Lediga jobb Pilkrogs Friskola Ek. För. i Lindesberg

Se alla lediga jobb från Pilkrogs Friskola Ek. För. i Lindesberg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lindesberg som finns inom det yrket.

Förskollärartjänst ledig!

Förskolan Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn fördelade över fyra olika grupper. En grupp består av de allra minsta, 1-2 år. I de tre övriga grupperna är barnen 3-5 år. Vi jobbar utifrån förhållningssättet ICDP (vägledande samspel) och ser till barnens individuella utveckling och deras behov. Vi tror på leken och står för en trygg och omhändertagande miljö. Maten lagas på plats i vårt ... Visa mer
Förskolan Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn fördelade över fyra olika grupper. En grupp består av de allra minsta, 1-2 år. I de tre övriga grupperna är barnen 3-5 år. Vi jobbar utifrån förhållningssättet ICDP (vägledande samspel) och ser till barnens individuella utveckling och deras behov. Vi tror på leken och står för en trygg och omhändertagande miljö. Maten lagas på plats i vårt nybyggda kök och vi använder närproducerade grönsaker och kött i stor utsträckning. De minsta barnen äter inne på sin avdelning medan de äldre barnen går till vår matsal. Förutom vår förskolegård har vi skogen bakom husknuten dit vi ofta går. I anslutning till vår förskola ligger Pilkrogs skola, där eleverna går till och med åk 6.
Pilkrogs friskola drivs som en ekonomisk förening, med styrelse som huvudman. Som anställd får du möjlighet att ingå i en personalgrupp som hjälps åt och arbetar för samsyn kring barnen. Tillsammans; personal, rektor, styrelse och föräldrar, hjälps vi åt att bedriva en verksamhet för allas bästa med barnen i fokus.
Efter sommaren kommer vi behöva en förskollärare till vår arbetsgrupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med barngrupper, att du har förmågan att arbeta både självständigt samt tillsammans med andra, och att du ser till barnens bästa! Tjänsten är en heltid tillsvidare, med tillträde tidigast den 11 augusti 2022.
Rekrytering sker löpande.
Vid frågor är du välkommen att kontakta skolchef Moa Koskelainen, e-post [email protected] .
Välkommen med din ansökan till vår lilla röda förskola i skogsbrynet!
(Vi kommer endast kontakta dig med relevant utbildning.) Visa mindre

Barnskötare sökes till Pilkrog friskolas förskola!

Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag 42 barn i förskolan, som består av två avdelningar; Blåmesen för de allra minsta samt Lärkan, som är indelade i tre grupper med barn i åldrarna 3-5 år. Vår strävan är små barngrupper där pedagogerna ger barnen mycket utrymme att vara barn. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö. Vi är belägna precis bredvid s... Visa mer
Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag 42 barn i förskolan, som består av två avdelningar; Blåmesen för de allra minsta samt Lärkan, som är indelade i tre grupper med barn i åldrarna 3-5 år. Vår strävan är små barngrupper där pedagogerna ger barnen mycket utrymme att vara barn. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö. Vi är belägna precis bredvid skogen dit barngrupperna gärna går när de inte leker på vår förskolegård eller i våra fina lokaler. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade grönsaker och kött i stor utsträckning. I anslutning till förskolan ligger vår skola med f-klass till och med åk 6.
Pilkrogs friskola drivs som en förening, med styrelse som huvudman. Som anställd får du möjlighet att ingå i en personalgrupp som hjälps åt och arbetar för samsyn kring barnen. Tillsammans; personal, rektor, styrelse och föräldrar, hjälps vi åt att bedriva en verksamhet för allas bästa med barnen i fokus.
Nu behöver vi en barnskötare på visstidsanställning 85% då en av våra medarbetare är tjänstledig för studier. Du kommer att jobba tillsammans med andra pedagoger med barn i åldern 3-5 år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med barngrupper, att du har förmågan att arbeta både självständigt samt tillsammans med andra, och att du ser till barnens bästa!
Tjänsten är tillgänglig med introduktion från den 17 oktober 2022.
Välkommen med din ansökan till skolchef Moa Koskelainen via mail: [email protected] Har du frågor eller funderingar hör gärna av dig till rektor Maria Meldemo på telefon 076-100 03 13. Vi kontaktar endast er med relevant erfarenhet och/eller utbildning. Visa mindre

Lärartjänst på Pilkrogs friskola

Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Skolan är en gammal byskola med huvudbyggnader från 1800-talet samt några helt nybyggda lokaler såsom kök och matsal. Vi har idag 70 skolbarn i årskurserna f-klass till och med åk 6, där vi jobbar i arbetslag på lågstadiet och mellanstadiet. I anslutning till skolan ligger vår förskola. Skolans närhet till naturen gör att vi har möjlighet att arbeta ute i en fin miljö, med utelektio... Visa mer
Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Skolan är en gammal byskola med huvudbyggnader från 1800-talet samt några helt nybyggda lokaler såsom kök och matsal. Vi har idag 70 skolbarn i årskurserna f-klass till och med åk 6, där vi jobbar i arbetslag på lågstadiet och mellanstadiet. I anslutning till skolan ligger vår förskola. Skolans närhet till naturen gör att vi har möjlighet att arbeta ute i en fin miljö, med utelektioner, friluftslekar och vintertid har vi längdskidspår i anslutning till skolhusen och spolar fotbollsplanen med skridskois. Under rasterna leker eleverna i alla årskurser runtom i skogen och på skolgården. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade grönsaker och kött i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö, i enlighet med läroplanens mål.


Pilkrogs friskola drivs som en förening, med styrelse som huvudman. Som anställd får du möjlighet att ingå i en personalgrupp som hjälps åt och arbetar för samsyn kring barnen. Tillsammans; personal, rektor, styrelse och föräldrar, hjälps vi åt att bedriva en verksamhet för allas bästa med barnen i fokus. Detta innebär även att det finns en närhet till styrande dokument samt ekonomiska frågor. Föräldrar ingår i styrelsen och driver både fastighetsskötsel samt ekonomisk verksamhet, utöver kontakten med myndigheter och kommuner och skolinstitutioner.


Nu söker vi en utbildad lärare till skolan med tillträde snarast. Du kommer att vara en del av lågstadiets kollegium och främst ansvara för matematiken, svenskan och engelskan för åk 1-3. Vi ser gärna att du har ett gediget intresse för barns individuella utveckling, deras lust att lära och utöver det får det gärna finnas personliga intressen vari lusten att lära ut kan verka genom.


Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rektor Maria Meldemo, e-post: [email protected], mobil: 076-100 03 13.


Välkommen med din ansökan till vår lilla röda skola i skogsbrynet!
Vi kommer endast kontakta dig som har lärarbehörighet. Visa mindre

Grav.vik. förskollärare

Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn på två olika avdelningar, fördelade på två grupper vardera. I anslutning till förskolans avdelningar Blåmesen och Lärkan ligger skolan med elever upp till och med åk 6. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade grönsaker och kött i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertag... Visa mer
Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn på två olika avdelningar, fördelade på två grupper vardera. I anslutning till förskolans avdelningar Blåmesen och Lärkan ligger skolan med elever upp till och med åk 6. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade grönsaker och kött i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö.


Pilkrogs friskola drivs som en förening, med styrelse som huvudman. Som anställd får du möjlighet att ingå i en personalgrupp som hjälps åt och arbetar för samsyn kring barnen. Tillsammans; personal, rektor, styrelse och föräldrar, hjälps vi åt att bedriva en verksamhet för allas bästa med barnen i fokus.


Till våren kommer vi behöva ett långtidsvikariat, då en av våra anställda ska få barn. Du kommer jobba som förskollärare tillsammans med andra pedagoger på en av våra avdelningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med barngrupper, att du har förmågan att arbeta både självständigt samt tillsammans med andra, och att du ser till barnens bästa!


Rekrytering sker löpande.


Vid frågor är du välkommen att kontakta rektor Maria Meldemo, e-post [email protected], mobil: 076-100 03 13.


Välkommen med din ansökan till vår lilla röda förskola i skogsbrynet! Kommer endast kontakta dig med relevant utbildning, alt. erfarenhet. Visa mindre

Söker lärare

Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Skolan är en gammal byskola med huvudbyggnader från 1800-talet samt några helt nybyggda lokaler såsom kök och matsal. Vi har idag 70 skolbarn i årskurserna f-klass till och med åk 6. De äldre årskurserna arbetar i dubbelklasser. I anslutning till skolan ligger vår förskola. Skolans närhet till naturen gör att vi har möjlighet att arbeta ute i en fin miljö, med utelektioner, frilufts... Visa mer
Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Skolan är en gammal byskola med huvudbyggnader från 1800-talet samt några helt nybyggda lokaler såsom kök och matsal. Vi har idag 70 skolbarn i årskurserna f-klass till och med åk 6. De äldre årskurserna arbetar i dubbelklasser. I anslutning till skolan ligger vår förskola. Skolans närhet till naturen gör att vi har möjlighet att arbeta ute i en fin miljö, med utelektioner, friluftslekar och vintertid har vi längdskidspår i anslutning till skolhusen och spolar fotbollsplanen med skridskois. Under rasterna leker eleverna i alla årskurser runtom i skogen och på skolgården. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade grönsaker och kött i stor utsträckning. Lärarlaget arbetar kontinuerligt med pedagogisk utveckling där vi ser över vår verksamhet gentemot våra elever. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö, i enlighet med läroplanens mål.


Pilkrogs friskola drivs som en förening, med styrelse som huvudman. Som anställd får du möjlighet att ingå i en personalgrupp som hjälps åt och arbetar för samsyn kring barnen. Tillsammans; personal, rektor, styrelse och föräldrar, hjälps vi åt att bedriva en verksamhet för allas bästa med barnen i fokus. Detta innebär även att det finns en närhet till styrande dokument samt ekonomiska frågor. Föräldrar ingår i styrelsen och driver både fastighetsskötsel samt ekonomisk verksamhet, utöver kontakten med myndigheter och kommuner och skolinstitutioner.


Nu söker vi en utbildad lärare till skolan med tillträde vårterminen 2022. Du kommer att ansvara för skolans klass 3-4, där det idag går 17 elever jämt fördelat på de båda årskurserna. Möjlighet till en extra personal att arbeta med i klassrummet finns. Vi ser gärna att du har ett gediget intresse för barns individuella utveckling, deras lust att lära och utöver det får det gärna finnas personliga intressen vari lusten att lära ut kan verka genom.


Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rektor Maria Meldemo, e-post: [email protected], mobil: 076-100 03 13.


Välkommen med din ansökan till vår lilla röda skola i skogsbrynet senast 10 december! Vi kommer endast kontakta dig som har lärarbehörighet. Visa mindre

Lärare mot fritidshem samt idrott sökes!

Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Idag har vi i vår f-klass till och med åk 6, 64 elever. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade ekologiska grönsaker i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling och strävar mot att utgå från barnens nyfikenhet och lust i lärandet. Vi vuxna på Pilkrog står för en trygg och omhändertagande miljö, i enlighet med läroplanens mål. I anslutning ti... Visa mer
Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Idag har vi i vår f-klass till och med åk 6, 64 elever. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade ekologiska grönsaker i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling och strävar mot att utgå från barnens nyfikenhet och lust i lärandet. Vi vuxna på Pilkrog står för en trygg och omhändertagande miljö, i enlighet med läroplanens mål. I anslutning till skolan ligger vår förskola.
Pilkrogs friskola drivs som en förening, med styrelse som huvudman. Som anställd får du möjlighet att ingå i en personalgrupp som hjälps åt och arbetar för samsyn kring barnen. Tillsammans; personal, rektor, styrelse och föräldrar, hjälps vi åt att bedriva en verksamhet för allas bästa med barnen i fokus.
Vi har idag omkring 47 elever som går på våra två fritidsavdelningar. Och nu söker vi dig som är utbildad lärare mot fritidshem och inom idrottsämnet. Vårt upplägg är att du som pedagog under förmiddagarna har idrott med de olika klasserna 1-6 samt under eftermiddagarna bedriver en utvecklande och kreativ fritidsverksamhet för en av våra fritidsavdelningar.
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rektor Maria Meldemo, e-post: [email protected], mobil: 076-100 03 13.
Välkommen med din ansökan till [email protected] senast 20 september. (Observera att endast ansökningar med behörighet i lärare mot fritidshem kommer att besvaras.) Visa mindre

Barnskötare sökes!

Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn på fyra olika avdelningar. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade ekologiska grönsaker i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö. I anslutning till förskolan ligger vår skola med f-klass till och med åk 5. Pilkrogs friskola drivs som en förening, med styre... Visa mer
Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn på fyra olika avdelningar. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade ekologiska grönsaker i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö. I anslutning till förskolan ligger vår skola med f-klass till och med åk 5.


Pilkrogs friskola drivs som en förening, med styrelse som huvudman. Som anställd får du möjlighet att ingå i en personalgrupp som hjälps åt och arbetar för samsyn kring barnen. Tillsammans; personal, rektor, styrelse och föräldrar, hjälps vi åt att bedriva en verksamhet för allas bästa med barnen i fokus.


Till våren kommer vi behöva ett långtidsvikariat, då en av våra anställda ska få barn. Du kommer jobba som barnskötare tillsammans med andra pedagoger på en av våra avdelningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med barngrupper, att du har förmågan att arbeta både självständigt samt tillsammans med andra, och att du ser till barnens bästa! Visa mindre

Förskollärare sökes!

Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn på fyra olika avdelningar. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade ekologiska grönsaker i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö, i enlighet med läroplanens mål. I anslutning till förskolan ligger vår skola med f-klass till och med åk 5. Pilkrogs friskola ... Visa mer
Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn på fyra olika avdelningar. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade ekologiska grönsaker i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö, i enlighet med läroplanens mål. I anslutning till förskolan ligger vår skola med f-klass till och med åk 5.


Pilkrogs friskola drivs som en förening, med styrelse som huvudman. Som anställd får du möjlighet att ingå i en personalgrupp som hjälps åt och arbetar för samsyn kring barnen. Tillsammans; personal, rektor, styrelse och föräldrar, hjälps vi åt att bedriva en verksamhet för allas bästa med barnen i fokus.


Nu söker vi en utbildad förskollärare till en av våra avdelningar med tillträde 11 januari 2021.


Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rektor Maria Meldemo, e-post: [email protected], mobil: 076-100 03 13.


Välkommen med din ansökan till vår lilla röda förskola i skogsbrynet senast 27 november! Visa mindre

Vi söker en lärare till Pilkrogs friskola!

Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag 56 skolbarn i årskurserna f-klass till och med åk 5. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade ekologiska grönsaker i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö, i enlighet med läroplanens mål. I anslutning till skolan ligger vår förskola. Pilkrogs friskola drivs som en förening, me... Visa mer
Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag 56 skolbarn i årskurserna f-klass till och med åk 5. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade ekologiska grönsaker i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö, i enlighet med läroplanens mål. I anslutning till skolan ligger vår förskola.


Pilkrogs friskola drivs som en förening, med styrelse som huvudman. Som anställd får du möjlighet att ingå i en personalgrupp som hjälps åt och arbetar för samsyn kring barnen. Tillsammans; personal, rektor, styrelse och föräldrar, hjälps vi åt att bedriva en verksamhet för allas bästa med barnen i fokus.


Nu söker vi en utbildad lärare till skolan med tillträde vårterminen 2021.


Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rektor Maria Meldemo, e-post: [email protected], mobil: 076-100 03 13.


Välkommen med din ansökan till vår lilla röda skola i skogsbrynet senast 10 december!


#jobbjustnu Visa mindre

Förskollärare

Pilkrog är en liten förskola som drivs av föräldrarna i en ekonomisk förening. Från Lindesberg är det 13 km till oss. Vi har verkligen barnen i fokus. Här kan de leka och utvecklas tryggt med välkända vuxna som guidar och leder dem enligt förskolans läroplan. Pilkrog ligger precis invid skogen och dit går förskolans grupper ofta. Att Pilkrog drivs av föräldrar/föreningens styrelse innebär att det finns en närhet mellan personal och beslutandeorgan. Det inn... Visa mer
Pilkrog är en liten förskola som drivs av föräldrarna i en ekonomisk förening. Från Lindesberg är det 13 km till oss. Vi har verkligen barnen i fokus. Här kan de leka och utvecklas tryggt med välkända vuxna som guidar och leder dem enligt förskolans läroplan. Pilkrog ligger precis invid skogen och dit går förskolans grupper ofta. Att Pilkrog drivs av föräldrar/föreningens styrelse innebär att det finns en närhet mellan personal och beslutandeorgan. Det innebär att kommunikationen är enkel. Men också att vi sköter om platsen och verksamheten tillsammans.


Nu har en av våra förskolepedagoger hittat kärleken på annan ort, och då söker vi efter någon som vill börja jobba hos oss på Pilkrogs förskola. Du kommer att arbeta tillsammans med de andra pedagogerna som ansvarar för er barngrupp. Pedagogerna hjälps även åt över avdelningarna och ser till hela förskolan. Idag har vi nästan 50 barn i åldrarna 1-5 år hos oss. Tillträde till tjänsten den 28 september. Urval sker löpande.


Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre