Lediga jobb som Fysioterapeut/Sjukgymnast i Lindesberg

Se lediga jobb som Fysioterapeut/Sjukgymnast i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Storå vårdcentral

Storå vårdcentral är en liten och trivsam arbetsplats, vi är cirka 25 anställda. Vi byggt upp ett smidigt och effektivt samarbete mellan yrkesgrupperna. Hos oss tar alla eget ansvar för att patienterna får god vård och ett bra bemötande. Ambitionsnivån är hög och vi har ett gott rykte som vårdgivare. I vårt arbete kommer vi nära patienterna och får god kännedom om deras problematik. Vi arbetar mycket med att förebygga ohälsa och påverka våra patienters liv... Visa mer
Storå vårdcentral är en liten och trivsam arbetsplats, vi är cirka 25 anställda. Vi byggt upp ett smidigt och effektivt samarbete mellan yrkesgrupperna. Hos oss tar alla eget ansvar för att patienterna får god vård och ett bra bemötande. Ambitionsnivån är hög och vi har ett gott rykte som vårdgivare. I vårt arbete kommer vi nära patienterna och får god kännedom om deras problematik. Vi arbetar mycket med att förebygga ohälsa och påverka våra patienters livsstil.
Storå ligger cirka två mil norr om Lindesberg, hit tar man sig enkelt med såväl tåg som buss, eller bil.
Nu är vi på jakt efter en ny kollega till vårt gäng, förhoppningsvis är det just dig vi söker!

Storå vårdcentral ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/Sjukgymnast till Storå vårdcentral

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast innefattar polikliniskt arbetet såsom att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.
Låter det som ett uppdrag som skulle passa dig?

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Som person är du självständigt, tar egna initiativ, har lätt för att anpassa dig och duckar inte för förändringar. Då tjänsten innefattar mycket möten med såväl patienter som kollegor ser vi det även som en självklarhet att du har lätt för att skapa bra möten. Likaså har du lätt för att samarbeta i team med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.
Att arbeta hälsofrämjande är en viktig del av verksamhetens arbete, därför är intresse för livsstilsfrågor meriterande.
Passar du in på beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Hemrehabfysioterapeut med uppdrag mot Lindesbergs kommun, Norra länsdelen

Är du Fysioterapeut och har ett brinnande intresse för rehabilitering i hemmet? Letar du efter ett flexibelt arbete med stor vikt på eget ansvar? Sist men inte minst, vill du ingå i vår fantastiska grupp av fysioterapeuter som vi har i norra länsdelen? Svara du ja på någon av dessa frågor rekommenderar vi dig att läsa vidare. I omställningen till nära vård och arbetet mot ett mera personcentrerat förhållningssätt är hemrehab framtidens uppdrag. Andelen äld... Visa mer
Är du Fysioterapeut och har ett brinnande intresse för rehabilitering i hemmet? Letar du efter ett flexibelt arbete med stor vikt på eget ansvar? Sist men inte minst, vill du ingå i vår fantastiska grupp av fysioterapeuter som vi har i norra länsdelen? Svara du ja på någon av dessa frågor rekommenderar vi dig att läsa vidare.
I omställningen till nära vård och arbetet mot ett mera personcentrerat förhållningssätt är hemrehab framtidens uppdrag. Andelen äldre ökar och vi behöver vara där för denna grupp.
Nu söker vi en Hemrehabfysioterapeut för ett uppdrag mot Lindesbergs kommun med placering på någon av våra vårdcentral, Freja/Lindesberg/Storå vårdcentral.

Vårdcentralerna ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Hemrehabfysioterapeut med uppdrag mot Lindesbergs kommun, Norra länsdelen

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar nära samarbete med kommunens personal, arbetsterapeuter och hemtjänst mm. På vårdcentralen tillhör du den stabila fysioterapigruppen med både fysioterapeuter och rehabundersköterskor. I arbetsuppgifterna ingår att utföra bedömningar/behandlingar i hemmet men även att instruera personal och lämna ut hjälpmedel. En viktig del i hemrehab-fysioterapeutens arbete är att fungera som en brygga mellan kommun och region, arbetsuppgifter som ställer krav på proaktivitet och engagemang.
En stor del av ditt arbete kommer vara självständig så trygghet i sin profession är viktigt. Du kommer att åka ut med bil för vissa ärenden varvid körkort är ett krav. Inom primärvården har vi raka arbetsveckor dagtid.

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut
B-körkort


Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut, Paramedicinska teamet, Lindesbergs lasarett

Välkommen till oss på paramedicinska teamet! Vi söker en fysioterapeut med intresse för att hjälpa strokedrabbade i akut fas samt vara delaktig i fortsatt rehabilitering. Paramedicinska teamet organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. I det paramedicinska teamet finns tio fysioterapeuter. Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder dig ett intressant och ... Visa mer
Välkommen till oss på paramedicinska teamet! Vi söker en fysioterapeut med intresse för att hjälpa strokedrabbade i akut fas samt vara delaktig i fortsatt rehabilitering.
Paramedicinska teamet organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. I det paramedicinska teamet finns tio fysioterapeuter. Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder dig ett intressant och givande arbete med varierade arbetsuppgifter. Hos oss kan du växa i din roll som fysioterapeut!

Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus. Hos oss hittar du det mindre sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. På lasarettet finns både kliniker och mottagningar som ingår i Område nära vård samt kliniker som är verksamhetsövergripande, det vill säga verksamheter som finns på länets alla tre sjukhus. I områdets sjukhusverksamhet i norr ingår medicinkliniken, akutmottagningen samt specialistmottagningarna.
Lindesbergs lasarett ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut, Paramedicinska teamet, Lindesbergs lasarett

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba mot strokeenheten på Lindesberg lasarett och tillhöra stroketeamet på avdelningen. Strokeenheten är en del av medicinavdelning 1, en avdelning med 4 sektioner.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och brinner för arbete inom akutsjukvård med ett särskilt intresse för stroke. Du är en strukturerad, flexibel, trygg person med mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för utveckling. Erfarenhet av strokevård och rehabilitering är meriterande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut, Paramedicinska teamet, Lindesbergs lasarett

Välkommen till oss på paramedicinska teamet! Vi söker en fysioterapeut med intresse för att hjälpa strokedrabbade i akut fas samt vara delaktig i fortsatt rehabilitering. Paramedicinska teamet organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. I det paramedicinska teamet finns tio fysioterapeuter. Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder dig ett intressant och ... Visa mer
Välkommen till oss på paramedicinska teamet! Vi söker en fysioterapeut med intresse för att hjälpa strokedrabbade i akut fas samt vara delaktig i fortsatt rehabilitering.
Paramedicinska teamet organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. I det paramedicinska teamet finns tio fysioterapeuter. Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder dig ett intressant och givande arbete med varierade arbetsuppgifter. Hos oss kan du växa i din roll som fysioterapeut!

Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus. Hos oss hittar du det mindre sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. På lasarettet finns både kliniker och mottagningar som ingår i Område nära vård samt kliniker som är verksamhetsövergripande, det vill säga verksamheter som finns på länets alla tre sjukhus. I områdets sjukhusverksamhet i norr ingår medicinkliniken, akutmottagningen samt specialistmottagningarna.
Lindesbergs lasarett ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut, Paramedicinska teamet, Lindesbergs lasarett

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba mot strokeenheten på Lindesberg lasarett och tillhöra stroketeamet på avdelningen. Strokeenheten är en del av medicinavdelning 1, en avdelning med 4 sektioner.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och brinner för arbete inom akutsjukvård med ett särskilt intresse för stroke. Du är en strukturerad, flexibel, trygg person med mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för utveckling. Erfarenhet av strokevård och rehabilitering är meriterande.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast till Storå vårdcentral

Är du fysioterapeut/sjukgymnast och intresserad av att arbeta inom primärvården? Söker du ett varierande och flexibelt arbete? Läs då vidare. Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till vårt team på Storå vårdcentral. Ett mångsidigt och spännande arbete där du är en viktig del. Storå vårdcentral är en mindre, välbemannad och trivsam vårdcentral med ca 4500 listade invånare och cirka 25 anställda. Storå vårdcentral ingår i Område Nära Vård, Primärvård No... Visa mer
Är du fysioterapeut/sjukgymnast och intresserad av att arbeta inom primärvården? Söker du ett varierande och flexibelt arbete? Läs då vidare.
Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till vårt team på Storå vårdcentral. Ett mångsidigt och spännande arbete där du är en viktig del. Storå vårdcentral är en mindre, välbemannad och trivsam vårdcentral med ca 4500 listade invånare och cirka 25 anställda.

Storå vårdcentral ingår i Område Nära Vård, Primärvård Norr. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I norra Nära vård området ingår vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Fysioterapeut/sjukgymnast till Storå vårdcentral

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss kommer du vara med och hjälpa ortens innevånare till en god hälsa, såväl vårdande som förebyggande. Du kommer att ha patientkontakt på vårdcentralen i form av funktionsbedömningar, behandlingar, planering och samordning av insatser samt hålla i gruppverksamhet. Likaså kommer du, som en del i vårt sammansvetsade team, att ha en given i roll i vårt arbete att utveckla vårdcentralen och vårt uppdrag. Allt för att ge våra patienter den bästa tänkbara vården.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Som person är du självständigt, tar egna initiativ och har lätt för att anpassa dig och är delaktig i arbetet mot förändringar. Då tjänsten innefattar möten med såväl patienter som kollegor ser vi det som en självklarhet att du har lätt för att skapa bra möten. Likaså har du lätt för att samarbeta i team med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.
Känns det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Anna Olsson, Vårdcentralschef, 0581-858 77
Facklig företrädare:
SACO, Madeleine Elenius, [email protected] Visa mindre

Sjukgymnast/fysioterapeut hemrehab, Storå och Kopparbergs vårdcentral

Är du fysioterapeut/sjukgymnast och har ett brinnande intresse för rehabilitering i hemmet och samarbete med kommunen? Är du nyfiken av arbete inom primärvården och hur ett nära samarbete med personal från kommunen skulle kunna se ut? I omställningen till nära vård och mera stöttning till våra äldre i hemmet är detta uppdrag framtiden. Nu söker vi en hemrehabgymnast för arbete hos oss på Storå och Kopparbergs vårdcentral. Kopparberg och Storå vårdcentral ... Visa mer
Är du fysioterapeut/sjukgymnast och har ett brinnande intresse för rehabilitering i hemmet och samarbete med kommunen? Är du nyfiken av arbete inom primärvården och hur ett nära samarbete med personal från kommunen skulle kunna se ut? I omställningen till nära vård och mera stöttning till våra äldre i hemmet är detta uppdrag framtiden.
Nu söker vi en hemrehabgymnast för arbete hos oss på Storå och Kopparbergs vårdcentral.

Kopparberg och Storå vårdcentral ligger i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.


Sjukgymnast/fysioterapeut hemrehab, Storå och Kopparbergs vårdcentral

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar nära samarbete med kommunens personal, arbetsterapeuter och hemtjänst med flera. På vårdcentralerna är ditt uppdrag 75 % mot hemrehab och den övriga delen arbete mot SÄBO och korttids. I arbetsuppgifterna ingår bland annat utföra bedömningar/behandlingar individuellt som i grupp. Andra arbetsuppgifter kan bland annat vara att lämna ut hjälpmedel. Att även vara behjälplighet med kontakten mellan kommun och region kommer att ligga med i denna arbetsbeskrivning vilket ställer krav på proaktivitet och engagemang.
En del av ditt arbete kommer vara självständig så trygghet i sin profession är viktigt. Du kommer att självständigt åka ut med bil för vissa ärenden varvid körkort kommer vara ett krav.
Inom primärvården har vi raka arbetsveckor dagtid.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.
Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
B-körkort.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig Visa mindre

Fysioterapeut, Paramedicinska teamet, Lindesbergs lasarett

Välkommen till oss på paramedicinska teamet! Fysioterapeutgruppen söker 2 nya kollegor. Paramedicinska teamet organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. I det Paramedicinska teamet finns tio fysioterapeuter. Vi arbetar mot intensivvårdsavdelning, kirurgavdelning och medicinavdelning. Vi har ett nära samarbete med sjukhusets mottagningar. Rehabilitering bedrivs inom områdena ... Visa mer
Välkommen till oss på paramedicinska teamet! Fysioterapeutgruppen söker 2 nya kollegor.

Paramedicinska teamet organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. I det Paramedicinska teamet finns tio fysioterapeuter. Vi arbetar mot intensivvårdsavdelning, kirurgavdelning och medicinavdelning. Vi har ett nära samarbete med sjukhusets mottagningar. Rehabilitering bedrivs inom områdena kardiologi och stroke, vi har också protesträning, dagrehabilitering och bassängverksamhet. Våra medarbetare bemannar det mobila stroke teamet.

Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder dig ett intressant och givande arbete med varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:
Inom akutsjukvård vanligt förekommande fysioterapeutiska behandlingar och åtgärder
- Andningsgymnastik
- Mobilisering
- Funktionsbedömning
- Bedömning och träning av förflyttningar, gång- och balansförmåga
- Bedömning och träning av fysisk prestationsförmåga, kondition och styrka
- Förskrivning av gånghjälpmedel

Inom specialiserad öppenvård
- Bedömning av fysisk prestationsförmåga inför träning samt i samband med uppföljning
- Leda gruppträning inom hjärtrehabilitering
- Erbjuda träning i samband med dialys
- Träning för patienter med benprotes
- Dagrehabilitering

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och brinner för arbete inom akutsjukvård och specialiserad vård. Du är en strukturerad, flexibel och serviceinriktad person med mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för utveckling.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till vardagar dagtid. Helgberedskap enligt rullande schema.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Enhetschef, Kristina Härder
0581-850 00, [email protected]

Facklig företrädare:
SACO/Fysioterapeuterna, Sandra Andersson
0581-853 16, [email protected]

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-05-08

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten. Medarbetarnas arbetsmiljö följs upp regelbundet, i slutet av 2021 genomfördes en medarbetarenkät som kommer att ligga till grund för det fortsatta arbetsmiljöarbetet. Enkäten bekräftar att vi har ett gott samarbete inom enheten och att vi sätter patientsäkerheten först.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:413

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut till Lindesberg/Freja vårdcentral

Lindesbergs vårdcentral har i början av 2020 slagit upp portarna till helt nybyggda lokaler. Kanonfin byggnad med ett av regionens modernaste gym. Här finns möjligheten att vara med och arbeta fram nya arbetssätt och utveckla både sig själv och verksamheten. Vi söker nu en positiv och glad kollega till fysioterapimottagningen som vill utvecklas tillsammans med oss och i sin fysioterapeutiska roll. Vi har ett utökat samarbete med andra vårdcentraler i norr... Visa mer
Lindesbergs vårdcentral har i början av 2020 slagit upp portarna till helt nybyggda lokaler. Kanonfin byggnad med ett av regionens modernaste gym. Här finns möjligheten att vara med och arbeta fram nya arbetssätt och utveckla både sig själv och verksamheten.

Vi söker nu en positiv och glad kollega till fysioterapimottagningen som vill utvecklas tillsammans med oss och i sin fysioterapeutiska roll. Vi har ett utökat samarbete med andra vårdcentraler i norr som vi till viss del bemannar. Detta i kombination med en stor och trygg grupp på Lindesbergs vårdcentral ser vi detta som en framgångsfaktor.

Om detta låter intressant, läs då vidare!

Lindesbergs vårdcentral är en stor och trivsam arbetsplats, vi har drygt 13000 listade människor och är cirka 65 anställda. Vi har idag en arbetsplats där det är roligt att jobba och där vi byggt upp ett smidigt så väl som effektivt samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Vi tar ansvar för såväl verksamheten som oss själva, vi trampar nya stigar och framförallt känner vi oss trygga för att vi är uppriktiga och vänliga mot varandra.

Låter det spännande och roligt? I så fall sök till oss på Lindesbergs vårdcentral och fysioterapeutmottagningen. Vi erbjuder en spännande och flexibel arbetsmiljö där du får använda din kompetens samt dina personliga styrkor fullt ut!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

I verksamheten ingår flertalet mottagningar, bland annat planerade besök, artrosskola, idrottsskademottagning, diabetes och astma/KOL. Som fysioterapeut arbetar vi inom alla mottagningar, vilket bidrar till att skapa en varierande arbetsmiljö. Vårt utökade samarbete med andra vårdcentraler i norr gör att dessa arbetsuppgifter kan bli aktuella på fler enheter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Meriterande ses vidareutbildning inom OMT, Mckenzie och idrottsmedicin. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att ta personligt ansvar, vara positiv och bidra till ett gott arbetsklimat och se möjligheter i det dagliga arbetet. Och så klart, ha ett proaktivt förhållningssätt.

Kul om du blir intresserad, välkommen att höra av dig!

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Petter Backteman, Enhetschef
[email protected]
Tel: 0581-850 88

Facklig företrädare:
Louise Andersson, SACO, 019-602 25 02

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-02-14

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast till Lindesbergs vårdcentral

Lindesbergs vårdcentral har i början av 2020 slagit upp portarna till helt nybyggda lokaler. En fantastisk byggnad med ett av regionens modernaste gym. Här finns möjligheten att vara med och arbeta fram nya arbetssätt och utveckla både sig själv och verksamheten. Utbildningsplan för medarbetare är något vi aktivt jobbar med. Vi söker nu en positiv och glad kollega till fysioterapimottagningen som vill utvecklas tillsammans med oss och i sin fysioterapeuti... Visa mer
Lindesbergs vårdcentral har i början av 2020 slagit upp portarna till helt nybyggda lokaler. En fantastisk byggnad med ett av regionens modernaste gym. Här finns möjligheten att vara med och arbeta fram nya arbetssätt och utveckla både sig själv och verksamheten. Utbildningsplan för medarbetare är något vi aktivt jobbar med.

Vi söker nu en positiv och glad kollega till fysioterapimottagningen som vill utvecklas tillsammans med oss och i sin fysioterapeutiska roll. Vi har ett utökat samarbete med andra vårdcentraler i norr som vi till viss del bemannar. I kombination med en stor och trygg grupp på Lindesbergs vårdcentral ser vi detta som en framgångsfaktor.

Om detta låter intressant, läs då vidare!

Lindesbergs vårdcentral är en stor och trivsam arbetsplats, vi har drygt 13000 listade människor och är cirka 65 anställda. Vi har idag en arbetsplats där det är roligt att jobba och där vi byggt upp ett smidigt så väl som effektivt samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Vi tar ansvar för såväl verksamheten som oss själva, vi trampar nya stigar och framförallt känner vi oss trygga för att vi är uppriktiga och vänliga mot varandra.

Låter det spännande och roligt? I så fall sök till oss på Lindesbergs vårdcentral och fysioterapeutmottagningen. Vi erbjuder en spännande och flexibel arbetsmiljö där du får använda din kompetens samt dina personliga styrkor fullt ut!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

I verksamheten ingår flertalet mottagningar, bland annat planerade besök, artrosskola, idrottsskademottagning, diabetes och astma/KOL. Som fysioterapeut arbetar vi inom alla mottagningar, vilket bidrar till att skapa en varierande arbetsmiljö. Vårt utökade samarbete med andra vårdcentraler i norr gör att dessa arbetsuppgifter kan bli aktuella på fler enheter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Meriterande ses vidareutbildning inom OMT, Mckenzie och idrottsmedicin.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att ta personligt ansvar, vara positiv och bidra till ett gott arbetsklimat och se möjligheter i det dagliga arbetet. Och så klart, ha ett proaktivt förhållningssätt.

Kul om du blir intresserad, välkommen att höra av dig!!

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Petter Backteman, enhetschef, [email protected]

Facklig företrädare:
Jessica Lovén, SACO, [email protected], 0581-855 20

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-04-11

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:348

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut, Paramedicinska teamet, Lindesbergs lasarett

Paramedicinska teamet organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. I det Paramedicinska teamet finns tio fysioterapeuter. Vi arbetar mot intensivvårdsavdelning, kirurgavdelning och medicinavdelning. Vi har ett nära samarbete med sjukhusets mottagningar. Rehabilitering bedrivs inom områdena kardiologi och stroke. Vi har också protesträning, dagrehabilitering och bassängverksamhe... Visa mer
Paramedicinska teamet organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. I det Paramedicinska teamet finns tio fysioterapeuter. Vi arbetar mot intensivvårdsavdelning, kirurgavdelning och medicinavdelning. Vi har ett nära samarbete med sjukhusets mottagningar. Rehabilitering bedrivs inom områdena kardiologi och stroke. Vi har också protesträning, dagrehabilitering och bassängverksamhet. Våra medarbetare bemannar det mobila stroketeamet.

Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder dig ett intressant och givande arbete med varierande arbetsuppgifter. På vår enhet hjälps vi åt!

Arbetsuppgifter:
Inom akutsjukvård vanligt förekommande fysioterapeutiska behandlingar och åtgärder
- Andningsgymnastik
- Mobilisering
- Funktionsbedömning
- Bedömning och träning av förflyttningar, gång- och balansförmåga
- Bedömning av fysisk prestationsförmåga
- Förskrivning av gånghjälpmedel

Inom specialiserad öppenvård
- Bedömning av fysisk prestationsförmåga inför träning samt i samband med uppföljning
- Leda gruppträning inom hjärtrehabilitering
- Erbjuda träning i samband med dialys
- Dagrehabilitering

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och brinner för arbete inom akutsjukvård. Du är en strukturerad, flexibel och serviceinriktad person med mycket god samarbetsförmåga. Du är trygg i din roll som fysioterapeut, självständig i ditt arbete och har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för utveckling.

Anställningsform:
Vikariat, heltid, tom 2023-02-28. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till vardagar dagtid. Helgberedskap enligt rullande schema.

Tillträde:
2022-03-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Maria Karlsson, avdelningschef, 0581-850 00
[email protected]

Facklig företrädare:
SACO/Fysioterapeuterna, Sandra Andersson, 0581-853 16
[email protected]

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-02-13

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten. Medarbetarnas arbetsmiljö följs upp regelbundet, i slutet av 2021 genomfördes en medarbetarenkät som kommer att ligga till grund för det fortsatta arbetsmiljöarbetet.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2022:66

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut till Protessektionen, Lindesbergs lasarett

Ortopediska kliniken Lindesberg lasarett söker fysioterapeut till Protessektionen. Vi söker dig som med positiv framtoning, öppenhet, flexibilitet och helhetssyn kan ta stort ansvar för arbete som fysioterapeut på Protessektionen. Protessektionens uppdrag är främst att utföra elektiva höft- och knäprotesoperationer. I uppdraget ingår också att ta hand om komplikationer inom vår specialitet bland annat protesinfektioner, protesnära frakturer eller proteslo... Visa mer
Ortopediska kliniken Lindesberg lasarett söker fysioterapeut till Protessektionen. Vi söker dig som med positiv framtoning, öppenhet, flexibilitet och helhetssyn kan ta stort ansvar för arbete som fysioterapeut på Protessektionen.

Protessektionens uppdrag är främst att utföra elektiva höft- och knäprotesoperationer. I uppdraget ingår också att ta hand om komplikationer inom vår specialitet bland annat protesinfektioner, protesnära frakturer eller proteslossning. Vi är stolta över vår högspecialiserade vård och den höga patientnöjdheten.

Arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av avdelnings- och mottagningsarbete. Avdelningsarbete utförs i team tillsammans med rehabassistent och innefattar framförallt postoperativ mobilisering och rehabilitering.

Mottagningsarbete består av nybesöksbedömningar och postoperativa återbesök. Handledning av studenter och praktikanter ingår i arbetet.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har ett stort engagemang och intresse för utveckling inom fysioterapin. Du har god förmåga att samarbeta med övriga yrkeskategorier, så som rehabassistenter, undersköterskor, sjuksköterskor och läkare samt viljan att förmedla och dela med dig av din kunskap. Du har också förmågan att arbeta självständigt och ta egna beslut. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
2022-02-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Gunnar Falk, sektionschef, 019-602 53 84

Karin Wretenberg, fysioterapeut 0581-850 80

Facklig företrädare:
Fysioterapeuterna, Louise Andersson, 019-602 25 02

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-02. Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom kliniken pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut till Lindesberg/Freja vårdcentral

Lindesbergs vårdcentral har i början av 2020 slagit upp portarna till helt nybyggda lokaler. Kanonfin byggnad med ett av regionens modernaste gym. Här finns möjligheten att vara med och arbeta fram nya arbetssätt och utveckla både sig själv och verksamheten. Vi söker nu en positiv och glad kollega till fysioterapimottagningen som vill utvecklas tillsammans med oss och i sin fysioterapeutiska roll. Vi har ett utökat samarbete med andra vårdcentraler i norr... Visa mer
Lindesbergs vårdcentral har i början av 2020 slagit upp portarna till helt nybyggda lokaler. Kanonfin byggnad med ett av regionens modernaste gym. Här finns möjligheten att vara med och arbeta fram nya arbetssätt och utveckla både sig själv och verksamheten.

Vi söker nu en positiv och glad kollega till fysioterapimottagningen som vill utvecklas tillsammans med oss och i sin fysioterapeutiska roll. Vi har ett utökat samarbete med andra vårdcentraler i norr som vi till viss del bemannar. Detta i kombination med en stor och trygg grupp på Lindesbergs vårdcentral ser vi detta som en framgångsfaktor.

Lindesbergs vårdcentral är en stor och trivsam arbetsplats, vi har drygt 13000 listade människor och är cirka 65 anställda. Vi har idag en arbetsplats där det är roligt att jobba och där vi byggt upp ett smidigt så väl som effektivt samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Vi tar ansvar för såväl verksamheten som oss själva, vi trampar nya stigar och framförallt känner vi oss trygga för att vi är uppriktiga och vänliga mot varandra.

Låter det spännande och roligt? I så fall sök till oss på Lindesbergs vårdcentral och fysioterapeutmottagningen. Vi erbjuder en spännande och flexibel arbetsmiljö där du får använda din kompetens samt dina personliga styrkor fullt ut!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

I verksamheten ingår flertalet mottagningar, bland annat planerade besök, artrosskola, idrottsskademottagning, diabetes och astma/KOL. Som fysioterapeut arbetar vi inom alla mottagningar, vilket bidrar till att skapa en varierande arbetsmiljö. Vårt utökade samarbete med andra vårdcentraler i norr gör att dessa arbetsuppgifter kan bli aktuella på fler enheter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Meriterande ses vidareutbildning inom OMT, Mckenzie och idrottsmedicin. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att ta personligt ansvar, vara positiv och bidra till ett gott arbetsklimat och se möjligheter i det dagliga arbetet. Och så klart, ha ett proaktivt förhållningssätt.

Kul om du blir intresserad, välkommen att höra av dig!

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Petter Backteman, Enhetschef
Pet[email protected]
Tel: 0581-850 88

Facklig företrädare:
Louise Andersson, SACO, 019-602 25 02

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2021-12-06

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs vårdcentral ingår i Område nära vård. Området har till uppgift att tillhandahålla den vård som är vanligt förekommande, ofta återkommande eller kronisk och som därför behöver finnas geografiskt nära patienterna. I området finns navet för hälso- och sjukvårdens omställning mot just nära vård. Tanken med den nära vården är knyta vård inom sjukhus, vårdcentraler och kommuner närmare varandra. Vi ska möta människor med komplexa behov och kronisk sjukdom på ett än bättre sätt och arbeta hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande för alla länsinvånare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut, Lindesbergs nya vårdcentral med uppdrag mot Kopparberg VC

Lindesbergs vårdcentral har i början av 2020 slagit upp portarna till helt nybyggda lokaler. Här finns möjligheten att vara med och arbeta fram nya arbetssätt, vilket gör att du får utrymme att påverka vad du vill arbeta med. Vi söker nu en positiv och glad kollega till fysioterapimottagningen som vill utvecklas tillsammans med oss och i sin fysioterapeutiska roll. Vi har ett utökat samarbete med andra vårdcentraler i norr som vi till viss del bemannar, oc... Visa mer
Lindesbergs vårdcentral har i början av 2020 slagit upp portarna till helt nybyggda lokaler. Här finns möjligheten att vara med och arbeta fram nya arbetssätt, vilket gör att du får utrymme att påverka vad du vill arbeta med. Vi söker nu en positiv och glad kollega till fysioterapimottagningen som vill utvecklas tillsammans med oss och i sin fysioterapeutiska roll. Vi har ett utökat samarbete med andra vårdcentraler i norr som vi till viss del bemannar, och i kombination med en stor och trygg grupp på Lindesbergs vårdcentral ser vi detta som en framgångsfaktor.

Om detta låter intressant, läs då vidare!

Lindesbergs vårdcentral är en stor och trivsam arbetsplats, vi har drygt 13000 listade människor och är cirka 65 anställda. Vi har idag en arbetsplats där det är roligt att jobba och där vi byggt upp ett smidigt så väl som effektivt samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Vi tar ansvar för såväl verksamheten som oss själva, vi trampar nya stigar och framförallt känner vi oss trygga för att vi är uppriktiga och vänliga mot varandra.

Låter det spännande och roligt? Sök i sådant fall till oss på Lindesbergs vårdcentral och fysioterapeutmottagningen. Vi erbjuder en spännande och flexibel arbetsmiljö där du får använda din kompetens samt dina personliga styrkor fullt ut!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

I verksamheten ingår flertalet mottagningar, bland annat planerade besök, artrosskola, diabetes och astma/KOL. Som fysioterapeut arbetar vi inom alla mottagningar, vilket bidrar till att skapa en varierande arbetsmiljö. Vårt utökade samarbete med andra vårdcentraler i norr gör att dessa arbetsuppgifter kan bli aktuella på fler enheter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Meriterande ses vidareutbildning inom OMT, Mckenzie och idrottsmedicin.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att ta personligt ansvar, vara positiv och bidra till ett gott arbetsklimat och se möjligheter i det dagliga arbetet. Och så klart, ha ett proaktivt förhållningssätt.

Kul om du blir intresserad, välkommen att höra av dig!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Petter Backteman, Enhetschef
Telefon: 0581-850 88
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
Fysioterapeuterna, Louise Andersson
Telefon: 019-602 25 02

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-01-25

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Paramedicinska enheten, Lindesbergs lasarett

Paramedicinska enheten organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. På Paramedicinska enheten finns för närvarande nio fysioterapeuter. Vi arbetar mot intensivvårdsavdelning, kirurgavdelning och medicinavdelning. Rehabilitering bedrivs inom områdena kardiologi och stroke, vi har också dagrehabilitering och bassängverksamhet. Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och... Visa mer
Paramedicinska enheten organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett.

På Paramedicinska enheten finns för närvarande nio fysioterapeuter. Vi arbetar mot intensivvårdsavdelning, kirurgavdelning och medicinavdelning. Rehabilitering bedrivs inom områdena kardiologi och stroke, vi har också dagrehabilitering och bassängverksamhet.

Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder dig ett intressant och givande arbete med varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:
Inom akutsjukvård vanligt förekommande fysioterapeutiska behandlingar och åtgärder:
- Andningsgymnastik
- Mobilisering
- Bedömning och träning av förflyttningar, gång- och balansförmåga
- Bedömning av fysisk prestationsförmåga
- Förskrivning av gånghjälpmedel

Inom specialiserad öppenvård:
- Bedömning av fysisk prestationsförmåga inför träning samt i samband med uppföljning
- Leda gruppträning inom hjärtrehabilitering
- Erbjuda träning i samband med dialys
- Dagrehabilitering

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och brinner för arbete inom akutsjukvård. Du är en strukturerad, flexibel och serviceinriktad person med mycket god samarbetsförmåga. Du är trygg i din roll som fysioterapeut, självständig i ditt arbete och har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för utveckling.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till vardagar dagtid. Helgberedskap enligt rullande schema.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Avdelningschef, Maria Karlsson, 0581-850 00, [email protected]

Facklig företrädare:
SACO/Fysioterapeuterna, Anne Berg, 0587-843 18, [email protected]

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-02-19

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Den senast genomförda enkäten ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:120

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut till allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg

Vi söker en fysioterapeut till vårt team i Lindesberg! Vi söker dig som har ett gediget intresse för psykiatri, är självständig och flexibel och som önskar vara en del i att utveckla vården med patienten i centrum. Allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård vid psykisk sjukdom eller ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, behandla och reha... Visa mer
Vi söker en fysioterapeut till vårt team i Lindesberg! Vi söker dig som har ett gediget intresse för psykiatri, är självständig och flexibel och som önskar vara en del i att utveckla vården med patienten i centrum.

Allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård vid psykisk sjukdom eller ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, behandla och rehabilitera personer som kommer till vår enhet via remiss eller egen vårdbegäran.

Vi är en välfungerande enhet med ca 40 medarbetare. Behandling och psykopedagogiska insatser sker både enskilt och i grupp samt via digital mottagning. Vi har ett mobilt team som ger hembaserad psykiatrisk omvårdnad. Arbetsmiljön är viktig för oss och vi satsar kontinuerligt på förbättringar och friskvårdsaktiviteter. Ständig utveckling av metoder, processer och arbetssätt har en självklar plats i vår verksamhet, liksom handledning av studenter och nya kollegor.

Många medarbetare på enheten pendlar från t ex Örebro. Det finns goda tåg- och bussförbindelser mellan Örebro och Lindesberg och promenadavstånd från Lindesberg Resecentrum till mottagningen.

Arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut inom allmänpsykiatrisk öppenvård kommer du att ha ett omväxlande arbete. Du arbetar utifrån dina kunskaper med individuell behandling och gruppbehandling samt ansvarar för fysioterapeutiska bedömningar och uppföljningar. Vid behov samarbetar du med andra vårdgrannar, myndigheter och närstående. Även samarbete med fysioterapeuter inom verksamhetsområdet och kontinuerlig utveckling av den egna verksamheten ingår.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Utbildning inom Basal Kroppskännedom eller Mediyoga är meriterande. Erfarenhet från psykiatri är önskvärt men är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Malin Plate, tf enhetschef, 072-142 07 80

Facklig företrädare:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-04-01. Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Verksamheten har mottagningar i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg och Örebro med enheter inom rehabilitering, affektivmottagning, traumamottagning samt en enhet för dövpsykiatri. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Tillsammans är vi runt 200 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fem verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2021:293

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut, Paramedicinska enheten, Lindesbergs lasarett

Tillsammans skapar vi ett bättre liv! Paramedicinska enheten organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. På Paramedicinska enheten finns för närvarande nio fysioterapeuter. Vi arbetar mot intensivvårdsavdelningen, kirurgavdelning och medicinavdelning. Rehabilitering bedrivs inom områdena kardiologi och stroke, vi har också dagrehabilitering och bassängverksamhet. Vi har ett... Visa mer
Tillsammans skapar vi ett bättre liv!

Paramedicinska enheten organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett.

På Paramedicinska enheten finns för närvarande nio fysioterapeuter. Vi arbetar mot intensivvårdsavdelningen, kirurgavdelning och medicinavdelning. Rehabilitering bedrivs inom områdena kardiologi och stroke, vi har också dagrehabilitering och bassängverksamhet.

Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder dig ett intressant och givande arbete med varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:
Inom akutsjukvård vanligt förekommande fysioterapeutiska behandlingar och åtgärder:
- Andningsgymnastik
- Mobilisering
- Bedömning och träning av förflyttningar, gång- och balansförmåga
- Bedömning av fysisk prestationsförmåga
- Förskrivning av gånghjälpmedel

Inom specialiserad öppenvård:
- Bedömning av fysisk prestationsförmåga inför träning samt i samband med uppföljning
- Leda gruppträning inom hjärtrehabilitering
- Erbjuda träning i samband med dialys
- Dagrehabilitering

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och brinner för arbete inom akutsjukvård. Du är en strukturerad, flexibel och serviceinriktad person med mycket god samarbetsförmåga. Du är trygg i din roll som fysioterapeut, självständig i ditt arbete och har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för utveckling.

Anställningsform:
Vikariat, heltid, tom 2021-08-31.
Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till vardagar dagtid men helgtjänstgöring kan förekomma.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Avdelningschef, Maria Karlsson, 0581-850 00, [email protected]

Facklig företrädare:
SACO/Fysioterapeuterna, Anne Berg, 0587-843 18, [email protected]

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-12-19

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten.


På lasarettet finns både länskliniker samt kliniker och mottagningar som ingår i Område närsjukvård norr. Närsjukvårdsområdet består av akutkliniken, kliniken för medicin och geriatrik, specialistmottagningarna och vårdcentralerna i norra länsdelen.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss inom Område närsjukvård norr!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:1025

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast till allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg

Allmänpsykiatri Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativt söker själva via telefonrådgivningen. Vi är en välfungerande enhet med cirka 40 medarbetare. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en... Visa mer
Allmänpsykiatri Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativt söker själva via telefonrådgivningen.

Vi är en välfungerande enhet med cirka 40 medarbetare. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan, ofta i samverkan med andra vårdgivare samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården. Behandling och psykopedagogiska insatser sker både enskilt och i grupp. Vi har ett mobilt team som ger hembaserad psykiatrisk behandling.

Arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut inom allmänpsykiatrisk öppenvården kommer du att ha ett omväxlande arbete.Du arbetar utifrån dina kunskaper med individuell behandling och gruppbehandling, ansvarar för fysioterapeutiska bedömningar och uppföljningar och är gruppledare i psykopedagogiska grupper. Vid behov samarbetar du med andra vårdgrannar, myndigheter och närstående. Samarbete med fysioterapeuter inom verksamhetsområdet och kontinuerlig utveckling av den egna verksamheten ingår också.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Utbildning inom Basal Kroppskännedom eller motsvarande är meriterande. Erfarenhet från psykiatri är önskvärt men är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johan Larsson, enhetschef, 0581-856 68

Emma Fransson, fysioterapeut, 0581-856 73

Facklig företrädare:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-09-30. Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast till allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg

Allmänpsykiatri Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativt söker själva via telefonrådgivningen. Vi är en välfungerande enhet med cirka 40 medarbetare. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en ... Visa mer
Allmänpsykiatri Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativt söker själva via telefonrådgivningen. Vi är en välfungerande enhet med cirka 40 medarbetare. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan, ofta i samverkan med andra vårdgivare samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården. Behandling och psykopedagogiska insatser sker både enskilt och i grupp. Vi har ett mobilt team som ger hembaserad psykiatrisk behandling.

Arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut inom allmänpsykiatrisk öppenvården kommer du att ha ett omväxlande arbete.Du arbetar utifrån dina kunskaper med individuell behandling och gruppbehandling, ansvarar för fysioterapeutiska bedömningar och uppföljningar och är gruppledare i psykopedagogiska grupper. Vid behov samarbetar du med andra vårdgrannar, myndigheter och närstående. Samarbete med fysioterapeuter inom verksamhetsområdet och kontinuerlig utveckling av den egna verksamheten ingår också.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Utbildning inom Basal Kroppskännedom eller motsvarande är meriterande. Erfarenhet från psykiatri är önskvärt men är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
2020-09-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johan Larsson, enhetschef, 0581-856 68

Emma Fransson, fysioterapeut, 0581-856 73

Facklig företrädare:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-08-16. Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:410

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast till allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg

Allmänpsykiatri Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativt söker själva via telefonrådgivningen. Vi är en välfungerande enhet med cirka 40 medarbetare. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en ... Visa mer
Allmänpsykiatri Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativt söker själva via telefonrådgivningen. Vi är en välfungerande enhet med cirka 40 medarbetare. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan, ofta i samverkan med andra vårdgivare samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården. Behandling och psykopedagogiska insatser sker både enskilt och i grupp. Vi har ett mobilt team som ger hembaserad psykiatrisk behandling.

Arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut inom allmänpsykiatrisk öppenvården kommer du att ha ett omväxlande arbete.Du arbetar utifrån dina kunskaper med individuell behandling och gruppbehandling, ansvarar för fysioterapeutiska bedömningar och uppföljningar och är gruppledare i psykopedagogiska grupper. Vid behov samarbetar du med andra vårdgrannar, myndigheter och närstående. Samarbete med fysioterapeuter inom verksamhetsområdet och kontinuerlig utveckling av den egna verksamheten ingår också.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Utbildning inom Basal Kroppskännedom eller motsvarande är meriterande. Erfarenhet från psykiatri är önskvärt men är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
2020-09-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johan Larsson, enhetschef, 0581-856 68

Emma Fransson, fysioterapeut, 0581-856 73

Facklig företrädare:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-06-14. Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:410

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/Sjukgymnast till allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg

Allmänpsykiatri Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativt söker själva via telefonrådgivningen. Vi är en välfungerande enhet med cirka 40 medarbetare. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en ... Visa mer
Allmänpsykiatri Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativt söker själva via telefonrådgivningen. Vi är en välfungerande enhet med cirka 40 medarbetare. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan, ofta i samverkan med andra vårdgivare samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården. Behandling och psykopedagogiska insatser sker både enskilt och i grupp. Vi har ett mobilt team som ger hembaserad psykiatrisk behandling.

Arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut inom allmänpsykiatrisk öppenvården kommer du att ha ett omväxlande arbete.Du arbetar utifrån dina kunskaper med individuell behandling och gruppbehandling, ansvarar för fysioterapeutiska bedömningar och uppföljningar och är gruppledare i psykopedagogiska grupper. Vid behov samarbetar du med andra vårdgrannar, myndigheter och närstående. Samarbete med fysioterapeuter inom verksamhetsområdet och kontinuerlig utveckling av den egna verksamheten ingår också.

Kvalifikationer:
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Utbildning inom Basal Kroppskännedom eller motsvarande är meriterande. Erfarenhet från psykiatri är önskvärt men är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
2020-09-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johan Larsson, enhetschef, 0581-856 68

Emma Fransson, fysioterapeut, 0581-856 73

Facklig företrädare:
SACO, 019-602 03 37

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-07-12. Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:410

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen. Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut till Lindesbergs nya vårdcentral

Lindesbergs vårdcentral har nyligen slagit upp portarna i helt nybyggda lokaler. Här finns möjligheten att vara med och arbeta fram nya arbetssätt, vilket gör att du får utrymme att påverka vad du vill arbeta med. Vi söker nu en positiv och glad kollega till fysioterapimottagningen som vill utvecklas tillsammans med oss och i sin fysioterapeutiska roll. Om detta låter intressant, läs då vidare! Lindesbergs vårdcentral är en ganska stor och trivsam arbets... Visa mer
Lindesbergs vårdcentral har nyligen slagit upp portarna i helt nybyggda lokaler. Här finns möjligheten att vara med och arbeta fram nya arbetssätt, vilket gör att du får utrymme att påverka vad du vill arbeta med. Vi söker nu en positiv och glad kollega till fysioterapimottagningen som vill utvecklas tillsammans med oss och i sin fysioterapeutiska roll.

Om detta låter intressant, läs då vidare!

Lindesbergs vårdcentral är en ganska stor och trivsam arbetsplats, vi har drygt 12 500 listade människor och är cirka 60 anställda. Vi har idag en arbetsplats där det är roligt att jobba och där vi byggt upp ett smidigt så väl som effektivt samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Vi tar ansvar för såväl verksamheten som oss själva, vi trampar nya stigar och framförallt känner vi oss trygga för att vi är uppriktiga och vänliga mot varandra.

Låter det spännande och roligt? I så fall sök till oss på Lindesbergs vårdcentral och fysioterapeutmottagningen. Vi erbjuder en spännande och flexibel arbetsmiljö där du får använda din kompetens samt dina personliga styrkor fullt ut!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

I verksamheten ingår flertalet mottagningar, bland annat planerade besök, artrosskola, diabetes och astma/KOL. Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar vi inom alla mottagningar, vilket bidrar till att skapa en varierande arbetsmiljö.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Meriterande ses vidareutbildning inom OMT, Mckenzie och idrottsmedicin.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att ta personligt ansvar, vara positiv och bidra till ett gott arbetsklimat och se möjligheter i det dagliga arbetet. Och så klart, ha ett proaktivt förhållningssätt.

Kul om du blir intresserad, välkommen att höra av dig!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Petter Backteman, Enhetschef
E-post: [email protected]
Telefon: 0581-850 88

Facklig företrädare:
Andersson, Louise SACO
Telefon: 019-602 25 02

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-03-02

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast, Storå vårdcentral

Storå vårdcentral är en liten och trivsam arbetsplats, vi är cirka 25 anställda. Vi byggt upp ett smidigt och effektivt samarbete mellan yrkesgrupperna. Hos oss tar alla eget ansvar för att patienterna får god vård och ett bra bemötande. Ambitionsnivån är hög och vi har ett gott rykte som vårdgivare. I vårt arbete kommer vi nära patienterna och får god kännedom om deras problematik. Vi arbetar mycket med att förebygga ohälsa och påverka våra patienters li... Visa mer
Storå vårdcentral är en liten och trivsam arbetsplats, vi är cirka 25 anställda. Vi byggt upp ett smidigt och effektivt samarbete mellan yrkesgrupperna. Hos oss tar alla eget ansvar för att patienterna får god vård och ett bra bemötande. Ambitionsnivån är hög och vi har ett gott rykte som vårdgivare.

I vårt arbete kommer vi nära patienterna och får god kännedom om deras problematik. Vi arbetar mycket med att förebygga ohälsa och påverka våra patienters livsstil.

Storå ligger cirka två mil norr om Lindesberg, hit tar man sig enkelt med såväl tåg som buss, eller bil.

Nu är vi på jakt efter en ny kollega till vårt gäng, förhoppningsvis är det just dig vi söker!

Arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut/sjukgymnast innefattar polikliniskt arbetet såsom att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

Låter det som ett uppdrag som skulle passa dig?

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Som person är du självständigt, tar egna initiativ, har lätt för att anpassa dig och duckar inte för förändringar.

Då tjänsten innefattar mycket möten med såväl patienter som kollegor ser vi det även som en självklarhet att du har lätt för att skapa bra möten. Likaså har du lätt för att samarbeta i team med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.

Att arbeta hälsofrämjande är en viktig del av verksamhetens arbete, därför är intresse för livsstilsfrågor meriterande. Passar du in på beskrivningen?

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring inom Område närsjukvård Norr med tillfällig placering på Storå Vårdcentral.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Verksamhetschef Ulrica Vidfelt
Telefon: 0581-855 73

Enhetschef Anna Olsson
Telefon: 0581-858 77

Facklig företrädare:
Louise Andersson, SACO
Telefon: 019-602 25 02

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-01-12

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Storå vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Sjukgymnast/fysioterapeut, Storå vårdcentral

Storå vårdcentral är en liten och trivsam arbetsplats, vi är cirka 25 anställda. Vi byggt upp ett smidigt och effektivt samarbete mellan yrkesgrupperna. Hos oss tar alla eget ansvar för att patienterna får god vård och ett bra bemötande. Ambitionsnivån är hög och vi har ett gott rykte som vårdgivare. I vårt arbete kommer vi nära patienterna och får god kännedom om deras problematik. Vi arbetar mycket med att förebygga ohälsa och påverka våra patienters li... Visa mer
Storå vårdcentral är en liten och trivsam arbetsplats, vi är cirka 25 anställda. Vi byggt upp ett smidigt och effektivt samarbete mellan yrkesgrupperna. Hos oss tar alla eget ansvar för att patienterna får god vård och ett bra bemötande.

Ambitionsnivån är hög och vi har ett gott rykte som vårdgivare. I vårt arbete kommer vi nära patienterna och får god kännedom om deras problematik. Vi arbetar mycket med att förebygga ohälsa och påverka våra patienters livsstil.

Storå ligger cirka två mil norr om Lindesberg, hit tar man sig enkelt med såväl tåg som buss, eller bil.

Nu är vi på jakt efter en ny kollega till vårt gäng, förhoppningsvis är det just dig vi söker!

Arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut/sjukgymnast innefattar polikliniskt arbetet såsom att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

Låter det som ett uppdrag som skulle passa dig?

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Som person är du självständigt, tar egna initiativ, har lätt för att anpassa dig och duckar inte för förändringar.

Då tjänsten innefattar mycket möten med såväl patienter som kollegor ser vi det även som en självklarhet att du har lätt för att skapa bra möten. Likaså har du lätt för att samarbeta i team med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.

Att arbeta hälsofrämjande är en viktig del av verksamhetens arbete, därför är intresse för livsstilsfrågor meriterande. Passar du in på beskrivningen?

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring inom Område närsjukvård Norr med tillfällig placering på Storå Vårdcentral.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Verksamhetschef Ulrica Vidfelt
Telefon: 0581-855 73

Enhetschef Anna Olsson
Telefon: 0581-858 77

Facklig företrädare:
Louise Andersson, SACO
Telefon: 019-602 25 02

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-12-15

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Storå vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast, Paramedicinska enheten, Lindesbergs lasarett

Tillsammans skapar vi ett bättre liv! Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten. Paramedicinska enh... Visa mer
Tillsammans skapar vi ett bättre liv!

Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten.

Paramedicinska enheten organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett.

På Paramedicinska enheten finns för närvarande sju fysioterapeuter och fem rehabiliteringsassistenter. Vi arbetar mot intensivvårdsavdelningen, kirurgavdelning och medicinavdelning. Rehabilitering bedrivs inom områdena kardiologi och stroke, vi har också dagrehabilitering och bassängverksamhet.

Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder dig ett intressant och givande arbete med varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vara anställd på Paramedicinska enheten och arbeta främst med medicinklinikens patienter. Uppdraget innebär avdelningsarbete, enskilda polikliniska besök på mottagning och gruppverksamhet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och brinner för arbete inom medicinområdet. Du är en strukturerad, flexibel och serviceinriktad person med mycket god samarbetsförmåga. Du är trygg i din roll som fysioterapeut, självständig i ditt arbete och har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för utveckling.

Anställningsform:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning 100%. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till vardagar dagtid men helgtjänstgöring kan förekomma.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Avdelningschef Maria Karlsson
Telefon: 0581-850 00
E-post [email protected]

Facklig företrädare:
SACO/Fysioterapeuterna: Louise Andersson
Telefon: 019-602 25 02
E-post: [email protected]

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-12-26

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut/sjukgymnast till Lindesbergs nya vårdcentral

Följ med oss fysioterapeuter och resten av våra kollegor på resan in i en helt nyproducerad vårdcentral. Fantastiska möjligheter väntar där. Här behöver vi arbeta upp nya arbetssätt, därmed får du utrymme att påverka vad just du vill arbeta med. Vad är det just du brinner för och i vilken riktning vill du utveckling dig själv som fysioterapeut/sjukgymnast. Inget är omöjligt här! Om detta låter intressant, läs då vidare! Vi har idag en arbetsplats där det... Visa mer
Följ med oss fysioterapeuter och resten av våra kollegor på resan in i en helt nyproducerad vårdcentral. Fantastiska möjligheter väntar där. Här behöver vi arbeta upp nya arbetssätt, därmed får du utrymme att påverka vad just du vill arbeta med. Vad är det just du brinner för och i vilken riktning vill du utveckling dig själv som fysioterapeut/sjukgymnast. Inget är omöjligt här!

Om detta låter intressant, läs då vidare!

Vi har idag en arbetsplats där det är roligt att jobba och där vi byggt upp ett smidigt så väl som effektivt samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Vi tar ansvar för såväl verksamheten som oss själva, vi trampar nya stigar och framförallt känner vi oss trygga för att vi är uppriktiga och vänliga mot varandra. Vi har fokus på patienterna och arbetar mycket med att förebygga ohälsa och påverka våra patienters livsstil.

Lindesbergs vårdcentral som är en ganska stor och trivsam arbetsplats, vi har drygt 12 500 listade människor och är cirka 50 anställda. I början av 2020 kommer vi att flytta in i en precis nybyggd vårdcentral, med fina och för verksamheten anpassade lokaler!

Låter det spännande och roligt? I så fall sök till oss på Lindesbergs vårdcentral och sjukgymnastmottagningen. Vi erbjuder en spännande och flexibel arbetsmiljö där du får använda din kompetens samt dina personliga styrkor fullt ut!

Arbetsuppgifter:
Vi arbetar med planerade besök såväl som öppen mottagning. På öppen mottagning är vi som fysioterapeuter/sjukgymnaster förstainstans vad gäller rörelseapparaten. Ett nära samarbete med läkare och sköterskor gör att vi får ett väldigt varierat och spännande arbetssätt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

I verksamheten ingår flertalet mottagningar, bland annat öppen mottagning, artrosskola, diabetes och astma/KOL. Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar vi inom alla mottagningar, vilket bidrar till att skapa en varierande arbetsmiljö.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Meriterande ses vidareutbildning inom OMT, Mckenzie och idrottsmedicin.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att ta personligt ansvar, bidra till ett gott arbetsklimat och se möjligheter i det dagliga arbetet. Och så klart, ha ett proaktivt förhållningssätt.

Kul om du blir intresserad, välkommen att höra av dig!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Petter Backteman, Enhetschef
E-post: [email protected]
Telefon: 0581-850 88

Facklig företrädare:
Andersson, Louise, SACO
Telefon: 019-602 25 02

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-10-14

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut, Paramedicinska enheten, Lindesberg

Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten. Paramedicinska enheten organiserar fysioterapeuter, arbet... Visa mer
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten.

Paramedicinska enheten organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. På Paramedicinska enheten finns för närvarande åtta fysioterapeuttjänster och fem rehabiliteringsassistenter. Vi arbetar främst med strokesjukvård, hjärt- och lungmedicin, kirurgi, smärtmottagning, intensivvårdsavdelning, dagrehabilitering och bassängverksamhet.

Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder dig ett intressant och givande arbete med varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vara anställd på Paramedicinska enheten och arbeta främst med medicinklinikens patienter. Uppdraget innebär avdelningsarbete, enskilda polikliniska besök på mottagning och gruppverksamhet. Du är en del av det mobila stroketeamet

Arbetet innebär om man vill, stora möjligheter att styra och lägga upp arbetet självständigt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och brinner för arbete inom medicinområdet samt strokerehabilitering. Du är en strukturerad, flexibel och serviceinriktad person med mycket god samarbetsförmåga. Du är trygg i din roll som fysioterapeut, självständig i ditt arbete och har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, intresse för utveckling och intresse av att arbeta i team.

Anställningsform:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning 100%. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till vardagar dagtid men helgtjänstgöring kan förekomma.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Avdelningschef Maria Karlsson
Telefon: 0581-850 00
E-post [email protected]

Facklig företrädare:
SACO/Fysioterapeuterna: Kristina Härder
Telefon: 0581-850 00
E-post: [email protected]

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-09-24

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut, Paramedicinska enheten, Lindesberg

Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten. Paramedicinska enheten organiserar fysioterapeuter, arbet... Visa mer
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten.

Paramedicinska enheten organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. På Paramedicinska enheten finns för närvarande åtta fysioterapeuttjänster och fem rehabiliteringsassistenter. Vi arbetar främst med strokesjukvård, hjärt- och lungmedicin, kirurgi, smärtmottagning, intensivvårdsavdelning, dagrehabilitering och bassängverksamhet.

Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder dig ett intressant och givande arbete med varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vara anställd på Paramedicinska enheten och arbeta främst med medicinklinikens patienter. Uppdraget innebär avdelningsarbete, enskilda polikliniska besök på mottagning och gruppverksamhet. Du är en del av det mobila stroketeamet

Arbetet innebär om man vill, stora möjligheter att styra och lägga upp arbetet självständigt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och brinner för arbete inom medicinområdet samt strokerehabilitering. Du är en strukturerad, flexibel och serviceinriktad person med mycket god samarbetsförmåga. Du är trygg i din roll som fysioterapeut, självständig i ditt arbete och har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, intresse för utveckling och intresse av att arbeta i team.

Anställningsform:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning 100%. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till vardagar dagtid men helgtjänstgöring kan förekomma.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Avdelningschef Maria Karlsson
Telefon: 0581-850 00
E-post [email protected]

Facklig företrädare:
SACO/Fysioterapeuterna: Kristina Härder
Telefon: 0581-850 00
E-post: [email protected]

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-09-10

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut / Sjukgymnast , Frejas och Kopparbergs vårdcentral

Utbildad Fysioterapeut eller Sjukgymnast som känner sig redo för nya utmaningar och äventyr? Nu söker vi dig för en kombitjänst till Freja och Kopparbergs vårdcentral. Freja vårdcentral består av två enheter, mottagningarna i Frövi och Fellingsbro. Vi är den lilla och personliga vårdgivaren med erfaren och kunnig personal. Totalt är vi cirka 25 medarbetare och har ungefär 7000 listade patienter. Kopparbergs vårdcentral är en liten arbetsplats, beläget cir... Visa mer
Utbildad Fysioterapeut eller Sjukgymnast som känner sig redo för nya utmaningar och äventyr? Nu söker vi dig för en kombitjänst till Freja och Kopparbergs vårdcentral.

Freja vårdcentral består av två enheter, mottagningarna i Frövi och Fellingsbro. Vi är den lilla och personliga vårdgivaren med erfaren och kunnig personal. Totalt är vi cirka 25 medarbetare och har ungefär 7000 listade patienter. Kopparbergs vårdcentral är en liten arbetsplats, beläget cirka fyra mil från Lindesbergs lasarett. Detta gör att vårt patientarbete blir både brett och varierat. Vi är ett sammansvetsat team på cirka 20 personer, där alla fyller en viktig roll.

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta på vårdcentralernas sjukgymnastmottagning. Vi arbetar med planerade besök såväl som öppen mottagning. På öppen mottagning är vi som fysioterapeuter/sjukgymnaster förstainstans vad gäller rörelseapparaten. Ett nära samarbete med läkare och sköterskor gör att vi får ett väldigt varierat och spännande arbetssätt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet. I tjänsten kommer du att utgå från Freja vårdcentral och vissa dagar arbeta på Kopparbergs vårdcentral.

Låter det spännande och roligt? I så fall tycker vi verkligen att du ska söka till oss!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Meriterande ses vidareutbildning inom OMT, Mckenzie och idrottsmedicin. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, ja du vet, ta personligt ansvar, bidra till ett gott arbetsklimat och se möjligheter i det dagliga arbetet. Och så klart, ha ett proaktivt förhållningssätt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ann-Sofi Karlsson, enhetschef Freja VC
Telefon: 0581-849 35

Facklig företrädare:
Andersson, Louise SACO
Telefon: 019-602 25 02

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-06-30

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Freja vårdcentral och Kopparbergs vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut / Sjukgymnast till framtidens mottagning , Lindesbergs VC

Vi erbjuder: Nya och ändamålsenliga lokaler på vår nybyggda vårdcentral, fantastiska kollegor samt goda förutsättningar för kompetensutveckling. Om detta låter intressant, läs då vidare! Vi har en arbetsplats där det är roligt att jobba och där vi byggt upp ett smidigt så väl som effektivt samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Vi tar ansvar för såväl verksamheten som oss själva, vi trampar nya stigar och framförallt känner vi oss trygga för att vi är ... Visa mer
Vi erbjuder: Nya och ändamålsenliga lokaler på vår nybyggda vårdcentral, fantastiska kollegor samt goda förutsättningar för kompetensutveckling. Om detta låter intressant, läs då vidare!

Vi har en arbetsplats där det är roligt att jobba och där vi byggt upp ett smidigt så väl som effektivt samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Vi tar ansvar för såväl verksamheten som oss själva, vi trampar nya stigar och framförallt känner vi oss trygga för att vi är uppriktiga och vänliga mot varandra. Vi har fokus på patienterna och arbetar mycket med att förebygga ohälsa och påverka våra patienters livsstil.

Nu söker vi en flexibel sjukgymnast som kan vara en nyckelspelare i framtidens mottagningsarbete. Där ett flexibelt arbete mellan olika vårdcentraler planeras. Detta med en trygg grundplacering där kompetenta kollegor finns till hands och god introduktion ligger till botten.

Grundplaceringen är på Lindesbergs vårdcentral som är en ganska stor och trivsam arbetsplats, vi har drygt 12 500 listade människor och är cirka 50 anställda. I början av 2020 kommer vi att flytta in i en precis nybyggd vårdcentral, med fina och för verksamheten anpassade lokaler!

Låter det spännande och roligt? I så fall sök till oss på Lindesbergs vårdcentral och sjukgymnastmottagningen. Vi erbjuder en spännande och flexibel arbetsmiljö där du får använda din kompetens samt dina personliga styrkor fullt ut!

Arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut/sjukgymnast kommer du att dela upp arbeta på två olika vårdcentralens sjukgymnastmottagning. Idag är behovet 50% på Lindebergs VC och 50% på Kopparbergs VC. Vi arbetar med planerade besök såväl som öppen mottagning. På öppen mottagning är vi som fysioterapeuter/sjukgymnaster förstainstans vad gäller rörelseapparaten. Ett nära samarbete med läkare och sköterskor gör att vi får ett väldigt varierat och spännande arbetssätt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

I verksamheten ingår flertalet mottagningar, bland annat öppen mottagning, artrosskola, diabetes och astma/KOL. Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar vi inom alla mottagningar, vilket bidrar till att skapa en varierande arbetsmiljö.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Meriterande ses vidareutbildning inom OMT, Mckenzie och idrottsmedicin.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att ta personligt ansvar, bidra till ett gott arbetsklimat och se möjligheter i det dagliga arbetet. Och så klart, ha ett proaktivt förhållningssätt.

Kul om du blir intresserad, välkommen att höra av dig!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
2019-09-02 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Petter Backteman, Enhetschef
Telefon: 0581-850 88
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
Andersson, Louise SACO
Telefon: 019-602 25 02

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-08-26

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Samordnande fysioterapeut / sjukgymnast , område närsjukvård Norr

Fysioterapeut eller sjukgymnast? Blir du lite extra taggad när du hör att det vankas utveckling och förbättringsarbeten? Då kan vårt nyinrättade uppdrag som samordningsfunktion vara något för dig! Ledningsgruppen för område närsjukvård norr har beslutat att tillsätta en samordningsfunktion för gruppen fysioterapeuter i området. Beslutet är ett led i arbetet att stärka samverkan bland fysioterapeuterna på sjukhuset och i primärvården i norr. I samordni... Visa mer
Fysioterapeut eller sjukgymnast? Blir du lite extra taggad när du hör att det vankas utveckling och förbättringsarbeten?

Då kan vårt nyinrättade uppdrag som samordningsfunktion vara något för dig!

Ledningsgruppen för område närsjukvård norr har beslutat att tillsätta en samordningsfunktion för gruppen fysioterapeuter i området. Beslutet är ett led i arbetet att stärka samverkan bland fysioterapeuterna på sjukhuset och i primärvården i norr.

I samordningsuppdraget, där du arbetar på uppdrag av en styrgrupp, kommer du att samordna fysioterapeuterna i området, exempelvis genom att:
- ordna utbildnings-och nätverksträffar regelbundet, agera som utbildningskoordinator
- bidra som informationsspridare,
- samordna gruppverksamhet mellan olika enheter,
- bistå vid introduktion av nyanställda fysioterapeuter,
- utveckla ny struktur/nya arbetssätt.

Samordningsuppdraget är beräknat att motsvara 20 procent av en heltidstjänst, ungefär 8 timmar i veckan.

Övriga 80 procent kommer att du att tjänstgöra som fysioterapeut/sjukgymnast inom någon verksamhet i närsjukvårdsområdet.

Låter det spännande och roligt? I så fall tycker vi verkligen att du ska söka till oss!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Meriterande ses vidareutbildning inom OMT, Mckenzie och idrottsmedicin.

Vi anser att du behöver ha två års arbetslivserfarenhet som fysioterapeut/sjukgymnast.

Om du tidigare arbetat med utvecklingsarbeten så är det meriterande. För att trivas i uppdraget som samordnare bör du ha god förmåga att ta egna initiativ, vara lösningsfokuserad och ha god kommunikationsförmåga.

Därutöver bör du självfallet att ha ett starkt intresse förutvecklingsarbete.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid, med ett tidsbegränsat uppdrag som samordningsfunktion.

Tillträde:
Snarast, eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Petter Backteman, enhetschef på Lindesberg vårdcentral
Telefon: 0581-850 88

Maria Karlsson, avdelningschef på Paramedicinska enheten
Telefon: 0581-850 00

Facklig företrädare:
Andersson, Louise SACO
Telefon: 019-602 25 02

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-06-16

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut / Sjukgymnast , Frejas och Kopparbergs vårdcentral

Utbildad Fysioterapeut eller Sjukgymnast som känner sig redo för nya utmaningar och äventyr? Nu söker vi dig för en kombitjänst till Freja och Kopparbergs vårdcentral. Freja vårdcentral består av två enheter, mottagningarna i Frövi och Fellingsbro. Vi är den lilla och personliga vårdgivaren med erfaren och kunnig personal. Totalt är vi cirka 25 medarbetare och har ungefär 7000 listade patienter. Kopparbergs vårdcentral är en liten arbetsplats, beläget cir... Visa mer
Utbildad Fysioterapeut eller Sjukgymnast som känner sig redo för nya utmaningar och äventyr? Nu söker vi dig för en kombitjänst till Freja och Kopparbergs vårdcentral.

Freja vårdcentral består av två enheter, mottagningarna i Frövi och Fellingsbro. Vi är den lilla och personliga vårdgivaren med erfaren och kunnig personal. Totalt är vi cirka 25 medarbetare och har ungefär 7000 listade patienter. Kopparbergs vårdcentral är en liten arbetsplats, beläget cirka fyra mil från Lindesbergs lasarett. Detta gör att vårt patientarbete blir både brett och varierat. Vi är ett sammansvetsat team på cirka 20 personer, där alla fyller en viktig roll.

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta på vårdcentralernas sjukgymnastmottagning. Vi arbetar med planerade besök såväl som öppen mottagning. På öppen mottagning är vi som fysioterapeuter/sjukgymnaster förstainstans vad gäller rörelseapparaten. Ett nära samarbete med läkare och sköterskor gör att vi får ett väldigt varierat och spännande arbetssätt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet. I tjänsten kommer du att utgå från Freja vårdcentral och vissa dagar arbeta på Kopparbergs vårdcentral.

Låter det spännande och roligt? I så fall tycker vi verkligen att du ska söka till oss!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Meriterande ses vidareutbildning inom OMT, Mckenzie och idrottsmedicin. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, ja du vet, ta personligt ansvar, bidra till ett gott arbetsklimat och se möjligheter i det dagliga arbetet. Och så klart, ha ett proaktivt förhållningssätt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ann-Sofi Karlsson, enhetschef Freja VC
Telefon: 0581-849 35

Facklig företrädare:
Andersson, Louise SACO
Telefon: 019-602 25 02

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-04-29

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Freja vårdcentral och Kopparbergs vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Fysioterapeut inriktning kirurgi , Paramedicinska enheten , Lindesberg

Vi söker nu dig som vill jobba som fysioterapeut på Paramedicinska enheten i Lindesberg med inriktning kirurgi och IVA. Verksamhetsbeskrivning: Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöj... Visa mer
Vi söker nu dig som vill jobba som fysioterapeut på Paramedicinska enheten i Lindesberg med inriktning kirurgi och IVA.

Verksamhetsbeskrivning:
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. En nyligen genomförd enkät ger oss kvitto på att medarbetarna trivs. Även patienterna är nöjda med oss, och placerade vårt sjukhus i topp i den senaste nationella patientenkäten.

Paramedicinska enheten organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett.

På Paramedicinska enheten finns för närvarande åtta fysioterapeuttjänster och fem rehabiliteringsassistenter. Vi arbetar främst med strokesjukvård, hjärt- och lungmedicin, kirurgi, smärtmottagning, intensivvårdsavdelning, dagrehabilitering och bassängverksamhet.

Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder dig ett intressant och givande arbete med varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vara anställd på Paramedicinska enheten och arbeta med kirurgiska kliniken och IVA. Uppdraget innebär avdelningsarbete, enskilda polikliniska besök på mottagning och gruppverksamhet. Du är en del av teamet som jobbar med obesitasuppdraget.

Arbetet innebär om man vill, stora möjligheter att styra och lägga upp arbetet självständigt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och brinner för arbete inom kirurgi. Du är en strukturerad, flexibel och serviceinriktad person med mycket god samarbetsförmåga. Du är trygg i din roll som fysioterapeut, självständig i ditt arbete och har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, intresse för utveckling och intresse av att arbeta i team.

Anställningsform:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning 100%. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till vardagar dagtid men helgtjänstgöring kan förekomma.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Avdelningschef Maria Karlsson
Telefon: 0581-850 00
E-post [email protected]

Facklig företrädare:
SACO/Fysioterapeuterna: Kristina Härder
Telefon: 0581-850 00
E-post: [email protected]

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-05-19

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre