Lediga jobb som Fastighetsskötare i Lindesberg

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Kyrkvaktmästare 100%

Välkommen till Svenska kyrkan, Näsby Fellingsbro pastorat - en spännande möjlighet väntar! Vi söker en kyrkvaktmästare med känsla för att skapa vackra miljöer. Arbetsuppgifter Tillsammans med vårt team av kyrkvaktmästare, präster, diakoner, musiker och pedagoger och övriga anställda får du chansen att skapa vackra och välskötta miljöer i våra tre kyrkor och fyra kyrkogårdar. Som kyrkvaktmästare kommer du att ansvara för skötsel och underhåll av våra kyrkog... Visa mer
Välkommen till Svenska kyrkan, Näsby Fellingsbro pastorat - en spännande möjlighet väntar!
Vi söker en kyrkvaktmästare med känsla för att skapa vackra miljöer.
Arbetsuppgifter
Tillsammans med vårt team av kyrkvaktmästare, präster, diakoner, musiker och pedagoger och övriga anställda får du chansen att skapa vackra och välskötta miljöer i våra tre kyrkor och fyra kyrkogårdar.
Som kyrkvaktmästare kommer du att ansvara för skötsel och underhåll av våra kyrkogårdar samt se till att våra församlingshem och kyrkor är i utmärkt skick. Du kommer även att delta i gudstjänster, begravningar, dop och vigslar och se till att kyrkorummet är väl förberett och att de praktiska och tekniska uppgifterna tas om hand. En del av tjänsten innebär helgtjänstgöring enligt ett rullande schema samt tjänstgöring kvällstid.
Personlig profil
Din sociala kompetens är viktig när du möter och hjälper våra besökare och deltagare i olika aktiviteter. Genom att erbjuda en varierad och fri arbetsmiljö ger tjänsten som kyrkvaktmästare dig möjligheter till personlig utveckling och flexibel arbetstid. Vi söker dig som är entusiastisk, har idéer och är öppen för att prova nya arbetssätt. Vi tillhandahåller arbetskläder och erbjuder en årlig friskvårdsersättning för att stödja ditt välbefinnande.
För att lyckas i rollen som kyrkvaktmästare hos oss är det viktigt att du har god fysisk kapacitet för att klara av de ibland tunga lyften och det höga arbetstempot. Du har också en analytisk förmåga och kan se potential för förbättringar och bidra med konstruktiva lösningar. Du trivs med att arbeta både i team och självständigt, och du upprätthåller alltid hög kvalitet och tempo i ditt arbete.
Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten är det fördelaktigt om du har erfarenhet inom grönyteskötsel, trädgårdsskötsel eller liknande områden. Utbildning inom trädgårdsskötsel är särskilt meriterande, t.ex. Naturbruksgymnasium med inriktning trädgård. Grundläggande maskinkunskaper och B-körkort krävs, medan högre behörigheter som BE samt behörighet för motorsåg och röjsåg är meriterande.
Tjänsten förutsätter medlemskap i Svenska kyrkan och att du delar svenska kyrkans värderingar.
Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta rekryterande chef, som mer än gärna berättar mer om tjänsten. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan och välkomna dig till vårt team!
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdag är 3 september 2023.
Placering
Tjänsten utgår från Näsby kyrka i Frövi med tjänstgöring i hela pastoratet.
Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fastighetstekniker

Institutionen för ekologi Sommarvikariat som fastighetstekniker och kontaktperson på Grimsö Forskningsstation. Vid institutionen för ekologi bedrivs forskning och utbildning i ekologi kring populationers, organismsamhällenas och ekosystemens dynamik, ofta med inriktning på jordbruks- och skogslandskapets ekologi. Grundläggande och tillämpade frågeställningar om ekologiska konsekvenser av markanvändning och om biologisk mångfald hanteras ofta tillsammans i ... Visa mer
Institutionen för ekologi
Sommarvikariat som fastighetstekniker och kontaktperson på Grimsö Forskningsstation.
Vid institutionen för ekologi bedrivs forskning och utbildning i ekologi kring populationers, organismsamhällenas och ekosystemens dynamik, ofta med inriktning på jordbruks- och skogslandskapets ekologi. Grundläggande och tillämpade frågeställningar om ekologiska konsekvenser av markanvändning och om biologisk mångfald hanteras ofta tillsammans i såväl enskilda projekt som större samarbeten.

Grimsö forskningsstation ligger i Bergslagen, Lindesbergs kommun, där Örebro, Västmanlands och Kopparbergs län möts. Forskningsstationen grundades 1974 som en ekologisk forskningsstation med Naturvårdsverket som huvudman. Sedan 1992 ligger Grimsö under Sveriges Lantbruksuniversitets (SLU) verksamhet. Grimsö utgör avdelningen Viltekologi inom Institutionen för Ekologi. På Grimsö finns också Viltskadecenter som utbildar och informerar om skador orsakade av fredat vilt och hur man förebygger dem.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba vid SLU på https://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/

Om jobbet
Tjänsten som fastighetstekniker och kontaktperson omfattar 50%. Arbetsuppgifterna består bland annat av daglig tillsyn, utomhusarbete avseende hus och omgivning, mindre drift och underhåll, genomgång av fordon, felsökning och mindre reparationer. I och med logi på plats kan visst förberedande av övernattningsrum och mottagande av gäster förekomma. I tjänsten förväntas man vara på plats dagligen måndag till fredag.

Din bakgrund 
Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och utför dina uppgifter med noggrannhet och effektivitet. Arbetet ställer krav på flexibilitet och du skall ha en god förmåga att arbeta självständigt. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och B-körkort är ett krav. Viss utbildning och genomgång sker på plats innan tillträde. Du bör behärska svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Placering:
Grimsö forskningsstation.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning, sommarvikariat, under fem veckor.

Omfattning:
50%.

Tillträde:
2024-07-18, eller enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast 2024-07-12.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/

 


Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) har en nyckelroll i utvecklingen för hållbart liv, grundad i vetenskap och utbildning. Genom vårt fokus på samspelen mellan människa, djur och ekosystem och ett ansvarsfullt brukande av naturresurserna bidrar vi till en hållbar samhällsutveckling och goda livsvillkor på vår planet. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden. Vi arbetar för en jämställd och inkluderande arbetsmiljö där öppna samtal mellan människor med olika erfarenheter lägger grunden för vetenskaplighet, kreativitet och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och perspektiv att söka den aktuella anställningen. Visa mindre

Underhållstekniker på Frövi Greenery

FoodVentures Frövi Greenery - Pionjärer inom växthusindustrin FoodVentures har lanserats i Norden med sitt första projekt i Sverige, Frövi. Foodventures grundades 2012, och har därefter blivit den globala experten på högteknologiska växthusoperationer genomat att leverera färska och smakrika grönsaker till globala städer från moderna gårdar runtom i vrlden. Vi hanterar hela värdekedjan från frö till mataffär med hjälp av avancerade växthus och jordbruksfö... Visa mer
FoodVentures Frövi Greenery - Pionjärer inom växthusindustrin

FoodVentures har lanserats i Norden med sitt första projekt i Sverige, Frövi. Foodventures grundades 2012, och har därefter blivit den globala experten på högteknologiska växthusoperationer genomat att leverera färska och smakrika grönsaker till globala städer från moderna gårdar runtom i vrlden. Vi hanterar hela värdekedjan från frö till mataffär med hjälp av avancerade växthus och jordbruksförvaltningsmetoder. Som underhållstekniker hos FoodVentures Frövi Greenery kommer du att vara en nyckelperson i vårt team och spela en viktig roll i att säkerställa att våra högteknologiska växthus fungerar optimalt. Vi erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom växthusodling och bidra till produktionen av högkvalitativa, färska grönsaker.

Vem är du
Vi söker en dedikerad underhållstekniker till vårt team för att arbeta med våra produktionsanläggningar i Frövi, Sverige. Som en del av vårt team kommer du inte bara att utföra underhållsarbete utan även fungera som en viktig länk i vår strävan efter kontinuerlig förbättring och framgång.

Jobbeskrivning
Ansvarig för att utföra alla manuella uppgifter såsom reparationer, underhåll och installationsarbeten. Teknikern kan vanligtvis utföra alla dagliga aktiviteter och kan växla roller mellan olika uppgifter, vilket ger viss flexibilitet i planeringen av dagliga aktiviteter.

Ansvarsområden
Utföra förebyggande underhåll på produktionsutrustning och mekaniska system, inklusive vårt bevattningssystem.
Identifiera och åtgärda fel och funktionsstörningar för att säkerställa kontinuerlig drift av produktionsanläggningen, även på höjder (cirka 6 meter).
Utföra reparationer och installationer av maskiner och utrustning.
Följa företagets säkerhets- och kvalitetsstandarder.
Samarbeta med andra avdelningar för att optimera produktionsflödet och minimera stillestånd.
Säkerställa att anläggningen uppfyller lagkrav.

Kvalifikationer:
Diplom som underhållstekniker eller liknande.
3 års erfarenhet av underhålls- eller installationsarbete med automationssystem.
Flytande engelska och svenska i tal, eftersom språket används dagligen.

Meriterande:
Erfarenhet av underhållsarbete i en industriell eller liknande miljö.
Erfarenhet av att underhålla växthus eller bevattningssystem.
Kunskap om mekaniska system.
Certifieringar inom arbete på höjd, fallskydd eller liknande säkerhetsstandarder.

Anställningsvillkor:
Heltidsanställning med 6 månaders provanställning.
Arbetstid är vardagar och dagtid men kan variera beroende på produktionsbehov.
Villkor enligt kollektivavtal. Visa mindre

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare till Lindesberg/Kopparberg

Fastighetsskötare i ett snabbt växande fastighetsbolag. Vi söker fastighetsskötare till Lindesberg/Kopparberg (Huvudkontoret ligger i Bergsjö i Hälsingland men inte din placering). AB-Hem är ett litet men snabbt växande fastighetsbolag, som hyr ut ungefär 700 lägenheter i bl a Lindesberg, Kopparberg, Avesta, Hofors, Sala samt Enköpings kommuner Vi söker nu dig som vill bli fastighetsskötare hos oss på AB-hem. Arbetet är fritt, rörligt och omväxlande. Vi vi... Visa mer
Fastighetsskötare i ett snabbt växande fastighetsbolag. Vi söker fastighetsskötare till Lindesberg/Kopparberg (Huvudkontoret ligger i Bergsjö i Hälsingland men inte din placering).
AB-Hem är ett litet men snabbt växande fastighetsbolag, som hyr ut ungefär 700 lägenheter i bl a Lindesberg, Kopparberg, Avesta, Hofors, Sala samt Enköpings kommuner
Vi söker nu dig som vill bli fastighetsskötare hos oss på AB-hem. Arbetet är fritt, rörligt och omväxlande. Vi vill att du ska vara självständig och kunna röra dig mellan de fastigheter som vi har i ditt distrikt. Vi söker nu en person med placering i närheten av Lindesberg/Kopparberg.
Du bör kunna åtgärda vardagliga fastighetsåtgärder såsom själv samt tycka om att träffa människor. Du blir vårt ansikte utåt så detta är viktigt.
Exempel på arbetsuppgifter: Kontakt med hyresgäster, ta emot leveranser av vitvaror, fixa droppande kranar eller toastolar, felsökning och bedömning av vitvaror, kontroll av värmesystem, radiatorer, enklare reparationer i hemmet, spacklings- och målningsarbeten, trädgårdsskötsel, trappstädning, avflyttningsbesiktning mm
God svenska i tal och skrift och flytande engelska i tal är ett krav.
Om du har yrkeskunskaper inom el, rör, ventilation eller snickerier är det ett stort plus. Vi vill även att du skall ha grundläggande IT-kunskap så att du kan sköta dator, skrivare, telefon, mail etc på ett bra sätt.
Låter detta som något som passar just dig, så tveka inte att svara på denna annons med CV samt en kort berättelse om dig själv.
Vi kommer inte ha möjlighet att svara på alla ansökningar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongsarbete drift och underhåll av parkområden och idrottsanläggningar

Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs Kommun står för bildning och demokrati. Ett rikare liv. Vår vision är att göra skillnad för människors livskvalitet. Idag och imorgon. Kultur, fritid och anläggning är en del av Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs kommun och vi arbetar med fritidsfrågor, föreningar, allmänkultur, bibliotek, turism, medborgarservice och kulturarv. Anläggning sköter drift och underhåll av våra parker, grönområden, idrottsanläggninga... Visa mer
Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs Kommun står för bildning och demokrati. Ett rikare liv. Vår vision är att göra skillnad för människors livskvalitet. Idag och imorgon.

Kultur, fritid och anläggning är en del av Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs kommun och vi arbetar med fritidsfrågor, föreningar, allmänkultur, bibliotek, turism, medborgarservice och kulturarv.

Anläggning sköter drift och underhåll av våra parker, grönområden, idrottsanläggningar, naturbadplatser, lekplatser, renhållning, tempurerat utomhusbad med mera. Detta så att alla våra medborgare kan mötas på våra anläggningar på ett säkert och tryggt sätt som resulterar i att det ökar tillgängligheten, upplevelsevärden, och skapa bättre folkhälsa och en högre livskvalité.ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi säsongsarbetare för perioden april-oktober 2023. Tjänsterna är placerade i Lindesbergs tätort, Frövi samt Fellingsbro. Ange i din ansökan vilken/vilka tjänster du är intresserad av.

I arbetsuppgifterna som drift- och underhållsarbetare ingår drift och underhåll av allmän platsmark, med bland annat sommarblommor och möblering i parker, tätortsnära skog och övriga grönytor. I uppgifterna ingår även att svara för drift och underhåll på idrottsanläggningar. Dessutom ingår arbetsuppgifter som skötsel av obebyggda tomter, yttre fastighetsskötsel, drift av lekplatser, renhållning av gator och parker, klippning och linjering av fotbollsplaner samt övrig skötsel.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som, av arbetsgivaren, värderas likvärdigt. Erfarenhet av drift och underhåll inom park/idrott eller yttre fastighetsskötsel är att föredra. Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med en bred maskinpark. Utbildning i heta arbeten, Arbete på väg och behörighet för röjsåg RA är meriterande.

Tjänsten kräver att du innehar B-körkort.
Innehar du truckkort och yrkesbevis för hjullastare är detta meriterande.
Som person ska du vara flexibel, verksamhetsorienterad samt service- och kundfokuserad. Du måste kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 900 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Sommarvikariat Fastighetstekniker Grimsö forskningsstation

Institutionen för ekologi Vid institutionen för ekologi bedrivs forskning och utbildning i ekologi kring populationers, organismsamhällenas och ekosystemens dynamik, ofta med inriktning på jordbruks- och skogslandskapets ekologi. Grundläggande och tillämpade frågeställningar om ekologiska konsekvenser av markanvändning och om biologisk mångfald hanteras ofta tillsammans i såväl enskilda projekt som större samarbeten. Grimsö forskningsstation ligger i Berg... Visa mer
Institutionen för ekologi
Vid institutionen för ekologi bedrivs forskning och utbildning i ekologi kring populationers, organismsamhällenas och ekosystemens dynamik, ofta med inriktning på jordbruks- och skogslandskapets ekologi. Grundläggande och tillämpade frågeställningar om ekologiska konsekvenser av markanvändning och om biologisk mångfald hanteras ofta tillsammans i såväl enskilda projekt som större samarbeten.

Grimsö forskningsstation ligger i Bergslagen, Lindesbergs kommun, där Örebro, Västmanlands och Kopparbergs län möts. Forskningsstationen grundades 1974 som en ekologisk forskningsstation med Naturvårdsverket som huvudman. Sedan 1992 ligger Grimsö under Sveriges Lantbruksuniversitets (SLU) verksamhet. Grimsö utgör avdelningen Viltekologi inom Institutionen för Ekologi. På Grimsö finns också Viltskadecenter som utbildar och informerar om skador orsakade av fredat vilt och hur man förebygger dem.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom SLU på https://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna som fastighetstekniker och kontaktperson består bland annat av daglig tillsyn, enklare fastighetsskötsel och vaktmästeri, mindre drift och underhåll, genomgång av fordon, felsökning och mindre reparationer. I och med logi på plats kan visst förberedande av övernattningsrum och mottagande av gäster förekomma. I tjänsten förväntas man vara på plats dagligen måndag till fredag.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och utför dina uppgifter med noggrannhet och effektivitet. Arbetet ställer krav på flexibilitet och du skall ha en god förmåga att arbeta självständigt. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och B-körkort är ett krav. Viss utbildning och genomgång sker på plats innan tillträde. Du bör behärska svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Placering:
Grimsö forskningsstation.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning, sommarvikariat, under fem veckor. 

Omfattning:
50%.

Tillträde:
10 juli 2023 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2023-06-26.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) har en nyckelroll i utvecklingen för hållbart liv, grundad i vetenskap och utbildning. Genom vårt fokus på samspelen mellan människa, djur och ekosystem och ett ansvarsfullt brukande av naturresurserna bidrar vi till en hållbar samhällsutveckling och goda livsvillkor på vår planet. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden. Vi arbetar för en jämställd och inkluderande arbetsmiljö där öppna samtal mellan människor med olika erfarenheter lägger grunden för vetenskaplighet, kreativitet och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och perspektiv att söka den aktuella anställningen. Visa mindre

Drift och underhåll

Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs Kommun står för bildning och demokrati. Ett rikare liv. Vår vision är att göra skillnad för människors livskvalitet. Idag och imorgon. Kultur, fritid och anläggning är en del av Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs kommun och vi arbetar med fritidsfrågor, föreningar, allmänkultur, bibliotek, turism, medborgarservice och kulturarv. Anläggning sköter drift och underhåll av våra parker, grönområden, idrottsanläggninga... Visa mer
Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs Kommun står för bildning och demokrati. Ett rikare liv. Vår vision är att göra skillnad för människors livskvalitet. Idag och imorgon.

Kultur, fritid och anläggning är en del av Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs kommun och vi arbetar med fritidsfrågor, föreningar, allmänkultur, bibliotek, turism, medborgarservice och kulturarv.

Anläggning sköter drift och underhåll av våra parker, grönområden, idrottsanläggningar, naturbadplatser, lekplatser, renhållning, tempurerat utomhusbad m.m. Så att alla våra medborgare kan mötas på våra anläggningar på ett säkert och tryggt sätt som resulteras att det ökar tillgängligheten, upplevelsevärden, och skapa bättre folkhälsa och en högre livskvalité.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu sommarvikarier under perioden juni-augusti 2023.
Tjänsterna är placerade i Lindesbergs tätort för idrottsverksamheten och i Guldsmedshyttan för Park/Idrottsverksamheten. Ange i din ansökan vilken/vilka tjänster du är intresserad av.

I arbetsuppgifterna som drift- och underhållsarbetare ingår drift och underhåll av allmän platsmark, med bland annat sommarblommor och möblering i parker, tätortsnära skog och övriga grönytor. I uppgifterna ingår även att svara för drift och underhåll på idrottsanläggningar. Härvid ingår arbetsuppgifter som skötsel av obebyggda tomter, yttre fastighetsskötsel, drift av lekplatser, renhållning av gator och parker, klippning och linjering av fotbollsplaner samt övrig skötsel.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som, av arbetsgivaren, värderas likvärdigt. Erfarenhet av drift och underhåll inom park/idrott eller yttre fastighetsskötsel är att föredra. Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med en bred maskinpark. Utbildning i heta arbeten, Arbete på väg och behörighet för röjsåg RA är meriterande.

Tjänsten kräver att du innehar B-körkort.
Innehar du truckkort och yrkesbevis för hjullastare är detta meriterande.
Som person ska du vara flexibel, verksamhetsorienterad samt service- och kundfokuserad. Du måste kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 900 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Säsongsarbete som Drift- och underhållsarbetare

Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs Kommun står för bildning och demokrati. Ett rikare liv. Vår vision är att göra skillnad för människors livskvalitet. Idag och imorgon. Kultur, fritid och anläggning är en del av Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs kommun och vi arbetar med fritidsfrågor, föreningar, allmänkultur, bibliotek, turism, medborgarservice och kulturarv. Anläggning sköter drift och underhåll av våra parker, grönområden, idrottsanläggninga... Visa mer
Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs Kommun står för bildning och demokrati. Ett rikare liv. Vår vision är att göra skillnad för människors livskvalitet. Idag och imorgon.

Kultur, fritid och anläggning är en del av Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs kommun och vi arbetar med fritidsfrågor, föreningar, allmänkultur, bibliotek, turism, medborgarservice och kulturarv.

Anläggning sköter drift och underhåll av våra parker, grönområden, idrottsanläggningar, naturbadplatser, lekplatser, renhållning, tempurerat utomhusbad med mera. Detta så att alla våra medborgare kan mötas på våra anläggningar på ett säkert och tryggt sätt som resulterar i att det ökar tillgängligheten, upplevelsevärden, och skapa bättre folkhälsa och en högre livskvalité.ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi säsongsarbetare för perioden april-oktober 2023. Tjänsterna är placerade i Lindesbergs tätort, Frövi samt Fellingsbro. Ange i din ansökan vilken/vilka tjänster du är intresserad av.

I arbetsuppgifterna som drift- och underhållsarbetare ingår drift och underhåll av allmän platsmark, med bland annat sommarblommor och möblering i parker, tätortsnära skog och övriga grönytor. I uppgifterna ingår även att svara för drift och underhåll på idrottsanläggningar. Dessutom ingår arbetsuppgifter som skötsel av obebyggda tomter, yttre fastighetsskötsel, drift av lekplatser, renhållning av gator och parker, klippning och linjering av fotbollsplaner samt övrig skötsel.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som, av arbetsgivaren, värderas likvärdigt. Erfarenhet av drift och underhåll inom park/idrott eller yttre fastighetsskötsel är att föredra. Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med en bred maskinpark. Utbildning i heta arbeten, Arbete på väg och behörighet för röjsåg RA är meriterande.

Tjänsten kräver att du innehar B-körkort.
Innehar du truckkort och yrkesbevis för hjullastare är detta meriterande.
Som person ska du vara flexibel, verksamhetsorienterad samt service- och kundfokuserad. Du måste kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 900 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Sommarvikariat med drift och underhåll av idrottsanläggningar

Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs Kommun står för bildning och demokrati. Ett rikare liv. Vår vision är att göra skillnad för människors livskvalitet. Idag och imorgon. Kultur, fritid och anläggning är en del av Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs kommun och vi arbetar med fritidsfrågor, föreningar, allmänkultur, bibliotek, turism, medborgarservice och kulturarv. Anläggning sköter drift och underhåll av våra parker, grönområden, idrottsanläggninga... Visa mer
Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs Kommun står för bildning och demokrati. Ett rikare liv. Vår vision är att göra skillnad för människors livskvalitet. Idag och imorgon.

Kultur, fritid och anläggning är en del av Tillväxtförvaltningen vid Lindesbergs kommun och vi arbetar med fritidsfrågor, föreningar, allmänkultur, bibliotek, turism, medborgarservice och kulturarv.

Anläggning sköter drift och underhåll av våra parker, grönområden, idrottsanläggningar, naturbadplatser, lekplatser, renhållning, tempurerat utomhusbad m.m. Så att alla våra medborgare kan mötas på våra anläggningar på ett säkert och tryggt sätt som resulteras att det ökar tillgängligheten, upplevelsevärden, och skapa bättre folkhälsa och en högre livskvalité.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu sommarvikarier under perioden juni-augusti 2023.
Tjänsterna är placerade i Lindesbergs tätort för idrottsverksamheten och i Guldsmedshyttan för Park/Idrottsverksamheten. Ange i din ansökan vilken/vilka tjänster du är intresserad av.

I arbetsuppgifterna som drift- och underhållsarbetare ingår drift och underhåll av allmän platsmark, med bland annat sommarblommor och möblering i parker, tätortsnära skog och övriga grönytor. I uppgifterna ingår även att svara för drift och underhåll på idrottsanläggningar. Härvid ingår arbetsuppgifter som skötsel av obebyggda tomter, yttre fastighetsskötsel, drift av lekplatser, renhållning av gator och parker, klippning och linjering av fotbollsplaner samt övrig skötsel.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som, av arbetsgivaren, värderas likvärdigt. Erfarenhet av drift och underhåll inom park/idrott eller yttre fastighetsskötsel är att föredra. Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med en bred maskinpark. Utbildning i heta arbeten, Arbete på väg och behörighet för röjsåg RA är meriterande.

Tjänsten kräver att du innehar B-körkort.
Innehar du truckkort och yrkesbevis för hjullastare är detta meriterande.
Som person ska du vara flexibel, verksamhetsorienterad samt service- och kundfokuserad. Du måste kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 900 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Drift-/fastighetstekniker sökes till Lindesbergs lasarett

Område Fastigheter inom Region Örebro län söker drift-/fastighetstekniker till Driftgruppen i Lindesberg. Vi ersätter vår medarbetare som går i pension. Avdelningen för fastighetsdrift består av 90 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och mindre reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras ... Visa mer
Område Fastigheter inom Region Örebro län söker drift-/fastighetstekniker till Driftgruppen i Lindesberg. Vi ersätter vår medarbetare som går i pension.
Avdelningen för fastighetsdrift består av 90 medarbetare som arbetar och utgår från flera platser i länet. Vi ansvarar för skötsel, tillsyn och mindre reparationer av alla delar i en fastighet. I vårt dagliga arbete ingår att ge stöd och service till verksamheter som finns i våra fastigheter för att deras arbete ska gå så smidigt som möjligt.

Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden.
Tillsammans är vi ca 140 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration. Vi har också ett strategiskt ansvar för utveckling av våra verksamheter. Våra 950 medarbetare är vår stora tillgång för att göra ett gott arbete med kundens fokus. Vi drivs av ett stort engagemang för helhetssyn, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. 
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.
Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Drift-/fastighetstekniker sökes till Lindesbergs lasarett

Arbetsuppgifter

Som tekniker hos oss kommer du, tillsammans med kollegorna i driftgruppen, säkerställa drift och utveckling av fastigheterna och god service till våra hyresgäster.
I den här rollen är du fastighetsägarens ansikte utåt och ansvarar för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i våra lokaler.
Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå i tjänsten:
Utföra inre tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll
Hantera beställningar och felanmälningar från våra hyresgäster inom hälso- och sjukvård
Arbeta i vårt underhållsystem via dator och mobiltelefon
Planera och utföra underhåll och reparationsåtgärder inom det egna ansvarsområdet
Ha insikt om anläggningarna och kunna hantera de driftsituationer som uppstår
Ha löpande kontakter med fastighetsförvaltare och hyresgäster
Bidra med förslag på underhållsåtgärder till fastighetsförvaltare
Ansvara för materialinköp inom det egna ansvarsområdet
Kontrollera efterlevnad av lagar och myndighetskrav inom det egna ansvarsområdet
Delta i projekt, förbättringsarbete och energiåtgärder som berör det egna ansvarsområdet
Vara delaktig i mediauppföljning och driftoptimering
Arbeta med automation såsom styrning av ventilation, styrning värme etc.
Hantera anläggningar för medicinska gaser

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Alla tekniker i vår grupp har beredskap från hemmet enligt ett rullande schema om sex veckor.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant utbildning som drifttekniker eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du får gärna ha erfarenhet av olika typer av anläggningar och även god systemkunskap inom något av följande områden; el, ventilation, värme, vatten, kyla, lås och larm, styr och övervakning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en passion för tekniken, motiveras av att hitta lösningar och strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheten. Vi söker dig som trivs med en varierad vardag och har lätt att samarbeta med andra. Du bör vara en nyfiken och positiv person med egen initiativförmåga samt en vilja att utvecklas och växa i rollen.
Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du till stor del lägger upp din dag själv, vilket ställer krav på personlig förmåga till planering och prioritering.
Tidigare erfarenhet av arbete med fastighetsdrift är meriterande.
Du hanterar svenska obehindrat och har god datorvana.
Körkort lägst B är ett krav.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Eva Björk, gruppchef 0581-855 46.
Isabell Karlsson, Vision 070-602 15 35
Stefan Clifford, Kommunal 019-6021485 Visa mindre

Servicetekniker inom fastighet till anstalten Hinseberg

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Läs mer om anstalten Hinsebergs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/hinse... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om anstalten Hinsebergs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/hinseberg/#om

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den inre fastighetsskötseln i enlighet med gällande gränsdragningslista med hyresvärden och utifrån lokal arbetsbeskrivning. Tjänsten förutsätter en nära samverkan med hyresvärden och externa entreprenörer.
Arbetsuppgifterna består av verksamhetsknuten fastighetsdrift så som felsökning, reparation och underhåll. I arbetsuppgifterna ingår även att hantera och åtgärda felanmälningar från anstaltens övriga enheter. Det förekommer administrativa uppgifter som att hantera beställningar och fakturor. Du kommer utgöra en expertfunktion i frågor gällande fastighetsdrift och service. Därmed behöver du vara bekväm med att sköta kontakter med motparter samt att vara såväl muntligt som skriftligt föredragande för processer och ärenden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är självgående, strukturerad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Din arbetsinsats påverkar andra enheter både direkt och indirekt, därför ställs höga krav på god samarbetsförmåga och krav på att du är serviceinriktad.
För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Fullständig gymnasieutbildning
• Utbildning med fastighetsteknisk inriktning på lägst gymnasienivå, eller annan utbildning kombinerad med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift

Det är meriterande om du har:
• Arbetslivserfarenhet inom fastighetsdrift eller fastighetsservice
• Referenser som styrker att du har ett praktiskt handlag
• Dokumenterade arbetsuppgifter som krävt samarbete

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Anställningen kan komma att inledas med sex månaders provanställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi söker en fastighetsskötare till yttre tjänst. Snöskottning, sandning, sopning, krattning, städning av soprum, gräsklippning, Om oss; Samuel Karlsson Fastigheter har funnits i 35 år och förvaltar både centrala större hyreshus, mindre hyreshus, radhus och enskilda villor. I arbetsgruppen finns fastighetsskötare, snickare, målare, elektriker, plattsättare, hantverkare, lokalvårdare, grupp om yttre skötsel samt kontorspersonal. Totalt är vi just nu 15 styc... Visa mer
Vi söker en fastighetsskötare till yttre tjänst.
Snöskottning, sandning, sopning, krattning, städning av soprum, gräsklippning,
Om oss;
Samuel Karlsson Fastigheter har funnits i 35 år och förvaltar både centrala större hyreshus, mindre hyreshus, radhus och enskilda villor.
I arbetsgruppen finns fastighetsskötare, snickare, målare, elektriker, plattsättare, hantverkare, lokalvårdare, grupp om yttre skötsel samt kontorspersonal. Totalt är vi just nu 15 stycken i personalstyrkan.
Att arbeta hos oss innebär att ha ett omväxlande givande arbete och ha ett servicetänk gentemot våra många hyresgäster.
Sökes;
Vi söker i första hand dig med både yrkesutbildning och erfarenhet som Fastighetsskötare - vi välkomnar även alla sökanden med erfarenheter inom fastighetsskötsel, hantverk, snickeri, att skicka in sitt CV till oss.
Krav:
B körkort krävs, samt att du behärskar det svenska språket. Du behöver ha en bra fysik och orka med det fysiska arbetet det innebär av att vara fastighetsskötare. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi växer i Lindesberg, och söker nu fler medarbetare till vår arbetsgrupp. Om oss; Samuel Karlsson Fastigheter har funnits i 35 år och förvaltar både centrala större hyreshus, mindre hyreshus, radhus och enskilda villor. I arbetsgruppen finns fastighetsskötare, snickare, målare, elektriker, plattsättare, hantverkare, lokalvårdare, grupp om yttre skötsel samt kontorspersonal. Totalt är vi just nu 17 stycken i personalstyrkan. Att arbeta hos oss innebär att ... Visa mer
Vi växer i Lindesberg, och söker nu fler medarbetare till vår arbetsgrupp.
Om oss;
Samuel Karlsson Fastigheter har funnits i 35 år och förvaltar både centrala större hyreshus, mindre hyreshus, radhus och enskilda villor.
I arbetsgruppen finns fastighetsskötare, snickare, målare, elektriker, plattsättare, hantverkare, lokalvårdare, grupp om yttre skötsel samt kontorspersonal. Totalt är vi just nu 17 stycken i personalstyrkan.
Att arbeta hos oss innebär att ha ett omväxlande givande arbete och ha ett servicetänk gentemot våra många hyresgäster.
Sökes;
Vi söker i första hand dig med både yrkesutbildning och erfarenhet som Fastighetsskötare - vi välkomnar även alla sökanden med erfarenheter inom fastighetsskötsel, hantverk, snickeri, att skicka in sitt CV till oss.
Krav:
B körkort krävs, samt att du behärskar det svenska språket. Visa mindre

Fastighetsskötare

Vi växer i Lindesberg, och söker nu fler medarbetare till vår arbetsgrupp. Om oss; Samuel Karlsson Fastigheter har funnits i 35 år och förvaltar både centrala större hyreshus, mindre hyreshus, radhus och enskilda villor. I arbetsgruppen finns fastighetsskötare, snickare, målare, elektriker, plattsättare, hantverkare, lokalvårdare, grupp om yttre skötsel samt kontorspersonal. Totalt är vi just nu 17 stycken i personalstyrkan. Att arbeta hos oss innebär att ... Visa mer
Vi växer i Lindesberg, och söker nu fler medarbetare till vår arbetsgrupp.
Om oss;
Samuel Karlsson Fastigheter har funnits i 35 år och förvaltar både centrala större hyreshus, mindre hyreshus, radhus och enskilda villor.
I arbetsgruppen finns fastighetsskötare, snickare, målare, elektriker, plattsättare, hantverkare, lokalvårdare, grupp om yttre skötsel samt kontorspersonal. Totalt är vi just nu 17 stycken i personalstyrkan.
Att arbeta hos oss innebär att ha ett omväxlande givande arbete och ha ett servicetänk gentemot våra många hyresgäster.
Sökes;
Vi söker i första hand dig med både yrkesutbildning och erfarenhet som Fastighetsskötare - vi välkomnar även alla sökanden med erfarenheter inom fastighetsskötsel, hantverk, snickeri, att skicka in sitt CV till oss.
Krav:
B körkort krävs, samt att du behärskar det svenska språket. Visa mindre

Vikarierande drift- och underhållsarbetare till Guldsmedshyttan

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka båd... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.

Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare.

Inom avdelningen finns verksamheter såsom gata/trafik, park/idrott och skog och här arbetar ca 45 medarbetare för att underlätta din vardag.

Avdelningen ansvarar för stora delar av allmän platsmark inom våra kommuner. Såväl gator och torg, lekplatser, parker, idrottsplatser som tätortsnära skog och cykelvägar ingår i vårt uppdrag.ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna som drift- och underhållsarbetare ingår drift och underhåll av allmän platsmark med bland annat sommarblommor och möblering i parker, tätortsnära skog och övriga grönytor. I uppgifterna ingår även att svara för drift och underhåll på idrottsanläggningar. Härvid ingår arbetsuppgifter som skötsel av obebyggda tomter, yttre fastighetsskötsel, drift av lekplatser, renhållning av gator och parker, klippning och linjering av fotbollsplaner samt övrig skötsel.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som, av arbetsgivaren, värderas likvärdigt. Gärna med erfarenhet av drift och underhåll inom park/idrott eller yttre fastighetsskötsel. Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med en bred maskinpark. Utbildning i heta arbeten, Arbete på väg och behörighet för röjsåg RA är meriterande. Tjänsten kräver att du innehar B-körkort. Innehar du truckkort och yrkesbevis för hjullastare är detta meriterande.

Som person ska du vara flexibel, verksamhetsorienterad samt service- och kundfokuserad. Du måste också kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Driftansvarig med VVS-kunskaper sökes till FALAB

Tjänstebeskrivning & erbjudande FALAB söker nu en praktisk och initiativtagande person som kan axla ansvaret som deras nya driftsansvarige. Tycker du om att ta ansvar, lösa problem och att ha varierande arbetsuppgifter? Har du tidigare erfarenhet av liknande tekniska roller, i synnerhet inom VVS? Då kan det vara just dig vi söker! BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER Du kommer arbeta med löpande underhåll, drift och optimering av fastighetstekniska system och ... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
FALAB söker nu en praktisk och initiativtagande person som kan axla ansvaret som deras nya driftsansvarige. Tycker du om att ta ansvar, lösa problem och att ha varierande arbetsuppgifter? Har du tidigare erfarenhet av liknande tekniska roller, i synnerhet inom VVS? Då kan det vara just dig vi söker!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta med löpande underhåll, drift och optimering av fastighetstekniska system och installationer runtom FALAB/LIBOs fastighetsbestånd. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl hyresgäster, partners och underleverantörer, vilket gör att vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. I gruppen ingår flera kollegor med specialistkompetens inom olika områden vilket gör att vi arbetar som ett erfaret driftteam för att snabbt lösa uppgifter tillsammans. Ditt huvudområde kommer främst vara inom VVS.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Service, felsökning och underhåll
• Rondering och felavhjälpande underhållsarbete där värme och ventilation är ditt huvudområde
• Ansvar för att vissa myndighetskrav utförs som t.ex. besiktningar
• Planering av tillsynsarbetet så att akuta fel inte skall uppstå. Om större fel uppkommer anlitar du en specialist

Personprofil
Vi söker dig som självständigt vill arbeta med drift- och servicearbeten inom området fastighetsteknik. Vi ser att du är initiativtagande, självgående och driftig. Du är en problemlösare med tydligt servicefokus. Du har tidigare kunskap och erfarenhet inom styrsystem för VVS samt allmänt god teknisk kunskapsgrund. IT-vana är ett krav och du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska och engelska då regelbunden kommunikation sker med kollegor, underleverantörer och hyresgäster. Det ses som meriterande om du har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå. Starkt meriterande om du tidigare har arbetat som fastighetsskötare/vaktmästare/fastighetstekniker/hantverkare inom VVS.

Vi söker dig med följande kompetenser och erfarenheter:

• Tidigare erfarenhet av liknande teknikerroll
• Kunskap och erfarenhet inom VVS
• Teknisk utbildning ses som meriterande
• God IT-vana (digitala verktyg och system)
• B-körkort

Du kommer i din roll både arbeta självständigt och i grupp, därför är det av stor vikt att du har erfarenhet och trivs att arbeta både självständigt och i team där man delar med sig av sin kunskap för att hjälpa sina kollegor. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet för rollen.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00 – 16:00, måndag - fredag
Plats: Utgår från Lindesberg men med fastigheter inom hela kommunen

Företagspresentation
FALAB (Fastigheter i Linde AB) är ett kommunägt fastighetsbolag som äger och förvaltar 64 fastigheter på totalt 172 515 kvm till ett värde av 2,7 mdkr. Bolaget verkar endast i Lindesbergs kommun, från Ramsberg i norr till Fellingsbro i söder. Merparten av fastigheterna är s.k. verksamhetslokaler, d.v.s. skolor, förskolor, äldreboende, gruppboende, idrottshallar med mera.

FALAB äger i sin tur ett bostadsbolag, Lindesbergsbostäder AB (LIBO), där beståndet består av 43 st. fastigheter på totalt 87 430 kvm till ett värde av 1,1 mdkr. LIBO äger och förvaltar bolagets hyreshus som består av ca 1 100 lägenheter.

I koncernen är vi 34 st. anställda, varav 13 kvinnor och 21 män. Omsättningen uppgår till ca 285 mkr med ett resultat efter finansnetto på ca 14 mkr.

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

FALAB söker ny Fastighetsansvarig

Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en driven och serviceinriktad person som gillar att ha många bollar i luften? Är du praktiskt lagd och vill ha ett varierande jobb med stort fokus på att leverera bästa möjliga service åt kunder? Då kan tjänsten som fastighetsansvarig på FALAB vara rätt tjänst för dig! BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER FALAB söker en ny service-minded fastighetsansvarig till sitt team. Tjänsten innebär att du ansvarar över fastigheterna... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en driven och serviceinriktad person som gillar att ha många bollar i luften? Är du praktiskt lagd och vill ha ett varierande jobb med stort fokus på att leverera bästa möjliga service åt kunder? Då kan tjänsten som fastighetsansvarig på FALAB vara rätt tjänst för dig!


BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
FALAB söker en ny service-minded fastighetsansvarig till sitt team. Tjänsten innebär att du ansvarar över fastigheterna i ditt distrikt vilket bland annat innefattar uppgifter som:
• Sköta daglig tillsyn, rondering, drift och skötsel av dina fastigheter
• Arbeta med underhåll; både förebyggande och felavhjälpande
• Bidra i arbetet med underhållsplanering

Arbetsdagarna kan vara väldigt varierande med olika typer av uppdrag på agendan. Det finns ramar att utgå från men mycket spelutrymme lämnas åt dig där du på egen hand planerar upp dina dagar. Introduktion och utbildning erbjuds på plats för att du ska känna dig trygg i din roll samt få möjlighet till vidareutveckling.

Personprofil
Vi söker dig med följande kompetenser och erfarenheter:

• Erfarenhet av fastighetsskötsel på ett fastighetsförvaltande bolag ses som meriterande
• Kunskaper inom El/ kyla/ värme/ ventilation är meriterande
• God IT-vana (digitala verktyg och system)
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Då du blir FALAB/LIBOs ansikte utåt gentemot hyresgästerna så ser vi att du är mycket serviceinriktad, lyhörd och driven att hjälpa till där det behövs. Du är både en självständig problemlösare och en god lagspelare. Du är flexibel och har lätt att lära dig nya saker. Att ha många bollar i luften och arbeta i ständig förändring är något som lockar dig. Vidare är du är nyfiken, kreativ och prestigelös samt har ett bra ordningssinne då du kommer hantera många olika uppdrag samtidigt. Du är initiativtagande och har ett öga för vad som behöver göras.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00 – 16:00, måndag - fredag
Plats: Utgår från Lindesberg men med fastigheter inom hela kommunen

Företagspresentation
FALAB (Fastigheter i Linde AB) är ett kommunägt fastighetsbolag som äger och förvaltar 64 fastigheter på totalt 172 515 kvm till ett värde av 2,7 mdkr. Bolaget verkar endast i Lindesbergs kommun, från Ramsberg i norr till Fellingsbro i söder. Merparten av fastigheterna är s.k. verksamhetslokaler, d.v.s. skolor, förskolor, äldreboende, gruppboende, idrottshallar med mera.

FALAB äger i sin tur ett bostadsbolag, Lindesbergsbostäder AB (LIBO), där beståndet består av 43 st. fastigheter på totalt 87 430 kvm till ett värde av 1,1 mdkr. LIBO äger och förvaltar bolagets hyreshus som består av ca 1 100 lägenheter.

I koncernen är vi 34 st. anställda, varav 13 kvinnor och 21 män. Omsättningen uppgår till ca 285 mkr med ett resultat efter finansnetto på ca 14 mkr.

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetsskötare till Lindesberg/Kopparberg

AB-Hem är ett fastighetsbolag som äger ca 800 lägenheter i Mellansverige. Då vi är i en tillväxtfas söker vi fastighetsskötare till våra fastigheter i Lindesberg respektive Kopparberg. Att kunna bra svenska är viktigt. Placering är alltså där och inte i Nordanstig/Bergsjö där vårt huvudkontor ligger. Bra också om du har erfarenhet av fastighetsarbete. Det kan innebära både tidigare arbeten eller egen erfarenhet av hus/fastigheter. Denna roll innebär mycket... Visa mer
AB-Hem är ett fastighetsbolag som äger ca 800 lägenheter i Mellansverige. Då vi är i en tillväxtfas söker vi fastighetsskötare till våra fastigheter i Lindesberg respektive Kopparberg. Att kunna bra svenska är viktigt. Placering är alltså där och inte i Nordanstig/Bergsjö där vårt huvudkontor ligger. Bra också om du har erfarenhet av fastighetsarbete. Det kan innebära både tidigare arbeten eller egen erfarenhet av hus/fastigheter.
Denna roll innebär mycket kontakter med hyresgäster så god social förmåga är viktigt. Allmän skötsel kring fastigheterna, trädgårdsarbete, snöskottning samt enklare renoveringar kan bli aktuella. Du bör kunna snickra och måla.
Känner du att du är rätt person för detta arbete så tveka inte att skicka din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vaktmästarassistent sökes

Fornaboda travbana, även kallat Sveriges grönaste bana, är en svensk travbana belägen vid riksväg 50, cirka fyra kilometer norr om Lindesberg. Banan invigdes 1951. Vi söker nu en vakmästarassistent för sommarsäsongen 2021. Arbetssysslor: Gräsklippning, målning samt allmän skötsel av anläggning. B-körkort erfordras. Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket, inte vara allergisk mot pälsdjur eller damm samt ha förmåga att jobba självständigt och ta... Visa mer
Fornaboda travbana, även kallat Sveriges grönaste bana, är en svensk travbana belägen vid riksväg 50, cirka fyra kilometer norr om Lindesberg. Banan invigdes 1951.

Vi söker nu en vakmästarassistent för sommarsäsongen 2021.

Arbetssysslor: Gräsklippning, målning samt allmän skötsel av anläggning.

B-körkort erfordras.

Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket, inte vara allergisk mot pälsdjur eller damm samt ha förmåga att jobba självständigt och ta eget ansvar.
Du ska inte ha negativ inställning till hästar och travsporten.

Lön enligt avtal. Visa mindre

Vaktmästare/Fastighetsskötare

Finnåkers kursgård är en ekonomisk förening inom Svenska kyrkan. Vi har en underbar natur omkring vår många fastigheter och vi har ett eget vattenkraftverk. Ungdomar och barn är våra huvudsakliga gäster men vi har även konferenser, middagar och högtider. Vi söker dig som har god kunskap om all typ av underhåll och skötsel av fastigheter och utemiljö. Du ska ha kännedom om verktyg, maskiner och redskap. Du har grundläggande kunskap om teknik och datorkunska... Visa mer
Finnåkers kursgård är en ekonomisk förening inom Svenska kyrkan. Vi har en underbar natur omkring vår många fastigheter och vi har ett eget vattenkraftverk. Ungdomar och barn är våra huvudsakliga gäster men vi har även konferenser, middagar och högtider.
Vi söker dig som har god kunskap om all typ av underhåll och skötsel av fastigheter och utemiljö. Du ska ha kännedom om verktyg, maskiner och redskap. Du har grundläggande kunskap om teknik och datorkunskap. Du måste kunna arbeta såväl tillsammans med andra som ensam. Du måste kunna ta eget ansvar och var serviceinriktad och visa gott bemötande mot gäster och medarbetare. Vi vill också att du är lösningsorienterad och påhittig.
Tjänsten är på 75% av en heltid. Helgtjänstgöring varannan helg.
Tillträdesdag 1/7 eller efter överenskommelse. Visa mindre

Vaktmästare

Halloj nu söker vi på Wedevågs herrgård en erfaren vaktmästare! Gräsklippning, snöplogning, div bygg så som målning mm. Köra till tippen, bära in varor. Var finns du din händiga person med glimten i ögat? God social kompetens, bra på att ta egna initiativ! Tunga lyft kan förkomma! körkort och bil är ett krav! Skicka din ansökan med personligt brev till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar... Visa mer
Halloj nu söker vi på Wedevågs herrgård en erfaren vaktmästare!
Gräsklippning, snöplogning, div bygg så som målning mm. Köra till tippen, bära in varor.
Var finns du din händiga person med glimten i ögat?
God social kompetens, bra på att ta egna initiativ!
Tunga lyft kan förkomma!
körkort och bil är ett krav!
Skicka din ansökan med personligt brev till
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fastighetsskötare

Nu söker vi på Wedevågs herrgård en driftig fastighetsskötare. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till en längre period. Du som söker behöver ha erfarenhet av fastighetsskötsel inkl tekniskt underhåll med kunskap inom vatten, värme och el. Parkskötsel , plantering dvs gröna fingrar meriteras. Tjänsten är en heltidstjänst. Tillsätts omgående. Visa mer
Nu söker vi på Wedevågs herrgård en driftig fastighetsskötare. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till en längre period.
Du som söker behöver ha erfarenhet av fastighetsskötsel inkl tekniskt underhåll med kunskap inom vatten, värme och el. Parkskötsel , plantering dvs gröna fingrar meriteras. Tjänsten är en heltidstjänst. Tillsätts omgående. Visa mindre

Vaktmästare

Fröviskolan F-9 En lagom stor skola belägen vid sjön Väringen, endast 3 mil från Örebro och med mycket goda förbindelser. Fröviskolan är en F-9 skola med totalt 530 elever. Årskurs F-6 har två klasser i varje årskurs fördelat på tre arbetslag. Till varje arbetslag hör ett fritidshem. Årskurs 7-9 har tre klasser i varje årskurs fördelat på tre arbetslag. Skolan leds av ett team bestående av rektor och två biträdande rektorer. Vi har ett väl fungerade elevh... Visa mer
Fröviskolan F-9
En lagom stor skola belägen vid sjön Väringen, endast 3 mil från Örebro och med mycket goda förbindelser. Fröviskolan är en F-9 skola med totalt 530 elever. Årskurs F-6 har två klasser i varje årskurs fördelat på tre arbetslag. Till varje arbetslag hör ett fritidshem. Årskurs 7-9 har tre klasser i varje årskurs fördelat på tre arbetslag.

Skolan leds av ett team bestående av rektor och två biträdande rektorer. Vi har ett väl fungerade elevhälsoteam med kurator, specialpedagog, skolpsykolog samt skolsköterska.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en vaktmästare som vill arbeta på Fröviskolan 7-9 i Frövi samt på en eller flera förskolor i Frövi. Tillsammans med övriga sju vaktmästarkollegor fyller du en viktig servicefunktion till vår skolverksamhet inom verksamhetsområdena grundskola och förskola.
Tjänsten innebär också att arbetsuppdrag på andra skolor och förskolor förekommer.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
-Hantering av felanmälan från verksamheterna samt vidarefordran av felanmälningar till hyresvärd
-Beställningar och installationer av möbler och förvaring
-Genomförande av brandskyddsbesiktning
-Skötsel och underhåll av yttre och inre miljö samt larm och lås
-Beställning av kopiatorer/förbrukningsmaterial på verksamheternas uppdrag

I din roll som vaktmästare är du normgivare och kulturbärare för alla barn och elever. Du ska värna om god yrkesetik och vara professionell i din yrkesutövning och tillsammans med övriga vaktmästare i arbetslaget samverka och samarbeta för att tillgodose verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker detta har erfarenhet av arbete som skolvaktmästare eller fastighetsskötare. Yrkesutbildning inom fastighetsservice och/eller hantverk är meriterande. Flera arbetsuppgifter kräver att du har datorvana. B-körkort är ett krav.

Som person söker vi dig som har en utpräglad servicekänsla och mycket god förmåga att organisera arbetet, arbeta självständigt och samverka med människor inom och utom organisationen. I arbetet ingår kontakt med bl.a. elever och personal på skolan och det är viktigt att du har god social kompetens och ett gott bemötande.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Sommarvikarier Park/Idrott

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka båd... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Park/Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.

Som medarbetare på Samhällsbyggnadsförbundet får du möjlighet att arbeta fritt, under ansvar. Du kan påverka både din arbetsdag och dina arbetstider. Hos oss finner du en aktiv personalförening, god kamratanda, en stor variation på tjänster och kompetenser samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Allt i samstämmighet med våra värdeord Förtroende Öppenhet Respekt och Engagemang (FÖRE). Här erbjuds du en möjlighet att vara del utav ett större sammanhang, då vi tillsammans arbetar för en välfungerande vardag för våra medborgare.

Inom avdelningen finns verksamheter såsom gata/trafik, park/idrott och skog och här arbetar ca 45 medarbetare för att underlätta din vardag.

Avdelningen ansvarar för stora delar av allmän platsmark inom våra kommuner. Såväl gator och torg, lekplatser, parker, idrottsplatser som tätortsnära skog och cykelvägar ingår i vårt uppdrag.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna som drift- och underhållsarbetare ingår drift och underhåll av idrottsanläggningar och naturbadplatser. Viss del av gatu- och parksköttsel kan även förkomma. Härvid ingår arbetsuppgifter som drift och skötsel, klippning och linjering av fotbollsplaner, yttre och inre fastighetsskötsel, renhållning av gator och parker, sommarunderhåll av gator och gång- och cykelvägar, samt övrig skötsel.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som värderas likvärdigt. Gärna med erfarenhet av drift och underhåll inom park/idrott eller yttre fastighetsskötsel. B-körkort är ett krav. Innehar du truckkort och utbildningsbevis för hjullastare är detta meriterande.

Som person ska du vara flexibel, verksamhetsorienterad samt service- och kundfokuserad. Du måste också kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete. Vi ser gärna att du som söker har ett genuint idrottsintresse.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen inom Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har förbundet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand! Visa mindre

Drift - och underhållsarbetare till sommarvikariat Idrott Lindesbergs kommun

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter ... Visa mer
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Inom produktionsavdelningen finns verksamheter såsom idrott, park/skog, återvinning, gata/trafik, lokalvård samt VA-anläggning och VA-ledningsnät. Totalt arbetar ca 160 medarbetare inom avdelningen.

Avdelningen söker nu tre vikarierande Drift- och underhållsarbetare till vår verksamhet inom idrott i Lindesberg, Guldsmedshyttan och Fellingsbro under sommarperioden. Anställningarna är inom förbundet med nuvarande placering inom Produktionsavdelningen. Tjänsten som Drift- och underhållsarbetare innefattar ett utmanande och omväxlande arbete.

Uppdrag
I arbetsuppgifterna som drift- och underhållsarbetare ingår drift och underhåll av idrottsanläggningar och naturbadplatser. Viss del av gatu- och parksköttsel kan även förkomma.

Härvid ingår arbetsuppgifter som drift och skötsel, klippning och linjering av fotbollsplaner, yttre och inre fastighetsskötsel, renhållning av gator och parker, sommarunderhåll av gator och gång- och cykelvägar, samt övrig skötsel.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som värderas likvärdigt. Gärna med erfarenhet av drift och underhåll inom park/idrott eller yttre fastighetsskötsel.

Som person ska du vara flexibel, verksamhetsorienterad samt service- och kundfokuserad. Du måste också kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete. Vi ser gärna att du som söker har ett genuint idrottsintresse.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort är ett krav. Innehar du truckkort och utbildningsbevis för hjullastare är detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
? Ref Idrott01 Sommarvikariat mellan v.25 ? v.32 100 %,
placering Lindesberg
? Ref Idrott02 Sommarvikariat mellan v.26 ? v.34 100 %,
placering Guldsmedshyttan
? Ref Idrott03 Sommarvikariat mellan v.22 ? v.35 100 %,
placering Fellingsbro

Ange i Din ansökan vilken/vilka av tjänsterna du söker.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i Din ansökan.

Kontaktpersoner
Joakim Fredriksson, 0587 ? 55 00 14

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnadsförbundet finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
2018-05-12

Ansökan
Ansökan görs endast via:
http://www.hrsupporten.se/bkt.php Visa mindre