Lediga jobb som Underhållschef i Lindesberg

Se lediga jobb som Underhållschef i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Gruppchef till Underhåll Mekanik, avdelning Fiber (Frövi)

Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss! Vår produktionsanläggning ett par mil norr om Örebro, är en världsledande tillverkare av förpackningsk... Visa mer
Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass?
Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!
Vår produktionsanläggning ett par mil norr om Örebro, är en världsledande tillverkare av förpackningskartong och vätskekartong avsedda för användare med mycket höga krav på effektiva, kreativa och funktionella förpackningslösningar. Vätskekartongen används bland annat till förpackningar för mjölk, juice, yoghurt och andra flytande livsmedel. Förpackningskartongen används till högklassiga förpackningar för till exempel parfym, choklad, elektronik, exklusiva drycker, torra och frysta livsmedel.
Vår kultur kännetecknas av en god gemenskap och inkludering. Så för dig som trivs i en familjär organisationskultur är detta helt rätt tjänst.Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i en fabrik med högt i tak och möjlighet att tänka nytt.
Nu utvecklar vi vår Underhållsavdelning och söker fler kollegor! Till vår Meksektion behöver vi en gruppchef för fiberavdelningen. Ett spännande uppdrag där du får arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat.
Du kommer att styra och koordinera den dagliga verksamheten inom hela området i fiberavdelningen. Ansvarsområdet omfattar fabrikerna i Frövi och Rockhammar och du kommer ansvara för att planera bemanning och resursbehov, samtidigt som du vid behov samordnar olika underhållsinsatser med externa firmor.
Du kommer att leda ett arbetslag som består av ca. 10 medarbetare som är placerade i både Frövi och Rockhammar. Tillsammans kommer ni att utveckla underhållsarbetet och bryta ner våra mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra mål inom avdelningen. Du kommer att arbeta tätt med övriga arbetsledare och stabsfunktioner inom underhållsorganisationen på Frövi Bruk.
Ett hållbart ledarskap
Medarbetare som skapar hållbara produkter behöver hållbara ledare. Som ledare hos Billerud kommer du få ta del av vår ledarskapsakademi och vårt ledarskapsprogram Sustainable Leadership (sv. Hållbart ledarskap), där du kommer få verktygen, utbildningarna och stödet för att kunna vara en hållbar ledare och uppfylla fyra löften till dina medarbetare:
· Jag bryr mig och leder en säker arbetsmiljö.
· Jag leder förändring och prestation.
· Jag engagerar och frigör potential.
· Jag kommunicerar effektivt.


Kvalifikationer
Du har en teknisk gymnasial utbildning eller relevant yrkeserfarenhet inom industriellt underhåll. Vi ser gärna relevant erfarenhet från processindustri eller erfarenhet av underhåll med mekanisk kompetens.
Vi ser också gärna att du har tidigare ledarerfarenhet.
Våra värderingar är viktiga för oss och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.
Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du talar och skriver både svenska och engelska.
Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ett av Billeruds främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.
För att passa i tjänsten som gruppchef söker vi dig som är en strukturerad och positiv lagspelare med ett stort intresse för att arbeta med och utveckla människor för att de ska nå sin fulla potential. Man behöver även vara lyhörd för produktionens behov och vara en mycket god samarbetspartner. Vi tror även att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.
Du är duktig på att kommunicera och skapa goda relationer genom hela organisationen. Din datorvana är god och du hanterar med van hand Office-paketet.
Varför ska du söka till oss?
En arbetsgivare som satsar på sin verksamhet och dess anställda.
En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid
Utvecklings- och karriärmöjligheter
Balans i arbetslivet
Prestationsbaserad bonus, tjänstepension och en rad olika förmåner enligt företagets policy.

Kontakt
Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Johan Bågling: [email protected] 070-793 77 02.
Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Anna Maria Bentzer, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-212 72 49
Sista dag för ansökan
2023-08-31
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 31 Augusti 2023!
Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Vi använder psykologiska tester som en del av vår urvalsprocess, i syfte att ta objektiva beslut.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Rekryteringsprocessen:
· Screeningsamtal
· Första intervjun med rekryteringschef & HR
· Rekryteringstest
· Andra intervjun
· Referenser
· Alkohol- & drogtest och bakgrundskontroll – ja, vi sätter säkerhet first!
· Anställningsavtal Visa mindre

Sektionschef Materialhantering & Service till Billerud Frövi, Örebro

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss! Vi söker nu efter en Sektionschef Materialhantering & Service till vår produktionsenhet i Frövi/Rockhammar. Som Sektionschef Materialhantering & Service hos Billerud ... Visa mer
Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!
Vi söker nu efter en Sektionschef Materialhantering & Service till vår produktionsenhet i Frövi/Rockhammar.
Som Sektionschef Materialhantering & Service hos Billerud Frövi kommer du att leda en sektion med ansvar för underhåll och service av anläggningarnas infrastruktur i Frövi och Rockhammar. Detta innefattar ytterområden, vägar, byggnader, förråd och interna transporter. Sektionen består av totalt 11 medarbetare varav att du kommer ha direkt personalansvar för 2 underhållstekniker, 1 byggkoordinator, samt 1 gruppchef för vårt Förråd och Maskinregister. Du kommer att vara en drivkraft i att förbättra våra arbetsprocesser och säkerställa en säker och effektiv arbetsmiljö, samtidigt som du bidrar till vår övergripande målsättning att skapa en hållbar framtid. Din roll blir att säkerställa att vår arbetsmiljö är både säker och effektiv, och att vi ständigt förbättrar våra processer för att stödja vår produktion på bästa sätt.
Tjänsten är placerad i Frövi, strax utanför Örebro.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
Formulera och implementera sektionens strategiska planer samt säkerställa att besluten genomförs på ett effektivt sätt.
Styra verksamheten mot våra affärsmål och genomföra verksamhetsplanen.
Leda, organisera och förbättra arbetet med säkerhet och arbetsprocesser inom Materialhantering och Service med ett systematiskt angreppssätt.
Kartlägga kompetensbehoven inom ditt ansvarsområde, planera utbildningsinsatser och ge kontinuerligt stöd och coachning till teamet.
Utifrån våra övergripande mål och strategier, utarbeta verksamhetsplan och budget för ditt ansvarsområde samt fastställa mål och nyckeltal
Aktivt driva förbättringsarbete inom underhåll och regelbundet följa upp nyckeltal.
Leder, fördelar och fattar beslut avseende inkommande servicebegäran och arbetsordrar.
Ansvara för att beställa och koordinera tjänster från externa leverantörer i enlighet med våra arbetsprocesser och riktlinjer.
Ha ett helhetsansvar för personal- och budgetfrågor inom sektionen.


Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Sektionschef Materialhantering & Service har du:
Eftergymnasialutbildning inom relevant område, till exempel logistik, industriell ekonomi, fastighetsunderhåll, bygg och anläggning eller liknande. Alternativt förvärvad erfarenhet som Billerud bedömer motsvarande.
Några års tidigare erfarenhet av ledarskap där du med goda resultat har drivit förändring och verkat för en stärkt säkerhetskultur.
Goda kunskaper inom underhåll av anläggning, internlogistik och lager.
Goda kunskaper i både svenska och engelska.Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att lyckas i rollen tror vi att du är en ledare som drivs av att se både dig själv och ditt team utvecklas. Du har hög integritet och fungerar som en inspirationskälla för andra. Du är resultatfokuserad och arbetar strategiskt för att uppnå organisationens mål. Din beslutsamhet och tydliga ledarstil gör att du kan agera snabbt och effektivt när det behövs. Du är skicklig på att prioritera och koordinera verksamhetens olika delar, vilket säkerställer att allt görs i rätt tid och med hög kvalitet. Du är också en god kommunikatör som kan förmedla förväntningar och information tydligt och effektivt. Din nyfikenhet och ditt mod att prova nya lösningar driver organisationen framåt.
Våra värderingar är viktiga för oss och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.


Kontakt
Vid frågor eller funderingar om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Jörgen Öhman, Director Maintenance på telefon +46702351771 eller via mejl [email protected]


Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 2024-06-30 Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater.

Varför oss?
• En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid
• Utvecklings- och karriärmöjlighet inom Billerudkoncernen.
• Balans i arbetslivet
• Prestationsbaserad bonus, tjänstepension, tillgång till semester och fritidsbostäder och en rad olika förmåner enligt företagets policy.
• Möjlighet till hybridarbete enligt företagsstandard.

Frövi är en del av The Greater Örebro Area, ca 30 minuter från stadskärnan. Att arbeta hos Billerud Frövi innebär att du enkelt kan pendla mellan jobbet och alla upplevelser som Örebro har att erbjuda för att leva och bo. Vare sig det är till shopping i City, en picknick i Stadsparken, långfärdsskridskor på Hjälmaren eller en match med Örebro Hockey. Det är smart att leva och bo i region Örebro. Läs mer på https://www.thesmartmove.se

Rekryteringsprocessen:
• Rekryteringstest
• Första intervju med rekryterande chef & HR
• Andra intervju.
• Referenstagning.
• Alkohol- & drogtest – ja, vi sätter säkerhet först!
• Anställningsavtal
• Välkommen till Billerud! Visa mindre

Sektionschef Underhåll Massabruket

Tänk om du kunde vara med och leda utvecklingen mot en hållbar framtid, både när det gäller människan och tekniken? Här finns en spännande roll som Sektionschef för Underhåll Massabruket, där du får möjlighet att bli en del av ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Massatillverkningens huvudsyfte är att ansvara för massa- ånga-, el-, värme- och vattentillverkning. Om tjänsten Underhållsavdelningens uppgift är att ... Visa mer
Tänk om du kunde vara med och leda utvecklingen mot en hållbar framtid, både när det gäller människan och tekniken? Här finns en spännande roll som Sektionschef för Underhåll Massabruket, där du får möjlighet att bli en del av ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Massatillverkningens huvudsyfte är att ansvara för massa- ånga-, el-, värme- och vattentillverkning.

Om tjänsten
Underhållsavdelningens uppgift är att tillhandahålla ett välplanerat och strukturerat underhåll i världsklass till Gävle Bruk. Sektionen består av ett team på ca 50 medarbetare varav majoriteten är fördelade på två gruppchefer. Gruppcheferna samt två ingenjörer har du direkt personalansvar för.
Tillsammans ansvarar ni för mekaniskt och automationstekniskt underhåll för Massabruket. Som Sektionschef innebär detta exempelvis att:
Med ett inkluderande och engagerat ledarskap driva sektionens personal-, arbetsmiljö-, ekonomi- och verksamhetsansvar i linje med Gävle Bruks övergripande verksamhetsplan.
Utveckla du underställd personal och tillsammans med dina medarbetare bli väl insatt i våra arbetsrutiner, att de efterlevs och att alla känner ägarskap över produktionsutrustningen.
Ansvara för sektionens utveckling av det organisatoriska och tekniska underhållet, med målet att öka driftsäkerheten för Massabruket.
Vara en aktiv deltagare i ledningsgruppsarbetet inom underhåll och drift.Vi erbjuder dig
En plats i en organisation med hållbarhetsfokus när det gäller såväl medarbetare, chefer, och arbetsmiljö.
Utvecklingsmöjligheter i en spännande och utmanande framtidsbransch.
Ett stimulerande arbete med högt ansvarstagande och stora möjligheter till egen påverkan.Kvalifikationer
Vi vet att mångfald i våra arbetsgrupper tillsammans med en inkluderande arbetsmiljö berikar vår verksamhet och stärker prestation och engagemang. Därför ser vi positivt på kandidater med olika bakgrunder, samtidigt som det finns några kvalifikationer som du bör uppfylla för att ha rätt förutsättningar i arbetet. Därför söker vi dig som har:
Kunskap, erfarenhet och intresse av att ha arbetat med underhåll
Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska då instruktioner, dokumentation och kommunikation i tjänsten är på de språken


Personliga egenskaper
För den här rollen kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och din potential att vara en hållbar ledare enligt vårt koncept Sustainable leadership. Det handlar om att bry sig och leda en säker arbetsmiljö, att leda förändring och prestation och att arbeta för en lönsam tillväxt på lång sikt.

Du har en stark framåtanda och en drivkraft att jobba för en inkluderande arbetsplats där du skapar engagemang och delaktighet. Du kommunicerar effektivt och lyhört, och möter dina kollegor och medarbetare på ett respektfullt och prestigelöst sätt.


Du är förbättringsinriktad, uppmärksammar och tar tag i olösta problem, får arbete slutfört på ett strukturerat sätt och följer upp hur arbetet går. Du skapar samarbete med personer på olika nivåer i organisationen, samverkar och förhåller sig till andra på ett öppet och accepterande sätt.


Dina arbetsdagar kännetecknas av variation vilket innebär att du behöver trivas med att fatta beslut och utmana dig själv och andra.
Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.


Kontakt
Vi tar emot ansökningar via vårt system och inte via mail, men om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Eriksson, Avdelningschef Underhållsavdelningen Gävle Bruk, på telefonnummer 079-006 37 79 alternativt [email protected].
Om du har frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Johansson, HR Business Partner, på [email protected]
Välkommen med din ansökan senast 2023-04-16. Då urval och kandidatkontakt kan komma att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Ansökningsinformation
Vi tar endast emot ansökningar via vårt system. Vi använder rekryteringtester som en del av vår urvalsprocess i syfte att ta objektiva beslut.


OBS! I rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande för denna tjänst.
Om Billerud
Billerud är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. Visa mindre

Sektionschefer till BillerudKorsnäs

Ansök    Maj 9    AxÖ Consulting AB    Underhållschef
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt ... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid.

Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.

Vill du växa med BillerudKorsnäs och samtidigt bidra till en hållbar framtid? Till bruket i Frövi/Rockhammar söker vi nu två sektionschefer inom avdelningarna teknik och underhåll med engagemang och intresse för att driva och utveckla verksamheten.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos BillerudKorsnäs.

Om BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs tar fram papper och förpackningsmaterial som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är ett världsledande företag inom pappers- och förpackningsmaterial av premiumkvalitet tillverkade i nyfiber, och har ett starkt engagemang för hållbarhet, kvalitet och kundvärde. Företaget har tio produktionsenheter i Sverige, USA och Finland, cirka 5800 anställda i fler än 13 länder och kunder i fler än 100 länder. BillerudKorsnäs har en årlig omsättning på cirka SEK 37,2 miljarder och är noterat på Nasdaq Stockholm.

Rollbeskrivning

Som sektionschef på BillerudKorsnäs säkerställer du att verksamheten bedrivs effektivt och att resurserna utnyttjas på ett optimalt sätt. Du följer upp och återkopplar mål och resultat samt säkerställer att verksamheten efterlever lagar och regler. Du har även personal- och arbetsmiljöansvar för din del av verksamheten.

I rollen som sektionschef för Projekt automation på avdelning Teknik kommer du att ha direkt personal- och arbetsmiljöansvar för omkring 5 medarbetare (projektledare & projektingenjörer). Här bedrivs flera spännande projekt inom el och automation, men även andra områden så som inom digitalisering, med både kort- och långsiktiga tidshorisonter.

Som sektionschef för Automation på avdelning Underhåll har du övergripande personal- och arbetsmiljöansvar för direktrapporterande samt 4 arbetsledare som sammanlagt omfattar ca 40 medarbetare. Du kommer bl.a. ansvara för säkerhetsarbetet, medarbetarutveckling, KPI-uppföljningar samt driva det proaktiva förbättringsarbetet.

Din profil

För att lyckas i båda rollerna tror vi att du som söker har relevant utbildning inom teknik, el eller automation. Med fördel har du arbetat inom den producerande industrin, och särskilt meriterande är det givetvis om du tidigare arbetat inom pappers- och massaindustrin eller annan form av tillverkningsindustri. Har du behörighet för fullständig auktorisation A (enligt Elsäkerhetsverket) är det starkt meriterande. 

Vidare har du erfarenhet i chefsrollen och motiveras av att leda människor mot verksamhetens mål. Du har dokumenterad erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete och rotorsaksanalyser. Du behöver ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska, samt kunskap i relevanta administrativa system. Meriterande om du även har tidigare erfarenhet av underhållssystem så som Maximo eller IFS.

För att trivas i rollen är du strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Du har ett eget driv och ett engagemang som smittar av sig, och du tror genuint att delaktighet och inkludering skapar en bättre och mer dynamisk arbetsplats. Vi värdesätter att du är modig och vågar utmana befintliga struktur i syfte att skapa värdeskapande förbättringar för både medarbetare, kund och verksamheten i stort. Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och ansökan

Låter det som en spännande roll? Sista ansökningsdagen är den 5 juni 2022. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kajsa Rosén tfn. 072-398 02 67 eller via mejl [email protected] alt. Linda Axäng tfn. 079-340 54 42 eller via mejl [email protected] .

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Vi söker Sektionschef till underhållsavdelningen på BillerudKorsnäs

Ansök    Jul 4    AxÖ Consulting AB    Underhållschef
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt ... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid.

Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.

Vill du växa med BillerudKorsnäs och samtidigt bidra till en hållbar framtid? Till bruket i Frövi/Rockhammar söker vi nu en sektionschef inom underhåll med engagemang och intresse för att driva och utveckla verksamheten.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos BillerudKorsnäs.

Om BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs tar fram papper och förpackningsmaterial som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är ett världsledande företag inom pappers- och förpackningsmaterial av premiumkvalitet tillverkade i nyfiber, och har ett starkt engagemang för hållbarhet, kvalitet och kundvärde. Företaget har tio produktionsenheter i Sverige, USA och Finland, cirka 5800 anställda i fler än 13 länder och kunder i fler än 100 länder. BillerudKorsnäs har en årlig omsättning på cirka SEK 37,2 miljarder och är noterat på Nasdaq Stockholm.

Rollbeskrivning

Som sektionschef på BillerudKorsnäs säkerställer du att verksamheten bedrivs effektivt och att resurserna utnyttjas på ett optimalt sätt. Du följer upp och återkopplar mål och resultat samt säkerställer att verksamheten efterlever lagar och regler. Du har även personal- och arbetsmiljöansvar för din del av verksamheten.

Som sektionschef för Automation på avdelning Underhåll har du direkt personalansvar för daggående arbetsledare och tjänstepersoner inom din sektion samt övergripande personal- och arbetsmiljöansvar för samtliga medarbetare inom sektionen (ca 40 personer). Du kommer bl.a. ansvara för säkerhetsarbetet, medarbetarutveckling, KPI-uppföljningar samt att driva det proaktiva förbättringsarbetet.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du som söker har relevant utbildning inom teknik, el eller automation. Med fördel har du arbetat inom den producerande industrin, och särskilt meriterande är det givetvis om du tidigare arbetat inom pappers- och massaindustrin eller annan form av tillverkningsindustri. Har du behörighet för fullständig auktorisation A (enligt Elsäkerhetsverket) är det starkt meriterande. 

Vidare har du erfarenhet i chefsrollen och motiveras av att leda människor mot verksamhetens mål. Du har dokumenterad erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete och rotorsaksanalyser. Du behöver ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska, samt kunskap i relevanta administrativa system. Meriterande om du även har tidigare erfarenhet av underhållssystem så som Maximo eller IFS.

För att trivas i rollen är du strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Du har ett eget driv och ett engagemang som smittar av sig, och du tror genuint att delaktighet och inkludering skapar en bättre och mer dynamisk arbetsplats. Vi värdesätter att du är modig och vågar utmana befintliga struktur i syfte att skapa värdeskapande förbättringar för både medarbetare, kund och verksamheten i stort. Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och ansökan

Låter det som en spännande roll? Sista ansökningsdagen är den 7 augusti 2022. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kajsa Rosén tfn. 072-398 02 67 eller via mejl [email protected] alt. Linda Axäng tfn. 079-340 54 42 eller via mejl [email protected] .

Varmt välkommen med din ansökan!

 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre