Lediga jobb som Nätverksadministratör i Lindesberg

Se lediga jobb som Nätverksadministratör i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Service Manager MES till Frövi Bruk

Vill du gå till jobbet och vara med och bidra till en hållbar framtid? Brinner du för produktionsnära IT? Just nu söker vi en Service Manager MES i Frövi till BillerudKorsnäs! Som Service Manager MES arbetar och ansvarar du för förvaltning av rullhanteringssystemet och dess kringliggande system på Frövi bruk. Du stöttar verksamheten med tekniska lösningar och agerar som projektledare för förändringsprojekt. Vi erbjuder möjligheten att utveckla rollen i li... Visa mer
Vill du gå till jobbet och vara med och bidra till en hållbar framtid? Brinner du för produktionsnära IT? Just nu söker vi en Service Manager MES i Frövi till BillerudKorsnäs!
Som Service Manager MES arbetar och ansvarar du för förvaltning av rullhanteringssystemet och dess kringliggande system på Frövi bruk. Du stöttar verksamheten med tekniska lösningar och agerar som projektledare för förändringsprojekt. Vi erbjuder möjligheten att utveckla rollen i linje med ditt intresse! Rollen ingår i ett team, Mill Systems Frövi, där man arbetar tillsammans för att lösa uppgifterna och hjälper varandra inom förvaltningsområdet.
Dina huvudsakliga uppgifter:
· Ansvara för rullhanteringssystemet och kringliggande system
· Projektledning av förändringsprojekt inom produktionsnära IT
· Medverka vid felsökning av driftsproblem inom produktionsnära IT
· Stötta verksamheten med dataanalys inom området
· Bidra med din kunskap till affärs- och IT -projekt
· Håll dig uppdaterad med aktuell och ny teknik
· Oberoende planera, prioritera och utföra uppgifter inom ditt kompetensområde.
Du kommer vara placerad på Frövi bruk utanför Örebro och du kommer att ingå i ett ambitiöst team och rapportera till IT Manager Mill Systems. Beredskapstjänstgöring kan ingå i befattningen samt resor i tjänsten förekommer.


Kvalifikationer
· Högskoleexamen inom matematik, IT, datavetenskap eller motsvarande
· Erfarenhet av produktionsnära IT
· Erfarenhet av dataanalys och/eller Business Intelligence
· Erfarenhet av projektledning
· Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
· Erfarenhet av programmering


Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen krävs att du är en analytisk person med förmåga att kommunicera och förstå verksamhetens behov. Du är organiserad med god dokumentationskunskap. Du har en helhetssyn på IT lösningar och vill vara en del av ett härligt gäng som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet.
I ditt bemötande av andra är du prestigelös, lyhörd och respektfull. Genom detta främjar en positiv och utvecklande arbetsmiljö.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.


Kontakt
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Andersson, Manager IT Mill Services, [email protected] / 072-5241012
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Lisa Ardesjö, HR Business Partner: [email protected] / 070-1677149
Sista dag för ansökan
2022-10-10


Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den10 oktober 2022!
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare med jämställda möjligheter. Vi uppmuntrar mångfald och strävar alltid efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare Processystem till BillerudKorsnäs Frövi / Rockhammar

Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? BillerudKorsnäs Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt. Nu behöver vi stärka vår verksamhet med en arbetsledare till enheten Automation Processystem. I rollen som arbetsledare får du... Visa mer
Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass?
BillerudKorsnäs Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt.
Nu behöver vi stärka vår verksamhet med en arbetsledare till enheten Automation Processystem.
I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten i förvaltningen av våra process-styrsystem i form av förebyggande och avhjälpande systemunderhåll. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling.
En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.

Ett hållbart ledarskap
Medarbetare som skapar hållbara produkter behöver hållbara ledare. Som ledare hos BillerudKorsnäs kommer du få ta del av vår ledarskapsakademi och vårt ledarskapsprogram Sustainable Leadership (sv. Hållbart ledarskap), där du kommer få verktygen, utbildningarna och stödet för att kunna vara en hållbar ledare och uppfylla fyra löften till dina medarbetare:
Jag bryr mig och leder en säker arbetsmiljö.
Jag leder förändring och prestation.
Jag engagerar och frigör potential.
Jag kommunicerar effektivt.


Är du nyfiken på att läsa mer om vårt hållbara ledarskap och möta några av våra Hållbara ledare så kan du göra det här;
https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lar-kanna-oss/billerudkorsnas-sustainable-leaderhip

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
Minst 3 års teknisk gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du därutöver har är högre utbildning inom styrsystem eller att du genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper.
Ett par års tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning.
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt förstår engelska som är vårt koncernspråk.
Har du även vana från av att arbeta med digitala process styrsystem inom processindustri eller tillverkande industri är detta meriterande.Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.
För att lyckas i tjänsten krävs det att du är driven och vågar ta dig an nya utmaningar, arbeta med ständiga förbättringar, samt lösa problem med hjälp av nytänkande idéer. Dessutom är det viktigt att vara serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad.
Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper, trivs bra i en ledande roll och är mån om att leverera resultat. Du ser styrkan i ett gott samarbete och bygger relationer såväl internt som externt. Som ledare har fallenheten att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.

Vi erbjuder dig
En attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
Ett utmanande arbete med många kontaktytor.
En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
En engagerad chef. Slå gärna Jörgen en signal så berättar han gärna mer.
… och många fler anledningar som vi gärna berättar mer om.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Öhman, Chef Underhåll: [email protected] / +46702351771
Har du frågor kring rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta Anna Maria Bentzer, HR Business Partner: [email protected] / +46722127249


Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 23 oktober 2022
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare som uppmuntrar mångfald och som ständigt strävar efter att skapa en inkluderande miljö för samtliga anställda och kandidater. Vi använder rekryteringtester som en del av vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Senior nätverkstekniker till Ricoh IT partner

Tänker du ibland att ditt jobb är "ok" och att du saknar det där lilla extra? Arbetsuppgifter är oftast likadana som nätverkstekniker men samhörigheten och teamkänslan är något som skapas av människorna runtom. På Ricoh IT partner är DU viktig. Du får alla möjligheter i världen att utvecklas bara du själv vill. Att du dessutom har riktigt kul ihop med dina härliga kollegor på jobbet kommer bara att vara ett plus. Så om du haft den där tanken på att byta jo... Visa mer
Tänker du ibland att ditt jobb är "ok" och att du saknar det där lilla extra? Arbetsuppgifter är oftast likadana som nätverkstekniker men samhörigheten och teamkänslan är något som skapas av människorna runtom. På Ricoh IT partner är DU viktig. Du får alla möjligheter i världen att utvecklas bara du själv vill. Att du dessutom har riktigt kul ihop med dina härliga kollegor på jobbet kommer bara att vara ett plus. Så om du haft den där tanken på att byta jobb så är det nu du ska söka!

OM TJÄNSTEN
I rollen som kundansvarig IT-konsult på Ricoh kommer du att jobba klientnära med att ta hand om IT-miljön ute hos kunder. Arbetet handlar till stor del om att agera rådgivande och stöttande samt att optimera kundens användning och upplevelse av IT-tjänster. Du har den huvudsakliga kontakten med de kunder som du är ansvarig för och jobbar med systemförvaltning, säkerhet, konfiguration och kundanpassningar ute hos kunden.

ARBETSUPPGIFTER
- Genomföra behovsanalyser, utvecklingsarbeten samt att ge förslag på förändringar av IT-miljön.
- Förbereda och leverera produkter till kunden samt installera, koppla upp och migrera in klienter.
- Hjälpa kunden att utveckla IT-system, att nyttja systemen smartare samt instruera och utbilda kundens personal inom olika program och IT-system vid behov.

Kunderna finns huvudsakligen inom Örebro län, men resor kan även förekomma till andra orter. Arbete sker såväl ute hos kund som på Ricohs huvudkontor på Aspholmen i Örebro. Du kommer att bli en del av ett kompetent team av IT-konsulter som gärna delar med sig av sin kunskap.

VI SÖKER DIG SOM
- Har någon form av IT-utbildning
- 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande jobb
- Talar flytande svenska och engelska i tal och skrift
- Har B-körkort

Du gillar att jobba med IT-miljön ute hos kunder. Vi ser gärna att du har generalistkompetens inom IT-området samt kompetens inom ett eller flera av följande områden:


* Microsoft 365 suite & cloud security services
* Kommunikationstjänster (SharePoint Online och Teams)
* Active Directory
* Nätverkstjänster
* Virtualisering, Storage och Backup (VMware vSphere, Veeam)


För att passa in hos Ricoh It Partner bör du vara:


* Relationsskapande
* Problemlösande
* Kommunikativ
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Enligt Överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ricoh IT partner Visa mindre

Arbetsledare Underhåll Processystem

Tänk om du kunde få driva en hållbar utveckling för våra medarbetare?Vi erbjuder dig möjligheten att leda och engagera våra medarbeta för framgång. De förtjänar de bästa arbetsförutsättningarna – det kommer du att vara med i att skapa. Vi söker dig som är intresserad av att vara med i att leda, planera och strukturera den dagliga verksamheten, samt driva och utveckla underhållet inom Processystem. Detta samtidigt som du leder våra medarbetare genom förbätt... Visa mer
Tänk om du kunde få driva en hållbar utveckling för våra medarbetare?Vi erbjuder dig möjligheten att leda och engagera våra medarbeta för framgång. De förtjänar de bästa arbetsförutsättningarna – det kommer du att vara med i att skapa.
Vi söker dig som är intresserad av att vara med i att leda, planera och strukturera den dagliga verksamheten, samt driva och utveckla underhållet inom Processystem. Detta samtidigt som du leder våra medarbetare genom förbättringsarbeten – och mot framgång.
Som ledare har du ansvar för att det förebyggande och avhjälpande underhållet inom processystem utförs på bästa sätt och med hög kvalitet. Utöver att leda det dagliga arbetet så kommer du att ha ekonomiskt ansvar, respektive ett personalansvar för ett antal medarbetare i. I det ansvaret ingår det bland annat att proaktivt arbeta med kompetensutveckling, att stödja och coacha dina medarbetare till nå uppsatta mål och att bidra till det kontinuerliga arbetet med att förbättra arbetssätt. Du kommer också att tillsammans med dina medarbetare arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd. Inom den här rollen kommer du dessutom att medverka till att kommunikationen inom och från avdelningen fungerar på ett optimalt sätt.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 års teknisk gymnasial utbildning eller som genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underhåll inom processindustri eller tillverkande industri. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du som Arbetsledare har ett naturligt säkerhetstänk och en god omdömesförmåga. Du bidrar till en positiv och god arbetsmiljö.
Som person är du bra på att kommunicera och du kan uttrycka dig på ett tydligt sätt. Du har ett engagerande och pedagogiskt förhållningssätt, där du bland annat vill stödja och underlätta för dina medarbetare att utvecklas i arbetet. Dessutom är du strukturerad, samtidigt som du har en helhetssyn kring ditt och dina medarbetares arbete i relation till verksamheten.
Viktigt för rollen är att du har goda ledaregenskaper och trivs bra i en ledande roll. Du uppskattar utmaningar och samarbetar väl såväl internt som externt och är mån om att leverera resultat och uppfylla mål.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar:
Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.
Kontakt
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Mattias Albertsson: [email protected] / +46701677635.
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi: [email protected] / +46722057166.
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 19 juni 2022!
BillerudKorsnäs är en arbetsgivare med jämställda möjligheter. Vi uppmuntrar mångfald och strävar alltid efter att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Systemansvarig TES

Ansök    Nov 24    Lindesbergs kommun    Systemansvarig
Vi söker nu en systemansvarig för TES då nuvarande medarbetare går vidare till nytt uppdrag inom kommunen. Tidigare medarbetare kommer finnas med vid rekrytering och introduktion för att säkerställa att du som ny får goda förutsättningar. Vi har inlett en spännande och utmanande digital resa där fokus är att föra tekniken framåt i våra verksamheter genom att hitta smarta och effektiva arbetssätt för våra medarbetare och enskilda. Arbetet med digitaliserin... Visa mer
Vi söker nu en systemansvarig för TES då nuvarande medarbetare går vidare till nytt uppdrag inom kommunen. Tidigare medarbetare kommer finnas med vid rekrytering och introduktion för att säkerställa att du som ny får goda förutsättningar.

Vi har inlett en spännande och utmanande digital resa där fokus är att föra tekniken framåt i våra verksamheter genom att hitta smarta och effektiva arbetssätt för våra medarbetare och enskilda. Arbetet med digitalisering och välfärdsteknik inom Socialförvaltningen fortsätter och efter ett antal års utbyggnad ser vi nu över organisationen för att skapa förutsättningar för att förvalta den teknik vi fått ut till våra medborgare i form av t.ex. nyckelfri hemtjänst och digitala trygghetslarm.

Avdelningen för E-hälsa består av enhetschef, tre systemansvariga och två larminstallatörer. Du kommer till ett team där det finns ett gott samarbete och som har en tydlig målbild om att förbättra, utveckla och engagera både verksamheter och de som arbetar med systemen.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta med systemadministration av de tjänster som Lindesbergs kommun har via Tunstall. Det handlar i dagsläget om trygghetstjänster såsom trygghetslarm, digitala lås och tillsynskameror inom hemtjänst, särskilda boenden och inom Funktionsstöds verksamheter.

Du kommer att vara behjälplig vid felsökning och ger support via telefon eller på plats. I rollen ingår att vara delaktig och utveckla nya tjänster inom området. Du arbetar även administrativt med dokumentation av rutiner och manualer. I arbetet utför du administrativa arbetsuppgifter i olika IT-system, samt ser tillsammans med systemansvariga för verksamhetssystemet Viva och resurs- och schemasystem Timecare, till att integrationer mellan systemen är fungerande och optimerade.

Utöver detta innehåller tjänsten t. ex;
• Förvaltning och underhåll.
• Administrera användare, grupper och behörigheter i systemet.
• Ansvara för utbildningsinsatser samt att stödja användarna av systemen.
• Initiera och driva förändringar i systemen utifrån verksamhetens behov.
• Samordna systemförvaltning samt kontakter med leverantör och IT-enhet.
• Ansvara för systemets kvalitet utifrån en informationssäkerhetsaspekt.
• Delta och stödja verksamheterna i utvecklingsfrågor samt i arbetet med välfärdsteknik, statistikuttag mm.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning, gärna inom systemvetenskap eller liknande samt vana och kunskap av IT-system. Det är viktigt att du är intresserad och känner dig hemma i olika IT-miljöer och tycker att det är spännande med teknisk utveckling.

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet av arbete med IT-frågor och om du har erfarenhet av TES men inget krav. Även erfarenhet av vårt verksamhetssystem Viva eller vårt resurs- och schemasystem Timecare skulle kunna vara meriterande.

Som person har du en god kommunikativ förmåga och är pedagogisk och samarbetsorienterad. Du är positiv, lösningsorienterad, strävar efter utveckling samt är flexibel. Det är också viktigt att du har en god förmåga till helhetssyn. Arbetet kräver också att du kan jobba lugnt men effektivt och metodiskt även i stressade situationer.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Kundansvarig nätverkstekniker till Ricoh IT partner

Tänker du ibland att ditt jobb är "ok" och att du saknar det där lilla extra? Arbetsuppgifter är oftast likadana som nätverkstekniker men samhörigheten och teamkänslan är något som skapas av människorna runtom. På Ricoh IT partner är DU viktig. Du får alla möjligheter i världen att utvecklas bara du själv vill. Att du dessutom har riktigt kul ihop med dina härliga kollegor på jobbet kommer bara att vara ett plus. Så om du haft den där tanken på att byta jo... Visa mer
Tänker du ibland att ditt jobb är "ok" och att du saknar det där lilla extra? Arbetsuppgifter är oftast likadana som nätverkstekniker men samhörigheten och teamkänslan är något som skapas av människorna runtom. På Ricoh IT partner är DU viktig. Du får alla möjligheter i världen att utvecklas bara du själv vill. Att du dessutom har riktigt kul ihop med dina härliga kollegor på jobbet kommer bara att vara ett plus. Så om du haft den där tanken på att byta jobb så är det nu du ska söka!

OM TJÄNSTEN
I rollen som kundansvarig IT-konsult på Ricoh kommer du att jobba klientnära med att ta hand om IT-miljön ute hos kunder. Arbetet handlar till stor del om att agera rådgivande och stöttande samt att optimera kundens användning och upplevelse av IT-tjänster. Du har den huvudsakliga kontakten med de kunder som du är ansvarig för och jobbar med systemförvaltning, säkerhet, konfiguration och kundanpassningar ute hos kunden.

ARBETSUPPGIFTER
- Genomföra behovsanalyser, utvecklingsarbeten samt att ge förslag på förändringar av IT-miljön.
- Förbereda och leverera produkter till kunden samt installera, koppla upp och migrera in klienter.
- Hjälpa kunden att utveckla IT-system, att nyttja systemen smartare samt instruera och utbilda kundens personal inom olika program och IT-system vid behov.

Kunderna finns huvudsakligen inom Örebro län, men resor kan även förekomma till andra orter. Arbete sker såväl ute hos kund som på Ricohs huvudkontor på Aspholmen i Örebro. Du kommer att bli en del av ett kompetent team av IT-konsulter som gärna delar med sig av sin kunskap.

VI SÖKER DIG SOM
- Har någon form av IT-utbildning
- 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande jobb
- Talar flytande svenska och engelska i tal och skrift
- Har B-körkort

Du gillar att jobba med IT-miljön ute hos kunder. Vi ser gärna att du har generalistkompetens inom IT-området samt kompetens inom ett eller flera av följande områden:


* Microsoft 365 suite & cloud security services
* Kommunikationstjänster (SharePoint Online och Teams)
* Active Directory
* Nätverkstjänster
* Virtualisering, Storage och Backup (VMware vSphere, Veeam)


För att passa in hos Ricoh It Partner bör du vara:


* Relationsskapande
* Problemlösande
* Kommunikativ
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Enligt Överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ricoh IT partner Visa mindre

Lönespecialist/Systemförvaltare

Som lönespecialist/systemförvaltare tillhör du personalenheten vid kommunledningskontoret. Personalenheten består av 16 medarbetare och vi arbetar konsultativt med frågor inom både lön och personal. Du har nära till kollegor inom området. ARBETSUPPGIFTER Befattningen är en ny kombination inom lön och systemförvaltning då vi ser ett utökat behov av systemförvaltarroll utifrån att förvalta och utveckla vårt personal- och lönesystem, Personec P och tillhö... Visa mer
Som lönespecialist/systemförvaltare tillhör du personalenheten vid kommunledningskontoret. Personalenheten består av 16 medarbetare och vi arbetar konsultativt med frågor inom både lön och personal. Du har nära till kollegor inom området.

ARBETSUPPGIFTER
Befattningen är en ny kombination inom lön och systemförvaltning då vi ser ett utökat behov av systemförvaltarroll utifrån att förvalta och utveckla vårt personal- och lönesystem, Personec P och tillhörande applikationsplattformar. Det finns idag en systemförvaltare på enheten som du framförallt kommer ha ett nära samarbete med. Ditt uppdrag kommer ha ett tydligt fokus på att jobba vidare med förenkling av processer och IT-stöd inom personal- och löneområdet. Där kommer du bidra till fortsatt utveckling av våra system så att de stödjer verksamheterna och skapar bästa möjliga förutsättningar för våra användare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom systemförvaltning blir att:
• Planera och genomföra bearbetningar/körningar löpande under månaden samt medverka vid konfigurering
• Genomföra acceptanstester avseende nya versioner
• Analysera incidenter/supportärenden både internt och externt och föreslå förbättringar
• Hantera driftsfrågor

Inom löneområdet kommer du arbeta med att:
• Registrera och kvalitetssäkra uppgifter i lönesystemet utifrån underlag
• Göra rimlighetsbedömningar av löneutbetalningar
• Samarbeta med och stödja chefer i anställnings- och lönefrågor
• Arbeta med att dokumentera rutiner och processer
• Ge förebyggande stöd till verksamheterna genom utbildning, användarstöd och rådgivning i olika lönefrågor

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller systemområdet alternativt motsvarande yrkeserfarenhet av arbete inom systemförvaltning och/eller löneadministration. Du ska ha kunskap om löne- och avtalsområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med systemförvaltning av lönesystem. Du är en van användare av Office-paketet och har goda kunskaper i Excel.

Du är en drivande person som tar egna initiativ och som slutför det du påbörjat. Du är kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Då tjänsten innehåller många kontaktytor, både internt och externt, behöver du vara skicklig på att samarbeta och upprätthålla goda relationer. Du arbetar strukturerat och har en god analytisk förmåga, som gör att du hittar lösningar på problem när dessa uppstår.

Vad erbjuder vi dig?
Ett varierande arbete som innebär ett ständigt lärande där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom området. Vi erbjuder förmåner som semesterväxling, motionstimme, flexibel arbetstid med mera.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Systemförvaltare av Time Care

Lindesbergs kommun ska sjösätta arbetet med att fler ska arbeta heltid. En avgörande och viktig del i detta arbete är implementeringen av Time Care. Vi söker nu en systemförvaltare som vill vara med och driva detta arbete och den förändringsprocess det innebär för våra verksamheter. Vi söker dig som trivs med att skapa struktur och har ett helhetsperspektiv. Du kommer tillhöra enheten för E-hälsa och Myndighet som är en del av socialförvaltningen och har... Visa mer
Lindesbergs kommun ska sjösätta arbetet med att fler ska arbeta heltid. En avgörande och viktig del i detta arbete är implementeringen av Time Care. Vi söker nu en systemförvaltare som vill vara med och driva detta arbete och den förändringsprocess det innebär för våra verksamheter. Vi söker dig som trivs med att skapa struktur och har ett helhetsperspektiv.

Du kommer tillhöra enheten för E-hälsa och Myndighet som är en del av socialförvaltningen och har din arbetsplats i Lindesberg.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta som systemförvaltare för Time Care och arbeta med implementering av systemet i våra verksamheter. Dina främsta uppgifter handlar om uppgraderingar, integration med andra system, rapportering och förvaltning av systemet. En viktig del är integrationen med vårt personalsystem Personec. I rollen ingår ett tydligt fokus på kvalitetssäkring och vara stöd och support till andra personer som jobbar i systemet. Du samverkar med olika funktioner för att skapa rutiner och arbetssätt. Du har ett nära samarbete med andra systemförvaltare och är ansvarig för kontakten med Time Care när det gäller systemets funktion. Du kommer dessutom att ha tydlig kontakt med den bemanningsenhet som är skapad utifrån att arbeta med bokningarna som görs i Time Care.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av att jobba som systemförvaltare eller har högskoleutbildning inom området. Det viktigaste för oss är att du har kunskaper om Time Care. Det är meriterande om du dessutom har kunskaper i Personec.

Som person är det viktigt att du är självgående och kan lägga upp arbetet självständigt. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med förändringsprocesser och det kräver en pedagogisk förmåga och lyhördhet för att lyckas. Du har god struktur och är driven. Detta är ett stort projekt i kommunen och vi söker dig som gillar att vara med och förändra.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre