Lediga jobb som Laboratorieassistent i Lindesberg

Se lediga jobb som Laboratorieassistent i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Kemikaliespecialist till Teknos AB i Vedevåg

Ansök    Mar 23    Academic Work    Laboratorieassistent
Nu finns möjligheten för dig som är junior på arbetsmarknaden, eller dig som vill ta nästa steg i karriären, att ta dig an rollen som kemikaliespecialist! Hos Teknos AB får du vara med i förändringarnas centrum samtidigt som du får utveckla din kapacitet inom kemi tillsammans med kompetenta kollegor. Teknos själva arbetar efter värdegrunden om att alla deras medarbetare är avgörande för framgång. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka din ansö... Visa mer
Nu finns möjligheten för dig som är junior på arbetsmarknaden, eller dig som vill ta nästa steg i karriären, att ta dig an rollen som kemikaliespecialist! Hos Teknos AB får du vara med i förändringarnas centrum samtidigt som du får utveckla din kapacitet inom kemi tillsammans med kompetenta kollegor. Teknos själva arbetar efter värdegrunden om att alla deras medarbetare är avgörande för framgång. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Teknos är en global färgproducent med verksamhet i över 20 länder i Europa, Asien och USA. Koncernen sysselsätter cirka 1 600 personer och har en årlig försäljning på cirka 307 miljoner euro. Teknos är en av de ledande leverantörerna av industriella ytbehandlingar med en stark position inom detaljhandel för konsument- och målerifärger. Företaget grundades 1948 och är ett av Finlands största familjeägda företag. Teknos erbjuder hållbara lösningar för en hållbar värld genom att tillhandahålla smarta och tekniskt avancerade färg- och ytbehandlingslösningar som skyddar och bevarar. I Sverige finns Teknos representerade i Tranemo, Örnsköldsvik och i Vedevåg. Dessutom har företaget 7 butiker runt om kring i Sverige.

I din roll som kemikaliespecialist är du en nyckelperson som kommer att arbeta i ett högt tempo och behöva ta snabba beslut då lagstiftningen kräver det. Dina dagar är varierande, något som innebär att du har god förmåga att kunna hantera många arbetsmoment parallellt. I rollen som kemikaliespecialist kommer ditt intresse för att sätta dig in i detaljer att vara det som gör att du utvecklar rollen. Du kommer att arbeta i en grupp om 8 personer från labbet som består av utvecklingsingenjörer, assistenter och en labbchef.

Du erbjuds


* En spännande roll i ett stabilt, lönsamt och offensivt tillväxtbolag
* En arbetsplats med en platt organisation där man hjälper varandra
* Färgutbildning inom företaget
* Interna utbildningar med experter inom respektive områden i företaget


ARBETSUPPGIFTER
* Kontrollera kemisk substans, exempelvis olika råvaror och kemiska produkter
* Generera säkerhetsdatablad för nya och befintliga produkter
* Skapa produktdeklarationer
* Bevaka förändringar i kemikalielagstiftningen
* Utbilda intern personal om kemikalier

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial ingenjörsexamen inom kemi
* Har goda kunskaper i Officepaketet och främst i Excel
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kommunikation och dokumentation sker på bägge språken inom företagskoncernen
* Tidigare erfarenhet av Miljölagstiftning är meriterande
* Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med kemikalier är meriterande

Som person är du:


* Noggrann
* Kommunikativ
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Vedevåg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Teknos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer om företaget här Teknos Visa mindre