Lediga jobb Consensus Sverige AB i Lindesberg

Se alla lediga jobb från Consensus Sverige AB i Lindesberg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lindesberg som finns inom det yrket.

Kundansvarig Företagsrådgivare

Södra Dalarnas Sparbank och Bergslagens Sparbank är mitt uppe i en spännande resa i form av en sammanslagning där vi gemensamt bildar Sparbanken Bergslagen. Den nya bankens verksamhet kommer från årsskiftet att bedrivas genom sju kontor där de största ligger i Hedemora, Lindesberg och Nora. Affärsvolymen uppgår till 40 miljarder kronor och antalet anställda är ca 100. Vi är marknadsledande i vårt verksamhetsområde och erbjuder storbankens alla tjänster til... Visa mer
Södra Dalarnas Sparbank och Bergslagens Sparbank är mitt uppe i en spännande resa i form av en sammanslagning där vi gemensamt bildar Sparbanken Bergslagen. Den nya bankens verksamhet kommer från årsskiftet att bedrivas genom sju kontor där de största ligger i Hedemora, Lindesberg och Nora. Affärsvolymen uppgår till 40 miljarder kronor och antalet anställda är ca 100. Vi är marknadsledande i vårt verksamhetsområde och erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. Vår samhällsnytta, och att våra ägarstiftelser gillar att ge tillbaka till samhället, skapar stolthet hos våra kunder och medarbetare.

Sparbanken Bergslagen kommer att erbjuda en stimulerande arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och skapa värden för såväl våra kunder som dig själv, banken och våra ägare. Du kommer till en verksamhet med ett decentraliserat arbetssätt där beslutsvägarna är korta och som innebär tydliga mandat, befogenheter och ansvar.

Banken kommer att ha en Företagsmarknad som spänner över hela verksamhetsområdet. Företagsmarknad leds av en Företagsmarknadschef med ansvar för den totala företagsaffären i samarbete med två regionala chefer för företagsmarknad – Sparbanken Bergslagen Norra (ort: Hedemora) respektive Södra (ort: Lindesberg). Vi kan nu erbjuda en affärsdriven och serviceinriktad företagsrådgivare en fantastisk möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling inom Sparbanken Bergslagen Södra.

Om rollen

Som Kundansvarig Företagsrådgivare är du bankens ansikte utåt och en stor del i att ge kunden en stark upplevelse av oss som bank. Med stort intresse och kunskap för affären skapar du och genererar resultat, ökar lönsamhet och säkerställer kundnöjdhet. Du bearbetar och vårdar såväl prospects som befintliga kunder i din portfölj och ansvarar för att ge råd kring kundens totala affär. Genom att förstå dina kunders unika behov och mål, kommer du att guida dem mot en sund och stabil ekonomi.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

Finansiell rådgivning
Genomförande av komplexa affärer med individuellt anpassade affärsupplägg
Förhandling av priser och villkor.
Kassaflödes-, risk- och lönsamhetsanalyser
Omvärldsbevakning och lärande


Din placeringsort blir Lindesberg eller Nora men du kommer också att spendera en del av din tid på kontoren i Frövi, Kopparberg och Storfors

Vår kandidat

Du har tidigare erfarenhet av arbete som företagsrådgivare och behärskar spara, låna, skatter och juridik fullt ut. Du har en relevant utbildningsbakgrund som kompletterats med Swedsecs Rådgivarlicens samt Kreditbeviljningsrätt. Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är driven, tar egna initiativ, trivs i kundmötet och skapar förtroendefulla kundrelationer. Du brinner för att göra affärer som skapar värde för både kund och egen verksamhet. Du är ansvarstagande och prestigelös och delar generöst med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Dessutom har du god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.

Kontakt

Vi samarbetar med Consensus. För mer information är du välkommen att kontakta Annie Engel 076-11838 09 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. Vi ser fram emot din ansökan senast 26 november på www.consensus.nu

Välkommen! Visa mindre

Materialstyrare inom logistik

Ansök    Nov 27    Consensus Sverige AB    Materialstyrare
Consensus är våra kunders kompetenspartner för konsulter, rekrytering och utbildning. Vi utvecklar människorna som utvecklar företagen och hittar personligheterna som gör skillnad – hållbart, långsiktigt och nära dig. Sedan 2002 har vi varit ett stöd till såväl lokala företag i Örebro län som till nationella och globala koncerner. Och det vi inte visste igår vill vi lära oss idag. För rätt kompetens gör skillnad.   Consensus har förmånen att samarbeta med... Visa mer
Consensus är våra kunders kompetenspartner för konsulter, rekrytering och utbildning. Vi utvecklar människorna som utvecklar företagen och hittar personligheterna som gör skillnad – hållbart, långsiktigt och nära dig. Sedan 2002 har vi varit ett stöd till såväl lokala företag i Örebro län som till nationella och globala koncerner. Och det vi inte visste igår vill vi lära oss idag. För rätt kompetens gör skillnad.  

Consensus har förmånen att samarbeta med många stora och välkända företag inom flera olika branscher. Vi har en lång historia av att arbeta med interims-/ konsultuppdrag på både chefs- och specialistnivå. Vår gedigna erfarenhet gör att vi blir ett bra bollplank till dig för att du ska känna dig trygg när du är ute på ditt uppdrag.  

Alla konsulter hos oss har en dedikerad konsultchef som har kontinuerlig kontakt med dig för att säkerställa att du får önskad utveckling i din yrkesroll och karriär samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.  

Nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team!  

Att vara konsult på Consensus  

Consensus har förmånen att få jobba med stora och välkända organisationer inom flera olika branscher, allt från tillverkande industri, processindustri till offentlig sektor. Vi har en lång historia med att jobba med interims/konsultuppdrag vilket gör att vi kan ge dig råd och fungera som bollplank för att du ska känna dig trygg.  

För oss är öppenhet ett ledord och vi vill att alla parter ska se fördelen med samarbetet. Därför har vi en nära dialog för att hitta den uppdragsform som passar dig bäst. Vi vill säkerställa att det är rätt uppdragsform för dig när du kommer ut till kund. Tack vare vår utbildningsverksamhet skapar vi unika utbildningsmöjligheter vilket gynnar såväl dig, Consensus samt uppdragsgivare!  

Om kunden  

Cummins Meritor är en ledande global leverantör av drivlinor till tung fordonsindustri. I Lindesberg produceras fram- och bakaxlar till bussar och lastbilar. Dessutom produceras komponenter såsom växlar, drevsatser, diffhjul och planetväxeldetaljer. Nu söker vi en engagerad och prestigelös materialstyrare för att förstärka vårt team. Vi erbjuder en varierande arbetsmiljö, möjligheter till personlig utveckling och en plattform för att växa inom logistikområdet.  

Om rollen  

Som Materialstyrare kommer du att vara en nyckelspelare i vårt logistikteam och stödja hanteringen av materialflöden. Du ingår i en arbetsgrupp med fyra andra materialstyrare och övriga funktioner inom planering och inköp.  

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:  

Planera och övervaka produktionsmaterialflödet från leverantör till fabrik.  
Nära kontakt med svenska och utländska leverantörer samt transportörer.  
Kontakt med vår centrala transportbokningsenhet SCF (Supply Chain Factory) gällande transporter och eventuellt behov av extra transport.  
Samarbete med vår centrala inköpsavdelning.  
Arbeta proaktivt med leverantörers försörjningsförmåga samt säkerställ att leverans sker i tid för att möta kundens behov.  
Vid leveransförsening agera på avvikelse, skapa handlingsplan samt medverka och driva krismöten ihop med leverantören.  
Tätt samarbete dagligen med övriga logistikfunktioner.  


Placering för rollen är i Lindesberg. Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund med möjlighet att bli överrekryterad förutsatt att viljan finns hos både dig och kunden.  

Vem är du?  

Vi söker dig som är självdriven och kan leda dig själv i ditt dagliga arbete, samtidigt som du trivs i ett gruppsammanhang. Vi tror att du är kommunikativ, bra på att skapa goda relationer och har viljan att arbeta i både små som stora sammanhang.  

Nedan följer några exempel på vad vi tror du har för bakgrund och erfarenheter:  

Goda engelska kunskaper i tal och skrift är ett krav. 
Grundläggande kunskaper inom MS-Officepaketet med tonvikt på Excel.  
Logistiskutbildning/arbetslivserfarenhet inom Logistik är meriterande.  
Erfarenhet i affärssystem (Oracle) är meriterande.  
Stor vikt kommer att läggas på förmågan att kommunicera då befattningen bygger mycket på att skapa relationer både internt samt externt. 


Ansökan 

Känner du dig redo för att ta nästa steg i din karriär och få möjlighet att använda din expertis för att göra skillnad för oss och våra kunder? Var med på vår resa så skapar vi unika möjligheter tillsammans! 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Elisabeth Mattsson, 072-600 64 49 alt. [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu. Ansök redan idag då vi hanterar ansökningar löpande. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chef Företagsmarknad Södra

Södra Dalarnas Sparbank och Bergslagens Sparbank är mitt uppe i en spännande resa i form av en sammanslagning där vi gemensamt bildar Sparbanken Bergslagen. Den nya bankens verksamhet kommer från årsskiftet att bedrivas genom sju kontor där de största ligger i Hedemora, Lindesberg och Nora. Affärsvolymen uppgår till 40 miljarder kronor och antalet anställda är ca 100. Vi är marknadsledande i vårt verksamhetsområde och erbjuder storbankens alla tjänster til... Visa mer
Södra Dalarnas Sparbank och Bergslagens Sparbank är mitt uppe i en spännande resa i form av en sammanslagning där vi gemensamt bildar Sparbanken Bergslagen. Den nya bankens verksamhet kommer från årsskiftet att bedrivas genom sju kontor där de största ligger i Hedemora, Lindesberg och Nora. Affärsvolymen uppgår till 40 miljarder kronor och antalet anställda är ca 100. Vi är marknadsledande i vårt verksamhetsområde och erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. Vår samhällsnytta, och att våra ägarstiftelser gillar att ge tillbaka till samhället, skapar stolthet hos våra kunder och medarbetare.

Sparbanken Bergslagen kommer att erbjuda en stimulerande arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och skapa värden för såväl våra kunder som dig själv, banken och våra ägare. Här kan ditt engagemang berika hela Bergslagen, såväl direkt som på sikt. Vi arbetar med ett decentraliserat arbetssätt där beslutsvägarna är korta och som innebär tydliga mandat, befogenheter och ansvar.

Banken kommer att ha en Företagsmarknad som spänner över hela verksamhetsområdet. Företagsmarknad leds av en Företagsmarknadschef med ansvar för den totala företagsaffären i samarbete med två regionala chefer för företagsmarknad – Sparbanken Bergslagen Norra (ort: Hedemora) respektive Södra (ort: Lindesberg). Tjänsten som chef Företagsmarknad Södra är vakant och vi kan nu erbjuda en affärsdriven, trygg och bankerfaren ledare en central roll med stor påverkan på bankens fortsatta framgång och utveckling.

Om rollen

Som Chef Företagsmarknad Södra är ditt huvudsakliga ansvar att driva utvecklingen av vår företagsaffär inom verksamhetsområdet och att stärka banden till våra befintliga företagskunder samt bearbeta och utveckla prospects. Ditt ansvar innebär också att du kommer att ha en egen kundportfölj och aktivt bidra till att skapa nya affärer. Du gör kundbesök och deltar i relevanta nätverk.

I ditt team finns kompetenta företagsrådgivare som du stöttar och motiverar till framgång och trivsel. Tillsammans säkerställer ni företagsaffärens lönsamhet och tillväxt.

Exempel på övriga ansvar och arbetsuppgifter:

Leda avdelningen mot uppsatta mål i affärsplan och verksamhetsplan samt uppföljning
Aktivt arbete för upprätthållande och utveckling av bankens företagskultur och grundläggande värderingar
I samarbete med Företagsmarknadschef Sparbanken Bergslagen AB ansvara för avdelningens personal (utvecklingssamtal, lönesamtal, kompetensutveckling etc)


Din placeringsort blir Lindesberg eller Nora.

Vår kandidat

Vi söker en trygg och erfaren ledare med välutvecklat affärsmannaskap och god vana av arbete med komplexa företagsaffärer inom bankväsendet. Du har redan Swedsecs rådgivnings- och bolånelicenser. Körkort är ett krav.

Att trivas i affärsvärlden, identifiera möjligheter och inspirera andra till framgång är grundläggande för din profil. Du är professionell, inger förtroende och har lätt för att utveckla och upprätthålla förtroendefulla relationer som bidrar till nya affärer. Du har känsla för såväl kundens som medarbetarnas behov är lyhörd och stöttande.

Kontakt

Vi samarbetar med Consensus. För mer information är du välkommen att kontakta Annie Engel 076-118 38 09 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. Vi ser fram emot din ansökan senast 26 november på www.consensus.nu

Välkommen! Visa mindre

Ekonomicontroller

Ansök    Dec 8    Consensus Sverige AB    Controller
Bergslagens Sparbank erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. Verksamheten bedrivs genom fem kontor i Bergslagen. Närhet, lokal förankring och samhällsengagemang är bankens viktigaste hörnstenar. Affärsvolymen uppgår till 23 miljarder kronor och antalet anställda är ca 55. Banken har sitt huvudkontor i Lindesberg och är marknadsledande i Bergslagen.  Bergslagens Sparbank erbjuder en stimulerande arbetsplat... Visa mer
Bergslagens Sparbank erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. Verksamheten bedrivs genom fem kontor i Bergslagen. Närhet, lokal förankring och samhällsengagemang är bankens viktigaste hörnstenar. Affärsvolymen uppgår till 23 miljarder kronor och antalet anställda är ca 55. Banken har sitt huvudkontor i Lindesberg och är marknadsledande i Bergslagen. 

Bergslagens Sparbank erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och skapa värden för såväl våra kunder som dig själv, banken och vår ägare Sparbanksstiftelsen Bergslagen. Vi arbetar med ett decentraliserat arbetssätt som innebär tydliga mandat, befogenheter och ansvar.

Vi söker nu en ekonomicontroller som får en viktig position i vår verksamhet. Du kommer till en arbetsplats med stort samhällsengagemang och med en affärsidé som bygger på lokal förankring och långsiktig hållbarhet.

Om rollen

Ekonomicontrollerns främsta syfte är att stötta ekonomi- och finanschefen i ekonomiarbetet. Tillsammans kollegorna på ekonomiavdelningen kommer du att:

Upprätta månadsbokslut
Upprätta årsbokslut och årsredovisning
Analysera, följa upp och kontrollera den ekonomiska redovisningen
Analysera och följa upp verksamheten
Riskanalys och riskrapportering
Rapportera till ledning och styrelse
Rapportera till myndigheter


Tjänsten rapporterar till ekonomi- och finanschef och är placerad vid huvudkontoret i Lindesberg.

Vår kandidat

Du kombinerar en relevant universitets-/högskoleutbildning inom ekonomi med några års controller-erfarenhet. Du har också erfarenhet av redovisning, bokföring och bokslutsarbete, gärna från bank eller finansbranschen. Rollen kräver mycket goda kunskaper i Excel. Utbildning i finansiell ekonomi och makroekonomi ser vi som meriterande liksom kunskaper om kapitaltäckningsregler.

Som person är du analytisk, van att hantera stora datamängder och du kan också göra data förståelig för andra. Din förmåga att skapa struktur är god liksom att pendla mellan detaljer och övergripande frågeställningar av mer strategisk karaktär. Du utstrålar ett lugn men har en stark målinriktning och förmåga att slutföra. Dessutom är du en lagspelare som agerar prestigelöst och samarbetsinriktat.

Kontakt

Vi samarbetar med Consensus i den här rekryteringen. För mer information är du välkommen att kontakta Annie Engel 076-118 38 09 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu senast 18 december. Visa mindre

HSE Tekniker

Lindesbergsfabriken - känd som Meritor är sedan augusti 2022 en del av den globala koncernen Cummins, som i sin tur är en ledande global leverantör av drivlinor till tung fordonsindustri. I Lindesberg produceras fram- och bakaxlar till bussar och lastbilar. Dessutom produceras komponenter såsom växlar, drevsatser, diffhjul och planetväxeldetaljer. Cummins-Meritor har idag ca 70 000 anställda över hela världen. I Örebroregionen är Cummins Meritor en stor ... Visa mer
Lindesbergsfabriken - känd som Meritor är sedan augusti 2022 en del av den globala koncernen Cummins, som i sin tur är en ledande global leverantör av drivlinor till tung fordonsindustri.

I Lindesberg produceras fram- och bakaxlar till bussar och lastbilar. Dessutom produceras komponenter såsom växlar, drevsatser, diffhjul och planetväxeldetaljer. Cummins-Meritor har idag ca 70 000 anställda över hela världen. I Örebroregionen är Cummins Meritor en stor arbetsgivare med ca 1000 medarbetare. Vi på Cummins Meritor är familjära och jobbar som ett team med ett lokalt engagemang. Lyckas vi så lyckas samhället att växa, lokalt och globalt.

Välkommen att bli vår kollega!

Efter Cummins förvärv av Meritor togs det ett tidigt beslut att ytterligare prioritera frågorna som rör hälsa, säkerhet och miljö. En ny HSE-organisation har skapats i Lindesberg som fortfarande är under uppbyggnad. Nu har du chansen att vara med på en spännande förändringsresa och bidra med dina insatser inom ett prioriterat område. Det här är rollen för dig som har en vilja att utvecklas och på sikt ta ytterligare steg inom organisationen.

Om rollen

Som HSE Tekniker blir du normgivare och kulturbärare för företagets policyer och regelverk och du får en viktig uppgift att stötta verksamheten i skydds- och arbetsmiljöfrågor. Ett av dina väsentliga uppdrag blir bl. a. att skapa en HSE-medvetenhet på avdelningarna. Majoriteten av din tid kommer du att spendera där verksamheten bedrivs för att snabbt kunna fånga upp risker och stötta organisationen med korrigerande och förebyggande åtgärder. Fokus ligger på det operativa arbetet och stödet till verksamheten innebär tex:

Deltagande vid framtagande av trafikplaner och säkerställa efterlevnad
Genomförande av kemikalieinventeringar och arbete med att implementera/supporta samt säkerställa efterlevnad gällande kemikaliehantering
Arbetsplatsutformning och ergonomi
Uppföljning av skyddsronder och genomförande av interna HSE skydds- och säkerhetsronder enligt plan
Stöd vid implementering och underhåll av processer för identifiering av risker
Att aktivt delta och leda avdelningarna vid incident- och olycksutredningar och riskbedömningar
Deltagande i HSE inspektions- och revisionsprogram.


Vår kandidat

Det är meriterande om du är utbildad arbetsmiljöingenjör på universitets- eller YH-nivå alternativt har du några års erfarenhet av liknande arbete. Det allra viktigaste är att du brinner för att bidra till en förbättrad arbetsmiljö. Det är en fördel om du har ett tekniskt intresse och en vilja att skapa dig en förståelse för våra produkter och maskinutrustning på ett övergripande plan. Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig på ett förståeligt sätt. Din samarbetsförmåga är god och du har lätt för att skapa relationer. Du är jordnära, trygg och har modet och drivet att skapa en kulturförändring. Dessutom är du noggrann och strukturerad för att nå mål på ett effektivt sätt. 

Kontaktuppgifter

Vi samarbetar med Consensus i den här rekryteringen. För mera information är du välkommen att kontakta Hannes Eliasson 076-112 23 86 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu senast 21 november. Visa mindre

Företagsmarknadschef

Ansök    Mar 22    Consensus Sverige AB    Kontorschef, bank
Bergslagens Sparbank erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. Verksamheten bedrivs genom fem kontor i Bergslagen. Närhet, lokal förankring och samhällsengagemang är bankens viktigaste hörnstenar. Affärsvolymen uppgår till 24 miljarder kronor och antalet anställda är ca 55. Banken har sitt huvudkontor i Lindesberg och har kontor i Nora, Frövi, Kopparberg och Storfors. Vi är marknadsledande i Bergslagen.  Be... Visa mer
Bergslagens Sparbank erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. Verksamheten bedrivs genom fem kontor i Bergslagen. Närhet, lokal förankring och samhällsengagemang är bankens viktigaste hörnstenar. Affärsvolymen uppgår till 24 miljarder kronor och antalet anställda är ca 55. Banken har sitt huvudkontor i Lindesberg och har kontor i Nora, Frövi, Kopparberg och Storfors. Vi är marknadsledande i Bergslagen. 

Bergslagens Sparbank erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och skapa värden för såväl våra kunder som dig själv, banken och vår ägare. Här kan ditt engagemang berika hela Bergslagen, såväl direkt som på sikt. Vi arbetar med ett decentraliserat arbetssätt där beslutsvägarna är korta och som innebär tydliga mandat, befogenheter och ansvar.

Då vår nuvarande Företagsmarknadschef planerar för sin pensionering kan vi nu erbjuda en affärsdriven, trygg och bankerfaren ledare en central roll med stor påverkan på bankens fortsatta framgång och utveckling.

Om rollen

Som Företagsmarknadschef är ditt övergripande ansvar att utveckla och driva bankens kundverksamhet inom företagsaffären och säkerställa att uppsatta mål i affärs- och verksamhetsplaner nås. Till din hjälp får du en välfungerande och kompetent grupp som består av åtta företagsrådgivare och en rådgivare som arbetar som kundstöd. Tillsammans utvecklar ni vår företagsaffär.

Du rapporterar till Rörelsechef och ingår i bankens affärsråd tillsammans med Privatmarknadschef och Rörelsechef. Din placeringsort blir Lindesberg men du kommer att spendera en stor del av din tid på de övriga bankkontoren och framför allt i Nora. Du kommer också att lägga tid på att delta i relevanta nätverk och besöka kunder. Du bör därför ha körkort och vara öppen för såväl fysiska som digitala möten.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter:

Utveckling av kundaffären och rådgivningen inom företagsmarknad
Driva avdelningen mot uppsatta mål i affärsplan och verksamhetsplan samt erforderlig uppföljning 
Aktivt arbete för upprätthållande och utveckling av bankens företagskultur och grundläggande värderingar
Ledamot i affärsråd
Ledamot i kreditdelegation
Personalansvar – lönesättning, utvecklingssamtal, kompetensutveckling, coachning, uppföljning etc. samt tillse att interna regelverk efterlev


Vår kandidat

Vi söker en trygg och erfaren ledare som har god vana av arbete med komplexa företagsaffärer på bank eller inom försäkringsbranschen. Du har troligen redan Swedsecs rådgivnings- och bolånelicenser.

Ditt ledarskap är coachande och inlyssnande. Genom ditt engagemang motiverar du dina medarbetare att ta större ansvar och växa. Du är professionell, inger förtroende och har lätt för att utveckla långsiktiga relationer som bidrar till nya affärer samt vård och utveckling av befintliga kundrelationer. Du har känsla för såväl kundens som medarbetarnas behov och ett välutvecklat affärsmässigt förhållningssätt.

Kontakt

Vi samarbetar med Consensus. För mer information är du välkommen att kontakta Annie Engel 076-118 38 09 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. Vi ser fram emot din ansökan senast 2 april på www.consensus.nu

Välkommen! Visa mindre

Operativ Inköpare

Ansök    Okt 6    Consensus Sverige AB    Inköpare
Consensus har förmånen att få samarbeta med många stora och välkända företag inom flera olika branscher. Vi har en lång historia med att jobba med interims/konsultuppdrag vilket gör att vi kan ge dig råd och fungera som bollplank för att du ska känna dig trygg. För oss är öppenhet ett ledord och vi vill att alla parter ska se fördelen med samarbetet. Vi vill utveckla dig – vilket gynnar såväl dig, Consensus som uppdragsgivare! Bli en del av vårt framgångs... Visa mer
Consensus har förmånen att få samarbeta med många stora och välkända företag inom flera olika branscher. Vi har en lång historia med att jobba med interims/konsultuppdrag vilket gör att vi kan ge dig råd och fungera som bollplank för att du ska känna dig trygg. För oss är öppenhet ett ledord och vi vill att alla parter ska se fördelen med samarbetet. Vi vill utveckla dig – vilket gynnar såväl dig, Consensus som uppdragsgivare!

Bli en del av vårt framgångsrika team!

Din arbetstrivsel och utveckling är viktig för oss. Därför har du en dedikerad konsultchef som har kontinuerlig kontakt med dig för att säkerställa att du får önskad utveckling i din yrkesroll och karriär samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Om rollen

Vi söker nu en Operativ Inköpare till vår kund i Frövi

I denna roll kommer du att ha många kontaktytor, internt berör det främst resterande av inköpsteamet och externa parter är främst kunder, leverantörer och leverantörsfirmor.

Den operativa inköparen skall stå för de återkommande inköpen samt utföra avrop kopplat mot underhåll samt förrådet på siten. Med överblick utifrån flödesplaneringen står du för inköpet och köper in de reservdelar och övriga artiklar som behövs.

Som operativ inköpare kommer du ansvara för:

Hantering av lager, order, leveranser och avvikelser.
Administration.
Support – så som rådgivning och systemstöd gällande inköp.
Bistå vid förhandlingar av ramavalt och projekt.


Placering för rollen är Frövi. Uppdraget är på sex månader med chans till förlängning. Start omgående.

Vår kandidat

Vi tror att rätt kandidat är kommunikativ, affärsmässig, samarbetsorienterad och har ett eget driv. Utöver det tror vi att du har:

Goda kunskaper inom svenska och engelska.
Tidigare erfarenhet från operativt inköp.


För att trivas i rollen är det viktigt att du drivs av att samarbeta med personer i din omgivning. Du uppskattar ett högt tempo samtidigt som du är en god organisatör och är lösningsorienterad. Vidare är du ansvarstagande och tar gärna egna initiativ. Du är skicklig på att kommunicera och van vid att ha många kontaktytor och skapar långsiktiga relationer till personer i din omgivning.

Att vara konsult på Consensus

Som konsult hos Consensus får du stor frihet, kompetensutveckling och samtidigt ett stort personligt ansvar. Du blir en oerhört viktig medarbetare i vårt team och som ambassadör hos våra kunder. Du får en avgörande roll där din framgång kommer att bidra till vår och våra kunders fortsatta tillväxt.

Ansökan

Känner du dig redo för att ta nästa steg i din karriär och få möjlighet att använda din expertis för att göra skillnad för oss och våra kunder? Var med på vår resa så skapar vi unika möjligheter tillsammans!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Henrik Törngren, [email protected], Tel: 072- 60 06 449. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu Visa mindre

Kemiingenjör - Pyroteknik

Ansök    Maj 27    Consensus Sverige AB    Kemiingenjör
Hansson PyroTech är ett företag med verksamhet i Lindesberg som producerar, marknadsför och säljer pyrotekniska nödsignaler i världsklass för den kommersiella sjöfarten och marina fritidsindustrin. Alla produkter säljs under varumärket IKAROS. Företaget har ca 35 anställda och omsätter ca 70 MSEK. Hansson PyroTech är sedan 1998 en del av Nammo-koncernen och sedan 2018 ett helägt dotterbolag till Nammo Sweden AB. Är du kemiingenjör och har ett intresse fö... Visa mer
Hansson PyroTech är ett företag med verksamhet i Lindesberg som producerar, marknadsför och säljer pyrotekniska nödsignaler i världsklass för den kommersiella sjöfarten och marina fritidsindustrin. Alla produkter säljs under varumärket IKAROS. Företaget har ca 35 anställda och omsätter ca 70 MSEK.

Hansson PyroTech är sedan 1998 en del av Nammo-koncernen och sedan 2018 ett helägt dotterbolag till Nammo Sweden AB.

Är du kemiingenjör och har ett intresse för pyroteknik? Då vill vi gärna att du blir en del av vårt kompetenta och härliga gäng i Lindesberg. Du får en viktig position där dina insatser får stor påverkan på vår fortsatta framgång och utveckling.

Om rollen

Kemiingenjören tillhör teknikavdelningen som ansvarar för teknik- och produktutveckling. Förutom teknikchefen består avdelningen av en pyrotekniker och en produktutvecklare. Då vi har en kraftig tillväxt utökar vi nu gruppen med en kemiingenjör.

Kemiingenjörens huvudsakliga ansvarsområde omfattar satsblandning, produktutveckling samt förbättring av nuvarande produkter och processer. Arbetsuppgifterna består bl a av:

Blandning av pyrotekniska satser
Provning av pyrotekniska produkter.
Support till produktion
Nyutveckling inom pyroteknikområdet samt vidareutveckling av befintliga produkter, pyrotekniska satser och härdprocesser
Pyroteknisk laboratorieverksamhet
Mottagningskontroll råvaror
Framtagning av tekniska rapporter
Projektledning


Vår kandidat

Vi vänder oss både till dig som redan har några års erfarenhet från en liknande roll och till dig som nyligen avslutat dina studier. Lämplig utbildningsbakgrund är en högskoleutbildning eller motsvarande i kemi- eller pyroteknik. Explosivämneskunskap och erfarenhet av projektledning ser vi som meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du nyfiken, intresserad och har en vilja att sätta dig in i ny teknik och nya uppgifter. Du kombinerar energi och en vilja att driva framåt med noggrannhet och fokus på säkerhet samt viktiga detaljer. Dessutom är du samarbetsinriktad, prestigelös och flexibel. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter.

Kontakt

Vi samarbetar med Consensus i den här rekryteringen. För mer information är du välkommen att kontakta Daniel Strand 073-367 36 77 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu senast 12 juni. Visa mindre

Kvalitetsingenjör

Nammo-koncernen har ca 2.800 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 340 anställda. Vid produktionsenheten i Karlskoga utvecklar och producerar vi Large Caliber ammunition. Vi finns på Björborns Industriområde och är idag ca 60 anställda. Nammo är et... Visa mer
Nammo-koncernen har ca 2.800 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 340 anställda.
Vid produktionsenheten i Karlskoga utvecklar och producerar vi Large Caliber ammunition. Vi finns på Björborns Industriområde och är idag ca 60 anställda. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar all vår verksamhet.

Nammo i Karlskoga/Lindesberg erbjuder en utvecklingsinriktad team-player möjligheten att arbeta brett med kvalitetsrelaterade frågor. Hos oss får du möjlighet till både professionell och personlig utveckling i en framgångsrik verksamhet med korta beslutsvägar och framtidsoptimism.

Om rollen 

Rollen som Kvalitetsingenjör ingår i avdelningen för QE och Management Systems där du får ett övergripande ansvar för leverans- och mottagningskontroll som innebär att säkerställa kvaliteten på inkommande material och tillverkade produkter. Du blir en del av affären med mycket direktkontakt med kunder och leverantörer. Du har även många kontaktytor internt. Till dina arbetsuppgifter hör bl a att:

Genomföra kontrollmätningar, bedöma kontrollresultat samt godkänna och avvisa kontrollerade partier

Mäta utfallsprov
Planera och genomföra provning
Dokumentera kontrollresultat och ta fram underlag till kvalitetsdokument till kund
Beställa och genomföra skjutprovningar extern och internt
Anskaffa, underhålla och kalibrera mätdon
Arbeta med förbättringsarbete inom ansvarsområdet


Placeringsort: Lindesberg

Vår kandidat 

Vi tror att du har en har teknisk högskoleutbildning eller eftergymnasiala studier i mätteknik alternativt motsvarande kunskaper som du fått genom erfarenhet. Du har arbetat med mätteknik inom tillverkningsindustrin, gärna explosivämnesindustrin, och har erfarenhet av olika kontrollmetoder och mätdon. Du behöver också ha goda kunskaper i ritningsläsning samt engelska i tal och skrift.

Som person är du samarbetsinriktad och har förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du delar generöst med dig av din kunskap och sprider positiv energi till gruppen. Dessutom uttrycker du dig på ett tydligt och begripligt sätt för olika målgrupper. Du är också en ansvarstagande och utvecklingsinriktad person som tar initiativ till åtgärder som gagnar både dig själv och verksamheten.

Kontaktuppgifter 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Consensus. För mer information är du välkommen att kontakta Lena Ottaway 070-547 36 00 eller Anna Wallgren 073-264 28 10. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu senast 26 juni. Visa mindre

Marknadskoordinator

Bergslagens Sparbank erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. Verksamheten bedrivs genom sju kontor i Bergslagen. Närhet och lokal förankring är två av bankens viktigaste hörnstenar. Affärsvolymen uppgår till 23 miljarder kronor och antalet anställda är ca 55. Banken har sitt huvudkontor i Lindesberg och är marknadsledande i Bergslagen.  Bergslagens Sparbank erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda mö... Visa mer
Bergslagens Sparbank erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. Verksamheten bedrivs genom sju kontor i Bergslagen. Närhet och lokal förankring är två av bankens viktigaste hörnstenar. Affärsvolymen uppgår till 23 miljarder kronor och antalet anställda är ca 55. Banken har sitt huvudkontor i Lindesberg och är marknadsledande i Bergslagen. 

Bergslagens Sparbank erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och skapa värden för såväl våra kunder som dig själv, banken och vår ägare Sparbanksstiftelsen Bergslagen. Här kan ditt engagemang berika hela Bergslagen, såväl direkt som på sikt. Vi arbetar med ett decentraliserat arbetssätt som innebär tydliga mandat, befogenheter och ansvar.

Vi söker nu en Marknadskoordinator som får en viktig roll i vår verksamhet. Du kommer till en arbetsplats med stort samhällsengagemang och med en affärsidé som bygger på lokal förankring och långsiktig hållbarhet.

Om rollen

Marknadskoordinatorn har som syfte och mål att samordna och säkerställa att Banken har ett ändamålsenligt och sammanhållet marknadskommunikationsarbete. Ansvaret kan indelas i två huvudsakliga delar:

Varumärkeskommunikation av Bergslagens Sparbank i syfte att visa bankens samhällsengagemang och därigenom öka bankens attraktionskraft
Affärsstöd i syfte att öka och stödja direkt försäljning i bankens alla kanaler såsom kontor, telefon och digitalt


Rollen som Marknadskoordinator är både strategisk och operativ och omfattar även sedvanliga uppgifter inom marknadsområdet. Ett viktigt inslag blir att skapa ett enhetligt formspråk, tonalitet och bildspråk. Exempel på andra arbetsuppgifter:

Upprätta en årlig marknadsplan i samarbete med VD och rörelsechef
Säkerställa att hemsidan är uppdaterad, intressant och affärsstödjande samt uppfyller kraven från myndighet och internt regelverk
Skapa ett aktivt och intressant flöde i sociala media
Copywriting och fotografering
Hantera bild- och textarkiv
Hantera sponsoravtal
Kundaktiviteter och event
Databasanalyser


Du blir placerad vid vårt huvudkontor i Lindesberg men resor till de övriga bankkontoren förekommer regelbundet. Du rapporterar till vår VD samt vår Rörelsechef.

Vår kandidat

Den vi söker har en relevant utbildning, några års erfarenhet av en liknande roll och marknadsföring av tjänster. Erfarenhet från bankverksamhet är önskvärd. Du har en välutvecklad känsla för språk, färg och form samt kunskap om kommunikation i sociala media. Har du dessutom erfarenhet av databasanalys och riktade kunderbjudanden är det meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i både svenska och engelska samt inneha körkort.

Som person är du en affärsmässig och operativ doer som tar rodret och skapar framdrift. Du är kommunikativ och inlyssnande och har förmåga att skapa långsiktiga relationer med intressenter såväl internt som externt. Du är också kreativ och idérik med en förmåga att hitta lösningar ”utanför boxen”.

Kontaktuppgifter

Vi samarbetar med Consensus. För mer information är du välkommen att kontakta Lena Ottaway 070-547 36 00, Finansförbundet Kari Aurén – lokala fackklubbens ordförande [email protected], tel 0581-88000. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu senast 29 maj. Visa mindre

HR-ansvarig

Bergslagens Sparbank erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. Verksamheten bedrivs genom sju kontor i Bergslagen. Närhet och lokal förankring är två av bankens viktigaste hörnstenar. Affärsvolymen uppgår till 23 miljarder kronor och antalet anställda är ca 55. Banken har sitt huvudkontor i Lindesberg och är marknadsledande i Bergslagen.  Bergslagens Sparbank erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda mö... Visa mer
Bergslagens Sparbank erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. Verksamheten bedrivs genom sju kontor i Bergslagen. Närhet och lokal förankring är två av bankens viktigaste hörnstenar. Affärsvolymen uppgår till 23 miljarder kronor och antalet anställda är ca 55. Banken har sitt huvudkontor i Lindesberg och är marknadsledande i Bergslagen. 

Bergslagens Sparbank erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och skapa värden för såväl våra kunder som dig själv, banken och vår ägare Sparbanksstiftelsen Bergslagen. Här kan ditt engagemang berika hela Bergslagen, såväl direkt som på sikt. Vi arbetar med ett decentraliserat arbetssätt som innebär tydliga mandat, befogenheter och ansvar.

Vi söker nu en HR-ansvarig som får en central roll i vår verksamhet. Du kommer till en arbetsplats med stort samhällsengagemang och med en affärsidé som bygger på lokal förankring och hållbar affärsidé.

Om rollen

Som HR-ansvarig arbetar du nära ledningen och blir delaktig i att bygga ett verksamhetsnära arbete för framtiden inom HR-området. Du kommer att vara med och kvalitetssäkra samt driva det operativa HR-arbetet på våra kontor i Lindesberg, Kopparberg, Nora/Storfors. Arbetet innehåller administrativa delar inom hela HR området, exempelvis uppföljning av utbildningar, beställningar av behörigheter och regelbundna kontakter med vår leverantör av lönehantering.

Som HR-ansvarig arbetar du i partnerskap med chefer och medarbetare och ger ett brett stöd i frågor rörande rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt, systemfrågor, organisationsförändringar, utbildning, medarbetarsamtal, löner och förmåner med mera. Du kommer även att samarbeta med den lokala fackklubben

Tjänsten rapporterar till VD och du blir placerad vid vårt huvudkontor i Lindesberg.

Vår kandidat

Vår kandidat har några års erfarenhet av brett operativt HR-arbete, gärna från bank. Du är van att självständigt driva HR-processer och att arbeta konsultativt som partner till chefer, gärna inom bankväsendet. Det är önskvärt att du har personal- eller beteendevetenskaplig utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet.

Som person är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta med människor, är bra på att utveckla och bibehålla relationer med personer i din omgivning. Ditt engagemang bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen.

Därutöver är du ansvarstagande, noggrann och har ett sinne för ordning & reda samt har förmåga att skapa struktur och effektiva processer. Du är en doer som är flexibel i arbetssättet och trivs i en familjär, prestigelös omgivning där uppgifterna är varierande.

Välkommen till en attraktiv arbetsplats där du får goda möjligheter till såväl professionell som personlig utveckling!

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Consensus. För mer information är du välkommen att kontakta Lena Ottaway 070-547 36 00, Finansförbundet Kari Aurén – lokala fackklubbens ordförande [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu senast 8 maj. Visa mindre

Kemiingenjör - Pyroteknik

Ansök    Mar 18    Consensus Sverige AB    Kemiingenjör
Är du kemiingenjör och har ett intresse för pyroteknik? Då vill vi gärna att du blir en del av vårt kompetenta och härliga gäng i Lindesberg. Du får en viktig position där dina insatser får stor påverkan på vår fortsatta framgång och utveckling. Om rollen Kemiingenjören tillhör teknikavdelningen som ansvarar för teknik- och produktutveckling. Förutom teknikchefen består avdelningen av en pyrotekniker och en produktutvecklare. Då vi har en kraftig tillväx... Visa mer
Är du kemiingenjör och har ett intresse för pyroteknik? Då vill vi gärna att du blir en del av vårt kompetenta och härliga gäng i Lindesberg. Du får en viktig position där dina insatser får stor påverkan på vår fortsatta framgång och utveckling.

Om rollen

Kemiingenjören tillhör teknikavdelningen som ansvarar för teknik- och produktutveckling. Förutom teknikchefen består avdelningen av en pyrotekniker och en produktutvecklare. Då vi har en kraftig tillväxt utökar vi nu gruppen med en kemiingenjör.

Kemiingenjörens huvudsakliga ansvarsområde omfattar satsblandning, produktutveckling samt förbättring av nuvarande produkter och processer. Arbetsuppgifterna består bl a av:

Blandning av pyrotekniska satser
Provning av pyrotekniska produkter.
Support till produktion
Nyutveckling inom pyroteknikområdet samt vidareutveckling av befintliga produkter, pyrotekniska satser och härdprocesser
Pyroteknisk laboratorieverksamhet
Mottagningskontroll råvaror
Framtagning av tekniska rapporter
Projektledning


Vår kandidat

Vi vänder oss både till dig som redan har några års erfarenhet från en liknande roll och till dig som nyligen avslutat dina studier. Lämplig utbildningsbakgrund är en högskoleutbildning eller motsvarande i kemi- eller pyroteknik. Explosivämneskunskap och erfarenhet av projektledning ser vi som meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du nyfiken, intresserad och har en vilja att sätta dig in i ny teknik och nya uppgifter. Du kombinerar energi och en vilja att driva framåt med noggrannhet och fokus på säkerhet samt viktiga detaljer. Dessutom är du samarbetsinriktad, prestigelös och flexibel. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter.

Kontakt

Vi samarbetar med Consensus i den här rekryteringen. För mer information är du välkommen att kontakta Daniel Strand 073-367 36 77 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu senast 3 april. Visa mindre

Teknikchef

Hansson PyroTech är ett företag med verksamhet i Lindesberg som producerar, marknadsför och säljer pyrotekniska nödsignaler i världsklass för den kommersiella sjöfarten och marina fritidsindustrin. Alla produkter säljs under varumärket IKAROS. Förtaget har ca 35 anställda och omsätter ca 70 MSEK. Hansson PyroTech är sedan 1998 en del av Nammo-koncernen och sedan 2018 ett helägt dotterbolag till Nammo Sweden AB. Hansson PyroTech ser fram emot att välkomn... Visa mer
Hansson PyroTech är ett företag med verksamhet i Lindesberg som producerar, marknadsför och säljer pyrotekniska nödsignaler i världsklass för den kommersiella sjöfarten och marina fritidsindustrin. Alla produkter säljs under varumärket IKAROS. Förtaget har ca 35 anställda och omsätter ca 70 MSEK.

Hansson PyroTech är sedan 1998 en del av Nammo-koncernen och sedan 2018 ett helägt dotterbolag till Nammo Sweden AB.


Hansson PyroTech ser fram emot att välkomna dig som brinner för att utveckla, effektivisera och modernisera i rollen som Teknikchef. Du får en viktig position där dina insatser får stor påverkan på vår fortsatta framgång och utveckling.

Om rollen

Som Teknikchef ansvarar du för verksamhetens teknik- och produktutveckling på såväl strategisk som operativ nivå. Din avdelning består av en pyrotekniker, en utvecklingsingenjör samt en lab./provningsingenjör. Teknikavdelningen ansvarar för produktionsutrustningens tillförlitlighet och prestanda och arbetar nära produktionsavdelningen.

Hansson PyroTech står inför en moderniseringsresa. Stort fokus för teknikchefen kommer därför att ligga på att driva förändrings- och förbättringsarbete med syfte på besparings- och effektiviserings-åtgärder samt leda arbetet med förnyelse av produktportföljen.

Exempel på övriga ansvar och arbetsuppgifter:

BudgetansvarFelsökning, reparation av utrustningProgrammering och provkörning av utrustningProjektledning av större projektFramtagning av tekniska rapporterKalkylunderlag för investeringarTillse att underhåll på produktionsutrustningar utförs

Rollen ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Vår kandidat

Vi ser att du har en teknisk utbildningsbakgrund, gärna på högskolenivå, och har några års erfarenhet i ledande position från teknik- och/eller produktionsavdelningar i tillverkande industri. Erfarenhet från sprängämnesindustrin är särskilt meriterande liksom FEX-utbildning. Du har också erfarenhet av att leda förändringsarbete och projekt samt lean-arbete.

Du är en entusiasmerande ledare som motiveras av att se dina medarbetare ta ansvar och växa. Ditt driv och engagemang är stort och du tar tag i saker, verkställer och slutför. Genom din tro på utveckling vågar du utmana gamla mönster och driver och stödjer förändring.

Kontakt

Vi samarbetar med Consensus i den här rekryteringen. För mer information är du välkommen att kontakta Lena Ottaway 070-547 36 00 eller Armin Martinovic 070-200 26 51. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu senast 19 september Visa mindre

Tekniker ventilation, kyla och radio

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyf... Visa mer
Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer - vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?


Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Hos oss kan det bli verklighet för dig som motiveras av att lösa tekniska problem och befinna dig i händelsernas centrum. Nu behöver vi på BillerudKorsnäs i Frövi stärka vår verksamhet med en Tekniker till sektionen Underhåll Centralt. Du kommer till en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat.

Om rollen

Sektionen Underhåll Centralt består av tekniska specialistroller där ditt ansvarsområde blir ventilation, kyla och radio. Det innebär att du blir ansvarig för att upprätthålla och utveckla underhåll, arbetssätt och program inom ditt teknikområde. Du fungerar som stöd och support till det produktionsnära underhållet när det gäller våra ventilations- och kylanläggningar. Du blir också ansvarig för drift och tillgänglighet av vårt befintliga radiosystem och har täta kontakter gentemot vår leverantör. Till dina arbetsuppgifter hör bl a att:

Som specialist säkerställa tillgängligheten av våra ventilations/kyl- och radioanläggningarStödja arbetet med reservdelsutrustning och reservdelsdokumentationDelta i förbättringsarbeteUpprätta budget inom ansvarsområdet och bistå vid upprättandet av flerårsplanerPlanera för kommande underhållsåtgärder tillsammans med drift och produktionsnära underhållSäkerställa korrekta drift- och underhållsavtalAnsvara för att förordningen avseende F-gaser (SFS 2016:1128) efterföljs och att registrerade uppgifter rapporteras till tillsynsmyndigheten 

Vår kandidat

Vi söker dig som brinner för teknik och som triggas av att lösa komplexa tekniska problem. Du har förmodligen en el- och/eller ventilationsteknisk utbildning i bagaget, gärna på högskole- eller YH-nivå. Det är meriterande om du har kunskaper inom PLC. Eftersom vi är ett internationellt företag är det viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Dina kontaktytor är många och därför behöver du vara kommunikativ, ha lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper och resultat. Dessutom har du ett stort driv och har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur i planering, genomförande och uppföljning vilket skapar förutsättningar för hållbara förbättringar och resultat.

BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och tillvaratar de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

KontaktVi samarbetar med Consensus i den här rekryteringen. För mer information är du välkommen att kontakta Carl Niordson 072-090 80 77 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu senast 23 maj. Visa mindre

Projektledare

Bli en del av vårt framgångsrika team! Consensus har förmånen att få samarbeta med många stora och välkända företag inom flera olika branscher. Vi har en lång historia med att jobba med interims/konsultuppdrag vilket gör att vi kan ge dig råd och fungera som bollplank för att du ska känna dig trygg. För oss är öppenhet ett ledord och vi vill att alla parter ska se fördelen med samarbetet. Vi vill utveckla dig – vilket gynnar såväl dig, Consensus som uppd... Visa mer
Bli en del av vårt framgångsrika team!

Consensus har förmånen att få samarbeta med många stora och välkända företag inom flera olika branscher. Vi har en lång historia med att jobba med interims/konsultuppdrag vilket gör att vi kan ge dig råd och fungera som bollplank för att du ska känna dig trygg.

För oss är öppenhet ett ledord och vi vill att alla parter ska se fördelen med samarbetet. Vi vill utveckla dig – vilket gynnar såväl dig, Consensus som uppdragsgivare!

Din arbetstrivsel och utveckling är viktig för oss. Därför har du en dedikerad konsultchef som har kontinuerlig kontakt med dig för att säkerställa att du får önskad utveckling i din yrkesroll och karriär samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Om tjänsten

Vår kund står inför en organisationsförändring där de ska bygga om sin godsmottagning. Arbetet sker i samarbete med extern leverantör och en intern projektgrupp. Till projektet har de behov av en projektledare som har det yttersta ansvaret genomförandet med hänsyn till säkerhet, budget och tidsramar.

I rollen är det viktigt att skapa goda relationer både till den centrala organisationen och till dina kollegor i projektet. Det är viktigt att du är trygg och tydlig i ditt ledarskap och en skicklig kommunikatör eftersom det är en stor grupp intressenter som bland annat projektgrupp, leverantörer, entreprenörer, styrgrupp, berörd personal, vissa myndigheter.

Placeringsort är Lindesberg och uppdragslängden är ett år.

Vår kandidat

Vi tror att rätt kandidat är kommunikativ, affärsmässig, samarbetsorienterad och en van projektledare. Utöver det tror vi att du har:

Erfarenhet av erfarenhet av att ha drivit projekt i tillverkningsindustrin. Goda kunskaper inom svenska och engelska.Har drivit projekt gällande installation och ombyggnad. (endast meriterande)Erfarenhet av fordonsindustrin (endast meriterande)

För att trivas i rollen är det viktigt att du är tekniskt intresserad och drivs av att samarbeta med personer i din omgivning. Du uppskattar ett högt tempo samtidigt som du är en god organisatör och är lösningsorienterad. Vidare är du ansvarstagande och tar gärna egna initiativ. Du är skicklig på att kommunicera och van vid att ha många kontaktytor och skapar långsiktiga relationer till personer i din omgivning.

Att vara konsult på Consensus

Som konsult hos Consensus får du stor frihet, kompetensutveckling och samtidigt ett stort personligt ansvar. Du blir en oerhört viktig medarbetare i vårt team och som ambassadör hos våra kunder. Du får en avgörande roll där din framgång kommer att bidra till vår och våra kunders fortsatta tillväxt.

Ansökan

Känner du dig redo för att ta nästa steg i din karriär och få möjlighet att använda din expertis för att göra skillnad för oss och våra kunder? Var med på vår resa så skapar vi unika möjligheter tillsammans! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jonas Sandström, [email protected], Tel: 0730545426. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu. Visa mindre

Chef Kundcenter

Ansök    Okt 22    Consensus Sverige AB    Kundtjänstchef
Bergslagens Sparbank erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. Verksamheten bedrivs genom sju kontor i Bergslagen. Närhet och lokal förankring är två av bankens viktigaste hörnstenar. Affärsvolymen uppgår till 20 miljarder kronor och antalet anställda är ca 60. Banken har sitt huvudkontor i Lindesberg och är marknadsledande i Bergslagen. Bergslagens Sparbank erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda mö... Visa mer
Bergslagens Sparbank erbjuder storbankens alla tjänster tillsammans med den lilla bankens personligare service. Verksamheten bedrivs genom sju kontor i Bergslagen. Närhet och lokal förankring är två av bankens viktigaste hörnstenar. Affärsvolymen uppgår till 20 miljarder kronor och antalet anställda är ca 60. Banken har sitt huvudkontor i Lindesberg och är marknadsledande i Bergslagen.


Bergslagens Sparbank erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och skapa värden för såväl våra kunder som dig själv, banken och vår ägare. Här kan ditt engagemang berika hela Bergslagen, såväl direkt som på sikt. Vi arbetar med ett decentraliserat arbetssätt som innebär tydliga mandat, befogenheter och ansvar. Allt som inte är under utveckling är under avveckling är en mening som styr vår verksamhet.

Vi söker nu en chef för vårt kundcenter som vill utvecklas i sitt ledarskap och som blir en viktig kugge i vårt fortsatta förändringsarbete.

Om rollen

Kundcenters huvuduppgift är att under dagtid besvara alla inkommande ärenden via telefon samt digitala kanaler såsom mail, app, livechatt etc från såväl privat- som företagskunder. Ditt team består av tre medarbetare som har bred och djup bankkompetens. Som chef för kundcenter blir ditt uppdrag att leda och fördela arbetet i gruppen samt stötta och coacha medarbetarna i det dagliga arbetet samt i deras vidareutveckling. Du kommer också själv till del att arbeta operativt med inkommande ärenden. 

I och med att våra kunders bankärenden sker digitalt i allt större utsträckning behöver våra processer och arbetssätt successivt anpassas. För att kunna tillgodose våra kunders behov och önskemål kommer du därför att leda förändringsprojekt med syfte att utveckla och effektivisera våra digitala kanaler och arbetssätt.

Tjänsten rapporterar till bankens rörelsechef och du blir placerad vid vårt huvudkontor i Lindesberg.

Vår kandidat

Vår kandidat har god förståelse för bankens affär och ett digitaliserat arbetssätt. Du har några års erfarenhet av bankarbete, gärna som privatrådgivare. Du har också någon form av ledarerfarenhet och har en vilja att fortsätta utvecklas i ditt ledarskap. Dessutom vill du aktivt delta i den utveckling som sker i digitaliseringen/tekniska utvecklingen och har förmåga att driva våra interna processer inom området. Swedsec Rådgivarlicens och Bolånelicens är formella krav för uppdraget liksom goda kunskaper i svenska och engelska. Det är önskvärt att du har utbildning på högskolenivå.

Du är en ansvarstagande, resultatinriktad coach och lagspelare som leder mot uppsatta mål och som drivs av att se dina medarbetare växa. Likaså är du en tillgänglig, kommunikativ och prestigelös ledare som med ditt engagemang bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen.

Som person är du serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer. Du tycker om när tempot är högt och uppgifterna varierade samtidigt som du har förmåga att skapa struktur och prioritera. 

Välkommen till en attraktiv arbetsplats där du får goda möjligheter till personlig utveckling!

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Consensus. För mer information är du välkommen att kontakt Fanny Bergstedt 070-698 36 86 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu senast 11 november. Visa mindre