Lediga jobb som Enhetschef, hälso- och sjukvård i Lindesberg

Se lediga jobb som Enhetschef, hälso- och sjukvård i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef till Vaccinationsmottagning norr

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp och organisera Regionens framtida vaccinationsorganisation. Verksamheten kom till under pandemin för att tillfälligt hantera vaccinationer mot Covid-19. Under den tiden verksamheten varit igång så har det beslutats om en övergång till och uppbyggnad av en nyinrättad verksamhet med ett bredare vaccinationsutbud. Verksamheten är en länsverksamhet som har mottagningar på fyra orter; Karlskoga, Lindesberg, Örebro oc... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp och organisera Regionens framtida vaccinationsorganisation.
Verksamheten kom till under pandemin för att tillfälligt hantera vaccinationer mot Covid-19. Under den tiden verksamheten varit igång så har det beslutats om en övergång till och uppbyggnad av en nyinrättad verksamhet med ett bredare vaccinationsutbud. Verksamheten är en länsverksamhet som har mottagningar på fyra orter; Karlskoga, Lindesberg, Örebro och Hallsberg.
Verksamheten ansvarar för covid-vaccination av hela länets invånare, men hanterar även andra typer av vaccination. Här jobbar sjuksköterskor, läkare och administratörer.
Mottagningarna har ett nära samarbete främst med, länets vårdcentraler, smittskydd, kommuner och ev andra aktörer. Vaccinationsmottagningarna är ett komplement till vårdcentralerna, verksamheten samplanerar och utför vaccinationer på länets vårdcentraler samt i/på egen mottagning inom respektive länsdel. Tillgänglighet och närhet för våra länsinvånare och till tjänsten är en viktig och bidragande framgångsfaktor för vaccinationsuppdraget.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till Vaccinationsmottagning norr

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Där arbetar du nära övriga enhetschefer.
Du har ett övergripande ansvar för enheten vilket innebär att du ansvarar för såväl enhetens uppdrag och produktion, arbetsmiljö som ekonomi. Du förutsätts även i nära samarbete med andra professioner säkerställa god patientsäkerhet och tillgänglighet samt ha ordning och reda på rutiner och ekonomi. I arbetet ingår även ansvar för hantering av läkemedel.
Då verksamheten till stor del bygger på timanställd personal så kommer du vara nyckelpersonen för verksamhetens olika ansvarsområden. Till ditt stöd finns verksamhetens övriga enhetschefer, administrativ stöd, koordinator och medicinskt ledningsansvarig läkare.
Som enhetschef på vaccinationsmottagning norra länsdelen (Lindesberg) ingår klinisk tjänstgöring i uppdraget.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska gärna med påbyggnadsutbildning och ordinationsrätt. Tidigare erfarenhet av att leda och organisera arbete är meriterande.
För att trivas och fungera i rollen så ser vi att du:
-Har en god kommunikativ förmåga såväl som att du är relationsskapande
-Är flexibel och strukturerad som person
-Löpande kan leda, informera, instruera och utbilda medarbetare med olika erfarenhet och vana för uppdraget
-Kan hålla ihop och engagera en större grupp av tillfällig/timanställda över tid och säsong för vaccinationer
-Kan identifiera och i nära samarbete med medicinsk ledningsansvarig handlägga de medicinska frågeställningar som uppstår
Kunskaper om och erfarenhet av Regionens hälso- och sjukvårdsorganisation underlättar ditt arbete då du kommer att samarbeta med många olika verksamheter. 

Ansökan

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Anders Swenson, verksamhetschef, 019-602 30 13
Fackliga företrädare
Ana Kvirgic, Läkarförbundet, 019-602 47 07
Hans Nilsson, Vårdförbundet, 019-602 03 32
Solveig Kiel Israelsson, Vision, 019-602 27 58 Visa mindre

Enhetschef, Allmänpsykiatrisk öppenvård, Lindesberg

Vi söker dig som vill driva den psykiatriska öppenvården i Lindesberg framåt med driv, engagemang och tydlighet. På mottagningen arbetar läkare, kuratorer, sjuksköterskor, psykologer, arbetsterapeuter, fysioterapeut, skötare och medicinska vårdadministratörer. Vi tar emot medborgare från 18 år och uppåt som har behov av psykiatrisk öppenvård på specialistnivå. Enhetens uppdrag är att bedöma, utreda och behandla psykisk ohälsa och sjukdom på specialistnivå ... Visa mer
Vi söker dig som vill driva den psykiatriska öppenvården i Lindesberg framåt med driv, engagemang och tydlighet.
På mottagningen arbetar läkare, kuratorer, sjuksköterskor, psykologer, arbetsterapeuter, fysioterapeut, skötare och medicinska vårdadministratörer. Vi tar emot medborgare från 18 år och uppåt som har behov av psykiatrisk öppenvård på specialistnivå. Enhetens uppdrag är att bedöma, utreda och behandla psykisk ohälsa och sjukdom på specialistnivå utifrån evidens och beprövad erfarenhet. Behandling och psykopedagogiska insatser sker både enskilt och i grupp samt via digital mottagning. Vi har ett mobilt team som ger hembaserad psykiatrisk omvårdnad.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår enhet samt utveckla samverkan med andra enheter och vårdgrannar. Vi jobbar i team och har patienten i tydligt fokus. Nationella riktlinjer ligger som grund för allt patientarbete. Mottagningen utvecklar och följer upp sitt arbetssätt kontinuerligt. Mottagningen har gott rykte tack vare erfarna, kompetenta och trygga medarbetare som skapar god stämning och engagemang.

Allmänpsykiatrins öppenvård är en del av verksamhetsområde allmänpsykiatrin. Våra mottagningar finns i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg samt i Örebro. Specialiserade mottagningar för till exempel elbehandling, affektiva tillstånd, dövpsykiatri samt könsdysfori finns i Örebro. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Rehabilitering ingår som en del i vårt arbete såväl som mobila insatser samt patient- och anhörigutbildningar. Tillsammans arbetar vi med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan och anpassar vårdinsatserna till patientens behov och förutsättningar. Vi jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården. Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fyra verksamhetsområden alla med stort fokus på etik, samverkan och utveckling samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef, Allmänpsykiatrisk öppenvård, Lindesberg

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef i psykiatrin är du direkt underställd verksamhetschefen och du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Tillsammans med dina kollegor är du med och driver verksamhetens utveckling och du förväntas som en del av ditt chefsuppdrag arbeta med eller leda strategiskt arbete i verksamhetsövergripande processer samt arbeta i psykiatriövergripande forum och uppdrag.
Du har goda möjligheter att bidra till både enhetens och verksamhetens utveckling genom ett aktivt ledar- och medarbetarskap. Du kommer möta en enhet och verksamhet med stor kompetens, erfarenhet och engagemang för patienterna och i dialog med medarbetarna leda arbetet med enhetens inre struktur och utveckling. Du har goda möjligheter att bidra till både enhetens och verksamhetens utveckling genom ett aktivt ledar- och medarbetarskap. Du kommer möta en enhet och verksamhet med stor kompetens, erfarenhet och engagemang för patienterna och i dialog med medarbetarna leda arbetet med enhetens inre struktur och utveckling.

Övrig information

Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och belastningsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller annan relevant akademisk utbildning är önskvärt men inget krav. Tidigare erfarenhet av psykiatri eller arbete som chef är meriterande. Personlig lämplighet och god samarbetsförmåga värderas mycket högt.
Du har en vilja att utveckla både dig själv och dina medarbetare, du kan dela med dig av din kompetens och har lätt för att samverka och samarbeta med andra. Arbetet kräver att du självständigt kan planera och strukturera både ditt och enhetens arbete. Du kan arbeta inom fastlagda ramar och givna riktlinjer samt ha patientens bästa i fokus.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Enhetschef akutmottagningen, Lindesbergs lasarett

Vill du vara med och leda sjukvården framåt? Vill du vara en viktig del av ledarskapet på det mindre sjukhuset och har goda förutsättningar att se till hela patienten? Akutmottagningen på Lindesbergs lasarett söker nu en ny enhetschef - Välkommen med din ansökan! Akutmottagningen på Lindesbergs lasarett är öppen dygnet runt och är till för allvarliga akuta sjukdoms- och olycksfall. Här jobbar flera olika yrkeskategorier om cirka 50 medarbetare.  Akutmottag... Visa mer
Vill du vara med och leda sjukvården framåt? Vill du vara en viktig del av ledarskapet på det mindre sjukhuset och har goda förutsättningar att se till hela patienten? Akutmottagningen på Lindesbergs lasarett söker nu en ny enhetschef - Välkommen med din ansökan!
Akutmottagningen på Lindesbergs lasarett är öppen dygnet runt och är till för allvarliga akuta sjukdoms- och olycksfall. Här jobbar flera olika yrkeskategorier om cirka 50 medarbetare.  Akutmottagningen ingår i verksamhetsområde Sjukhusverksamheter Lindesbergs lasarett, som i sin tur ingår i Område nära vård. 

Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus. Hos oss hittar du det mindre sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. På lasarettet finns både kliniker och mottagningar som ingår i Område nära vård samt kliniker som är verksamhetsövergripande, det vill säga verksamheter som finns på länets alla tre sjukhus. I områdets sjukhusverksamhet i norr ingår medicinkliniken, akutmottagningen samt specialistmottagningarna.
Lindesbergs lasarett ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef akutmottagningen, Lindesbergs lasarett

Arbetsuppgifter

Som enhetschef på akutmottagningen, Lindesbergs lasarett, kommer du att leda medarbetare och verksamhet såväl i det dagliga arbetet som mot långsiktiga mål. Du har personalansvar för enhetens samtliga medarbetare, som består av sjuksköterskor, undersköterskor och medicinsk vårdadministratör. Du har också ekonomi- och processansvar för enheten. 
Du är direkt underställd verksamhetschef och du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp, där du blir en viktig medspelare i det verksamhetsövergripande arbetet. Vi strävar efter att ha en god samverkan mellan de olika enheterna, då det är nödvändigt för helhetssynen på patientens resa genom sjukhuset. I arbetet ingår också samverkan med ledningen för regionens övriga akutmottagningar.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård, där det är meriterande om du är legitimerad sjuksköterska. Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete inom akutsjukvård och/eller innehaft chefsuppdrag ses detta som meriterande.
I ditt ledarskap är du närvarande, trygg och stabil. Du har en god kommunikativ förmåga, och är bra på att motivera dina medarbetare så att ni kan nå era gemensamma mål.
Sjukvården i Sverige står inför utmaningar framåt, och vi behöver därför i ledarskap balansera förmåga att skapa en grundtrygghet i verksamheten med andra egenskaper såsom nytänkande och möjlighet att hantera snabba förändringar.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Biträdande enhetschef, Kirurgavdelning 4, Lindesberg lasarett

Vi söker dig som vill anta det spännande uppdraget som både chefskollega och som klinisk sjuksköterska på Kirurgiska kliniken i Lindesberg. Tillsammans med Sia, nuvarande enhetschef och Marie biträdande enhetschef, kommer du vara med och driva och utveckla avdelning 4. Som ytterligare biträdande enhetschef kommer du få anta specifika uppdrag utifrån det delade ledarskapet på avdelningen. Avdelning 4 har ca 35 medarbetare som tillsammans utvecklat verksamh... Visa mer
Vi söker dig som vill anta det spännande uppdraget som både chefskollega och som klinisk sjuksköterska på Kirurgiska kliniken i Lindesberg. Tillsammans med Sia, nuvarande enhetschef och Marie biträdande enhetschef, kommer du vara med och driva och utveckla avdelning 4. Som ytterligare biträdande enhetschef kommer du få anta specifika uppdrag utifrån det delade ledarskapet på avdelningen.

Avdelning 4 har ca 35 medarbetare som tillsammans utvecklat verksamheten till en attraktiv arbetsplats som erbjuder högkvalitativ vård och som ger avtryck för en god arbetsmiljö. Vi får goda resultat i medarbetarenkäter och patient/närståendeenkäter.

Utveckling, laganda, empati och kommunikation är några av våra värdeord som valts ut av medarbetarna och som kännetecknar arbetet i vår verksamhet.

Avdelning 4 har 12 vårdplatser mån-fre och 8 vårdplatser under helgen. Ett vårdlag består av en sjuksköterska och undersköterskor som arbetar i team. Vi har en samordnare och utskrivningssjuksköterska i tjänst dagtid. Daglig avstämning sker med den paramedicinska personalen och under rond har vi en medicinsk vårdadministratör som skriver rondanteckningar.

Arbetsuppgifter:
Som biträdande enhetschef kommer du arbeta med olika områden i verksamheten och stå för ett nära ledarskap. Du förväntas stötta enhetschefen i personalansvar, viss del ekonomiansvar, arbetsmiljöansvar, patientsäkerhetsansvar och kvalitetsansvar. Du kommer ansvara för att aktivt delta i utveckling, rutiner, planering, uppföljning samt förbättringsarbete. Du får ett nära samarbete med både chefskollegor och avdelningskollegor. Du förväntas kunna motivera, engagera och förmedla information och beslut. Sammanfattningsvis kommer tjänsten vara fördelad vad gäller kliniskt arbete och biträdande chefskap, vid olika typer av frånvaro eller verksamhetsbehov förväntas du kunna gå in och arbeta fullt ut som biträdande enhetschef alternativt som tillförordnad enhetschef eller som klinisk sjuksköterska under kortare perioder där verksamheten har behov.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad och engagerad av verksamhetsutveckling och ledarskapsfrågor. Du har lätt till samarbete och är prestationsorienterad. Du är flexibel, lyhörd, inspirerande och trygg som person. Du har god datavana och B-körkort. Om du har erfarenhet av chefskap eller någon form av ledarskap är det ett plus, men inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet från akutsjukvård.

En utmaning i uppdraget är att vårdavdelningen har många medarbetare och många verksamhetsförändringar och organisatoriska förändringar kan ske. Uppdrag från enhetschef kan därefter också variera och därmed din fördelning av arbetstid som sjuksköterska/biträdande chef. Förmåga att kunna organisera, strukturera och upprätthålla god kvalitet av det dagliga arbetet för verksamheten är av stor betydelse.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, i din grundprofession. Du får ett tidsbegränsat förordnande som biträdande enhetschef på fyra år.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Enhetschef Sia Östlind, 0581-85288, [email protected]

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Therese Thelin, 0581-855 42

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-04-25

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kirurgiska kliniken är en länsklinik vilket innebär ett nära samarbete mellan länets tre sjukhus. Kliniken har ett länsuppdrag för akuta och elektiva kirurgiska sjukdomar och bedriver även viss högspecialiserad vård för utomlänspatienter. Kliniken har sammanlagt 350 medarbetare på enheter för mottagning, vårdavdelning, operation och sekretariat. Elektiv sjukvård lokaliseras i ökad utsträckning till Karlskoga och Lindesberg och på samma sätt lokaliseras tumör och traumaverksamhet till Örebro. Vid kliniken bedrivs ett aktivt utvecklingsarbete med patientens fokus genom hela vårdförloppet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:399

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Sektionschef/läkarchef medicinkliniken Lindesbergs lasarett

Är du läkare specialiserad mot internmedicin eller annan invärtesmedicinsk specialitet? Är du intresserad av ledarskap? Har du förmåga att skapa engagemang och delaktighet? I så fall kan du vara precis den vi söker till tjänsten som sektionschef/läkarchef för medicinklinikens läkare på Lindesbergs lasarett. I hälso- och sjukvårdsförvaltningens nya organisation inom Region Örebro län är sjukhusverksamheten vid Lindesbergs lasarett, liksom Karlskoga lasaret... Visa mer
Är du läkare specialiserad mot internmedicin eller annan invärtesmedicinsk specialitet? Är du intresserad av ledarskap? Har du förmåga att skapa engagemang och delaktighet? I så fall kan du vara precis den vi söker till tjänsten som sektionschef/läkarchef för medicinklinikens läkare på Lindesbergs lasarett.

I hälso- och sjukvårdsförvaltningens nya organisation inom Region Örebro län är sjukhusverksamheten vid Lindesbergs lasarett, liksom Karlskoga lasarett, placerad inom område Nära vård. Detta för att organisatoriskt skapa bättre förutsättningar för att stärka den patientcentrerade vården kring bland annat multisjuka äldre. Den internmedicinska specialiteten har fortsatt en given plats i den specialiserade vården, varför det är nödvändigt att bibehålla starka band och kontakter även med område Specialiserad vård.

Arbetsuppgifter:
Du kommer som sektionschef/läkarchef att vara direkt underställd verksamhetschefen och ingå i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Inom ramen för ditt uppdrag har du ledningsansvar och ekonomiskt ansvar för läkarnas verksamhet samt personalansvar för klinikens läkare. Läkargruppen består av ca 20 fast anställda överläkare, specialistläkare och ST-läkare, samt ett varierande antal vikarierande underläkare. Inom kliniken verkar även randande ST-läkare samt AT-läkare, där det övergripande personalansvaret ligger på annan chefsfunktion.

Tillsammans med verksamhetschef och chefskollegor utvecklar och leder du verksamheten i nära samarbete med dina medarbetare. Du kombinerar din roll som chef med kliniskt arbete. Fördelningen mellan ledarskap och klinisk verksamhet görs i dialog mellan sektionschef och verksamhetschef. Du kommer även att få ett adekvat administrativt stöd för att underlätta och skapa möjligheter för att kunna kombinera klinik och ledarskap.

Kvalifikationer:
Vi söker i första hand dig som är specialist inom intermedicin eller annan invärtesmedicinsk specialitet. Om du befinner dig i slutskedet av din ST och har ett gediget ledarskapsintresse är du också välkommen med din ansökan.

Tidigare erfarenhet av ledarskap eller pedagogiska uppdrag är meriterande. Utöver formella meriter söker vi efter en verbal och entusiasmerande person med god förmåga att prioritera bland såväl egna som andras arbetsuppgifter, och som lockas av att driva sjukvårdsutvecklingen framåt i en riktning som gynnar såväl patienter som medarbetare. Då uppdraget innebär många kontaktytor med andra chefer och verksamheter är en god samarbetsförmåga givetvis också av stort värde.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, dagtid, utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande. Jourverksamhet ingår utifrån dialog med arbetsgivare.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Verksamhetschef, Rebecca Oscarsson
[email protected], 0581-851 10

Facklig företrädare:
Läkarförbundet, Carl Bring
[email protected], växel 0581-850 00

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-04-24

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har cirka 600 anställda. Hos oss hittar du det mindre sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i nationella patientenkäten som genomfördes våren 2021.

På lasarettet finns både länskliniker samt kliniker och mottagningar som ingår i område Nära vård. Inom Nära vårds sjukhusverksamheter i norr ingår medicinkliniken, akutmottagningen samt specialistmottagningarna.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss inom område Nära vård norr!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:376

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Enhetschef till vaccinationsmottagningar norra länsdelen

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp och organisera Regionens framtida vaccinationsorganisation. Verksamheten kom till under pandemin för att tillfälligt hantera vaccinationer mot Covid-19. Under den tiden verksamheten varit igång så har det beslutats om en övergång till och uppbyggnad av en nyinrättad verksamhet med ett bredare vaccinationsutbud. Verksamheten är en länsverksamhet som har mottagningar på fyra orter; Karlskoga, Lindesberg, Örebro oc... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp och organisera Regionens framtida vaccinationsorganisation.
Verksamheten kom till under pandemin för att tillfälligt hantera vaccinationer mot Covid-19. Under den tiden verksamheten varit igång så har det beslutats om en övergång till och uppbyggnad av en nyinrättad verksamhet med ett bredare vaccinationsutbud. Verksamheten är en länsverksamhet som har mottagningar på fyra orter; Karlskoga, Lindesberg, Örebro och Hallsberg. Verksamheten ansvarar för covid-vaccination av hela länets invånare, men hanterar även andra typer av vaccination. Här jobbar sjuksköterskor, läkare och administratörer.
Mottagningarna har ett nära samarbete främst med, länets vårdcentraler, smittskydd, kommuner och ev andra aktörer. Vaccinationsmottagningarna är ett komplement till vårdcentralerna, verksamheten samplanerar och utför vaccinationer på länets vårdcentraler samt i/på egen mottagning inom respektive länsdel. Tillgänglighet och närhet för våra länsinvånare och till tjänsten är en viktig och bidragande framgångsfaktor för vaccinationsuppdraget.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Enhetschef till vaccinationsmottagningar norra länsdelen

Arbetsuppgifter

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som främjar lärande. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Där arbetar du nära övriga enhetschefer.
Du har ett övergripande ansvar för enheten vilket innebär att du ansvarar för såväl enhetens uppdrag och produktion, arbetsmiljö som ekonomi. Du förutsätts även i nära samarbete med andra professioner säkerställa god patientsäkerhet och tillgänglighet samt ha ordning och reda på rutiner och ekonomi. I arbetet ingår även ansvar för hantering av läkemedel.
Då verksamheten till stor del bygger på timanställd personal så kommer du vara nyckelpersonen för verksamhetens olika ansvarsområden. Till ditt stöd finns verksamhetens övriga enhetschefer, administrativ stöd, koordinator och medicinskt ledningsansvarig läkare. I tjänsten ingår ca 50 % kliniskt arbete.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska gärna med påbyggnadsutbildning och ordinationsrätt. Tidigare erfarenhet av att leda och organisera arbete är meriterande.
För att trivas och fungera i rollen så ser vi att du:
-Har en god kommunikativ förmåga såväl som att du är relationsskapande
-Är flexibel och strukturerad som person
-Löpande kan leda, informera, instruera och utbilda medarbetare med olika erfarenhet och vana för uppdraget
-Kan hålla ihop och engagera en större grupp av tillfällig/timanställda över tid och säsong för vaccinationer
-Kan identifiera och i nära samarbete med medicinsk ledningsansvarig handlägga de medicinska frågeställningar som uppstår
Kunskaper om och erfarenhet av Regionens hälso- och sjukvårdsorganisation underlättar ditt arbete då du kommer att samarbeta med många olika verksamheter. 

Ansökan

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Anders Swenson, verksamhetschef, 019-602 30 13
Fackliga företrädare
Ana Kvirgic, Läkarförbundet, 019-602 47 07
Hans Nilsson, Vårdförbundet, 019-602 03 32
Solveig Kiel Israelsson, Vision, 019-602 27 58 Visa mindre

Enhetschef Operationsavdelningen hand och ortopedi, Lindesbergs lasarett

Vi söker en engagerad och lyhörd enhetschef till operationsavdelningen i Lindesberg. Vill du vara delaktig, med och påverka och är positiv till förändringar så finner du en spännande utmaning här hos oss! Operationsavdelningen tillhör verksamhetsområde hand och ortopedi vilken är mitt i ett spännande utvecklingsarbete. Operationsavdelningen har ett stabilt bemanningsläge och bedriver verksamhet inom ortopedi, kirurgi, öron/näsa/hals, gynekologi och tandv... Visa mer
Vi söker en engagerad och lyhörd enhetschef till operationsavdelningen i Lindesberg. Vill du vara delaktig, med och påverka och är positiv till förändringar så finner du en spännande utmaning här hos oss!

Operationsavdelningen tillhör verksamhetsområde hand och ortopedi vilken är mitt i ett spännande utvecklingsarbete. Operationsavdelningen har ett stabilt bemanningsläge och bedriver verksamhet inom ortopedi, kirurgi, öron/näsa/hals, gynekologi och tandvård.

Inom ortopedin bedrivs bla stor protesverksamhet. Såväl primära som sekundära plastiker men även protesnära frakturer. Både inom knä och höft. Inom kirurgin bedrivs bla gall och obesitaskirurgi.

Operationsavdelningen ha fem operationssalar. Operationsavdelningen innefattar operations- samt sterilteknisk avdelning. Operationsavdelningen har både akut och elektiv verksamhet.

Hälso- och sjukvården i Örebro län är en del av Region Örebro län. Vi arbetar med allt från närsjukvård till högspecialiserad vård. Målet är högkvalitativ och jämlik vård i hela länet. Det betyder att vi vill göra vården ännu bättre. I stort och smått. I alla möten.

Hälso-och sjukvården är organiserad i åtta verksamhetsområden som leds av områdeschefer. Vi är cirka 8 000 medarbetare inom heldygns- och öppenvård.

Arbetsuppgifter:
Som enhetschef har du ansvar för ca 30 medarbetare. Du är underställd verksamhetschefen. Du är ansvarig för avdelningens verksamhet, personal, ekonomi, arbetsmiljö och utveckling. Du planerar och leder arbetet utifrån klinikens och regionens mål och krav. Viktigt är att stödja, motivera och utveckla dina medarbetare. Inom organisationen finns stöd i bland annat utvecklingsarbete, uppföljningar, HR och ekonomi. Du erbjuds Region Örebro läns chefsutbildning.

Kvalifikationer:
Vi söker en engagerad, lyhörd och uthållig chef som med ett tydligt och kreativt ledarskap driver klinikens och enhetens arbete framåt. Du har förmåga att genom god kommunikation skapa delaktighet och motivation hos dina medarbetare. Du tycker om utveckling och förändring och är lösningsfokuserad.

Vi ser att du har adekvat utbildning inom vård och omsorg, det är meriterande med erfarenhet från akutsjukvård och/eller operationssjukvård. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av chefskap.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, i din grundprofession och ett tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år, med möjlighet till förlängning.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ylva Sars, bitr verksamhetschef
019-602 53 17, [email protected]

För verksamhetsfrågor:
Sektionsledare ortopedi, Petra Bielfeldt-Hess,
0581-855 34/852 80

Sektionsledare laparaskopi/gyn/allmänkirurgi, Ing-Marie Danielsson
0581-855 33/852 80

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Rosa Larsdotter
070-652 03 49, [email protected]

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-02-13

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom kliniken pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:93

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Vårdcentralschef, Lindesbergs vårdcentral

Är du en tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? I så fall kan du vara precis den vi söker! Lindesbergs vårdcentral är en stor och mycket trivsam arbetsplats. Vi har drygt 13 000 listade patienter och är cirka 70 anställda. I början av 2020 flyttade vi in i en helt nybyggd vårdcentral med moderna lokaler. Hos oss finns engagemang och vilja att tänka nytt för att möta våra patienters behov av hälso- och sjukvård. Vi har en g... Visa mer
Är du en tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? I så fall kan du vara precis den vi söker!

Lindesbergs vårdcentral är en stor och mycket trivsam arbetsplats. Vi har drygt 13 000 listade patienter och är cirka 70 anställda. I början av 2020 flyttade vi in i en helt nybyggd vårdcentral med moderna lokaler. Hos oss finns engagemang och vilja att tänka nytt för att möta våra patienters behov av hälso- och sjukvård.

Vi har en gemensam verksamhetschef för våra vårdcentraler i norra länsdelen. Det innebär att du som chef har ett nära samarbete mellan vårdcentralerna och med vårdcentralscheferna och enhetscheferna i området. Vi har en god stämning och stort engagemang för att utveckla vår verksamhet och arbetsmiljö.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du som vårdcentralschef tillsammans med enhetschefen på Lindesbergs vårdcentral har ett första linjens chefsansvar för verksamheten. Du leder arbetet tillsammans med vårdcentrals- och enhetschefskollegor, medicinskt ledningsansvarig läkare samt verksamhetschef för primärvården i norr. Som vårdcentralschef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschefen.

Du kommer vara en viktig del i ledningsgruppen för vårdcentralen. Tillsammans med chefer i området och medarbetarna initierar du utveckling och leder vårdcentralen mot uppsatta mål.

Som vårdcentralschef ingår du i områdets verksamhetsledning och i verksamhetschefens ledningsgrupp.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård och som har erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvården. Vi ser det som positivt om du har chefserfarenhet och har genomgått ledarskapsutbildningar.

Vi söker dig som är en lagspelare och har en god samarbetsförmåga. Som ledare är du tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.

Du har en personlig mognad och tycker att det är inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid, utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Verksamhetschef, Ulrica Vidfelt, [email protected]

Telefon via chefssekreterare Pernilla Olofsson, 0581-855 27

Facklig företrädare:
Kommunal, Maria Kemhagen, [email protected]onorebrolan.se

SACO, Jessica Lovén, [email protected]

Vision, Josefine Lundell, [email protected]

Läkarförbundet, Tereza Holy, [email protected]

Vårdförbundet, Ramona Quiroga-Rodriguez, [email protected]

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-10

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs vårdcentral ingår i Område nära vård. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I område nära vård ingår bland annat vårdcentraler samt delar av sjukhusen. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1250

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Biträdande enhetschef, Anestesi- och Postopavdelningen Lindesbergs lasarett

Vill du vara med att tillsammans med enhetschef leda och utveckla vår anestesi- och postopavdelning? Anestesi- och postopavdelningen på Lindesbergs lasarett är en stabil och väl fungerande enhet. Vi har en god kamratskap och ett positivt arbetsklimat, där alla ställer upp för varandra och hjälps åt att utföra det arbete som åligger oss. Operationsavdelningen på Lindesbergs lasarett servar kirurgkliniken, ortopedkliniken, kvinnokliniken, öron-, näsa- och h... Visa mer
Vill du vara med att tillsammans med enhetschef leda och utveckla vår anestesi- och postopavdelning?

Anestesi- och postopavdelningen på Lindesbergs lasarett är en stabil och väl fungerande enhet. Vi har en god kamratskap och ett positivt arbetsklimat, där alla ställer upp för varandra och hjälps åt att utföra det arbete som åligger oss. Operationsavdelningen på Lindesbergs lasarett servar kirurgkliniken, ortopedkliniken, kvinnokliniken, öron-, näsa- och halskliniken, käkkirurgen samt kliniken för medicin och geriatrik med anestesi vid framförallt operationer, men även vid vissa undersökningar/behandlingar. Vi medverkar också vid ambulanstransporter till andra sjukhus samt vid akuta insatser på sjukhuset.

Arbetsuppgifter:
Som biträdande enhetschef arbetar du tillsammans med enhetschefen för att uppfylla verksamhetens mål. Du bistår enhetschefen i ansvaret för bland annat personal, bemanning, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. Du ersätter enhetschefen vid dennes frånvaro.

Kvalifikationer:
I tjänsten ingår kliniskt arbete, vilket gör att specialistutbildning inom anestesisjukvård är ett krav. Vi söker en utvecklingsinriktad medarbetare som tillsammans med enhetschef ska verka för en god ledning på avdelningen. Du behöver ha goda ledaregenskaper, intresse för strategisk planering av personalresurser samt se dig som en person som kan fungera som bollplank för enhetschef och personal, exempelvis i material- och metodfrågor. Som person är du flexibel, stabil och har förmåga att skapa delaktighet och engagemang.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning som specialistsjuksköterska inom anestesisjukvård med tidsbegränsat förordnande som biträdande enhetschef.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ann-Christine Dahlin, enhetschef, 0581-852 79

Facklig företrädare:
Annika Matthiessen-Karlsson, vårdförbundet, 0581-851 84

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-09

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning.

Vid Lindesbergs lasarett finns en anestesi- och operationsavdelning, intensivvårdsavdelning och en postoperativ enhet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1265

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Biträdande enhetschef/medicinsk vårdadministratör, Kirurgiska kliniken

Är du medicinsk vårdadministratör idag och vill utvecklas? Här är jobbet för dig! Kirurgens sekretariat utför klinikens vårdnära administrativa tjänster. Vid sekretariatet arbetar 28 medarbetare utspridda på länets tre sjukhus. Sekretariatet har idag en enhetschef som fördelar sin tid mellan de tre sjukhusen. På sekretariatet i Lindesberg arbetar idag sex medarbetare. För att kunna arbeta med mål, vision, arbetsmiljö och kompetensutveckling behövs ett n... Visa mer
Är du medicinsk vårdadministratör idag och vill utvecklas? Här är jobbet för dig!

Kirurgens sekretariat utför klinikens vårdnära administrativa tjänster. Vid sekretariatet arbetar 28 medarbetare utspridda på länets tre sjukhus. Sekretariatet har idag en enhetschef som fördelar sin tid mellan de tre sjukhusen.

På sekretariatet i Lindesberg arbetar idag sex medarbetare.

För att kunna arbeta med mål, vision, arbetsmiljö och kompetensutveckling behövs ett nära ledarskap i egenskap av en biträdande enhetschef som tillsammans med enhetschefen arbetar för att utveckla, förbättra och leda sekretariatet mot framtida mål.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är en kombination som biträdande enhetschef och medicinsk vårdadministratör.

Som biträdande chef kommer du att agera som arbetsledare och även delegeras arbetsuppgifter av operativ karaktär. Du kommer också att ingå i den lokala ledningsgruppen.

Andra viktiga uppgifter är att tillsammans med enhetschefen leda arbetsmiljöarbete och fördela arbetsuppgifter på ett resurseffektivt sätt som främjar kvalitet, medarbetarnas kompetensutveckling och medarbetarengagemang.

Enhetschefen kommer att ha det formella ansvaret för sekretariatets verksamhet, personal och ekonomi. Enhetschefen kommer att fokusera på de frågor som är övergripande, strategiska och som rör hela sekretariatet samt samarbete med andra verksamheter.

Kvalifikationer:
Utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Chefs- eller ledarerfarenhet, förändringsledning och att leda förbättringsarbeten är meriterande.

Som person är du stabil, lyhörd och har förmågan att skapa delaktighet och engagemang. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har förmåga att inspirera till förändring och utveckling. Du kan lyfta blicken, se helheten och arbeta strukturerat och långsiktigt. Vi värderar personlig lämplighet högt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning som medicinsk vårdadministratör och ett tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år, med möjlighet till förlängning.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Maria Lindblad, enhetschef, 019-602 25 37, [email protected]

Facklig företrädare:
Vision, Solveig Kiel Israelsson, 0720-83 20 80, [email protected]

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2021-11-26

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kirurgiska kliniken är en länsklinik vilket innebär ett nära samarbete mellan länets tre sjukhus. Kliniken har ett länsuppdrag för akuta och elektiva kirurgiska sjukdomar och bedriver även viss högspecialiserad vård för utomlänspatienter. Kliniken har sammanlagt 350 medarbetare på enheter för mottagning, vårdavdelning, operation och sekretariat. Elektiv sjukvård lokaliseras i ökad utsträckning till Karlskoga och Lindesberg och på samma sätt lokaliseras tumör och traumaverksamhet till Örebro. Vid kliniken bedrivs ett aktivt utvecklingsarbete med patientens fokus genom hela vårdförloppet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:1105

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Enhetschef till Psykiatrisk akut- och heldygnsvård, avdelning i Lindesberg

Är du en driven och utvecklingsinriktad ledare med engagemang för allmänpsykiatrisk heldygnsvård? Nu finns möjligheten att tillsammans med oss fortsätta utvecklingsarbetet på vår vårdavdelning i Lindesberg. Psykiatrisk avdelning Lindesberg tar emot och vårdar patienter i behov av allmänpsykiatrisk heldygnsvård. På avdelningen i Lindesberg har vi ett välutvecklat vårdinnehåll, vi arbetar för att se hela människan och väver in bland annat hälsa och livsstil... Visa mer
Är du en driven och utvecklingsinriktad ledare med engagemang för allmänpsykiatrisk heldygnsvård? Nu finns möjligheten att tillsammans med oss fortsätta utvecklingsarbetet på vår vårdavdelning i Lindesberg.

Psykiatrisk avdelning Lindesberg tar emot och vårdar patienter i behov av allmänpsykiatrisk heldygnsvård. På avdelningen i Lindesberg har vi ett välutvecklat vårdinnehåll, vi arbetar för att se hela människan och väver in bland annat hälsa och livsstil i den psykiatriska vård vi erbjuder. Vi arbetar aktivt för att informera om livsstilens påverkan på det psykiska måendet och genom detta motivera våra patienter till en hälsosam livsstil. Vardagar har vi ett 30 minuters pulshöjande träningspass där både patienter och personal deltar. Vi erbjuder dagligen promenader och mindfulness i grupp till våra patienter. Grupper i ångesthantering samt psykoedukation kring depression erbjuds också på avdelningen.

Avdelningen är HBTQ-diplomerad och vi arbetar aktivt med att som vårdgivare bemöta alla personer som enskilda individer och utifrån individens behov och individuella förutsättningar tillgodose det psykiatriska vårdbehovet. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården. Vi arbetar aktivt för att alla patienter ska få en trygg och säker utskrivning från slutenvården och har därför en utskrivningssamordnare som ansvarar för allt som rör utskrivningsprocessen och kontakt med andra vårdaktörer.

Arbetsuppgifter:
Psykiatrin är en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan professioner, mellan enheter, mellan verksamheter och med samhällets övriga resurser för målgruppen.

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som befrämjar lärande. Du tar stort eget ansvar och är samtidigt en lagspelare. Som enhetschef ingår du i verksamhetens ledningsgrupp och har där i uppdrag att tillsammans med de andra cheferna ta ansvar för helheten.

Du är arbetsgivarens representant på avdelningen vilket innebär att du ansvarar för såväl arbetsmiljö som ekonomi och vårdmiljö. Du måste kunna leda och motivera dina medarbetare, skapa, säkerställa och upprätthålla gott samarbete internt och externt, i samarbete med andra professioner säkerställa patientsäkerhet och vårdgaranti samt ha ordning och reda på rutiner och ekonomi.

Kvalifikationer:
Relevant universitets- eller högskoleutbildning inom vårdområdet eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet som chef eller i annan ledande befattning.

Som person tycker du om ordning och reda och du är inte rädd för att genomföra förändringar när så behövs. Du ska ha förmåga att upprätthålla och bevara goda relationer och måste vara en lagspelare. Du ska kunna förvalta och fullgöra de uppdrag du fått. Du ska ha goda kunskaper inom IT-området samt ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, inom Psykiatrin utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johan Fritioff, verksamhetschef, 019-602 10 00

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Merjo Yliluoma, 070-302 20 70

SACO, 019-602 03 37

Vision, Solveig Kiel Israelsson, 019-602 27 58

Kommunal, Stefan Clifford, 019-602 14 85

Läkarförbundet, Paula Wallmon, 0581-850 65

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-04-18

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrisk akut- och heldygnsvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Vi ger vård till patienter med högsta insatsbehov. Verksamheten består av en psykiatrisk akutmottagning, en observationsavdelning samt vårdavdelningar med heldygnsverksamhet i Örebro, Lindesberg och Karlskoga. Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fem verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:328

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Vårdcentralschef, Freja vårdcentral

Är du en tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? Vill du bedriva ett samledarskap med chefskollegor på andra vårdcentraler i norra länsdelen? I så fall kan du vara precis den vi söker! Freja vårdcentral består av två mindre enheter, mottagningarna i Frövi och Fellingsbro där Frövi har cirka 10 minuters tågtid från Örebro. Totalt är vi cirka 25 medarbetare och har ungefär 6500 listade patienter. Vi arbetar tillsammans för att... Visa mer
Är du en tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? Vill du bedriva ett samledarskap med chefskollegor på andra vårdcentraler i norra länsdelen? I så fall kan du vara precis den vi söker!

Freja vårdcentral består av två mindre enheter, mottagningarna i Frövi och Fellingsbro där Frövi har cirka 10 minuters tågtid från Örebro. Totalt är vi cirka 25 medarbetare och har ungefär 6500 listade patienter. Vi arbetar tillsammans för att ge våra patienter bästa tänkbara vård och ett trevligt bemötande.

Tjänsten är placerad på Freja vårdcentral. Du kommer ha ett nära samarbete med enhetschefer och vårdcentralschefer på övriga vårdcentraler i norra länsdelen där ni delar på första linjens chefsansvar för verksamheterna.

Då Freja geografiskt ligger nära Lindesbergs vårdcentral samarbetar de kring flera funktioner vilket innebär att du kommer ha medarbetaransvar för några medarbetare på Lindesbergs vårdcentral.

Nära och personcentrerad vård är ledord för oss vilket innebär att vi försöker skapa trygghet, medskapande och kontinuitet för våra patienter.

Hälso- och sjukvården i Örebro län är en del av Region Örebro län. Vi arbetar med allt från närsjukvård till högspecialiserad vård. Målet är högkvalitativ och jämlik vård i hela länet. Det betyder att vi vill göra vården ännu bättre. I stort och smått. I alla möten.

Hälso-och sjukvården är organiserad i åtta verksamhetsområden som leds av områdeschefer. Vi är cirka 8 000 medarbetare inom heldygns- och öppenvård.

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag tillsammans med vårdcentralschefer och enhetschefer på övriga vårdcentraler i norra länsdelen. Som vårdcentralschef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschefen.

Du kommer vara en viktig del i ledningsgruppen för vårdcentralen. Tillsammans med verksamhetschef, vårdcentralschefer, enhetschefer och medarbetarna initierar du utveckling och leder vårdcentralen mot uppsatta mål.

Som vårdcentralschef ingår du i norra länsdelens primärvårdschefsgrupp som leds av den övergripande verksamhetschefen för primärvården i norr.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård, gärna motsvarande kandidatnivå. Vi ser det som meriterande om du har genomgått ledarskapsutbildningar och har chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården. Det är önskvärt att du har ett intresse för primärvårdens uppdrag och utmaningar.

Som ledare är du tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.

Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling. Tillika är du flexibel, visar tillit för din personal och vågar ta i konflikter.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid, utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Verksamhetschef, Ulrica Vidfelt, 0581-855 73

Chefssekreterare, Pernilla Olofsson, 0581-855 27

Facklig företrädare:
Kommunal, Maria Kemhagen, [email protected]

Vision, Annelie Karlsson, [email protected]

Läkarförbundet, Tereza Holy, [email protected]

Vårdförbundet, Annelie Karlsson, [email protected]

SACO, Anne Berg, [email protected]

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-06-13

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Freja vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:535

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Enhetschef till Psykiatrisk öppenvård Lindesberg

Allmänpsykiatriska kliniken i Lindesberg söker en enhetschef. Vi söker dig som har erfarenhet av psykiatriskt arbete, stort intresse för ledning och utveckling och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Uppdraget som enhetschef omfattar Allmänpsykiatriska mottagningen i Lindesberg som har cirka 40 medarbetare. Till mottagningen tillhör också ett mobilt team. Allmänpsykiatrin har i uppdrag att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera patien... Visa mer
Allmänpsykiatriska kliniken i Lindesberg söker en enhetschef. Vi söker dig som har erfarenhet av psykiatriskt arbete, stort intresse för ledning och utveckling och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Uppdraget som enhetschef omfattar Allmänpsykiatriska mottagningen i Lindesberg som har cirka 40 medarbetare. Till mottagningen tillhör också ett mobilt team. Allmänpsykiatrin har i uppdrag att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera patienter som remitterats, sökt själva eller på annat sätt hänvisats till mottagningen. Vid mottagningen arbetar läkare, psykologer/psykoterapeuter, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, kuratorer, fysioterapeut samt klinikassistent och medicinska vårdadministratörer. Allmänpsykiatriska öppenvården finns placerad vid Lindesbergs lasarett.

Arbetsuppgifter:
Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat. Du har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap samt ett ledarskap som befrämjar lärande.

Som enhetschef ansvarar du för mottagningens kvalitet, ekonomi och personal. Du planerar, leder och utvecklar verksamheten utifrån de mål Region Örebro län satt upp. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp.

Du representerar Allmänpsykiatri Lindesberg i olika samverkansorgan såväl internt i organisationen som externt. Arbetet innehåller också personalplanering, budgetarbete och ekonomiuppföljning på enheten. Tillsammans med verksamhetschef och medicinskt ledningsansvarig läkare har du det övergripande ansvaret för att initiera och leda utvecklingen av nödvändiga rutiner och metoder för verksamheten.

Kvalifikationer:
Relevant universitets- eller högskoleutbildning. Du har universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot hälso- och sjukvård, social omsorg, beteendevetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Ledarskapsförmåga och tidigare chefserfarenhet är ett krav. Vidareutbildning inom arbetsledning och administration är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom psykiatrin samt kunskap om de lagstiftningar som styr verksamheten.

Vi söker dig som har en mycket god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har en god förmåga att leda medarbetare. Du har en god självkännedom och är trygg i din ledarskaps- och arbetsgivarroll. Som person har du en positiv grundinställning, trivs när det händer mycket omkring dig och vågar ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, dagtid inom Psykiatrin utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Tillträde:
2021-05-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johan Fritioff, verksamhetschef, 019-602 56 51.

Facklig företrädare:
Vxl: 019-602 10 00

Solveig Kiel Israelsson, Vision

Hanna Hanell, SACO

Sofia Tynelius, Kommunal

Merjo Yliluoma, Vårdförbundet

Teresa Jansen, Örebro läns läkarförening

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-02-14

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård har ett länsuppdrag med mottagningar i Örebro, Karlskoga, Hallsberg och Lindesberg. Verksamheten består av allmänpsykiatrisk öppenvård med enheter inom rehabilitering, affektivmottagning samt en enhet för döva, hörsel- och synskadade. Vi arbetar med både individuell behandling och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök där det krävs insats av specialistvårdsresurser. Vi har konsultativa insatser mot övriga sjukhusen samt har en egen telefonrådgivning. Vi har cirka 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Detta gör vi genom samverkan inom och mellan våra fem verksamhetsområden samt med patienter, närstående, brukarorganisationer och andra aktörer. Vi har en väl fungerande utbildningsmiljö för verksamhetsförlagd utbildning samt bidrar till utveckling av ny kompetens genom vår forskningsverksamhet. Tillsammans är vi drygt 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:68

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Enhetschef, Lindesbergs vårdcentral

Är du en tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? I så fall kan du vara precis den vi söker! Lindesbergs vårdcentral är en stor och mycket trivsam arbetsplats. Vi har drygt 13 000 listade patienter och är cirka 65 anställda. I början av 2020 flyttade vi in i en helt nybyggd vårdcentral med moderna lokaler. Hos oss finns engagemang och vilja att tänka nytt för att möta våra patienters behov av hälso- och sjukvård. Vi har en g... Visa mer
Är du en tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? I så fall kan du vara precis den vi söker!

Lindesbergs vårdcentral är en stor och mycket trivsam arbetsplats. Vi har drygt 13 000 listade patienter och är cirka 65 anställda. I början av 2020 flyttade vi in i en helt nybyggd vårdcentral med moderna lokaler. Hos oss finns engagemang och vilja att tänka nytt för att möta våra patienters behov av hälso- och sjukvård.

Vi har en gemensam verksamhetschef för flera vårdcentraler och ett utökat samarbete med de andra vårdcentralerna i norra länsdelen. Det innebär att du som chef har ett nära samarbete med enhetscheferna på de övriga vårdcentralerna. Vi har en god stämning och stort engagemang för att utveckla vår verksamhet och arbetsmiljö med patienten i fokus.

Är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du tillsammans med den andra enhetschefen på Lindesbergs vårdcentral och enhetschefen för Freja vårdcentral delar på förstalinjens chefsansvar för verksamheterna. Som enhetschef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschefen.

Du kommer vara en viktig del i ledningsgruppen för vårdcentralen. Tillsammans med verksamhetschef, enhetschefer och medarbetarna initierar du utveckling och leder vårdcentralen mot uppsatta mål.

Som enhetschef ingår du i närsjukvårdsområdets enhetschefsgrupp och i verksamhetschefens gemensamma ledningsgrupp.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård och som har erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvården. Vi ser det som positivt om du har chefserfarenhet och har genomgått ledarskapsutbildningar.

Vi söker dig som är en lagspelare och har en god samarbetsförmåga. Som ledare är du tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.

Du har en personlig mognad och tycker att det är inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid, utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Verksamhetschef, Ulrica Vidfelt 0581-855 73

Facklig företrädare:
Kommunal, Maria Kemhagen, [email protected]

SACO, Anne Berg, 0587-843 18

Vision, Solveig Kiel Israelsson, 019-602 27 58

Läkarförbundet, Tereza Holy, [email protected]

Vårdförbundet, Ramona Quiroga-Rodriguez, [email protected]

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-11-23

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs vårdcentral är den största vårdcentralen i närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienten. I närsjukvårdsområdet ingår vårdcentraler och delar av Lindesbergs lasarett.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:916

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Enhetschef, Freja vårdcentral

Är du en tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? Vill du bedriva ett samledarskap med chefskollegor på andra vårdcentraler i norra länsdelen? I så fall kan du vara precis den vi söker! Freja vårdcentral består av två mindre enheter, mottagningarna i Frövi och Fellingsbro där Frövi har cirka 10 minuters tågtid från Örebro. Totalt är vi cirka 25 medarbetare och har ungefär 6500 listade patienter. Vi arbetar tillsammans för att... Visa mer
Är du en tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? Vill du bedriva ett samledarskap med chefskollegor på andra vårdcentraler i norra länsdelen? I så fall kan du vara precis den vi söker!

Freja vårdcentral består av två mindre enheter, mottagningarna i Frövi och Fellingsbro där Frövi har cirka 10 minuters tågtid från Örebro. Totalt är vi cirka 25 medarbetare och har ungefär 6500 listade patienter. Vi arbetar tillsammans för att ge våra patienter bästa tänkbara vård och ett trevligt bemötande.

Tjänsten är placerad på Freja vårdcentral. Du kommer ha ett nära samarbete med enhetscheferna på Lindesbergs vårdcentral där ni delar på första linjens chefsansvar för verksamheterna. Det innebär att du kommer ha medarbetaransvar även för några medarbetare på Lindesbergs vårdcentral.

Nära och personcentrerad vård är ledord för oss vilket innebär att vi försöker skapa trygghet och kontinuitet för våra patienter.

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag tillsammans med enhetscheferna på Lindesbergs vårdcentral. Som enhetschef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschefen.

Du kommer vara en viktig del i ledningsgruppen för vårdcentralen. Tillsammans med verksamhetschef, enhetschefer och medarbetarna initierar du utveckling och leder vårdcentralen mot uppsatta mål.

Som enhetschef ingår du i ett nätverk för första linjens chefer och i verksamhetschefens gemensamma ledningsgrupp.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård, gärna motsvarande kandidatnivå. Vi ser det som meriterande om du har genomgått ledarskapsutbildningar och har chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården. Det är önskvärt att du har ett intresse för primärvårdens uppdrag och utmaningar.

Som ledare är du tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.

Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling. Tillika är du flexibel, visar tillit för din personal och vågar ta i konflikter.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid, utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Verksamhetschef, Ulrica Vidfelt 0581-855 73

Facklig företrädare:
Kommunal, Maria Kemhagen, [email protected]

Vision, Annelie Karlsson, [email protected]

Läkarförbundet, Tereza Holy, [email protected]

Vårdförbundet, Annelie Karlsson, [email protected]

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-02-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Freja vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Enhetschef, Freja vårdcentral

Är du en tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? I så fall kan du vara precis den vi söker! Vi består av två enheter, mottagningarna i Frövi och Fellingsbro. Vi är den lilla och personliga vårdgivaren som tillsammans arbetar för att ge våra patienter den bästa tänkbara vården och ett trevligt bemötande. Totalt är vi 30 medarbetare och har ungefär 7000 listade patienter. Trygghet och kontinuitet är ledord för oss vilket inne... Visa mer
Är du en tydlig ledare med förmågan att skapa delaktighet hos dina medarbetare? I så fall kan du vara precis den vi söker!

Vi består av två enheter, mottagningarna i Frövi och Fellingsbro. Vi är den lilla och personliga vårdgivaren som tillsammans arbetar för att ge våra patienter den bästa tänkbara vården och ett trevligt bemötande. Totalt är vi 30 medarbetare och har ungefär 7000 listade patienter.

Trygghet och kontinuitet är ledord för oss vilket innebär att vi försöker se till att våra besökare får träffa samma personal om de behöver besöka oss regelbundet. Nu söker vi efter vår nya enhetschef, någon som ser oss för de vi är, uppskattar vårt engagemang, har mängder med fantasi och är tydlig med de mål och förväntningar som ställs på oss.

Är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierat uppdrag där du och verksamhetschefen för vårdcentralen tillsammans delar ni på ansvaret för verksamheten, medarbetarna och deras arbetsmiljö samt ekonomin. Som enhetschef är du arbetsgivarens företrädare och direkt underställd verksamhetschefen. Du kommer delta i ledningsgruppen för vårdcentralen.

Tillsammans med verksamhetschef och övrig ledningspersonal initierar du utveckling och driver vår vårdcentral mot uppsatta mål.

Som enhetschef ingår du i närsjukvårdsområdets enhetschefsgrupp och i verksamhetschefens gemensamma ledningsgrupp tillsammans med enhetscheferna på vårdcentralerna i Storå och Kopparberg.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård. Vi ser det som meriterande om du har genomgått ledarskapsutbildningar. Vad det gäller erfarenhet så söker vi dig med arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvården så är det meriterande alternativt att du har ett starkt intresse för de olika professionernas arbetsområden. Likaså ser vi det som meriterande om du har chefserfarenhet.

Som ledare är du tydlig, strukturerad och engagerad med ett förhållningssätt som uppmuntrar till flexibilitet och ansvarstagande, för såväl det enskilda uppdraget som för helheten. Du ser den enskilde individen i det större sammanhanget.

Du tycker att det är utmanande och inspirerande att motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål och att leda en verksamhet i ständig förändring och utveckling. Tillika är du flexibel, visar tillit för din personal och vågar ta i konflikter.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, dagtid, utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Tillträde:
2020-04-01 eller enligt överenskommelse

Upplysningar:
Ulrica Vidfelt, verksamhetschef
Telefon: 0581-855 73

Facklig företrädare:
Ann-Christin Sjöström, Kommunal
Telefon: 019-602 20 62

Irja Randefelt, SACO
Telefon: 0581-853 75

Annelie Karlsson, Vision
Telefon: 0581-849 05

Heiko Botman, Läkarförbundet
Telefon: 0587-843 38

Annelie Karlsson, Vårdförbundet
Telefon: 0581-849 05

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-11-26

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Freja vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Enhetschef till Psykiatrisk akut- och heldygnsvård, avdelning i Lindesberg

Är du en driven och utvecklingsinriktad ledare med engagemang för allmänpsykiatrisk heldygnsvård? Nu finns möjligheten att tillsammans med oss fortsätta utvecklingsarbetet på vår vårdavdelning i Lindesberg. Psykiatrisk avdelning Lindesberg tar emot och vårdar patienter i behov av allmänpsykiatrisk heldygnsvård. På avdelningen i Lindesberg har vi ett välutvecklat vårdinnehåll, vi arbetar för att se hela människan och väver in bland annat hälsa och livsstil... Visa mer
Är du en driven och utvecklingsinriktad ledare med engagemang för allmänpsykiatrisk heldygnsvård? Nu finns möjligheten att tillsammans med oss fortsätta utvecklingsarbetet på vår vårdavdelning i Lindesberg.

Psykiatrisk avdelning Lindesberg tar emot och vårdar patienter i behov av allmänpsykiatrisk heldygnsvård. På avdelningen i Lindesberg har vi ett välutvecklat vårdinnehåll, vi arbetar för att se hela människan och väver in bland annat hälsa och livsstil i den psykiatriska vård vi erbjuder. Vi arbetar aktivt för att informera om livsstilens påverkan på det psykiska måendet och genom detta motivera våra patienter till en hälsosam livsstil. Vardagar har vi ett 30 minuters pulshöjande träningspass där både patienter och personal deltar. Vi erbjuder dagligen promenader och mindfulness i grupp till våra patienter. Grupper i ångesthantering samt psykoedukation kring depression erbjuds också på avdelningen.

Avdelningen är HBTQ-diplomerad och vi arbetar aktivt med att som vårdgivare bemöta alla personer som enskilda individer och utifrån individens behov och individuella förutsättningar tillgodose det psykiatriska vårdbehovet. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården. Vi arbetar aktivt för att alla patienter ska få en trygg och säker utskrivning från slutenvården och har därför en utskrivningssamordnare som ansvarar för allt som rör utskrivningsprocessen och kontakt med andra vårdaktörer.

Arbetsuppgifter:
Psykiatrin är en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan professioner, mellan enheter, mellan verksamheter och med samhällets övriga resurser för målgruppen.

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som befrämjar lärande. Du tar stort eget ansvar och är samtidigt en lagspelare. Som enhetschef ingår du i verksamhetens ledningsgrupp och har där i uppdrag att tillsammans med de andra cheferna ta ansvar för helheten.

Du är arbetsgivarens representant på avdelningen vilket innebär att du ansvarar för såväl arbetsmiljö som ekonomi och vårdmiljö. Du måste kunna leda och motivera dina medarbetare, skapa, säkerställa och upprätthålla gott samarbete internt och externt, i samarbete med andra professioner säkerställa patientsäkerhet och vårdgaranti samt ha ordning och reda på rutiner och ekonomi.

Kvalifikationer:
Relevant universitets- eller högskoleutbildning inom vårdområdet eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet som chef eller i annan ledande befattning.

Som person tycker du om ordning och reda och du är inte rädd för att genomföra förändringar när så behövs. Du ska ha förmåga att upprätthålla och bevara goda relationer och måste vara en lagspelare. Du ska kunna förvalta och fullgöra de uppdrag du fått. Du ska ha goda kunskaper inom IT-området samt ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, inom Psykiatrin utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Caroline Johansson, Verksamhetschef
Telefon: 019-602 56 30, 072-141 29 94
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Merjo Yliluoma
Telefon: 070-302 20 70

SACO
Telefon: 019-602 03 37

Vision, Solveig Kiel Israelsson
Telefon: 0720-83 20 80

Kommunal, Stefan Clifford
Telefon: 019-602 14 85

Läkarförbundet, Paula Wallmon
Telefon: 0581-850 65

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-11-27

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrisk akut- och heldygnsvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Vi ger vård till patienter med högsta insatsbehov. Verksamheten består av en psykiatrisk akutmottagning, en observationsavdelning samt vårdavdelningar med heldygnsverksamhet i Örebro, Lindesberg och Karlskoga. Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i sex verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.
Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Enhetschef till Psykiatrisk akut- och heldygnsvård, avdelning i Lindesberg

Är du en driven och utvecklingsinriktad ledare med engagemang för allmänpsykiatrisk heldygnsvård? Nu finns möjligheten att tillsammans med oss fortsätta utvecklingsarbetet på vår vårdavdelning i Lindesberg. Psykiatrisk avdelning Lindesberg tar emot och vårdar patienter i behov av allmänpsykiatrisk heldygnsvård. På avdelningen i Lindesberg har vi ett välutvecklat vårdinnehåll, vi arbetar för att se hela människan och väver in bland annat hälsa och livssti... Visa mer
Är du en driven och utvecklingsinriktad ledare med engagemang för allmänpsykiatrisk heldygnsvård? Nu finns möjligheten att tillsammans med oss fortsätta utvecklingsarbetet på vår vårdavdelning i Lindesberg.

Psykiatrisk avdelning Lindesberg tar emot och vårdar patienter i behov av allmänpsykiatrisk heldygnsvård. På avdelningen i Lindesberg har vi ett välutvecklat vårdinnehåll, vi arbetar för att se hela människan och väver in bland annat hälsa och livsstil i den psykiatriska vård vi erbjuder. Vi arbetar aktivt för att informera om livsstilens påverkan på det psykiska måendet och genom detta motivera våra patienter till en hälsosam livsstil. Vardagar har vi ett 30 minuters pulshöjande träningspass där både patienter och personal deltar. Vi erbjuder dagligen promenader och mindfulness i grupp till våra patienter. Grupper i ångesthantering samt psykoedukation kring depression erbjuds också på avdelningen.

Avdelningen är HBTQ-diplomerad och vi arbetar aktivt med att som vårdgivare bemöta alla personer som enskilda individer och utifrån individens behov och individuella förutsättningar tillgodose det psykiatriska vårdbehovet. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården. Vi arbetar aktivt för att alla patienter ska få en trygg och säker utskrivning från slutenvården och har därför en utskrivningssamordnare som ansvarar för allt som rör utskrivningsprocessen och kontakt med andra vårdaktörer.

Arbetsuppgifter:
Psykiatrin är en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan professioner, mellan enheter, mellan verksamheter och med samhällets övriga resurser för målgruppen.

Som chef i Region Örebro län arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål och följer upp resultat, samt har ett kommunikativt och utvecklingsinriktat ledarskap som befrämjar lärande. Du tar stort eget ansvar och är samtidigt en lagspelare. Som enhetschef ingår du i verksamhetens ledningsgrupp och har där i uppdrag att tillsammans med de andra cheferna ta ansvar för helheten.

Du är arbetsgivarens representant på avdelningen vilket innebär att du ansvarar för såväl arbetsmiljö som ekonomi och vårdmiljö. Du måste kunna leda och motivera dina medarbetare, skapa, säkerställa och upprätthålla gott samarbete internt och externt, i samarbete med andra professioner säkerställa patientsäkerhet och vårdgaranti samt ha ordning och reda på rutiner och ekonomi.

Kvalifikationer:
Relevant universitets- eller högskoleutbildning inom vårdområdet eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet som chef eller i annan ledande befattning.

Som person tycker du om ordning och reda och du är inte rädd för att genomföra förändringar när så behövs. Du ska ha förmåga att upprätthålla och bevara goda relationer och måste vara en lagspelare. Du ska kunna förvalta och fullgöra de uppdrag du fått. Du ska ha goda kunskaper inom IT-området samt ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, inom Psykiatrin utifrån din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Caroline Johansson, Verksamhetschef
Telefon: 019-602 56 30, 072-141 29 94
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Merjo Yliluoma
Telefon: 070-302 20 70

SACO
Telefon: 019-602 03 37

Vision, Solveig Kiel Israelsson
Telefon: 0720-83 20 80

Kommunal, Stefan Clifford
Telefon: 019-602 14 85

Läkarförbundet, Paula Wallmon
Telefon: 0581-850 65

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-08-21

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Psykiatrisk akut- och heldygnsvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Vi ger vård till patienter med högsta insatsbehov. Verksamheten består av en psykiatrisk akutmottagning, en observationsavdelning samt vårdavdelningar med heldygnsverksamhet i Örebro, Lindesberg och Karlskoga. Tillsammans är vi runt 150 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fem verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Gruppchef Transport & Logistik & Drift

Vi söker en gruppchef med ansvar för transport, logistik och driften på Lindesberg lasarett. Transport och logistik arbetar med internlogistiken på lasarettet där bland annat patienttransporter, källsortering och mattransporter till avdelningarna utförs. Driften ansvarar för drift, reparationer och underhåll av lasarettets lokaler med avseende på tekniska installationer bland annat ,ventilation, vatten och värmesystem. Arbetsuppgifter: Du kommer ha ans... Visa mer
Vi söker en gruppchef med ansvar för transport, logistik och driften på Lindesberg lasarett.

Transport och logistik arbetar med internlogistiken på lasarettet där bland annat patienttransporter, källsortering och mattransporter till avdelningarna utförs.

Driften ansvarar för drift, reparationer och underhåll av lasarettets lokaler med avseende på tekniska installationer bland annat ,ventilation, vatten och värmesystem.

Arbetsuppgifter:
Du kommer ha ansvar för det löpande arbetet på enheterna som omfattar ca 10 medarbetare Transport och logistikavdelningen och ca 6 medarbetare Driftavdelningen. Arbetsuppgifterna består av bl.a. planering, arbetsfördelning, schema, löne- och medarbetarsamtal, APT, omprioriteringar och uppföljningar. Du kommer att vara kontaktperson gentemot Lindesbergs lasarett i frågor som rör Transport, logistik och drift frågor. Du kommer även vara med i ledningsgrupperna avseende transport och logistik samt drift och rapportera till länscheferna för respektive avdelning.
Det är ett arbete som innebär ett nära samarbete med vården då vi möter både patienter och vårdpersonal dagligen. Det innebär också en daglig kontakt med olika entreprenörer som utför arbete på lasarettet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete. Meriterande för tjänsten är utbildning i ledarskap.

Du har stort eget driv och god förmåga att strukturera och prioritera både inom din grupp och i samråd med övriga gruppchefer. Som person gillar du tydlighet och människor, du är trygg i dig själv och älskar service.

Du har lätt för att skapa delaktighet genom att engagera och motivera dina medarbetare i det dagliga arbetet. För tjänsten krävs att du har ett coachande ledarskap och får dina medarbetare att vilja utvecklas genom att ge dem de förutsättningar och befogenheter de behöver för att effektivt uppnå gemensamma mål.

B-körkort samt goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift krävs för tjänsten.

Tillträde:
2019-09-01 eller enligt överenskommelse.

Vår organisation:
Område försörjning har ca 350 anställda utspridda över länet och i området ingår bland annat transport och logistik, kost, städ, VNS samt regionens tryckeri. Våra medarbetare är drivna och engagerade och hos oss möter du människor som hjälper varandra. Våra ambitioner är höga och vi strävar efter att bli Sveriges bästa serviceorganisation inom alla våra områden.

Område fastigheter ansvarar för förvaltning, drift och byggnation av Region Örebro läns fastigheter, ca 500 000 m2. Vår huvuduppgift är att vårda våra fastigheter och att se till att lokalerna är funktionella och ändamålsenliga. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning eller genom att skapa nya lokaler eller byggnader. Våra hyresgäster är till största delen vårdverksamheter, vilket innebär en hög teknisk komplexitet och krav på samband, funktionalitet och flöden. Vi är ISO-certifierade enligt Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.
Tillsammans är vi ca 130 medarbetare, både yngre och mer erfarna. Våra medarbetare är drivna, engagerade och har en hög teknisk kompetens. Hos oss möter du människor som hjälper varandra och har en god sammanhållning.
Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.
Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och ärendenummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre