Lediga jobb Heed, Carohla i Lindesberg

Se alla lediga jobb från Heed, Carohla i Lindesberg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lindesberg som finns inom det yrket.

Lokalvårdare/Städare

Ansök    Sep 21    Heed, Carohla    Städare/Lokalvårdare
Rya Städ & Service växer och vi söker nu Dig som vill jobba i vårat glada gäng. Rya Städ & Service AB utför all slags städning. Hem städ, kontors städ, fönster puts och flytt/bygg städning. Det är ett varierande och roligt arbete och ingen dag är den andra lik. Vi söker dig som är noggrann, punktlig och har ett trevligt bemötande mot kunder och arbetskamrater. Du skall kunna jobba självständigt samt i grupp. Du skall kunna ta egna initiativ och beslut. ... Visa mer
Rya Städ & Service växer och vi söker nu Dig som vill jobba i vårat glada gäng.
Rya Städ & Service AB utför all slags städning. Hem städ, kontors städ, fönster puts och flytt/bygg städning.
Det är ett varierande och roligt arbete och ingen dag är den andra lik.
Vi söker dig som är noggrann, punktlig och har ett trevligt bemötande mot kunder och arbetskamrater. Du skall kunna jobba självständigt samt i grupp.
Du skall kunna ta egna initiativ och beslut.
Arbetet är dagtid/sen eftermiddag måndag till fredag.
Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.
Varmt välkommen med din ansökan via e-post.
Frågor besvaras via mejl.
Tjänsten skall tillsättas omg!
Tjänsten är på 75% men utrymme finns för att tjänsten skall bli 100% på sikt.
Upplärning sker på arbetsplatsen med du bör ha vana från liknande arbetsuppgifter.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare/Städare

Ansök    Apr 20    Heed, Carohla    Kontorsstädare
Vi på Rya Städ söker efter dig som vill jobba bara några timmar/dag. Vi söker kandidater för 2 specifika kontor i Karlskoga. Arbetet skall utföras på morgonen, mellan kl 7-9. Vi söker dig som kan arbeta ensam, ta ansvar för att arbetet blir korrekt utfört. Du skall ha en blick för städning och en social kompetens. Arbetet sker på kontor med stor sekretess. Så det är av stor vikt att du inte finns i något straff register. Utredning/intervju av dig sker a... Visa mer
Vi på Rya Städ söker efter dig som vill jobba bara några timmar/dag. Vi söker kandidater för 2 specifika kontor i Karlskoga.
Arbetet skall utföras på morgonen, mellan kl 7-9.
Vi söker dig som kan arbeta ensam, ta ansvar för att arbetet blir korrekt utfört. Du skall ha en blick för städning och en social kompetens.
Arbetet sker på kontor med stor sekretess. Så det är av stor vikt att du inte finns i något straff register. Utredning/intervju av dig sker av särskilda säkerhets specialister.
Tjänsten kan komma att utvecklas till mer timmar.
Tjänsten skall tillsättas omgående. Provanställning tillämpas.
Körkort ett krav.
Svenska i tal och skrift ett krav.
Vid frågor mejla eller ring Carola Heed Visa mindre