näsan och ha lätt för att skilja på sak och person.

Vi ser att du har jobbat några år i en liknande roll, gärna i ett företag inom bygg- eller teknikbranschen. Du är van att hantera MS Office dagligen. Kan du prata engelska är det meriterande.

Maxi Door erbjuder dig ett varierat jobb där du i denna roll får en god helhetsförståelse för företaget!

Villkor
I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. Har du frågor är du välkommen kontakta HR-konsult Helena Fiedler, 070-591 90 33. Sista ansökningsdagen är den 23 juni men vi vill gärna ha din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail Visa mindre

Arbetsledare Gatuverksamhet

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka båd... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.

Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare.

Inom avdelningen finns verksamheter såsom gata/trafik, park/idrott och skog och här arbetar ca 45 medarbetare för att underlätta din vardag.

Avdelningen ansvarar för stora delar av allmän platsmark inom våra kommuner. Såväl gator och torg, lekplatser, parker, idrottsplatser som tätortsnära skog och cykelvägar ingår i vårt uppdrag.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara delaktig med att bygga framtidens samhälle på Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen. GPI-avdelningen Gata söker nu en verksamhetsansvarig arbetsledare med placering Lindesberg inom den dagliga driften av gatuunderhållet för fyra kommuner.

Som arbetsledare koordinerar du den dagliga arbetsledningen av personal i verksamheten och entreprenörer, som anlitas utifrån upphandlade avtal avseende gatuunderhållet i fyra kommuner. Du deltar i planering enligt årshjul, för bl.a. underhåll av gator, barmarksrenhållning, vinterväghållning, återställning m.m. Det innebär också ansvar för en mindre verkstad samt fordon och maskiner som disponeras. Inköp och fakturahantering, kostnadsuppföljning med stöd av enhetschef. I det dagliga arbetet har Du även stöd av olika datorprogram.

Arbetsledaren är direkt underställd enhetschefen för Gata/Park och har ett nära samarbete med övriga arbetsledare inom avdelningen. Du bistår enhetschefen vid schemaläggning och beredskapsplanering. Du företräder verksamheten i kontakter med bland annat medborgare och föreningar.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Vi söker dig med några års yrkeserfarenhet från arbete som arbetsledare, som i första hand berör gatuverksamhet. Du kan ha arbetat inom privat eller offentlig sektor och vill utvecklas vidare i en spännande verksamhet. God datorvana, B-körkort samt arbete på väg nivå 1-2 är ett krav. Du har för tjänsten en relevant utbildningsbakgrund, som lägst gymnasieutbildning.

Meriterande
Är om du har C-körkort, kunskaper inom AMA, erfarenhet inom vinterväghållning och praktisk erfarenhet av anläggningsarbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.

Egenskaper
Som arbetsledare hos oss ser vi att du har helhetsperspektiv, med ett lösningsfokuserat tänk och engagerat ledarskap. Du har förmågan att se människor, vara inlyssnande och tycker om att arbeta i team. I din roll som arbetsledare är du inte rädd för att fatta beslut och tar hjälp där du själv inte har kunskap eller erfarenhet som räcker till. Värdet att hitta samarbetsformer, synergieffekter tillsammans med kollegor är lika självklart som ett ekonomiskt tänk, där du arbetar utifrån en god ekonomisk hushållning.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Projektledare Stora Projekt, inriktning bygg och el

BillerudKorsnäs Frövi stärker sin projektverksamhet. Har du erfarenhet av att arbeta i omfattande och komplexa industriprojekt och samtidigt vill fortsätta din utveckling inom projektverksamhet är detta ett unikt tillfälle. Vi söker nu en erfaren och driven Projektledare med fast eller temporär placering i Frövi Om tjänsten I rollen kommer du ha huvudansvaret för att styra, leda och organisera Stora Projekt mot projektets mål och milstenar samt leverera mo... Visa mer
BillerudKorsnäs Frövi stärker sin projektverksamhet. Har du erfarenhet av att arbeta i omfattande och komplexa industriprojekt och samtidigt vill fortsätta din utveckling inom projektverksamhet är detta ett unikt tillfälle.
Vi söker nu en erfaren och driven Projektledare med fast eller temporär placering i Frövi
Om tjänsten
I rollen kommer du ha huvudansvaret för att styra, leda och organisera Stora Projekt mot projektets mål och milstenar samt leverera mot uppsatta kvalitetskrav, med aktiv återkoppling och ordnad hantering av ändringar.
Du kommer i samråd med Ledare för Tekniskt Projektkontor och Programledare upprätta projektets budget samt kontinuerligt rapportera prognos och utfall, enligt programmets rutiner för ekonomistyrning och internkontroll. I din roll som Projektledare kommer du att ha resurser inom t.ex. tidplanering, dokumentation, controller, inköpare, projektering, byggledare, montage & installation, idrifttagning och kvalitetssäkring.
Kvalifikationer
Vi söker dig med minst 10 års bevisad erfarenhet som projektledare för byggprojekt, företrädelsevis inom industrin. Erfarenheten bör vara erhållen från såväl entreprenörsidan som beställarsidan. Du har en teknisk högskoleutbildning, exempelvis Väg och Vatten, alternativt har du erhållit motsvarande kunskaper genom erfarenhet. Du bör vara certifierad enligt PMI eller IPMA, och ha internationell projekterfarenhet.
Det är meriterande om du har god kännedom om pappers- och massaindustrin.
Personliga egenskaper
Som person är du driven, har goda ledaregenskaper för att leda både dig själv och andra. Det är viktigt att kunna motivera personal, kommunicera på ett tydligt sätt, delegera, hantera konflikter samt ha vana av att ta beslut samt stå bakom och stödja beslut från Tekniskt Projektkontor och Programkontor. För att lyckas i rollen som Projektledare förväntar vi oss att du har en mycket god teknisk kunskap och du är van att jobba med avtalsfrågor i omfattande investeringsprojekt.
Kontakt
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Ingrid Engström, Senior Specialist Asset Development. Tel: 0706184208 alternativt Mikael Borefur, Projektledare SPAjax. Tel: 0768994112.
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Lisa Ardesjö, HR Business Partner Frövi. Tel: 0701677149.
Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Anläggningsarbetare

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka båd... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.

Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare.

VA-avdelningen ansvarar för att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten inom våra kommuner. Avdelningen har idag ca 300 anläggningar fördelat på avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer samt ca 150 mil ledningsnät.

På avdelningen arbetar ca 42 kvalitetsinriktade medarbetare för att säkerställa att våra medborgare har tillgång till vårt viktigaste livsmedel.

Enheten för Ledningsnät ansvarar för ca 150 mil ledningsnät i våra fyra kommuner. I uppdraget ingår både nyanläggning och förnyelsearbete för att säkerställa tillgång på rent dricksvatten och för att ta hand om avloppsvattnet.

ARBETSUPPGIFTER
Som anläggningsarbetare ansvarar du bland annat för tilldelade VA-ledningsnätsuppdrag, både nyanläggning och förnyelsearbeten. I ledningsnätsuppdragen ingår utsättning, materialbeställning och fastighetsägarkontakt. Arbetet inkluderar även dokumentationsarbete i våra verksamhetssystem.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha gymnasiekompetens eller erfarenhet som värderas likvärdigt, samt utbildning inom VA ledningsnät eller motsvarande erfarenhet av VA-anläggningsarbeten. Du får gärna ha utbildning i svetsning av PE-rör och klordesinfektion på ledningsnät.

Som person arbetar du systematiskt och självständigt. Du ska vara driven med en god förmåga att prioritera och fatta egna beslut. För att lyckas i tjänsten krävs att du har en god samarbetsförmåga samt att du är flexibel i ditt arbete. Du bör också ha god datavana.

Det är meriterande är om du har god lokalkännedom. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort erfordras för tjänsten, BE-körkort och C-körkort är meriterande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Arbetsledare till Underhåll Centralverkstad

Om Tjänsten Vi söker dig som är intresserad av att vara med att leda, planera och strukturera den dagliga verksamheten, driva och utveckla underhållet inom givet område. Som ledare har du ansvar för att det förebyggande och avhjälpande underhållet inom ansvarsområdet utförs på bästa sätt och med kvalitet. Du initierar och deltar i tillgänglighetshöjande åtgärder med målet att skapa bästa möjliga förutsättningar för en stabil produktion. Förutom att planera... Visa mer
Om Tjänsten
Vi söker dig som är intresserad av att vara med att leda, planera och strukturera den dagliga verksamheten, driva och utveckla underhållet inom givet område. Som ledare har du ansvar för att det förebyggande och avhjälpande underhållet inom ansvarsområdet utförs på bästa sätt och med kvalitet.
Du initierar och deltar i tillgänglighetshöjande åtgärder med målet att skapa bästa möjliga förutsättningar för en stabil produktion. Förutom att planera och leda det dagliga arbetet kommer du ha personalansvar för ett antal medarbetare i Verkstad och Skiftunderhåll. I det ansvaret ingår bland annat att aktivt jobba med kompetensutveckling, att förbättra och effektivisera arbetssätt samt att jobba aktivt med frågor som berör skydd och säkerhet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års teknisk gymnasial utbildning önskvärt inom el eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi vill att du har erfarenhet från en arbetsledande befattning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underhåll inom processindustri eller tillverkande industri. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten krävs att du är serviceinriktad, målinriktad, ansvarstagande och strukturerad. Du är engagerad och har förmågan att arbeta självständigt men även ser styrkan av att arbeta i team. Du har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare och medarbetarskapet.
Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs bra i en ledande roll. Du uppskattar att ta dig an utmaningar och utveckla samarbete såväl internt som externt och är mån om att leverera resultat och uppfylla mål. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse för ledarskap och en vilja att vidareutveckla dig inom området.
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan C Andersson Sektionschef Centralt Underhåll, 0581-37165 eller [email protected] Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lisa Ardesjö, HR Business Partner 0581-371 49 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 8 juni 2020. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Lindeskolan söker tekniklärare till Teknikprogrammet

Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 850 elever som är fördelade på 12 nationella program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program. Lindeskolan erbjuder inom teknikprogrammet inriktningarna Teknikvetenskap, Informations- ... Visa mer
Lindeskolan erbjuder ett varierat och brett utbud av både högskoleförberedande och yrkesförberedande program. Totalt har vi ca 850 elever som är fördelade på 12 nationella program och olika IM-program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program.

Lindeskolan erbjuder inom teknikprogrammet inriktningarna Teknikvetenskap, Informations- och mediateknik samt Design- och produktutveckling. Lindeskolans teknikprogram är ett teknikcollegecertifierat program som är en kvalitetsstämpel och innebär ett samarbete med det lokala näringslivet.

Vi har god ekonomi, skickliga och engagerade lärare, studiemotiverade elever och vi siktar högt. Det pågår en rad offensiva satsningar både avseende lokaler, tekniska plattformar och utveckling av det pedagogiska arbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Lindeskolan söker en behörig gymnasielärare i teknikämnen för undervisning på Teknikprogrammet.

KVALIFIKATIONER
Lärarbehörighet, meriterande med lärarlegitimation. Erfarenhet av pedagogiskt arbete eller annan lämplig bakgrund. Med hänsyn till de sökandes kvalifikationer och/eller önskemål kan det vara möjlighet att utforma tjänstens innehåll. Goda IT kunskaper, främst inom Windows och Officepaketet. Meriterande med CAD- och/eller programmeringskunskaper.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Arbetsledare med intresse för digitala arbetssätt

Ansök    Dec 12    Svevia    Arbetsledare, anläggning
Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och gator samt annan infrastruktur. Svevia som fick förtroendet att drifta och sköta om vägnätet i Örebros län söker förstärkning. Därför rekryterar vi en Arbetsledare med goda ledaregenskaper som antar utmaningen och vill driva verksamheten för vår ... Visa mer
Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och gator samt annan infrastruktur. Svevia som fick förtroendet att drifta och sköta om vägnätet i Örebros län söker förstärkning. Därför rekryterar vi en Arbetsledare med goda ledaregenskaper som antar utmaningen och vill driva verksamheten för vår gatudrift framåt. Gå specialistens väg - sök dig till Svevia.

Om tjänsten
Som arbetsledare kommer du att arbeta med varierande och förekommande drift- och underhållsarbeten inom driftområdet. I ditt arbete som arbetsledare samordnar du ett antal underentreprenörer och leder samt planerar för din arbetsgrupp med yrkesarbetare. På dina projekt ansvarar du för produktion och ekonomin. Du biträder platschefen med digital uppföljning, mindre kalkylarbeten och administration. Eftersom vårt arbete är serviceinriktat utförs en del av verksamheten på obekväm arbetstid därför ingår beredskap i tjänsten.

Tjänsten är heltid tillsvidare och du utgår från Svevias etablering i Lindesberg.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är intresserad och bekväm med digitala arbetssätt och processer samt har god datavana. Då vi arbetar med drift- och underhåll av vägar och gator samt mindre anläggningsarbeten så är det självklart mycket meriterande. Du är trygg och förtroendeingivande i din ledarroll, har ett affärsmässigt arbetssätt med lönsamhet i fokus och förmåga att skapa goda samarbeten med kunder och medarbetare. Att självständigt ta dig an problemlösningar, ta initiativ och fatta beslut faller dig naturligt och du värdesätter tydlig kommunikation i alla led. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. I Lindesberg väntar spännande tider, ansluter du dig till vårt team kan vi erbjuda ett roligt arbete i stimulerande miljö, varierande arbetsuppgifter och ett ledarskap med individen i fokus. Häng med oss på vår tillväxtresa!

Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer bli en del av en stark gemenskap och en inspirerande kultur där alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären.

Var med på vägen och gör skillnad!

Ansökan Varmt välkommen med din ansökan, vi går igenom urvalet löpande och sista ansökningsdag är 15 januari. Tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande Platschef Tomas Nilsson på telefon 010-4581384 eller HR-Partner Ebba Antin 08-7642322. Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.

Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering vänligt men bestämt. Visa mindre

Byggarbetare

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu efter Byggarbetare till underhållsavdelningen i Frövi.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Perioden för sommarjobbet är från tidigast v. 18 till senast v. 37. 
Tjänsten är på dagtid. 

Om tjänsten
Som byggnadsarbetare på underhåll kommer du att få möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter, framförallt inom inom bygg men också inom trädgård och måleri. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att utföra en stor del förekommande bygg- och anläggningsarbeten. Vidare så är byggarbetarnas inriktning att underhålla byggnader och fabriksområdet, därmed är chansen stor att du också kommer få prova på snickeri, armering, gjutning, renhållning och en mängd andra sysslor. Som byggarbetare på underhåll har du många dagar med varierande uppgifter.

Du kommer att arbeta med:
 - Bygg- och anläggningsarbeten
 - Armering och gjutning
 - Måleri och snicker
 - Renhållning och trädgårdsarbete.

Kvalifikationer
  - Avslutad eller pågående gymnasieutbildning - krav på godkända betyg
 - Meriterande med avslutad gymnasieutbildning från bygg eller annan likvärd utbildning/ erfarenhet
 - Du ska ha fyllt 18 år.
 - Det är av stor vikt att du förstår säkerhetsföreskrifter på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi sätter alltid säkerheten först. Därför ser vi att du är naturligt ansvarstagande och tänker på både dig själv och personer runt omkring dig. Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakt och rekryteringsprocess
Välkommen med din ansökan senast 2020-03-01
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg. 

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta Björn Kromm, Arbetsledare Infrastuktur tel. 0581-37 049 alt. mobil 070-3215136.
För frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Sofia Rehnwall, HR-administratör Tel: 0581-37151 alt. mejl: [email protected]

Välkommen till oss på BillerudKorsnäs Visa mindre

Vikarierande Arbetsledare VA-verk

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! VA-avdelningen ansvarar för att leverera ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

VA-avdelningen ansvarar för att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten inom våra kommuner. Avdelningen har idag ca 300 anläggningar fördelat på avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer samt ca 150 mil ledningsnät.

På avdelningen arbetar ca 42 kvalitetsinriktade medarbetare för att säkerställa att våra medborgare har tillgång till vårt viktigaste livsmedel.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsledaren ansvarar för att drift- och underhåll inom VA-verk upprätthålls. Som arbetsledare ska du delta i planerings- och uppföljningsarbete. I tjänsten ingår även ett samordningsansvar, både med interna och externa samarbetspartners.

I arbetsuppgifterna ingår att leda och fördela arbetet inom angiven personalgrupp, ett personalansvar med bland annat systematiskt arbetsmiljöarbete och beredskapsplanering.

Arbetsledaren företräder verksamhetsområdet i kontakter med medborgare, tjänstemän, myndigheter och näringsliv. I tjänsten ansvarar du för egna projekt samt ingår som sakkunnig i andra projekt- och arbetsgrupper. i det dagliga arbetet har du stöd av olika dataprogram, exempelvis VA-operatör, MimerVA med flera.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund FÖRE - förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, helst med inriktning mot teknisk verksamhet. Tjänsten kräver även utbildning som ingenjör eller motsvarande teknisk utbildning, alternativt erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdigt. Du har erfarenhet från VA-verk, exempelvis genom projektarbete eller ombyggnationer. Du behöver också ha erfarenhet av personalledning. Har du dessutom erfarenhet av driftövervakning samt kunskap om miljöfrågor inom VA-branschen är detta meriterande.

Vi utgår från att du är intresserad av samhällsfrågor, kommunikativ, initiativtagande och ansvarstagande. Du är strukturerad, serviceinriktad och har ett gediget intresse för människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort och tillgång till egen bil erfordras. Innehar du C-körkort är detta meriterande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Vikarierande Arbetsledare VA anläggning

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Tjänsten som Arbetsledare VA anläggning kommer huvudsakligen att ansvara för verksamheterna i Hällefors, Ljusnarsberg och Nora. VA-avdelningen ansvarar för att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten inom verksamhetens geografiska arbetsområde. VA-verksamheten har idag ca 300 anläggningar fördelat på avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer, och ca 180 mil ledningsnät.

Uppdrag
Arbetsledaren ansvarar för att drift- och underhåll inom VA anläggning upprätthålls. Som arbetsledare ska du delta i planerings- och uppföljningsarbete. I tjänsten ingår även samordningsansvar både med interna och externa samarbetspartners. Samverkan mellan de olika verksamheterna inom avdelningen är en naturlig del av det dagliga arbetet.

I arbetsuppgifterna ingår att leda och fördela arbetet inom angiven personalgrupp, ett personalansvar med bland annat systematiskt arbetsmiljöarbete och beredskapsplanering.

Arbetsledaren företräder verksamhetsområdet i kontakter med medborgare, tjänstemän, myndigheter och näringsliv. I tjänsten ansvarar du för egna projekt samt ingår som expert i andra projekt- och arbetsgrupper. I det dagliga arbetet har du stöd av olika dataprogram, exempelvis VA-operatör, MimerVA med flera.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund FÖRE - förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, helst med inriktning mot teknisk verksamhet. Tjänsten kräver även utbildning som ingenjör eller motsvarande teknisk utbildning, alternativt erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdigt. Du har erfarenhet från VA-verk, exempelvis genom projektarbete eller ombyggnationer. Du behöver också ha erfarenhet av personalledning. Har du dessutom erfarenhet av driftövervakning samt kunskap om miljöfrågor inom VA-branschen är detta meriterande.

Vi utgår från att du är intresserad av samhällsfrågor, kommunikativ, initiativtagande och ansvarstagande. Du är strukturerad, serviceinriktad och har ett gediget intresse för människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort och tillgång till egen bil erfordras. Innehar du C-körkort är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
100 % visstidsanställning t.o.m. 31 juli 2020. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
Mer information angående tjänsten får du av avdelningschef Markus Orre
0587 ? 55 00 22

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnad Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2019-10-18

Ansökan:
görs endast via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Nu söker vi en arbetsledare till VA ledningsnät

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Tjänsten som Arbetsledare VA ledningsnät kommer huvudsakligen att ansvara för verksamheterna i Lindesberg. VA-avdelningen ansvarar för att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten inom verksamhetens geografiska arbetsområde. VA-verksamheten har idag ca 300 anläggningar fördelat på avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer, och ca 180 mil ledningsnät.

Uppdrag
Arbetsledaren ansvarar för att drift- och underhåll inom VA ledningsnät upprätthålls. Som arbetsledare ska du delta i planerings- och uppföljningsarbete. I tjänsten ingår även samordningsansvar både med interna och externa samarbetspartners. Samverkan mellan de olika verksamheterna inom avdelningen är en naturlig del av det dagliga arbetet.

I arbetsuppgifterna ingår att leda och fördela arbetet inom angiven personalgrupp, ett personalansvar med bland annat systematiskt arbetsmiljöarbete och beredskapsplanering.

Arbetsledaren företräder verksamhetsområdet i kontakter med medborgare, tjänstemän, myndigheter och näringsliv. I tjänsten ansvarar du för egna projekt samt ingår som expert i andra projekt- och arbetsgrupper. I det dagliga arbetet har du stöd av olika dataprogram, exempelvis VA-Banken, Future, VA-operatör med flera.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund FÖRE - förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, helst med inriktning mot teknisk verksamhet. Tjänsten kräver även utbildning som ingenjör eller motsvarande teknisk utbildning, alternativt erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdigt. Du har erfarenhet av anläggningsprojekt som i första hand berör ledningsnät, men även byggnation av gator och vägar. Du behöver också ha erfarenhet av personalledning.

Vi utgår från att du är intresserad av samhällsfrågor, kommunikativ, initiativtagande och ansvarstagande. Du är strukturerad, serviceinriktad och har ett gediget intresse för människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort och tillgång till egen bil erfordras. Innehar du C-körkort är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
100 % tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
Mer information angående tjänsten får du av avdelningschef Markus Orre
0587 ? 55 00 22

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnad Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2019-10-18

Ansökan:
görs endast via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Craftsman in building restoration

Ansök    Jul 10    Minpro Recycling AB    Murare
We are looking for a craftsman with experience of working with restoration on buildings with a high cultural value and in different fieds as brickwork, woodwork and steelwork. We have 10 000 square meters of industrial buildings and parts are more than 100 years old, with many years of neglected maintenance and we want to keep that high value of the architecture of theese beautiful buildings. The brickwork is falling into parts, the old beautiful windows m... Visa mer
We are looking for a craftsman with experience of working with restoration on buildings with a high cultural value and in different fieds as brickwork, woodwork and steelwork. We have 10 000 square meters of industrial buildings and parts are more than 100 years old, with many years of neglected maintenance and we want to keep that high value of the architecture of theese beautiful buildings. The brickwork is falling into parts, the old beautiful windows must be taken care of and restored and some of the waterspouts and gutters has to be replaced.If you have documented qualifications and experience in bricks and wooden restoring and love to work with old buildings this may be the right work for you.Please send the documents that shows your experience along with your application.We are situated in the middle of Sweden, in a small village 60 km north of Örebro. Five km away in Storå there are a shop, restaurants, bank, schools and a helth center. 20 km away you find Lindesberg with a big number of shops, medical stores and hospial etc. Visa mindre

Anläggningsarbetare

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Hos oss på Samhällsbyggnadsförbundet får ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Hos oss på Samhällsbyggnadsförbundet får du en chans att bidra till samhällsnyttan, att vara med att underhålla och bygga framtidens samhälle. Vi är en liten organisation, med stor bredd och en stor variation på professioner. Vi söker nu en anläggningsarbetare för arbete i våra fyra medlemskommuner, med placering i Kopparberg.

Förbundet
Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare.

Förbundet ansvarar för att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten inom verksamhetens geografiska arbetsområde. VA-verksamheten har idag ca 300 anläggningar fördelat på avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer, och ca 150 mil ledningsnät.

Tjänsten tillhör den gemensamma Produktionsavdelningen och inom avdelningen finns, utöver VA, även verksamheter såsom återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott samt lokalvård. Totalt arbetar ca 160 medarbetare inom avdelningen.

Uppdrag
Som anläggningsarbetare ansvarar du bland annat för tilldelade VA-ledningsnätsuppdrag, både nyanläggning och förnyelsearbeten. I ledningsnätsuppdragen ingår utsättning, materialbeställning och fastighetsägarkontakt. Arbetet inkluderar även dokumentationsarbete i våra verksamhetssystem.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

På sikt kan tjänsten komma att övergå i en dagmanstjänst, med direkt kundkontakt och ansvar för exempelvis läcksökning, vattenavstängning.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha gymnasiekompetens eller erfarenhet som värderas likvärdigt, samt utbildning inom VA-anläggning eller motsvarande erfarenhet av VA-anläggningsarbeten. Du får gärna ha utbildning i svetsning av PE-rör och klordesinfektion på ledningsnät.

Som person arbetar du systematiskt och självständigt. Du ska vara driven med en god förmåga att prioritera och fatta egna beslut. För att lyckas i tjänsten krävs att du har en god samarbetsförmåga samt att du är flexibel i ditt arbete. Du bör också ha god datavana.

Det är meriterande är om du har god lokalkännedom. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort
B-körkort erfordras för tjänsten, BE-körkort och C-körkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid tillsvidare, 6 månaders provanställning kan tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i din ansökan.

Kontaktpersoner
Arbetsledare VA ledningsnät Kristoffer Grönlund 070 778 19 40

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2019-07-21

Ansökan
Görs endast via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Projektledare MaxiDoor

MaxiDoor grundades 1950 i Frövi. 2018 omsatte bolaget ca 100 MSEK och hade ca 50 anställda. Företaget tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, enligt egna konstruktioner och är en komplett partner till byggbranschen. MaxiDoor är specialiserade på produkter och lösningar där hög säkerhet efterfrågas. Inriktningen mot säkerhet innebär att MaxiDoor har möjlighet att erbjuda konsultation, rådgivning och utbildning inom området som komplement til... Visa mer
MaxiDoor grundades 1950 i Frövi.

2018 omsatte bolaget ca 100 MSEK och hade ca 50 anställda. Företaget tillverkar ståldörrar och stålpartier i egen fabrik, enligt egna konstruktioner och är en komplett partner till byggbranschen. MaxiDoor är specialiserade på produkter och lösningar där hög säkerhet efterfrågas. Inriktningen mot säkerhet innebär att MaxiDoor har möjlighet att erbjuda konsultation, rådgivning och utbildning inom området som komplement till produkterna. Sedan 2018 är Pomona-gruppen, ett familjeägt utvecklings- och investmentbolag, huvudägare till MaxiDoor.

Rollen
Som Projektledare på MaxiDoor erbjuds du en omväxlande roll i en utvecklande arbetsmiljö som präglas av laganda och gemenskap. Här finns stora möjligheter att själv bidra till att skapa effektiva rutiner och processer som leder företaget framåt.

I rollen kommer du vara ute på kundbesök och ha hand om uppstarts- och projektmöten. Du kommer också ansvara för val av montagefirma, provmontage och besiktningar. Vidare kommer du jobba med beredning, interna beställningar, granskningshandlingar, måttkontroller, inköp m.m. Du blir en nyckelperson som håller ordning på allt oförutsett som uppkommer under ett projekt och ser till att det blir tillrättat. Som en del i detta tillkommer en del projektadministration så som avtal, leveransplaner, leveransindelningar, egenkontroller och både intern och extern leveransbevakning.

Tjänstens går ut på att du, efter att säljaren gjort upp en affär, tar över och skapar ordern och ansvarar för den tills ordern är slutbesiktad hos kund. Du kommer både mot slutkund, montagefirma och internt på MaxiDoor att samordna gällande leverans, montage, utförande, frakter m.m.

Din profil
För att trivas i rollen behöver du kunna hantera flera projekt samtidigt, vara strukturerad och kunna hantera ändringar i planen då ett bygge är en levande plats som inte alltid går snörrätt. Vi ser att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från byggbranschen och att du har data-och ritningskunskaper. Utbildning inom området är meriterande. Vidare är du inte rädd för att ta beslut och har vana att delegera arbetsuppgifter till andra samt följa upp utfallet. Du har också integritet och kan säga ifrån dig frågor som inte ligger på MaxiDoors bord för att hålla fokus.

Ansök
I denna rekrytering samarbetar vi med Oak Consulting. Har du frågor är du välkommen kontakta HR-konsult Helena Fiedler, 070-591 90 33. Sista ansökningsdagen är den 23 juni men vi vill gärna ha din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail. Visa mindre

Är du vår nya Byggprojektledare ?

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Projektenheten är en liten avdelning inom... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Projektenheten är en liten avdelning inom vårt tekniska kommunalförbund som ser till att alla investeringsprojekt projekteras, upphandlas och byggs. Avdelningen består av 7 personer och leds av projektchefen. De flesta uppdrag kommer från våra processer inom VA och gata. Vi färdigställer ca 30 projekt under 2019 och projekterar ett flertal projekt till nästkommande år. Sammanhållningen i gruppen är god, alla jobbar självständigt med stor variation i arbetsuppgifterna och tar ett stort eget ansvar.

Uppdraget
Som byggprojektledare ansvarar du för byggprojektets alla faser, från förstudie till färdigt bygge. Vanliga arbetsmoment är tillståndsansökningar, markägarkontakter, granskning av bygghandlingar, att leda byggmöten och handlägga besiktningar. Du samarbetar antingen med våra egna projektörer alternativt beställer projektering från våra upphandlade konsulter. Du arbetar med samordning och har många olika kontakytor både internt och externt. Huvudansvaret är att se till att budgetar inte överskrids, tidsplaner följs och att kvalitetsmål efterlevs.

I arbetet förekommer att föredra ärenden för våra styrande politiker och att avrapportera projektets framfart till beställaren, oftast VA- eller gatuchefen. Du har en god kommunikativ förmåga där du samverkar och återkopplar på ett tydligt och konstruktivt sätt. Du behärskar det svenska språket väl och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund FÖRE - förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning, helst med inriktning mot bygg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi vill även att du har några års praktisk erfarenhet inom byggprojektledning eller projektering. Gärna inom områden gata/VA.

Du har kunskap inom AMA/MER och en mycket god IT vana är nödvändig i den här rollen.

Att ta ansvar är naturligt för dig och du driver effektivt ditt arbete och dina projekt framåt. Att växla mellan rollen som ledare och ödmjuk lagspelare är självklart för dig. Du har förmågan att skapa goda långsiktiga relationer. Att hålla deadlines och en hög kvalitet i ditt arbete är viktigt för dig.

Meriterande är kunskaper inom PBL och LAV samt erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Körkort
B-körkort, tillgång till egen bil

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, 100 % tillsvidare. Provanställning kan tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Kontaktpersoner
Mer information angående tjänsten får du av Bram Corthals, projektchef tfn 0587-55 00 03.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnad Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2019-08-04

Ansökan:
görs via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Musiklärare 2 - 6

Löa friskola ligger vackert i bergslagsbygden mitt i kulturbyn Löa, 2,5 mil norr om Lindesberg.Skola, förskola och fritids drivs som en ekonomisk förening med en styrelse som huvudman. Verksamheterna präglas av ett stort engagemang för eleverna. I skolan går ca 100 elever och på förskolan ca 50. Tillsammans skapar vi en förskola och grundskola att trivas och utvecklas i. Varje individ är viktig och alla ska få förutsättningar och utmaningar för att utveckl... Visa mer
Löa friskola ligger vackert i bergslagsbygden mitt i kulturbyn Löa, 2,5 mil norr om Lindesberg.Skola, förskola och fritids drivs som en ekonomisk förening med en styrelse som huvudman. Verksamheterna präglas av ett stort engagemang för eleverna. I skolan går ca 100 elever och på förskolan ca 50. Tillsammans skapar vi en förskola och grundskola att trivas och utvecklas i. Varje individ är viktig och alla ska få förutsättningar och utmaningar för att utvecklas utifrån individuella förutsättningar och förmågor. Vi arbetar för att såväl elever och personal ska känna trygghet, motivation och arbetsglädje.De huvudsakliga arbetsuppgifterna är undervisning i musik, i årskurs 2-6, samt att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Undervisningen är förlagd till en dag i veckan. Tjänsten kan kombineras med undervisning i slöjd och/eller engelska. Tjänsten kan även kombineras med arbete på fritidshem. Visa mindre

Vikariat som Drift - och underhållsarbetare till gatusidan i Lindesberg

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen strä... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Inom produktionsavdelningen finns verksamheter såsom återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott, lokal- och miljöservice samt VA-anläggning och VA-ledningsnät. Totalt arbetar ca 160 medarbetare inom avdelningen.

Avdelningen söker nu en drift- och underhållsarbetare för ett vikariat till vår verksamhet inom gatuprocessen, med placering i Lindesbergs kommun. Anställningen är inom förbundet med nuvarande placering inom Produktionsavdelningen. Tjänsten som drift- och underhållsarbetare innefattar ett utmanande och omväxlande arbete.

Uppdrag
I arbetsuppgifterna som drift- och underhållsarbetare ingår att utföra mindre ombyggnadsarbeten främst inom gata och park. I uppgifterna ingår även att vara en resurs och ingå i arbetslag som svarar för drift- och underhållsverksamhet både på gata- och parksidan. Härvid ingår arbetsuppgifter som vinterväghållning av gator och cykelvägar, sommarunderhåll i form av renhållning av gator och parker samt övrig skötsel.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som värderas likvärdigt. Gärna med erfarenhet av drift och underhåll inom gata/park. Tjänsten kräver att du innehar körkort för lastbil. Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med en bred maskinpark.

Som person ska du vara flexibel, verksamhetsorienterad samt service- och kundfokuserad. Du måste också kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort
B- och C-körkort är ett krav samt YKB för lastbil. Innehar du förarbevis för hjullastare (anläggning samt godshantering), väghyvel, traktorgrävare samt fordonsmonterad kran (upp till 18 t/m) är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid, vikariat 3 månader med eventuell möjlighet till förlängning.
Tillträdesdatum snarast, efter överenskommelse under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i Din ansökan.

Kontaktpersoner
Anders Jellvert, arbetsledare gata 0587 ? 55 00 02

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
2019-06-02

Ansökan görs endast via:
http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre

Slöjdlärare 3 - 6

Löa friskola ligger vackert i bergslagsbygden mitt i kulturbyn Löa, 2,5 mil norr om Lindesberg.Skola, förskola och fritids drivs som en ekonomisk förening med en styrelse som huvudman. Verksamheterna präglas av ett stort engagemang för eleverna. I skolan går ca 100 elever och på förskolan ca 50. Tillsammans skapar vi en förskola och grundskola att trivas och utvecklas i. Varje individ är viktig och alla ska få förutsättningar och utmaningar för att utveckl... Visa mer
Löa friskola ligger vackert i bergslagsbygden mitt i kulturbyn Löa, 2,5 mil norr om Lindesberg.Skola, förskola och fritids drivs som en ekonomisk förening med en styrelse som huvudman. Verksamheterna präglas av ett stort engagemang för eleverna. I skolan går ca 100 elever och på förskolan ca 50. Tillsammans skapar vi en förskola och grundskola att trivas och utvecklas i. Varje individ är viktig och alla ska få förutsättningar och utmaningar för att utvecklas utifrån individuella förutsättningar och förmågor. Vi arbetar för att såväl elever och personal ska känna trygghet, motivation och arbetsglädje.De huvudsakliga arbetsuppgifterna är undervisning i slöjd, i årskurs 3-6, samt att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Undervisningen är förlagd till 2 dagar i veckan och bedrivs i små grupper. Tjänsten kan kombineras med undervisning i engelska och/eller musik. Tjänsten kan även kombineras med arbete på vårt fritidshem. Visa mindre

Yrkeslärare inom CNC - skärande bearbetning

På Masugnen i Lindesbergs kommun finns vuxenutbildningen samlad. Här finns kommunal vuxenutbildning, svenskundervisning för invandrare, särskild utbildning för vuxna, yrkesutbildning på gymnasial- och yrkeshögskolenivå. Vi har också högskoleutbildning på distans. ARBETSUPPGIFTER Efterfrågan på utbildad personal inom industriföretagen är stor. Masugnens vuxenutbildning utökar nu utbildningsverksamheten och söker en yrkeslärare till vår industriutbildnin... Visa mer
På Masugnen i Lindesbergs kommun finns vuxenutbildningen samlad. Här finns kommunal vuxenutbildning, svenskundervisning för invandrare, särskild utbildning för vuxna, yrkesutbildning på gymnasial- och yrkeshögskolenivå. Vi har också högskoleutbildning på distans.

ARBETSUPPGIFTER
Efterfrågan på utbildad personal inom industriföretagen är stor. Masugnens vuxenutbildning utökar nu utbildningsverksamheten och söker en yrkeslärare till vår industriutbildning. I uppdraget ingår undervisning inom industriteknisk utbildning för vuxna elever och elever från ungdomsgymnasiet. Du kommer att utbilda personer på både grundläggande och gymnasial nivå. Det är ett utvecklande uppdrag som innehåller både självständigt arbete och samverkan med andra lärare. Arbetet är varierande med både praktiska och teoretiska delar. De teoretiska delarna handlar i första hand om gymnasiekurser inom industriprogrammet. Du kommer även att ha kontakt och samarbete med lokala industriföretag. Hos oss ingår du i ett arbetslag med totalt fem industrilärare. Våra utbildningar är certifierade inom Teknikcollege.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med kompetens och erfarenhet inom skärande bearbetning och CNC. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom industribranschen. Yrkeslärarexamen och lärarlegitimation är meriterande, liksom erfarenhet av arbete som yrkeslärare. Om du saknar yrkeslärarutbildning är det viktigt att du har intresse av att läsa in den parallellt med din anställning hos oss. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som engagemang, förmåga och intresse av att arbeta för elevernas kunskapsutveckling.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se Visa mindre

Maskinförare

NLF är ett serviceföretag med snart 80 års erfarenhet, inriktat på de flesta typer av transporter, maskinentreprenader och materialleveranser. Huvudkontoret är baserat i Lindesberg.Företaget ägs av 32 åkerier och maskinentreprenörer. NLF agerar marknads-, ekonomi- och administrationsavdelning åt alla delägare. Vårt fokus är på våra kunder och de uppdrag vi anförtrotts att utföra. Våra totala resurser uppgår till ca 100 fordon och maskiner. NLF:s delägare o... Visa mer
NLF är ett serviceföretag med snart 80 års erfarenhet, inriktat på de flesta typer av transporter, maskinentreprenader och materialleveranser. Huvudkontoret är baserat i Lindesberg.Företaget ägs av 32 åkerier och maskinentreprenörer. NLF agerar marknads-, ekonomi- och administrationsavdelning åt alla delägare. Vårt fokus är på våra kunder och de uppdrag vi anförtrotts att utföra. Våra totala resurser uppgår till ca 100 fordon och maskiner. NLF:s delägare och deras anställda samt företagets 12 tjänstemän håller verksamheten löpande, vilken omsätter ca 180 mkr.Vid vår fastighet i Yxe (88 ha), söder om Lindesberg, bedriver vi sedan 70-talet i egen regi en grus- och bergtäkt. Framför allt levererar vi bergmaterial och grus till anläggningsarbeten, vägar, byggen och även industrin. På platsen huserar också NLFs egna återvinningsanläggning för industri- och byggavfall där vi sorterar, krossar och förädlar olika typer av restprodukter.UppdragDu kommer verka som en maskinist av tre, vid vår anläggning i Yxe. Maskinerna består i dagsläget av L110, L120 och L180. Vi har också en Doppstadt dw 3060, Materialhanterare Sennebogen och en trumsikt. Uppdraget innebär att till viss del sköta maskinerna och framföra fordon, lasta både pallat med gaffel och löst med skopa. Visst underhållsarbete och enklare service ingår.Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av: * Hantera och lasta grus och bergmaterial * Krossa och hantera restprodukter * Sköta om maskinparken genom daglig översyn * Vara delaktig i diskussioner om inköp och försäljning * Tillfälliga arbeten på annan plats/ort kan komma upp för diskussion. KvalifikationerDu har redan dokumenterad flerårig erfarenhet av att framföra hjullastare. Du har ett högt säkerhetstänk och är van att leverera hög service. I din roll kommer du möta både direkta kunder samt delägare och ett trevligt och serviceinriktat bemötande är viktigt. Du bör ha maskinförarbevis HLG och HLA.Personliga egenskaper är något som värderas högt. Viktigt är att du kan ta egna initiativ, är ansvarstagande.Övrig informationTjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Placeringsort är vid vår anläggning i Yxe. För mer information om tjänsten, kontakta VD Fredrik Sand på tel. 0581-84507 eller ombud:Unionen: Staffan Sandberg tel. 0581-84515Arbetsplats Yxe: Mikael Hansson tel. 0581-84508Skyddsombud/ Transportledare Yxe: Agneta Grund tel. 0581-84501Vi vill ha din ansökan senast 10 maj.Skicka till [email protected] ange ”maskinist” i ämnesradenVi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Läs mer om oss: www.noralindefrakt.se Visa mindre