Lediga jobb som Redovisningskonsult i Lindesberg

Se lediga jobb som Redovisningskonsult i Lindesberg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lindesberg som finns hos arbetsgivaren.

Redovisningskonsult

Ansök    Okt 19    Ludvig & Co AB    Redovisningskonsult
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.  Om tjänsten I nära samarbete med våra kunder kommer du arb... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 


• Uppdragsansvar och ev. kundansvar
• Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Jesper Johansson berättar:

På kontoret i Lindesberg blir du en del av vårat fantastiska gäng om 7 medarbetare. Som team värdesätter vi samarbete och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av att få medarbetare att växa och att skapa engagemang, med våra gemensamma mål i sikte.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större aktiebolag eller lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara. Våra kunder ger oss 9 av 10 på frågan "Hur nöjd är du med rådgivningen?".

För att lyckas behöver du


• Erfarenhet som redovisningskonsult med några år i branchen
• Stort yrkesmässigt engagemang
• Kundrelationer är en naturlig del av vardag

För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. 

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef [email protected] eller tel. 0581-185 66.

Vi ser fram emot din ansökan!  

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Jun 28    Randstad AB    Redovisningskonsult
Arbetsbeskrivning Vill du vara en viktig spelare för Linde Energis fortsatta framgång? Lockas du av att tillhöra en bransch på stark frammarsch? Är du en fena på siffror? Då hoppas vi att du söker rollen som Redovisningsekonom. Som Redovisningsekonom välkomnas du till en ekonomiavdelning bestående av fyra ytterst kompetenta och erfarna kollegor som värnar om det goda samarbetet inom och utanför gruppen. I din roll som Redovisningsekonom trivs du med att ha... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en viktig spelare för Linde Energis fortsatta framgång? Lockas du av att tillhöra en bransch på stark frammarsch? Är du en fena på siffror? Då hoppas vi att du söker rollen som Redovisningsekonom.
Som Redovisningsekonom välkomnas du till en ekonomiavdelning bestående av fyra ytterst kompetenta och erfarna kollegor som värnar om det goda samarbetet inom och utanför gruppen.
I din roll som Redovisningsekonom trivs du med att ha många kontaktytor inom företaget och att vara ett stöd för verksamheten i frågor kopplat till ekonomi. Ditt positiva och lösningsfokuserade arbetssätt gör dig till en tillgång då du bidrar till en ökad förståelse för ekonomiavdelningens uppgift.
För att trivas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av liknande tjänst och därigenom har du en god förståelse för bland annat ekonomiska flöden, kund- och leverantörsreskontra samt resultat och balansräkning. Du har en vana och ett intresse av att sammanställa ekonomiska rapporter där mottagaren har lätt att ta till sig informationen. Din tålmodighet och prestigelöshet gör dig till en uppskattad kollega.
För Linde Energi är medarbetarskap ett viktigt begrepp som definierar det interna förhållningssättet till varandra som kollegor. Här välkomnas du till en tillitsbaserad arbetsplats, med närhet till beslut och möjlighet att arbeta under eget ansvar. Med avstamp i ledorden närvaro, trovärdighet och vilja arbetar Linde Energi tillsammans - månar om och lär av varandra - för att vara det självklara valet för energilösningar i Bergslagen. Som Redovisningsekonom blir du en del av en bransch i tillväxt och ett företag med stort utvecklings- och förbättringsfokus.
Du är varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se senast 18 augusti, urval kommer att påbörjas vecka 32. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Administrativ chef Marita Simpson, [email protected]. Provanställning kommer att tillämpas. 
Vid frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Ann-Catrine Nilsson Gärd [email protected] alternativ Therese Wiberg [email protected] 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Vänligen observera att vi enbart ber om CV i våra rekryteringsprocesser. Önskar du trots det få med en personlig hälsning i din ansökan rekommenderar vi dig att lägga till en extra sida med denna text i ditt CV.Ansvarsområden


Löpande redovisning
Momsredovisning och arbetsgivardeklarationer
Kund- och leverantörsreskontra
Avstämning och löpande bokföring
Periodisering och balansräkning
Bistå med att sammanställa ekonomiska rapporter
Delta i diverse ekonomiska utredningar
Kvalifikationer


Krav:
Ett par års erfarenhet av liknande tjänst
Du har en gymnasieutbildning alternativt eftergymnasial utbildning inom ekonomi. 
Mycket goda kunskaper i Excel  
Du bör ha goda kunskaper generellt inom IT. 
Goda kunskaper i svenska i tal och skriftMeriterande:
Erfarenhet från liknande bransch
Kunskap i Hogia affärssystem
Projektredovisning
Investeringsredovisning
Om företaget

Linde Energi AB
Linde Energi producerar och levererar energi. Förutom el och värme vill vi också bidra med energi till omställningen genom att agera som kraften i framtidens Bergslagen.
Vi var bland de första att använda spillvärme till fjärrvärme, vi bidrar till solenergiforskning och vi möjliggör industriella spjutspetsprojekt.
Linde energi har en lång tradition av att ta ansvar för både vår omvärld och våra egna. Det ger resultat. Både våra kunder och medarbetare ger oss MVG i undersökningar, år efter år.

Välkommen till energibolaget med personlig värme! Visa mindre

Erfaren redovisningskonsult

Ansök    Mar 1    Bas Konsult KB    Redovisningskonsult
Erfaren redovisningskonsult sökes till BAS Konsult i Lindesberg Vi söker en erfaren redovisningskonsult som vill bli en del av en organisation som präglas av kompetens, engagemang och gemenskap. Trivs du i en social roll med många kontaktytor? Då kan du vara den vi söker! I vår organisation har vi lång erfarenhet och stor kunskap av revision & redovisning. Vi har kontor i Örebro, Vingåker, Kumla och Lindesberg. BAS Konsult är en del av LR Revision & Redovi... Visa mer
Erfaren redovisningskonsult sökes till BAS Konsult i Lindesberg
Vi söker en erfaren redovisningskonsult som vill bli en del av en organisation som präglas av kompetens, engagemang och gemenskap. Trivs du i en social roll med många kontaktytor? Då kan du vara den vi söker!
I vår organisation har vi lång erfarenhet och stor kunskap av revision & redovisning. Vi har kontor i Örebro, Vingåker, Kumla och Lindesberg. BAS Konsult är en del av LR Revision & Redovisning, som är ett nätverk av lokalt ägda byråer, med ca 70 kontor över hela Sverige. Nu letar vi efter förstärkning till kontoret i Lindesberg.
Arbetsuppgifter
Vi på BAS Konsult är idag 5 medarbetare och arbetar framför allt med små och medelstora ägarledda företag. Goda relationer är kärnan i företagets affärer och arbetet är därför inriktat på helhetsansvar och långsiktigt arbete. Som medarbetare får du därför ett större ansvar och en större roll, men också ett stort utrymme att skapa och styra din vardag.
I denna roll får du ett eget kundansvar och hanterar bland annat löpande bokföring, rapportering, bokslut och inkomstdeklarationer. Du har en konsultativ roll och fungerar som rådgivare i hela kundens ekonomiprocess. Som en del i det arbetet kommer du även att hjälpa våra kunder att digitalisera och effektivisera sin ekonomifunktion. Då varje företag har olika behov anpassar du arbetet så att varje kund får det ekonomiska stöd som den är i behov av. Du arbetar nära dina kollegor och har alltid någon att rådfråga och diskutera med.
Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.baskonsult.se
Din profil
Vi söker dig som har ett intresse för företagande och näringsliv samt en vilja av att skapa och leverera kundvärde med stort yrkesmässigt engagemang. Du har eftergymnasial utbildning inom redovisning samt erfarenhet och 2-5 års erfarenhet i en roll som redovisningskonsult.
För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du är mån om att arbeta kundorienterat. Som person är du social och serviceinriktad och kan hantera många uppdrag samtidigt. Du trivs med att ta eget ansvar för din planering och dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du är kommunikativ och har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Bli en del av BAS Konsult du också!
Övrig information
Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning.
Körkort och tillgång till bil är ett plus.
Tillträde enligt överenskommelse.
Rekrytering sker fortlöpande.
Välkommen med din ansökan märkt ” Erfaren redovisningskonsult” till [email protected]
Om du har några frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande Christin Eriksson på [email protected]. Sista ansökningsdagen är 31 mars. Urval sker löpande så e-posta din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Lindesberg

Ansök    Aug 16    Ludvig & Co AB    Redovisningskonsult
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.  Om tjänsten I nära samarbete med våra k... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 


• Uppdragsansvar och ev. kundansvar
• Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
• Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Helena Löthgren berättar:

På kontoret i Lindesberg blir du en del av ett team på 10 medarbetare. Vi värdesätter en stark egen drivkraft och tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av engagemang och nyfikenhet och förväntar mig medarbetare med stort fokus på att ta ansvar för sitt arbete.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du


• Akademisk utbildning inom ekonomi
• Stort yrkesmässigt engagemang
• Tidigare arbetat i en konsulterande roll, inom service eller liknande erfarenhet

Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Helena Löthgren, [email protected] eller tel. 0581-185 62.

Vi ser fram emot din ansökan!  

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom Visa mindre

Redovisningskonsult sökes!

Ansök    Okt 6    Bas Konsult KB    Redovisningskonsult
Till vårt kontor i Lindesberg söker vi en redovisningskonsult. Du ska ha gedigen erfarenhet från arbete med redovisning, särskilt meriterande är om du tidigare arbetat på redovisningsbyrå. På kontoret i Lindesberg arbetar idag tre konsulter, nu letar vi förstärkning och kompetens genom ytterligare anställning. Vi är en del av LR Revision & Redovisning som är ett nätverk av lokalt ägda redovisningsbyråer, med fler än 70 kontor i organisationen som finns öve... Visa mer
Till vårt kontor i Lindesberg söker vi en redovisningskonsult. Du ska ha gedigen erfarenhet från arbete med redovisning, särskilt meriterande är om du tidigare arbetat på redovisningsbyrå. På kontoret i Lindesberg arbetar idag tre konsulter, nu letar vi förstärkning och kompetens genom ytterligare anställning. Vi är en del av LR Revision & Redovisning som är ett nätverk av lokalt ägda redovisningsbyråer, med fler än 70 kontor i organisationen som finns över hela Sverige. På kontoret i Lindesberg finns stor kunskap och lång erfarenhet.
Är Du öppen och social med goda kunskaper inom redovisning och tidigare erfarenheter från redovisningsbyrå? Då är Du precis den vi söker som vår nya redovisningskonsult.


VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Som redovisningskonsult hos oss kommer Du att arbeta med löpande bokföring, avstämningar, rapportering, skattefrågor, bokslut, deklarationsarbete och en fortlöpande kontakt med kunder. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med varierande uppgifter samt kunder i många olika branscher.
Vår bransch är under stor förändring inom både redovisning och revision. Vi vill vara med i framkant och arbetar med de senaste tekniska lösningarna och de bästa programleverantörerna. Hos oss ser vi gärna att Du engagerar dig i framtidsfrågor och deltar i vår strävan efter att vara en ledande framtidsbyrå. Här möts du av den lilla byrån med de stora resurserna. Vi vill vara arbetsplatsen där man stöttar varandra i utmaningar och lyfter i framgång.


VEM ÄR DU?
För att trivas som redovisningskonsult hos oss är du en siffermänniska med
· utåtriktat, uthålligt och nyfiket synsätt,
· god förmåga att planera och strukturera ditt arbete,
· serviceinriktad och prestigelös inställning,
· eget driv och som är flexibel i ditt arbetssätt,
· förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift,
· god kommunikationsförmåga,
· eftergymnasial utbildning inom redovisning,
· erfarenhet av motsvarande arbete.


ANSÖKAN
Sista ansökningsdag 5 november. Urval sker löpande så e-posta Din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att träffa Dig!
Ansökan eller ev frågor skickas till: [email protected] Visa mindre

Rådgivare ekonomi och skatt | Redovisningskonsult, Ludvig & Co Lindesberg

Ansök    Okt 14    Ludvig & Co AB    Redovisningskonsult
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.  Om tjänsten I nära samarbete med våra kunder kom... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Som rådgivare på Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 


• Uppdragsansvar och ev. kundansvar
• Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
• Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Helena Löthgren berättar:

På kontoret i Lindesberg blir du en del av ett team på 10 medarbetare. Som grupp värdesätter vi prestigelöshet och vi strävar efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av utveckling och förväntar mig ett stort engagemang och ansvarstagande av mina medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag med flera hundra anställda. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du


• Akademisk utbildning inom ekonomi
• Stort yrkesmässigt engagemang
• Tidigare arbetat i en konsulterande roll, inom service eller liknande erfarenhet

Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller har erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Helena Löthgren, [email protected] eller tel. 0581-185 62.

Vi ser fram emot din ansökan!  

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom Visa mindre