Lediga jobb Randstad AB i Lindesberg

Se alla lediga jobb från Randstad AB i Lindesberg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lindesberg som finns inom det yrket.

Interim redovisningskonsult, Lindesberg

Ansök    Feb 15    Randstad AB    Bokförare
Arbetsbeskrivning Är du erfaren inom redovisning och värdesätter noggrannhet och korrekthet i bokföring? Då har vi har det perfekta uppdraget för dig! Just nu söker vi en redovisningskonsult på deltid för en spännande kund i Lindesberg med start omgående. Uppdragslängden förväntas pågå i 3 månader men vi ser gärna att du är tillgänglig längre än så Det här är ett konsultuppdrag för ett kundföretag som befinner sig i en expansiv fas därav lägger vi stor vik... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du erfaren inom redovisning och värdesätter noggrannhet och korrekthet i bokföring? Då har vi har det perfekta uppdraget för dig! Just nu söker vi en redovisningskonsult på deltid för en spännande kund i Lindesberg med start omgående. Uppdragslängden förväntas pågå i 3 månader men vi ser gärna att du är tillgänglig längre än så
Det här är ett konsultuppdrag för ett kundföretag som befinner sig i en expansiv fas därav lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. För att vara aktuell för denna roll är det viktigt att du är flexibelt, tar egna initiativ, är självgående och har lätt för att ta tag i saker.

Ansvarsområden
Din främsta uppgift kommer vara att stötta ekonomiavdelningen med följande:
Avstämningar mellan konton
momsdeklarationer
fakturaflöden (viss manuell fakturering)


Kvalifikationer
För att vara aktuell i denna process behöver du ha en gedigen erfarenhet inom redovisning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av systemet Hogia.

Erfarenhet
Redovisning
Grundläggande redovisningsfunktioner
Ekonomi
Bokföringsmetoder


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Servicetekniker Värme

Ansök    Feb 14    Randstad AB    Finansanalytiker
Arbetsbeskrivning Trivs du som bäst i en varierande roll där du får utlopp för ditt tekniska intresse i mötet med kund? Vill du dessutom bidra till en fossilfri framtid? Då hoppas vi att du söker rollen som Servicetekniker Värme till Linde Energi.  Affärsområde Värme växer och ser fram emot att välkomna dig till gruppen. Som Servicetekniker ingår du i en grupp om strax under tio personer, som alla utgår ifrån kontoret i Lindesberg. I rollen är du ofta ute ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Trivs du som bäst i en varierande roll där du får utlopp för ditt tekniska intresse i mötet med kund? Vill du dessutom bidra till en fossilfri framtid? Då hoppas vi att du söker rollen som Servicetekniker Värme till Linde Energi. 
Affärsområde Värme växer och ser fram emot att välkomna dig till gruppen. Som Servicetekniker ingår du i en grupp om strax under tio personer, som alla utgår ifrån kontoret i Lindesberg. I rollen är du ofta ute på uppdrag och träffar Linde Energis kunder inom fjärrvärme. Här kommer du trivas om du uppskattar en varierande roll som innebär både tekniskt arbete och mycket kundkontakt. Tjänstens fokus styrs mycket utifrån tid på året. Under högsäsong, årets kallare månader, koncentrerar du dig främst på kunderna med serviceavtal, att besöka dessa för service och underhåll av deras anläggningar och undercentraler. Daglig drift och underhåll av produktionsanläggningar AO värme och kyla vid beredskap.
För Linde Energi är gemenskapen viktigt, för allas trivsel och för att skapa förutsättningar för gemensam kraftsamling när situationen kräver det. Du kör bil i tjänsten och träffar kollegorna på kontoret vid lunch och fika och dagarna varvas med jobb inne och ute. Dina kollegor kommer att kompetens överföra nyttig kunskap för dig som ny, för att du ska kunna fungera självständigt i din roll och på sikt vara trygg att hantera uppkomna situationer vid beredskap. 
För Linde Energi är medarbetarskap ett viktigt begrepp som definierar det interna förhållningssättet till varandra som kollegor. Här välkomnas du till en tillitsbaserad arbetsplats, med närhet till beslut och möjlighet att arbeta under eget ansvar. Med avstamp i ledorden närvaro, trovärdighet och vilja arbetar Linde Energi tillsammans - månar om och lär av varandra - för att vara det självklara valet för energilösningar i Bergslagen. Som servicetekniker blir du en del av en bransch i tillväxt och ett företag med stort utvecklings- och förbättringsfokus. 
Du är varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se senast 2024-02-25. Urval kommer ske löpande, och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Värme Fredrik Jansson, [email protected], 0581-887 35.
Vid frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Andrea Lindh [email protected] 076-643 37 86 eller Ann-Catrine Nilsson Gärd [email protected], 073-343 43 41.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Daglig drift och underhåll av produktionsanläggningar värme och kyla
Uppföljning och effektivisering av kundanläggningar (framtagande av överkonsumtionslista samt åtgärder)
Åtagande mot kund beträffande service (trygghetsavtal) och avhjälpande av fel i fjärrvärmecentraler, genomgång/utbildning av centraler med kund, framtagande av fakturaunderlag vid service
Överlämning till slutkund efter genomförd service enligt trygghetsavtal
Delta vid besiktningar av produktionsanläggningar
Ansvara för att upprätta och efterleva rutiner för eget ansvarsområde
Agera ställföreträdande föreståndare för brandfarlig vara vid beredskap, och ansvara för insamling av mätvärden enligt driftrutin
Vara andra enheter behjälplig under tillfälliga arbetstoppar eller frånvaro


Kvalifikationer
Några års erfarenhet som drifttekniker eller fastighetstekniker med fjärrvärme som specialisering
Utbildning från tekniskt gymnasium eller YH utbildning
God kunskap i svenska, i tal och skrift
B-körkort

Meriterande:
Vana av att läsa ritningar
Van att styra processer via överordnat styrsystem
Certifierad pannskötarutbildning

Vi ser gärna att du bor nära Lindesberg då tjänsten på sikt innebär beredskap med 30 minuters inställelsetid. När du sedan har beredskap så jobbar du ensam. 

Om företaget

Linde Energi AB
Linde Energi producerar och levererar energi. Förutom el och värme vill vi också bidra med
energi till omställningen genom att agera som kraften i framtidens Bergslagen.
Vi var bland de första att använda spillvärme till fjärrvärme, vi bidrar till solenergiforskning
och vi möjliggör industriella spjutspetsprojekt.

Linde energi har en lång tradition av att ta ansvar för både vår omvärld och våra egna. Det
ger resultat. Både våra kunder och medarbetare ger oss MVG i undersökningar, år efter år.
Välkommen till energibolaget med personlig värme! Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Jun 28    Randstad AB    Redovisningskonsult
Arbetsbeskrivning Vill du vara en viktig spelare för Linde Energis fortsatta framgång? Lockas du av att tillhöra en bransch på stark frammarsch? Är du en fena på siffror? Då hoppas vi att du söker rollen som Redovisningsekonom. Som Redovisningsekonom välkomnas du till en ekonomiavdelning bestående av fyra ytterst kompetenta och erfarna kollegor som värnar om det goda samarbetet inom och utanför gruppen. I din roll som Redovisningsekonom trivs du med att ha... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en viktig spelare för Linde Energis fortsatta framgång? Lockas du av att tillhöra en bransch på stark frammarsch? Är du en fena på siffror? Då hoppas vi att du söker rollen som Redovisningsekonom.
Som Redovisningsekonom välkomnas du till en ekonomiavdelning bestående av fyra ytterst kompetenta och erfarna kollegor som värnar om det goda samarbetet inom och utanför gruppen.
I din roll som Redovisningsekonom trivs du med att ha många kontaktytor inom företaget och att vara ett stöd för verksamheten i frågor kopplat till ekonomi. Ditt positiva och lösningsfokuserade arbetssätt gör dig till en tillgång då du bidrar till en ökad förståelse för ekonomiavdelningens uppgift.
För att trivas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av liknande tjänst och därigenom har du en god förståelse för bland annat ekonomiska flöden, kund- och leverantörsreskontra samt resultat och balansräkning. Du har en vana och ett intresse av att sammanställa ekonomiska rapporter där mottagaren har lätt att ta till sig informationen. Din tålmodighet och prestigelöshet gör dig till en uppskattad kollega.
För Linde Energi är medarbetarskap ett viktigt begrepp som definierar det interna förhållningssättet till varandra som kollegor. Här välkomnas du till en tillitsbaserad arbetsplats, med närhet till beslut och möjlighet att arbeta under eget ansvar. Med avstamp i ledorden närvaro, trovärdighet och vilja arbetar Linde Energi tillsammans - månar om och lär av varandra - för att vara det självklara valet för energilösningar i Bergslagen. Som Redovisningsekonom blir du en del av en bransch i tillväxt och ett företag med stort utvecklings- och förbättringsfokus.
Du är varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se senast 18 augusti, urval kommer att påbörjas vecka 32. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Administrativ chef Marita Simpson, [email protected]. Provanställning kommer att tillämpas. 
Vid frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Ann-Catrine Nilsson Gärd [email protected] alternativ Therese Wiberg [email protected] 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Vänligen observera att vi enbart ber om CV i våra rekryteringsprocesser. Önskar du trots det få med en personlig hälsning i din ansökan rekommenderar vi dig att lägga till en extra sida med denna text i ditt CV.Ansvarsområden


Löpande redovisning
Momsredovisning och arbetsgivardeklarationer
Kund- och leverantörsreskontra
Avstämning och löpande bokföring
Periodisering och balansräkning
Bistå med att sammanställa ekonomiska rapporter
Delta i diverse ekonomiska utredningar
Kvalifikationer


Krav:
Ett par års erfarenhet av liknande tjänst
Du har en gymnasieutbildning alternativt eftergymnasial utbildning inom ekonomi. 
Mycket goda kunskaper i Excel  
Du bör ha goda kunskaper generellt inom IT. 
Goda kunskaper i svenska i tal och skriftMeriterande:
Erfarenhet från liknande bransch
Kunskap i Hogia affärssystem
Projektredovisning
Investeringsredovisning
Om företaget

Linde Energi AB
Linde Energi producerar och levererar energi. Förutom el och värme vill vi också bidra med energi till omställningen genom att agera som kraften i framtidens Bergslagen.
Vi var bland de första att använda spillvärme till fjärrvärme, vi bidrar till solenergiforskning och vi möjliggör industriella spjutspetsprojekt.
Linde energi har en lång tradition av att ta ansvar för både vår omvärld och våra egna. Det ger resultat. Både våra kunder och medarbetare ger oss MVG i undersökningar, år efter år.

Välkommen till energibolaget med personlig värme! Visa mindre

marknads- och kommunikationschef

Arbetsbeskrivning Vill du arbeta som marknads- och kommunikationschef i ett spännande och växande energibolag? Är du en person som tidigare har arbetat både strategiskt och operativt i en liknande roll? Att arbeta som marknads- och kommunikationschef är ett ständigt utmanande och utvecklande arbete där du samarbetar nära med andra i organisationen och får vara kreativ, utmanande och utvecklande. Du har ett ansvar för alla våra kommunikationskanaler – hemsi... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta som marknads- och kommunikationschef i ett spännande och växande energibolag? Är du en person som tidigare har arbetat både strategiskt och operativt i en liknande roll? Att arbeta som marknads- och kommunikationschef är ett ständigt utmanande och utvecklande arbete där du samarbetar nära med andra i organisationen och får vara kreativ, utmanande och utvecklande. Du har ett ansvar för alla våra kommunikationskanaler – hemsida, intranät, sociala medier samt vår kundtidning. 
Du samordnar arbetet med utvecklingen av varumärket Linde energi och är vårt ansikte utåt såväl som en relationsskapande kollega internt. Du har ett övergripande ansvar för både vår interna och externa kommunikation och är ett stöd för ledningen och verksamheten i frågor som rör kommunikation. I ditt ansvar ingår även att ur ett marknadsperspektiv analysera behov samt definiera de bästa kanalerna för vår kommunikation. . Marknadsarbetet drivs i nära samarbete med vår försäljningschef och chef för kundservice.
Som person ser vi att du är nyfiken, initiativrik och kreativ med en förmåga att ”tänka utanför boxen”, du är drivande och självgående och även prestigelös. Vidare ser vi att du är en lagspelare som har en vilja och förmåga till nätverkande på olika arenor. 

Sista ansökningsdag är 2023-08-14. Har du frågor om tjänsten under annonseringstiden som ligger under semesterperioden är du välkommen att kontakta Gabrielle Peteri via LinkedIn. Urval kommer att ske efter sista ansökningsdag.

Ansvarsområden
• Ansvar för våra kommunikationskanaler
• Stöd för ledningen och verksamheten i frågor som rör marknad- och kommunikation
• Ansvarig för samordningen av varumärket Linde Energi AB
• Rollen är bolagets ansikte utåt såväl som relationsskapande kollega internt
• Ansvarar  för att bolaget och dess tjänster/produkter når marknaden och den utvalda målgruppen
• Kund- och marknadsundersökningar
• Utveckla marknads- och kommunikationsplaner
• Omvärldsanalyser
• Tjänsten ingår i företagets ledningsgrupp

Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning inom media- och kommunikation alternativt annan utbildning som anses likvärdig, i kombination med några års arbetslivserfarenhet inom marknad- och kommunikation. Dessutom har du:

 • vana att arbeta både strategiskt och operativt och att ha kompetensen att utveckla idéer till färdig produkt både inom marknads och kommunikationsområdet
• kompetens och tidigare erfarenhet inom marknadsområdet
• förmåga att uttrycka dig väl både muntligt och skriftlig 
• erfarenhet av att hantera de senaste digitala hjälpmedlen inom kommunikation
• en kreativ och pedagogisk läggning
Det är meriterande om du har kunskaper inom film och foto samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Om företaget
Linde energi är en avgörande drivkraft i Bergslagen
genom morgondagens energilösningar. Visa mindre

Servicetekniker Värme

Ansök    Feb 5    Randstad AB    Kundtjänstmedarbetare
Arbetsbeskrivning Trivs du som bäst i en varierande roll där du får utlopp för ditt tekniska intresse i mötet med kund? Vill du dessutom bidra till en fossilfri framtid? Då hoppas vi att du söker rollen som Servicetekniker Värme till Linde Energi.  Affärsområde Värme växer och ser fram emot att välkomna dig till gruppen. Som Servicetekniker ingår du i en grupp om strax under tio personer, som alla utgår ifrån kontoret i Lindesberg. I rollen är du ofta ute ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Trivs du som bäst i en varierande roll där du får utlopp för ditt tekniska intresse i mötet med kund? Vill du dessutom bidra till en fossilfri framtid? Då hoppas vi att du söker rollen som Servicetekniker Värme till Linde Energi. 
Affärsområde Värme växer och ser fram emot att välkomna dig till gruppen. Som Servicetekniker ingår du i en grupp om strax under tio personer, som alla utgår ifrån kontoret i Lindesberg. I rollen är du ofta ute på uppdrag och träffar Linde Energis kunder inom fjärrvärme. Här kommer du trivas om du uppskattar en varierande roll som innebär både tekniskt arbete och mycket kundkontakt. Tjänstens fokus styrs mycket utifrån tid på året. Under högsäsong, årets kallare månader, koncentrerar du dig främst på kunderna med serviceavtal, att besöka dessa för service och underhåll av deras anläggningar och undercentraler. Daglig drift och underhåll av produktionsanläggningar AO värme och kyla vid beredskap.
För Linde Energi är gemenskapen viktigt, för allas trivsel och för att skapa förutsättningar för gemensam kraftsamling när situationen kräver det. Du kör bil i tjänsten och träffar kollegorna på kontoret vid lunch och fika och dagarna varvas med jobb inne och ute. Dina kollegor kommer att kompetens överföra nyttig kunskap för dig som ny, för att du ska kunna fungera självständigt i din roll och på sikt vara trygg att hantera uppkomna situationer vid beredskap. 
För Linde Energi är medarbetarskap ett viktigt begrepp som definierar det interna förhållningssättet till varandra som kollegor. Här välkomnas du till en tillitsbaserad arbetsplats, med närhet till beslut och möjlighet att arbeta under eget ansvar. Med avstamp i ledorden närvaro, trovärdighet och vilja arbetar Linde Energi tillsammans - månar om och lär av varandra - för att vara det självklara valet för energilösningar i Bergslagen. Som servicetekniker blir du en del av en bransch i tillväxt och ett företag med stort utvecklings- och förbättringsfokus. 
Du är varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se senast 2024-02-25. Urval kommer ske löpande, och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Värme Fredrik Jansson, [email protected], 0581-887 35.
Vid frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Andrea Lindh [email protected] 076-643 37 86 eller Ann-Catrine Nilsson Gärd [email protected], 073-343 43 41.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Vänligen observera att vi enbart ber om cv i våra rekryteringsprocesser. Önskar du trots det få med en personlig hälsning i din ansökan rekommenderar vi dig att lägga till en extra sida med denna text i ditt cv.

Ansvarsområden
Daglig drift och underhåll av produktionsanläggningar värme och kyla
Uppföljning och effektivisering av kundanläggningar (framtagande av överkonsumtionslista samt åtgärder)
Åtagande mot kund beträffande service(trygghetsavtal) och avhjälpande av fel i fjärrvärmecentraler, genomgång/utbildning av centraler med kund, framtagande av fakturaunderlag vid service
Överlämning till slutkund efter genomförd service enligt trygghetsavtal
Delta vid besiktningar av produktionsanläggningar
Ansvara för att upprätta och efterleva rutiner för eget ansvarsområde
Agera ställföreträdande föreståndare för brandfarlig vara vid beredskap, och ansvara för insamling av mätvärden enligt driftrutin
Vara andra enheter behjälplig under tillfälliga arbetstoppar eller frånvaro


Kvalifikationer
Några års erfarenhet som drifttekniker eller fastighetstekniker med fjärrvärme som specialisering
Utbildning från tekniskt gymnasium eller YH utbildning
God kunskap i svenska, i tal och skrift
B-körkort

Meriterande:
Vana av att läsa ritningar
Van att styra processer via överordnat styrsystem
Certifierad pannskötarutbildning

Vi ser gärna att du bor nära Lindesberg då tjänsten på sikt innebär beredskap med 30 minuters inställelsetid. När du sedan har beredskap så jobbar du ensam. Om företaget

Linde Energi AB
Linde Energi producerar och levererar energi. Förutom el och värme vill vi också bidra med energi till omställningen genom att agera som kraften i framtidens Bergslagen.

Vi var bland de första att använda spillvärme till fjärrvärme, vi bidrar till solenergiforskning och vi möjliggör industriella spjutspetsprojekt.

Linde energi har en lång tradition av att ta ansvar för både vår omvärld och våra egna. Det ger resultat. Både våra kunder och medarbetare ger oss MVG i undersökningar, år efter år.

Välkommen till energibolaget med personlig värme! Visa mindre

Drifttekniker Elnät

Ansök    Feb 7    Randstad AB    Installationselektriker
Arbetsbeskrivning Brinner du för teknik och möjligheten att bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning? Vill du vara länken mellan Linde Energis många kunder och den egna organisationen? Då hoppas vi att du söker rollen som Drifttekniker Elnät.  Som Drifttekniker Elnät välkomnas du till Affärsområde El och strax över 20 stycken härliga kollegor. Inom affärsområdet ryms enheterna Anläggning, Beredning/Dokumentation, Mätning och Elproduktion. Efter en orga... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Brinner du för teknik och möjligheten att bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning? Vill du vara länken mellan Linde Energis många kunder och den egna organisationen? Då hoppas vi att du söker rollen som Drifttekniker Elnät. 
Som Drifttekniker Elnät välkomnas du till Affärsområde El och strax över 20 stycken härliga kollegor. Inom affärsområdet ryms enheterna Anläggning, Beredning/Dokumentation, Mätning och Elproduktion. Efter en organisationsförändring i närtid sätter man nu strukturen framåt där din roll kommer innebära både hantering av ärenden utifrån systemet För-/Färdiganmälan, men också driftuppdrag kopplat till Linde Energis elnät. Detta innebär en bredd i uppdraget, som vi tror att du som uppskattar en kombination mellan administrativt och praktiskt arbete kommer att trivas bra med. 
Du kommer att ha en viktig roll för Linde Energis kundkontakter och agera länk mellan dessa och företaget. Att organisera flödet för att säkerställa framåtdrift i de ärenden du hanterar. Vare sig det innebär att samla in information från installatörer eller att bemöta kunder som ringer med frågor. Rollen innebär också att kunna skifta fokus när efterfrågan förändras, och agera viktigt stöd och på sikt tillsammas med Driftansvarig Elnät ta ansvar för både dagligt och långsiktigt drift- och underhållsarbete av elnätet. Du kommer ha en stor möjlighet att påverka upplägget för ditt arbete och förväntas kunna prioritera din tid mellan uppdrag och ärenden. Vi hoppas du ska trivas med den frihet som detta innebär!
För Linde Energi är medarbetarskap ett viktigt begrepp som definierar det interna förhållningssättet till varandra som kollegor. Här välkomnas du till en tillitsbaserad arbetsplats, med närhet till beslut och möjlighet att arbeta under eget ansvar. Med avstamp i ledorden närvaro, trovärdighet och vilja arbetar Linde Energi tillsammans - månar om och lär av varandra - för att vara det självklara valet för energilösningar i Bergslagen. Som Drifttekniker blir du en del av en bransch i tillväxt och ett företag med stort utvecklings- och förbättringsfokus. 
Tillsammans med övriga kollegor utgår du ifrån kontoret i Lindesberg. 
Du är varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se senast 2024-02-28. Urval kommer ske löpande, och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef El Peter Ström, [email protected], 0581-887 40. 
Vid frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Andrea Lindh [email protected] 076-643 37 86 eller Ann-Catrine Nilsson Gärd [email protected], 073-343 43 41.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Vänligen observera att vi enbart ber om CV i våra rekryteringsprocesser. Önskar du trots det få med en personlig hälsning i din ansökan rekommenderar vi dig att lägga till en extra sida med denna text i ditt CV.

Ansvarsområden
Ansvara för ärenden i För-/Färdiganmälan och agera länk mellan Linde Energi och berörda installatörer/kunder utifrån pågående ärenden
Drift och underhåll i form av driftövervakning, driftoptimering, driftplanering och felavhjälpning av elnätet

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Elteknisk utbildning, företrädelsevis inriktning elkraft, eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Flerårig erfarenhet från arbete inom elbranschen
Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
B-körkort

Meriterande:
Erfarenhet från liknande roll
Utbildad elektriker med erfarenhet från elinstallationsbranschen
Erfarenhet av systemet För- och färdiganmälan
Tekniskt intresse


Om företaget

Linde Energi AB
Linde Energi producerar och levererar energi. Förutom el och värme vill vi också bidra med energi till omställningen genom att agera som kraften i framtidens Bergslagen.

Vi var bland de första att använda spillvärme till fjärrvärme, vi bidrar till solenergiforskning och vi möjliggör industriella spjutspetsprojekt.

Linde energi har en lång tradition av att ta ansvar för både vår omvärld och våra egna. Det ger resultat. Både våra kunder och medarbetare ger oss MVG i undersökningar, år efter år.

Välkommen till energibolaget med personlig värme! Visa mindre

truckförare sommarjobb

Ansök    Jun 16    Randstad AB    Truckförare
Arbetsbeskrivning Är du en erfaren truckförare på jakt efter sommarjobb? Vi söker just nu en duktig truckförare som kan jobba med omgående start fram till vecka 29. Detta sommarjobb är ute hos vår välkända kund i Lindesberg. Har du erfarenhet av att köra motviktstruck är detta mycket meriterande. Man arbetar 2 skift och arbetstiderna är  FM måndag - torsdag 06:30 till 15:36, fredagar börjar man 06:30 slutar 12:00. EM måndag-torsdag 15:36 till 23:42, fredag... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren truckförare på jakt efter sommarjobb? Vi söker just nu en duktig truckförare som kan jobba med omgående start fram till vecka 29. Detta sommarjobb är ute hos vår välkända kund i Lindesberg. Har du erfarenhet av att köra motviktstruck är detta mycket meriterande.
Man arbetar 2 skift och arbetstiderna är 
FM måndag - torsdag 06:30 till 15:36, fredagar börjar man 06:30 slutar 12:00.
EM måndag-torsdag 15:36 till 23:42, fredagar börjar man 12:00 och slutar 17:42.


Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos vår kund. Du kommer ingå i ett härligt och kompetent team med högt i tak. Ansvarsområden
Du kommer främst att arbeta med truckkörning och orderplock. Det kan även förekomma att du får vara en hjälpande hand. Du ska periodvis kunna arbeta under tidspress och efter givna deadlines, och även ha ett stort kvalitetsmedvetenhet och vara uppmärksam och säkerhetsmedveten. Du behöver gilla att jobba i ett högt tempo samtidigt som du har stort fokus på säkerhet.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
-Truckkort A1-A4, B1-B4, samt D1
-Ha praktisk erfarenhet av truckkörning
- Erfarenhet av motviktstruck, minst i 6 månader
-Ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift 
- Körkort och tillgång till bil

-  Personliga kompetenser som;
Effektiv, noggrann, flexibel och ansvarstagande och kan komma in i jobbet snabbt.

Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande och att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Du ger alltid det lilla extra oavsett arbetsuppgift och trivs med fysiskt arbete.  Du kommer att bli en del av ett team men det är viktigt att du klarar av att arbeta självständigt och fokuserat.

Erfarenhet
Ja, minst 6 månaders erfarenhet av truckkörning

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

distributionselektriker

Ansök    Apr 3    Randstad AB    Distributionselektriker
Arbetsbeskrivning Nu söker vi på Linde Energi en ny kollega för att förstärka vårt team som består av ca 15 personer med olika kompetenser inom el. Som elektriker på Linde energi erbjuds du ett varierat arbete inom våra olika områden. Kanske har du alltid velat arbeta som elektriker, gillar att arbeta utomhus i den friska luften och har en del erfarenhet med dig sen tidigare? Eller så är detta ett drömyrke som du ser dig själv i inom en snar framtid, men d... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi på Linde Energi en ny kollega för att förstärka vårt team som består av ca 15 personer med olika kompetenser inom el. Som elektriker på Linde energi erbjuds du ett varierat arbete inom våra olika områden. Kanske har du alltid velat arbeta som elektriker, gillar att arbeta utomhus i den friska luften och har en del erfarenhet med dig sen tidigare? Eller så är detta ett drömyrke som du ser dig själv i inom en snar framtid, men du vill gärna prova på hur det skulle vara innan du bestämmer dig?
Oavsett så kommer du att välkomnas av ett härligt team som jobbat länge tillsammans med hög ansvarsanda! 
Vårt distributionsområde omfattar Lindesbergs kommun och även Örebro kommun och vi jobbar i spänningsintervallet 0,4 kV –40kV. Du kommer att utföra drift- och underhållsarbete på våra anläggningar samt nyanläggning och ombyggnation av våra stationer och kabelnät. 

Arbetstiderna är dagtid och när du är lite mer varm i kläderna kommer du även att ingå i beredskapslaget där vi jobbar två och två enligt schema, ca var 5/6 vecka. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 

Ansvarsområden
I rollen som distributionselektriker kommer du bland annat ansvara för:
• Att som yrkesman i ett arbetslag eller som självständig montör, utföra el- och anläggningsarbeten
• Daglig tillsyn och kontroll av verktyg, utrustning och säkerheten på arbetsplatsen
• Dokumentera och rapportera utförda arbeten.
• Utföra arbete enligt ESA (Elsäkerhetsanvisningarna)
• Handha provutrustning som används inom gruppen

Kvalifikationer
Vi förväntar oss att du är en ansvarstagande person som är med och tar ansvar i genomförandet och slutförandet av löpande projekt som teamet ansvarar för. Som person har du lätt för att samarbeta med andra. 

Du skall ha B-körkort och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.  
Det är meriterande om du har genomgått eltekniskt gymnasium alternativt KY-utbildning för distributionselektriker eller annan likvärdig utbildning. 

Om företaget
Som energiproducent har vi ett större ansvar än att enbart leverera el och värme till bostäder, företag och samhällsfunktioner. Det handlar om hur vi hanterar vår produktion och vilka värderingar som styr oss framåt. Därför är vi stolta över att all vår el är 100 % förnybar.
Idag har vi fem egna vattenkraftverk och Örebro läns största markförlagda solpark. Vi satsar på ny teknik och smarta initiativ för att ständigt minska vår klimatpåverkan. På så vis skapar vi hållbara lösningar för att alla ska kunna leva, jobba och utvecklas i Bergslagen. Idag och imorgon. Visa mindre

kvalitetsingenjör

Arbetsbeskrivning Innefattad i en global teknologisk miljö blir du som kvalitetsingenjör hos oss en del i vår lokala laganda som präglas av hög professionalism och samarbete. Här kommer du kunna utvecklas i ett kunnigt team som sätter laget före jaget. Vår bransch är under ständig utveckling och som ledande aktör inom vårt område ligger vi i teknisk framkant. Du får även möjlighet att göra karriär i en företagskultur där vi strävar efter att ta vara på vår... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Innefattad i en global teknologisk miljö blir du som kvalitetsingenjör hos oss en del i vår lokala laganda som präglas av hög professionalism och samarbete. Här kommer du kunna utvecklas i ett kunnigt team som sätter laget före jaget. Vår bransch är under ständig utveckling och som ledande aktör inom vårt område ligger vi i teknisk framkant. Du får även möjlighet att göra karriär i en företagskultur där vi strävar efter att ta vara på våra interna talanger. Låter detta som nästa steg för dig? 
I rollen som Kvalitetsingenjör utgör du en viktig del i att säkerställa kvaliteten i vår produktion. Du kommer att vara den som internt samordnar, driver och leder godkännandet av nya leverantörer och nya processer men är också den som regelbundet avrapporterar eventuella reklamationer till inköp. Utöver detta så initierar du och samordnar uppföljningsmöten både internt och externt hos våra leverantörer. 
Du är en social person som uppskattar att finnas i ett sammanhang och i din roll har du omfattande kontakter mot leverantörer, inköpsavdelningen, interna medarbetare och chefer i organisationen. Bland annat så ansvarar du för att avrapportera internt vid kvalitetsutredningar och att vara Cummins-Meritors ansikte utåt mot leverantörer för att säkerställa att vi alltid håller god kvalitet. 
I ditt ansvar ingår även att som mentor sprida kunskap och stötta i olika sammanhang internt.
Hos oss kommer du att trivas. Vi har en härlig laganda där vi ställer upp för varandra, vi är professionella i våra roller och vi gör vårt bästa för att ha kul på jobbet. Välkommen hit!

Ansvarsområden
I ditt ansvarsområde ingår att:
• Internt samordna, driva, leda och avrapportera produktgodkännande för nya komponenter
• Samordna, driva, leda och avrapportera reklamationsprocessen för köpt material
• I samarbete med leverantörsutvecklingsgruppen initiera, samordna, driva, leda och avrapportera de uppföljningsmöten som hålls med leverantörer internt och externt
• Initiera, samordna, driva, leda och avrapportera internt i samband med kvalitetsutredningar
• Vara bolagets ansikte ut mot leverantörer
• Samarbeta och vara backup till SQA-kollega

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har:
• Högskoleingenjörsexamen eller annan relevant utbildning
• Vana att jobba med olika problemlösningsmetoder
• Tidigare erfarenhet från produktionsföretag 
• Erfarenhet av kvalitetsarbete
• God förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
• Vi söker dig med intresse för kvalitetsfrågor och en vilja att utvecklas inom kvalitetsområdet. 
• Det är positivt om du har tidigare erfarenhet inom områden som konstruktion, produktion samt projektledning.

Då tjänsten innebär många kontakter hos såväl kollegor som leverantörer ställer vi höga krav på affärsmässighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du behöver också trivas med att dela med dig av din kunskap och att implementera nya rutiner i organisationen. 
För att trivas i rollen behöver du vara en självgående person som genom driv och engagemang har förmågan att strukturera och planera arbetet väl. Då det förekommer att du kan komma att arbeta i projekt kring olika frågor trivs du med att samarbeta med andra såväl som att kunna ta egna initiativ. 

Meriterande om du har:
• tidigare erfarenhet av att arbeta med Lean, Six Sigma och ISO
• Att ha kunskap om de verktyg som finns för kvalitetsarbete

Personliga egenskaper som vi ser som viktiga är att vara en ansvarstagande person och att kunna driva frågor och processer framåt. Du är en relationsbyggare och en god kommunikatör.

Om företaget
Lindesbergsfabriken - känd som Meritor är sedan augusti 2022 en del av den globala koncernen Cummins, som i sin tur är en ledande global leverantör av drivlinor till tung fordonsindustri.
I Lindesberg produceras fram- och bakaxlar till bussar och lastbilar. Dessutom produceras komponenter såsom växlar, drevsatser, diffhjul och planetväxeldetaljer. Cummins-Meritor har idag ca 70 000 anställda över hela världen. I Örebroregionen är Cummins-Meritor en stor arbetsgivare med drygt 1000 arbetare. Visa mindre

ekonomiassistent

Ansök    Jan 31    Randstad AB    Ekonomiassistent
Arbetsbeskrivning Vi söker nu en engagerad, noggrann och ansvarsfull person med ett intresse för ekonomi och en vilja att växa i tjänsten som ekonomiassistent på ett uppdrag hos vår kund ca 30 minuter norr om Lindesberg. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta främst med budget- och prognosarbete, bokföring, inventering, inköp och månatliga avstämningar av balanskonton samt diverse kontanthantering. Uppdraget ger dig en möjlighet att få en god inblick i ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en engagerad, noggrann och ansvarsfull person med ett intresse för ekonomi och en vilja att växa i tjänsten som ekonomiassistent på ett uppdrag hos vår kund ca 30 minuter norr om Lindesberg. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta främst med budget- och prognosarbete, bokföring, inventering, inköp och månatliga avstämningar av balanskonton samt diverse kontanthantering. Uppdraget ger dig en möjlighet att få en god inblick i företagets spännande verksamhet och du kommer även att vara delaktig i att effektivisera och kvalitetssäkra ekonomiarbetet på företaget. Din roll som ekonomiassistent kommer att vara att stödja verksamheten i ekonomiska frågor samt vara en operativ resurs i ekonomiska analyser och utredningar.

Tjänsten startar omgående och pågår initialt fram tills 2023-08-31 med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod. Uppdraget är på 80% och arbetet sker på plats under arbetstiderna 07:30-16:00 på följande dagar: Måndag, tisdag, torsdag och fredag
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-02-06. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected].

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta främst med budget- och prognosarbete, bokföring, inventering, inköp och månatliga avstämningar av balanskonton samt diverse kontanthantering. Uppdraget ger dig en möjlighet att få en god inblick i företagets spännande verksamhet och du kommer även att vara delaktig i att effektivisera och kvalitetssäkra ekonomiarbetet på företaget. Din roll som ekonomiassistent kommer att vara att stödja verksamheten i ekonomiska frågor samt vara en operativ resurs i ekonomiska analyser och utredningar.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:


3-årig gymnasial utbildning mot ekonomi eller motsvarande
Erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete med månadsbokslut, redovisning, avstämningar, kund- och leverantörskontra
Mycket goda kunskaper i Officepaketet och IT-kompetens
Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
B-körkort är ett krav


Meriterande
Högskoleutbildning inom ekonomi
Erfarenhet av ekonomiarbete från statlig eller annan offentlig verksamhet
Erfarenhet från budgeteringsprocessen, planering, utfallsanalys, uppföljning, avvikelserapportering, prognos, mm
Erfarenhet från arbete inom UBW (Agresso m.fl.)
Erfarenhet från andra system som Visma proceedo och Diabas.


Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

distributionselektriker

Ansök    Feb 22    Randstad AB    Distributionselektriker
Arbetsbeskrivning Nu söker vi på Linde Energi en ny kollega för att förstärka vårt team. Som distributionselektriker på Linde energi erbjuds du ett varierat arbete inom våra olika områden. Du kommer välkomnas av ett härligt team som jobbat länge tillsammans med hög ansvarsanda! Vårt distributionsområde omfattar Lindesbergs kommun och Örebro kommun och vi jobbar i spänningsintervallet 0,4 kV –40kV. Du kommer att utföra drift- och underhållsarbete på våra a... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi på Linde Energi en ny kollega för att förstärka vårt team. Som distributionselektriker på Linde energi erbjuds du ett varierat arbete inom våra olika områden. Du kommer välkomnas av ett härligt team som jobbat länge tillsammans med hög ansvarsanda!

Vårt distributionsområde omfattar Lindesbergs kommun och Örebro kommun och vi jobbar i spänningsintervallet 0,4 kV –40kV. Du kommer att utföra drift- och underhållsarbete på våra anläggningar samt nyanläggning och ombyggnation av våra stationer och kabelnät. 
För att lyckas i rollen har du som söker en bakgrund inom elkraft sedan tidigare. Kanske har du jobbat som linjemontör, stationstekniker eller distributionselektriker ett antal år och känner att det är dags för ett nytt jobb med nya erfarenheter. 
Du kommer att ingå i beredskapslaget enligt schema, i övrigt är arbetstiderna dagtid. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 

Ansvarsområden
I rollen som distributionselektriker kommer du bland annat ansvara för:
• Att som yrkesman i ett arbetslag eller som självständig montör, utföra el- och anläggningsarbeten
• Daglig tillsyn och kontroll av verktyg, utrustning och säkerheten på arbetsplatsen
• Dokumentera och rapportera utförda arbeten
• Utföra arbete enligt ESA
• Handha provutrustning som används inom gruppen

Kvalifikationer
Genom din erfarenhet har du goda kunskaper inom felsökning och reparation i elnät. Du har god kännedom om materiel och utrustning samt vana att arbeta enligt ESA och EBR. Vi förväntar oss att du är med och tar ansvar i genomförandet och slutförandet av löpande projekt. 
Som person har du lätt för att samarbeta med andra och tar ditt arbete på största allvar. 

Linde Energi har tydliga värderingar som går i linje med medarbetarskapet som beskrivs nedan:
I rollen som medarbetare (medarbetarskapet)
- är jag nyfiken, tolerant och respekterar olikheter
- lever och verkar jag utifrån vår värdegrund
- tar jag ansvar för att marknadsföra bolaget och våra produkter och tjänster
- gör jag alltid mitt bästa och hjälper mina arbetskamrater
- tar jag ansvar för vår goda arbetsmiljö
- tar jag ansvar för att följa gällande säkerhetsföreskrifter och använda föreskriven skyddsutrustning

Du skall ha: 

• B-körkort 
• genomgått eltekniskt gymnasium alternativt KY-utbildning för distributionselektriker eller annan likvärdig utbildning. 
• goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Om företaget
Som energiproducent har vi ett större ansvar än att enbart leverera el och värme till bostäder, företag och samhällsfunktioner. Det handlar om hur vi hanterar vår produktion och vilka värderingar som styr oss framåt. Därför är vi stolta över att all vår el är 100 % förnybar.
Idag har vi fem egna vattenkraftverk och Örebro läns största markförlagda solpark. Vi satsar på ny teknik och smarta initiativ för att ständigt minska vår klimatpåverkan. På så vis skapar vi hållbara lösningar för att alla ska kunna leva, jobba och utvecklas i Bergslagen. Idag och imorgon. Visa mindre

Arbetsledare

Arbetsbeskrivning  Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team?  Då kanske tjänsten som Arbetsledare Processystem till Billerud Frövi/Rockhammar kan vara något för dig? I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säke... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team? 

Då kanske tjänsten som Arbetsledare Processystem till Billerud Frövi/Rockhammar kan vara något för dig?

I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten i förvaltningen av våra process-styrsystem i form av förebyggande och avhjälpande systemunderhåll. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling. 

En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.

Känns detta som rollen för dig? Då vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 15 november 2022. Vi kommer dock tillämpa löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag, så vänta inte för länge med att söka! 

Ansvarsområden
I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten i förvaltningen av våra process-styrsystem i form av förebyggande och avhjälpande systemunderhåll. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling.

En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

Vi erbjuder dig
En attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
Ett utmanande arbete med många kontaktytor.
En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
En engagerad chef. Slå gärna Jörgen en signal så berättar han gärna mer. 
… och många fler anledningar som vi gärna berättar mer om. 


Ett hållbart ledarskap
Medarbetare som skapar hållbara produkter behöver hållbara ledare. Som ledare på BillerudKorsnäs kommer du få ta del av vår ledarskapsakademi och vårt ledarskapsprogram Sustainable Leadership (sv. Hållbart ledarskap), där du kommer få verktygen, utbildningarna och stödet för att kunna vara en hållbar ledare och uppfylla fyra löften till dina medarbetare:

• Jag bryr mig och leder en säker arbetsmiljö.
• Jag leder förändring och prestation. 
• Jag engagerar och frigör potential. 
• Jag kommunicerar effektivt. 

Är du nyfiken på att läsa mer om vårt hållbara ledarskap och möta några av våra Hållbara ledare så kan du göra det här. https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lar-kanna-oss/billerudkorsnas-sustainable-leaderhip 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Minst 3 års teknisk gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du därutöver har är högre utbildning inom styrsystem eller att du genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper.
Ett par års tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning. 
Erfarenhet och bra förståelse av process styrsystem och DCS är ett krav och har du även vana från av att arbeta med det inom processindustri eller tillverkande industri är detta meriterande.
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt förstår engelska som är vårt koncernspråk. 


Personliga egenskaper:
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.
För att lyckas i tjänsten krävs det att du är driven och vågar ta dig an nya utmaningar, arbeta med ständiga förbättringar, samt lösa problem med hjälp av nytänkande idéer. Dessutom är det viktigt att vara serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad.

Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper, trivs bra i en ledande roll och är mån om att leverera resultat. Du ser styrkan i ett gott samarbete och bygger relationer såväl internt som externt. Som ledare har fallenheten att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare.

Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: 
Sätt kunden i fokus
Våga prova nytt
Driv förändring 
Värna om varandra


Om företaget
Billerud Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt. Visa mindre

Arbetsledare

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team?  Då kanske tjänsten som Arbetsledare Auto KM till Billerud Frövi/Rockhammar kan vara något för dig? I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet a... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team? 

Då kanske tjänsten som Arbetsledare Auto KM till Billerud Frövi/Rockhammar kan vara något för dig?

I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten inom Auto KM. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling. 

En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid. 

Ansvarsområden
I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten inom Auto KM. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling.

En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

Vi erbjuder dig:
En attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
Ett utmanande arbete med många kontaktytor.
En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
En engagerad chef. Slå gärna Jörgen en signal så berättar han gärna mer. 
… och många fler anledningar som vi gärna berättar mer om. 


Ett hållbart ledarskap
Medarbetare som skapar hållbara produkter behöver hållbara ledare. Som ledare på BillerudKorsnäs kommer du få ta del av vår ledarskapsakademi och vårt ledarskapsprogram Sustainable Leadership (sv. Hållbart ledarskap), där du kommer få verktygen, utbildningarna och stödet för att kunna vara en hållbar ledare och uppfylla fyra löften till dina medarbetare:

• Jag bryr mig och leder en säker arbetsmiljö.
• Jag leder förändring och prestation. 
• Jag engagerar och frigör potential. 
• Jag kommunicerar effektivt. 

Är du nyfiken på att läsa mer om vårt hållbara ledarskap och möta några av våra Hållbara ledare så kan du göra det här. https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lar-kanna-oss/billerudkorsnas-sustainable-leaderhip 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Minst 3 års teknisk gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du därutöver har är högre utbildning inom el och automation eller att du genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper.
Ett par års tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning. 
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt förstår engelska som är vårt koncernspråk. 
Har du även vana från underhållsbranschen är detta meriterande.

Personliga egenskaper:
Ett av Billeruds främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.

För att lyckas i tjänsten krävs det att du är driven och vågar ta dig an nya utmaningar, arbeta med ständiga förbättringar, samt lösa problem med hjälp av nytänkande idéer. Dessutom är det viktigt att vara serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad.

Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper, trivs bra i en ledande roll och är mån om att leverera resultat. Du ser styrkan i ett gott samarbete och bygger relationer såväl internt som externt. Som ledare har fallenheten att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare.

Din personlighet och ditt beteende samspelar med Billeruds värderingar: 
Sätt kunden i fokus
Våga prova nytt
Driv förändring 
Värna om varandra


Om företaget
Billerud Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt. Visa mindre

Arbetsledare

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team?  Då kanske tjänsten som Arbetsledare Auto KM till Billerud Frövi/Rockhammar kan vara något för dig? I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet a... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team? 

Då kanske tjänsten som Arbetsledare Auto KM till Billerud Frövi/Rockhammar kan vara något för dig?

I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten inom Auto KM. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling. 

En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.

Ansvarsområden
I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten inom Auto KM. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling.

En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

Vi erbjuder dig:
En attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
Ett utmanande arbete med många kontaktytor.
En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
En engagerad chef. Slå gärna Jörgen en signal så berättar han gärna mer. 
… och många fler anledningar som vi gärna berättar mer om. 


Ett hållbart ledarskap
Medarbetare som skapar hållbara produkter behöver hållbara ledare. Som ledare på BillerudKorsnäs kommer du få ta del av vår ledarskapsakademi och vårt ledarskapsprogram Sustainable Leadership (sv. Hållbart ledarskap), där du kommer få verktygen, utbildningarna och stödet för att kunna vara en hållbar ledare och uppfylla fyra löften till dina medarbetare:

• Jag bryr mig och leder en säker arbetsmiljö.
• Jag leder förändring och prestation. 
• Jag engagerar och frigör potential. 
• Jag kommunicerar effektivt. 

Är du nyfiken på att läsa mer om vårt hållbara ledarskap och möta några av våra Hållbara ledare så kan du göra det här. https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lar-kanna-oss/billerudkorsnas-sustainable-leaderhip

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Minst 3 års teknisk gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du därutöver har är högre utbildning inom el och automation eller att du genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper.
Ett par års tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning. 
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt förstår engelska som är vårt koncernspråk. 
Har du även vana från underhållsbranschen är detta meriterande.

Personliga egenskaper:
Ett av Billeruds främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.

För att lyckas i tjänsten krävs det att du är driven och vågar ta dig an nya utmaningar, arbeta med ständiga förbättringar, samt lösa problem med hjälp av nytänkande idéer. Dessutom är det viktigt att vara serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad.

Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper, trivs bra i en ledande roll och är mån om att leverera resultat. Du ser styrkan i ett gott samarbete och bygger relationer såväl internt som externt. Som ledare har fallenheten att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare.

Din personlighet och ditt beteende samspelar med Billeruds värderingar: 
Sätt kunden i fokus
Våga prova nytt
Driv förändring 
Värna om varandra


Om företaget
Billerud Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt. Visa mindre

Arbetsledare

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team?  Då kanske tjänsten som Arbetsledare Processystem till Billerud Frövi/Rockhammar kan vara något för dig? I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säker... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team? 

Då kanske tjänsten som Arbetsledare Processystem till Billerud Frövi/Rockhammar kan vara något för dig?

I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten i förvaltningen av våra process-styrsystem i form av förebyggande och avhjälpande systemunderhåll. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling. 

En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.

Känns detta som rollen för dig? Då vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 15 november 2022. Vi kommer dock tillämpa löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag, så vänta inte för länge med att söka!

Ansvarsområden
I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten i förvaltningen av våra process-styrsystem i form av förebyggande och avhjälpande systemunderhåll. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling.

En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

Vi erbjuder dig
En attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
Ett utmanande arbete med många kontaktytor.
En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
En engagerad chef. Slå gärna Jörgen en signal så berättar han gärna mer. 
… och många fler anledningar som vi gärna berättar mer om. 


Ett hållbart ledarskap
Medarbetare som skapar hållbara produkter behöver hållbara ledare. Som ledare på BillerudKorsnäs kommer du få ta del av vår ledarskapsakademi och vårt ledarskapsprogram Sustainable Leadership (sv. Hållbart ledarskap), där du kommer få verktygen, utbildningarna och stödet för att kunna vara en hållbar ledare och uppfylla fyra löften till dina medarbetare:

• Jag bryr mig och leder en säker arbetsmiljö.
• Jag leder förändring och prestation. 
• Jag engagerar och frigör potential. 
• Jag kommunicerar effektivt. 

Är du nyfiken på att läsa mer om vårt hållbara ledarskap och möta några av våra Hållbara ledare så kan du göra det här. https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lar-kanna-oss/billerudkorsnas-sustainable-leaderhip

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Minst 3 års teknisk gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du därutöver har är högre utbildning inom styrsystem eller att du genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper.
Ett par års tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning. 
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt förstår engelska som är vårt koncernspråk. 
Har du även vana från av att arbeta med digitala process styrsystem inom processindustri eller tillverkande industri är detta meriterande.


Personliga egenskaper:
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.
För att lyckas i tjänsten krävs det att du är driven och vågar ta dig an nya utmaningar, arbeta med ständiga förbättringar, samt lösa problem med hjälp av nytänkande idéer. Dessutom är det viktigt att vara serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad.

Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper, trivs bra i en ledande roll och är mån om att leverera resultat. Du ser styrkan i ett gott samarbete och bygger relationer såväl internt som externt. Som ledare har fallenheten att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare.

Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: 
Sätt kunden i fokus
Våga prova nytt
Driv förändring 
Värna om varandra


Om företaget
Billerud Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt. Visa mindre

Virkesköpare

Arbetsbeskrivning Vi söker nu virkesköpare till Billeruds skogsavdelning, köpdistrikt Södra Svealand, till team Rockhammar med placering i Rockhammar. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Dessutom förvaltar vi Bergvik Skog Östs, Marm... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu virkesköpare till Billeruds skogsavdelning, köpdistrikt Södra Svealand, till team Rockhammar med placering i Rockhammar. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Dessutom förvaltar vi Bergvik Skog Östs, Marma Skogs & Hällefors-Tierp Skogars innehav. Billerud är inne i en inspirerande expansionsfas & erbjuder även ett högintressant förmånspaket!  Som ny Virkesköpare kommer du dessutom att få genomgå Billeruds interna Virkesköparskola.

Arbetet är omväxlande och fritt med ansvar över den egna arbetstiden. Billerud värdesätter kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2022-12-04. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]. Urval sker löpande.

Ansvarsområden
Som Virkesköpare på Billerud köpdistrikt Södra Svealand, är du en viktig del i vår råvaruförsörjning till våra bruk. Din främsta uppgift är att köpa in virke i form av avverkningsrätter och leveransvirke. Tjänsten som virkesköpare är mångfacetterad och bred, där du kommer i kontakt med alla delar i värdekedjan. Som Virkesköpare är du skogsägarens kontakt i allt såsom skoglig rådgivning, avtalstecknande, planering, avverkning och skogsvård i form av markberedning, plantering och röjning, samt skogsbruksplaner. Du kommer att ingå i något av våra tre virkesköparteam för köpdistrikt Södra Svealand. Inom teamen jobbar vi tillsammans mot gemensamma teammål. För dig som blir ny i teamet finns ett bra mentorskap i övriga teammedlemmar. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har god skoglig kunskap förvärvad genom erfarenhet och/eller skoglig högskoleutbildning. Är du rätt person kan även viss grundläggande skoglig viderutbildning erbjudas.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tycker du om att ha kontakt med nya människor och är duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med skogsägarna. Du har ett eget driv och trivs med att jobba självständigt och strukturerat för att uppnå dina och köpdistriktets mål.
Du kommer att behöva resa inom köpdistriktet, varför B-körkort är en förutsättning.

Om företaget
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att våga prova nytt, sätta kunden i fokus, driva förändring och värna om varandra. Billerud är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.

Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Visa mindre

Arbetsledare

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team?  Då kanske tjänsten som Arbetsledare Förråd och maskinregistervård på Billerud kan vara något för dig? Förråd och maskinregistervård ansvarar för att för komponentförsörjning och registerhanteri... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team? 

Då kanske tjänsten som Arbetsledare Förråd och maskinregistervård på Billerud kan vara något för dig?

Förråd och maskinregistervård ansvarar för att för komponentförsörjning och registerhantering över hela bruket. Vår uppgift är att leverera en service av världsklass och med hög tillgänglighet, där vi säkerställer att rätt komponenter finns på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Vi söker nu en erfaren och engagerad arbetsledare som vill bidra till att lyfta och utveckla vår verksamhet till nästa nivå. Du kommer i den här rollen få arbeta i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö — där säkerheten alltid kommer först. I tjänsten ingår personalansvar där du kommer att bland annat leda och koordinera den dagliga verksamheten. Ett stort fokus kommer även ligga på att arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt på att coacha dina medarbetare mot framgång och utveckling. 

Tillsammans med ditt arbetslag kommer du att utveckla underhållsarbetet och bryta ner våra mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra mål inom avdelningen. Ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.

Ansvarsområden
Vi söker en erfaren och engagerad arbetsledare som vill bidra till att lyfta och utveckla vår verksamhet till nästa nivå. Du kommer i den här rollen få arbeta i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö — där säkerheten alltid kommer först. I tjänsten ingår personalansvar där du kommer att bland annat leda och koordinera den dagliga verksamheten. Ett stort fokus kommer även ligga på att arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt på att coacha dina medarbetare mot framgång och utveckling.

Tillsammans med ditt arbetslag kommer du att utveckla underhållsarbetet och bryta ner våra mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra mål inom avdelningen. Ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

Vi erbjuder dig:
En attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
Ett utmanande arbete med många kontaktytor.
En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
En engagerad chef. Slå gärna Cecilia en signal så berättar hon gärna mer. 
… och många fler anledningar som vi gärna berättar mer om. 


Ett hållbart ledarskap
Medarbetare som skapar hållbara produkter behöver hållbara ledare. Som ledare på BillerudKorsnäs kommer du få ta del av vår ledarskapsakademi och vårt ledarskapsprogram Sustainable Leadership (sv. Hållbart ledarskap), där du kommer få verktygen, utbildningarna och stödet för att kunna vara en hållbar ledare och uppfylla fyra löften till dina medarbetare:

• Jag bryr mig och leder en säker arbetsmiljö.
• Jag leder förändring och prestation. 
• Jag engagerar och frigör potential. 
• Jag kommunicerar effektivt. 

Är du nyfiken på att läsa mer om vårt hållbara ledarskap och möta några av våra Hållbara ledare så kan du göra det här. https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lar-kanna-oss/billerudkorsnas-sustainable-leaderhip

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Minst 3 års teknisk gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du därutöver har är högre utbildning inom logistik och lager eller att du genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper.
Ett par års tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning. 
Behärskar svenska både i tal och skrift och förstår engelska som är vårt koncernspråk. 
Har du även vana från logistik/lager eller underhållsbranschen är detta meriterande.


Personliga egenskaper:
Ett av Billeruds främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.

För att lyckas i den här tjänsten krävs det att du är ansvarstagande, målinriktad och lägger stor vikt vid att leverera förstklassig service. Du drivs av att ta dig an utmaningar, arbeta med ständiga förbättringar och lösa problem med hjälp av nytänkande idéer. 

Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs bra i en ledande roll. Du ser styrkan i ett gott samarbete och bygger relationer såväl internt som externt, samt är mån om att leverera resultat. Som ledare har fallenheten att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare.

Din personlighet och ditt beteende samspelar med Billeruds värderingar: 
Sätt kunden i fokus
Våga prova nytt
Driv förändring 
Värna om varandra


Om företaget
Billerud Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt. Visa mindre

Planeringsspecialist till Billerud

Ansök    Nov 22    Randstad AB    Skogsplanläggare
Arbetsbeskrivning Vi söker en planeringsspecialist till Billeruds skogsavdelning med placering på något av våra kontor i Södra Svealand. Billerud har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Där skogsavdelningen ansvarar för att försörja svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Verksamheten bedrivs i Mellansverige och Norrbotten där virke köps från privata skogsägare, dessutom förvaltar de Bergviks Skog Öst, Marma Skogs och Hällefors... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker en planeringsspecialist till Billeruds skogsavdelning med placering på något av våra kontor i Södra Svealand. Billerud har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Där skogsavdelningen ansvarar för att försörja svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Verksamheten bedrivs i Mellansverige och Norrbotten där virke köps från privata skogsägare, dessutom förvaltar de Bergviks Skog Öst, Marma Skogs och Hällefors-Tierp Skogars innehav. Billerud är inne i en  inspirerande  expansionsfas & erbjuder även ett intressant förmånspaket.

Detta är ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden, där en stor del av arbetet säsongsvis sker utomhus.

Välkommen att ansöka på www.randstad.se senast 2022-12-13
För information: Gustaf Sjögren, Rekryteringskonsult Randstad [email protected]

Vi värdesätter kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning. Därför är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja virkesköpare vid avverkningsplanering, upprätta skogsbruksplaner & genomföra naturvärdesbedömning. Arbetet kommer främst vara riktat mot privata skogsägare och utveckling av arbetet med skogsbruksplaner kommer vara en viktig del av tjänsten. Samarbete sker i lokala team på köpdistriktsnivå, där samtliga avdelningar inom Skogsavdelningen samverkar för bästa möjliga resultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en skoglig utbildning eller motsvarande samt några års arbetslivserfarenhet inom branschen. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav. 

Kunskaper i Fagus-systemen eller användande av andra GIS-verktyg som används inom branschen är meriterande. 

I rollen som planeringsspecialist är du en av nyckelpersonerna i ett kompetent team, därför är det viktigt att du trivs att arbeta med andra människor och har en god samarbetsförmåga. Arbetet med skogsbruksplaner kräver att du kan arbeta systematiskt och noggrant samt att du drivs av att vidareutveckla verksamheten. 

Om företaget
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att våga prova nytt, sätta kunden i fokus, driva förändring och värna om varandra. Billerud är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Visa mindre

Arbetsledare Auto KM till Billerud Frövi/Rockhammar

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team?  Då kanske tjänsten som Arbetsledare på Billerud kan vara något för dig? I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet o... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team? 

Då kanske tjänsten som Arbetsledare på Billerud kan vara något för dig?

I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten inom Auto KM. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling. 

En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.

Ansvarsområden
I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten inom Auto KM. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling.

En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

Vi erbjuder dig:
En attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
Ett utmanande arbete med många kontaktytor.
En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
En engagerad chef. Slå gärna Jörgen en signal så berättar han gärna mer. 
… och många fler anledningar som vi gärna berättar mer om. 


Ett hållbart ledarskap
Medarbetare som skapar hållbara produkter behöver hållbara ledare. Som ledare på BillerudKorsnäs kommer du få ta del av vår ledarskapsakademi och vårt ledarskapsprogram Sustainable Leadership (sv. Hållbart ledarskap), där du kommer få verktygen, utbildningarna och stödet för att kunna vara en hållbar ledare och uppfylla fyra löften till dina medarbetare:

• Jag bryr mig och leder en säker arbetsmiljö.
• Jag leder förändring och prestation. 
• Jag engagerar och frigör potential. 
• Jag kommunicerar effektivt. 

Är du nyfiken på att läsa mer om vårt hållbara ledarskap och möta några av våra Hållbara ledare så kan du göra det här. https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lar-kanna-oss/billerudkorsnas-sustainable-leaderhip

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Minst 3 års teknisk gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du därutöver har är högre utbildning inom el och automation eller att du genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper.
Ett par års tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning. 
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt förstår engelska som är vårt koncernspråk. 
Har du även vana från underhållsbranschen är detta meriterande.

Personliga egenskaper:
Ett av Billeruds främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.

För att lyckas i tjänsten krävs det att du är driven och vågar ta dig an nya utmaningar, arbeta med ständiga förbättringar, samt lösa problem med hjälp av nytänkande idéer. Dessutom är det viktigt att vara serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad.

Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper, trivs bra i en ledande roll och är mån om att leverera resultat. Du ser styrkan i ett gott samarbete och bygger relationer såväl internt som externt. Som ledare har fallenheten att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare.

Din personlighet och ditt beteende samspelar med Billeruds värderingar: 
Sätt kunden i fokus
Våga prova nytt
Driv förändring 
Värna om varandra


Ansökan
För information: I denna rekrytering samarbetar Billerud med Randstad där rekryteringskonsulterna Gabrielle Peteri, [email protected] och Malin Pettersson, [email protected], ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.

Billerud är en arbetsgivare som uppmuntrar mångfald och som ständigt strävar efter att skapa en inkluderande miljö för samtliga anställda och kandidater. Vi använder rekryteringtester som en del av vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan! Sista dag för ansökan 2022-11-15

Om företaget
Billerud Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt. Visa mindre

servicetekniker, linde energi

Ansök    Nov 11    Randstad AB    Drifttekniker, värmeverk
Arbetsbeskrivning Linde energi söker en erfaren servicetekniker till affärsområde värme. Arbetsuppgifter som tjänsten innefattar är drift och underhåll av värme och kyla, projektering vid nyinstallation, slutbesiktningar, överlämnande till slutkund samt service. Du kommer att delta i projekt för schakt och svets, provtryckning vid utbyggnader av kulvertnät, samt teknisk support till fjärrvärme. Service hos villaägare som har fjärrvärme från oss ingår i job... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Linde energi söker en erfaren servicetekniker till affärsområde värme. Arbetsuppgifter som tjänsten innefattar är drift och underhåll av värme och kyla, projektering vid nyinstallation, slutbesiktningar, överlämnande till slutkund samt service. Du kommer att delta i projekt för schakt och svets, provtryckning vid utbyggnader av kulvertnät, samt teknisk support till fjärrvärme. Service hos villaägare som har fjärrvärme från oss ingår i jobbet.

Jobbet innebär väldigt mycket kundkontakter och du är ansiktet utåt för Linde Energi. Du är en person som gillar att ge service i världsklass för bolagets kunder, du är en social och ansvarstagande person som kan arbeta självständigt. Du behöver ha en förmåga att även hantera stressiga situationer. Du kör bil i tjänsten och träffar kollegorna/jobbarkompisarna på kontoret vid lunch och fika och dagarna varvas med jobb inne och ute. Styrkan är att alla hjälps åt.
Det är en fördel att bo nära Lindesberg då beredskap ingår i tjänsten där inställelsetiden är 30 minuter. När du har beredskap så jobbar du ensam. 
Då rollen innebär mycket kundkontakter så lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansvarsområden
• Du behöver vara självgående och ta eget ansvar
• Du är en person som ser vad som behöver göras och som tar för dig
• Du uppskattar att jobba nära kunder och ge en god serviceupplevelse

Kvalifikationer
• Några års erfarenhet som drifttekniker eller fastighetstekniker med fjärrväme som specialisering 
• Utbildning från tekniskt gymnasium eller YH utbildning
• B körkort
• Meriterande är om du är van att läsa ritningar samt  har en certifierad pannskötarutbildning

Om företaget
Som energiproducent har vi ett större ansvar än att enbart leverera el och värme till bostäder, företag och samhällsfunktioner. Det handlar om hur vi hanterar vår produktion och vilka värderingar som styr oss framåt. Vi skapar hållbara lösningar för att alla ska kunna leva, jobba och utvecklas i Bergslagen. Idag och imorgon.
Fjärrvärme är den vanligaste uppvärmningsformen i Sverige men många vet inte vad det är. För att göra det enklare att förstå kallar vi det för streamad värme, eftersom den strömmas i rör under marken.
Varje dag, varje sekund, strömmar vi varmt vatten till hushåll och företag i Lindesberg, Frövi, Vedevåg, Guldsmedshyttan och Storå.
Vår fjärrvärme baseras på spillvärme från de lokala industrierna Billerud i Frövi och Baettr i Guldsmedshyttan. Visa mindre

Arbetsledare Processystem till BillerudKorsnäs Frövi/Rockhammar

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team?  Då kanske tjänsten som Arbetsledare på BillerudKorsnäs kan vara något för dig? I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prio... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass? Har du ett genuint teknikintresse och önskan att få utvecklas i en teknisk professionell miljö? Är du dessutom en trygg och coachande ledare som besitter förmågan att bygga ett team? 

Då kanske tjänsten som Arbetsledare på BillerudKorsnäs kan vara något för dig?

I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten i förvaltningen av våra process-styrsystem i form av förebyggande och avhjälpande systemunderhåll. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling. 

En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.

Känns detta som rollen för dig? Då vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 15 november 2022. Vi kommer dock tillämpa löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag, så vänta inte för länge med att söka!

Ansvarsområden
I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten i förvaltningen av våra process-styrsystem i form av förebyggande och avhjälpande systemunderhåll. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling.

En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

Vi erbjuder dig
En attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
Ett utmanande arbete med många kontaktytor.
En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
En engagerad chef. Slå gärna Jörgen en signal så berättar han gärna mer. 
… och många fler anledningar som vi gärna berättar mer om. 


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Minst 3 års teknisk gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du därutöver har är högre utbildning inom styrsystem eller att du genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper.
Ett par års tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning. 
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt förstår engelska som är vårt koncernspråk. 
Har du även vana från av att arbeta med digitala process styrsystem inom processindustri eller tillverkande industri är detta meriterande.


Personliga egenskaper 
Ett av BillerudKorsnäs främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.
För att lyckas i tjänsten krävs det att du är driven och vågar ta dig an nya utmaningar, arbeta med ständiga förbättringar, samt lösa problem med hjälp av nytänkande idéer. Dessutom är det viktigt att vara serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad.

Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper, trivs bra i en ledande roll och är mån om att leverera resultat. Du ser styrkan i ett gott samarbete och bygger relationer såväl internt som externt. Som ledare har fallenheten att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare.
Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: 
Sätt kunden i fokus
Våga prova nytt
Driv förändring 
Värna om varandra


Ansökan
För information: I denna rekrytering samarbetar BillerudKorsnäs med Randstad där rekryteringskonsulterna Gabrielle Peteri, [email protected] och Malin Pettersson, [email protected], ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.

BillerudKorsnäs är en arbetsgivare som uppmuntrar mångfald och som ständigt strävar efter att skapa en inkluderande miljö för samtliga anställda och kandidater. Vi använder rekryteringtester som en del av vår urvalsprocess, vilket gör processen mer träffsäker och mer rättvis för dig som söker arbete hos oss.
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan! Sista dag för ansökan 2022-11-15

Om företaget
BillerudKorsnäs Frövi / Rockhammar tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt. Visa mindre

Costumer Service Specialist, Frövi

Ansök    Sep 21    Randstad AB    Kundtjänstmedarbetare
Arbetsbeskrivning Älskar du service och kundkontakt samt uppskattar en arbetsplats med härliga kollegor och högt tempo?  Är du en lagspelare och trivs i en internationell miljö? Pratar du och skriver svenska och engelska flytande och har du också erfarenhet av kundservice från tidigare arbete? Här får du chansen att bli en del av ett företag där man är med och bidrar till en hållbar framtid. Om du tror att du är den vi letar efter, så hoppas vi att du söke... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Älskar du service och kundkontakt samt uppskattar en arbetsplats med härliga kollegor och högt tempo?  Är du en lagspelare och trivs i en internationell miljö? Pratar du och skriver svenska och engelska flytande och har du också erfarenhet av kundservice från tidigare arbete? Här får du chansen att bli en del av ett företag där man är med och bidrar till en hållbar framtid. Om du tror att du är den vi letar efter, så hoppas vi att du söker tjänsten redan idag! 

BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder. De har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. 

Ansvarsområden
I rollen som Customer service specialist har du huvudansvaret för ett antal kunder som du är personlig kontakt för där du tillsammans med resten av avdelningen levererar förstklassig service till kunden. På BillerudKorsnäs kommer du att arbeta med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö där du förväntas tillhandahålla just förstklassig kundservice gällande orderprocessen från förfrågan till slutlverans hos kund. 

Du kommer att bland annat arbeta med: 


Ge förstklassig kundservice gällande hela orderprocessen från förfrågan till fakturering, samt säkerställa att leveranser till kunder sker enligt överenskommelse.
Ansvara för kundserviceprocessen i BillerudKorsnäs AB som består av följande huvudområden:
Kundkontakter, orderbokning, leveranser och fakturering.
Dialog med kund och säljare angående samtliga frågeställningar.
Orderadministration från förfrågan till faktura.
Leveranssäkerhet/OTIF ansvar – bevaka och vid behov leda avvikelsehanteringen.
Kommunicera med kunder på engelska både i skrift och muntligen.
Aktivt arbete för att utveckla våra system och processer. 

Du erbjuds en gedigen introduktion med fadderskap så du känner dig varm i kläderna innan du börjar arbeta självständigt. 

Arbetstider
Detta är ett konsultuppdrag via randstad som förväntas starta omgående  till februari 2022. Uppdraget kan bli förlängt och det kan eventuellt finnas möjlighet att bli överrekryterad till Billerud Korsnäs. 

Arbetstiderna är måndag till fredag - kontorstider. Du förväntas kunna arbeta på plats i Frövi. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Customer service specialist ser vi att du har: 
Högskola/Universitetsexamen, gärna inom Supply Chain, Logistik eller Ekonomi, alternativt likvärdig erfarenhet.
Gärna erfarenhet från arbete med externa kunder.
Van att arbeta i olika IT system, gärna SAP. 
Flytande engelska, mycket goda svenska kunskaper

Meriterande: 
Kunskaper i övriga språk som franska, tyska och spanska är meriterande.
Förståelse för industriprocesser.

Som person är du en stresstålig problemlösare med struktur i ditt arbetssätt vilket innebär att du alltid levererar kvalitet. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga, ha lätt för att samarbeta med andra och ett eget driv för att vilja hitta bästa möjliga lösning för kunden. Vi söker dig som trivs att jobba i team och allt vad det innebär när det gäller att ställa upp för varandra.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 3 okt. Urval och intervjuer kommer ske löpande så ansök därmed så snart som möjligt. 

Om företaget
BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder. Visa mindre

kundservicemedarbetare till Linde Energi AB, Lindesberg

Ansök    Sep 27    Randstad AB    Kundtjänstmedarbetare
Arbetsbeskrivning Nu söker vi vår nästa kollega för att förstärka vårt härliga team. Vi vill att du har erfarenhet sen tidigare av att leverera utomordentlig service, att du är van att hantera telefon och att jobba i sociala medier och i olika system. Vi tar emot både e-post, telefonsamtal och då och då även besök av våra kunder. Du är van att möta, prata och kommunicera på olika sätt med kunder och har ett naturligt affärstänk. Kundservice på Linde Energi... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi vår nästa kollega för att förstärka vårt härliga team. Vi vill att du har erfarenhet sen tidigare av att leverera utomordentlig service, att du är van att hantera telefon och att jobba i sociala medier och i olika system. Vi tar emot både e-post, telefonsamtal och då och då även besök av våra kunder. Du är van att möta, prata och kommunicera på olika sätt med kunder och har ett naturligt affärstänk. Kundservice på Linde Energi jobbar nära marknad och kommunikation och bidrar i dialogen kring de strategiska frågorna.
Vi i Kundservice får många olika frågor, det är mycket som händer på den tekniska sidan och vi behöver kunna anpassa oss till den föränderliga värld som nu råder. För att trivas hos oss så behöver du tillsammans med kollegorna gilla att följa branschen och ha ett intresse för samhällsfrågor. Du är en god ambassadör för Linde energi.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, arbetstid dagtid.

Ansvarsområden
Din vardag kommer att handla om att hjälpa och ge våra kunder råd via telefon, mejl, sociala medier och på plats i vår reception. Frågorna handlar till exempel om elpriser, avtal, fakturor, elnät, fjärrvärme och solproduktion. Arbetet innebär att utföra administrativa arbetsuppgifter och du behöver kunna formulera dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi samarbetar tight i teamet och hjälps åt med arbetsuppgifter. Vi deltar vid behov även vid företagets kund- och marknadsaktiviteter.
För dig som är öppen för att lära nytt finns det goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet till nya arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer
Du har slutbetyg från gymnasiet och har några års arbetslivserfarenhet från kundservice där du haft motsvarande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. 
Som person behöver du vara noggrann, lyhörd, serviceinriktad och prestigelös. Du är affärsdriven och uppskattar att vara professionell och serviceinriktad i din relation till kunder. Du har en god simultanförmåga och kan hantera flera olika arbetsuppgifter trots att arbetsdagen ibland kan vara stressig.

Ansökan
Senast 2022-10-12  Vi ser fram emot din ansökan som skall innehålla CV och ett personligt brev.
 
För information: Vänligen kontakta Gabrielle Peteri, senior rekryteringskonsult som du når på [email protected]

Om företaget
Vi erbjuder energi för ljus, kraft och värme till Bergslagen. Med hållbara lösningar och personlig närvaro får våra kunder den bästa servicen.
Vi ägs av Lindesbergs kommun och är ungefär 45 medarbetare. För oss är säkerhet, miljö och nöjda kunder det allra viktigaste. Och att ständigt utvecklas. Vi är ett energibolag nära dig!

Vår vision är
Linde energi är en viktig aktör i Bergslagen
som bidrar till konkurrenskraft och livskvalitet
genom smarta och hållbara energilösningar Visa mindre

Platschef/Operations Manager till Sibelco i Forshammar

Arbetsbeskrivning Vi söker en Platschef/Operations Manager till vårt team vid anläggningen i Forshammar. Där kommer du tillsammans med teamet på plats organisera, optimera och kontinuerligt förbättra såväl det operationella arbetet som produktionen och underhållet. Givetvis arbetar du i linje med Sibelcos värdegrund och policys. Forshammar är en relativt liten anläggning, vilket innebär att din roll som Platschef/Operations Manager är mångfacetterad och ib... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker en Platschef/Operations Manager till vårt team vid anläggningen i Forshammar. Där kommer du tillsammans med teamet på plats organisera, optimera och kontinuerligt förbättra såväl det operationella arbetet som produktionen och underhållet. Givetvis arbetar du i linje med Sibelcos värdegrund och policys. Forshammar är en relativt liten anläggning, vilket innebär att din roll som Platschef/Operations Manager är mångfacetterad och ibland även praktisk.

Sibelco är ett av de världsledande företagen inom material solutions. Vi utvinner, transformerar och distribuerar industrimineraler som kiseldioxid, lera, fältspat och olivin. Utöver det är vi också ledande inom glasåtervinning. Våra lösningar ligger i linje med utvecklingen av det moderna samhället och vi levererar till industriföretag inom bland annat glas, keramik, bygg, ytbeläggning, polymers och vattenrengöring. Vi har 114 anläggningar i 31 länder där 5.300 personer jobbar. 

Ansvarsområden
Som Platschef /Operations Manager ansvarar du för att det operationella arbetet på anläggningen upprätthålls och utvecklas. Det finns en nollvision gällande olyckor och att det operationella säkerhetsarbetet följs och det är viktigt att medarbetarnas hälsa och säkerhet hela tiden prioriteras. 

Tillsammans med teamet höjer du anläggningens lönsamhet genom t.ex. kostnadsminskningar, högre effektivitet, fler värdehöjande produkter, schemaläggning, effektiva inköp och pålitliga leverantörer. Anläggningen ska hålla högsta standard när det gäller process-, kvalitet-, miljö- och säkerhetsarbete.
Ditt team består av ca 8 medarbetare och du ansvarar för att förbättra arbetsmiljön, deras kompetens- och karriärutveckling och för att motivera och entusiasmera dem i deras dagliga arbete. 

I rollen som Platschef /Operations Manager ansvarar du bl.a för:
• Säkerhet – du ser till att säkerheten för medarbetarna på anläggningen upprätthålls genom att leda och stötta säkerhetsprogrammet samt andra säkerhetsåtgärder.
• Leda produktionsprocessen – du ansvarar för produktionen i anläggningen samt rapporterar och följer upp produktiviteten.
• Produktansvar – du överser och minimerar avfall och eventuella kvalitetsbrister samt stöttar försäljning- och utvinningsavdelningar.
• Kontinuerligt förbättringsarbete – tillsammans med teamet implementerar, upprätthåller och förbättrar du produktionsprocessen.
• Leda medarbetare – du leder, överser och/eller är behjälplig vid rekrytering, utbildning och kompetensutveckling.
• Underhåll – du tar fram och implementerar underhållsplaner tillsammans med  personalen.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från gruv- eller ingenjörsbranschen, samt att du har gedigen erfarenhet av ledarskapsroller inom mineralindustrin (eller liknande). Du har erfarenhet av LEAN management och implementerar det på bästa sätt i verksamheten. Du bör även tala och skriva engelska och svenska obehindrat. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2022-02-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Rekryteringskonsult Malin Brock, [email protected]
Om du har frågor kring tjänsten kan du kontakta [email protected]Om företaget
Sibelco förstår styrkan i vårt globala team, vi tror på en inkluderande arbetsplats och värderar olikheter hos våra medarbetare. Vår stora mix av olika människor skapar en spännande miljö för utbyte av såväl idéer som kunskap, vilket hela tiden gör att vi rör oss framåt och skapar nya lösningar. Vi söker talanger från alla olika bakgrunder och med olika kompetenser. Vi utvecklar våra ledare och vår kultur för att hjälpa alla våra medarbetare växa och nå sin fulla potential. Visa mindre

Deutschsprachiger kundendienst an Frövi

Ansök    Apr 7    Randstad AB    Kundtjänstmedarbetare
Arbetsbeskrivning Älskar du service och kundkontakt samt uppskattar en arbetsplats med härliga kollegor och högt tempo?  Är du en lagspelare och trivs i en internationell miljö? Har du goda kunskaper i tyska och kan skriva och tala? Har du också erfarenhet av kundservice från tidigare arbete? Här får du chansen att bli en del av ett företag där man är med och bidrar till en hållbar framtid. Om du tror att du är den vi letar efter, så hoppas vi att du söker... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Älskar du service och kundkontakt samt uppskattar en arbetsplats med härliga kollegor och högt tempo?  Är du en lagspelare och trivs i en internationell miljö? Har du goda kunskaper i tyska och kan skriva och tala? Har du också erfarenhet av kundservice från tidigare arbete? Här får du chansen att bli en del av ett företag där man är med och bidrar till en hållbar framtid. Om du tror att du är den vi letar efter, så hoppas vi att du söker tjänsten redan idag! 

BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder. De har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. 

Ansvarsområden
I rollen som Customer service specialist har du huvudansvaret för ett antal kunder som du är personlig kontakt för där du tillsammans med resten av avdelningen levererar förstklassig service till kunden. På BillerudKorsnäs kommer du att arbeta med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö där du förväntas tillhandahålla just förstklassig kundservice gällande orderprocessen från förfrågan till slutlverans hos kund. 

Din kommer att bland annat arbeta med: 


Ge förstklassig kundservice gällande hela orderprocessen från förfrågan till fakturering, samt säkerställa att leveranser till kunder sker enligt överenskommelse.
Ansvara för kundserviceprocessen i BillerudKorsnäs AB som består av följande huvudområden:
Kundkontakter, orderbokning, leveranser och fakturering.
Dialog med kund och säljare angående samtliga frågeställningar.
Orderadministration från förfrågan till faktura.
Leveranssäkerhet/OTIF ansvar – bevaka och vid behov leda avvikelsehanteringen.
Kommunicera med kunder inom det språkområde som ingår i befattningen.
Aktivt arbete för att utveckla våra system och processer. 


Arbetstider
 Tjänsten är ett konsultuppdrag på 1 år med goda möjligheter till förlängning. 
Start: Omgående. 
Heltid, måndag-fredag. 
Dagtid 


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Customer service specialist ser vi att du har: 
Högskola/Universitetsexamen, gärna inom Supply Chain, Logistik eller Ekonomi, alternativt likvärdig erfarenhet.
Gärna erfarenhet från arbete med externa kunder.
Van att arbeta i olika IT system.
Goda kunskaper i tyska 
Goda svenska kunskaper. 

Meriterande: 
Kunskaper i övriga språk som franska, engelska är meriterande
Förståelse för industriprocesser.

Som person är du en stresstålig problemlösare med struktur i ditt arbetssätt vilket innebär att du alltid levererar kvalitet. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga, ha lätt för att samarbeta med andra och ett eget driv för att vilja hitta bästa möjliga lösning för kunden. Vi söker dig som trivs att jobba i team och allt vad det innebär när det gäller att ställa upp för varandra. 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
För mer information: [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

EHS-ansvarig till Linde energi i Lindesberg

Ansök    Nov 20    Randstad AB    Miljö- och klimatstrateg
Arbetsbeskrivning Som EHS-ansvarig i Linde energi har du ansvar för bolagets övergripande arbete med miljö, arbetsmiljö och hållbarhet. Du får möjlighet att vara med på vår hållbarhetsresa. Som person gillar du att göra skillnad, vara med och påverka och trivs i händelsernas centrum. Därför ska du jobba på Linde energi: ”Det vi på Linde energi sysslar med är faktiskt bra på riktigt. Vi har en stark hållbarhetsprofil som genomsyrar hela företaget och vi ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Som EHS-ansvarig i Linde energi har du ansvar för bolagets övergripande arbete med miljö, arbetsmiljö och hållbarhet. Du får möjlighet att vara med på vår hållbarhetsresa. Som person gillar du att göra skillnad, vara med och påverka och trivs i händelsernas centrum.

Därför ska du jobba på Linde energi:
”Det vi på Linde energi sysslar med är faktiskt bra på riktigt. Vi har en stark hållbarhetsprofil som genomsyrar hela företaget och vi levererar 100 procent förnybar el.”

Ansvarsområden
Du kommer till ett välbyggt verksamhetssystem så det handlar mycket om att hålla strukturen, att anamma och införliva det tydligt i vår organisation. 
I ditt ansvar ingår det att leda och driva bolagets miljö- och hållbarhetsarbete samt arbetet med övergripande arbetsmiljöfrågor. Du har ett övergripande miljöansvar för bolaget. Det sammanhållande ansvaret för bolagets arbetsmiljöarbete som innefattar stöd till chefer avseende arbetsmiljöfrågor ligger i ditt ansvarsområde. Det direkta arbetsmiljöansvaret ligger hos respektive chef. Du ansvarar även för samordning av bolagets krisledning. 

Utöver detta har du som EHS-ansvarig även dessa ansvarsområden:
Ansvar för att bevaka och följa upp bolagets miljötillstånd (värme, kyla, elproduktion) samt i förekommande fall driva nya miljötillståndsprocesser
 Ansvar för att stödja bolagets verksamheter vid tillståndshantering (miljö, mark, fastighet)
 Ansvar för att hantera uppföljning och miljörapportering till myndigheter samt uppföljning och verifiering av koldioxidutsläpp inom Affärsområde Värme 
 Ansvar för att förvalta/driva ett verksamhetssystem med fokus på arbetsmiljö-, miljö- och kvalitet. 
 Ansvar för uppföljning och sammanställning och aktivt drivande av bolagets hållbarhetsarbete
 Ansvar för att utveckla och vårda viktiga myndighetskontakter till nytta för bolagets verksamhet


Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning och påbyggnad inom miljö/hållbarhet. Erfarenhet från arbetsmiljöområdet och EHS är meriterande. 
Vidare har du lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. 

För att lyckas i rollen behöver du vara van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du tycker om att inspirera och samarbeta med dina kollegor. Du är pedagogisk, lyhörd och drivande. Dessutom trivs du när du är i händelsernas centrum och vill gärna vara med och påverka.

Ansökan
Senaste ansökningsdag: 20-12-22, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
För information: För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Gabrielle Peteri, på 0733 434141 alt. [email protected] Om företaget
Linde energi erbjuder energi för ljus, kraft och värme till Bergslagen. Med smarta och hållbara energilösningar och personlig närvaro får bolagets kunder den bästa servicen. 

Bolaget Linde Energi AB bildades 1993 men verksamheten har drygt 100 år bakom sig. Idag omfattar bolaget knappt 50 anställda och en omsättning på cirka 250 miljoner per år. Bolaget ägs av Linde Stadshus AB, helägt av Lindesbergs kommun. Linde Energi AB är moderbolag i en koncern tillsammans med helägda dotterbolaget Linde Energi Försäljning AB, vars verksamhet består av elförsäljning och elproduktion. Visa mindre

Produktionsplanerare till Billerudkorsnäs i Frövi

Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill utmanas i en konsultroll som produktionsplanerare hos vår kund Billerudkorsnäs. Det här är en spännande och dynamisk roll där man har täta kontakter med båda kundservice och produktionen samtidigt som man är en viktig bricka i kundens förbättringsarbete. Konsultuppdraget startar omgående och pågår ett år framåt.  Om du tror att du är den vi letar efter, så hoppas vi att du söker tjänsten redan idag!  BillerudKorsnäs... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill utmanas i en konsultroll som produktionsplanerare hos vår kund Billerudkorsnäs. Det här är en spännande och dynamisk roll där man har täta kontakter med båda kundservice och produktionen samtidigt som man är en viktig bricka i kundens förbättringsarbete. Konsultuppdraget startar omgående och pågår ett år framåt.  Om du tror att du är den vi letar efter, så hoppas vi att du söker tjänsten redan idag! 

BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. De är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder. De har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. 

Ansvarsområden
I din roll som produktionsplanerare innebär det att förstå och tillgodose kundernas behov och samtidigt optimera produktionsutfallet. Detta sker i samförstånd med produktionen och logistikkedjans behov, möjligheter och begränsningar. En Produktionsplanerares huvudsakliga arbete är att bekräfta order, planera och följa upp order i kombination med avvikelseuppföljning. Produktionsplanering innebär anpassning av produktionsplanen för att öka kundnytta och lönsamhet. Arbetet sker med ansvar för att möta kundens krav enligt bekräftade order med hänsyn taget till timutnyttjande, lagersituation och omställnings- och leveranskostnader.

Arbetstider
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 1 år med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är förlagd på heltid, måndag-fredag.  

Kvalifikationer
För att lyckas in rollen som produktionsplanerare ser vi att du har: 
Högskole-/ Universitetsexamen, gärna inom Supply Chain, Logistik eller Ekonomi, alternativt likvärdig erfarenhet.
Har erfarenhet av processförståelse.
Besitter en god datorvana och systemförståelse. 
Att flytande kunna kommunicera på engelska, i både tal och skrift, är ett krav. Likväl är det ett krav att med god förmåga kunna kommunicera på svenska.

Meriterande: 


Kunskap inom Supply Chain Management är meriterande.
Tidigare erfarenhet av pappers- och massaindustrin, eller liknande processindustri är det meriterande.
Tidigare erfarenhet av olika IT system och ERP-system är meriterande.

Vi söker dig som är kommunikativ och har en hög känsla för service. Du värdesätter samarbete med andra och ser dig själv som en ”Teamplayer". I arbetet är du välorganiserad, strukturerad och duktig på att planera och prioritera ditt arbete. För att passa i rollen som Produktionsplanerare är du en skicklig problemlösare som kan hantera att förutsättningarna ofta ändras. Du har starkt intresse för utveckling och arbetar gärna med ständiga förbättringar och att finna bästa praxis. Du är affärsdriven och motiveras av att utveckla oss och våra processer framåt.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 2021-02-20
Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
För mer information: [email protected] 

Om företaget
BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder. Visa mindre