Lediga jobb som Förskollärare i Lindesberg

Se lediga jobb som Förskollärare i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Vikariernde förskollärare till vår förskolebuss

Nu har du möjlighet att jobba på vår förskolebuss! För att se vad vi hittar på, titta på vår Instagram solbergaforskolor.utforskaren. Där ser du vad våra kompisar i Lindesberg gör om dagarna. En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, plats för vila, gott om utrymme för pedagogiskt material och pyssel, en sittplats för varje kompis med trepunktsbälte samt E-godkända bält... Visa mer
Nu har du möjlighet att jobba på vår förskolebuss!
För att se vad vi hittar på, titta på vår Instagram solbergaforskolor.utforskaren. Där ser du vad våra kompisar i Lindesberg gör om dagarna.
En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, plats för vila, gott om utrymme för pedagogiskt material och pyssel, en sittplats för varje kompis med trepunktsbälte samt E-godkända bältestolar.
Förskolebussen hämtar kompisarna på förskolan på morgonen klockan 9.00, sen åker gruppen som max ca 30 minuters resa från förskolan och till den platsen där kompisarna ska vara under dagen exempelvis skogen, ängen, elljusspåret, lekplatsen eller sjön. Vi är tillbaka klockan 15.00.
Bussen tar barnen till den plats där dagens undervisning kommer ske.
Kompisarna utforskar och upptäcker med bussen som hjälpmedel.
På Solberga förskolor är alla barn vars vårdnadshavare arbetar, studerar, är arbetssökande eller hemma med yngre syskon välkomna.
Vi tar även emot barn till föräldrar som endast önskar allmän förskola 15 timmar i veckan för barn mellan 3 – 5 år.
Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten.
Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar.
Du är en trygg och ansvarstagande förskollärare som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet. Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära.
Vi söker dig som anser att du har världens bästa yrke.
Vi söker dig som brinner för att möta barnen varje dag.
Har du ett positiv synsätt?
Är du flexibel?
Vågar du tänka nytt?
Är du nyfiken och har förmågan att genom god kommunikation skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor?
Anser du att förskolan är en viktig del av barnens uppväxt?
Är du kreativ, gillar att dra igång projekt och även avsluta dem?
Är du bra på att strukturera?
Ser du det enskilda barnets behov såväl som gruppens möjligheter och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande är du personen vi söker.
Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter. Vi erbjuder:
- En unik chans till ett varierat och kreativt arbete.
- En arbetsplats att trivas på i en härliga omväxlande miljöer.
- Frihet under ansvar.
– Fria pedagogiska måltider.
Att arbeta på vår förskolebuss kräver en mycket stor flexibel förmåga.


Vi söker en förskollärare för ett vikariat ht 24 Visa mindre

Förskollärare till Lindesbergs kommun

Söker du ett meningsfullt arbete och brinner för att se barn utvecklas och lära sig nya saker? Vi erbjuder dig ett av Sveriges viktigaste jobb där du gör skillnad för barn, varje dag! Vi söker fler förskollärare till vår kommun som kan fortsätta arbeta aktivt med vårt pedagogiska uppdrag. De förskolor vi i dagsläget söker till är Gläntan, Mariedal, Näsby, Lysmasken, Hagabacken, Ramsberg och Kristallen. Våra förskolor har alla sin unika charm men också ol... Visa mer
Söker du ett meningsfullt arbete och brinner för att se barn utvecklas och lära sig nya saker? Vi erbjuder dig ett av Sveriges viktigaste jobb där du gör skillnad för barn, varje dag!

Vi söker fler förskollärare till vår kommun som kan fortsätta arbeta aktivt med vårt pedagogiska uppdrag. De förskolor vi i dagsläget söker till är Gläntan, Mariedal, Näsby, Lysmasken, Hagabacken, Ramsberg och Kristallen.

Våra förskolor har alla sin unika charm men också olika förutsättningar samt utmaningar att jobba med. Allt ifrån den mindre förskolan i byn till förskolan som präglas av mångkultur. Det som dock är gemensamt är att vi arbetar starkt med att erbjuda en likvärdig förskola för alla barn i kommunen, vilket vi gör genom att arbeta tillsammans. Våra värdeord är: Vi tillsammans med trygghet, glädje, kunskap för likvärdighet.

För att ständigt utveckla vår verksamhet har vi regelbundna pedagogiska träffar och en gedigen långsiktig fortbildningsplan inom t.ex. områdena språk, kvalitetsarbete, IKT, ICDP, matematik, estetik, kris samt hot och våld och nyanländas lärande. Du får egen och gemensam planeringstid i ditt arbetslag som omfattar 6 tim/v. Vi erbjuder alla nyanställda ICDP-vägledningsgrupp och stöd från mentor i yrkesrollen. Vi har god tillgång till specialpedagog som är riktade mot förskolan och förskolan har sina egna hälsoteam. Genom kommunens hälsofrämjande arbete har du tillgång till flera olika hälsoinriktade aktiviteter och erbjuds motionstimme eller motionspeng.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på en av våra förskolor i trivsam miljö där respekt, lyhördhet och upptäckarglädje råder. Vi satsar på att skapa en god lärandemiljö både inne och ute. Vi har en utbildning där vi lägger stor vikt vid barnens lärandeprocesser och föräldrasamverkan. Vårt förhållningssätt utgår från ICDP (vägledande samspel).

Arbetet innebär att tillsammans med övriga förskollärare ansvara för utbildning och undervisning utifrån läroplanen och enskilda barnets samt gruppens behov. Du arbetar med systematiskt kvalitetsarbete genom att löpande dokumentera, följa upp och utvärdera utbildningen. Du genomför utvecklingssamtal och samverkar med vårdnadshavare. För dig som är intresserad av att ta ett utökat ansvar kan det finnas möjlighet till uppdrag som utvecklingsledare. Vi har även kommungemensamma grupper som bedriver utvecklingsarbete utifrån behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du som studerar till förskollärare är också välkommen att söka. Vi tror att du som person vill bidra till fortsatt utveckling av vår förskola och har stort engagemang för yrket. Du har lätt för att skapa goda relationer och har en god kommunikativ förmåga. Det är viktigt för oss att du samarbetar väl i grupp och är flexibel eftersom arbetet är varierande.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 900 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Vikarie vid behov

Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mer
Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mindre

100% Förskollärare delad rektorstjänst

Om tjänsten: Föräldrakooperativet Kokillen söker nu efter en legitimerad förskollärare för arbete i barngrupp 80% och 20% rektorstjänst. Arbetsuppgifterna som förskollärare innebär att du, tillsammans med annan förskollärare, ansvarar för det pedagogiska innehållet i undervisningen. Du leder undervisningen på ett sätt som uppfyller läroplanens mål och intentioner, samtidigt som du tar hänsyn till och förhåller dig till Föräldrakooperativets stadgade mål o... Visa mer
Om tjänsten:
Föräldrakooperativet Kokillen söker nu efter en legitimerad förskollärare för arbete i barngrupp 80% och 20% rektorstjänst.
Arbetsuppgifterna som förskollärare innebär att du, tillsammans med annan förskollärare, ansvarar för det pedagogiska innehållet i undervisningen. Du leder undervisningen på ett sätt som uppfyller läroplanens mål och intentioner, samtidigt som du tar hänsyn till och förhåller dig till Föräldrakooperativets stadgade mål och syfte.
Som pedagog ser vi att du är trygg i din roll, att du är närvarande, lyhörd och engagerad både i relation till barn och kollegor.
Som rektor har du förmågan att finna lösningar och fatta beslut utifrån verksamhetens mål, du har lätt för att samarbeta, är positiv och flexibel.
Erfarenhet och meriter:
Du har erfarenhet av förskolans värld, men även kunskap och insikt kring arbete och engagemang inom ideella och/eller fristående organisationer.
Du har kunskap om och erfarenhet av arbete med strukturella uppgifter som schemaläggning, personalfrågor och systematiskt kvalitetsarbete (SKA).
Meriterande är också att du har kunskap om ICDP, NPF och/eller erfarenhet inom socialt arbete.
Om Kokillen
Föräldrakooperativet Kokillen bildades år 1991 i Guldsmedshyttan, av en grupp föräldrar som ville vara delaktiga i utformningen och driften av barnens förskola.
Kokillen drivs som en ekonomisk förening och bygger än idag på tanken om att alla föräldrar ska ges utrymme att vara med och påverka samt forma barnens förskola.
I Kokillens verksamhet arbetar rektor, förskollärare, barnskötare och en kokerska.
Personalen är utbildad och har lång erfarenhet av förskoleverksamhet. Pedagogerna följer förskolans läroplan och verksamheten drivs i övrigt i enlighet med såväl kommunala riktlinjer som gällande lagstiftning.
Föreningen består av förskolans aktuella uppsättning medlemmar/föräldrar. Förening och verksamhet drivs i enlighet med Kokillens stadgar och regelsamling.
I regelsamlingen framgår att Kokillen ska bedriva en god barnomsorg där medlemmar kan ha möjlighet att påverka verksamheten gällande pedagogisk inriktning, ekonomi och miljö.
Den kooperativa idén med föräldramedverkan är grundläggande för att bedriva verksamheten.
Verksamheten ska ge stort utrymme för skapande aktiviteter och naturupplevelser. Den ska också präglas av miljömedvetenhet och resurssnålhet.
Kokillen är en icke vinstdrivande verksamhet, allt eventuellt överskott går tillbaka in i verksamheten och till barnen. Den ekonomiskt tyngsta utgiften landar årligen in på personalomkostnader. Stort fokus ligger på att hålla en hög personaltäthet med låg personalomsättning.
Kokillen är det mindre alternativet. Det är en liten förskola utan vinstintresse, som består av ett lägre barnantal, men som kan stoltsera med en stor vuxennärvaro.
Barn, föräldrar och personal plockar ut sina vinster i form av trygga relationer, nära samarbete och många stunder tillsammans.
Kokillen satsar på att ge barnen välbekanta ansikten, stora famnar, många armar och framförallt tid.
Varför Kokillen
Som anställd inom vårt föräldrakooperativ får du möjlighet att lära känna en unik förskoleverksamhet, du får möjlighet att arbeta i nära relation till såväl barn, kollegor och föräldrar.


Blir du nyfiken? Varmt välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag Visa mindre

Förskollärare på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som förskollärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag förskolan! Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare och som vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad bemanningsuppdrag över hela landet inom såväl på privata som på kommunala förskolor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa ju... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som förskollärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag förskolan! Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare och som vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad bemanningsuppdrag över hela landet inom såväl på privata som på kommunala förskolor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad i landet, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Skara eller Sandviken. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Hos oss är det en kärnfråga att du som vår förskollärare alltid får vara en aktiv del i din egen schemaläggning. Därtill ser vi alltid till att du erhåller en hög lön när du är ute på ett uppdrag tillsammans med oss. Vi är experter på att löneförhandla åt våra konsulter och på så vis kan du alltid känna dig trygg hos oss att vi förhandlat fram den högsta möjliga lönen åt dig inför varje enskilt bemanningsuppdrag!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för förskollärare!
Vi tror på att ha Sveriges bästa förskollärare anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra.
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Skolan och förskolan ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra förskollärare och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för bemanningsuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Vikarie vid behov

Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mer
Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mindre

Förskollärare till Ramsbergs förskola

Söker du ett meningsfullt arbete och brinner för att se barn utvecklas och lära sig nya saker? Vi erbjuder dig ett av Sveriges viktigaste jobb där du gör skillnad för barn, varje dag! Vi söker förskollärare som kan fortsätta arbeta aktivt med vårt pedagogiska uppdrag. Ramsbergs förskola är en liten förskola som består av en avdelning för barn i åldern av 1-6 år. Vi har en stor härlig gård att leka och vistas på och enheten präglas av sin omedelbara närhe... Visa mer
Söker du ett meningsfullt arbete och brinner för att se barn utvecklas och lära sig nya saker? Vi erbjuder dig ett av Sveriges viktigaste jobb där du gör skillnad för barn, varje dag!

Vi söker förskollärare som kan fortsätta arbeta aktivt med vårt pedagogiska uppdrag. Ramsbergs förskola är en liten förskola som består av en avdelning för barn i åldern av 1-6 år. Vi har en stor härlig gård att leka och vistas på och enheten präglas av sin omedelbara närhet till naturen där mycket innehåll och inspiration hämtas till verksamheten. Förskolan lägger grunden för det livslånga lärandet. I vår verksamhet fokuserar vi mycket på lärandet i vardagen.

Det som är gemensamt för alla förskolor i Lindesbergs kommun är att vi arbetar starkt med att erbjuda en likvärdig förskola för alla barn i kommunen, vilket vi gör genom att arbeta tillsammans. Våra värdeord är: Vi tillsammans med trygghet, glädje, kunskap för likvärdighet.

För att ständigt utveckla vår verksamhet har vi regelbundna pedagogiska träffar och en gedigen långsiktig fortbildningsplan inom t.ex. områdena språk, kvalitetsarbete, IKT, ICDP, matematik, estetik, kris samt hot och våld och nyanländas lärande. Du får egen och gemensam planeringstid i ditt arbetslag som omfattar 6 tim/v. Vi erbjuder alla nyanställda ICDP-vägledningsgrupp och stöd från mentor i yrkesrollen. Vi har god tillgång till specialpedagog som är riktade mot förskolan och förskolan har sina egna hälsoteam. Genom kommunens hälsofrämjande arbete har du tillgång till flera olika hälsoinriktade aktiviteter och erbjuds motionstimme eller motionspeng.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på Ramsbergs förskola i trivsam miljö där respekt, lyhördhet och upptäckarglädje råder. Vi satsar på att skapa en god lärandemiljö både inne och ute. Vi har en utbildning där vi lägger stor vikt vid barnens lärandeprocesser och föräldrasamverkan. Vårt förhållningssätt utgår från ICDP (vägledande samspel).

Arbetet innebär att tillsammans med övriga förskollärare ansvara för utbildning och undervisning utifrån läroplanen och enskilda barnets samt gruppens behov. Du arbetar med systematiskt kvalitetsarbete genom att löpande dokumentera, följa upp och utvärdera utbildningen. Du genomför utvecklingssamtal och samverkar med vårdnadshavare. För dig som är intresserad av att ta ett utökat ansvar kan det finnas möjlighet till uppdrag som utvecklingsledare. Vi har även kommungemensamma grupper som bedriver utvecklingsarbete utifrån behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du som studerar till förskollärare är också välkommen att söka. Vi tror att du som person vill bidra till fortsatt utveckling av vår förskola och har stort engagemang för yrket. Du har lätt för att skapa goda relationer och har en god kommunikativ förmåga. Det är viktigt för oss att du samarbetar väl i grupp och är flexibel eftersom arbetet är varierande.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 900 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Är du den lärare i förskoleklass vi söker?

Med stolthet välkomnar vi dig till Fellingsbro och Ekbackens skola! Här finns goda möjligheter att vara en del av en utvecklande skola. På Ekbackens skola finns goda förutsättningar för kollegialt samarbete och vi arbetar gemensamt för att alla ska uppleva en god arbetsmiljö. Skolan är en F-6 skola med två fritidshem och en fritidsgård. ARBETSUPPGIFTER Genom att bedriva lärarledd undervisning kommer du att få påverka, utmanas, känna arbetsglädje o... Visa mer
Med stolthet välkomnar vi dig till Fellingsbro och Ekbackens skola!

Här finns goda möjligheter att vara en del av en utvecklande skola. På Ekbackens skola finns goda förutsättningar för kollegialt samarbete och vi arbetar gemensamt för att alla ska uppleva en god arbetsmiljö.

Skolan är en F-6 skola med två fritidshem och en fritidsgård.

ARBETSUPPGIFTER
Genom att bedriva lärarledd undervisning kommer du att få påverka, utmanas, känna arbetsglädje och vara en viktig del i de yngre barnens lärande. I det dagliga arbetet ingår även föräldrakontakter och pedagogisk dokumentation. Ditt arbete präglas av respekt för individen och allas lika värde.

Som lärare i förskoleklass har du det pedagogiska ansvaret för förskoleklassen. Du ansvarar för att eleverna får utmaningar som passar deras ålder, erfarenheter och kunskaper. Du är insatt i aktuella styrdokument och förväntas arbeta systematiskt mot läroplanens mål.

I rollen som lärare hos oss ansvarar du tillsammans med övriga pedagoger för att ha kul på jobbet varje dag! Du kommer att ingå i ett F-3 arbetslag där du bidrar med de kompetenser, kunskaper och erfarenheter som du besitter, för att göra uppdraget så bra och utmanande som möjligt!

KVALIFIKATIONER
Vi erbjuder dig som legitimerad förskollärare eller har grundlärarexamen med inriktning mot förskoleklass och årskurs 1-3. Du betraktar dig själv som en lärande person och som en del av vårt pågående utvecklingsarbete på skolan med olika insatser för ökad måluppfyllelse.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 900 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Vikarie vid behov

Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mer
Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mindre

Förskollärare till Slangbellans föräldrakooperativ

Kan du tända stjärnor av glädje i barns ögon? Vill du arbeta på en liten förskola med små barngrupper, där du hinner med att se alla barn varje dag? Vill du ha engagerade kollegor som ställer upp för varandra? Då kan Slangbellan vara platsen för dig. Vi söker dig som brinner för att skapa en trygg och lärorik miljö för barnen på vår förskola. Du tycker om att leka, lära och utforska tillsammans med barn och ditt engagemang bidrar till att utveckla Slangbel... Visa mer
Kan du tända stjärnor av glädje i barns ögon? Vill du arbeta på en liten förskola med små barngrupper, där du hinner med att se alla barn varje dag? Vill du ha engagerade kollegor som ställer upp för varandra? Då kan Slangbellan vara platsen för dig.
Vi söker dig som brinner för att skapa en trygg och lärorik miljö för barnen på vår förskola. Du tycker om att leka, lära och utforska tillsammans med barn och ditt engagemang bidrar till att utveckla Slangbellans verksamhet. Du bidrar till arbetsglädje och är bra på att kommunicera med barn, föräldrar och kollegor.
Förskolan Slangbellan är en ekonomisk förening som grundades 1991 och drivs som föräldrakooperativ. Ansvarig för förskolan är styrelsen bestående av föräldrar i föreningen. Det pedagogiska huvudansvaret har vår rektor tillsammans med personalen. Vi arbetar temainriktat och följer förskolans läroplan och skollagen. Vi följer Almegas friskoleavtal.
Vi finns en bit utanför Fellingsbro i en naturnära miljö. Förskolan bedrivs i en gammal byskolebyggnad i två våningar. Vi har en stor utegård som lockar till lek, utforskande och lärande.
Barngruppen består av ca 20-27 barn mellan 1-6 år och 6 personal. Verksamheten bedrivs både åldersindelat och i blandade åldrar. Här på Slangbellan finns en familjär känsla där barn, pedagoger och föräldrar bryr sig om varandra och vår förskola. Varje dag bjuds vi på grönsaksbuffé och varierad näringsrik mat lagad från grunden av vår kock.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Som förskollärare hos oss vill vi att du är trygg i din roll som pedagogisk ledare och är väl insatt i ditt uppdrag som förskollärare. Du har förmågan att se barnens och verksamhetens bästa. Du har goda kunskaper i svenska språket och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift samt har erfarenhet av reflektion och pedagogisk dokumentation. Som en del av ett föräldrakooperativ behöver du kunna hantera dialog med föräldrar på ett tydligt sätt.
Känner du att det är dig vi söker? Skicka in en ansökan, vi ser fram emot att läsa den!
Tjänsten är tillsvidare (provanställning tillämpas). Tillträde 1 mars eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Pedagog/samordnare till Familjecentralen i Lindesberg

Familjecentralen är en samverkan mellan Region Örebro län och Lindesbergs kommun. Familjecentralens lokaler ligger i Bergsparken i centrala Lindesberg. Öppen förskola, barnhälsovård, barnmorskemottagning och socialtjänst samverkar för att främja barns och familjers hälsa. Verksamheten riktar sig till blivande föräldrar och föräldrar med barn i åldern 0-6 år. Navet i familjecentralen är den Öppna förskolan, verksamheten är en mötesplats för föräldrar eller ... Visa mer
Familjecentralen är en samverkan mellan Region Örebro län och Lindesbergs kommun. Familjecentralens lokaler ligger i Bergsparken i centrala Lindesberg. Öppen förskola, barnhälsovård, barnmorskemottagning och socialtjänst samverkar för att främja barns och familjers hälsa. Verksamheten riktar sig till blivande föräldrar och föräldrar med barn i åldern 0-6 år. Navet i familjecentralen är den Öppna förskolan, verksamheten är en mötesplats för föräldrar eller andra viktiga vuxna och barn och leds av en pedagog, förskollärare. Den pedagogiska gruppverksamheten ska ge stöd i föräldrarollen och ge utrymme för föräldrarna att umgås och ansvara för sina barn under hela vistelsetiden.
Nu söker vi en ny förskollärare med samordnaruppdrag till vår öppna förskola på familjecentralen!

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare i öppna förskolan och samordnare för Familjecentralen kommer du att samverka med socialtjänst, mödravård och barnhälsovård samt andra professioner för att ge stöd åt barn och familjer. Genom samlokalisering och samarbete ökar förutsättningarna för att fler föräldrar får del av det föräldrastöd som olika aktörer erbjuder. Du har stora möjligheter att själv forma ditt uppdrag och driva arbetet vidare.
Samordnarens roll är att vara länken mellan styrgrupp och Familjecentralens verksamheter. Det är samordnaren som planerar och leder möten och planeringsdagar samt organiserar och fördelar Familjecentralens gemensamma arbetsuppgifter. Arbetet innefattar även att sprida extern och intern information till samtliga medarbetare, bevaka och samordna gemensamma utbildningsfrågor och verka för att det gemensamma vardagliga arbetet på familjecentralen fungerar väl.

Som pedagog kan du självständigt leda och organisera pedagogisk verksamhet. Du har ett genuint intresse och engagemang för barn och familjers olika situationer och livsvillkor. Du har en god förmåga att skapa trygghet och tillit genom din kunskap om barn och familj samt barns utveckling och behov. Det är viktigt att du är positiv och serviceinriktad samt att du ger barn, föräldrar och personal ett professionellt bemötande. Pedagogens förmåga att möta och introducera alla, små som stora, är kanske den viktigaste delen av hela uppdraget. Du arbetar med att hitta strukturer i verksamheten som främjar barns och vuxnas relationer. Lek och samtal är viktiga ingredienser och varvas med mer förskolepedagogiska traditioner som t.ex. sångsamling, sagostund och skapande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och har erfarenhet av arbete inom pedagogisk verksamhet. Du ska ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Van att använda IT som ett stöd i arbetet. Det är meriterande om du har erfarenhet av socialt arbete. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi lägger stor vikt vid dem. Du har lätt för att skapa sociala kontakter för att lyckas med ditt uppdrag ser vi att du får energi av att samverka och samarbeta med andra, både vuxna och barn. Du kommer att arbeta ensam som pedagog vilket gör att du behöver vara självständig och kunna fatta beslut, väga in och prioritera arbetsuppgifter utifrån uppdraget.
Du är modig, nyfiken och har ett brinnande intresse för att göra skillnad! Du har en positiv inställning och är lösningsfokuserad, vilket gör att du uppskattas av kollegor, barn och föräldrar.

ÖVRIGT
Innan anställning måste ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas. Utdraget får vara högst ett år gammalt och kan beställas via www.polisen.se Blankett Skola eller barnomsorg 442.5.
Intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 900 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Förskollärare till Lindesbergs kommun

Söker du ett meningsfullt arbete och brinner för att se barn utvecklas och lära sig nya saker? Vi erbjuder dig ett av Sveriges viktigaste jobb där du gör skillnad för barn, varje dag! Vi söker fler förskollärare till vår kommun som kan fortsätta arbeta aktivt med vårt pedagogiska uppdrag. De förskolor vi i dagsläget söker till är Gläntan, Skogsdungen, Mariedal, Lysmasken, Hagabacken, Ramsberg, Kristallen och Stadsskogen. Våra förskolor har alla sin unika... Visa mer
Söker du ett meningsfullt arbete och brinner för att se barn utvecklas och lära sig nya saker? Vi erbjuder dig ett av Sveriges viktigaste jobb där du gör skillnad för barn, varje dag!

Vi söker fler förskollärare till vår kommun som kan fortsätta arbeta aktivt med vårt pedagogiska uppdrag. De förskolor vi i dagsläget söker till är Gläntan, Skogsdungen, Mariedal, Lysmasken, Hagabacken, Ramsberg, Kristallen och Stadsskogen.

Våra förskolor har alla sin unika charm men också olika förutsättningar samt utmaningar att jobba med. Allt ifrån den mindre förskolan i byn till förskolan som präglas av mångkultur. Det som dock är gemensamt är att vi arbetar starkt med att erbjuda en likvärdig förskola för alla barn i kommunen, vilket vi gör genom att arbeta tillsammans. Våra värdeord är: Vi tillsammans med trygghet, glädje, kunskap för likvärdighet.

För att ständigt utveckla vår verksamhet har vi regelbundna pedagogiska träffar och en gedigen långsiktig fortbildningsplan inom t.ex. områdena språk, kvalitetsarbete, IKT, ICDP, matematik, estetik, kris samt hot och våld och nyanländas lärande. Du får egen och gemensam planeringstid i ditt arbetslag som omfattar 6 tim/v. Vi erbjuder alla nyanställda ICDP-vägledningsgrupp och stöd från mentor i yrkesrollen. Vi har god tillgång till specialpedagog som är riktade mot förskolan och förskolan har sina egna hälsoteam. Genom kommunens hälsofrämjande arbete har du tillgång till flera olika hälsoinriktade aktiviteter och erbjuds motionstimme eller motionspeng.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på en av våra förskolor i trivsam miljö där respekt, lyhördhet och upptäckarglädje råder. Vi satsar på att skapa en god lärandemiljö både inne och ute. Vi har en utbildning där vi lägger stor vikt vid barnens lärandeprocesser och föräldrasamverkan. Vårt förhållningssätt utgår från ICDP (vägledande samspel).

Arbetet innebär att tillsammans med övriga förskollärare ansvara för utbildning och undervisning utifrån läroplanen och enskilda barnets samt gruppens behov. Du arbetar med systematiskt kvalitetsarbete genom att löpande dokumentera, följa upp och utvärdera utbildningen. Du genomför utvecklingssamtal och samverkar med vårdnadshavare. För dig som är intresserad av att ta ett utökat ansvar kan det finnas möjlighet till uppdrag som utvecklingsledare. Vi har även kommungemensamma grupper som bedriver utvecklingsarbete utifrån behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du som studerar till förskollärare är också välkommen att söka. Vi tror att du som person vill bidra till fortsatt utveckling av vår förskola och har stort engagemang för yrket. Du har lätt för att skapa goda relationer och har en god kommunikativ förmåga. Det är viktigt för oss att du samarbetar väl i grupp och är flexibel eftersom arbetet är varierande.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 900 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Förskollärartjänst ledig!

Förskolan Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn fördelade över fyra olika grupper. En grupp består av de allra minsta, 1-2 år. I de tre övriga grupperna är barnen 3-5 år. Vi jobbar utifrån förhållningssättet ICDP (vägledande samspel) och ser till barnens individuella utveckling och deras behov. Vi tror på leken och står för en trygg och omhändertagande miljö. Maten lagas på plats i vårt ... Visa mer
Förskolan Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn fördelade över fyra olika grupper. En grupp består av de allra minsta, 1-2 år. I de tre övriga grupperna är barnen 3-5 år. Vi jobbar utifrån förhållningssättet ICDP (vägledande samspel) och ser till barnens individuella utveckling och deras behov. Vi tror på leken och står för en trygg och omhändertagande miljö. Maten lagas på plats i vårt nybyggda kök och vi använder närproducerade grönsaker och kött i stor utsträckning. De minsta barnen äter inne på sin avdelning medan de äldre barnen går till vår matsal. Förutom vår förskolegård har vi skogen bakom husknuten dit vi ofta går. I anslutning till vår förskola ligger Pilkrogs skola, där eleverna går till och med åk 6.
Pilkrogs friskola drivs som en ekonomisk förening, med styrelse som huvudman. Som anställd får du möjlighet att ingå i en personalgrupp som hjälps åt och arbetar för samsyn kring barnen. Tillsammans; personal, rektor, styrelse och föräldrar, hjälps vi åt att bedriva en verksamhet för allas bästa med barnen i fokus.
Efter sommaren kommer vi behöva en förskollärare till vår arbetsgrupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med barngrupper, att du har förmågan att arbeta både självständigt samt tillsammans med andra, och att du ser till barnens bästa! Tjänsten är en heltid tillsvidare, med tillträde tidigast den 11 augusti 2022.
Rekrytering sker löpande.
Vid frågor är du välkommen att kontakta skolchef Moa Koskelainen, e-post [email protected] .
Välkommen med din ansökan till vår lilla röda förskola i skogsbrynet!
(Vi kommer endast kontakta dig med relevant utbildning.) Visa mindre

Vikarie vid behov

Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mer
Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mindre

Vi söker lärare till förskoleklass

Med stolthet välkomnar vi dig till Lindesberg och BJÖRKHAGASKOLAN! Här finns goda möjligheter att vara del av en utvecklande skola. Under senaste tiden har vi fått flera nybyggnationer, som en helt ny skolbyggnad, en ny idrottssal och inte minst en inbjudande skolgård. Björkhagaskolan är en F-6 skola i centrala Lindesberg, med ca 500 elever. På skolan finns fritidshem och fritidsgård. På skolan arbetar vi målmedvetet för att alla ska känna sig trygga, tr... Visa mer
Med stolthet välkomnar vi dig till Lindesberg och BJÖRKHAGASKOLAN!

Här finns goda möjligheter att vara del av en utvecklande skola. Under senaste tiden har vi fått flera nybyggnationer, som en helt ny skolbyggnad, en ny idrottssal och inte minst en inbjudande skolgård.

Björkhagaskolan är en F-6 skola i centrala Lindesberg, med ca 500 elever. På skolan finns fritidshem och fritidsgård. På skolan arbetar vi målmedvetet för att alla ska känna sig trygga, trivas och uppleva en god arbetsro med ett gott lärande. Vårt uppdrag är att ge alla elever möjlighet till maximal kunskapsutveckling under hela skoldagen.

På vår skola har vi ett fullt utvecklat kollegialt lärande i alla arbetslag och på skolan som helhet. Detta eftersom vi är övertygade om att vi alla kan lära mycket av varandra och utvecklas tillsammans.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två tjänster, på 50-85%, för arbete i förskoleklass.

Du kommer att tillhöra det arbetslag som arbetar med våra tre förskoleklasser och tillsammans ansvarar ni för planering och genomförande av verksamheten, enligt läroplanen. Tillsammans med fritidshemmet Ängen samverkar ni för elevernas hela-dagen-perspektiv.

Det kommer eventuellt att finnas möjlighet att fylla ut tjänsten med tjänstgöring i fritidshemmet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har legitimation för att undervisa i förskoleklass, gärna med lärarlegitimation mot yngre åldrar. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av Tecken som stöd och av att arbeta med bildstöd.

Vi söker dig som drivs av viljan att göra skillnad och vill utveckla förskoleklassverksamheten mot ökad kvalité. Som person har du en positiv inställning och är duktig på att inspirera och hjälpa eleverna att nå så långt som möjligt. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt, en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Känner du att detta stämmer in på dig då är vi skolan för dig!

ÖVRIGT
I ansökan ska du ange:
• Din nuvarande tjänst
• Antal år du arbetat som lärare
• Bilagor: Lärarlegitimation och CV

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Förskollärare med rektorsuppdrag

Förskolan Kokillen är en ekonomisk förening som drivs som föräldrakooperativ. Vilket innebär att föräldrar har stor delaktighet i verksamheten och ansvar för förskolan och dess personal. Den pedagogiska verksamheten styrs av rektor tillsammans med övriga pedagoger. Förskolan ligger i gamla byskolan i Fanthyttan och har idag cirka 20 barn inskrivna. Kokillen söker nu en engagerad, legitimerad förskollärare som vill ta sig an rektorsuppdraget och tillsamman... Visa mer
Förskolan Kokillen är en ekonomisk förening som drivs som föräldrakooperativ. Vilket innebär att föräldrar har stor delaktighet i verksamheten och ansvar för förskolan och dess personal. Den pedagogiska verksamheten styrs av rektor tillsammans med övriga pedagoger. Förskolan ligger i gamla byskolan i Fanthyttan och har idag cirka 20 barn inskrivna.
Kokillen söker nu en engagerad, legitimerad förskollärare som vill ta sig an rektorsuppdraget och tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet.
Som förskollärare/rektor hos oss ser vi att du är trygg i din roll som pedagogisk ledare och väl insatt i ditt uppdrag som förskollärare. Du är aktiv i barnens utveckling över hela utbildningen och är en lyhörd och närvarande pedagog.
Du är mål och lösningsorienterad, strukturerad och bidrar till ett öppet och socialt klimat. Du förväntas kunna leda och stötta dina kollegor i exempelvis reflektioner i arbetslaget och vi värdesätter att du har viljan att lära sig av andra och dela med sig av din kunskap samt ta del av ny vetenskaplig litteratur. Då vi är ett litet team av pedagoger är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, är positiv och flexibel.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare

Är du vår nya kollega? Därför ska du jobba hos oss Vill du vara med och bidra till en lärande, kreativ, trygg och rolig vardag för barnen på en liten familjär förskola med stora möjligheter har du hamnat rätt! Här arbetar ett glatt gäng bestående av 5 pedagoger samt rektor. Förskolan bedrivs som föräldrakooperativ och flyttade nyligen till nyrenoverade lokaler i Fanthyttan där skola har bedrivits i flera generationer. Förskolan har även sin alldeles egna k... Visa mer
Är du vår nya kollega?
Därför ska du jobba hos oss
Vill du vara med och bidra till en lärande, kreativ, trygg och rolig vardag för barnen på en liten familjär förskola med stora möjligheter har du hamnat rätt! Här arbetar ett glatt gäng bestående av 5 pedagoger samt rektor. Förskolan bedrivs som föräldrakooperativ och flyttade nyligen till nyrenoverade lokaler i Fanthyttan där skola har bedrivits i flera generationer. Förskolan har även sin alldeles egna kock som lagar all mat från grunden samt en stor lummig trädgård att vistas i. Verksamheten i sig grundar sig i en mindre och lugnare barngrupp med en familjär stämning. Nu saknar vi vår nya kollega- kanske är det du?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Det här är du
Vi söker en legitimerad förskollärare som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet till nästa nivå! Vi tror att du är trygg i din roll och på så vis en närvarande, lyhörd och engagerad pedagog som gärna delar med dig av din kunskap samt tar till dig av andras. Vi tror också att du har förmåga att hitta lösningar, att du planerar långsiktigt och är aktiv i barnens utveckling över hela undervisningen. Då vi är ett litet team av pedagoger är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, är positiv och flexibel.
Om Kokillen
Förskolan Kokillen är en ekonomisk förening som drivs som föräldrakooperativ. Det innebär att föräldrar har stor delaktighet i verksamheten och ansvar för förskolan och dess personal. Den pedagogiska verksamheten styrs av rektor tillsammans med övriga pedagoger.
Nyfiken? Varmt välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vikarie vid behov

Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mer
Vi söker dig med erfarenhet från förskolan. Som kan hoppa in vid sjukdom eller ledighet. Du är flexibel, glad, positiv och trygg. Visa mindre

Grav.vik. förskollärare

Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn på två olika avdelningar, fördelade på två grupper vardera. I anslutning till förskolans avdelningar Blåmesen och Lärkan ligger skolan med elever upp till och med åk 6. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade grönsaker och kött i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertag... Visa mer
Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn på två olika avdelningar, fördelade på två grupper vardera. I anslutning till förskolans avdelningar Blåmesen och Lärkan ligger skolan med elever upp till och med åk 6. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade grönsaker och kött i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö.


Pilkrogs friskola drivs som en förening, med styrelse som huvudman. Som anställd får du möjlighet att ingå i en personalgrupp som hjälps åt och arbetar för samsyn kring barnen. Tillsammans; personal, rektor, styrelse och föräldrar, hjälps vi åt att bedriva en verksamhet för allas bästa med barnen i fokus.


Till våren kommer vi behöva ett långtidsvikariat, då en av våra anställda ska få barn. Du kommer jobba som förskollärare tillsammans med andra pedagoger på en av våra avdelningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med barngrupper, att du har förmågan att arbeta både självständigt samt tillsammans med andra, och att du ser till barnens bästa!


Rekrytering sker löpande.


Vid frågor är du välkommen att kontakta rektor Maria Meldemo, e-post [email protected], mobil: 076-100 03 13.


Välkommen med din ansökan till vår lilla röda förskola i skogsbrynet! Kommer endast kontakta dig med relevant utbildning, alt. erfarenhet. Visa mindre

Förskollärare till Solberga Rörmokeriet

Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar. Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolan... Visa mer
Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten.
Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar. Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund.
Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet.
Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor.
Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje.
Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära.
Vi söker dig som anser att du har världens bästa yrke.
Vi söker dig som brinner för att möta barnen varje dag.
Har du ett positiv synsätt? Är du flexibel? Vågar du tänka nytt? Gillar du känslan av att vilja och kunna påverka din situation?
Är du nyfiken och har förmågan att genom god kommunikation skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor? Anser du att förskolan är en viktig del av barnens uppväxt? Är du kreativ, gillar att dra igång projekt och även avsluta dem? Är du bra på att strukturera?
Ser du det enskilda barnets behov såväl som gruppens möjligheter och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande är du personen vi söker.
Att du har ett intresse för ditt eget lärande och utveckling, vilket syns genom din vilja att prova nya metoder och arbetssätt ser vi som en självklarhet.
Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter.
Vi erbjuder:
- En unik chans till ett varierat och kreativt arbete.
- En arbetsplats att trivas på i en härlig miljö.
- Stora möjligheter till inflytande och närhet till besluten då delaktighet uppmuntras.
– Fria pedagogiska måltider. Visa mindre

Förskollärare

Söker du ett meningsfullt arbete och brinner för att se barn utvecklas och lära sig nya saker? Vi erbjuder dig ett av Sveriges viktigaste jobb där du gör skillnad för barn, varje dag! Vi söker fler förskollärare till vår kommun som kan fortsätta arbeta aktivt med vårt pedagogiska uppdrag. De förskolor vi denna gång söker till är Kristallen, Lysmasken, Skogsdungen, Bergknallen och Gläntan. Våra förskolor har alla sin unika charm men också olika förutsättn... Visa mer
Söker du ett meningsfullt arbete och brinner för att se barn utvecklas och lära sig nya saker? Vi erbjuder dig ett av Sveriges viktigaste jobb där du gör skillnad för barn, varje dag!

Vi söker fler förskollärare till vår kommun som kan fortsätta arbeta aktivt med vårt pedagogiska uppdrag. De förskolor vi denna gång söker till är Kristallen, Lysmasken, Skogsdungen, Bergknallen och Gläntan.

Våra förskolor har alla sin unika charm men också olika förutsättningar samt utmaningar att jobba med. Allt ifrån den mindre förskolan i byn till förskolan som präglas av mångkultur. Det som dock är gemensamt är att vi arbetar starkt med att erbjuda en likvärdig förskola för alla barn i kommunen, vilket vi gör genom att arbeta tillsammans.

För att ständigt utveckla vår verksamhet har vi regelbundna pedagogiska träffar och en gedigen långsiktig fortbildningsplan inom t.ex. områdena språk, kvalitetsarbete, IKT, ICDP, matematik, estetik, kris samt hot och våld och nyanländas lärande. Du får egen och gemensam planeringstid i ditt arbetslag som omfattar 6 tim/v. Vi erbjuder alla nyanställda ICDP- utbildning och stöd från mentor i yrkesrollen. Vi har god tillgång till specialpedagog som är riktade mot förskolan och förskolan har sina egna hälsoteam. Genom kommunens hälsofrämjande arbete har du tillgång till flera olika hälsoinriktade aktiviteter och erbjuds motionstimme eller motionspeng.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på en av våra förskolor i trivsam miljö där respekt, lyhördhet och upptäckarglädje råder. Vi satsar på att skapa en god lärandemiljö både inne och ute. Vi har en utbildning där vi lägger stor vikt vid barnens lärandeprocesser och föräldrasamverkan. Vårt förhållningssätt utgår från ICDP (vägledande samspel).

Arbetet innebär att tillsammans med övriga förskollärare ansvara för utbildning och undervisning utifrån läroplanen och enskilda barnets samt gruppens behov. Du arbetar med systematiskt kvalitetsarbete genom att löpande dokumentera, följa upp och utvärdera utbildningen. Du genomför utvecklingssamtal och samverkar med vårdnadshavare. För dig som är intresserad av att ta ett utökat ansvar kan det finnas möjlighet till uppdrag som utvecklingsledare. Vi har även kommungemensamma grupper som bedriver utvecklingsarbete inom matematik, IKT och språk.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Vi tror att du som person vill bidra till fortsatt utveckling av vår förskola och har stort engagemang för yrket. Du har lätt för att skapa goda relationer och har en god kommunikativ förmåga. Det är viktigt för oss att du samarbetar väl i grupp och är flexibel eftersom arbetet är varierande.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Förskollärare

Förskolan Kokillen är en ekonomisk förening som drivs som föräldrakooperativ. Vilket innebär att föräldrar har stor delaktighet i verksamheten och ansvar för förskolan och dess personal. Den pedagogiska verksamheten styrs av rektor tillsammans med övriga pedagoger. Förskolan ligger i gamla byskolan i Fanthyttan och har idag cirka 20 barn inskrivna. Vi söker en engagerad, legitimerad förskollärare som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet. Som f... Visa mer
Förskolan Kokillen är en ekonomisk förening som drivs som föräldrakooperativ. Vilket innebär att föräldrar har stor delaktighet i verksamheten och ansvar för förskolan och dess personal. Den pedagogiska verksamheten styrs av rektor tillsammans med övriga pedagoger. Förskolan ligger i gamla byskolan i Fanthyttan och har idag cirka 20 barn inskrivna.
Vi söker en engagerad, legitimerad förskollärare som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet. Som förskollärare hos oss vill vi att du är trygg i din roll som pedagogisk ledare och väl insatt i ditt uppdrag som förskollärare. Du är aktiv i barnens utveckling över hela utbildningen och är en lyhörd och närvarande pedagog.
Du är mål och lösningsorienterad, strukturerad och bidrar till ett öppet och socialt klimat. Du förväntas kunna leda och stötta dina kollegor i exempelvis reflektioner i arbetslaget och vi värdesätter att du har viljan att lära sig av andra och dela med sig av din kunskap samt ta del av ny vetenskaplig litteratur. Då vi är ett litet team av pedagoger är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, är positiv och flexibel.
Är du vår nya kollega? Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare

Löa friskola söker 1 förskollärare till förskolan Trollebo på 50-100%. Skola, förskola och fritids drivs som en ekonomisk förening med en styrelse som huvudman där verksamheterna präglas av ett stort engagemang för barnen och eleverna. Tillsammans skapar vi en förskola och grundskola att trivas och utvecklas i. Varje individ är viktig och alla ska få möjligheter och utmaningar att utvecklas utifrån individuella förutsättningar och förmågor. Vi arbetar för ... Visa mer
Löa friskola söker 1 förskollärare till förskolan Trollebo på 50-100%.
Skola, förskola och fritids drivs som en ekonomisk förening med en styrelse som huvudman där verksamheterna präglas av ett stort engagemang för barnen och eleverna. Tillsammans skapar vi en förskola och grundskola att trivas och utvecklas i. Varje individ är viktig och alla ska få möjligheter och utmaningar att utvecklas utifrån individuella förutsättningar och förmågor. Vi arbetar för att såväl elever som personal ska känna trygghet, motivation och arbetsglädje.
Löa skola ekonomisk förening driver förutom skolverksamhet från förskoleklass till åk 6 även förskolan Trollebo och fritidshemmet Kantarellen. Många av våra elever börjar hos oss redan i förskolan för att sedan fortsätta in i skolverksamheten, och vi ser närheten mellan verksamheterna som en tillgång. Som arbetsplats präglas vi av kompetens, engagemang och flexibilitet. Vår närhet till naturen ger oss unika förutsättningar för utomhuspedagogik året om. Vi lagar egen mat från grunden i vårt skolkök och kör elever i egna skolbussar.
Utbildning/Erfarenhet
Legitimerad förskollärare.
Arbetsbeskrivning
I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift.
Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du har lätt för att samarbeta samt har förståelse för din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Förskollärare till Solberga Rörmokeriet

Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten. Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar. Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolan... Visa mer
Delaktighet, inflytande och glädje är grunden i verksamheten och barnens behov och intressen styr utformningen av miljön och planeringen av den pedagogiska verksamheten.
Vår vision är att barnen som lämnar Solberga Förskolor ska vara väl rustade för kommande utmaningar. Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans värdegrund.
Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Du har förmågan att omsätta dem i förskolans dagliga verksamhet.
Du har god förmåga att samarbeta och har ett positivt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor.
Du har en positiv inställning och en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje.
Du har en lyhördhet och en förmåga att utifrån varje barns individuella intressen och förutsättningar engagera barnen till livslång lust att leka och lära.
Vi söker dig som anser att du har världens bästa yrke.
Vi söker dig som brinner för att möta barnen varje dag.
Har du ett positiv synsätt? Är du flexibel? Vågar du tänka nytt? Gillar du känslan av att vilja och kunna påverka din situation?
Är du nyfiken och har förmågan att genom god kommunikation skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor? Anser du att förskolan är en viktig del av barnens uppväxt? Är du kreativ, gillar att dra igång projekt och även avsluta dem? Är du bra på att strukturera?
Ser du det enskilda barnets behov såväl som gruppens möjligheter och har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande är du personen vi söker.
Att du har ett intresse för ditt eget lärande och utveckling, vilket syns genom din vilja att prova nya metoder och arbetssätt ser vi som en självklarhet.
Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar, och barnen ska möta vuxna som ser varje barns möjligheter.
Vi erbjuder:
- En unik chans till ett varierat och kreativt arbete.
- En arbetsplats att trivas på i en härlig miljö.
- Stora möjligheter till inflytande och närhet till besluten då delaktighet uppmuntras.
– Fria pedagogiska måltider. Visa mindre

Förskollärare sökes till Slangbellans föräldrakooperativ

Kan du tända stjärnor av glädje i barns ögon? Vill du arbeta på en liten förskola med små barngrupper, där du hinner med att se alla barn varje dag? Vill du ha engagerade kollegor som ställer upp för varandra? Då kan Slangbellan vara platsen för dig. Då en av våra förskollärare ska vara föräldraledig behöver vi nu en vikarie. Vi söker dig som brinner för att skapa en trygg och lärorik miljö för barnen på vår förskola. Du tycker om att leka, lära och utfors... Visa mer
Kan du tända stjärnor av glädje i barns ögon? Vill du arbeta på en liten förskola med små barngrupper, där du hinner med att se alla barn varje dag? Vill du ha engagerade kollegor som ställer upp för varandra? Då kan Slangbellan vara platsen för dig.
Då en av våra förskollärare ska vara föräldraledig behöver vi nu en vikarie. Vi söker dig som brinner för att skapa en trygg och lärorik miljö för barnen på vår förskola. Du tycker om att leka, lära och utforska tillsammans med barn och ditt engagemang bidrar till att utveckla Slangbellans verksamhet. Du bidrar till arbetsglädje och är bra på att kommunicera med barn, föräldrar och kollegor.
Förskolan Slangbellan är en ekonomisk förening som grundades 1991 och drivs som föräldrakooperativ. Ansvarig för förskolan är styrelsen bestående av föräldrar i föreningen. Det pedagogiska huvudansvaret har vår rektor tillsammans med personalen. Vi arbetar temainriktat och följer förskolans läroplan och skollagen. Vi följer Almegas friskoleavtal.
Vi finns en bit utanför Fellingsbro i en naturnära miljö. Förskolan bedrivs i en gammal byskolebyggnad i två våningar. Vi har en stor utegård som lockar till lek, utforskande och lärande.
Barngruppen består av ca 20-25 barn mellan 1-6 år och 5 personal. Verksamheten bedrivs både åldersindelat och i blandade åldrar. Här på Slangbellan finns en familjär känsla där barn, pedagoger och föräldrar bryr sig om varandra och vår förskola. Varje dag bjuds vi på grönsaksbuffé och varierad näringsrik mat lagad från grunden av vår kock. Personalen hos oss har fria pedagogiska måltider.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Som förskollärare hos oss vill vi att du är trygg i din roll som pedagogisk ledare och är väl insatt i ditt uppdrag som förskollärare. Du har förmågan att se barnens och verksamhetens bästa. Du har goda kunskaper i svenska språket och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift samt har erfarenhet av reflektion och pedagogisk dokumentation. Som en del av ett föräldrakooperativ behöver du kunna hantera dialog med föräldrar på ett tydligt sätt.
Känner du att det är dig vi söker? Skicka in en ansökan, vi ser fram emot att läsa den! Eventuellt kan även en erfaren barnskötare med ovanstående egenskaper vara aktuell för tjänsten.
Tjänsten gäller ett vikariat på ett år, med start 16 augusti. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Är du den lärare i förskoleklass vi söker?

Med stolthet välkomnar vi dig till Lindesberg och Björkhagaskolan! Här finns goda möjligheter att vara en del av en utvecklande skola. Under senaste tiden har vi fått flera nybyggnationer, som en helt ny skolbyggnad, en ny idrottssal och inte minst en inbjudande skolgård. Björkhagaskolan är en F-6 skola i centrala Lindesberg, med ca 500 elever. På skolan finns också ett fritidshem och en fritidsgård. Vi arbetar vi målmedvetet för att alla ska känna s... Visa mer
Med stolthet välkomnar vi dig till Lindesberg och Björkhagaskolan!

Här finns goda möjligheter att vara en del av en utvecklande skola. Under senaste tiden har vi fått flera nybyggnationer, som en helt ny skolbyggnad, en ny idrottssal och inte minst en inbjudande skolgård.

Björkhagaskolan är en F-6 skola i centrala Lindesberg, med ca 500 elever. På skolan finns också ett fritidshem och en fritidsgård. Vi arbetar vi målmedvetet för att alla ska känna sig trygga, trivas och uppleva en god arbetsro med ett gott lärande. Vårt uppdrag är att ge alla elever möjligheten till maximal kunskapsutveckling under hela skoldagen.

På vår skola har vi ett fullt utvecklat kollegialt lärande i alla arbetslag och på skolan som helhet. Detta eftersom vi är övertygade om att vi alla kan lära av varandra och utvecklas tillsammans.

ARBETSUPPGIFTER
Genom att bedriva lärarledd undervisning kommer du att få påverka, utmanas, känna arbetsglädje och vara en viktig del i de yngre barnens lärande. I det dagliga arbetet ingår även föräldrakontakter och pedagogisk dokumentation. Ditt arbete präglas av respekt för individen och allas lika värde.

Som lärare i förskoleklass har du det pedagogiska ansvaret tillsammans med arbetslaget där samplanering är en viktig del i det kollegiala lärandet. Du ansvarar för att eleverna får utmaningar som passar deras ålder, erfarenheter och kunskaper.

Till dig som nyexaminerad har vi tillgång till duktiga och erfarna pedagoger som i mentorskap kan vara ett stöd i det pedagogiska arbetet. I rollen som lärare hos oss ansvarar du tillsammans med övriga pedagoger för att ha kul på jobbet varje dag! Du kommer att ingå i ett arbetslag där du bidrar med de kompetenser, kunskaper och erfarenheter som du besitter, för att göra uppdraget så bra och utmanande som möjligt! Ansvaret för hela elevgruppen kommer att delas i arbetslaget där ni samarbetar med varandra, elevhälsoteam och ledning för elevernas bästa.

KVALIFIKATIONER
Vi erbjuder dig som legitimerad förskollärare eller grundskollärare med behörighet för årskurs 1-3 en tidsbegränsad anställning på heltid. Du betraktar dig själv som en lärande person och som en del av vårt pågående utvecklingsarbete på skolan med olika insatser för ökad måluppfyllelse.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Förskollärare till Solberga Förskolor Utforskaren

Den 9 augusti 2021 öppnar Solberga förskolor Lindesberg, två nya förskoleavdelningar med inriktning upplevelsebaserat lärande, Utforskaren. Förskoleavdelningarna kommer vara för de äldre kompisarna. Förskoleavdelningarna kommer ha en mobil förskola knuten till sig, vad är då en mobil förskola? En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, torkskåp, plats för vila, gott o... Visa mer
Den 9 augusti 2021 öppnar Solberga förskolor Lindesberg, två nya förskoleavdelningar med inriktning upplevelsebaserat lärande, Utforskaren.
Förskoleavdelningarna kommer vara för de äldre kompisarna.
Förskoleavdelningarna kommer ha en mobil förskola knuten till sig, vad är då en mobil förskola?
En mobil förskola är en specialbyggd buss – en förskolebuss. Bussen är utformad som en förskoleavdelning. Där finns kök, toalett, torkskåp, plats för vila, gott om utrymme för pedagogiskt material och pyssel, en sittplats för varje kompis med trepunktsbälte samt E-godkända bältestolar.
Förskolebussen hämtar kompisarna på förskolan på morgonen, sen åker gruppen som max ca 30 minuters resa från förskolan och till den platsen där kompisarna ska vara under dagen exempelvis skogen, ängen, elljusspåret, lekplatsen eller sjön.
Bussen tar barnen till den plats där dagens undervisning kommer ske. Superspännande!
Kompisarna utforskar och upptäcker med utgångspunkt från bussen två veckor åt gången. De andra två veckorna är kompisarna på den fasta förskoleavdelningen som även den har inriktning upplevelsebaserat lärande, förskoleavdelningen ligger på Kungsgatan, gamla Ågården.
Vill du vara med och starta upp våra nya avdelningar?
Vi söker dig som brinner för utveckling, har förskolans läroplan ständigt närvarande i ditt arbete och har lösningfokus. Du ta egna intivativ, är självgående och gillar att arbeta i team med nya utmaningar och äventyr. Du har en mental spänst som gör att du ser lösningar på utmaningar du inte visste skulle uppstå under dagen. Du anser dig ha världens bästa jobb som varje dag får möta barn och ta del av deras tankar och funderingar. Du är säker i din roll som förskollärare med allt vad det innebär. Visa mindre

Förskollärare sökes!

Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn på fyra olika avdelningar. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade ekologiska grönsaker i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö, i enlighet med läroplanens mål. I anslutning till förskolan ligger vår skola med f-klass till och med åk 5. Pilkrogs friskola ... Visa mer
Pilkrogs friskola ligger precis bredvid skogen, 13 km öster om Lindesberg. Vi har idag runt 45 förskolebarn på fyra olika avdelningar. Maten lagas på plats och vi använder närproducerade ekologiska grönsaker i stor utsträckning. Vi tror på leken och barnens individuella utveckling, och står för en trygg och omhändertagande miljö, i enlighet med läroplanens mål. I anslutning till förskolan ligger vår skola med f-klass till och med åk 5.


Pilkrogs friskola drivs som en förening, med styrelse som huvudman. Som anställd får du möjlighet att ingå i en personalgrupp som hjälps åt och arbetar för samsyn kring barnen. Tillsammans; personal, rektor, styrelse och föräldrar, hjälps vi åt att bedriva en verksamhet för allas bästa med barnen i fokus.


Nu söker vi en utbildad förskollärare till en av våra avdelningar med tillträde 11 januari 2021.


Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rektor Maria Meldemo, e-post: [email protected], mobil: 076-100 03 13.


Välkommen med din ansökan till vår lilla röda förskola i skogsbrynet senast 27 november! Visa mindre

Förskollärare

Pilkrog är en liten förskola som drivs av föräldrarna i en ekonomisk förening. Från Lindesberg är det 13 km till oss. Vi har verkligen barnen i fokus. Här kan de leka och utvecklas tryggt med välkända vuxna som guidar och leder dem enligt förskolans läroplan. Pilkrog ligger precis invid skogen och dit går förskolans grupper ofta. Att Pilkrog drivs av föräldrar/föreningens styrelse innebär att det finns en närhet mellan personal och beslutandeorgan. Det inn... Visa mer
Pilkrog är en liten förskola som drivs av föräldrarna i en ekonomisk förening. Från Lindesberg är det 13 km till oss. Vi har verkligen barnen i fokus. Här kan de leka och utvecklas tryggt med välkända vuxna som guidar och leder dem enligt förskolans läroplan. Pilkrog ligger precis invid skogen och dit går förskolans grupper ofta. Att Pilkrog drivs av föräldrar/föreningens styrelse innebär att det finns en närhet mellan personal och beslutandeorgan. Det innebär att kommunikationen är enkel. Men också att vi sköter om platsen och verksamheten tillsammans.


Nu har en av våra förskolepedagoger hittat kärleken på annan ort, och då söker vi efter någon som vill börja jobba hos oss på Pilkrogs förskola. Du kommer att arbeta tillsammans med de andra pedagogerna som ansvarar för er barngrupp. Pedagogerna hjälps även åt över avdelningarna och ser till hela förskolan. Idag har vi nästan 50 barn i åldrarna 1-5 år hos oss. Tillträde till tjänsten den 28 september. Urval sker löpande.


Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Förskollärare

Verksamhetsbeskrivning Löa friskola ligger vackert i bergslagsbygden mitt i kulturbyn Löa, 2,5 mil norr om Lindesberg. Skola, förskola och fritids drivs som en ekonomisk förening med en styrelse som huvudman där verksamheterna präglas av ett stort engagemang för eleverna. Tillsammans skapar vi en förskola och grundskola att trivas och utvecklas i. Varje individ är viktig och alla ska få möjligheter och utmaningar att utvecklas utifrån individuella förutsät... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Löa friskola ligger vackert i bergslagsbygden mitt i kulturbyn Löa, 2,5 mil norr om Lindesberg.
Skola, förskola och fritids drivs som en ekonomisk förening med en styrelse som huvudman där verksamheterna präglas av ett stort engagemang för eleverna. Tillsammans skapar vi en förskola och grundskola att trivas och utvecklas i. Varje individ är viktig och alla ska få möjligheter och utmaningar att utvecklas utifrån individuella förutsättningar och förmågor. Vi arbetar för att såväl elever som personal ska känna trygghet, motivation och arbetsglädje.
Löa skola ekonomisk förening driver förutom skolverksamhet från förskoleklass till åk 6 även förskolan Trollebo och fritidshemmet Kantarellen. Många av våra elever börjar hos oss redan i förskolan för att sedan fortsätta in i skolverksamheten, och vi ser närheten mellan verksamheterna som en tillgång. Som arbetsplats präglas vi av kompetens, engagemang och flexibilitet. Vår närhet till naturen ger oss unika förutsättningar för utomhuspedagogik året om. Vi lagar egen mat från grunden i vårt skolkök och kör elever i egna skolbussar.
Utbildning/Erfarenhet
Legitimerad förskollärare 100%.
Arbetsbeskrivning
I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift.
Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du har lätt för att samarbeta samt har förståelse för din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Läs gärna mer om våra verksamheter på www.loaskola.se
Välkommen med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har vi på Löa Skola tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till heltidsvikariat VT -20

PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!   Vi samarbetar idag med många förskolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga förskollärare på både kort och lång sikt.   Just nu söker vi dig som är utbildad försk... Visa mer
PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!
 
Vi samarbetar idag med många förskolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga förskollärare på både kort och lång sikt.
 
Just nu söker vi dig som är utbildad förskollärare och som finns tillgänglig hela våren 2020 till att börja med på heltid med start i början på januari. Det gäller ett vikariat på en trivsam och välskött förskola i en mindre ort med 40 minuters bilfärd från Lindesberg. Efter vikariatet finns möjlighet till fast anställning direkt på förskolan om samarbetet har fungerat bra.


Personaltätheten är god på förskolan och du som vikarie kommer att ha lätt för att komma in i arbetet snabbt. För dig som tar vikariatet erbjuder vi resersättning men tillgång till egen bil är en förutsättning.
 
Det viktigaste är att du brinner för att arbeta med barn eftersom vi alltid sätter prioritet på personlig lämplighet i vår rekrytering. Om du har praktisk erfarenhet som förskollärare är det självklart ett stort plus.
 
Hör av dig till oss om du letar efter en ny arbetsmiljö och känner ett intresse för en ny utmaning i vår så återkommer vi snarast med ett besked om hur vi går vidare i processen.
 
Vi hörs! :) Visa mindre

Förskollärare till heltidsvikariat - pendelavstånd från Lindesberg

PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet! Vi samarbetar idag med många förskolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga förskollärare på både kort och lång sikt. Just nu söker vi dig som har erfarenhet av... Visa mer
PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!


Vi samarbetar idag med många förskolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga förskollärare på både kort och lång sikt.


Just nu söker vi dig som har erfarenhet av arbete som förskollärare och som finns tillgänglig de kommande månaderna till att börja med på heltid. Det gäller ett vikariat som med start så snart som möjligt på en trivsam förskola med pendelavstånd från Lindesberg. Personaltätheten är god på förskolan och du som vikarie kommer att ha lätt för att komma in i arbetet snabbt.


Det viktigaste är att du brinner för att arbeta med barn eftersom vi alltid sätter prioritet på personlig lämplighet i vår rekrytering. Innehar du en förskollärarlegitimation är det ett stort plus!


Hör av dig till oss om du letar efter en ny arbetsmiljö och känner ett intresse för en ny utmaning så återkommer vi snarast med ett besked om hur vi går vidare i processen.


Vi hörs! :) Visa mindre

Förskollärare sökes till Slangbellans föräldrakooperativ

Kan du tända stjärnor av glädje i barns ögon? Vill du arbeta på en liten förskola med små barngrupper, där du hinner med att se alla barn varje dag? Vill du ha engagerade kollegor som ställer upp för varandra? Då kan Slangbellan vara platsen för dig. Vi söker en förskollärare som brinner för att skapa en trygg och lärorik miljö för barnen på vår förskola. Du tycker om att leka, lära och utforska tillsammans med barn och ditt engagemang bidrar till att utve... Visa mer
Kan du tända stjärnor av glädje i barns ögon? Vill du arbeta på en liten förskola med små barngrupper, där du hinner med att se alla barn varje dag? Vill du ha engagerade kollegor som ställer upp för varandra? Då kan Slangbellan vara platsen för dig.
Vi söker en förskollärare som brinner för att skapa en trygg och lärorik miljö för barnen på vår förskola. Du tycker om att leka, lära och utforska tillsammans med barn och ditt engagemang bidrar till att utveckla Slangbellans verksamhet. Du bidrar till arbetsglädje och är bra på att kommunicera med barn, föräldrar och kollegor.
Förskolan Slangbellan är en ekonomisk förening som grundades 1991 och drivs som föräldrakooperativ. Ansvarig för förskolan är styrelsen bestående av föräldrar i föreningen. Det pedagogiska huvudansvaret har vår rektor tillsammans med personalen. Vi arbetar temainriktat och följer förskolans läroplan och skollagen. Vi följer Almegas friskoleavtal.
Vi finns en bit utanför Fellingsbro i en naturnära miljö. Förskolan bedrivs i en gammal byskolebyggnad i två våningar. Vi har en stor utegård som lockar till lek, utforskande och lärande.
Barngruppen består av ca 25 barn mellan 1-5 år och 6 personal. Verksamheten bedrivs både åldersindelat och i blandade åldrar. Här på Slangbellan finns en familjär känsla där barn, pedagoger och föräldrar bryr sig om varandra och vår förskola. Varje dag bjuds vi på grönsaksbuffé och varierad näringsrik mat lagad från grunden av vår kock. Personalen hos oss har fria pedagogiska måltider.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Som förskollärare hos oss vill vi att du är trygg i din roll som pedagogisk ledare och är väl insatt i ditt uppdrag som förskollärare. Du har förmågan att se barnens och verksamhetens bästa. Du är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift samt har erfarenhet av reflektion och pedagogisk dokumentation. Som en del av ett föräldrakooperativ behöver du kunna hantera dialog med föräldrar på ett tydligt sätt.
Känner du att det är dig vi söker? Skicka in en ansökan, vi ser fram emot att läsa den!
Tjänsten finns tillgänglig omgående. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Förskollärare eller lärare i förskoleklass på Björkhagaskolan

Med stolthet välkomnar vi dig till Lindesberg och BJÖRKHAGASKOLAN. Tycker du, liksom vi, att läraryrket är ett av världens viktigaste yrken? Vill du motivera, inspirera och utveckla nästa generations medborgare för att möta framtidens kompetensbehov? I förskoleklassen lägger vi mycket engagemang i relationsskapande och gärna i kombination med utevistelse och rörelse. Vi startar arbetet med kartläggningar tidigt på höstterminen för att skapa förutsättni... Visa mer
Med stolthet välkomnar vi dig till Lindesberg och BJÖRKHAGASKOLAN.

Tycker du, liksom vi, att läraryrket är ett av världens viktigaste yrken? Vill du motivera, inspirera och utveckla nästa generations medborgare för att möta framtidens kompetensbehov?

I förskoleklassen lägger vi mycket engagemang i relationsskapande och gärna i kombination med utevistelse och rörelse. Vi startar arbetet med kartläggningar tidigt på höstterminen för att skapa förutsättningar för tidiga insatser.

Hos oss på Björkhagaskolan är det roligt att jobba! Vi är nyfikna, tänker fritt och vill satsa högt genom nya kreativa metoder och pedagogiska undervisningsformer. Vi fokuserar på att nå ett kollegialt lärande i alla arbetslag och på skolan som helhet. Detta eftersom vi är övertygade om att vi alla kan lära mycket av varandra och utvecklas tillsammans.

Björkhagaskolan är en F-6 skola i centrala Lindesberg med ca 500 elever. På skolan finns fritidshem, specialklass för elever med autism och fritidsgård. På skolan arbetar vi målmedvetet för att alla ska känna sig trygga, trivas och uppleva en god arbetsro med ett gott lärande. Vårt uppdrag är att ge alla elever möjlighet till maximal kunskapsutveckling. Björkhagaskolan är en mångkulturell skola där vi ser mångfalden som en tillgång. Vi strävar efter att våra elever med annan kulturell bakgrund snabbt integreras och ska känna tillhörighet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett arbetslag där du bidrar med de kompetenser, kunskaper och erfarenheter som du besitter, för att göra uppdraget så bra och utmanande som möjligt! Ansvaret för hela elevgruppen delas i arbetslaget där ni samarbetar med varandra, elevhälsoteam och ledning för elevernas bästa. Du betraktar dig själv som en lärande person och som en del i vårt pågående utvecklingsarbete på skolan med olika insatser för ökad måluppfyllelse. Genom att bedriva lärarledd undervisning kommer du att få påverka, utmanas och känna arbetsglädje. Din förmåga att vara öppen och din vilja att sätta barnen i fokus är viktig för oss. Till dig som nyexaminerad har vi tillgång till duktiga och erfarna pedagoger som i mentorskap kan vara ett stöd i det pedagogiska arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi erbjuder dig som legitimerad förskollärare eller grundskollärare med behörighet för årskurs 1-3 en tillsvidareanställning på heltid.
Känner du att detta stämmer på dig och att du är rätt person för detta uppdrag? Tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda dig! Varmt välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se Visa mindre

Förskollärare

Söker du ett meningsfullt arbete och brinner för att se barn utvecklas och lära sig nya saker? Vi erbjuder dig ett av Sveriges viktigaste jobb där du gör skillnad för barn, varje dag! Vi söker fler förskollärare till vår kommun som kan fortsätta arbeta aktivt med vårt pedagogiska uppdrag. De förskolor vi denna gång söker till är Kristallen, Bergknallen, Ramsberg, Hagabacken, Lysmasken, Grönsiskan och Frövi. Våra förskolor har alla sin unika charm men oc... Visa mer
Söker du ett meningsfullt arbete och brinner för att se barn utvecklas och lära sig nya saker? Vi erbjuder dig ett av Sveriges viktigaste jobb där du gör skillnad för barn, varje dag!

Vi söker fler förskollärare till vår kommun som kan fortsätta arbeta aktivt med vårt pedagogiska uppdrag. De förskolor vi denna gång söker till är Kristallen, Bergknallen, Ramsberg, Hagabacken, Lysmasken, Grönsiskan och Frövi.

Våra förskolor har alla sin unika charm men också olika förutsättningar samt utmaningar att jobba med. Allt ifrån den mindre förskolan i byn till förskolan som präglas av mångkultur. Det som dock är gemensamt är att vi arbetar starkt med att erbjuda en likvärdig förskola för alla barn i kommunen, vilket vi gör genom att arbeta tillsammans.

För att ständigt utveckla vår verksamhet har vi regelbundna pedagogiska träffar och en gedigen långsiktig fortbildningsplan inom t.ex. områdena språk, kvalitetsarbete, IKT, ICDP, matematik, estetik, kris samt hot och våld och nyanländas lärande. Du får egen och gemensam planeringstid i ditt arbetslag som omfattar 6 tim/v. Du får arbetskläder och erbjuds att äta pedagogiskt. Vi erbjuder alla nyanställda ICDP- vägledningsgrupp och stöd från mentor i yrkesrollen. Vi har god tillgång till specialpedagog som är riktade mot förskolan och förskolan har sina egna hälsoteam. Genom kommunens hälsofrämjande arbete har du tillgång till flera olika hälsoinriktade aktiviteter och erbjuds motionstimme eller motionspeng. Du har även möjlighet att semesterväxla och få fler semesterdagar.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på en av våra förskolor i trivsam miljö där respekt, lyhördhet och upptäckarglädje råder. Vi satsar på att skapa en god lärandemiljö både inne och ute. Vi har en utbildning där vi lägger stor vikt vid barnens lärandeprocesser och föräldrasamverkan. Vårt förhållningssätt utgår från ICDP (vägledande samspel).

Arbetet innebär att tillsammans med övriga förskollärare ansvara för utbildning och undervisning utifrån läroplanen och enskilda barnets samt gruppens behov. Du arbetar med systematiskt kvalitetsarbete genom att löpande dokumentera, följa upp och utvärdera utbildningen. Du genomför utvecklingssamtal och samverkar med vårdnadshavare. För dig som är intresserad av att ta ett utökat ansvar kan det finnas möjlighet till uppdrag som utvecklingsledare. Vi har även kommungemensamma grupper som bedriver utvecklingsarbete inom matematik, IKT och språk.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Vi tror att du som person vill bidra till fortsatt utveckling av vår förskola och har stort engagemang för yrket. Du har lätt för att skapa goda relationer och har en god kommunikativ förmåga. Det är viktigt för oss att du samarbetar väl i grupp och är flexibel eftersom arbetet är varierande.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! Visa mindre

Förskollärare till heltidsvikariat - Lindesberg

PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!Vi samarbetar idag med många förskolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga förskollärare på både kort och lång sikt.Just nu söker vi dig som har erfarenhet av arbet... Visa mer
PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet!Vi samarbetar idag med många förskolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga förskollärare på både kort och lång sikt.Just nu söker vi dig som har erfarenhet av arbete som förskollärare och som finns tillgänglig de kommande månaderna till att börja med på heltid. Det gäller ett vikariat som med start så snart som möjligt på en trivsam förskola med pendelavstånd från Lindesberg. Personaltätheten är god på förskolan och du som vikarie kommer att ha lätt för att komma in i arbetet snabbt.Det viktigaste är att du brinner för att arbeta med barn eftersom vi alltid sätter prioritet på personlig lämplighet i vår rekrytering. Innehar du en förskollärarlegitimation är det ett stort plus!Hör av dig till oss om du letar efter en ny arbetsmiljö och känner ett intresse för en ny utmaning så återkommer vi snarast med ett besked om hur vi går vidare i processen.Vi hörs! :) Visa mindre

Förskollärare

VerksamhetsbeskrivningLöa friskola ligger vackert i bergslagsbygden mitt i kulturbyn Löa, 2,5 mil norr om Lindesberg.Skola, förskola och fritids drivs som en ekonomisk förening med en styrelse som huvudman där verksamheterna präglas av ett stort engagemang för eleverna. Tillsammans skapar vi en förskola och grundskola att trivas och utvecklas i. Varje individ är viktig och alla ska få möjligheter och utmaningar att utvecklas utifrån individuella förutsättn... Visa mer
VerksamhetsbeskrivningLöa friskola ligger vackert i bergslagsbygden mitt i kulturbyn Löa, 2,5 mil norr om Lindesberg.Skola, förskola och fritids drivs som en ekonomisk förening med en styrelse som huvudman där verksamheterna präglas av ett stort engagemang för eleverna. Tillsammans skapar vi en förskola och grundskola att trivas och utvecklas i. Varje individ är viktig och alla ska få möjligheter och utmaningar att utvecklas utifrån individuella förutsättningar och förmågor. Vi arbetar för att såväl elever som personal ska känna trygghet, motivation och arbetsglädje.Löa skola ekonomisk förening driver förutom skolverksamhet från förskoleklass till åk 6 även förskolan Trollebo och fritidshemmet Kantarellen. Många av våra elever börjar hos oss redan i förskolan för att sedan fortsätta in i skolverksamheten, och vi ser närheten mellan verksamheterna som en tillgång. Som arbetsplats präglas vi av kompetens, engagemang och flexibilitet. Vår närhet till naturen ger oss unika förutsättningar för utomhuspedagogik året om. Vi lagar egen mat från grunden i vårt skolkök och kör elever i egna skolbussar.Utbildning/ErfarenhetLegitimerad förskollärare 100%.ArbetsbeskrivningI din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift.Din bakgrundVi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du har lätt för att samarbeta samt har förståelse för din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighetLäs gärna mer om våra verksamheter på www.loaskola.seVälkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har vi på Löa Skola tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare

Familjecentralen är en samverkan mellan Region Örebro län och Lindesbergs kommun som riktar sig till blivande föräldrar och föräldrar med barn i åldern 05 år. I Lindesbergs kommun finns två familjecentraler där öppen förskola, barnhälsovård, barnmorskemottagning och socialtjänst samverkar under samma tak för att främja barns och familjers hälsa. Familjecentralen är en mötesplats för föräldrar och barn i åldern 0-5 år och erbjuder en öppen förskola som led... Visa mer
Familjecentralen är en samverkan mellan Region Örebro län och Lindesbergs kommun som riktar sig till blivande föräldrar och föräldrar med barn i åldern 05 år. I Lindesbergs kommun finns två familjecentraler där öppen förskola, barnhälsovård, barnmorskemottagning och socialtjänst samverkar under samma tak för att främja barns och familjers hälsa.

Familjecentralen är en mötesplats för föräldrar och barn i åldern 0-5 år och erbjuder en öppen förskola som leds av två pedagoger med pedagogisk gruppverksamhet och stöd i föräldrarollen, där föräldrarna umgås med och ansvarar för sina barn under hela vistelsetiden. Vi söker nu en ny medarbetare på 50% till vår öppna förskola på Familjecentralen i centrala Lindesberg.


ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar utifrån förskolans läroplan (LpFö18) och Vägledande Samspel (ICDP).
Pedagogerna planerar och leder den pedagogiska verksamheten i Öppna Förskolan vilket erbjuds föräldrar och barn . Vi arbetar i ett team där Öppna Förskolan är navet i verksamheten. Barnkonventionen ligger till grund för vårt arbete. Vi arbetar med föräldraskapsstöd som bl. a innebär att stödja en positiv samvaro mellan barn och föräldrar som ett led i det hälsofrämjande och förebyggande arbetet på Familjecentralen.

I samverkan med de övriga professionerna är du med och skapar förutsättningar samt driver utveckling för ett gott föräldraskap i vår kommun . I arbetet ingår även att driva ett hälsofrämjande café.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad förskollärare. Som pedagog i öppen förskola krävs att Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med barn i åldern 0-5 år och särskilt med de allra minsta, då en stor del av vårt arbete är att möta barn i åldern 0-1 år och deras föräldrar.
Det är viktigt att Du är social, har lätt för att bygga relationer och är flexibel. Viktig förmåga är att kunna arbetat självständigt och i grupp. Du behöver ha ett positivt förhållningssätt, god samarbetsförmåga, är lyhörd, följsam och förtroendeingivande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav.


ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se Visa mindre

Förskollärare på föräldrakooperativet Slangbellan

Förskolan Slangbellan är ett föräldrakooperativ som har bedrivits sedan 1991 och är belägen i utkanten av Fellingsbro med åkrar och skog som omgivning. På förskolan finns en stark känsla av gemenskap bland pedagoger och familjer. Arbetet med värdegrunden och barns lärande värderas högt och prioriteras av alla som arbetar här. För oss är det viktigt att förskolan har ett tillåtande klimat med diskussioner med högt i tak där alla bidrar och respekterar varan... Visa mer
Förskolan Slangbellan är ett föräldrakooperativ som har bedrivits sedan 1991 och är belägen i utkanten av Fellingsbro med åkrar och skog som omgivning. På förskolan finns en stark känsla av gemenskap bland pedagoger och familjer. Arbetet med värdegrunden och barns lärande värderas högt och prioriteras av alla som arbetar här. För oss är det viktigt att förskolan har ett tillåtande klimat med diskussioner med högt i tak där alla bidrar och respekterar varandra – alla behövs för att förskolan ska bli så bra om möjligt. Arbetet bedrivs temainriktat och utgår från läroplan för förskolan och förskolans egen verksamhetsplan som upprättas varje år. Just nu arbetar vi med temat "En hållbar framtid- för mig och andra".På Slangbellan finns för närvarande 23 barn fördelade på två avdelningar; 6 pedagoger, rektor och kokerska. Maten tillagas på plats från grunden.Vi söker dig som:- är en god pedagogisk ledare och som tycker om att leda andra framåt i din roll som förskollärare- är väl insatt i skollag och läroplan- är insatt i aktuell forskning om barns utveckling och lärande och som vill arbeta i en förskoleverksamhet som bygger på vetenskaplig grund- har ett driv för att leda det pedagogiska arbetet framåt- bidrar till ett gott klimat på förskolan och ser lösningar före hinder- tar ansvar och är lyhörd- är van att arbeta med pedagogisk dokumentation- känner ett engagemang för ditt arbete- är en bra förebild för barnen- har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift- tycker om att vara med i barnens lekar- kan utmana barnen att lära sig på ett lustfyllt sättVi söker dig som är en engagerad och driven person som tycker om att leda ett pedagogiskt arbete framåt. På vår förskola vill vi ha förskollärare som är närvarande i barnens vardag både i lek och i uppstyrd undervisning. Barnen på Slangbellan har en vardag som är fylld av lärande, lek, fantasi och glädje, vi vill att du som ska arbeta hos oss kan bidra till att det fortsätter att vara så. Du behöver ha förmågan att analysera ditt och avdelningens pedagogiska arbete, koppla barnens verksamhet till mål och styrdokument och aktuell forskning för att verksamheten ska vara i ständig utveckling. Vi ser gärna att du som arbetar hos oss har erfarenhet av TAKK och bildstöd.Som anställd hos oss får du bland annat:-möjlighet till inflytande-enskild samt gemensam planeringstid-regelbunden utbildning-tillgång till handledning av specialpedagog-friskvård-gratis lunch och mellanmålTjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och du kommer att arbeta med barn i förskolans alla åldrar. När vi tillsätter tjänsten läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenheter är meriterande.Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan tiden för ansökan löpt ut. Så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag 9 oktober.Individuell lönesättning tillämpas.Vi följer Almegas friskoleavtal. Visa mindre

Är du vår nya lärare i förskoleklass på Björkhagaskolan?

Med stolthet välkomnar vi dig till Lindesberg och BJÖRKHAGASKOLAN. Här finns goda möjligheter att vara en del av en expanderande skola, då vi till hösten tar emot fler elever. En omorganisation av kommunens grundskolor innebär att vi nu blir fler. Vill du bli en av oss? Tycker du, liksom vi, att läraryrket är ett av världens viktigaste yrken? Vill du motivera, inspirera och utveckla nästa generations medborgare för att möta framtidens kompetensbehov? H... Visa mer
Med stolthet välkomnar vi dig till Lindesberg och BJÖRKHAGASKOLAN.
Här finns goda möjligheter att vara en del av en expanderande skola, då vi till hösten tar emot fler elever. En omorganisation av kommunens grundskolor innebär att vi nu blir fler. Vill du bli en av oss?

Tycker du, liksom vi, att läraryrket är ett av världens viktigaste yrken? Vill du motivera, inspirera och utveckla nästa generations medborgare för att möta framtidens kompetensbehov?

Hos oss på Björkhagaskolan är det roligt att jobba! Vi är nyfikna, tänker fritt och vill satsa högt genom nya kreativa metoder och pedagogiska undervisningsformer. Vi fokuserar på att nå ett kollegialt lärande i alla arbetslag och på skolan som helhet. Detta eftersom vi är övertygade om att vi alla kan lära mycket av varandra och utvecklas tillsammans.

Björkhagaskolan är en F-6 skola i centrala Lindesberg, med ca 520 elever till hösten. På skolan finns fritidshem, specialklass för elever med autism och fritidsgård. På skolan arbetar vi målmedvetet för att alla ska känna sig trygga, trivas och uppleva en god arbetsro med ett gott lärande. Vårt uppdrag är att ge alla elever möjlighet till maximal kunskapsutveckling. Björkhagaskolan är en mångkulturell skola där vi ser mångfalden som en tillgång. Vi strävar efter att våra elever med annan kulturell bakgrund snabbt integreras och ska känna tillhörighet.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som lärare hos oss ansvarar du tillsammans med övriga pedagoger för att ha kul på jobbet varje dag! Du kommer att ingå i ett arbetslag där du bidrar med de kompetenser, kunskaper och erfarenheter som du besitter, för att göra uppdraget så bra och utmanande som möjligt! Ansvaret för hela elevgruppen kommer att delas i arbetslaget där ni samarbetar med varandra, elevhälsoteam och ledning för elevernas bästa. Du betraktar dig själv som en lärande person och som en del i vårt pågående utvecklingsarbete på skolan med olika insatser för ökad måluppfyllelse. Genom att bedriva lärarledd undervisning kommer du att få påverka, utmanas och känna arbetsglädje. Till dig som nyexaminerad har vi tillgång till duktiga och erfarna pedagoger som i mentorskap kan vara ett stöd i det pedagogiska arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi erbjuder dig som legitimerad förskollärare eller grundskollärare med behörighet för årskurs 1-3 en tillsvidareanställning på heltid.
Känner du att detta stämmer på dig och att du är rätt person för detta uppdrag? Tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda dig! Varmt välkommen med din ansökan.


ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se Visa mindre

Förskollärare

Söker du ett meningsfullt arbete och brinner för att se barn utvecklas och lära sig nya saker? Vi erbjuder dig ett av Sveriges viktigaste jobb där du gör skillnad för barn, varje dag! Vi söker fler förskollärare till vår kommun som kan fortsätta arbeta aktivt med vårt pedagogiska uppdrag. De förskolor vi denna gång söker till är Bergknallen, Gläntan, Grönsiskan, Hagabacken, Kristallen, Lysmasken, Näsby och Skogsdungen. Våra förskolor har alla sin unika ... Visa mer
Söker du ett meningsfullt arbete och brinner för att se barn utvecklas och lära sig nya saker? Vi erbjuder dig ett av Sveriges viktigaste jobb där du gör skillnad för barn, varje dag!

Vi söker fler förskollärare till vår kommun som kan fortsätta arbeta aktivt med vårt pedagogiska uppdrag. De förskolor vi denna gång söker till är Bergknallen, Gläntan, Grönsiskan, Hagabacken, Kristallen, Lysmasken, Näsby och Skogsdungen.

Våra förskolor har alla sin unika charm men också olika förutsättningar samt utmaningar att jobba med. Allt ifrån den mindre förskolan i byn till förskolan som präglas av mångkultur. Det som dock är gemensamt är att vi arbetar starkt med att erbjuda en likvärdig förskola för alla barn i kommunen, vilket vi gör genom att arbeta tillsammans.

För att ständigt utveckla vår verksamhet har vi regelbundna pedagogiska träffar och en gedigen långsiktig fortbildningsplan inom t.ex. områdena språk, kvalitetsarbete, IKT, ICDP, matematik, estetik, kris samt hot och våld och nyanländas lärande. Du får egen och gemensam planeringstid i ditt arbetslag som omfattar 6 tim/v. Vi erbjuder alla nyanställda ICDP- utbildning och stöd från mentor i yrkesrollen. Vi har god tillgång till specialpedagog som är riktade mot förskolan och förskolan har sina egna hälsoteam. Genom kommunens hälsofrämjande arbete har du tillgång till flera olika hälsoinriktade aktiviteter och erbjuds motionstimme eller motionspeng.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på en av våra förskolor i trivsam miljö där respekt, lyhördhet och upptäckarglädje råder. Vi satsar på att skapa en god lärandemiljö både inne och ute. Vi har en utbildning där vi lägger stor vikt vid barnens lärandeprocesser och föräldrasamverkan. Vårt förhållningssätt utgår från ICDP (vägledande samspel).

Arbetet innebär att tillsammans med övriga förskollärare ansvara för utbildning och undervisning utifrån läroplanen och enskilda barnets samt gruppens behov. Du arbetar med systematiskt kvalitetsarbete genom att löpande dokumentera, följa upp och utvärdera utbildningen. Du genomför utvecklingssamtal och samverkar med vårdnadshavare. För dig som är intresserad av att ta ett utökat ansvar kan det finnas möjlighet till uppdrag som utvecklingsledare. Vi har även kommungemensamma grupper som bedriver utvecklingsarbete inom matematik, IKT och språk.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Vi tror att du som person vill bidra till fortsatt utveckling av vår förskola och har stort engagemang för yrket. Du har lätt för att skapa goda relationer och har en god kommunikativ förmåga. Det är viktigt för oss att du samarbetar väl i grupp och är flexibel eftersom arbetet är varierande.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se Visa mindre