Lediga jobb som Underhållsmekaniker i Lindesberg

Se lediga jobb som Underhållsmekaniker i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobb Mekaniker till Frövi bruk

Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag. Vi söker nu efter flera mekaniker till Sektion Mek och Sektion Driftsäkerhet som vill sommarjobba hos oss under sommaren 2023. Dessa tjänster pågår mellan vecka 18 som tidigast och vecka 37 som senast. Du kommer ... Visa mer
Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.

Vi söker nu efter flera mekaniker till Sektion Mek och Sektion Driftsäkerhet som vill sommarjobba hos oss under sommaren 2023.
Dessa tjänster pågår mellan vecka 18 som tidigast och vecka 37 som senast.
Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat team och dina arbetstider kommer vara förlagda till dagtid under vardagar.

Beskrivning av tjänsten
Som Mekaniker på Underhåll kommer du få möjlighet att prova på ett varierande och ansvarsfullt arbete. Mekanikerna arbetar över hela fabriken och är en viktig resurs för olika behov. Vi lovar arbetsuppgifter som är processnära och utvecklande. Du är en viktig del i ett team som arbetare tillsammans för att nå uppsatta mål


Du kommer att arbeta med:
• Demontage / montage av mekanisk utrustning
• Förebyggande underhåll i form av smörjning och inspektioner
• Viss reparation samt svets och smide.


Underhållsavdelningens uppdrag är att förebygga och avhjälpa funktionsfel i syfte att nå visionen – Personsäkert underhåll med effektiv planering och stabil drift.
Vi sätter säkerheten först! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt ‘Safety First’-arbete här.
https://www.billerud.se/om-billerud/hallbarhet/sakerheten-forst


Kvalifikationer
• Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med krav på godkända betyg
• Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
• Måste ha fyllt 18 år
Vi ser det som meriterande om du har en gymnasial utbildning med inriktning mot fordonsteknik eller liknande, alt. fått liknande kunskap genom andra erfarenheter. Vi tycker även det är roligt om du anser industrin vara ett spännande och positivt utmanande område. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Mekaniker ska du som person vara noggrann och trogen dina arbetsuppgifter. Du är en lagspelare man kan lita på och du förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du är även en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår.
Våra värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.


Kontakt
Johanna Elfving, Group Manager Maintenance på telefonnummer +4658137653 eller på email [email protected]
Robin Lind, Group Manager Maintenence Mechanic på telefonnummer +4658137531 eller på email [email protected]
Patrik Lindström, Group Manager Maintenence Mechanic på telefonnummer +4658137608 eller på email [email protected]
Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marcus Blomberg, HR Administratör på telefonnummer +46722207367 eller på email [email protected]


Ansökningsinformation
Varmt välkommen med din ansökan senast 28 februari 2023!
Urval sker i regel efter ansökningsperiodens slut. Som kandidat kommer du få en första återkopplingen om ett potentiellt nästa steg via email och vi rekommenderar att du håller utkik i din mailkorg under mars för att inte missa information från teamet på Billerud.
Kandidater som går vidare till ett första steg i denna process kommer bli ombedda att genomföra ett problemlösnings- samt ett personlighetstest. Som ett andra steg i processen kommer vi bjuda in aktuella kandidater till intervju.
På Billerud sätter vi säkerheten först och slutkandidaten kommer bli ombedd att i enlighet med vår policy att genomföra ett Drog- & Alkoholtest på vår företagshälsovård.

Lär känna tidigare sommarjobbare!
Vi har många karriärvägar inom Billerud där tiden som sommarjobbare ger dig en fantastisk insikt i vår verksamhet. Läs gärna mer här om hur våra tidigare sommarjobbare har utvecklats och vad deras upplevelser om sommarjobb som en ingångsport till Billerud.
https://www.billerud.se/karriar/varfor-billerud/karriarmojligheter Visa mindre

Sommarjobb Smörjare till Förebyggande Underhåll Frövi bruk, Örebro

Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag. Vi söker nu efter flera Smörjare till vår avdelning Förebyggande Underhåll som vill sommarjobba hos oss under sommaren 2024. Sommarjobben pågår mellan vecka 18 som tidigast och vecka 37 som senast efter överensko... Visa mer
Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.

Vi söker nu efter flera Smörjare till vår avdelning Förebyggande Underhåll som vill sommarjobba hos oss under sommaren 2024. Sommarjobben pågår mellan vecka 18 som tidigast och vecka 37 som senast efter överenskommelse. Dina arbetstider kommer vara förlagda till dagtid under vardagar. Placeringsort är Frövi.

Beskrivning av tjänsten
På vår produktionsenhet i Frövi/Rockhammar tillverkar Billerud morgondagens hållbara förpacknings- och vätskekartong. Som Smörjare kommer du få möjlighet att prova på ett varierande och ansvarsfullt arbete. Du arbetar över hela fabriken och är en viktig resurs för att säkra vårt förebyggande underhåll.
Vi lovar arbetsuppgifter som är processnära och utvecklande. Du kommer bli anställd som Mekaniker men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förebyggande underhåll i form av smörjning och inspektioner. Du är en viktig del i ett team som arbetare tillsammans för att nå uppsatta mål. Ditt arbete är viktigt och meningsfullt, och du får vara med och bidra till en hållbar framtid.
Underhållsavdelningens uppdrag är att förebygga och avhjälpa funktionsfel i syfte att nå visionen – Personsäkert underhåll med effektiv planering och stabil drift.


Kvalifikationer
• Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med inriktning fordonsteknik, underhållsmekanik eller liknande – krav på godkända betyg.
• Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
• Måste ha fyllt 18 år.
• B-körkort.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Smörjare ska du som person vara noggrann och trogen dina arbetsuppgifter. Du är en lagspelare man kan lita på och du förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du är även en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår.
Våra värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.


Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten innan du söker? Varmt välkommen att kontakta rekryterande chef.
Aneta Ostrowska, Gruppchef Förebyggande Underhåll på telefon +46701677665 eller via email [email protected]
Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marcus Blomberg, Talent Acquisition Partner på telefonnummer +46722207367 eller på email [email protected]


Ansökningsinformation
Urval kan ske löpande eller efter ansökningsperiodens slut. Som kandidat kommer du få en första återkopplingen om ett potentiellt nästa steg via email och vi rekommenderar att du håller utkik i din mailkorg för att inte missa information från teamet på Billerud.
Kandidater som går vidare till ett första steg i denna process kommer bli ombedda att genomföra ett problemlösnings- samt ett personlighetstest. Som ett andra steg i processen kommer vi bjuda in aktuella kandidater till 1 intervju.
På Billerud sätter vi säkerheten först och slutkandidaten kommer bli ombedd att i enlighet med vår policy att genomföra ett Drog- & Alkoholtest på vår företagshälsovård.

Frövi är en del av The Greater Örebro Area, 30 minuter från City. Att arbeta hos Billerud Frövi innebär att du enkelt kan pendla mellan jobbet och alla upplevelser som Örebro har att erbjuda för att leva och bo. Det är smart att leva och bo i region Örebro. Läs mer på https://www.thesmartmove.se Visa mindre

Smörjare (Mekaniker) inom industrin till Billerud Frövi, Örebro

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss! Frövi Bruk är en världsledande tillverkare av förpackningskartong och vätskekartong avsedda för användare med mycket höga krav på effektiva, kreativa och funktionella ... Visa mer
Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!
Frövi Bruk är en världsledande tillverkare av förpackningskartong och vätskekartong avsedda för användare med mycket höga krav på effektiva, kreativa och funktionella förpackningslösningar. Förebyggande Underhålls uppdrag är att förebygga funktionsfel i syfte att nå visionen – Personsäkert underhåll med effektiv planering och stabil drift.
Vi söker nu en smörjare till Förebyggande Underhåll på Frövi Bruk. Som smörjare arbetar du över hela fabriken och är en viktig resurs för att säkerställa en hög tillgänglighet, kvalité och driftsäkerhet i vår massa- och kartongproduktion. Arbetsuppgifterna är processnära och utvecklande. Du är en viktig del i ett sammansvetsat team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Ditt arbete är viktigt och meningsfullt, och du får vara med och bidra till en hållbar framtid.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
Förebyggande underhåll i form av smörjning och inspektioner
Delta vid planering av olika insatser vid underhållsstopp
Ronderingar för förebyggande underhåll och fortlöpande tillsyn.
Dokumentation av underhållsarbetet.Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Smörjare har du:
Slutförd teknisk gymnasieutbildning med inriktning mekanik, verkstad, industri, fordon eller motsvarande med godkända betyg. Alternativt erfarenhet av industriunderhåll inom processindustrin som Billerud bedömer motsvarande.
B körkort
Fyllt 18 år.

Det är meriterande om du har:
Några års erfarenhet av mekaniskt underhåll inom processindustrin eller tillverkningsindustrin.
Fortsatt din utbildning efter gymnasiet inom relevant område eller utbildat dig inom förebyggande underhåll.Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att trivas i rollen tror vi att du är noggrann och förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö. Du har en god förmåga att ta kontakt och samarbeta mellan olika funktioner. Du är serviceinriktad i ditt förhållningssätt. Som person är du driven och tar självständigt tag i planerade arbeten. Du ser inte bara vad som behöver göras, utan tar också initiativ för att säkerställa att det blir gjort på bästa möjliga sätt. Vi ser att du är en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår.
Våra värderingar är viktiga för oss och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Aneta Ostrowska, Gruppchef Förebyggande Underhåll på telefon +46701677665 eller via mejl [email protected]
Har du frågor eller funderingar om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marcus Blomberg Talent Acquisition Partner på telefon +46722207367


Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 2024-06-30
Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater.
Frövi är en del av The Greater Örebro Area. Att arbeta hos Billerud Frövi innebär att du enkelt kan pendla mellan jobbet och alla upplevelser som Örebro har att erbjuda för att leva och bo. Vare sig det är till shopping i City, en picknick i Stadsparken, långfärdsskridskor på Hjälmaren eller en match med Örebro Hockey.
Varför det är smart att leva och bo i Region Örebro kan du lära dig mer om genom Smart Move - The Greater Örebro Area : thesmartmove.se


Varför oss?
En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid
Utvecklings- och karriärmöjligheter
Balans i arbetslivet
Prestationsbaserad bonus, tjänstepension, semester- och fritidsbostäder och en rad olika förmåner enligt företagets policy.Rekryteringsprocessen:
Första intervjun med rekryterande chef & HR
Rekryteringstest
Andra intervjun
Referenser
Alkohol- & drogtest och bakgrundskontroll – ja, vi sätter säkerhet first!
Anställningsavtal
Välkommen till Billerud! Visa mindre

Vibrationstekniker till Sektion Driftsäkerhet Frövi

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Hos oss kan det bli verklighet för dig som motiveras av att lösa tekniska problem och befinna dig i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet. I Frövi / Rockhammar tillverkar vi vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?
Hos oss kan det bli verklighet för dig som motiveras av att lösa tekniska problem och befinna dig i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet. I Frövi / Rockhammar tillverkar vi vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt.
Vi behöver nu stärka vår verksamhet med en vibrationstekniker, där du kommer att arbeta mot vårt Kartongbruk. Din insats kommer vara av stort värde för verksamhetens gemensamma resultat och för vårt driftsäkerhetsarbete. Du kommer att ingå i ett team om tre vibrationstekniker som gemensamt delar på ansvaret inom arbetsområdet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Insamling och analys av mätdata från bland annat vibrationsmätning och vibrationssystem.
Ansvara för hård- och mjukvara för vårt online system för vibrationsövervakning.
Genomföra mekaniska FU-kontroller på framför allt roterande utrustning.
Delta i förbättrings- och utvecklingsarbeten.Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid. Organisatoriskt rapporterar du till arbetsledaren för Förebyggande Underhåll.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års gymnasial utbildning med maskinteknisk inriktning, alternativt på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från mekaniskt arbete från processindustrin. Utbildning samt tidigare erfarenheter av vibrationsmätning och mätmetoder för tillståndsbaserat underhåll är meriterande.
Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt förstår engelska som är vårt koncernspråk.


Personliga egenskaper
Ett av våra främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.
För att lyckas i tjänsten krävs att du är:
Serviceinriktad, målinriktad, ansvarstagande, strukturerad och klarar av att fatta beslut.
Engagerad och har förmågan att arbeta självständigt, men även ser styrkan av att arbeta i team.
Flexibel och har förmågan att ha flera arbeten i gång parallellt.


Din personlighet och ditt beteende samspelar med våra värderingar: Sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra.


Vi erbjuder dig
En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
En självständig roll där du får stort ansvar för ditt eget arbete och är en viktig kugge i organisationens motor.
En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
En engagerad chef. Slå gärna Johanna en signal så berättar hon gärna mer.
Trygga villkor och bra förmåner för ett hållbart arbetsliv i form av exempelvis tjänstepension, gruppförsäkringar, möjlighet till årsbonus, friskvårdsbidrag och mycket mer.
… och många fler anledningar som vi gärna berättar mer om. Du kan även läsa mer om hur det är att jobba hos oss här: https://www.billerud.se/karriar/jobba-hos-oss

Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Elfving, Arbetsledare Förebyggande Underhåll: [email protected] / +4658137653
Har du frågor kring rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta Anna Maria Bentzer, HR Business Partner: [email protected] / +46722127249


Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 13 november 2022!
Vi är en arbetsgivare som uppmuntrar mångfald och som ständigt strävar efter att skapa en inkluderande miljö för samtliga anställda och kandidater. Vi använder rekryteringtester som en del av vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Servicetekniker till Frövi, Nora och Lindesberg

Linde Material Handling söker en servicetekniker på fält till området kring Frövi, Nora och Lindesberg. Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker! Vi är en stark och stor aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transport... Visa mer
Linde Material Handling söker en servicetekniker på fält till området kring Frövi, Nora och Lindesberg. Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en stark och stor aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss säkerställer du att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundernas förväntningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är förebyggande underhåll på truckar, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller. Du arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö. Det förekommer arbete runt om i området Frövi, Nora och Lindesberg i denna tjänst.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation på fordon eller maskiner. Dina kunskaper har du förvärvat antingen genom arbetslivserfarenhet eller från ditt intresse att skruva och meka på fritiden. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om hydraulik, fordons-el, mekanik och maskiner i olika storlek. B-körkort är ett krav och du är van att använda dator i jobbet.

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. Som person är du social, serviceinriktad och tycker om att skapa goda relationer med kunder och kollegor.Vårt erbjudande
På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar - utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter - men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet - samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av serviceledare Jörgen Ekstrand på 070-345 20 48.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 31 maj 2022. Visa mindre

Underhållstekniker

Ansök    Jun 14    Bama Foods AB    Underhållsmekaniker
Vi söker nu en underhållstekniker till vår produktionsenhet i Lindesberg. Är du erfaren underhållstekniker och har arbetat av produktionsmiljö tidigare? Läs mer om tjänsten och ansök redan idag! Om rollen Som Underhållstekniker kommer du praktiskt hantera mekaniskt och elektriskt underhåll i både produktionsanläggningen och fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår att aktivt arbeta med underhållsplanen som innebär att planera, genomföra, följa upp och dokume... Visa mer
Vi söker nu en underhållstekniker till vår produktionsenhet i Lindesberg. Är du erfaren underhållstekniker och har arbetat av produktionsmiljö tidigare? Läs mer om tjänsten och ansök redan idag!
Om rollen
Som Underhållstekniker kommer du praktiskt hantera mekaniskt och elektriskt underhåll i både produktionsanläggningen och fastigheter.
I arbetsuppgifterna ingår att aktivt arbeta med underhållsplanen som innebär att planera, genomföra, följa upp och dokumentera förebyggande underhåll av maskinparken och lokaler.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Underhållstekniker är att felsöka, utreda, lösa och dokumentera driftsproblem samt stötta maskinoperatörer i deras arbete att underhålla maskinerna. Det ingår även att installera nya maskiner och utrusning, delta i dagliga förbättringsarbete, medverka i underhållsmöte och utföra andra underhåll enligt önskemål.
Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten krävs erfarenhet av underhållsarbete, gärna inom livsmedelsproduktion med dess högt ställda hygienkrav.
Vi ser att du har en gymnasieutbildning med inriktning industri, erfarenhet av operativt underhållsarbete, vana av ritningsläsning och maskindokumentation samt underhållssystem. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från industri med Lean production.
Som person är du ansvarsfull och noggrann. Du är engagerad och tycker om att arbeta tillsammans med andra människor. Du är noggrann i ditt arbete och har förståelse av vikten av en säker och trygg arbetsmiljö.
El-behörighet och goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav.
Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 augusti.
Har du några frågor om tjänsten går det bra att kontakta Namir Hejub, Produktionschef ([email protected])


BAMA är ett av Nordens ledande företag inom frukt och grönt, växtbaserat och färsk färdigmat. Efterfrågan på gröna alternativ fortsätter att öka och vi står redo att möta den med ett brett sortiment av goda produkter.
Vi förser dagligvaruhandel, servicehandel och grossistled inom livsmedelssektorn i Norden och Baltikum med växtbaserade alternativ, färdigskurna sallader och färdiga måltider. Ett offensivt hållbarhetsarbete går som en grön tråd genom hela vår verksamhet.
Bama Nordic omsätter ca 1 MDSEK, har ca 450 medarbetare och ägs i sin tur av Bama Gruppen AS – Norges största aktör inom frukt och grönt med en årlig omsättning om ca 20 MDNOK.
För mer information: www.bama.se Visa mindre

Mekaniker till Centralt Underhåll

Tänk om du jobbade med att skapa underhållsarbete i världsklass? Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete där man aldrig blir fullärd? Trivs du med en stimulerande vardag, med ett brett ansvarsområde och breda arbetsuppgifter? Anser du att arbetsplatsen ska vara det säkraste stället att varar på? Om svaret är Absolut är det dig vi söker! Beskrivning av tjänsten Vi söker nu en Mekaniker till Centralt underhåll i Frövi. Som Mekaniker erbjuds du att a... Visa mer
Tänk om du jobbade med att skapa underhållsarbete i världsklass?
Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete där man aldrig blir fullärd? Trivs du med en stimulerande vardag, med ett brett ansvarsområde och breda arbetsuppgifter? Anser du att arbetsplatsen ska vara det säkraste stället att varar på? Om svaret är Absolut är det dig vi söker!
Beskrivning av tjänsten
Vi söker nu en Mekaniker till Centralt underhåll i Frövi. Som Mekaniker erbjuds du att arbeta i en utvecklande miljö där flexibilitet är en del av vardagen. Du arbetar i en mekanisk verkstad med huvudsyssla att renovera och reparera pumpar och växellådor kopplat mot förråd. Tillsammans med övriga medarbetare ingår du i en mekanisk enhet vars huvudsakliga arbetsområde involverar det Centrala underhållet. I samarbete med din arbetsledare och enhet ansvarar du för den mekaniska tillgängligheten över arbetsområdet och du är en viktig person i vårt driftsäkerhetsarbete.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning på lägst teknisk gymnasienivå med inriktning mot mekanik alternativt praktisk erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet från process- och tungindustri är meriterande. Du behärskar svenska i både tal och skrift.
Personliga egenskaper
Du är ansvarstagande, initiativrik och har förmågan att driva saker självständigt. Då arbetet även innebär samarbete och arbete i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera. Vi värdesätter noggrannhet, prestigelöshet och flexibilitet.
Billerudkorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.
Kontakt
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Maria Wigrell, Arbetsledare Centralt Underhåll, Tel 072-2087008. Alternativt Johan Andersson, Sektionschef Centralt underhåll. Tel: 0581-371 65
Har du frågor om rekryteringspr?ocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-205 71 66.
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 21 mars. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Digitala tester förekommer i vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss. Visa mindre

Mekaniker med inriktning hydrualik

Tänk om lagarbete och ständiga förbättringar var vardag på ditt jobb? Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete där man aldrig blir fullärd? Trivs du med en varierande vardag och breda arbetsuppgifter och vill utmana dig själv på bredden och djupet? Anser du att arbetsplatsen ska vara det säkraste stället att varar på? Om svaret är Absolut är det dig vi söker! Vi söker nu en daggående Mekaniker... Visa mer
Tänk om lagarbete och ständiga förbättringar var vardag på ditt jobb? Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete där man aldrig blir fullärd? Trivs du med en varierande vardag och breda arbetsuppgifter och vill utmana dig själv på bredden och djupet? Anser du att arbetsplatsen ska vara det säkraste stället att varar på? Om svaret är Absolut är det dig vi söker!
Vi söker nu en daggående Mekaniker med inriktning mot hydraulik till avdelningen Mek på Sektionen Kartong i Frövi.
Som Mekaniker får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö med utmanande arbetsuppgifter där du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll på främst hydraulisk och mekanisk utrustning. Du arbetar med processnära underhåll inom såväl förebyggande-, uppskjutet- och mer akut verksamhet. Tillsammans med övriga medarbetare ingår du i en mekanisk enhet vars huvudsakliga arbetsområde involverar Kartongbruket. I samarbete med din arbetsledare och enhet ansvarar du för den mekaniska tillgängligheten över arbetsområdet och du är en viktig person i vårt driftsäkerhetsarbete. Organisatoriskt rapporterar du till underhållsledaren för Mek Kartongbruket
Beredskap kan förekomma i tjänsten.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års gymnasial utbildning med inriktning mot mekanik/verkstad/fordon, alternativt på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från förebyggande och avhjälpande mekaniskt underhåll från processindustrin. Erfarenhet och kompetens inom hydraulik är en styrka som värdesätts i rekryteringsprocessen.
Du behärskar svenska i både tal och skrift.
Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten krävs att du är:
· service- och målinriktad, ansvarstagande och strukturerad
· engagerad och har förmågan att arbeta självständigt men även ser styrkan av att arbeta i team
· Flexibel och har förmågan att ha flera arbeten i gång parallellt
BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten. Vi använder oss av rekryteringstester som ett steg i en fördomsfri rekrytering läs mer om varför här:
https://assessio.com/sv/academy/darfor-far-kandidater-gora-personlighetstest-i-rekryteringsprocessen/
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Mekaniker/Svetsare

Tänk om lagarbete och ständiga förbättringar var vardag på ditt jobb? Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete? Trivs du med en stimulerande vardag, med ett brett ansvarsområde och breda arbetsuppgifter? Anser du att arbetsplatsen ska vara det säkraste stället att varar på? Om svaret är Absolut är det dig vi söker! Vi söker nu en Mekaniker med svets kunskap för ett vikariat till Centralt under... Visa mer
Tänk om lagarbete och ständiga förbättringar var vardag på ditt jobb?
Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete? Trivs du med en stimulerande vardag, med ett brett ansvarsområde och breda arbetsuppgifter? Anser du att arbetsplatsen ska vara det säkraste stället att varar på? Om svaret är Absolut är det dig vi söker!
Vi söker nu en Mekaniker med svets kunskap för ett vikariat till Centralt underhåll i Frövi. Som mekaniker/svetsare erbjuds du att arbeta i en omväxlande och utvecklande miljö där flexibilitet är en del av vardagen. Du arbetar med att reparera och renovera mekaniska objekt mot förråd samt utföra olika typer av driftrelaterade svetsuppdrag. Tillsammans med övriga medarbetare och i samarbete med din arbetsledare ansvarar du för tillgängligheten över ett stort arbetsområde och du är en viktig person i vårt driftsäkerhetsarbete
Tjänsten är ett vikariat för perioden omgående fram till den 31 december 2021.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning på lägst teknisk gymnasienivå med inriktning mot svets och mekanik, alternativt praktisk erfarenhet som bedöms likvärdig. Har du arbetat med likande arbetsuppgifter är det meriterande. Du behärskar svenska i både tal och skrift.
Personliga egenskaper
Du är ansvarstagande, initiativrik och har förmågan att driva saker självständigt. Då arbetet även innebär samarbete och arbete i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera. Vi värdesätter noggrannhet, prestigelöshet och flexibilitet.
Billerudkorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.
Kontakt
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Maria Wigrell, Arbetsledare Centralt Underhåll, Tel 072-208 70 08
Alternativt Johan Andersson, Sektionschef Centralt Underhåll. Tel: Tel: 070-319 44 03
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-205 71 66.
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 18 april.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Tester förekommer i vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss. Visa mindre

Mekaniker

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Nu söker vi efter Mekaniker till Underhållsavdelningen i Frövi.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Perioden för sommarjobben är från tidigast v. 18 till senast v. 37. 
Tjänsterna är på dagtid. 

Om tjänsten
Som Mekaniker på Underhåll kommer du få möjlighet att få prova på ett brett och varierat arbete. Avdelning Underhåll arbetar över hela fabriken – i såväl Frövi som Rockhammar. Underhållsavdelningens uppdrag är att förebygga och avhjälpa funktionsfel i syfte att nå visionen:  Personsäkert underhåll med effektiv planering och stabil drift.  Underhåll behövs på hela fabriksområdet så platsen du arbetar på kan variera från dag till dag.

Du kommer att arbeta med:
 - Demontage/montage av mekaniska komponenter
 - Smörjning, hydraulik, inspektion och vibrationsmätning
 - Viss reparation samt svets och smide.

Arbetsuppgifterna är processnära, varierande och utvecklande.

Kvalifikationer
 - Krav på avslutad eller pågående Teknisk-gymnasieutbildning med godkända betyg, alt. liknande utbildning.
 - Du ska ha fyllt 18 år.
 - Det är av stor vikt att du förstår säkerhetsföreskrifter på svenska i både tal och skrift
 - Meriterande med datorvana. 
 - Meriterande med arbetslivserfarenhet från liknande arbeten.
 - Du behöver ha en god fysisk kondition.

Personliga egenskaper
Vi sätter alltid säkerheten först. Därför ser vi att du är naturligt ansvarstagande och tänker på både dig själv och personer runt omkring dig. Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde.

Kontakt och rekryteringsprocess
Välkommen med din ansökan senast 2020-03-01. 
Urval sker löpande och vi kontaktar dig för nästa steg. 

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta:
Kartongbruket, Ronny Pettersson, UH-ledare KM5 Mek. Tel. 0581-373 46 alt. mobil 070-3451084
Centralt Underhåll: Johan Andersson, Sektionschef Skift UH & Verkstad. Tel. 0581-37 165

För frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Sofia Rehnwall, HR-administratör Tel: 0581-37151 alt. mejl: [email protected].

Välkommen till oss på BillerudKorsnäs Visa mindre

Mekaniker - vikariat

Tänk om lagarbete och ständiga förbättringar var vardag på ditt jobb? Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete där man aldrig blir fullärd? Trivs du med en varierande vardag och breda arbetsuppgifter och vill utmana dig själv på bredden och djupet? Anser du att arbetsplatsen ska vara det säkraste stället att varar på? Om svaret är Absolut är det dig vi söker! Vi söker nu en Mekaniker till Sekt... Visa mer
Tänk om lagarbete och ständiga förbättringar var vardag på ditt jobb?
Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Vill du ha ett varierande och utvecklande arbete där man aldrig blir fullärd? Trivs du med en varierande vardag och breda arbetsuppgifter och vill utmana dig själv på bredden och djupet? Anser du att arbetsplatsen ska vara det säkraste stället att varar på? Om svaret är Absolut är det dig vi söker!
Vi söker nu en Mekaniker till Sektionen Kartong på Underhåll i Frövi. Som Mekaniker erbjuds du att arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö. Du arbetar med processnära underhåll inom såväl förebyggande-, uppskjutet- och mer akut verksamhet. Tillsammans med övriga medarbetare ingår du i en mekanisk enhet vars huvudsakliga arbetsområde involverar Kartongbruket I samarbete med din arbetsledare och enhet ansvarar du för den mekaniska tillgängligheten över arbetsområdet och du är en viktig person i vårt driftsäkerhetsarbete.
Tjänsten är ett vikariat under perioden jan (tillträde enligt överenskommelse) till och med 2021-08-31.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning på lägst teknisk gymnasienivå med inriktning mot mekanik alternativt praktisk erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet från process- och tungindustri är meriterande. Du behärskar svenska i både tal och skrift.
Personliga egenskaper
Du är ansvarstagande, initiativrik och har förmågan att driva saker självständigt. Då arbetet även innebär mycket samarbete och arbete i olika grupper och team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera. Vi värdesätter noggrannhet, prestigelöshet och flexibilitet.
BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.
Kontakt
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Ronny Pettersson Arbetsledare KM5 Mek, Tel 070-345 10 84
Alternativt Jan-Erik Hultman, Sektionschef UH Kartong. Tel: 070-348 76 87
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-205 71 66.
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 10 januari 2021.
#jobbjustnu Visa mindre

Nu söker BillerudKorsnäs Rockhammar: Mekaniker

Ansök    Jul 10    BillerudKorsnäs    Underhållsmekaniker
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? Samtidigt som du anser att arbetsplatsen ska vara det säkraste stället att vara på? Vill du ha möjlighet att utveckla din kunskap? Om svaret är Absolut är detta något för dig.

BillerudKorsnäs Rockhammar AB har som mål för 2019 att tillverka 130 000 ton CTMP (kemi-termisk-mekanisk pappersmassa).

Om tjänsten  
Du kommer vara en av fem mekaniker som ansvarar för att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll. Felsökning är en del av arbetet likväl som att fundera på varför detta hände och hur man kan göra för att undvika att det händer igen. När du kommit in i tjänsten ingår beredskap. Du kommer vara delaktig vid om/tillbyggnader av fabriken.Till viss del ingår maskinbearbetning, svetsning och smidesarbeten.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i en liten fabrik med högt i tak och möjlighet att tänka nytt. Du rapporterar till sektionschef underhåll i Rockhammar dock arbetsleder 1:a man mek. Tjänsten är dagtid med beredskap samt tillsvidare.

Kvalifikationer
Relevant utbildning lägst gymnasienivå eller relevant yrkeserfarenhet inom mekaniskt underhåll. Datorvana önskvärt, du behöver kunna söka information samt avrapportera arbeten digitalt. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande om du har kunskap inom hydraulik, svarvning, arbetat inom processindustrin tidigare eller möjligen arbetat som fordonsmekaniker.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som mekaniker har du lätt för att samarbeta och lätt att skapa kontakter samt bemöta dina kollegor på ett respektfullt sätt. Du behöver även vara strukturerad och ha förmåga att se helheten.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Christopher Westholm, tfn 072-212 58 60.
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Stefan Johansson 0581-37152

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats. Urval och intervjuer sker löpande skicka därför in din ansökan redan idag. Sista dag för ansökan är den 31 augusti 2019.

BillerudKorsnäs är bland de 10 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige 2018 enligt Randstads undersökning. Vi är stolta över att inte vara ensamma om att tycka att vi är en av de bästa arbetsplatserna. Visa mindre