Lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Lindesberg

Se lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Chef för elevhälsan

Brinner du för att skapa förutsättningar för att barn och unga ska växa upp i trygghet och få jämlika förutsättningar inför framtiden? Är du dessutom strategisk och har lätt för att se helheten? Då kanske det är dig vi söker för detta uppdrag. Vår chef för elevhälsan går i pension och vi söker dig som vill fortsätta utveckla en redan väl fungerande elevhälsa. Vårt gemensamma mål inom förvaltningen är ökad måluppfyllelse och något som vi hela tiden arbetar... Visa mer
Brinner du för att skapa förutsättningar för att barn och unga ska växa upp i trygghet och få jämlika förutsättningar inför framtiden? Är du dessutom strategisk och har lätt för att se helheten? Då kanske det är dig vi söker för detta uppdrag.

Vår chef för elevhälsan går i pension och vi söker dig som vill fortsätta utveckla en redan väl fungerande elevhälsa. Vårt gemensamma mål inom förvaltningen är ökad måluppfyllelse och något som vi hela tiden arbetar för.

ARBETSUPPGIFTER
Som chef för elevhälsan har du ansvar för enhetens ekonomi-, personal- och utvecklingsfrågor. Du kommer ingå i ledningsgruppen för barn- och utbildningsförvaltningen och har stöd av utvecklingsstrateg samt stödfunktioner inom t.ex. personal och ekonomi.

Elevhälsans uppdrag är att arbeta med elevernas lärmiljö i ett förebyggande och hälsofrämjande perspektiv där insatser görs på individ-, grupp- och organisationsnivå. Hela elevhälsan fungerar som stödfunktion och för dig som chef innebär det ett tätt samarbete med rektorerna. I elevhälsan ingår 25 medarbetare och består av skolkuratorer, skolpsykologer och skolsköterskor. I ditt uppdrag ingår att företräda kommunen i olika samverkansformer. I samarbete med rektor för särskolan ingår myndighetsansvar för inskrivning i särskola. I rollen ingår även att vara verksamhetschef för elevhälsans medicinska insats.

Du ansvarar för familjesamverkansteamet som är ett samverkansprojekt mellan Region Örebro län och Lindesbergs, Ljusnarsbergs, Hällefors och Nora kommuner. Teamets uppgift är att vid behov vara samverkansstöd i ärenden kring familjer med behov av flera olika stödinsatser.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom någon av elevhälsans professioner. Du har även erfarenhet av arbete inom elevhälsan och god kunskap inom området. Det är meriterande med tidigare ledarerfarenhet men inget krav.

För att passa i denna tjänst behöver du ha ett ledarskap som kännetecknas av tillit och förtroende. Du har en förmåga att ena gruppen mot ett gemensamt mål och skapa en VI-känsla. Du har lätt för att samarbeta med andra och har ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att skapa relationer och bygga gruppens förtroende. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Verksamhetschef, Akutkliniken, Lindesbergs lasarett

Vill du vara med och säkra en personcentrerad och god akutsjukvård för medborgarna i norra länsdelen i Örebro län? Vi söker dig som är intresserad av att utveckla arbetet inom den egna kliniken samt i hela den akuta vårdprocessen tillsammans med andra vårdaktörer. Vi har bra resultat i patientenkäter och i senaste rankingen som Dagens medicin genomförde gällande Bästa sjukhus placerade sig Lindesbergs lasarett på 6:e plats i kategorin mindre sjukhus. Våra... Visa mer
Vill du vara med och säkra en personcentrerad och god akutsjukvård för medborgarna i norra länsdelen i Örebro län? Vi söker dig som är intresserad av att utveckla arbetet inom den egna kliniken samt i hela den akuta vårdprocessen tillsammans med andra vårdaktörer.

Vi har bra resultat i patientenkäter och i senaste rankingen som Dagens medicin genomförde gällande Bästa sjukhus placerade sig Lindesbergs lasarett på 6:e plats i kategorin mindre sjukhus. Våra medarbetare har en bred kompetens och studenterna är nöjda med hur vi handleder dem. Här hittar du det lilla sjukhusets fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet, stort kvalitetstänkande och korta beslutsvägar.

Vi söker dig som är intresserad av att stödja, motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål, och att leda en organisation i ständig förändring och utveckling ser du som utmanande och inspirerande. Det krävs att du har en stor personlig mognad och en väl utvecklad social och kommunikativ förmåga. Genom öppenhet och dialog driver du ett långsiktigt arbete och uppnår därigenom goda resultat.

Har du liksom vi en vision om att stötta medborgarna att ha fokus på sin hälsa och säkra att vården utförs på ett sätt så att patienterna får möjlighet att vara aktiva i sin egen vård? Du ser också vikten av att bidra till att medarbetarna får rätt förutsättningar för att ta ansvar i mötet med personer som söker vård. Då hoppas vi att du söker jobbet som vår nya chef!

Uppdragets innehåll:
I rollen som verksamhetschef har du ett samlat ledningsansvar för akutklinikens verksamhet, ekonomi och personal. Du har ett strategiskt ansvar att leda utvecklingen av akutsjukvården utifrån ett personcentrerat förhållningssätt och processorienterat arbetssätt. I uppdraget ingår också att vidareutveckla samarbetet med andra verksamheter inom länet.

Genom att skapa goda förutsättningar för kvalitetsutveckling, såväl inom den egna verksamheten som inom närsjukvården som helhet, skapar du och dina medarbetare vård av hög standard.

Tillsammans med våra chefer i första linjen har du en central uppgift att attrahera, utveckla och behålla motiverade och engagerade medarbetare genom att främja ett gott arbetsklimat och tillvarata medarbetarnas kompetens.

Du är direkt underställd områdeschefen för Närsjukvård område norr och ingår i områdets ledningsgrupp. Tillsammans med övriga chefer förväntas du bidra till hela hälso- och sjukvårdsförvaltningens samlade utveckling.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en för sjukvården relevant akademisk examen. Det är meriterande om du har erfarenhet från akutsjukvård. Vi ser det också som meriterande om du är specialistläkare. Har du tidigare varit chef med fullständigt verksamhets-, personal- och ekonomiansvar är det en fördel. Du har erfarenhet av att driva förändringsarbete, gärna över organisatoriska gränser, och är van att tänka processorienterat. Självklart har du också förståelse för forskningens betydelse för införandet av nya metoder och arbetssätt.

Som chef i hälso- och sjukvårdsförvaltningen har du en viktig roll som kulturskapare och förebild för organisationens alla medarbetare. Du är en tydlig och engagerad ledare. Du är inkluderande och ditt ledarskap bygger på tillit. Tillsammans med första linjens chefer på kliniken skapar ni en känsla av sammanhang för medarbetarna.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med tidsbegränsat chefsförordnande

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Områdeschef Elisabeth Liljekvist
Telefon: 072-142 93 95
E-post: [email protected]

HR partner Ing-Mari Sjöblom
Telefon: 0581-851 24, 076-107 51 24
E-post: [email protected]

Facklig företrädare:
Heiko Botman, Läkarföreningen
Telefon: 019-602 10 00

Solveig Kiel-Israelsson, Vision
Telefon: 0720-83 20 80

Anders Östlund, Vårdförbundet
Telefon: 070-691 87 84

Linda Karlsson, Kommunal
Telefon: 019-602 10 00

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-03-08

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
Om organisationen:
Akutkliniken ingår i Region Örebro läns Närsjukvård område norr. I området finns specialistmottagningar, kliniken för medicin och geriatrik och vårdcentraler i norra länsdelen. Tillsammans arbetar vi inom närsjukvårdsområdet för att utveckla samarbetet inom området, med länsklinikerna och med kommunerna utifrån patienternas behov.

Akutkliniken har cirka 100 medarbetare och bedriver akutmottagning och ambulansverksamhet. Akutmottagningen har under senare år genomgått en upprustning och standarden är hög både vad det gäller lokaler och teknisk utrustning. Under kvällstid och helger finns även en jourmottagning i lokalerna. Jourmottagningen bemannas av akutmottagningens personal samt läkare från primärvården. Ca 17 000 patient besöker akutmottagningen varje år.

Ambulansverksamheten täcker hela norra länsdelen i Örebro län. Verksamheten utgår från Lindesberg men har även filialer i Hällefors, Nora och Kopparberg. I dagsläget bemannas 5 ambulanser, varav en är s k dagambulans. Totalt antal uppdrag år 2019 var ca 6300 st.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss inom Område närsjukvård norr!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Verksamhetschef till Enhet Lindesberg/Kopparberg

Ärendenummer: FTV:2022:7 Vi söker dig som är mål- och resultatorienterad med ett tydligt driv. Du är kommunikativ och är en viktig kulturbärare som visar vägen och utvecklar enheten tillsammans med dina medarbetare och bidrar till Folktandvården utveckling i samverkan med dina chefskollegor. Chefsuppdraget innebär att fortsätta arbeta med att skapa ett gott samarbete mellan klinikerna, så att de tillsammans bildar en god enhet och fortsätter lära av varan... Visa mer
Ärendenummer:
FTV:2022:7

Vi söker dig som är mål- och resultatorienterad med ett tydligt driv. Du är kommunikativ och är en viktig kulturbärare som visar vägen och utvecklar enheten tillsammans med dina medarbetare och bidrar till Folktandvården utveckling i samverkan med dina chefskollegor.
Chefsuppdraget innebär att fortsätta arbeta med att skapa ett gott samarbete mellan klinikerna, så att de tillsammans bildar en god enhet och fortsätter lära av varandra. Klinikerna speglar hela spektrat av våra patienter inom Folktandvården både gällande behandlingar och mångfald.

Verksamhetsbeskrivning:
Enheten består av klinikerna i Lindesberg och Kopparberg som tillsammans har ca 35 medarbetare. Enheten har ca 12000 patienter (barn och vuxna).

Vid kliniken i Lindesberg så testas ett nytt tidsbokningssystem, projektet kallas för Folktandvården Direkt. Syftet är att arbeta flödesorienterat och att kunna erbjuda patienten och behandlaren möjlighet att utföra mer tandvård per besök genom en flexibel tidsbokning.

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra värdeord:
Samarbete, Utveckling och Professionalism.

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som har förmåga att leda och entusiasmera, ta tillvara samtliga medarbetares kompetens samt utveckla deras professionella kunskaper.
I din roll ansvarar du för vård- och personalplanering där du samverkar med klinikens ledningsstöd. Du ansvarar också för klinikens arbetsmiljöarbete samt budget och uppföljning i samverkan med övriga verksamhetschefer.

Du bidrar till Folktandvårdens utveckling tillsammans med dina kollegor, samt verkar för Folktandvården och regionen som helhet.

Som verksamhetschef har du ett chefsförordnande vilket innebär att du i första hand arbetar som chef/ledare, kliniskt arbete sker på del av tid efter behov och önskemål i överenskommelse med närmaste chef. I din roll är du direkt underställd Folktandvårdsdirektören.

Kvalifikationer:
Vi värdesätter goda ledaregenskaper och välutvecklad samarbetsförmåga, kreativitet, analytisk samt strategiskt förmåga. Dokumenterad erfarenhet av chefskap/ledarskap är meriterande. Du har en odontologisk examen och dokumenterad erfarenhet av odontologiskt arbete.

Vi ser att du är tandläkare eller tandhygienist och har ett stort intresse av att leda och utveckla verksamheten.

Upplysningar:
Idakajsa Sand, Folktandvårsdirektör 072-143 01 05
Pia Lindahl, HR-chef 070-266 71 85

Fackliga företrädare:
Mia Schultz Mia, SRAT 019-602 75 46
Petra Strömgren Fredin, Vision 072-083 20 75
Sara Fransson, Tjänstetandläkarna 019-602 41 51

Hemsida: www.regionorebrolan.se/folktandvarden

Anställningsform:
Tjänsten är ett fyraårigt förordnande med tillsvidareanställning i din odontologiska profession i Region Örebro län och placering Folktandvården.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.

Sista ansökningsdag:
2022-03-27.

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Om organisationen:
Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 23 allmäntandvårdskliniker, 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv. Visa mindre