Lediga jobb Solberga Förskolor AB i Lindesberg

Se alla lediga jobb från Solberga Förskolor AB i Lindesberg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lindesberg som finns inom det yrket.

Vikariernde förskollärare till vår förskolebuss

Nu har du möjlighet att jobba på vår förskolebuss! För att se vad vi hittar på, titta på vår Instagram solbergaforskolor.utforskaren. Där ser du vad våra kompisar i Lindesberg gör om dagarna. En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, plats för vila, gott om utrymme för pedagogiskt material och pyssel, en sittplats för varje kompis med trepunktsbälte samt E-godkända bält... Visa mer
Nu har du möjlighet att jobba på vår förskolebuss!
För att se vad vi hittar på, titta på vår Instagram solbergaforskolor.utforskaren. Där ser du vad våra kompisar i Lindesberg gör om dagarna.
En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, plats för vila, gott om utrymme för pedagogiskt material och pyssel, en sittplats för varje kompis med trepunktsbälte samt E-godkända bältestolar.
Förskolebussen hämtar kompisarna på förskolan på morgonen klockan 9.00, sen åker gruppen som max ca 30 minuters resa från förskolan och till den platsen där kompisarna ska vara under dagen exempelvis skogen, ängen, elljusspåret, lekplatsen eller sjön. Vi är tillbaka klockan 15.00.
Bussen tar barnen till den plats där dagens undervisning kommer ske.
Kompisarna utforskar och upptäcker med bussen som hjälpmedel.
På Solberga förskolor är alla barn vars vårdnadshavare arbetar, studerar, är arbetssökande eller hemma med yngre syskon välkomna.
Vi tar även emot barn till föräldrar som endast önskar allmän förskola 15 timmar i veckan för barn mellan 3 – 5 år.
Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten.
Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar.
Du är en trygg och ansvarstagande förskollärare som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära.
Vi söker dig som anser att du har världens bästa yrke.
Vi söker dig som brinner för att möta barnen varje dag.
Har du ett positiv synsätt?
Är du flexibel?
Vågar du tänka nytt?
Är du nyfiken och har förmågan att genom god kommunikation skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor?
Anser du att förskolan är en viktig del av barnens uppväxt?
Är du kreativ, gillar att dra igång projekt och även avsluta dem?
Är du bra på att strukturera?
Ser du det enskilda barnets behov såväl som gruppens möjligheter och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande är du personen vi söker.
Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter. Vi erbjuder:
- En unik chans till ett varierat och kreativt arbete.
- En arbetsplats att trivas på i en härliga omväxlande miljöer.
- Frihet under ansvar.
– Fria pedagogiska måltider.
Att arbeta på vår förskolebuss kräver en mycket stor flexibel förmåga.


Vi söker en förskollärare för ett vikariat ht 24 Visa mindre

Vikarie vid behov

Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mer
Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mindre

Förskolekock

Vi söker dig som vill berika våra barns dag med underbar mat lagad från grunden. Vi vill servera våra barn variationsrik och näringsrik mat som lagats från grunden av råvaror av god kvalitet. Arbetet Planera, förbereda och laga näringsriktiga och varierade måltider för förskolans barn enligt gällande kost- och näringsriktlinjer. Skapa menyer som tar hänsyn till barnens behov och preferenser samt eventuella allergier och kostrestriktioner. Beställa råvaro... Visa mer
Vi söker dig som vill berika våra barns dag med underbar mat lagad från grunden.
Vi vill servera våra barn variationsrik och näringsrik mat som lagats från grunden av råvaror av god kvalitet.
Arbetet
Planera, förbereda och laga näringsriktiga och varierade måltider för förskolans barn enligt gällande kost- och näringsriktlinjer.
Skapa menyer som tar hänsyn till barnens behov och preferenser samt eventuella allergier och kostrestriktioner.
Beställa råvaror och säkerställa att köket är organiserat och rent.
Samarbeta med förskolepersonal för att säkerställa en smidig och effektiv matservering.
Hantera eventuella specialkostbehov.
Ansvara för säkerhets- och hygienföreskrifter vid hantering av livsmedel.
Krav
Erfarenhet av att arbeta som kock eller inom restaurangbranschen, företrädesvis med matlagning för barn eller inom skolmatservice.
Kunskap om näringslära och kostrekommendationer för barn.
Förmåga att arbeta självständigt och i team i en hektisk miljö.
God kommunikationsförmåga.
Kunskap om livsmedelssäkerhet och god hygienpraxis.
Mental spänst.
Meriterande:
Utbildning inom matlagning eller restaurangbranschen.
Kunskap om specialkostalternativ och dietrestriktioner.

Vi erbjuder:
En givande och meningsfull arbetsmiljö där du får möjlighet att bidra till barns hälsa och välbefinnande.
Möjlighet till personlig och professionell utveckling.
Konkurrenskraftig lön och förmåner enligt överenskommelse.
Stor frihet att utmana traditionell "förskolemat".Vi intervjuar löpande så är du intresserad, hör av dig på mejl omgående! Visa mindre

Resurs

Ansök    Maj 25    Solberga Förskolor AB    Elevassistent
Vi söker nu en resursassistent till ett barn med diabetes. Resursen är en del av ett arbetslag med förskollärare och barnskötare. Tjänsten är på 40 h/vecka (100 %) med tillträde i augusti. Som resurs ska du finnas nära barnet för att mäta blodsocker, bistå barnet vid måltider, ha en nära samarbete med vårdnadshavare, mm. Den 9 augusti 2021 öppnade Solberga förskolor, två nya förskoleavdelningar med inriktning upplevelsebaserat lärande, Utforskaren. Utforsk... Visa mer
Vi söker nu en resursassistent till ett barn med diabetes. Resursen är en del av ett arbetslag med förskollärare och barnskötare. Tjänsten är på 40 h/vecka (100 %) med tillträde i augusti. Som resurs ska du finnas nära barnet för att mäta blodsocker, bistå barnet vid måltider, ha en nära samarbete med vårdnadshavare, mm.
Den 9 augusti 2021 öppnade Solberga förskolor, två nya förskoleavdelningar med inriktning upplevelsebaserat lärande, Utforskaren.
Utforskaren är en mobil förskola.
En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, plats för vila, gott om utrymme för pedagogiskt material och pyssel, en sittplats för varje kompis med trepunktsbälte samt E-godkända bältestolar.
Förskolebussen hämtar kompisarna på förskolan på morgonen, sen åker gruppen som max ca 30 minuters resa från förskolan till den platsen där kompisarna ska vara under dagen exempelvis skogen, ängen, elljusspåret, lekplatsen eller sjön.
Bussen tar barnen till den plats där dagens undervisning kommer ske. Superspännande!
Kompisarna utforskar och upptäcker med utgångspunkt från bussen varannan vecka, den andra veckan är andra gruppen kvar på förskolan som även den har inriktning upplevelsebaserat lärande.
Förskolan ligger på Kungsgatan, vid gamla Ågården.
Vi söker dig som brinner för utveckling, älskar att arbeta med barn,har förskolans läroplan ständigt närvarande i ditt arbete och har lösningfokus. Du ta egna initiativ, är självgående och gillar att arbeta i team med nya utmaningar och äventyr. Visa mindre

Barnskötare till Upptäckaren vik ft 23

Ansök    Maj 25    Solberga Förskolor AB    Barnskötare
Nu söker vi en barnskötare till vår nybyggda förskola Upptäckaren. Ett vikariat höstterminen 23. Upptäckaren ligger inbäddad i naturen i slutet av Lindesbygatan. Förskolan stod klar i augusti. Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmanin... Visa mer
Nu söker vi en barnskötare till vår nybyggda förskola Upptäckaren.
Ett vikariat höstterminen 23.
Upptäckaren ligger inbäddad i naturen i slutet av Lindesbygatan. Förskolan stod klar i augusti.
Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar.
Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära.
Vi söker dig som anser att du har världens bästa yrke.
Vi söker dig som brinner för att möta barnen varje dag.
Har du ett positiv synsätt?
Är du nyfiken och har förmågan att genom god kommunikation skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor?
Är du kreativ, gillar att dra igång projekt och även avsluta dem?
Ser du det enskilda barnets behov såväl som gruppens möjligheter och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande är du personen vi söker.
Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter.
Vi erbjuder:
- En unik chans till ett varierat och kreativt arbete. - En arbetsplats att trivas på i en härlig miljö. - Stora möjligheter till inflytande och närhet till besluten då delaktighet uppmuntras. - Frihet under ansvar. – Fria pedagogiska måltider.
Som barnskötare på Solberga Förskolor ansvarar du tillsammans med ditt arbetslag för barnens dag på förskolan. Du ansvarar för att barnen får utmanas och känna glädje under sin förskoletid. Visa mindre

Vikarie vid behov

Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mer
Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mindre

Vikarie vid behov

Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mer
Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mindre

Leverans och service

Ansök    Feb 20    Solberga Förskolor AB    Budbilsförare
Vi söker en chaufför för matleverans till förskolan i Nora samt Lanna. Maten hämtas i Gusselby och levereras till Nora och sedan Lanna. Leverans av maten sker förmiddagar (vardagar) Vi söker dig som är flexibel, positivt inställd, noggrann i ditt arbete och inte har några fysiska hinder då lyft förekommer. I ditt arbete ingår att ansvara för leverans av maten samt transportbilen: tankning, tvätt, städ mm Visa mer
Vi söker en chaufför för matleverans till förskolan i Nora samt Lanna. Maten hämtas i Gusselby och levereras till Nora och sedan Lanna. Leverans av maten sker förmiddagar (vardagar)
Vi söker dig som är flexibel, positivt inställd, noggrann i ditt arbete och inte har några fysiska hinder då lyft förekommer.
I ditt arbete ingår att ansvara för leverans av maten samt transportbilen: tankning, tvätt, städ mm Visa mindre

Barnskötare till Upptäckaren

Ansök    Jan 10    Solberga Förskolor AB    Barnskötare
Nu söker vi en barnskötare till vår nybyggda förskola Upptäckaren. Upptäckaren ligger inbäddad i naturen i slutet av Lindesbygatan. Förskolan stod klar i augusti. Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar. Du är en trygg och ansva... Visa mer
Nu söker vi en barnskötare till vår nybyggda förskola Upptäckaren. Upptäckaren ligger inbäddad i naturen i slutet av Lindesbygatan. Förskolan stod klar i augusti.
Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar.
Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära.
Vi söker dig som anser att du har världens bästa yrke.
Vi söker dig som brinner för att möta barnen varje dag.
Har du ett positiv synsätt?
Är du nyfiken och har förmågan att genom god kommunikation skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor?
Är du kreativ, gillar att dra igång projekt och även avsluta dem?
Ser du det enskilda barnets behov såväl som gruppens möjligheter och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande är du personen vi söker.
Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter.
Vi erbjuder:
- En unik chans till ett varierat och kreativt arbete. - En arbetsplats att trivas på i en härlig miljö. - Stora möjligheter till inflytande och närhet till besluten då delaktighet uppmuntras. - Frihet under ansvar. – Fria pedagogiska måltider.
Som barnskötare på Solberga Förskolor ansvarar du tillsammans med ditt arbetslag för barnens dag på förskolan. Du ansvarar för att barnen får utmanas och känna glädje under sin förskoletid. Visa mindre

Barnskötare till Upptäckaren

Ansök    Dec 11    Solberga Förskolor AB    Barnskötare
Nu söker vi en barnskötare till vår nybyggda förskola Upptäckaren. Upptäckaren ligger inbäddad i naturen i slutet av Lindesbygatan. Förskolan stod klar i augusti. Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar. Du är en trygg och ansva... Visa mer
Nu söker vi en barnskötare till vår nybyggda förskola Upptäckaren. Upptäckaren ligger inbäddad i naturen i slutet av Lindesbygatan. Förskolan stod klar i augusti.
Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar.
Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära.
Vi söker dig som anser att du har världens bästa yrke.
Vi söker dig som brinner för att möta barnen varje dag.
Har du ett positiv synsätt?
Är du nyfiken och har förmågan att genom god kommunikation skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor?
Är du kreativ, gillar att dra igång projekt och även avsluta dem?
Ser du det enskilda barnets behov såväl som gruppens möjligheter och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande är du personen vi söker.
Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter.
Vi erbjuder:
- En unik chans till ett varierat och kreativt arbete. - En arbetsplats att trivas på i en härlig miljö. - Stora möjligheter till inflytande och närhet till besluten då delaktighet uppmuntras. - Frihet under ansvar. – Fria pedagogiska måltider.
Som barnskötare på Solberga Förskolor ansvarar du tillsammans med ditt arbetslag för barnens dag på förskolan. Du ansvarar för att barnen får utmanas och känna glädje under sin förskoletid. Visa mindre

Barnskötare till Äventyret, vikariat vårterminen -23

Ansök    Dec 16    Solberga Förskolor AB    Barnskötare
På Solberga förskolor är alla barn vars vårdnadshavare arbetar, studerar, är arbetssökande eller hemma med mindre syskon välkomna. Vi tar även emot barn till föräldrar som endast önskar allmän förskola 15 timmar i veckan för barn mellan 3 – 5 år. Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberg... Visa mer
På Solberga förskolor är alla barn vars vårdnadshavare arbetar, studerar, är arbetssökande eller hemma med mindre syskon välkomna. Vi tar även emot barn till föräldrar som endast önskar allmän förskola 15 timmar i veckan för barn mellan 3 – 5 år. Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar. Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära.
Vi söker dig som anser att du har världens bästa yrke.
Vi söker dig som brinner för att möta barnen varje dag.
Har du ett positiv synsätt?
Är du flexibel?
Vågar du tänka nytt?
Är du nyfiken och har förmågan att genom god kommunikation skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor?
Anser du att förskolan är en viktig del av barnens uppväxt?
Är du kreativ, gillar att dra igång projekt och även avsluta dem?
Är du bra på att strukturera?
Ser du det enskilda barnets behov såväl som gruppens möjligheter och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande är du personen vi söker.
Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter. Vi erbjuder: - En unik chans till ett varierat och kreativt arbete. - En arbetsplats att trivas på i en härlig miljö. - Stora möjligheter till inflytande och närhet till besluten då delaktighet uppmuntras. - Frihet under ansvar. – Fria pedagogiska måltider. Som barnskötare på Solberga Förskolor ansvarar du tillsammans med ditt arbetslag för barnens dag på förskolan. Du ansvarar för att barnen får utmanas och känna glädje under sin förskoletid. Visa mindre

Barnskötare till vår mobila förskoleavdelning

Ansök    Jun 20    Solberga Förskolor AB    Barnskötare
Nu har du möjlighet att jobba på vår förskolebuss! För att se vad vi hittar på, titta på vår Instagram solbergaforskolor.utforskaren På Utforskaren går våra äldsta barn. På Solberga förskolor är alla barn vars vårdnadshavare arbetar, studerar, är arbetssökande eller hemma med yngre syskon välkomna. Vi tar även emot barn till föräldrar som endast önskar allmän förskola 15 timmar i veckan för barn mellan 3 – 5 år. Delaktighet, inflytande och glädje är grund... Visa mer
Nu har du möjlighet att jobba på vår förskolebuss! För att se vad vi hittar på, titta på vår Instagram solbergaforskolor.utforskaren
På Utforskaren går våra äldsta barn.
På Solberga förskolor är alla barn vars vårdnadshavare arbetar, studerar, är arbetssökande eller hemma med yngre syskon välkomna.
Vi tar även emot barn till föräldrar som endast önskar allmän förskola 15 timmar i veckan för barn mellan 3 – 5 år.
Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten.
Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar.
Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära.
Vi söker dig som anser att du har världens bästa yrke.
Vi söker dig som brinner för att möta barnen varje dag.
Har du ett positiv synsätt?
Är du flexibel?
Vågar du tänka nytt?
Är du nyfiken och har förmågan att genom god kommunikation skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor?
Anser du att förskolan är en viktig del av barnens uppväxt?
Är du kreativ, gillar att dra igång projekt och även avsluta dem?
Är du bra på att strukturera?
Ser du det enskilda barnets behov såväl som gruppens möjligheter och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande är du personen vi söker.
Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter. Vi erbjuder:
- En unik chans till ett varierat och kreativt arbete.
- En arbetsplats att trivas på i en härliga omväxlande miljöer.
- Frihet under ansvar.
– Fria pedagogiska måltider.
Som barnskötare på Solberga Förskolor ansvarar du tillsammans med ditt arbetslag för barnens dag på förskolan. Du ansvarar för att barnen får utmanas och känna glädje under sin förskoletid. Visa mindre

Vikarie terminen ut

Ansök    Feb 28    Solberga Förskolor AB    Barnskötare
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn inom barnomsorgen. Vi erbjuder ett vikariat till och med 23/6 med chans till förlängning. Som barnskötare arbetar du med att skapa en stimulerande verksamhet och miljö där barnen står i fokus. Du är positiv och flexibel, har god samarbetsförmåga och är kreativ och engagerad. Du arbetar medvetet för att kontinuerligt öka barnens förutsättningar till utveckling, delaktighet och lärande. Du förs... Visa mer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn inom barnomsorgen.
Vi erbjuder ett vikariat till och med 23/6 med chans till förlängning.
Som barnskötare arbetar du med att skapa en stimulerande verksamhet och miljö där barnen står i fokus. Du är positiv och flexibel, har god samarbetsförmåga och är kreativ och engagerad. Du arbetar medvetet för att kontinuerligt öka barnens förutsättningar till utveckling, delaktighet och lärande. Du förstår hur du kan använda digitala verktyg som ett komplement i arbetet. Du är delaktig i förskolans värderingsarbete och systematiska kvalitetsarbete. Du har ett professionellt förhållningssätt och bemötande gentemot barn, vårdnadshavare, kollegor och andra aktörer.
Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en förskoleverksamhet där såväl pedagoger som barn trivs och där vi möter varandra med omtanke och respekt.
Intervjuer kommer ske fortlöpande. Visa mindre

Vikarie vid behov

Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mer
Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mindre

Vikarie vid behov

Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mer
Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mindre

Barnskötare till Solberga Förskolor Utforskaren

Ansök    Feb 1    Solberga Förskolor AB    Barnskötare
Den 9 augusti 2021 öppnade Solberga förskolor, två nya förskoleavdelningar med inriktning upplevelsebaserat lärande, Utforskaren. Utforskaren är en mobil förskola. En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, plats för vila, gott om utrymme för pedagogiskt material och pyssel, en sittplats för varje kompis med trepunktsbälte samt E-godkända bältestolar. Förskolebussen hämt... Visa mer
Den 9 augusti 2021 öppnade Solberga förskolor, två nya förskoleavdelningar med inriktning upplevelsebaserat lärande, Utforskaren.
Utforskaren är en mobil förskola.
En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, plats för vila, gott om utrymme för pedagogiskt material och pyssel, en sittplats för varje kompis med trepunktsbälte samt E-godkända bältestolar.
Förskolebussen hämtar kompisarna på förskolan på morgonen, sen åker gruppen som max ca 30 minuters resa från förskolan till den platsen där kompisarna ska vara under dagen exempelvis skogen, ängen, elljusspåret, lekplatsen eller sjön.
Bussen tar barnen till den plats där dagens undervisning kommer ske. Superspännande!
Kompisarna utforskar och upptäcker med utgångspunkt från bussen varannan vecka, den andra veckan är andra gruppen kvar på förskolan som även den har inriktning upplevelsebaserat lärande.
Förskolan ligger på Kungsgatan, vid gamla Ågården.
Vi söker dig som brinner för utveckling, älskar att arbeta med barn,har förskolans läroplan ständigt närvarande i ditt arbete och har lösningfokus. Du ta egna initiativ, är självgående och gillar att arbeta i team med nya utmaningar och äventyr.
Vi intervjuar löpande. Visa mindre

Köksansvarig

Ansök    Nov 8    Solberga Förskolor AB    Köksbiträde
Vi söker en ny medarbetare till oss på Solberga Förskolor Rörmokeriet. Som Köksansvarig ansvarar du för servering, disk, mellis, beställning samt städ av köket. Vi får maten levererad. Du är glad och positiv och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till ditt ansvarsområde. Vissa arbetsuppgifter i barngrupp kan förekomma. Start januari Visa mer
Vi söker en ny medarbetare till oss på Solberga Förskolor Rörmokeriet.
Som Köksansvarig ansvarar du för servering, disk, mellis, beställning samt städ av köket. Vi får maten levererad.
Du är glad och positiv och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till ditt ansvarsområde. Vissa arbetsuppgifter i barngrupp kan förekomma.
Start januari Visa mindre

Förskollärare till Solberga Rörmokeriet

Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar. Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolan... Visa mer
Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten.
Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar. Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund.
Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet.
Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor.
Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje.
Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära.
Vi söker dig som anser att du har världens bästa yrke.
Vi söker dig som brinner för att möta barnen varje dag.
Har du ett positiv synsätt? Är du flexibel? Vågar du tänka nytt? Gillar du känslan av att vilja och kunna påverka din situation?
Är du nyfiken och har förmågan att genom god kommunikation skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor? Anser du att förskolan är en viktig del av barnens uppväxt? Är du kreativ, gillar att dra igång projekt och även avsluta dem? Är du bra på att strukturera?
Ser du det enskilda barnets behov såväl som gruppens möjligheter och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande är du personen vi söker.
Att du har ett intresse för ditt eget lärande och utveckling, vilket syns genom din vilja att prova nya metoder och arbetssätt ser vi som en självklarhet.
Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter.
Vi erbjuder:
- En unik chans till ett varierat och kreativt arbete.
- En arbetsplats att trivas på i en härlig miljö.
- Stora möjligheter till inflytande och närhet till besluten då delaktighet uppmuntras.
– Fria pedagogiska måltider. Visa mindre

Vikarie vid behov

Ansök    Aug 23    Solberga Förskolor AB    Barnskötare
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn inom barnomsorgen. Som kan rycka in med kort varsel och som kan ta kortare vikariat. Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn inom barnomsorgen. Som kan rycka in med kort varsel och som kan ta kortare vikariat. Visa mindre

Busschaufför och barnskötare till Solberga Förskolor Utforskaren

Den 9 augusti 2021 öppnar Solberga förskolor Lindesberg, två nya förskoleavdelningar med inriktning upplevelsebaserat lärande, Utforskaren. Förskoleavdelningarna kommer vara för de äldre kompisarna. Förskoleavdelningarna kommer ha en mobil förskola knuten till sig, vad är då en mobil förskola? En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, torkskåp, plats för vila, gott om u... Visa mer
Den 9 augusti 2021 öppnar Solberga förskolor Lindesberg, två nya förskoleavdelningar med inriktning upplevelsebaserat lärande, Utforskaren.
Förskoleavdelningarna kommer vara för de äldre kompisarna.
Förskoleavdelningarna kommer ha en mobil förskola knuten till sig, vad är då en mobil förskola?
En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, torkskåp, plats för vila, gott om utrymme för pedagogiskt material och pyssel, en sittplats för varje kompis med trepunktsbälte samt E-godkända bältestolar.
Förskolebussen hämtar kompisarna på förskolan på morgonen, sen åker gruppen som max ca 30 minuters resa från förskolan och till den platsen där kompisarna ska vara under dagen exempelvis skogen, ängen, elljusspåret, lekplatsen eller sjön.
Bussen tar barnen till den plats där dagens undervisning kommer ske. Superspännande!
Kompisarna utforskar och upptäcker med utgångspunkt från bussen två veckor åt gången. De andra två veckorna är kompisarna på den fasta förskoleavdelningen som även den har inriktning upplevelsebaserat lärande, förskoleavdelningen ligger på Kungsgatan, gamla Ågården.
Tjänsten innebär att köra förskolebussen samt att arbeta som barnskötare.
Som förskolebussförare är du anpassningsbar och mycket säkerhetsmedveten. Du är en erfaren busschaufför med flera års erfarenhet. Du har Yrkeskompetensbevis för förare och D körkort. Du kommer ansvara för skötseln av bussen, i det är du noggrann, riskmedveten och ansvarsfull. Visa mindre

Förskollärare till Solberga Rörmokeriet

Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar. Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolan... Visa mer
Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten.
Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar. Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund.
Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet.
Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor.
Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje.
Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära.
Vi söker dig som anser att du har världens bästa yrke.
Vi söker dig som brinner för att möta barnen varje dag.
Har du ett positiv synsätt? Är du flexibel? Vågar du tänka nytt? Gillar du känslan av att vilja och kunna påverka din situation?
Är du nyfiken och har förmågan att genom god kommunikation skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor? Anser du att förskolan är en viktig del av barnens uppväxt? Är du kreativ, gillar att dra igång projekt och även avsluta dem? Är du bra på att strukturera?
Ser du det enskilda barnets behov såväl som gruppens möjligheter och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande är du personen vi söker.
Att du har ett intresse för ditt eget lärande och utveckling, vilket syns genom din vilja att prova nya metoder och arbetssätt ser vi som en självklarhet.
Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter.
Vi erbjuder:
- En unik chans till ett varierat och kreativt arbete.
- En arbetsplats att trivas på i en härlig miljö.
- Stora möjligheter till inflytande och närhet till besluten då delaktighet uppmuntras.
– Fria pedagogiska måltider. Visa mindre

Vikarie vid behov

Ansök    Okt 3    Solberga Förskolor AB    Barnskötare
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn inom barnomsorgen. Som kan rycka in med kort varsel och som kan ta kortare vikariat. Kan du jobba både på Äventyret i Nora samt Rörmokeriet i Lindesberg är det ett stort plus.Intervjuer kommer ske fortlöpande. Visa mer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn inom barnomsorgen. Som kan rycka in med kort varsel och som kan ta kortare vikariat. Kan du jobba både på Äventyret i Nora samt Rörmokeriet i Lindesberg är det ett stort plus.Intervjuer kommer ske fortlöpande. Visa mindre

Förskollärare till Solberga Förskolor Utforskaren

Den 9 augusti 2021 öppnar Solberga förskolor Lindesberg, två nya förskoleavdelningar med inriktning upplevelsebaserat lärande, Utforskaren. Förskoleavdelningarna kommer vara för de äldre kompisarna. Förskoleavdelningarna kommer ha en mobil förskola knuten till sig, vad är då en mobil förskola? En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, torkskåp, plats för vila, gott o... Visa mer
Den 9 augusti 2021 öppnar Solberga förskolor Lindesberg, två nya förskoleavdelningar med inriktning upplevelsebaserat lärande, Utforskaren.
Förskoleavdelningarna kommer vara för de äldre kompisarna.
Förskoleavdelningarna kommer ha en mobil förskola knuten till sig, vad är då en mobil förskola?
En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, torkskåp, plats för vila, gott om utrymme för pedagogiskt material och pyssel, en sittplats för varje kompis med trepunktsbälte samt E-godkända bältestolar.
Förskolebussen hämtar kompisarna på förskolan på morgonen, sen åker gruppen som max ca 30 minuters resa från förskolan och till den platsen där kompisarna ska vara under dagen exempelvis skogen, ängen, elljusspåret, lekplatsen eller sjön.
Bussen tar barnen till den plats där dagens undervisning kommer ske. Superspännande!
Kompisarna utforskar och upptäcker med utgångspunkt från bussen två veckor åt gången. De andra två veckorna är kompisarna på den fasta förskoleavdelningen som även den har inriktning upplevelsebaserat lärande, förskoleavdelningen ligger på Kungsgatan, gamla Ågården.
Vill du vara med och starta upp våra nya avdelningar?
Vi söker dig som brinner för utveckling, har förskolans läroplan ständigt närvarande i ditt arbete och har lösningfokus. Du ta egna intivativ, är självgående och gillar att arbeta i team med nya utmaningar och äventyr. Du har en mental spänst som gör att du ser lösningar på utmaningar du inte visste skulle uppstå under dagen. Du anser dig ha världens bästa jobb som varje dag får möta barn och ta del av deras tankar och funderingar. Du är säker i din roll som förskollärare med allt vad det innebär. Visa mindre

Barnskötare till Solberga Förskolor Utforskaren

Ansök    Mar 5    Solberga Förskolor AB    Barnskötare
Den 9 augusti 2021 öppnar Solberga förskolor Lindesberg, två nya förskoleavdelningar med inriktning upplevelsebaserat lärande, Utforskaren. Förskoleavdelningarna kommer vara för de äldre kompisarna. Förskoleavdelningarna kommer ha en mobil förskola knuten till sig, vad är då en mobil förskola? En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, torkskåp, plats för vila, gott... Visa mer
Den 9 augusti 2021 öppnar Solberga förskolor Lindesberg, två nya förskoleavdelningar med inriktning upplevelsebaserat lärande, Utforskaren.
Förskoleavdelningarna kommer vara för de äldre kompisarna.
Förskoleavdelningarna kommer ha en mobil förskola knuten till sig, vad är då en mobil förskola?
En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, torkskåp, plats för vila, gott om utrymme för pedagogiskt material och pyssel, en sittplats för varje kompis med trepunktsbälte samt E-godkända bältestolar.
Förskolebussen hämtar kompisarna på förskolan på morgonen, sen åker gruppen som max ca 30 minuters resa från förskolan och till den platsen där kompisarna ska vara under dagen exempelvis skogen, ängen, elljusspåret, lekplatsen eller sjön.
Bussen tar barnen till den plats där dagens undervisning kommer ske. Superspännande!
Kompisarna utforskar och upptäcker med utgångspunkt från bussen två veckor åt gången. De andra två veckorna är kompisarna på den fasta förskoleavdelningen som även den har inriktning upplevelsebaserat lärande, förskoleavdelningen ligger på Kungsgatan, gamla Ågården.
Vill du vara med och starta upp våra nya avdelnigar?
Vi söker dig som brinner för utveckling, har förskolans läroplan ständigt närvarande i ditt arbete och har lösningfokus. Du ta egna intivativ, är självgående och gillar att arbeta i team med nya utmaningar och äventyr. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Jun 13    Solberga Förskolor AB    Barnskötare
På Solberga förskolor är alla barn vars vårdnadshavare arbetar, studerar, är arbetssökande eller hemma med mindre syskon välkomna. Vi tar även emot barn till föräldrar som endast önskar allmän förskola 15 timmar i veckan för barn mellan 3 – 5 år. Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberg... Visa mer
På Solberga förskolor är alla barn vars vårdnadshavare arbetar, studerar, är arbetssökande eller hemma med mindre syskon välkomna. Vi tar även emot barn till föräldrar som endast önskar allmän förskola 15 timmar i veckan för barn mellan 3 – 5 år. Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar. Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära. Vi söker dig som anser att du har världens bästa yrke. Vi söker dig som brinner för att möta barnen varje dag. Har du ett positiv synsätt? Är du flexibel? Vågar du tänka nytt? Gillar du känslan av att vilja och kunna påverka din situation? Är du nyfiken och har förmågan att genom god kommunikation skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor?Anser du att förskolan är en viktig del av barnens uppväxt? Är du kreativ, gillar att dra igång projekt och även avsluta dem? Är du bra på att strukturera? Ser du det enskilda barnets behov såväl som gruppens möjligheter och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande är du personen vi söker. Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter. Vi erbjuder: - En unik chans till ett varierat och kreativt arbete. - En arbetsplats att trivas på i en härlig miljö. - Stora möjligheter till inflytande och närhet till besluten då delaktighet uppmuntras. - Goda möjligheter till kompetensutveckling. - Frihet under ansvar. – Fria pedagogiska måltider. Som barnskötare på Solberga Förskolor ansvarar du tillsammans med ditt arbetslag för barnens dag på förskolan. Du ansvarar för att barnen får utmanas och känna glädje under sin förskoletid. Visa mindre