Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Lindesberg

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör

Välkommen till Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen - en gemensam förvaltning för de fyra kommunerna Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora. Vi utvecklar samhället och har ett brett uppdrag inom bland annat strategisk planering, tillstånd och tillsyn. Vi vågar tänka nytt och erbjuder en arbetsplats med kreativa och härliga samtal, högt tempo och lösningsfokuserade arbetssätt. Dessutom får du generös flextid, friskvård och rökfri arbetstid. Förva... Visa mer
Välkommen till Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen - en gemensam förvaltning för de fyra kommunerna Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora. Vi utvecklar samhället och har ett brett uppdrag inom bland annat strategisk planering, tillstånd och tillsyn. Vi vågar tänka nytt och erbjuder en arbetsplats med kreativa och härliga samtal, högt tempo och lösningsfokuserade arbetssätt. Dessutom får du generös flextid, friskvård och rökfri arbetstid.

Förvaltningen består av ca 60 engagerade medarbetare med varierande roller och arbetsområden. Hos oss får du möjlighet att driva och delta i föränderliga samhällsbyggnadsprocesser. Vi ser varje medarbetare som en viktig pusselbit. Är du redo att utveckla framtidens samhälle med oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har ett stort samhällsintresse och vill bygga upp och utveckla kommunikationen mot företag och invånare i samverkan med våra fyra kommuner. Som kommunikatör hos oss är du en viktig del i förvaltningens utvecklingsarbete. Du kommer att ingå i staben där förvaltningens stödfunktioner finns samlade. Din arbetsgrupp består av 14 personer med olika kompetenser och du arbetar som stöd åt hela förvaltningen. Du ingår även i förvaltningens ledningsgrupp och i ett nätverk av kommunikatörer från andra förvaltningar, bolag och kommuner.

Just nu pågår en översyn av förvaltningens varumärke, där du kommer att ha en viktig roll.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara både strategiska och operativa, exempelvis:
• Kommunikationsstöd i olika projekt, exempelvis genom att coacha kollegor.
• Ta fram strategier för vår kommunikation.
• Samordna lokal press och media.
• Producera film och texter för extern och intern kommunikation i klarspråk.
• Uppdatera webbar och anpassa budskap för olika kommuner.
• Samverka med externa samarbetspartners och andra förvaltningar i de olika kommunerna.
• Skapa användarvänliga e-tjänster.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleexamen i kommunikation eller en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du skriver tydliga texter och har goda kunskaper i klarspråk. Du har tidigare erfarenhet av arbete med webb och sociala medier och har förmågan att arbeta kanaloberoende. Det är meriterande om du har arbetat med medborgardialoger, bild, film eller e-tjänster. Du bör även ha erfarenhet av att leda och arbeta i projekt.

För den här rollen söker vi dig som driver ditt arbete självständigt, är intresserad av din omvärld, kommer med idéer och tar egna initiativ. Din förmåga att samarbeta och skapa relationer är viktig. Du behöver kunna sätta dig in i komplexa frågeställningar, skapa dig en helhetsbild och samordna. Du bör kunna parera din förmåga att tänka nytt och samtidigt ha en förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Uppdraget passar dig som har ett strategiskt tankesätt, är strukturerad och tycker om att arbeta med varierande uppgifter.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Kommunikatör

Endast 40 minuter med bil från Örebro finns Lindesberg! Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Som anställd får du friskvårdsbidrag eller motionstimme. Du har möjlighet att leasa förmåncykel och kan semesterväxla för att få fler semesterdagar. Självklart har du även flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan. Kanslienheten är en central stödfunktion som ar... Visa mer
Endast 40 minuter med bil från Örebro finns Lindesberg! Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Som anställd får du friskvårdsbidrag eller motionstimme. Du har möjlighet att leasa förmåncykel och kan semesterväxla för att få fler semesterdagar. Självklart har du även flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan.

Kanslienheten är en central stödfunktion som arbetar med att ge stöd och service till medarbetare, chefer, medborgare och politiska företrädare i organisationen. Till vår enhet söker vi en kommunikatör som vill fortsätta utveckla arbetet med kommunikation. Detta gör du i nära samarbete med kommunens informatör och webbsamordnare.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt huvuduppdrag är att planera, samordna och praktiskt arbeta med kommunikation.

Du analyserar kommunikationsbehov och identifierar målgrupper, budskap, aktiviteter och kanaler. I samarbete med sakkunniga tar du fram kommunikationsplaner som du omsätter till praktiska aktiviteter som sedan följs upp och utvärderas.

Vi vill att du är en duktig skribent med ett öga för bild och en känsla för timing. Du är van att skriva anpassade texter för olika kanaler, främst för webben men även pressmeddelanden, broschyrer och inlägg på sociala medier.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande. Vi ser att du har erfarenhet av arbete inom kommunikation och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från arbete i en politiskt styrd organisation. Erfarenhet av att leda projekt samt kriskommunikation är också meriterande.

Du har en god förmåga att strukturera, planera och prioritera samt göra avvägningar utifrån vad som behöver göras. Du kan snabbt ställa om och är flexibel. Du har förmågan att analysera, värdera och sammanfatta information som sedan kommuniceras effektivt och tydligt.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Klarspråk är en självklarhet för dig i ditt arbete.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Varumärkesutvecklare

Vill du vara med och tillsammans med andra aktörer utveckla och marknadsföra den unika miljön, platserna och möjligheterna som utmärker Lindesbergs kommun? Vill du bidra till att stärka kommunens varumärke och attraktionskraft? Välkommen att söka vår nyinrättade tjänst som varumärkesutvecklare. Tjänsten är ett horisontellt uppdrag för hela kommunkoncernen, men organisatoriskt tillhör varumärkesutvecklaren tillväxtförvaltningen och är direkt underställd fö... Visa mer
Vill du vara med och tillsammans med andra aktörer utveckla och marknadsföra den unika miljön, platserna och möjligheterna som utmärker Lindesbergs kommun? Vill du bidra till att stärka kommunens varumärke och attraktionskraft? Välkommen att söka vår nyinrättade tjänst som varumärkesutvecklare.

Tjänsten är ett horisontellt uppdrag för hela kommunkoncernen, men organisatoriskt tillhör varumärkesutvecklaren tillväxtförvaltningen och är direkt underställd förvaltningschefen.

Endast 30 minuter med tåg från Örebro finns Lindesberg, den lagom stora kommunen där du får möjligheten att jobba brett. Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Hos oss får du närhet till både politik och andra tjänstepersoner, något som gynnar möjligheterna till samarbete.

Som anställd får du friskvårdsbidrag eller motionstimme. Du har möjlighet att leasa förmåncykel och kan semesterväxla för att få fler semesterdagar. Självklart har du även flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en kollega med ansvar för att leda och samordna utvecklingen och implementering av Lindesbergs kommuns platsvarumärke och vara en samordnande kraft för att stärka Lindesbergs kommun som en attraktiv plats. Som varumärkesutvecklare har du ett strategiskt perspektiv som håller samman helheten och driver arbetet med kommunens platsvarumärke och platsutveckling. Du är en naturlig kontaktperson som bygger nätverk, då du tillsammans med näringsliv, föreningsliv och andra organisationer bygger upp nya kommunikationsvägar för att lyfta Lindesbergs kommun som besöksmål och höja attraktionskraften för boende, företag och besökare.

Du ansvarar för att självständigt initiera, planera och driva projekt, arbeta med den digitala utvecklingen och representera kommunen i olika nätverk.

I ditt ansvarsområde ingår bland annat att:
• Översyn och implementering av varumärket
• Skapa varumärkesstrategier över året i alla våra kanaler
• Utveckla och projektleda långsiktiga varumärkes-, kommunikations-och kampanjstrategier.
• Säkerställa att det kommunikativa uttrycket och den grafiska identiteten går som en röd tråd i våra kanaler
• Driva nätverk och koppla samman verksamheter för att utveckla platsens attraktivitet
• Arbeta med att utveckla det gemensamma värd- och ambassadörskapet i Lindesbergs kommun

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom kommunikation och marknadsföring eller annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdig. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Har du erfarenhet av att arbeta med varumärken såväl strategiskt som operativt så är det meriterande, likaså om du är bekant med programvarorna In Design, Photoshop och Illustrator. Även arbete från en politiskt styrd organisation är meriterande.

Eftersom det här är en nyinrättad tjänst behöver du vara en initiativrik och ansvarstagande person, då en del i tjänsten handlar om att utforma uppdraget. Du är en driven nätverksbyggare och van att leda interna och externa processer.

Det krävs engagemang, kreativitet och flexibilitet i rollen, men också att du har tålamod och uthållighet att hålla fast i processer. För att trivas med oss behöver du vara energisk, trygg i dig själv och se möjlighet i förändringar. Du har höga ambitioner, gillar att arbeta i ett högt tempo och är en person med hög servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 900 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Kommunikatör

Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen är en arbetsplats som erbjuder kreativa samtal, högt tempo, lösningsfokuserade arbetssätt och ger dig möjlighet att driva och delta i föränderliga samhällsbyggnadsprocesser. Förvaltningen består av ca 50 engagerade medarbetare med varierande professioner och arbetsområden. Vi är en samverkande förvaltning mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommun med ett brett uppdrag inom bl.a. strategisk planering... Visa mer
Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen är en arbetsplats som erbjuder kreativa samtal, högt tempo, lösningsfokuserade arbetssätt och ger dig möjlighet att driva och delta i föränderliga samhällsbyggnadsprocesser. Förvaltningen består av ca 50 engagerade medarbetare med varierande professioner och arbetsområden. Vi är en samverkande förvaltning mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommun med ett brett uppdrag inom bl.a. strategisk planering, tillstånd och tillsyn. Varje medarbetare är en viktig pusselbit, därför ska du jobba hos oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara en del av att utveckla samhället i kommunerna i norra Örebro Län. Rollen som kommunikatör i Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen är ny. Därför kommer du att få vara delaktig i tjänstens utformning. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du kommer att vara en del av staben där förvaltningens stödfunktioner finns samlade. Din arbetsgrupp består av 13 personer med olika kompetenser och du arbetar som stöd åt hela förvaltningen och dess ledning. Du kommer även att ingå i ett nätverk av kommunikatörer från andra förvaltningar, bolag och kommuner.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara både strategiska och operativa, exempelvis:
• Kommunikationsstöd i olika projekt.
• Ta fram strategier för vår kommunikation.
• Samordna lokal press och media.
• Producera texter för extern och intern kommunikation i klarspråk.
• Uppdatera webbar och anpassa budskap för olika kommuner.
• Samverka med externa samarbetspartners och andra förvaltningar i de olika kommunerna.
• Skapa användbara e-tjänster.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleexamen i kommunikation eller en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du skriver tydliga texter och har goda kunskaper i klarspråk. Du har tidigare erfarenhet av arbete med webb och sociala medier och har förmågan att arbeta kanaloberoende. Det är meriterande om du har arbetat med bild, film eller e-tjänster.

För den här rollen söker vi dig som driver ditt arbete självständigt, kommer med idéer och tar egna initiativ. Din förmåga att samarbeta och skapa relationer är viktig. Du behöver kunna sätta dig in i komplexa frågeställningar, skapa dig en helhetsbild och samordna. Du bör kunna parera din förmåga att tänka nytt och samtidigt ha en förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Uppdraget passar dig som har ett strategiskt tankesätt, är strukturerad och tycker om att arbeta med varierande uppgifter.

ÖVRIGT
Vi är måna om våra medarbetares hälsa och erbjuder därför generös flextid, friskvårdstimme och rökfri arbetstid.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Kommunikatör/Receptionist

Tillträde: Omgående Placering: Frövi Tjänstebeskrivning Vi behöver extra personal till museets reception för att kunna utöka öppethållandet av museet på helger samt förstärka bemanningen vid högsäsong och evenemang. Museet har öppet med fasta öppettider under sommarmånaderna. Övrig tid på året tas i nuläget museibesök emot enligt överenskommelse, men vi planerar att börja ha helgöppet med fasta öppettider under hösten och vintern. Som receptionist har du... Visa mer
Tillträde: Omgående
Placering: Frövi


Tjänstebeskrivning
Vi behöver extra personal till museets reception för att kunna utöka öppethållandet av museet på helger samt förstärka bemanningen vid högsäsong och evenemang. Museet har öppet med fasta öppettider under sommarmånaderna. Övrig tid på året tas i nuläget museibesök emot enligt överenskommelse, men vi planerar att börja ha helgöppet med fasta öppettider under hösten och vintern.
Som receptionist har du ansvar för besöksmotagande, du vägleder besökare och tar emot entréavgifter och betalning i café och museibutiken samt har hand om bokning av rum till museets vandrarhem. I receptionen finns även museets café där du sköter om den dagliga driften.
Tjänsten innefattar även ansvar för verksamhetens externa kommunikation, med uppdatering av museets hemsida och sociala medier, evenemangskalendrar osv.


Personspecifikationer
Som person behöver du vara flexibel, ansvarstagande, social, positiv och drivande. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Kunskap om industrihistoria är meriterande.
Du bör ha erfarenhet i att arbeta med besöksmottagande och ha kassavana.
Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat som kommunikatör. Du behöver ha goda kunskaper i Adobe-programmen, Facebook, Instagram, Google My Business och Wordpress.
Då tjänsten är en timanställning behöver du vara flexibel och ha möjlighet att på kort varsel rycka in om exempelvis någon annan personal på museet blir sjuk.


Om oss
Stiftelsen Frövifors Pappersbruksmuseum drivs för att bevara och sprida kunskap om den gamla industrimiljön på platsen. På museet finns också ambitionen att belysa förpackningarnas historia i ett flertal unika utställningar. Konsthall, galleri, café samt ett omfattande bibliotek och arkiv kompletterar ytterligare verksamheten. Pappersbruksmuseet har med sin mångsidiga verksamhet viljan att vara en kulturell mötesplats för alla. Både på egen hand och tillsammans med externa samarbetspartners anordnas kulturevenemang och utställningar. Möjlighet till framförande av musik, teater och annan scenkonst erbjuds på någon av museets scener.


Ansökan
Skicka in ett personligt brev samt CV till Mikael Tiderman på Frövifors Pappersbruksmuseum senast den 13/6 2020. Intervjuer sker fortlöpande. Visa mindre

Kommunikatör

Kanslienheten är en central stödfunktion som arbetar med att ge stöd och service till politiska företrädare, medborgare och chefer i organisationen. Till vår enhet söker vi en kommunikatör som vill fortsätta utveckla arbetet med bland annat fokus på kriskommunikation och digitala kanaler. Du kommer vara ett efterfrågat stöd i kommunen och vi söker dig som vill ha ett varierande uppdrag med starkt utvecklingsfokus! Endast 35 minuter med bil från Örebro fi... Visa mer
Kanslienheten är en central stödfunktion som arbetar med att ge stöd och service till politiska företrädare, medborgare och chefer i organisationen. Till vår enhet söker vi en kommunikatör som vill fortsätta utveckla arbetet med bland annat fokus på kriskommunikation och digitala kanaler. Du kommer vara ett efterfrågat stöd i kommunen och vi söker dig som vill ha ett varierande uppdrag med starkt utvecklingsfokus!

Endast 35 minuter med bil från Örebro finns Lindesberg! Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Som anställd får du friskvårdsbidrag eller motionstimme. Du har möjlighet att leasa förmånscykel och kan semesterväxla för att få fler semesterdagar. Självklart har du även flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta på distans.

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör är du är drivande i utvecklingen av kommunikationsarbetet i Lindesbergs kommun. Du är kommunens enda kommunikatör men arbetar nära kommunens webbsamordnare i många frågor. Utifrån att du är ensam i din roll ställs det högs krav på att du är självgående och kan ta eget ansvar.

Du kommer både ha en strategisk och en operativ roll med stor variation i arbetet. Du analyserar kommunikationsbehov, tar fram kommunikationsplaner och stödjer administrativt. Du kommer att ansvara för kommunikationen i samband med större projekt, aktiviteter och förändringar och utgör ett kvalificerat kommunikationsstöd till chefer och verksamheter. Du kommer arbeta med olika digitala kanaler och bland annat med presskommunikation.

Ett stort fokus för kommunens kommunikatör den närmsta tiden är att arbetet med kriskommunikation. Där kommer ditt fokus vara att utveckla kommunens kommunikativa förmåga vid kris och samhällsstörning samt under höjd beredskap.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande. Vi tror att du har erfarenhet av arbete inom kommunikation och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från arbete i en politiskt styrd organisation. Erfarenhet av att leda projekt samt kriskommunikation är också meriterande. Självklart är hela du "digitaliserad" med goda kunskaper inom t.ex. officepaketet, sociala medier, bild/video, In Design, Photoshop och webb.

Som person är du driven, utvecklingsinriktad och har en hög servicemedvetenhet. Du har en god förmåga att strukturera, planera och prioritera samt göra avvägningar utifrån vad som ska göras. Du kan snabbt ställa om och är flexibel. Du har förmågan att analysera, värdera och sammanfatta information som sedan kommuniceras effektivt och tydligt. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

För att passa i rollen är det även viktigt att du har ett stort samhällsintresse och vill bidra till utvecklingen av kommunens kommunikation externt till medborgare men även internt i organisationen.

Så är du en idéspruta som gillar att ta egna initiativ? Har du helhetssyn och god samarbetsförmåga? Är du ansvarstagande och kvalitetsmedveten? I så fall är du den vi söker!

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Kommunikatör

Kanslienheten är en central stödfunktion som arbetar med att ge stöd och service till politiska företrädare och chefer i organisationen. Till vår enhet söker vi en kommunikatör som vill fortsätta utveckla arbetet med bland annat fokus på kriskommunikation och digitala kanaler. Du kommer vara ett efterfrågat stöd i kommunen och vi söker dig som vill ha ett varierande uppdrag med starkt utvecklingsfokus! ARBETSUPPGIFTER Som kommunikatör är du är drivande... Visa mer
Kanslienheten är en central stödfunktion som arbetar med att ge stöd och service till politiska företrädare och chefer i organisationen. Till vår enhet söker vi en kommunikatör som vill fortsätta utveckla arbetet med bland annat fokus på kriskommunikation och digitala kanaler. Du kommer vara ett efterfrågat stöd i kommunen och vi söker dig som vill ha ett varierande uppdrag med starkt utvecklingsfokus!

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör är du är drivande i utvecklingen av kommunikationsarbetet i Lindesbergs kommun. Du kommer både ha en strategisk och en operativ roll med stor variation i arbetet. Du analyserar kommunikationsbehov, tar fram kommunikationsplaner och stödjer administrativt. Du kommer att ansvara för kommunikationen i samband med större projekt, aktiviteter och förändringar och utgör ett kvalificerat kommunikationsstöd till chefer och verksamheter. Du kommer arbeta med olika digitala kanaler och bland annat med press- och kriskommunikation.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande. Vi tror att du har erfarenhet av arbete inom kommunikation och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från arbete i en politiskt styrd organisation. Erfarenhet av att leda projekt samt kriskommunikation är också meriterande. Självklart är hela du "digitaliserad" med goda kunskaper inom t.ex. officepaketet, sociala medier, bild/video, In Design, Photoshop och webb.

Som person är du driven, utvecklingsinriktad och har en hög servicemedvetenhet. Du har en god förmåga att strukturera, planera och prioritera samt göra avvägningar utifrån vad som ska göras. Du kan snabbt ställa om och är flexibel. Du har förmågan att analysera, värdera och sammanfatta information som sedan kommuniceras effektivt och tydligt. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

För att passa i rollen är det även viktigt att du har ett stort samhällsintresse och vill bidra till utvecklingen av kommunens kommunikation externt till medborgare men även internt i organisationen.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Kommunikatör

Kanslienheten är en central stödfunktion som arbetar med att ge stöd och service till politiska företrädare och chefer i organisationen. Till vår enhet söker vi en kommunikatör som vill fortsätta utveckla arbetet med bland annat fokus på kriskommunikation och digitala kanaler. Du kommer vara ett efterfrågat stöd i kommunen och vi söker dig som vill ha ett varierande uppdrag med starkt utvecklingsfokus! ARBETSUPPGIFTER Som kommunikatör är du är drivande... Visa mer
Kanslienheten är en central stödfunktion som arbetar med att ge stöd och service till politiska företrädare och chefer i organisationen. Till vår enhet söker vi en kommunikatör som vill fortsätta utveckla arbetet med bland annat fokus på kriskommunikation och digitala kanaler. Du kommer vara ett efterfrågat stöd i kommunen och vi söker dig som vill ha ett varierande uppdrag med starkt utvecklingsfokus!

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör är du är drivande i utvecklingen av kommunikationsarbetet i Lindesbergs kommun. Du kommer både ha en strategisk och en operativ roll med stor variation i arbetet. Du analyserar kommunikationsbehov, tar fram kommunikationsplaner och stödjer administrativt. Du kommer att ansvara för kommunikationen i samband med större projekt, aktiviteter och förändringar och utgör ett kvalificerat kommunikationsstöd till chefer och verksamheter. Du kommer arbeta med olika digitala kanaler och bland annat med press- och kriskommunikation.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande. Vi tror att du har erfarenhet av arbete inom kommunikation och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från arbete i en politiskt styrd organisation. Erfarenhet av att leda projekt samt kriskommunikation är också meriterande. Självklart är hela du "digitaliserad" med goda kunskaper inom t.ex. officepaketet, sociala medier, bild/video, In Design, Photoshop och webb.

Som person är du driven, utvecklingsinriktad och har en hög servicemedvetenhet. Du har en god förmåga att strukturera, planera och prioritera samt göra avvägningar utifrån vad som ska göras. Du kan snabbt ställa om och är flexibel. Du har förmågan att analysera, värdera och sammanfatta information som sedan kommuniceras effektivt och tydligt. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

För att passa i rollen är det även viktigt att du har ett stort samhällsintresse och vill bidra till utvecklingen av kommunens kommunikation externt till medborgare men även internt i organisationen.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se Visa mindre