Lediga jobb som Civilingenjör, produktion, gruv, metallurgi i Lindesberg

Se lediga jobb som Civilingenjör, produktion, gruv, metallurgi i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Produktionsoptimerare - Billerud Frövi Bruk

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss! Vi söker nu en Produktionsoptimerare till Billerud Frövi Bruk. Du kommer att ingå i vår stab för Kartongbruket och även dess ledningsgrupp. Du rapporterar till Kartong... Visa mer
Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!
Vi söker nu en Produktionsoptimerare till Billerud Frövi Bruk.
Du kommer att ingå i vår stab för Kartongbruket och även dess ledningsgrupp. Du rapporterar till Kartongbrukschefen. Teamet på Kartongbruket består av två sektionschefer och ett antal specialister och ingenjörer. I mer produktionsnära tjänster finns det på Kartongbruket 12 skiftgående produktionsledare och runt 150 medarbetare i olika operatörsroller.
I denna spännande tjänst är du en viktig pusselbit i kartongbrukets produktion och du kommer arbeta med många olika kontaktytor. Du kommer även vara drivande i utvecklingen av vårt kundfokus inom produktionen på bruket.
Tillsammans med vår leveranskedja, produktion och ekonomiavdelning kommer du att planera vår produktion för att optimera kvantitet, kvalitet och balanser för våra insatsvaror till Kartongbrukets produktion.
Förutom övergripande kundfokus kommer du utveckla processer, rutiner och anvisning så att produktionssamordningen ger upphov till bästa möjliga produktion av massa och kartong. Produktionssamordningen innebär bland annat att meddela vår Sulfatfabrik det kort- och långsiktiga behovet av massa till produktionen, korrigera recept och planera massabalanser.
En annan viktig arbetsuppgift i denna tjänst kommer vara att samordna olika utvecklingsprojekt mot Kartongbruket och aktivt samarbeta med våra marknadsorganisationer. Du kommer även delta i arbetet kring vår årliga verksamhetsplan, materialinventeringar samt produktions- och kostnadsbudget.
Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö.
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Produktionsoptimerare tror vi att du har:
Civilingenjörsutbildning eller annan teknisk utbildning alternativt lång relevant erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
Tidigare erfarenhet av arbete i främst papper- och massaindustri alternativt i annan processindustri.
Vi tänker dessutom att du har erfarenhet av att arbeta utifrån givna standarder, till exempel energi-, kvalitet eller miljö, och en förståelse hur dessa påverkar vår process.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är driven och beslutsam. Du tar dig an ditt arbete på ett systematisk och organiserat sätt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och kan leda för förändring. I ditt bemötande av andra är du prestigelös, lyhörd och respektfull. Genom detta främjar en positiv och utvecklande arbetsmiljö.
Ett av Billeruds främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk.
Våra värderingar är viktiga för oss och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.
Ansökningsinformation
Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater.
Frövi är en del av The Greater Örebro Area. Att arbeta hos Billerud Frövi innebär att du enkelt kan pendla mellan jobbet och alla upplevelser som Örebro har att erbjuda för att leva och bo. Vare sig det är till shopping i City, en picknick i Stadsparken, långfärdsskridskor på Hjälmaren eller en match med Örebro Hockey.
Varför det är smart att leva och bo i Region Örebro kan du lära dig mer om genom Smart Move - The Greater Örebro Area: thesmartmove.se
Varför oss?
En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid
Utvecklings- och karriärmöjligheter
Balans i arbetslivet
Prestationsbaserad bonus, tjänstepension och en rad olika förmåner enligt företagets policy.
Möjlighet till hybridarbete enligt företagsstandard.

Rekryteringsprocessen:
Första intervjun med rekryteringschef & HR
Rekryteringstester
Andra intervjun
Referenser
Alkohol- & drogtest och bakgrundskontroll – ja, vi sätter säkerhet first!
Anställningsavtal
Välkommen till Billerud! Visa mindre